Mám důvod volit Zelené

Autor
Štítky

Ano, ty ekoteroristy, kteří nepotřebují Dukovany, protože jim stačí zásuvka ve zdi. Píší články o nebezpečném Temelínu, ale neuměli by nakreslit ani základní schema jaderné elektrárny. Mají plnou hubu řečí o žlutých lánech řepky, ale vůbec nemají ánung, jak to s ní vlastně je. Znají spoustu čestných a poctivých zemědělců typu Bohumíra Rady a spoustu zlých magnátů typu Andrej Babiš, ale jinak vůbec netuší, jak vypadá zemědělská velkovýroba. 

Myslím, že to hodím nějakému místnímu kandidátovi, co blokuje stavbu obchvatů kvůli čolkům a je mu jedno, že kamiony prostě někudy projedou a zpravidla nějakou vesnickou uličkou, která se pak nedá celé hodiny přejít. Ideálně takovému,co by si tu přál hodně migrantů z cizích kultur se kterými si budeme vědět rady asi jako v Německu, co řeší Romský problém deseti inkluzemi a výsledkem jsou jen větší gheta. 

Abych to celé vysvětlil... Dneska máme nad republikou silný vítr, bylo sedm večer a vypadl proud. Tentokrát pořádně, nejen jedna ulice, ale celý Vidlákov se širým okolím zhasnul a byla fakt tma. Přestaly svítit nedaleké skleníky bylinkářské velkovýroby, zhasly kravíny, všechno. Do toho zlehka pršelo, mrholilo, dělaly se cáry mlhy, žádný měsíc, žádné hvězdy, zkrátka tma jako ve středověku. 

Najednou je člověk blíž přírodě... Hned chápe, proč se před sto lety po setmění nikomu nechtělo z baráku. Žena jako strážkyně rodinného krbu a tedy ohně a tedy světla á najednou úplně jiný význam než při svítící žárovce. Máte tmu a najednou je veškerá touha po svobodě pryč. Nikomu se nechce z domu, venku je nebezpečno, svět je zničeho nic docela strašidelné místo. Hlavně že máme ten domácí úkryt, i špeluňka je najednou člověku dobrá. Mimochodem, topení jsem už dal do pořádku i i s tou mědí a nerezem a jsem nezávislý na elektřině. Máme teploučko. 

A ejhle, moje ratolesti, kterým je občas moře po kolena najednou přilezou, přitulí se a jsou rádi, že je doma chlap. I manželka je najednou něžnější, milejší a pociťuje mnohem intenzívněji touhu po mužské náruči, bezpečí a jistotě. Dneska jsme měli těžký den, co se mohlo pokazit, to se pokazilo, večer jsme na sebe už málem štěkali, ale stačilo zhasnout bez náhrady a chlap na zabití je najednou milej a skvělej. A čím větší macho, tím líp.

Tma jako v ranci a není nutné přemýšlet, jaká je mužská úloha v rodině i na světě. Člověk nemusí být vzor statečnosti, stačí aby  se bál o trochu méně než jeho žena a děti a už je novodobým rytířem  a ochráncem. Všechny negativní rysy povahy i tělesné nedostatky jsou ve tmě zapomenuty a mužské rámě je nezbytné a důležité. 

A víte co? Možná to takhle bylo kdysi lepší. My chlapi jsme na takové podmínky vyrobení. Nás tma spíš nabudí než vyděsí. Umíme s tím žít a zacházet. Zkusme to bez proudu a světla. Holky zůstanou pěkně doma, přestanou s řečmi o emancipaci, přestanou se hrnout do práce kvůli které by musely ven do té tmy a ještě budou děkovat Bohu, že to tak dopadlo. Bude úplně jedno, jací jsme.... tlustí tencí, velcí malí, slušní či sprostí, každá bude ráda, že mezi ní a tmou je chlap. Je úplně jedno, že nebudeme mít elektrické hračky, místo myčky a pračky na nás budou pracovat ženy a udělají to rády, protože to bude o moc lepší než chodit ven. 

Takže jasná volba... potřebuju ve vládě někoho, kdo co nejdřív ukončí veškerou civilizaci. Pro začátek postačí, aby nějaký blbec nařídil odstavení jaderných elektrárena  dál blokoval výstabu vysokého napětí. Zbytek už se stane sám. Který z těch Zelených je největší blbec?  

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Krásná pohádka.

Zatím bez slepic

I don't even know the way I finished up right here, however I thought this put up was once great. I don't understand who you are however certainly you're going to a well-known blogger for those who are not already ;) Cheers!
Fitflop Sandals Sale http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-sandals-sale-c7.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nepředbíhejte události,jak se už ukazuje obrázek,člověk se vrací do jeskyně.
Snad taková událost Vám vydrží dva dni a pak se budete pídit po vymoženostech dnešní doby.
Já si to neumím představit,co by to způsobilo a jenom proto,že málokdo by si dokázal poradit s takovou situací,právě bez těch vymožeností dnešní doby.

Zatím bez slepic

I read several good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make such a magnificent informative web site.
Fitflop UK Classic http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-uk-classic-c1.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jako že je potřeba občas ženskou vyhodit na mráz, aby si chlapa víc vážila, na tom něco je. :) Ale máte-li víc dětí a starší barák s velkou zahradou, přináší i všední život tolik výzev, že nějakých extra katastrof ani netřeba. Takže já nebudu přilévat oleje do ohně, ale vyvěsím pirátskou vlajku. Hrrr na ně!

Zatím bez slepic

In reply to by Kadlas (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hello! I could have sworn I've been to this website before but after reading through some of the post I realized it's new to me. Anyways, I'm definitely delighted I found it and I'll be bookmarking and checking back frequently!
Fitflop Sandals Sale http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-sandals-sale-c7.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Doporučuji všem zájemcům provozovat totéž, co provádí jeden můj známý.
Namísto drahé dovolené někde v Karibiku či Thajsku a spol. jednou ročně vyvede celou svou famílii na mysliveckou chatu, kde je z civilizačních vymožeností k mání pouze latrína a ruksaky na hřbetech příchozích.
Své vnuky pak dotyčný nechá řádit na všech dostupných mobilech po neomezenou dobu, nejpozději třetí den jim dojde šťáva a je klid.
Proč o tom vůbec píšu.
Neznám jinou rodinu, kde všichni koexistují bez jakýchkoli rozbrojů. Rodiče, jejich děti se svými manželaty a smečka vnuků.
Kdysi se mi to zdálo srandovní. Dnes chápu, fandím a tiše závidím.

Zatím bez slepic

In reply to by Targus (neověřeno)

Trvalý odkaz

Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your webpage? My website is in the very same niche as yours and my users would truly benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Regards!
Fitflop UK Beads http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-uk-beads-c4.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na Vaši řečnickou otázku, který Zelený je onen kýžený největší blbec:

Domnívám se, že si tato politická srana plně zaslouží naši podporu:
Blbec v jejím čele dosahuje rozměrů naprosto dostačujících.

Alespoň na naše malé protektorátní poměry. Nebuďmež zas až tak kór moc ambiciózní!

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hi, i feel that i saw you visited my web site so i came to go back|return} the prefer?I am attempting to find issues to improve my website!I suppose its good enough to use a few of your ideas!!
Fitflop UK Classic http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-uk-classic-c1.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdysi byla na čele strany jakási pražačka Kačka, slavná tím, že ani nevěděla, co je biomasa. Je to sestra studentské vůdkyně za revoluce, co se o nich píše, že byli svazáci, děti vysokých komunistů, kteří měli za úkol dovést svazáky až na Národní ke zmlácení. Nikdy to ani veřejně nepopřeli a své skutečné rodiče neukázali. Prostě se to přecházelo mlčením, takže to může brát jako potvrzené. Tady jsou sledovatelné rodinné vztahy u nich.

http://bleskove.cz/politika/2990-neskutecny-propletenec-kolem-emmy-smet…

https://www.krajskelisty.cz/praha/7080-nelitostny-utok-na-minulost-a-ro…

Teď je tam místo ní ten podivný pražský panáček, který se o nějakou ochranou přírody moc nezajímá. V Brně zas mají to masochistického úchyla, co si jezdí za výprasky na Ukrajinu.

Myslíte, že tady v ČR nemáme žádné ekologické problémy, takže nemají co řešit? Protože mi přijde divné, že ze strany ekologů není slyšet žádný pokřik o stavění montoven a skladů na orné půdě. Není slyšet žádná kritika celkové zemědělské politiky a vybíjení stád nebo třeba o úbytku zpěvných ptáků v ČR. O chemikáliích vylučovaných z PET lahvích do nápojů a snižujících potenci ani nemluvě.

Zato jsem panáčka viděl v TV vysvětlovat (po volbách v USA před nimi na to téma ani necekl), že zvolení Trumpa bylo marnou vzpourou bílého muže proti nevyhnutelnému - totiž že se změní demografie, bude tam plno barevných, navozí se tam další muslimové, běloši budou v menšině. Že o tom do voleb ani necekl, když se demografií a náladami voličů v USA musel zabývat léta. - V té době mi to zaznělo úplně stejně jako když nám komunističtí političtí školitelé mechanicky tvrdili, že je západ na hraně propasti, brzy už odejde na smetiště dějin a celkově je nevyhnutelné, že všude po světě vyhraje socialismus, který pak nevyhnutelně přejde na komunismus.

Hercův synáček vypadal, jakože odříkává naučenou lekci a jeho znalosti nepřesahují dvoustránku v časopise.

Sečteno podtrženo - strana, která se alespoň na celonárodní úrovni nijak viditelně nestará o své nosné téma. Zato hlásá zleva agendu mainstreamu a multikulturalistů jako třeba uprchlíci a Klinika, Má vůdce, kteří nemají žádné hlubší znalosti z nosného oboru, ale zato jsou zaháčkováni ze všech stran v pražské kavárně.

Určitě je podivné, že u zelených není ve vedení nějaký podivín co byl kdysi v hnutí Brontosaurus a vypadá jak zestárlý čundrák. Že ta strana nesmrdí korunou, jako všichni idealisté, kteří otravují podnikatele zbytečnými ohledy a jak to, že se tak pravidelně objevují v médiích, když o spoustě jiných stran a sdružení není slyšet vůbec a dozvíte se o nich prakticky až při volbách.

Vypadá to na falešnou stranu vycucanou z prstu za cizí peníze, která má oficiálně téma, které rezonuje u části voličů, věnují se mu jen aby se neřeklo, zato jsou na koni jakmile přijde na neomarxistickou agendu a vidění světa. Šéfové tu partaj dostávají v léno, jako se za socíku z dětí komunistů stávali bez debat vyšší vedoucí SSM.

Tady to vypadá na styl: Hele Martine, potřebujeme někoho na vedení partaje, co ten tvůj mladej. Myslíš, že by to zvládl? - A co to je za partaj? - Zelení, my mu to sepíšeme, tady bude mít našeho asistenta, co mu řekne co a jak, zas jako u tebe, samozřejmě to nebude zadarmo, potřebujeme tam někoho spolehlivého. - Tak já se ho zeptám, jestli nechce do politiky. Stejně se jen fláká po barech.

Vidět debatu těch dvou neumětelů táty herce-šéfa armády a jeho ekosynáčka, tak to ze všeho nejvíc připomíná repliku "Ať darebák či hrdina, jsme všichni jedna rodina."

Piráti se nám vybarvují stejně. Taková neomarxistická parta kterou budou volit cool-idioti a smažky, kterým ni neříká ani příroda ani kníže s čírem.

Zatím bez slepic

Does your website have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to send you an e-mail. I've got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it grow over time.
Fitflop UK Classic http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-uk-classic-c1.html

Zatím bez slepic

In reply to by brtník (neověřeno)

Trvalý odkaz

I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Keep up the superb works guys I incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :)
Fitflop UK Classic http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-uk-classic-c1.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V Čechách se prý zhaslo po revoluci a ještě se tu pořádně nerozsvítilo, z toho tedy vyplývá, že přítulnost dětí a manželek by měla být v ČR docela dobrá -- po celý den.

Zatím bez slepic

Hello there! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My blog goes over a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!
Fitflop Slide Sandals http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-slide-sandals-c3.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hey, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring?I miss your tremendous writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!
Fake Ray Ban Wayfarers https://www.pinterest.com/fakeraybanwayfarers

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

My brother suggested I might like this web site. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!
Mackage Canada http://www.mackagecanada.org

Zatím bez slepic