Silný obírá slabšího

Autor
Štítky

Tento koncept je tu už od počátku lidstva. Silný obírá slabšího a jednat začne až tehdy, když potká někoho stejně silného. Na tohle nepotřebujete žádné římské kluby ani trilaterální komise, ani Sorose, ani nic podobného. Stačí aby někdo byl silnější.  

Tímto článkem chci pokračovat ve včerejším tématu tentokrát ně o katolické církvi, ale globálních elitách. 

Dnešní světové elity jsou velmi velmi mocné a velmi velmi silné. Máme jedntlivce či rodiny, kteří ovládají větší toky peněz než leckterý stát. Jsou schopni korumpovat volené politiky nikoliv výběrově, ale masově. Takový Kelner podporuje všechny v parlamentu, ten neriskuje. Všimněte si, že sice si nechává Zemanem razit dveře do Číny a Ruska, přičemž prezident to schytává z médií, ale samotný miliardář oligarcha žádné palcové titulky neevokuje. Sice se vlísává rudým komunistům a autoritativním ruským imperátorům, ale žádné České televizi to u nás nějak nevadí. I když na jiných nenechají nit suchou. 

Ale jak už jsem psal včera, nevěřím že tyto elity táhnou za jeden provaz. Jistě, pokud se někdo z lůzy pokouší narušit jejich výsostné postavení, tak proti němu vystartují. Ale není to nic koordinovaného. Prostě do jejich světa vlezl někdo, kdo tam nemá co dělat a byl proto odpálkován či zničen. Ale žádná spolupráce kvůli tomu nebyla nutná. 

Postavte se v Pákistánu na náměstí a začněte recitovat Bibli. Zabijou vás vás kolektivně ti, kteří se před hodinou chtěli navzájem podřezat. Postavte se v našem parlamentu a začněte mluvit o vyvlastnění a pustí se do vás všichni jednoduše proto, že vikláte cihličkou v základu věže, kde se dá sedět hodně vysoko. Bez ohledu na vzájemné sympatie, pustí se do vás všichni, kterým ta chatrná stavba dneška zajišťuje místo na slunci. 

Všechny ty římské kluby a valdajská fóra jsou obdobou středověkých sněmíků. Šlechta se sešla, ojebala chudinu a panovníka a pak začali intrikovat. A tak intrikovali a obíralil, intrikovali a obírali, až jednoho dne přišli Jakobíni a všem jim usekali hlavy... 

Proč? 

Inu proto, že celá ta moc elit se tenkrát stejně jako dnes opírala o celospolečenský souhlas. Všechny dnešní dluhy jsou platné jen potud, dokud jsou lidi většinově ochotní je platit. Věgšinou proto, že chápou, co by způsobil opak a chápou, že by na tom pak byli ještě hůř. Ale to není nikdy trvalé dogma. Jakmile to ta elita jednou přežene, mohou lidé ztratit už jen své okovy a pak se dějí věci... Dneska tak daleko ještě nejsme. Běžný člověk ještě má hodně co ztratit. Ale elity dělají všechno pro to, abychom opravdu brzy přišli o všechno. 

A až to praskne, žádný z těch miliardářů nepřežije. Zabijí je jejich tělesní strážci. Stačí jen vědomí, že společnost se nedá reformovat a její zničení je lepší než její zachování. Dokonce to ani nemusí být pravda, stačí aby si to lidi mysleli. A podívejte, co všechno už dneska stát nezajišťuje... Neochrání vás. Nepostará se o vaše zdraví. Nejspíš za pár let nebude mít ani na důchody. Neumí se postarat o funkční ekonomiku a ta šedá je zpravidla poctivější než ta oficiální. Politici zleva zprava nemají žádnou vizi.  Moci se chopily  nevolené skupinky placené z veřejných peněz, které ale nemají žádnou odpovědnost. Elity odklánějí peníze kamsi do zahraničí. Papírově nám nic nepatří... Soudnictví i mezinárodní právo je jeden velký dvojí metr. Církev svatá je plná pedofilů. Armáda stojí šedesát miliard a pušku v ní nosí dva tisíce lidí. Zbytek jsou generálové a úředníci. 

Zatím ještě funguje zásobování a lidi nemají hlad. Ale  jak dlouho ještě? Příští krize? Kdy bude ve zprávách první případ, kdy exekutora nejenže nepustili do domu, ale umlátili ho i s policejní asistencí? Jo, bylo u toho deset mrtvých... ale stálo to za to! 

Jo... důl, to je díra v zemi, ten vám nemůžou vzít... Ne, to nezačne u  nás. A nejspíš ani v Rusku či Ćíně. Ale takové Spojené státy, ty jsou jen krůček od něčeho podobného. Stačí jeden hurikán a obyvatelstvo se stane přesně tím, co popisuji. A žádné elity v té chvíli na onom místě nemají šanci cokoliv udělat nebo udržet pod kontrolou. 

Tam za Atlantikem... to je podle mě místo, kde vzejde nová Velká revoluce. Zatím to ještě mají pevně v rukou. Mají na to hodně vojáků a dobře placených. Ale není už Trump a před ním  i Obama spíš takový pretoriánský císař, který sice navenek vládne ale ve skutečnosti už dělá to, co mu řeknou v Pentagonu? Jejich ústup ze světových pozic už začal.

A Západní Evropa od toho také není daleko. Podívejte jen na ten Brexit. Kdo tam v  Británii a v Bruselu doopravdy vládne? A je někdo takový opravdu ještě k něčemu? Některé provincie už také neposlouchají a ještě to drze přiznávají. Nebo NATO... je ještě Turecko členem? 

Jasně, viklejte cihličkami v základech a dají vám po hubě. Ale ono se to drolí i bez nás. A pak postačí jeden velký lijavec a slunce už nebude svítit na Rakousko-uherskou monarchii, Pane!  

na všech těch trilaterálních komisích už jen řeší, jak to ještě na chvíli zalepit...  a o to víc intrikují mezi sebou navzájem, aby ještě chvíli vydělali. Ale pod kontrolou to nemají. To bychom byli jak v KLDR. Tam to pod kontrolou je. Tady kolem? Ani náhodou. Drží se to jen proto, že je všem jasné, že pád dnešní společnosti bude dost tvrdý a my ještě máme co ztratit. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Ano, toto sme nedavno preberali v miestnom pohostinstve :)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

spěchají hodovat na mršině. Jejich předkové nikdy nepracovali na společném díle a nestarali se o materiálno potomků. Ti sem běží krást, loupit a užít si. Až to krachne a nebude potřeba ropa z jejich území, uschnou jsko jmelí spolu se stromem. Jmelí je potřeba ořezat hned, když se objeví.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

JE řízená. Jsou vidět jednotné prvky, v logistice, vybavení, v mediální prezentaci, v jejich přijímání a v zavírání očí nad jejich působením v Evropě. Jejich proud do Evropy JE dohodou ělit. Podříznou kněze a mlčí se. Bílé dodávky projedou pěšími zónami, pušky střílí na koncertech a banda schvalovačů se semkne. Každý vrah je pomýlený jednotlivec, co zdravil sousedy a pomohl roztlačit motorku. .... Mediální masáž není dílem nějakého anýže či fendrycha, ta je plánovaná z centra.

Zatím bez slepic

Zajímalo by mne jak se to dohodlo ?

Jak někdo dal příkaz, nebo doporučení od významné skupiny ať nebrani hranice, a necha invazi projít, co muže Merkelová ztratit, ze se podvoli?

Ano je to jasné z různých stran podporován a kryto aby se nikdo neptal a nebránil. Proč se nějaká skupina vyšetřovatelů, soudců neptá proč je možné porušovat všecky migraci zákony ?

Je to kryté jako na Slovensku, kde na každého je nějaké kompro a boji se aby nepřišli o svoje místo u korytka ?

Zatím bez slepic

In reply to by alepro (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je pro mě první a poslední otázka. Média hovoří o tom, že přicházejí odborníci do zkomírajících odvětví. Doktoři, inženýři. Jenže po letech pobytu je jich 80-90% na dávkách z daní pracujících a ti ostatní jsou ve službách nebo jako součást stroje. Komu tohle slouží??? Zpětná vazba určitě existuje a ten, kdo je pozval a dováží další statisíce, nejedná nahodile. Má plán. Každá firma má plán nebo vizi, co dále. Státy rovněž, chtějí minimálně udržet vymoženosti, které prací zařídily generace předků. A invaze saracénů jde proti selskému rozumu. Stále pokračuje a už i předsesda vlády řekl, že zesílí (krátce po návšrěvě USA). Co proti tomu mohu dělat jako plátce daně? Čekat 4 roky na další náhodu, že se z mlhy vynoří nějaký drahoš nebo píčaputová? Chtěl bych mít svou budoucnost ve svých rukách, vždycky a ihned. Budoucnost ve svém státě, kterému za to odvádím nemalé daně. A ten stát mi je převede do nějakého bruselu, odkud přijde nějaký zkurvený befehl, který mi komplikuje život.

Zatím bez slepic

Invaze je řízená buď z Bruselu za účelem rozbití národních států a vytvoření evropského národa nebo sloučení Evropy pod vlajkou islámu, nebo USA, Ruska nebo Číny za účelem oslabení celé EU - odstranění konkurenta. Dalším efektem invaze nepracujících je budoucí zhroucení sociálních a zdravotních systémů a jejich privatizace nebo úplné zrušení.

Zatím bez slepic

In reply to by alepro (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jo jo, v jednom Churchillově životopisu je napsáno, jak byl okouzlen a udiven, jak málo lidí dokáže kontrolovat tak velký národ.

Proč se nějaká skupina vyšetřovatelů, soudců neptá proč je možné porušovat všecky migraci zákony ? - Protože by je vyhodili či zabili. - Nikdo nečetl knížku o Mrázkovi?

https://www.google.com/search?source=hp&ei=o3-fXObeIImMmwWCqamIBQ&q=kmo…

Policajti, co po něm šli byli najednou nalezeni zasebevraždění přímo v jejich kanclu. - Co si myslíte, že udělá policajt, co jezdí šukat šestiletý děti do děcáku? - Úplně všechno.

Co si myslíte, že udělá disidentka, co se na grupáči nechala ojet psem? Úplně všechno.

Co si myslíte, že u nás udělá akademik, co nabonzoval kolegu StB, byl chvíli v KSČ, ví se na něj nějaká prasárnička. - Zase úplně všechno.

Víte jak skončil Barák? Zapomněl se a vyhrožoval všem na ÚV co na ně ví. Ještě v noci svolali národní shromáždění, vytahali poslance z postele, řekli jim jak volit a druhej den už nebyl ministr vnitra zcela zákonnou cestou.

Víte jak skončil všemocný Mrázek. Začal vyhrožovat víc lidem najednou a zabili ho ti, které vydíral, jeho archív zmizel a už se neobjevil.

Všichni vůdci malých států vědí, že když nebudou poslouchat, tak je zničí. Když za nima bude stát národ, tak je klidně rozbombardují. - Nás by vyhladověli rad dva.

Jen se podívejte, co je to za lidi. Taky tam jsou evroposlanci. Malé laciné, prodejné kurvy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Mám na to jiný názor,jak už včera psala insegnante o pavučině.já bych spíš přirovnal k chobotnici,každé chapadlo se chová různě,ale všechno se soustředí v centru.Podobně je to i s těmi hybateli ve všech těch klubech,že se jen doplňují,ale proti sobě nejdou,protože cíle chtějí dosáhnout různými směry.Upozorňujete o novou velkou revoluci za Atlantikem,asi to nebude revoluce a řízena vůbec ne,ale tvrdí boj o přežití.Jenže,někdo to ví moc dobře,proto se různě přesouvá majetek a pak osoby.
Co ale Evropa,tady bude zmatek také,proto si Německo Francie chtějí udržet nadvládu v EU.
Chtěl jsem někdy přirovnat EU k manželství,začátek byl nádherný,ale teď opravdu to vypadá jako před manželským rozvodem,buď se domluví na jasných pravidlech soužití a žádná dominance silnějšího.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

pane Zemědělec /asi česky správně bych měla psát Zemědělče, ale nějak mi to nejde "z huby"/, dík za doplnění, tou chobotnicí jste to vystihl naprosto výstižně

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vítáme vás - už vás máme.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

je doménou mírného podnebního pásu. Kde se střídá mráz a úrodné období. Tam existuje plánovaná práce a z ní nadhodnota. Jinde lidi přežívají ze dne na den (Eskymáci, černoši, hnědoši) a jejich území je jen zdrojem surovin a ruce pracovní silou na jedno použití, než se zadýchají. Tohle je jasné každému. Globální elita není globální, je z mírného pásu. Není tam žádná Mčongwa z Konga nebo z Guineje. Je to úzká skupina lidí se spplečnými zájmy, nebo pár kooperujících skupin s blízkými zájmy, jejichž cílem je ovládat planetu bez ohledu na to, že miliardy tvorů na ní žijí své soukromé životy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kolik je elita schopna efektivně ovládat lidí? Maximálně 10-15% populace počítaje v to elitu, její děti a příbuzné i jejich lokaje. Větší množství lidí jsou schopni ovládat už jen brutálním terorem. Přišly na to všechny režimy počínaje řeckými a římskými republikami a konče jakobíny, nacisty nebo stalinskými komunisty. Je tak jednoduché místo trpělivého přesvědčování protivníka jej umlčet zákazem. Dnes jsme velmi blízko k tomu, aby vládnoucí vrstva vydala zákaz, že ji ta ovládaná vrstva nesmí kritizovat. Zatím se role ochotných slouhů, udavačů a konfidentů ujímají všechny ty neziskovky hlídající lidská práva a demokracii. Pod vznešeným pláštíkem idejí nakonec čouhá jen snaha zlikvidovat protivníka zcela nedemokraticky. Dnešní neziskovky se svým nadšením a přístupem k protivníkům nijak neliší od Hitlerjugend nebo svazáků z 50. let.
Ale není to jen otázka EU, nepohodlní novináři mizí všude po světě. Někde je pozvou na tureckou ambasádu, aby saúdské komando vyneslo po kusech jednoho člověka, v Číně je zavřou do převýchovných táborů, v Rusku jen potichu zmizí, v USA jsou dohnáni k sebevraždám kampaní MeToo, v Evropě zatím jen nepozváni do ČT. Všude je snaha, aby zněl unisono hlas souhlasu s názory vůdce. Klasický diktátorský režim.
Vůdce ovšem dělá chyby jako kdokoliv jiný, ale protože rozhodnutí nejsou podrobena kritické demokratické diskuzi, pak se všichni diví, jak dobrý úmysl najednou vytváří situaci ještě hroší než předtím. Typickým případem jsou biopaliva, která zvedla poptávku po palmě olejné a díky tomu jsou vypalovány pralesy, čemuž chtěla produkce biopaliv zabránit. Cesty do pekel jsou dlážděny dobrými úmysly.
Na rozdíl od Vidláka si ale myslím, že ten rozhodující úder současné civilizaci přijde ze strany životního prostředí (třeba díky tání ledovců přestane termohalinní proudění, tj. Golfský proud, tj. Evropa na sever od Krkonoš bude zaledněná; nebo nadužívání chemie v zemědělství zlikviduje všechen hmyz a pak nám přestanou kvést rostliny na polích; nebo sucho v půdě způsobí neúrodu). Pak se možná všichni začneme stěhovat do Afriky.
Ještě předtím si ale lidská společnost musí projít peklem multikulturního obohacování (je to jako s kořením - v malém množství dochutí jídlo, ve velkém jej zničí), ekologické katastrofy, zhroucení státu a ekonomiky.
Nemusíme se bát, ten proces bude plíživý, katastrofa nepřijde najednou, ale postupně. Bude přibývat více a více chudých lidí, kdy bezpečí bude je za branami opevněných sídel jako ve středověku. A mimo něj povládnou ozbrojené skupinky.
Miliardáři si možná myslí, že utečou do nějaké bezpečné země, na ostrov, možná na Mars, bunkru nebo do opevněného sídla, kde se zavřou se svými milenkami, ochrankou a budou si užívat luxusního života. Jejich nebezpečím nejsou ti lidé zde, ale šéfové jejich ochranek nebo jejich zástupci (to kdyby se šéf ochranky příliš cukal). Miliardář v horším případě zemře rukou svých strážců, v lepším případě, když jej budou potřebovat živého kvůli převodům peněz, dožije v izolaci zavřený v pokoji. Když bude poslouchat, dostane najíst. Pokud ne, bude bit a týrán hlady.
Další možností je epidemie rezistentních virů, kdy se přemnožená lidská populace stane ideálním prostředím pro šíření jakékoliv nemoci. Díky nadužívání antibiotik dochází k postupné rezistenci bakterií a a působneím chemických látek dochází k oslabení imunitního systému. Něco podobného prožili Římané, když pili vodu z olověných trubek. https://plus.rozhlas.cz/kolik-olova-pili-rimane-s-vodou-6608004
Otrava olovem sama nezpůsobila pád Říma, ale svým dílem k němu přispěla. Lidská populace je přemnožená a likviduje už přírodu.

Tak proč nám stejní lidé na jednu stranu nutí ekologickou odpovědnost a na druhé straně nás nutí k pomoci imigrantům? Musí to být potomci středověkých flagelantů a mít v sobě sebedestruktivní gen. Období míru umožnilo rozšíření genu nebývalou měrou. Zvířata si chrání své teritorium nebo svoji smečku. Jen lidé ne.
Na světě má být 48 mitochondriálních DNA, čili všichni lidé jsou v zásadě stejní genetickou výbavou i chováním. Míra ochoty k násilí je jen v evropské populaci nižší než jsou muslimové z Afriky nebo Asie zvyklí ze svých domovů, ale pořád je přítomna.

Elita jednou přijde na to, jakou cenu má jejich život. Žádnou, stejně jako kohokoliv jiného, komu dnes vládnou. Ten má cenu jen pro členy rodiny a maximálně pár známých lidí z okolí. Zbytku lidí je jejich život úplně lhostejný a především těm, kdo dnešní civilizaci vládnou. Třeba pro Madeleine Allbrightovou nic neznamenaly lidské životy ve Rwandě, když byla velvyslankyně USA v OSN 1993-1997, nebo Srbů, když se jako ministryně zahraničí USA podílela na Kosovu a paktovala se s narkomafií.
Pozváním Afriky do Evropy se problém Afriky ani Evropy nevyřeší. Problémy EU nevyřeší ani EK v Bruselu, protože eurokomisaři prostě nejsou dostatečně chytří, aby pochopili, že někdy musí povolit tlak. Zatím jej jen stupňují a diví se, že akce vyvolává reakci. Vlastně by jim doklad o vykonávání funkce eurokomisaře mohl posloužit jako důkaz pro vrácení školného ze soukromých škol. Evidentně se nic nenaučili kromě intrikaření.
Takový Putin docela určitě nebojuje proti USA ani EU hybridními hrozbami. V USA za něj práci vykonává Demokratická strana, v EU Jean Claude Juncker. Nikdo pro likvidaci vlastních států a Putina neudělá víc. Jsou to jeho nejlepší agenti, kteří práci vykonávají zadarmo a není nutné je řídit.
V ČR nikdo nedělá pro Putina lepší službu než Štětina, Schwarzenberg, Kalousek a Jakub Janda. Jejich protiputinovské výlevy jsou natolik ubohé, že Putinovi spíše pomáhají, než aby mu škodili. Ale záměrem všech 4 pánů není vybojovat boj proti Putinovi a Rusku, ale dobře z toho boje žít. Vždy se najde dostatek blbců, kteří je zvolí do placené funkce.
A co my v českém hobitíně? Prostě se soustředit jen na život v rámci ČR a velká témata světové vlády přenechat Bruselu, Berlínu nebo Washingtonu D.C. Budou-li pokračovat stávajícím směrem, podaří se jim zlikvidovat civilizaci v USA i EU, jak ji známe dnes. Můžeme sledovat příznaky kolapsu civilizace a připravit se na ně. Ale všechny ty příznaky jsou tak pomalé, že se jednou budou potomci ptát, jak jsme je mohli nevidět. Mohli, protože je vymysleli naši vládci a překryl řev najatých lokajů. Někdy mám pocit, že státu se nejlépe daří, když politici vůbec nic nedělají.

Zatím bez slepic

To snad ne.

Rusko bránilo své teritorium proti němcům.

Vietnamci bojovali o své teritorium i s Amerikou.

Černoši vyháněli bělochy. Arabové vyháněli bělochy. Asiati vyháněli bělochy. - A vyhánějí je i tady v Evropě, když si nějaké území zaberou.

Běloši jsou hloupí, protože si myslí, že jejich země je jejich, když jsou dávno naprosté kolonie elit, které se k nim vůbec nepočítají. Jen se podívejte jen na ty nejnižších stupíncích elit, ty hovádka z neziskovek. Pro ně prostě už dávno nejste lidi. Milá, sladká holčička s nevinnou tvářičkou a pošle vás na smrt bez mrknutí oka a ještě bude ráda, jak to tomu rasistovi nandala.

Můžete miliónkrát dokazovat co chcete, argumentovat, dovolávat se. Můžete být i sám míšenec jako Okamura nebo dokonce černoch jako Dieudonné. Jakmile budete jen fér, stejně budete rasista a tedy k zlikvidování.

Teprve až lidem dojde, že právě tohle je jejich slabina, že se na to chytaj, tak se budou moc pohnout z místa. Jenže to už bude celá Evropa jak bojová zóna v Malmo. Budou mít znásilněné manželky i vlastní řiť. Mrtvé děti, sousedy i rodiče.

Ale komu by se chtělo přemýšlet, když si může hrát na hodnýho a na povel odsuzovat ty zlé podle televize.

Zatím bez slepic

Je to takové zvláštní, jako bílé lidstvo se upínáme k těm pozitivním našim vlastnostem, ale "Jakmile budete jen fér," vždy prohrajete v okamžiku, kdy někdo fér nehraje.
Valí se k nám hordy lidí jež neznají co to je fér hra, a jako bonus přidají nízkou inteligenci a středověké náboženství a my nabízíme víc než fér hru, tím, že porušujeme své vlastní zákony v jejich prospěch.
Již z tohoto naprosto triviálního příkladu to s námi nemůže dopadnout dobře.

Kdy již konečně začne zasedat norimberský tribunál a začne soudit tu zvrhlou reprezentaci co toto dopustila!!!!!!

Zatím bez slepic

Nikdy nebudou souzeni, umřou bezdětní a zanechají Evropu ve sračkách.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku - znáš (mohu?) od Jacka Londona Železná pata?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No, hlad ještě nemáme, ale brambory už stojí 30 kaček za kilo. Všechny potraviny jsou o 50 až 100% dražší než před cca deseti lety. Voda, padesáti násobek za dvacet let, energie - totéž. Důchodcům to navýšení sebrali, ještě než dostali první dávku. Nedivme se, že nebudou volit nějaké evropské ideály, ale toho kdo jim nějakou korunu přidá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ještě jedna možnost konce společnosti, jak ji známe. Všechno ji digitální, včetně těch obrovských majetků. Stačí vypnout proud....

Zatím bez slepic

Když dodávky elektrického proudu pro ta digitální úložiště majetků dodávají ti samí, kdo v nich mají majetky uloženy.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Číňané najdou způsob, jak elektrické sítě shodit.... Ani v nich nebude muset být použito HULAHEJ...

Zatím bez slepic

Může to být i někdo jiný a vše svalit na Číňany. Od jednání v Mnichově 29.9.1938 nemáme spojence, na které bychom se mohli spolehnout.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ale jak už jsem psal včera, nevěřím že tyto elity táhnou za jeden provaz. - A proč vlastně ne?

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Protože možná mají stejné zájmy ohledně toho nás držet dole, ale mají odlišné zájmy co se týče byznysu. A když se dostane do rozporu byznys a držení lidí v područí, vyhraje byznys. Proto nakonec intrikují všichni ti mocní i proti sobě jak to jen jde. 

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Chovají se jako šlechta ve Versailles před 1789. Proti sobě intrikují a pomlouvají se navzájem, ale když se jim vzbouřili sedláci, táhli za jeden provaz. Pouze když se vzbouřilo moc sedláků najednou, už je ovládat nedokázali.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/03/31/boriskuv-dynamit-byl-opr…

Kotleba se domákl, proč slovenský ministr obrany odešel z jednání se svými protějšky z USA.
A proč za něj naběhl Lajčák.
Docela humáč. Zejména v kontextu s tolik omílanou pseudookupací ČSSR spřátelenou armádou po roce 68. Noví soudruzi přátelé chtějí za sto mega v doláčích časově neomezené zapůjčení letiště Kuchyňa plus další prostory na sklady a logistiku.
A těch sto mega investují pochopitelně pouze do modernizace letišť, která pak budou ONI používat.
Ad jaderné zbraně - PROZATÍM to není na pořadu dne.

Zatím bez slepic

nastala důležitá změna k lepšímu: mongola kyšku nahradila pí Čaputová.

Zatím bez slepic

Pane Targus.
Slovensku už není pomoci,je plně v režii nosatých z USA,už se ani nikoho neptají,jestli si můžou zřídit voj,základny.
Kdy přijdou z něčím podobným tady,možná ještě letos,konstelace naších politiků,jsou tomu nakloněné,takže se nebudou ptát nikoho.I prezident Zeman je nadšen z vítězství Čaputové,už se těší na setkání,svůj-svému.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

jist nebyl. Je tam přece jin poněkud jiná nálada.
A mají Kotlebu. A Kotleba je mimořádně nebezpečný element v postupu při ovládnutí Slovenska a jeho začlenění do sítě základen. Mohl by toho ještě hodně zku**it, proto si myslím, že okupace Slovače se odsune na vhodnější termín.
Co se týká Čechistánu, máte pravdu. Andy nás prodá nikoli za mísu šošovice, nýbrž za mísu geneticky modifikované kukuřice a za pětikilo. Nikoli však pětikilo peněz, ale za pět kilo Kosteleckých penicilínových sraček s příměsí kuřecího separátu.
Dobrou chuť.

Zatím bez slepic

Pane Targus.
Kotleba je na tom podobně,jako u nás Okamura.
Když ho nejde znemožnit jinak,tak ho označí,jako nebezpečný element.
Jasným znakem je,že je nebezpečný spíš pro kavárníky,USA posluhovače a tím nemá šanci,aby byl zvolen za prezidenta.

Zatím bez slepic

myslite si ze lide pred druhou svetovou nevedeli ze je zase nekdo proda ?

cele dvacate stoleti nas nekdo zrazoval a ted to historicky vime takze je to z velke casti jasne = opet nas prodaji tomu, kdo si rekne

slovaci budou mit spratelena vojska na vecne casy a jak potahnou na rusko tak je ceka genocida jako za nemcu z obou stran

Zatím bez slepic

https://blog.hlavnespravy.sk/10995/usa-si-chcu-z-nasich-vojenskych-leti…

Letecké základne v Kuchyni a na Sliači majú teda na základe dohody DCA slúžiť ako vojenské centrá pre amerických vojakov so špeciálnym právnym a vojenským režimom, aký sa uplatňuje pri vojenských základniach USA v Európe. A keďže vojenská technika a munícia vždy podliehajú právnemu poriadku štátu, ktorý ich má vo vlastníctve, ak by bola rozmiestnená na našich základniach, nespadala by do našej jurisdikcie. Tam by nespadali ani americkí vojaci pôsobiaci na našich leteckých základniach, ktorí by v prípade vykonania nejakých zločinov nemohli byť na našom území podľa našich zákonov ani súdení a potrestaní. Podobné dianie môžete dnes vidieť v krajinách, v ktorých sú už podobné americké základne umiestnené (najlepším príkladom je japonská Okinawa). A tak v súvislosti s dohodou DCA jednoznačne platí, že je mimoriadne ohrozená suverenita našej republiky!

Smlouva o podmínkách dočasného pobytu sovětských vojsk
http://totalita.cz/txt/txt_smlouva68.php

Čl. 9
Otázky jurisdikce, spojené s dočasným pobytem sovětských vojsk na území Československé socialistické republiky se upravují takto:

1. Při trestných činech a přestupcích, které na území Československé socialistické republiky spáchají osoby, příslušející k sovětským vojskům nebo členové jejich rodin, se uplatňuje československé právo a působí československé soudy, prokuratura a jiné orgány, příslušné pro otázky stíhání trestných činů.

Trestné činy, které spáchají sovětští vojáci, vyšetřuje vojenská prokuratura a jsou projednávány orgány vojenské justice Československé socialistické republiky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

z Emeryky o zřízení zbrojních skladů u našich bývalých bratrů.
Velkým tématem byla tato snaha už po zvolení Kyšky. Oni to budou zkoušet furt. Takový radar na Slavkovském štítu je ideální stav.

Zatím bez slepic

jsou vhodná oblast pro radar.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ČR prezidentské volby:
Volební účast v prvním kole byla 61,92 %, ve druhém pak 66,60 %.

SK prezidentské volby:
Volební účast v prvním kole byla 48,74 %, ve druhém pak 41,79 %.
======================================
Čaputová je prezidentka "celé Bratislavy", protože jen v Bratislavském kraji šlo k volbám nad 50 % oprávněných voličů.

Tedy ta mediální vítězná rozpleskávaná „ Čaputová je důkaz, že politika se může měnit“ je fakt celkem sranda.

ANO může, nejvýraznější změnou asi je, že stále lze platně volit při účasti méně a méně a méně voličů i dost procent pod 50 % a ještě to prodávat jako GIGA úspěch.
58,41 z 41,79% oprávněných voličů!!!!!! je opravdu velmi velmi velmi silný mandát pro prezidenta celé země!

Pošahaná se mi jeví ta hra na zastupitelskou "většinovou" demokracii, kde neplatí ani základ platnosti voleb až při účasti nad 50 % oprávněných voličů.
To by se museli loutkovodiči jinak snažit...
Takto fakt už jen čekám, kdy se někdo "úspěšně" zvolí sám!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak mne to prásklo do očí, že by Halík....ale určitě je to u ní jen nějaká ta nahodilá, modní záležitost.

Ale dopustím se trošku konspirace....ale jen trošku a jen TEORETICKY, jak jinak, protože ani věřící na ni nevěří....

Inu šaty dělají člověka v různých smyslech- a prostě pí Čaputová se stala SYMBOL.. něco jako reinkarnace V.Havla ve východním prostoru našich báječných západních hodnot.

Já vím, za vše mohou ti proradní bojkotující NE voliči!

Že by ti jediní už prozřeli a odmítají dál hrát tyhle hry, připustit přece v našem "báječném, demokratickém" zřízení NELZE.

Co třeba tady, níže cituji v odkazu uváděný "konspirační" význam fialové barvy...a hned je to takové nějaké pikantnější...
*********
http://simonivo.cz/psychologicke-vyznamy-barev/
"Fialová barva
Mužská červená a ženská modrá barva se smíchá a vznikne barva fialová.
Na jedné straně by se mohlo říci, že je to barva pohlavní nevyhraněnosti (Lüscher uvádí, že ji preferují děti před pubertou, debilní děti, homosexuálové a těhotné ženy).

Fialová je však daleko složitější barvou a má ještě mnoho významů.

Dalším významem fialové je potlačené vzrušení, skryté tajemství, které může vyvolávat znepokojení.
V římskokatolickém náboženství symbolizuje pokoru, pokání skromnost, zdrženlivost, střízlivost až svatou odloučenost.

Nejsložitější úrovní výkladu významu fialové barvy je její vymezení jako harmonie protikladů. Pochází od Mikuláše Kusanského (Nikolaus Cusanus, in: Lüscher, 1969), který rozlišoval čtyři stupně poznání. Pro nejvyšší stupeň poznání, „mystické nazírání, zvolil jako symbol fialovou barvu. V této úrovni výkladu fialová symbolizuje odstranění všech rozporů a protikladů, je zázrakem, který zruší rozpor mezi přáním a skutečností. (Vysekalová, 2012)

Ve fialové barvě stále působí střídání červené a modré barvy, mezi impulzivním chtěním a obezřetnou citlivostí. Lidé s nižším intelektuálním potenciálem se touto barvou častěji nechávají „svést“, lidé s vyšším potenciálem ji naopak výrazně odmítají. Místo nadšeného odevzdání nastupuje princip účelnosti a jistoty."
Všechny tyto významy často podlehnou módním vlivům. V případě, kdy se fialová barva a její odstíny stanou módními barvami, tento fakt přehluší všechny výkladové roviny. "

Tak časem uvidíme, kdo je za touto "paní čistou".

Zatím bez slepic

Odstínem fialové je purpur. Nejkvalitnější týrský purpur (císařský purpur) oblékala nejvyšší římská elita jako symbol společenského postavení.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Já jsem si poslechl celý pořad na SV v pátek a byl jsem doslova zděšený kam se Slovensko dostalo.
Pokud by smlouva byla realizována, tak je to v podstatě ztráta suverenity . Jenže tam zazněla ke
konci mimo téma tato informace. Kotleba řekl, že jej zástupce jeho strany ve volební komisi informoval,
že jen v západoslovenském kraji bylo zneužito přes 10000 ( SLOVY DESET TISÍC) falešných volebních
průkazů. Údajně to porovnávali s registrem oficiálně vydaných průkazů. Tuto informaci předali Harabinovi,
který podává ústavní stížnost proti prezidentským volbám. Pokud by to byla pravdivá informace, tak to
je konec demokracie. Na mysli měl první kolo. Doporučuji poslechnout celé. Výše uvedená informace je ke konci
debaty

https://hearthis.at/slobodnyvysielac/v-prvej-linii-2019-03-29/

Zatím bez slepic

Já jsem od počátku neměla pochyb o tom, že prezidentské volby na Slovensku budou částečně zmanipulované liberálním "štábem" kolem pí Čaputové.

Mockrát mě už napadlo, že stoupenci liberální pravdy a lásky mají vlastně stejné zásady jako muslimové:

pokud je to pro dobrý cíl, pak může jít základní konzervativní morálka stranou - může se lhát, podvádět, fyzicky napadat a nakonec i zabíjet, proč ne, když pak zvítězí pravda a láska nebo Aláh.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Maneco,
to by bylo na hodně dlouhé historické povídání, od koho se učili lhát, podvádět a vraždit muslimové. Shodneme se, že pokud se učili od judaistů a křesťanů, byli mnohdy velmi učenlivými žáky, kteří často překonávali své učitele a naopak nám, pravdivým, laskavým, demokratickým a nacistickým euroatlantiďanům mohou být vzorem co do uměleckého provádění vražd.
Nicméně co do efektivity na nás zatím nemají, v masovém vraždění my křesťanští i ateističtí euroatlantiďané zatím stále s převahou vedeme o milióny kusů. Ale je pravda, že o zbraně a výuku v jejich používání se s nimi dělíme tak ochotně jako o nic jiného.

Mimochodem, u nás žije pouhých dvacet tisíc muslimů, což je tuším stejný počet jako je počet příslušníků Armády ČR. Naštěstí jsou z převážné většiny mírumilovní a naše armáda z převážné většiny nebojeschopná, takže nic nehrozí.(Ti bojeschopní jsou určeni výhradně na export).

Dokud se k nám nevrátí těch prý čtyřicet tisíc samopalů (i se svými současnými nasranými vlastníky, můžeme být v klidu).
Samopaly náš bleskolebý Sobotka, nechť mu Allah lebku pozlatí zvenku i zevnitř, daroval do spřátelených muslimských rukou, aby jimi bojovali proti jiným muslimským rukoum za Prahu.
No a vůbec bych se nedivil, kdyby někerého z nich napadlo, že za Prahu se nejlíp bojuje v Praze, alespoň dokud není radioaktivní.

(Už jsem se dneska zmínil o tom, že jsem depresivní?)

Pokud ovšem

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

vybírají komika, proč tam čt24 nemá štáb?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

nejsme v agonii
každý ještě může
nejsme líné kůže
zpevníme si mosty
vždyť je to tak prostý
dobudovat pilíře.
Pilíře naší demošky
opřeme na podložky
k čemu jsou nám základy
mohly by mít závady.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

že je bez extremismu. Asi mu neřekli o těch 2 turistkách bez hlavy. Nebo to ví a bere to jako normu, extremistou u něj už může být bezúhonný člověk. Chuj s nim.

Zatím bez slepic