Návrat k našim nejstarším tradicím

Autor
Štítky

Také sledujete s takovou chutí v přímém přenosu, jak se naše špinavé prádlo pere v Bruseli a ojroparlamentu? Babiš a jeho střet zájmů. Nejprve Čapí hnízdo, pak dotace, pak vlastnění Agrofertu a nakonec europoslanecká frakce Zelených a ojrokomisař Oetinger, který Agrofertu (a možná i České republice - to se teď neví) zastavil dotace. Teď se bude vyšetřovat... A než se něco vyšetří, už žádný Agrofert (ani Babiš) nemusí být. 

Netřeba se divit. Jsou to naše nejstarší tradice. Už Kosmas jich má plnou kroniku. Jakmile se u nás nějaké klice přestane dařit, protože ji převálcuje jiná klika, tak se chodilo s prosíkem za Německým císařem. Na toto téma se odehrály desítky bitev a vyměnilo se několik knížat. Dlužno říci, že ne pokaždé to císařům v sousedství vyšlo. Tu a tam dostali po tlamě a mazali zpátky do Dojčlandu. 

Celý národ na to kouká a za chvíli budou volby do europarlamentu. Kolikpak z těch našich udavačů se tam ještě dostane? 

Já vím, že se opakuju, ale má u nás vůbec někdo z těch bojovníků proti Babišovi rozum? To si fakt myslí, že se to neobrátí proti nim? Nebo naši eurohujeři a Evropské hodnoty... to si fakt myslí, že bojem proti Babišovi něco vyhrají? 

Babiš má jednu kartu, kterou mu zatím nikdo nevzal a naopak se posiluje. Voličskou podporu. Ano atmosféra u nás je tvrdě zaměřená proti politickýcm dinosaurům, vítačům, sluníčkářům a Evropské unii. To si fakt tihleti neoblíbení myslí, že něco zachrání nějakou zahraniční intervencí? To jako pod tlakem Bruselu se ho konečně naučíme mít rádi? Nebo když nám volby pro jistotu zakážou, tak se něco v hlavách běžného člověka změní? 

U nás není poměr vítačů a odpůrců či poměr sluníčkářů a xenofobů půl na půl. Takhle to vypadalo při volbě prezidenta, protože Zeman je kontroverzní osobnost. Ve volbách do parlamentu to takhle půl na půl rozhodně nebylo. A Babiš posiluje. 

Pamatujete tenkrát na začátku? Babiš se profiloval jako pravičák, který chce řídit stát jako firmu, což mělo znamenat efektivně. Ale pravičáci se postavili proti němu a tak začal uhýbat doleva, což mu přihrálo další hlasy. Teď je Babiš nositelem celého našeho sociálního státu. Možná to nedělá z přesvědčení, ale politická scéna ho tam prostě dotlačila. A pokud nechce padnout a možná i umřít, zůstane tam. On jednoznačně potřebuje ty miliony důchdoců a pracujících. Pražáci mu hlasy nedají. A tak bude dělat sociální stát. Ne z přesvědčení, ale z nezbytnosti. 

Stejně tak pamatujete, jak se snažil být proevropský? Angažoval Teličku... Dokonce koketoval s myšlenkou na přijetí migrantů - ano tenkrát, když to Merkelová potřebovala jako sůl. Mluvil o tom, jak je tu pro ně dost pracovních míst a jak s s tím český průmysl i další složky poradí. Vlastně neměl nic ani proti většině podpisů na všech těch marakéšských a istambulských úmluvách. V podstatě byl i pro Dublin 4. Ale pak pochopil že takhle volby nevyhraje a zařadil zpátečku. Opět... ne z přesvědčení, ale díky okolnostem a nutnosti. Nepřátelé už se šikovali a bez voličů by skončil. 

A teď dostal od bývalých kamarádů v Unii pořádnou kudlu do zad. Teď už to není jen politický boj, ale i ekonomický. Teď už nejde jen o premiérské křeslo, teď jde o prachy a o budoucnost. Ti, ke kterým se snažil vlísat, ti ho dnes velkopansky sejmuli v přímém přenosu. Předtím ho sejmula Merkelová... ne tak veřejně, ale dala mu najevo, že s ním kamarádit nebude. A na jaře jsou evropské volby... 

Do jaké ojrofrakce se Babiš pokusí dostat? Vždyť je to skoro jasné... do té euroskeptické. Nevím, jaké měl přichystané europoslance, ale po této lekci mu postačí posbírat euroskeptiky a nechat je mluvit o tom, jak nám EU diktuje. Pokud se mu naví podaří v kampani pojmenovat ty, kteří na něj dodnášeli a hlasovali proti němu, tak se mu snadno podaří z toho udělat útok na republiku a na naši suverenitu. Jestlipak ještě někdo znovu zvolí Teličku či Pospíšila? Aby tam nakonec nebylo hnutí ANO skoro samo. Se šéfem, který má spoustu důvodů se mstít.

A doma žádná jiná politika než Babiš a antiBabiš. Nic jiného není. 

Babišovi odpůrci začínají být tomuto národu opravdu užiteční. Měli bychom si je hýčkat. 

- Nemají žádnou vlastní politiku. Jen skandují, že Babiš musí odejít. 

- Svou nesmiřitelností tlačí Babiše k tomu, aby nutně potřeboval širokou voličskou podporu, které bude muset sypat. 

- Přímo zahánějí Babiše do náruče Zemanovi, který si díky tomu může dělat co chce. 

- Svou neschopností vlastního programu dělají Babišovi kampaň zadarmo a fakt se jim to daří. 

- Svým donášením do Brusele vyrábějí doma euroskeptiky jako na běžímím pásu. U Babiše se jim to už podařilo. 

Jestli takhle budou pokračovat, tak bude Babiš první polistopadový premiér s jednobarevnou vládou. A spolu s Okamurou a komunisty budou mít ústavní většinu. 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

1) Historická glosa: Řekl bych, že se Piráti & spol. rádi vciťují do role knížete Svatopluka...
2) Myslím, že u Babiše je to v té Evropě složitější. On nepodniká jen u nás, to je to, co jej bude limitovat.

Zatím bez slepic

In reply to by standa.e (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak už se mi zdá vše jasnější...
https://www.novinky.cz/domaci/492153-oettinger-doporucil-babisovi-jak-s…

Oettinger v podstatě Babišovi říká: "Andreji, nebuť blbej, určitě chápeš, že jsme si tady potřebovali procvičit verbálně zásadovost, odhodlání a rázná slova, ale sám víš, že si na svoje dotace tak jako tak šáhneš. Stačí jen do příslušných orgánů vyslat místo sebe faltýnka, co nebude tak okatě Faltýnek."

Otázkou je jen co kdo komu za co (a zda globální pakt o uprchlících není první splátkou). A mám tak nějak pocit, že z celé té velké bouřky ve sklenici vody vycházejí naši snaživí "demokraté" jako největší kašpárci vhodní tak nanejvýš k rituálním tancům, zatímco se velcí kluci domlouvají, jak to udělat, aby nevypadali tak okatě blbě, když už mají ty společné známé a známé společných známých...

Zatím bez slepic

In reply to by standa.e (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mám pocit, že podnikání už dávno není Babišova priorita a nějakou expanzi Agrofertu v západní Evropě neřeší. Podle mě vzal vážně svoji historickou úlohu a chce opravdu pomoct Česku stát se lepší zemí. Možná jsem naivní, ale mám ten pocit. Agrofert přežije ať už s dotacemi nebo bez nich, protože má dostatečně diverzifikované portfolio. S takovým širokým záběrem je nezničitelný.

Zatím bez slepic

In reply to by Vlastimil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak to se asi teprve ještě ukáže. Faktem ale je, že i v takovém případě by byl onen Andrej I. Dobrotivý na vážkách, protože by vždy musel brát v potaz osudy zaměstnanců... ;) Ale jak se říká, jestli chceš člověka poznat, dej mu moc. Tak snad nepoznáme AB víc, než by nám bylo zdrávo... Já zatím chci věřit té představě "Co je dobré pro zemi, to je dobré pro Agrofert a tedy pro AB."

Zatím bez slepic

že se to časem ukáže. A jak Babiše sleduji celých 5 let, co je ve vládě, tak prostě nemám moc co bych mu vytknul nebo s čím bych nesouhlasil. A nevidím ani žádný průšvih nebo tunel, který by za ním šel. A to je sakra rozdíl oproti tomu, co se v krajích českých dělo v časech před Babišem. A mlčí i Kalousek a spol. Nemá nic, co by předhodil veřejnosti. Čapí hnízdo samozřejmě nepočítám, to není politická věc.

Zatím bez slepic

In reply to by Vlastimil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Rum, koňak, borovička, zelená, kontušovka, jeřabinka, čert, ginfizz a calvados. Vše zalito deset dvanáctkami.
Jinak není možné něco takového napsat.

Zatím bez slepic

Jednou jsem absolvoval cestu vlakem do Košic a spišská borievkovica mi neudělala moc dobře :)
Jinak pokud jde o věc, zatím mě argumenty babišobijců nepřesvědčily. Ale nejsem insider. Jen myslím vlastní hlavou a lidem důvěřuji, dokud nemám důvod přehodnocovat.

Zatím bez slepic

Ve výčtu chybí vanilková...., calvados je navíc.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ad) "Do jaké ojrofrakce se Babiš pokusí dostat? Vždyť je to skoro jasné... do té euroskeptické...."

Hnutí ANO je nyní součástí frakce ALDE (Aliance liberálů a demokratů pro Evropu) a určitě jí zůstane i po volbách do EU parlamentu v květnu příštího roku. Tato frakce není euroskeptická. Mimochodem, jeden z 11 bodů „Programu pro Evropu" této skupiny ALDE je: "Intergrovat uprchlíky do běžného života v Evropě".

S tím také souvisí moje reakce na

ad) "Aby tam nakonec nebylo hnutí ANO skoro samo..."

No..., tak k tomu bych nabídla svůj osobní pohled voliče, který půjde (tak jako vždy) k volbám do EU parlamentu.

Možná si stálí obyvatelé zdejšího kurníku už všimli, že jsem od samého počátku Kydů snad nejhlasitější obhájce Babiše. V nedávných parlamentních volbách jsem volila ANO, ale v lokálních volbách a do senátu jsem už volila SDP, protože místní ANO má blízko k TOP09 a Zeleným.

Vypadá to, že kandidátku do EU parlamentu povede za ANO Dita Charanzová a na kandidátce budou určitě i Martina Dlabajová a Věra Jourová. Uvidíme, kdo bude dál na kandidátce, ale tyto 3 dámy, jakkoliv jsou vzdělané, šikovné a první dvě dokonce hezké.... ne, děkuji, nechci.
Charanzová a Dlabajová se momentálně staví za Babiše, ale podívejte se, co všechno odsouhlasily za dobu svého působení v EU parlamentu a jak v minulosti tlačili na Babiše, aby se choval probruselsky. O Jourové není potřeba psát, ta je chudák po EU lobotomii zcela mimo hru.

Takže, uvidíme, s jakými kandidáty přijde Okamura, ale pokud by byly volby zítra, tak bych určitě volila do EU parlamentu KSČM, protože trio Konečná, Maštálka a Kohlíček po dobu svého působení v EU parlamentu hlasovalo daleko častěji v souladu s mým názorem než výše uvedené dámy.

tož tak (jak by napsala Tereza Spencerová)...

Mimochodem, jak Spencerová, tak i Babiš nabízejí na svých fejzbůcích povinnou četbu (skvělé jako obvykle od tohoto autora):

SCHNEIDER: Evropský dvojí metr a Babiš:
http://ceskapozice.lidovky.cz/schneider-evropsky-dvoji-metr-a-babis-d8c…

Zatím bez slepic

Pevně věřím, že Babiš neudělá tu chybu, že by trio, a dovolím si trošku faliliárně a sexisticky nazvat je blbkami, Charanzová, Dlabajová, Jourová opět kandidovali do "Evropy". Nadělali mu tolik škody, že to nemůže skousnout a jelikož ANO je strana jednoho muže a určitě má na špinavou práci své lidi, tak musí svou destruktivní politiku, tudíž i účast v "Evropě" ukončit.
Pro mne je to pověstný lakmusouvý papírek. Buď trio blbek a moje nepodpora, nebo naopak.

Zatím bez slepic

Babiš si vybral euposlance, kteří jsou v EU pevně zaháčkováni už od devadesátých let. Charanzová (její partner T. Boček byl velvyslancem ČR při Radě Evropy, od 2016 je dokonce zvl. představitel generálního tajemníka RE pro migranty a uprchlíky) spolupracovala stejně jako Telička s Ježkem (spoluzakládal v 1993 Odbor EU na MZV) s EU ještě před naším vstupem. Dlabajová vystudovala politickou vědu še zaměřením na EU a byla koordinátkoz Zlín. kraje v Bruselu. Jako první Čech získala cenu MEP Award pro euposlance v obl. zaměstnanosti a sociálních věcí. Charanzová zase dostala Cenu poslanců EP.
Babišovi euposlanci byli minule ideální volbou pro "Praž. kavárnu". Tipuju si, že jiné to nebude ani teď, jen bude Babiš hrát divadlo o zlé EU.
Udávání se vyplatí Pirátům, ti dostanou hlasy místo Topky.

Zatím bez slepic

Jednak k výstižnému označení zmíněné trojice dam - třikrát palec nahoru ale, pane Věštec, dáma Jourová se už někde nechala slyšet, že je s Babišem domluvena už na pokračování své práce v EUparlamentu, vysvětluji si tedy, že práce ojrokomisařky, tak asi budete zklamán. Ta dáma Charanzová - kdesi bylo její curriculum vitae a bylo tak šťavnaté, že určitě nebude opomenuta, tak sorry, jako. A nevím, jestli se dostatečně zdůrazňuje, kdopakto práskal do Bruselu - á - naší "oblíbení, mladí, spravedliví Piráti" plus Transparency - tedy Sorošova instituce, lidi si vůbec neuvědomují, co jsou piráti za pakáž. Mladý Michálek pirátek už se také nechal slyšet, že se musí posvítit na vlastnictví médií.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dovedu si představit, že Jourová přišla za Babišem a s budovatelským nadšením v duši mu sdělila, že bude pokračovat ve výborně započatém díle. Myslíte si, že v ten okamžik Babiš řekl, jsem nadšen z vaší dosavadní odvedené práce a věřím se že v ní budete pokračovat a vyvinu veškeré úsilí aby se vám dílo zdařilo?
Možná to řekne ze zdvořilosti, ale jak věděl i konal soudruh velký Stalin: jsou záměry a okolnosti, přitom okolnosti jsou silnější.
No a ty okolnosti budou hrát velkou roli a já věřím, že jsou vskutku silnější a dámy půjdou od válu.

Nebo ještě jinak. Na mém postoji vcelku nezáleží, ale bude záležet na tom, kolik těchto jednotlivých postojů bude. Zatím se mi jeví, že těch postojů je vcelku dosti a určitě o nich ví i Babiš. Chce uspět, tudíž se určitě najde nějaká bohulibá lež, proč by to sice bylo výborné a žádoucí aby pokračovali, ale je třeba dát příležitost i jiným a další podobné milosrdné plky.

Zatím bez slepic

Pane Věštec, já jen opakuju řečené. Ale co si opravdu myslím, že tlaky, aby dámy pokračovaly v "zdárně započatém díle" budou veliké. Jestli to Babiš ustojí, netroufám si "věštit". Jinak z uvedených dam mám osypky skoro jako z té moudré Langšádlové

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myslím, že šance na odstřel těchto dam přímo od AB je jen tehdy, pokud by s jistotou předpokládal, že mu to ublíží u voličů. Ve vztahu k EU si myslím, že jsou ty dámy pro něj víc než přijatelné. Ono kdyby na AB tak brutálně netlačila domácí opozice, už dávno by se s nimi proevropsky kamarádil. Nezapomínejme, že "dvojí chování ANO" doma a v Bruseli nebylo úplnou výjimkou. Jen se doma vymluvil že on nic.
Jenže parlamentní volby i Brusel jsou tak daleko... Upřímně, nevidím v Babišovi nějakého eurorealistu z přirozena.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ten příběh o Babišovi má trochu více rovin než jen procenta sympatizujících voličů. Nemluvě o tom, že Babiš je voliči často volen jako menší zlo, než jako Babiš.

Obecně SJW (sluníčkáři a kavárníci) celého světa žijí ve zmatku. Jednak za několik generací zdegenerovali. Druhak nevědí, jaký správný vítr mají chytit. Dolních 50 % lidí považuje SWJ za nejhorší verbež. Zároveň pro SJW v tuto dobu chybějí noty shora, jak mají postupovat, aby se zalíbili pánům nahoře. SWJ panikaří a zkouší nejrůznější taktiky, které by se daly nazvat "ukazováním fanatické loajality svým pánům". Babiš do toho vpadl tak trochu jako slepý k houslím.

Bakalonoviny Respekt zveřejnily zprávu od Oettingera. Nějak přišly k dopisu, který zaslal tento Babišovi. To je ale náhodička! Že zrovna Bakala.

Pak je tu zájem USA zinkasovat pár set miliard Kč za zakázku pro českou atomovouo elektrárnu. Babiš to jaksi nepochopil tak, jak by si USA přálo, aby to pochopil.

Atd. atd. atd. atd. atd. atd. atd. atd. atd.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Všimli jste si posunu u Primy od SWJ?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

pri dvoch citaciach :
1 - A pokud nechce padnout a možná i umřít,...
vidlak by si mohol uvedomit, ze v jeho veku (64) sa uz celkom rube les aj prirodzene. V jeho veku by to bola este stale skoda... ale urcite uz nie tragedia
2 - Do jaké ojrofrakce se Babiš pokusí dostat? Vždyť je to skoro jasné... do té euroskeptické.
tu som sa rozosmial aj rozslzil. B oak bude v EUparlamente samy euroskeptik - to len bude radost sledovat :D :D :D Len sa obavam, ze cesi sa z euroskeptikov zazracnym sposobom stanu v EUparlamente EU pozitivni. Sak za 14000Euro/mes - no neber to :D

Vidlaku Vidlaku - obcas je prianie otcom myslienky... ahej?

Zatím bez slepic

rozslzi sa pri Vidlakovi... pozrie co noveho u Terky Spencerovic... a ejhle :
→ jemenští rebelové prý zvažují, že by si v rámci probíhající výměny zajatců Saúdům řekli i o tělo zavražděného Džamála Chašúgdžího…

Dnes je to samy šprím v mediach :D Slzim dalej :D Len ta predstava ako Saudi davaju jemencom hadr, ktorym to nakoniec vytreli co zostalo po zabijacke :D...

Zatím bez slepic

chtějí důkaz, že mrtvý je.
Já teda nevěřím všemu, co napíší v novinách, či tvrdí nějaké rozvědky, či média......
Kdo z nás něco o tom člověku věděl před "zabíjačkou", novinář, agent, a koho, kdo ví ...a i k té akci. Třeba ho zabili, třeba ho vytěžují, třeba je všechno jinak....
Je to jak s tím Štrasburkem, někdo řekl tento to byl, pak ho odpráskli, a je to. Vyšetřování skončilo, zapomeňte.
ON to byl, a všichni věří....
Je to spíš vše důvod k divení se, jak málo nám stačí a pak...smějte se, je to prý zdravé.

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já bych to spíš vnímal jako provokaci, takové "Až naprší a uschne." Podobně jako Porošenko tahá ruskou kartu, aby se zviditelnil, upozorňují na sebe i povstalci a ukazují, kdo je zlý.

Zatím bez slepic

Pošlou do Jemenu balík jitrnic.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Běžet žalovat císaři do říše nebo na říšský sněm do Řezna, to je taková stará tradice. Neúspěšní uchazeči o knížecí stolec tam byli pečení, vaření. Češi o ni vědí a mají na ni vyhraněný názor. Hádejte jaký.

Koho napadlo šťárat Babiše z této strany, to musel být doopravdy vědec. A tihle, co si nedokážou spočítat důsledky svých činů, co si nevidí ani na špičku nosu, by nás tu chtěli mistrovat a vládnout nám. Při tom pomyšlení mám husí kůži.

V každém případě je jim to třeba spočítat ve volbách do EP ale dát si pozor, aby jsme nenaletěli. Ono těch možností moc nebude.

Jak píše Maneca: Babiš tam posledně do EP poslal takovou partu, že jsme nestačili koukat, co ukázali a ty dámy, co mají kandidovat znovu, se dokonale zdiskreditovali. Nejviditelnější to bylo při hlasování o Maďarsku. Takře: Vyřizovat si to s Babišovími denuncianty tím, že budu volit Babišem nominovanými kandidáty do EP, nebude ta správná cesta.

Tudíž možností moc nezbude. Komunisti (včera schválili kandidátku a myslím, že je přijatelná) a SPD. U SPD je třeba si počkat, koho postaví.

Zatím bez slepic

Můj hlas Dita Charanzová ani Věra Jourová určitě nezískají. Ale tyhle dvě eurohujerky budou určitě kandidovat v Práglu, tak možná hlasy dostanou. Totéž Telička. ANO nemá moc kandidátů, které může do Ep postavit, a tak se dá čekat volební výprask. Možná, sázet na to nejde. Ovšem jestli Andrej Babiš opravdu postaví kandidátku ANO do EP na eurohujerech, další volby do parlamentu už vyhrát nemusí. Udělal by nejlépe, co mu radí Vidlák, postavit euroskeptiky a jít cestou Orbána. EU mu sice nemůže přijít na jméno, ale volby doma vyhrává drtivě.

Zatím bez slepic

"Ale tyhle dvě eurohujerky budou určitě kandidovat v Práglu,...."

kandidátka do EU parlamentu je stejná jak v Práglu, tak v Čechách, tak na Moravě. Právě na Moravě může Babiš s těmito EuroSirénami těžce pohořet.

Zatím bez slepic

Maneca.
Takže může být docela tlačenice v Praze.Mohlo by se stát,že při větším počtu kandidátů,hlasy by se rozdrobili a nemusel by být zvolen.ani jeden.

Zatím bez slepic

Ono to může být i naopak, tedy že Charanzová už nebude chtít kandidovat za Babiše (stejně jako dal od něj ruce pryč Telička a Ježek). Její život je spojený s EU a něco už si tam jistě ona nebo její Boček najde.

Zatím bez slepic

Nebo Charanzové tatík Karel který působí na Odboru ekonomické diplomacie Ministerstva zahraničních věcí, jí jistě nějaký teplý flek najde, pokud by selhal Boček. Tyhle rodinné klany se neztratí.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

A je z nich na blití... Takový lepší, demokratický svět... Promiňte, někde jsem na okamžik ztratil cynismus...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jak i píše pan Admirál.
Tyto tradic tady máme dlouho,podlézat vrchnosti.
Po sametové se jich zase vyrojilo požehnaně,Havel s tím začal a posvětil to.
Byla tady silná Německá komunita,dokonce v Praze tvořila třetinu obyvatel,po odsunu Němců,se to dost zmenšilo,ale za poslední roky,už to nejde přehlédnout co si dovolují.Horší je,že se naší němečtí neoconi,spojili s těmi Německými a ti zase z těmi Waschingtonské kavárny.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mluvím o nových pravidlech při rozdávání dotací.
Samozřejmě, že střet zájmů se netýká jen Babiše. Bude málo evropských politiků, kteří nemají podobný střet zájmů. Jde vesměs o zámožné lidi, kteří mají svůj majetek ukrytý přes rodinné příslušníky a pod.
A určitě je projednávání projednávání pravidel netěší a určitě jim nevoní, že se v tom někdo stále rýpe.
Co s tím, když si pořád stěžují, když do toho tahají další organizace typu Transparency International ?

Tak jim ty dotace sebereme a snad bude od nich pokoj ! Takto asi uvažuje převážná většina EUposlanců.

Naši škodnou je opravdu nutné potrestat. Když nelze potrestat žalobníčky, potrestáme aspoň toho, který potíže způsobil. A basta !

Zatím bez slepic

Že dotace sou zlodějiny se ví, že volby práskačů v lágru je stejný jako mydlení vlastních schodů, že intelektuální vzlyky nad nekorektním jednáním bandy zlo dějů je diagnóza nebo si to s něma rozdáme tím, že je delegujeme domaňáskového představení v jiném obsazení už ani nemá cenu komentovat. Bábovičkám a lopatičkám se u žvatlání meze nekladou, že potomkům jako dědictví zůstanou tak jako tak. No a pak že vidláci mají selský myšlení...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dneska jsem už řekla příliš mnoho, ale jenom nemohu nezmínit - náš euroukrajinoazovský hrdina Štětina nedůvěřuje TOP 09, prý ji ničí Pospíšil a nechce za ně kandidovat - co kdybychom se sázeli, že vyvolená strana budou Piráti? Štětina vždy tam, kde kyne nějaký zisk. Je to hrdina, musela jsem se smát jak blázen, jak oznamoval, že po "teroru" ve Strasburgu je v bezpečí v restauraci, zrovna tak, jako když v čt podával telefonické reportáže z Grozného a telefonoval z Pankráce.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

insengnante.
Jestli Piráti budou chtít dědka mezi sebe,Pirátům narostl hřebínek,blahem neví kam skočit a spíš budou prosazovat mladé kandidáti,aby jim zase mládež pomohla.Štětina nic neříká mládeži,ale jen,pokud to dostanou příkazem,jako všechno co doposud dělají.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Taky bych na to úplně nevsázel - viz Ruml. Ale zkusit to štětináč může, to ne že ne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Otevřených či skrytých eurohujerů bude na kandidátkách velký přetlak. Všechny strany "demokratického" bloku, Piráti, Soc. dem.
Pokud postaví eurohujery i ANO, tak je omyl si myslet, že je někdo bude volil třeba v Praze. Bude velký výběr jiných cejchovaných eurohujerů kteří se nepošpinili s arciďáblem Ježibabišem.

Vychází mi to stejně jako Vidlákovi. Počítám, že si to Babiš vyhodnotí podobně. Je jen otázka jestli bude chtít jít tou cestou.

Zatím bez slepic

Když ve věcech Evropského parlamentu radí Babišovi dvě nadšené eurohujerky, Věra Jourová a Dita Charanzová. Pokud Andrej Babiš nechce ztratit své voliče, kteří jsou většinově proti EU (i když původně jich kdysi dávno hodně bylo pro EU), musí se s těmi dvěma rozloučit. S Güntherem Oettingerem mu příliš nepomohly, když je potřeboval. I když tenhle germánský eurokomisař je také pěkný proevropský výlupek, který nadšeně hájí zájmy Německa v EK.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dva podle mě zajímavé odkazy:
Svědectví o vystoupení bývalé velvyslankyně Norska v ČR na říjnové konferenci „Norská péče o děti v mezinárodních očích“ klávesnicí Tomáše Zdechovského na webu Security Magazín : https://www.securitymagazin.cz/security/norsko-za-vsechno-muzou-ti-hroz…

A co mě skutečně bavilo, byl rozhovor Bobošíkové s šéfem Pirátů Babišem:
https://xtv.cz/archiv/ivan-bartos-zeman-je-stary-a-nemocny-prima-volba-…

Přijde mi zábavné, jak Bartoš ztrácí glanc, když dostává nevstřícné otázky. A to Bobošíková vždycky uměla. Vlastně se jen ptá a nechá ho mluvit... A on se chtě nechtě odkopává sám. Rychle si ale zvykl na politické žvanění.

Zatím bez slepic

...S Bartošem, ne Babišem, samozřejmě...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Já mám informaci tak trošku jiného směru.
Vzhledem k tomu, že TOP 09 se aktivně podílí na boji proti "stbákovi" Babišovi/Burešovi, bylo by pro ni chucpe podporovat "soudruha" Štětinu/Plavce. Což bylo Štětinovi naznačeno, že takový sebevražený krok Topka neudělá.
A protože kdo první ohlásí "peremogu", ten mediálně vítězí, Štětina nezaváhal a loví "body".

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article.I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article.
http://run3.run/cool-math-games-run-2

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. Big thanks for the useful info. Visit also https://games.lol/puzzle/ .

Zatím bez slepic