Zatímco jsme demonstrovali

Autor
Štítky

Tak nám Francie přišla zřejmě o další kolonii… Tentokrát o Kongo. Scénář už je vlastně úplně nudný. Šéf ochranky prezidenta sesadí prezidenta, armáda oblehne francouzskou základnu a doporučí legionářům nevystrkovat nos, francouzský velvyslanec se ohledupně „zneškodněn“ umístěním do domácího vězení… Macron se pak asi chvíli rozčiluje a volá do Bílé chýše, co má jako dělat, ale Biden má úplně jiné starosti a tak se chvíli hemží diplomaté, haraší se zbraněmi… a pak se nestane nic.

Nedávno Francouzům zdražili v Nigeru uran, teď jim v Kongu zdraží kobalt… 70% všeho světového kobaltu… hustý co?

Koho zajímají podrobnosti, toho zvu na Litterate, kde o tom bude mít Martin Kunštek článek.

Vůbec to v té Africe začíná být zajímavé. Generál Surovikin v civilu si jezdí po Libyi a domlouvá pronájem přístavu v Tobruku a Benghází… Vzhledem k tomu, že v Rusku neexistuje bývalý voják, tak bych řekl, že Wagnerovci už mají znovu velitele, který není tak jebnutý jako Prigožin, ale už jeho příjmení naznačuje, že mu nějaké střílení krevní tlak nezvedne. Opět na toto téma brzy najdete na Litterate celý článek.

Nejzajímavější na tom je, že ty proruské převraty jsou v poslední době nějak nekrvavé. Všichni jsou v domácím vězení, ale všichni žijí a všichni si dávají pozor, aby to tak bylo i nadále. Když přebírají moc prozápadní elementy, tak tahají bývalé prezidenty za džípem na ostnatém drátu, píchají libyjské diktátory nožem do zadku… a tak podobně.

Novinky včera připustily, že raketový útok na Konstantinovku nespáchali Rusové, ale Ukrajinci. Ono našim intervjukům nic jiného nezbývalo, když to před nimi už napsali na Západě a ti dezoláti nějak disponují znalostí anglického jazyka, disponují i překladateli a vůbec ti hajzlové v poslední době nějak vystrkují hlavy a dovolují si veřejně říkat svoje názory na ukrajinský konflikt, že z toho Bartoníček dostal céres. Mimochodem… moje video, jak odpovídám Bartoníčkovi, už u něj nasbíralo 150 tisíc shlédnutí.

Chudák Lukačovič… takové peníze ta jeho redakce stojí a takovou šmíru produkují. Jestli to takhle půjde dál, tak tyhle angažované novináře neuživí ani do parlamentních voleb.

Na Echu se Balšínek posmívá pravdomluvným intervjukům za jejich řeči o tisících protestujících na Václaváku… Saša Uhlová se přidává. Prý tito pravdomluvní novináři dělají médiím medvědí službu. Dovolím si Balšínka i Uhlovou opravit. Novináři jsou pořád stejní, jen před pár lety se jejich lži nedaly ověřit a oni si tak zvykli na tu moc, vytvářet jinou realitu. Jenže teď má každý v kapse mobil, který je zároveň foťák, kamera i diktafon a také noviny a televize. Fotky jsou zdarma a je jich tolik, že trvalo asi jen deset vteřin, aby byla Hovorková usvědčena ze lhaní.

Asi se budu muset drze zeptat Šafra, jestli vůči své podřízené za toto lhaní vyvodí důsledky… když dělají hentu nezávislou a objektivní žurnalistiku, tak tohle by jí projít nemělo, ne? Dělám si srandu… to by Šafr musel vyhodit i sám sebe.

Na Slovensku zahájil Matovič kontaktní kampaň… jezdí objíždět Ficovy mítinky a dělá tam bordel s megafonem. Zřejmě proto, že na jeho vlastní mítinky nikdo nechodí… A tak chodí voličům SMERU vysvětlovat, že Robert Fico má pravdu, když od začátku o Matovičovi říkal, že je magor. To víte, kdysi mohl být člověk idiotem celý život a nikdo se to nedozvěděl. Teď to ovšem všichni idioti musejí ještě i ukázat na kameru. Situace je vážná, komentuje slovenský sociolog Vašečka. Aby nebyla… Ať dělají co dělají, Ficovi to pomáhá.

U nás naopak vláda z voleb zatím strach nemá a tak den po demonstraci uvolnila zprávu, že státním zaměstnancům pěkně zmrazí výplaty… Prý jen učitelům něco přidají. Ale za to jim předělají hygienickou vyhlášku ze které vyplývá, že každá kráva a každé prase musí mít v chlívě pitnou vodu, jen český žák to nepotřebuje. Z logiky věci pak nepotřebuje ani záchod. Když se nemůžeš napít, nemusíš ani čurat. Jasné? Kromě toho také vláda hodlá propustit desetitisíce školních kuchařek, uklízeček a školníků, protože jejich práci bude možné outsorcovat přes spřátelené agentury. Třicet tisíc školských zaměstnanců… no to zase bude prachů v nějaké politické kešeni… V příštím týdnu se tomu na Litterate bude více věnovat Jana Kunšteková a já si také smočím, protože moje děti chodí do školy i do chlíva, tak abych to vůbec dovedl odlišit.

Na generální štáb včera naběhli těžkooděnci… možná ti stejní, kteří v sobotu hlídali petiční stánky s „Rusko je teroristický stát, jsem otevřen diskusi,“ aby se nic nestalo (a nebo aby se něco stalo a Rakušan to mohl rozmáznout). Prý kvůli nějakým zakázkám na komunikační systémy… důkazy prý poskytla kauza Dozimetr. Nevím, kolik taková zakázka mohla stát… pár milionů? Představte si, co bude, až se budou vyšetřovat ty nové americké stíhačky za dvě stě miliard… Jindra Rajchl k tomu řekl, že nečekal, že by se přání Kláry Samkové, ne, aby odstoupili, ale byli odvedeni, začalo plnit tak rychle.

Zároveň to krásně ukazuje, jak je naše republika malá… Ostří hoši od Vítka Rakušana zasahují u Řehky, protože sehnali důkazy v kauze, kde má Vítek také máslo na hlavě, přičemž ministerstvo Černochové poskytuje (podle svých slov) plnou součinnost. To nevymyslíš. Možná byl Péťa v Mošnově právě proto, aby od tohodle byl co nejdál.

Piráti si odhlasovali, že Blažek musí jít… a jejich čtyři poslanci to asi mají nějak zařídit. Bohužel toho nebudou schopni, protože ve vládě i ve sněmovně jsou páté kolo u vozu a členské základně asi úplně nedošlo, že ve volbách s nimi Rakušan ukázkově vyjebal. Piráti sice zaplatili kampaň a odmakali to, ale STAN bral poslance. Ale jako záminka pro rozkol a následný pád Fialy je to docela dobré. Když k tomu přidáme zatýkání na genštábu… (třeba si to Piráti taky odhlasují) Blažek má možná jednu z posledních příležitostí, zachránit alespoň zbytky ODS a přinést je na míse s krevetami a salátem Andreji Babišovi k večeři. Nic jiného už ODS totiž nečeká. Vrchní signalista je spolehlivě dovede mimo sněmovnu. Memento Matovič.

Náš prezident byl zase jednou světový… měl dvouminutový projev v OSN, kde řekl, že za všechno může Rusko. Naše stepní orákulum, Džamila Stehlíková, z toho mělo obrovskou radost a šlo to oslavit do hospody. O významu České republiky a jejího představitele svědčí i fakt, že projev pronesl v mezeře mezi projevy zástupců Sierry Leone a Angoly. Až nám budou říkat, že jsme v prdeli, tak ne, je to horší… jsme v Angole. Ale konečně jsem pochopil, kde se v Džamile berou ty její myšlenky. Jestli po každé podobné známce naší světovosti odchází do hospody, tak bych si troufal jí na dálku diagnostikovat cirhózu jater. Což by vysvětlovalo hodně věcí. Včetně její schopnosti věštění budoucnosti Ukrajině.

A aby toho nebylo málo, včera Azerbajdžán zaútočil na Náhorní Karabach. V Arménii přitom zrovna probíhá arménsko-americké společné cvičení. Možná se mýlím, ale od doby, kdy Arméni koketují se Západem, dělají (stejně jako západ) jednu chybu za druhou. Náhorní Karabach změní majitele a prozápadní premiér Pašinjan bude moci (odsouzen na doživotí) přemýšlet, kde se stala chyba. Inu kde… chtěl svojí zemi přivést do NATO a možná i EU. Další, kdo si za Západ zlámal nohu na ledě.

Novináři o vypuknutí bojů informovali zcela neutrálně. Ještě nedostali notičky, co si máme myslet. Tady to bude obzvlášť obtížné… jen namátkou: Obrovské americké velvyslanectví v Jerevanu… Azerbajdžán podporuje člen NATO – Turecko, Arménii podporuje člen NATO – Francie… Rusko má přátelskou smlouvu s Arménií i Azerbajdžánem… Teokratický Írán nemá rád Azerbajdžán (a Turecko) a tak je ochoten pomáhat křesťanským Arménům… Nečekal jsem, že se odpověď na moji otázku Bartoníčkovi, jestli nám NATO vážně pomůže, začne záhy takhle pěkně zhmotňovat. Přímo před očima vidíte, jak fungují všechny ty obranné dohody… a jak to vypadá, je úplně jedno, na čí pomoc spoléháte.

Hele, my se té třetí světové asi fakt dočkáme… Doteď tak nějak všichni doufali, že Putin není šílený. Teď budeme muset doufat, aby nebyl šílený také Erdogan, Alijev nebo Chameneí. Skoro se mi chce říci, že koho mají oběsit, ten se neutopí.

A na úplný závěr…

Poláci prý končí s podporou ukrajinských uprchlíků, protože musí hájit i své zájmy… Oni se teď s Ukrajinou štengrují kvůli obilí a když je Ukrajina zažalovala, tak oni na to jdou zase takhle… Zrovna včera jsem psal o těch ošuntělých ukrajinských vlajkách symbolizujících míru podpory této zemi… tak tady máte další příklad.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý kdo pošle dar alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihu (nebo knihy) z nabídky.  

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (292 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Mapa afrických zemí, odkud pochází největší procento vyhnanců a uprchlíků
 

V Africe panuje velká nespravedlnost poznamenaná chudobou, válkami a hladomorem.

Matthew Ehret - novinář, přednášející a zakladatel kanadského časopisu Patriot Review, 19. září 2023, 1. část článku


Navzdory politickým úspěchům po druhé světové válce zůstává ekonomická nezávislost, zásadní součást skutečné svobody, jak si ji představovali afričtí vůdci jako Kwame Nkrumah, Patrice Lumumba a Haile Selassie, stále v nedohlednu.
Po desetiletích restriktivních půjček MMF a Světové banky přetrvává na celém kontinentu chudoba, hlad a konflikty. Mnozí to přičítají problémům s africkou správou věcí veřejných, ve skutečnosti však rozvoj kontinentu ve všech politických, hospodářských a bezpečnostních oblastech brzdí záměrná imperiální agenda.

Převraty proti neokolonialismu
V posledních několika letech se však mnohé změnilo. Rostoucí vliv euroasijských institucí, které plně přijímají země globálního Jihu jako hodnotné, integrální a rovnoprávné členy - příkladem jsou BRICS+ a Velké euroasijské partnerství - dává naději, že stará neokoloniální pouta budou zlomena a Afrika může zažít skutečnou renesanci.

Vzestup nového globálního pólu, který se postavil starému unipolárnímu uspořádání, má pozoruhodný dopad na celou subsaharskou západní Afriku, která v posledních letech zaznamenala prudký nárůst vojenských převratů, jež posunuly moc od režimů, které dlouho upřednostňovaly zájmy západních korporací.

K těmto převratům došlo v Čadu (duben 2021), Mali (květen 2021), Guineji (září 2021), Súdánu (říjen 2021), Burkině Faso (leden 2022), Nigeru (červenec 2023) a Gabonu (srpen 2023) - ve všech zemích bohatých na suroviny s abnormálně špatnými životními podmínkami.

V Gabonu žije více než 30 % obyvatel za méně než 1 dolar na den a 60 % jeho regionů nemá zdravotní péči ani čistou pitnou vodu, a to navzdory hojnosti zlata, diamantů, manganu, uranu, železné rudy, zemního plynu a ropy - většinou monopolizovaných francouzskými společnostmi jako Eramat, Total a Ariva.

Navzdory hojnosti vzácných zemin, mědi, uranu a zlata žije 70 % Malijců stále v naprosté chudobě. Podobně v Súdánu, který je bohatý na ropu, úrodnou půdu a vodu, žije 77 procent obyvatel pod hranicí chudoby.

V Nigeru bohatém na uran, který poskytuje více než 35 procent paliva pro francouzský jaderný průmysl (tvoří 70 procent francouzského energetického koše), převážně pod kontrolou francouzské společnosti Orano, mají přístup k elektřině pouze 3 procenta Nigerijců. V "bývalé" francouzské kolonii Čadu je toto číslo jen o něco vyšší, 9 procent, a v Burkině Faso je to stále nepřijatelných 20 procent.

Zatímco altantisté zoufale hledají způsoby, jak udržet své drápy zaťaté do afrického kontinentu a jeho nepřeberného bohatství, z Eurasie se v posledních letech vynořilo mnohem zdravější bezpečnostní paradigma.

V roce 2022 po obviněních místních obyvatel, že francouzské jednotky podporují teroristy napojené na Al-Káidu, proti nimž údajně bojují, bylo vysláno 400 ruských vojáků skupiny Wagner do Mali, které je zamořeno hnutím Boko Haram. Tento krok znamenal významný posun v bezpečnostní dynamice regionu.

Navzdory rozsáhlé přítomnosti amerických a francouzských vojenských základen po celé Africe a značným finančním investicím do "protiteroristického" úsilí na kontinentu se násilí ze strany militantů nadále dramaticky stupňovalo, přičemž v subsaharské Africe došlo oproti předchozímu roku k nárůstu terorismu o 8 %.

V loňském roce připadalo na subsaharskou Afriku 60 % všech úmrtí souvisejících s terorismem. Ze zprávy Afrického centra pro strategická studia z roku 2021 vyplývá, že subsaharské státy postihlo 18 000 konfliktů, které měly za následek více než 32 milionů vyhnanců a uprchlíků.

Průměrný počet slepic: 4.8 (62 hlasů)

Už ani nechodím na FakeBook, stejně mám asi ShadowBan, jen tam Lajkuji Martinu Kociánovou, Dana Vávru, Jarmilu Klímovou, Ladislava Henka a pár dalších fajn lidiček.

Průměrný počet slepic: 4.7 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

K tomu nemám co dodat, neb jsem se článkem prosmála od začátku do konce. Ach jo... :-)).

Průměrný počet slepic: 4.7 (56 hlasů)

ať se berrnard, nebo jak se to pako jmenuje, vztekne a má o čem plevelit diskusi. Je třeba ho vysilovat, aby neměl čas škodit jinde.

Průměrný počet slepic: 3.6 (23 hlasů)

Ano, myslela jsem i na to :-). On to zkrátka ten Vidlák umí :-))))))

Průměrný počet slepic: 4.7 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

tak tahají bývalé prezidenty za džípem na ostnatém drátu, píchají libyjské diktátory nožem do zadku… a tak podobně. "

Zřejmě to bude tím, že ti, kdož jsou svrháváni "prozápadními elementy" se proti západu něčím "provinili", a tak musí být exemplárně "potrestáni" za svou troufalost, jednak kvůli trestu samotnému, a pak také pro výstrahu jiným diktátorům. A takovouto práci nezvládají normální lidé, ale jen zvrácenci "zocelení" brutálními boji a teroristickými činy, podobným těm kteří svého času vraždili Židy v Babím Jaru, a ve Volyni, nejen Poláky, ale i bývalé občany Rakousko-Uherska, kteří kolonizovali Volyňskou gubernii carského Ruska, jako třeba v Českém  Malíně. Rusové jim říkají "Psi Ada" (Ad je v ruštině PEKLO, a slovo PES se v ruštině také vyskytuje, na rozdíl od Sabáky má temný, zlověstný až okultní význam. "Psi Ada" jsou lidé již prakticky neschopní civilního života. Jedna z významných motivací ruského angažmá v Sýrii byla i ta, aby se snadno a elegantně  zbavili mnoha muslinských radikálů z Kavkazu, tedy, aby se jim už živí nevrátili zpět do Ruské federace..

I budoucí "prozápadní elity" jsou tam (a asi nejen tam) vybírány podle speciálních kritérií, které jsou v dané zemi a na určité úkoly "potřebné". Inu, dobře fungující HR management. (Human Resurces - Lidské zdroje)..

Černoši byli pro Anglosaské plantážníky jen zvířata, bývalí Britové a Němci si vedli plemenné knihy a i děti, které plantážníci zplodili se svými otrokyněmi dále prodávali, nebyli to děti, ale "mladé"

Studijní materiál:

1) film Mandingo (1975) se slovenskými titulky
https://ulozto.cz/file/fWC90igXA2Py/mandingo-1975-webrip-eng-sk-tit-avi#!ZJD5MwR2AmqzMQSzAwtmZQxlZmN3BUyDZxSQn0MaFT1yYwVlLj==

2) Nespoutaný Django z nedávné doby

3) Nelsonova vlajková loď HMS Victory, t.č. v suchém doku v Portsmouthu, kde lávky z práchárny k dělům jsou stavěné nikoliv pro dospělé námořníky / vojáky, ale pro děti. Anglické a bílé..

Relativně, na místní poměry,"Sametové" puče  v Africe znamenají jen to, že to tam organizuje někdo jiný, a že mají zájem spíše na tom, aby "prozápadní diktátoři" raději zdrhnuli, naž aby byli přinuceni bojovat o své holé životy a o životy svých žen a dětí. Protože kotě, zahnané do kouta, se proměňuje v tygra (také ruské přísloví)

Průměrný počet slepic: 4.8 (37 hlasů)

Jindřich Kulhavý: Drzost Pekarové převyšuje i její hloupost 19. září 2023 👉 @cz24news

ČESKO: Předsedkyně Sněmovny a Top09 Pekarová Adamová opět projevila značnou dávku své arogance, když lidi z poslední demonstrace na Václavském náměstí označila jako obdivovatele Varšavské smlouvy, zatímco návštěvníky Dnů NATO vnímá jako podporovatele politiky Pětikoalice. Dále si přečetla pravděpodobně Seznam či iDnes, které udávaly počet účastníků sobotní akce na 10-15 tisíc, a srovnala to s údajnými sto tisící obdivovatelů vojenské techniky v Mošnově. Jaksi si nevšimnula, že Václavák byl plný občanů České republiky a číslo je podhodnocené, a na letišti v Ostravě bylo skutečně hodně Poláků a Slováků nemajících o plánech a činnosti Pětikoalice vůbec zdání. Navíc řadu návštěvníků skutečně zajímala spíše technika a možnost si na některé zabijácké skvosty sáhnout, než aby za tím viděli skutečně kvalitní politiku Pětikolky.

V televizním studiu poté u Tománkové obhajovala nákup stíhaček F-35, jejichž cena i provoz jsou pro bohaté země astronomické a nákup 24 strojů je naprosto mimo realitu i potřeby České republiky. Zvláště, když platit za ně budeme nyní, dodají je v roce 2035, tedy první kusy, musí se k nim vybudovat zázemí a v podstatě nás nijak na rozdíl od argumentů MPA neochrání. Ostatně není ani před kým, protože Rusové mají dostatek zbraní schopných z našich F-35 udělat nepoužitelné větroně a sami Američané momentálně jednu stíhačku hledají, protože jim sama od sebe někam uletěla. Spoléhat se při absenci armády na 24 pilotů letadel považovaných za předražený šrot i ve světě je ukázkou naivismu a hlouposti.

Není to zdaleka poprvé, co prodavačka mobilů dostavší se do nadpozemských výšin české politické scény uráží občany nesouhlasící se způsobem vedení státu současnou vládní koalicí. Arogantní a hloupá zároveň, tak velká část Čechů vnímá tuto rychlokvašku. Společně s většinou Pirátů věkově neschopných pochopit zákoutí politického chování a zodpovědnosti se řadí k jisté avantgardě u nás a doslova škodí společnosti. Katapultováni okolnostmi do vysokých funkcí jak u nás, tak v Evropském parlamentu, tito ,,mládežníci“ bez zkušeností prosazují ideologické slátaniny a jako podporu vlastních ideí berou články ze Seznamu, Fórum24 či prohlášení redaktorů ze státních peněz a neskutečných koncesionářských poplatků placené ČT. Komerční kanály vlastněné především zahraničním proliberálním kapitálem typu CNN-Prima či Nova občas pustí lehkou kritiku, ovšem takovou, aby moc neublížila.

Markéta Pekarová Adamová i Piráti by pro schopnou opozici byli snadným terčem. Naivita a hloupost jimi představovaná vyniká i v sdružení zvaném Pětikoalice. Jestliže u Fialy vnímáme neschopnost, u Rakušana, Jurečky či Sikely jistou hamižnost, u ostatních převažuje diletantství a idiotismus. Je smutné toto říkat o vládě, která by měla být sestavena z odborníků, a nikoliv z naprostých amatérů neschopných přiznat, že se pro své posty opravdu nenarodili. Vynikat v tomto spolku hloupostí je poté mistrovské dílo a je paradoxem, že se to daří především ženám. I když Stanjura či Lipavský jsou také unikáty, Pekarová Adamová s Černochovou a Richterovou výrazně vyčuhují. Kde není rozum, převažuje ideologie nad logikou, těžko najdeme nějaká pozitiva. Drzost Pekarové Adamové na jedné straně a lhaní Fialy či Rakušana na druhé, to vše doplněné destrukční prací Pirátů v pozadí či ekonomickým analfabetismem Stanjury, nám moc šancí na dobrou budoucnost nedávají. Bohužel opozice zdaleka nevyužívá všech možností zvýraznit neschopnost Pětikoalice a je s podivem, že se neangažuje důsledně v nějakém médiu, které by bylo protiváhou těm ovládaným liberály. Otázkou tedy je, má li vůbec Pětikoalice funkční opozici. Zatím se to moc nezdá.

AUTOR: Jindřich Kulhavý

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (88 hlasů)

 budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“ — Platón

Tady to ale není o neschopnosti. Je to o všehoschopnosti, chamtivosti a vlastizradě. A bohužel také naší lhostejnosti, když jsme jako národ něco takového dopustili. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

...Projekt Euroafriky se ve stínu války na Ukrajině rozjel v EU na plné obrátky!

Všichni se dívají na požár statku za kopcem, ale celá vesnice je prázdná a truhly v domech nehlídané! Oh, jaká to příležitost pro duše zkažené, ale i šlechtice přičinlivé. Staré přísloví pocházející ze středověku z prostoru jižní Francie a zmíněné v díle Charlese Baudelaira se začíná naplňovat v těchto dnech v celé Evropě a zdaleka ne jenom na Slovensku, kde v úterý Národní rada opět zradila celý slovenský národ a opět odmítla svolat zasedání poslanců ve věci uzavření hranic s Maďarskem, což jde ostře proti agendě projektu Euroafriky, takže ani vláda neziskové prezidentky na Slovensku nedovolí zastavení migrace.

Francouzský novinář Erik Tegnér v uprchlickém táboře na Lampduse

Slovensko je pouze slabý odvar toho, co teď zažívá italská Lampedusa a rovněž francouzské město Marseille. Tisíce a tisíce migrantů se valí na stovkách motorových člunů od břehů Afriky přes moře do Evropy. Čluny byly podle informací italské opozice zakoupeny v Evropské unii z prostředků NGO a neziskovek, je to de facto organizovaný zločin a trafficking úzce napojený na Londýnské kanceláře a řízený globalisty s cílem provést výměnu evropského obyvatelstva a dosáhnout tzv. Arabského rovníku ve velkých evropských metropolích nejpozději do roku 2035. Arabským rovníkem se myslí 50% migrantů z arabského a muslimského světa na 50% původního obyvatelstva.

Arabský rovník bude ve velkých evropských metropolích překročen nejpozději do roku 2035

V mnoha velkých čtvrtích evropských měst byl Arabský rovník překročen již před několika lety a postupně vysoká porodnost překreslí jednotlivé demografické svazky v celé Evropě. A právě to staré francouzské přísloví platí na 100% na válku na Ukrajině. Ta totiž dokonale vyhovuje globalistům a odvádí pozornost od obnovení procesu na reformu Evropské unie pod názvem “Das neue Europa” v obrazu černého muže a jeho bílé konkubíny, která mu bude rodit mulaty. Tento proces byl schválen v roce 2012 na konferenci Bilderberg ve Washingtonu a proces dostal děsivé označení The Great Replacement – Velká výměna (obyvatelstva).

Organizace a spolky zapojené v globalistickém trustu Bilderberg

Slovensko je pokusnou laboratoří v prostoru slovanského genotypu. Byla to první země na světě, kde byly zavedeny celoplošné testy na SARS-Cov-2 na podzim v roce 2020 a nyní je opět Slovensko vystaveno dalšímu laboratornímu pokusu globalistů, pokusu o šokové nasunutí migrantů za pomoci kolaborace státních institucí, které jsou ve stavu hibernace a nemají ze shora dovoleno migrační tok zastavit. Je to proces řízení přímo z Londýnských kanceláří a cílem je vytvoření tzv. východního proudu migrace, který by posílil tzv. jižní tok, který míří do Itálie a do Francie.

VIDEO: Slovenská vláda nechce a nechce migrační tok přes hranici s Maďarskem zastavit. Proč?

Východní tok původně měla zajistit Ukrajina, ale to nedopadlo, protože proces sabotoval Volodymyr Zelenský, který rozpoutal válku s Ruskem. Globalisté ho za tento podraz jednoho dne pověsí, resp. nechají ho oddělat nějakým infarktem apod. Skrze Ukrajinu měla proudit migrace z východu. Toto se nepovedlo. Takže přichází náhradní trasa, a to Sórošovo designované a na zastřeleném novináři reformátované Slovensko.

Proč slovenská vláda neuzavře hranice s Maďarskem na zastavení silniční a v dodávkách a autobusech logisticky zajišťované migrace? Proč? Protože slovenská vláda Zuzany z Pezinku to nedovolí! Povely a instrukce z Londýna znějí jasně – migrace musí proudit! Níže máte šokující video Roberta Fica o tom, jak probíhá registrace migrantů na Slovensku v praxi.

A tak zatímco Ukrajina hoří a všichni z Evropy se seběhli a čumí na Ukrajinu a na zuřící požár války v Evropě, tak mezitím byla v tichosti za zády Evropanů znovu spuštěna migrace, ale bez protestů a demonstrací. Proč? Protože Evropa je hypnotizována a upřena na požár statku na Ukrajině a nemá čas si hlídat své truhly ve svých chalupách. Globalistický nepřítel proto využívá nepozornosti Evropy a nasunuje do Evropy tisíce a tisíce migrantů.

A dokonce si dovoluje i věc nevídanou, otevření východního proudu migrace přes Slovensko, které za vlády Roberta Fica bylo jednou z nejméně vyhledávaných migračních zemí v Evropě. A tento proces byl spuštěn a italský ostrov Lampedusa praská ve švech. Zatímco na Ukrajině zuří podivná statická a nehýbající se válka, jejímž úkolem je vyhladit veškeré ukrajinské obyvatelstvo mužského pokolení, tak v té samé chvíli proudí do Evropy desítky tisíc migrantů.

VIDEO: Netočte obličeje migrantů, kazíte jim žádosti o víza!

Francouzský novinář a aktivista Erik Tegnér z redakce Livre Noir přijel na Lampedusu a začal s migranty, kteří skoro všichni hovoří francouzsky, natáčet rozhovory. A migranti mu narovinu přiznali, že do Evropy migrují za lepším životem, že neutíkají před válkou. Během natáčení rozhovorů se ale dostal do konfliktu s delegátkou Evropské unie, která ho požádala, aby migranty netočil vůbec, anebo když tak jenom jejich nohy, ale ne obličeje. Videa prý sabotují snahy neziskovek, které pro migranty žádají Schengenská víza na francouzské ambasádě v Římě. Když totiž Tagnér natočí tato videa, dostanou se do rukou francouzských úředníků a ti odmítnou migrantům víza do Francie udělit, protože se na videu přiznávají novináři, že míří do Francie za lepším životem, neprchají ale před válkou.

Delegátka EU mu dokonce začala vyhrožovat, že to, co dělá, je nelegální a sabotuje migrantům záchranu před válkou v Nigeru. Většina migrantů ve sběrném táboře na břehu Středozemního moře tvrdí, že prchají z Nigeru, kde došlo koncem června k vojenskému převratu. Niger je frankofonní oblast, vlastně celý prostor Sahelu je bývalým francouzským koloniálním prostorem, takže logicky všichni teď z Nigeru míří do Francie. Hrozba války a aktivita Al-Kajdy na rozhraní Mali, Burkiny Faso a Nigeru se tak stává záminkou pro migraci tisíců Afričanů, z nichž mnoho jich vůbec z Nigeru nepochází.

Migrují z Pobřeží slonoviny, z Guineji a z dalších států Sahelu. Prostě Evropská unie a její delegáti koordinují příval černochů do Evropy, aby proces Velké výměny byl do roku 2035 v Evropě naplněn a bylo ve velkých evropských metropolích dosaženo Arabského rovníku. A na posilu tohoto migračního toku přispěchalo i Sorošovo Slovensko. Kdo by to před 8 lety řekl, že jednoho dne budou migranti volně proudit přes opuštěné hraniční přechody s Maďarskem.

Hořící Ukrajina jako dokonalé odvedení pozornosti Evropy od mohutné migrační intifády

Proces Euroafriky byl tedy znovu nastartován po přestávce s Covidem a tentokrát požár ukrajinského statku slouží jako dokonalé odvedení pozornosti Evropanů od požáru jejich vlastních domácností, jejich rodinných rozpočtů, ale i sociální bezpečnosti. Prostě migrace byla díky zámince vojenských pučů v zemích Sahelu naplno nastartována a přitom média v EU zaplňují obrazovky a tiskoviny do posledního místečka informacemi o Ukrajině. Nic jiného než Ukrajina.

Rozpoutáním požáru na Ukrajině se tak odvedla pozornost veřejnosti od migrace a do Evropy proudí už desítky tisíc mladých mužů, vlastně nikdo jiný než mladí muži, kteří nechali své ženy, děti a rodiče doma ve válkou zmítané zemí, před kterou prý utíkají jen oni sami, ostatní z rodiny tam nechali.

Mladí muží z Afriky žádné rodiny a ženy s dětmi nemají. Ženy na ně čekají v Evropě. Budou jim rodit již jejich vlastní děti. Proces Euroafriky je takto nastaven a představitelé EU ten proces pomáhají řídit, a to přímo v migračních centrech na Lampeduse ve sběrných táborech, kde migranti čekají na víza do EU. Do Evropy tak přijíždí na motorových člunech a potom s vízy už nejde o nelegální migranty, ale o legální uprchlíky.

A to samé platí i o migrantech, kteří jsou zpracováni na Slovensku. Také dostanou papír, také jsou legální od toho okamžiku. Takže na Ukrajině hoří statek, ale delegátky EU na Lampeduse zařizují víza černochům, aby afrikanizovali Evropu. To je celé. Zapálíte statek za kopcem a odvedete pozornost celé vesnice, která vyběhne na kopec na čumendu. Mezitím se toho využije a celá vesnice se zaplaví černochy. Bez odporu, bez protestů domorodců. Ti totiž na protesty nemají ani pomyšlení, čumí totiž na požár statku za kopcem.

-VK- Šéfredaktor AE News

 

https://aeronet.news/…al/

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Většina západní vládnoucí kliky vymyslela novou fintu jak si zajistit neomezené vládnutí = soudy. Do budoucna budou soudy nevolená nadřazená nedotknutelná kasta, která bude rozhodovat kdo bude kde vládnout.

USA - Trump čelí několika soudům, kde výsledkem, pokud ne kriminál, tak bude zákaz další politické činnosti. = Trump je už nebude ohrožovat.

Brazílie - tam už Bolsonarovi soud zakázal jakoukoli politickou činnost. = Bolsonaro je už nebude ohrožovat.

Německo - kriminalizace AFD a soudní procesy, kde výsledkem bude nějaký ten zákaz činnosti. = AFD je už nebude ohrožovat.

Španělsko - poté co soud EU rozhodl o zbavení jistých španělských poslanců evropského parlamentu imunity, opět zažádalo Španělsko o mezinárodní zatykač. = Katalánští vůdci je už nebudou ohrožovat.

ČEZko - po zákazu neposlušné Dělnické strany, po úpravách volebního zákona ústavním soudem na míru pětidemolice, po testovacích soudních verdiktech za ideozločiny, se dá očekávat, že ani Rajchla nenechají vyšplhat moc vysoko.

 

Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázaly. ;o)

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

 

Trasa plynovodu Baku - Tbilisy - Ceyhan obchází Íran a Arménii přes Gruzii

 

Řeka Aras tvoří hranici mezi Íránem (vlevo) a Arménii (vpravo) a je zároveň přírodním koridorem napříč velehorami

Mapa Kavkazu, řeka Aras vytváří severní hranici Íranu - tvoří přírodní průsmyk mezi pohořími, který bude využit pro stavbu železnice a dálnice mezi Azerbájdžánem a Tureckem

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)