Fejsbůk, Konvička a rezonance

Autor
Štítky

Můj počítačově zdatný bratr Master, který má na svědomí architekturu tohoto blogu, kromě běžné údržby i sleduje internetový prostor kolem Kydů. Sleduje blogovou statistiku, četnost sdílení článků na sociálních sítích a vůbec má spolu se mnou radost, že Vidlákovy kydy svojí čteností zvolna, ale vytrvale rostou. Tu a tam mi zavolá, když se na Kydech stane něco zajímavého, co by mě mohlo naštvat a nebo potěšit. Včera jsme měli jeden takový rozhovor.

O co šlo: 

Před nedávnem jsem napsal článek "Prohra všemi variantami". Zmínil jsem se v něm o tom, že demonstranti na Václaváku v podstatě nemohou vyhrát, protože jejich prostest, i kdyby nakrásně vedl k pádu Andreje Babiše, nebude znamenat nic z toho, za co demonstrují. Moc si vezme Zeman, Babiš klidně může vyhrát další volby, ale každopádně to bude prezident, který si to uspořádá, jak bude chtít a nikdo neví, koho takové mocenské vakuum vynese k moci. 

Upřímně... ten článek byl z mého hlediska dost slabý. Psal jsem ho v rychlosti - mám před žněmi a kupu práce na zahrádce i dvorku, k tomu pomáhám opravovat dům kamarádovi, moje sviňka je nejspíš březí, krmníci se dožadují péče, je třeba s dětmi dopilovat písemné práce a domácí úkoly a vůbec... mám toho teď tolik, že je to z mého hlediska na Kydech na první pohled vidět. Prostě nemá dost času si všechno v hlavě přežvýkat, píšu v rychlosti a často na základě jediné a většinou dost slabé myšlenky, kterou jsem navíc stejně někde už četl či slyšel. 

Článek o prohře Milionu chvilek všemi variantami jsem napsal během dvaceti minut, během kterých jsem učil dceru akordy na kytaru a syna jsem peskoval, že si na školním výletě půjčil od spolužáka stovku. Rychlovka... 

Kupodivu, právě tento článek zarezonoval dušemi českého národa a byl hojně sdílen na sociálních sítích. I v této chvíli čte můj blog několik čtenářů, kteří se ke mně dostali právě díky sdílení tohoto článku. (Tímto je chci poprosit, pokud by proti tomu nic neměli, aby se ozvali v komentářích). 

Článek byl citován a sdílen tak hojně, že slušně zahýbal statistikami a to upoutalo Masterovu pozornost. Na Fejsbůku se odkazy na tento článek objevily mnohokrát, lajkovaly se a sdílely dál. Byl to slušný statistický nárůst, tedy až do chvíle, kdy tento článek sdílel Martin Konvička. Myslím, že nikomu tady nemusím vysvětlovat, kdo to je. 

Pochybuju, že by si sám tento článek přečetl, nebo že by sám byl pravidelným čtenářem tohoto blogu, ale ve chvíli, kdy ho začal na fejsbůku sdílet, ak přišla ke slovu ona pověstná fejsbůková umělá inteligence a najednou bylo utrum. Před Konvičkou fejsbůk tento článek leckomu sám nabízel, ale stačil jeden "Islamofob" a program rozpoznal, jak je můj článek nebezpečný chudákovi průměrnému uživateli, jelikož by ho mohl indoktrinovat, vnutit mu proruský pohled na svět  a vůbec... demokracii si rozvracet nedáme - a hned to ukončil. 

Statistika se pak velmi rychle vrátila do běžných kolejí, protože z těch několika set lidí, co se podívali, z toho jich 90% nadále nepokračovalo a vrátilo se do svých sociálních bublin. Jen pár procent z nich si přečetlo i něco dalšího a někteří už zůstali. Fejsbůková trolí inteligence zasáhla včas a škody tak budou minimální. Vidění světa Marka Zuckerberga ještě chvíli zůstane neotřeseno a na Googlu, pokud zadáte anglicky heslo "normální bílá rodina", pořád vám tam budou skákat obrázky šťastné bílé maminky, černošského otce a roztomilého čokoládového dítěte. 

Pro mě plyne z celého příběhu následující poučení: 

1. Ať píšeš co píšeš, ať jsi unavený, bez nálady, bez nápadů i espritu, nikdy nevíš, co zarezonuje sociálními sítěmi. I když je to sepsané na koleni a narychlo. To samé ovšem platí i pro Mikuláše Mináře... někdy to prostě zarezonuje i když vlastně není důvod. 

2. Umělá inteligence je popřád ještě pěkně blbá. Nepozná, co člověk píše, zatím tak s bídou pozná, kdo to sdílel a rozhoduje se podle toho. Můžete psát stokrát pravdu nebo stokrát lhát, záleží jen na tom, kdo vám to lajkuje. Pokud by Konvička sdílel nějaký text od Komenského, nejspíš by mu to fejsbůk také utnul. 

3.  Vítejte vy noví čtenáři, pokud se Vám tady bude líbit, budu rád. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Inu, Vidláku, můžete si za to sám. Stává se z vás celebrita. Zvykejte si.
Jeden kamarád, velmi vzdělaný a ještě více jedovatý, mě ponouká, abych tu napsal cosi na téma "hranice růstu" nebo tak nějak. Zkusil jsem, ale moc se mi to nedaří. Nemá to zatím úvod, stať ani závěr.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

celé dopoledne spinkal
nechal by si přivézt suši
řepa by mu rostla z uší.
Rychlá wifi nebo data
nejlíp bazén nebo chata
pořád oči v instáči
a ta banda s krumpáči
tam dole v té rýze
vypadá tak cize.
Odpoledne demonstrace.
To je vlastně taky práce.
Chodit se tam musí včas
budu tam řvát jako ďas
demise demise
ukaž hlavu na míse.

Zatím bez slepic

„Básník je ten, kdo objevuje nové radosti, i když je obtížné je snášet.“

Zatím bez slepic

Jako že -
Zlatou tužkou píší andělé,
i v tom řádku bramborovém,
jak se jejich lístky jemně chvějí,
berušky se procházejí,
svítí sluníčko.
Mráček na obloze
chvíli slunce skryl,
pak je opět odhalil.
Vedle louka posečená,
spočni chvíli matičko,
oči zavři,
cítíš?
Zlatou tužkou píší andělé
v jedné knize vzácné,
Co Vám tam zapíší?
Co mi tam zapíší?
:-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Že se něco podobného dříve, či později stane.
Nu co, alespoň nám to potvrzuje, co si myslíme.
Myslím, tedy jsem. ;-)
Hodně sily a zdraví celé rodině!
Nedáme se zadarmo.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak nějak občasně pravidelně sleduju asi tak 10 fejzbůků známých lidí (např. Tereza Spencerová), protože jsou tam zajímavé jak příspěvky, tak debaty pod nima, někdy se člověk i nasměje, Češi jsou smějící se bestie.

No a docela mě překvapilo, že ten Cukrberk klidně na 30dnů zablokoval fejzbůk Štěpána Kotrby nebo dokonce i poslance parlamentu ČR Zdeňka Ondráčka.

Cenzura frčí naplno a je to jak za komančů. Tyhle známé provokující osobnosti mají už také přidělené své osobní fízly, je to úplně stejné, jen oni za nima nechodí na ulici jako tehdy při budování sovětského komunismu, ale dnes při budování ojrounijního komunismu je šmírují na internetu.

Nedávno jsem nevydržela a jednu, jako obvykle, geniální básničku našeho Lašského barda (sorry jako Ládiku!!!) jsem musela přihodit do diskuze u Kotrby, protože se to náramně hodilo k tématu příspěvku. No, okamžitě začaly padat lajky, lidi se chechtali... Ta básnička tam vydržela asi hodinu a byla smazaná. Ne, nebyla v ní neslušná slůvka, jen nevhodné zemité veršíky.

Zatím bez slepic

cukrblikova cenzuruje funkuje stejne tupe jako jeji C.K. kolegyne.

Pamatujete si na dopis pani Mullerove z tabora? Jime bramborove ZACERNENO. Sousedka ma skvnity ZACERNENO.

Tak nejak to ani nema smysl pouzivat, kdyz nic nenajdete. Osobne nechapu Konvicku, proc jeste nepresel na nejakou cinskou socialni sit, kde se o islamu jeste muze mluvit svobodne. S poctem muslimu v Rusku a Putinem otvirajicim nejvetsi mesitu v Evrope bzch nesel ani na v Kontakte.

Zatím bez slepic

Trpím zřejmě občasnými záchvaty čtenářské negramotnosti Prostě tomu nerozumím:

"S poctem muslimu v Rusku a Putinem otvirajicim nejvetsi mesitu v Evrope bzch nesel ani na v Kontakte."

(A věříte, že bych nezvládl ani prostý větný rozbor ? Zasekl jsem hned na přísudku "bzch nešel".)

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

(azbuku už jenom čtu, ale nepíšu) je (pokud se nemýlím) je ruská sociální síť, něco jako lícokníga :)

Zatím bez slepic

In reply to by Hejtman (neověřeno)

Trvalý odkaz

kdysi jsem čítala Hejtmana Šárovce. Jste snad on, nebo něco jako lícokníga? :-)

Zatím bez slepic

Nene, je to jen nick, který jsem si vybral (dělám historický šerm). Lícokníga je překlad fejsbůku z filmu "Probudím se včera"

Zatím bez slepic

In reply to by Hejtman (neověřeno)

Trvalý odkaz

a to pak jo :-)
Za odpověď dík :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Copak vam neni jasne Asfaltový holube?

Mate problem s chybejici diakritikou? S preklepem y/z? S chybejici carkou? Nevite co je "V Kontakte"? (https://vk.com ) Nevite kolik je v Rusku muslimu nebo nevite, ze tam vubec nejaci jsou? Nevite, ze Putin celkem nedavno otviral v Moskve obrovskou mesitu?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

knišku nemam, ty cype, bo uš by sem zas mjel policajtuf za řiťu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Není pro verchušku problém vypnout fejsbůk a nechat nás na jejich propagandě.
Jak se potom dostat k nějakým věrohodným zprávám a toto včas připravit.
Kdyby došlo k nějakému problému ve světě,třeba jen finančnímu,tak to vypnou.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A co kdyby Martin Konvička olajkoval třeba text samotného Mirdy Kalouska? Měli bychom od něj také na 30 dní pokoj? To by stálo za pokus...

Zatím bez slepic

No jo. To by bylo genialni poslete mu nekdo inspiraci.

At jde olajkovat Milion chvilek. tak 10 dni pred Letnou.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

terazky neviem - chces polutovat - ze mas toho vela? alebo chces pochvalit - ze si ten clanok za 20 minutok zosmolil? :D

Co sa tyka tej xichtovej knihy - racia si vsimnut ako google zmakol, ked sa chujawej vytasil s vlastnou verziou Androidu, z ktorej bude mozne ten sajrajt aj odinstalovat :D

Kedysi davno isty general Lorenc povedali v rozhovore, ze FB je strasna pliaga a kto nema v hlave uplne nasrane, tak tam neoxiduje. Clanok vysiel na sme.sk.

Co sa tyka umelej inteligencie. Tu som sa pobavil... Skus si strcit clanocek do automatickeho prekladaca, potom ho prelozit naspat a zistis, ako je na tom ta slavna inteligencia. Urob to 3x a vyznam sa strati uplne. Inymi slovami - nie je to o umelej inteligencii. Je to o tom, ze istym ludom scanuju profily. A ked sa tam ocitne podozrivy clanok, ide do helpcentra, kde ludia co su za to plateni daju dobrozdanie - ano, alebo nie.
Obsah clanku + Konvicka = potencionalna hrozba sirenia fekjnjus :D tak ti to típli :D
Amen

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nejvtipnější na tom všem je, že je v tom Ksichtokniha v podstatě nevinně - teda pokud hodlá v EU nadále podnikat... Asi by Alexander Bach blahé paměti neuvěřil, jak snadno se politické špičky / stát dokáží zbavit odpovědnosti a přehodit špinavou bramboru na soukromníky. Občas Marka Z. podezřívám, že to maže aktivněji než bymusel, jenaby na celou věcpoukázal.Takové to švejkovské důsledné plnění rozkazů. Sám s tím má jen náklady a ztráty.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jo jo statistika nuda je ....

Vidlák chce mít asi natřískanou hospodu, aby měl nějaký kšeft nebo co........

Trošku ho zchladím (profesionální deformace),
co když vůbec nejde o nějakou kvalitu textu, ale jen i to, že prostě trefil jen mediálně tlačené TÉMA, to je nyní propagováno (i negativní reklama je reklama).

Nebo STOP šíření dostal třeba ne pro kvalitu či náhodnou rezonanci...ale proto, že článek Vidláka byl vyhodnocen nakonec, že Chvilky tento NEpropaguje............a nyní se mají Chvilky jen chválit, aby roztleskávač MM radostně a nadšeně vydržel....
A trvalo to STOPnutí možná déle i statisticky proto, že ta uměla inteligence není až tak umělá, ale muselo to dojít k někomu, na kterého je nasazen nějaký ten "vidlák, elf či Janda" a ten to prostě pak až dál "zařízl".

Ale jsou to čistě moje spekulace, třeba to fakt byla (Vidlákem někdy) rezonance a Vidlák nyní lituje, že to sem hodil jen na koleni a narychlo a nenapsal to pečlivěji na Pulitzerku (opět ironie)....aneb i troška pokory nikoho z nás nezabije.

A když jsem rýpavá, tak ještě přidám!
Co se v tomto dnešním článku dle mne Vidlákovi nepovedlo, je toto:
"To samé ovšem platí i pro Mikuláše Mináře... někdy to prostě zarezonuje i když vlastně není důvod."

Fakt není důvod a je to jen "někdy náhodná rezonance" nějakého MM...............?

To snad nemohl Vidlák myslet vážně, tak naivní není.......

MM je objekt (projekt), který je tlačen hodně mocným tlakem a SAKRA důvodně (žádné někdy tam nehraje roli) a bude využit, protože se pro svoji naprostou naivitu a slepotu dá. Náhoda tam není ani jen smítkem....Stejně jako je v tomto objektem i AB ..................

Že rezonuje u zklamaných výsledkem volby prezidentské i parlamentní také není NIC náhodného........

O území (nadvládu) nad V4 se vede tuhý boj mocných a každý naiva (a ten aktivní aktivista dvojnásob) se hodí.

Vidlákovi přeji hodně čtenářů a snad to nebudou jen čučkaři, cenzoři, či jako tam ten.

A nám čtenářům přeji ještě více podnětných komentářů skutečných lidí, bez nich by to tu pro mne třeba ztratilo podstatné kouzlo.

PS: Hamáček se v neděli už s Chvilkaři prý sešel, je to přece také "pravý evropský demokrat", to nevěstí pro AB nic moc dobrého. H. má nyní po rozsudku NS pocit vítěze a to mu dává křídla...........

Zatím bez slepic

každý naiva (a ten aktivní aktivista dvojnásob) se hodí

Placeny naiva se rekne normalnim jazykem zradce.

Co takovejch naivu nechal Hitler postrilet. Co jich USA zavrelo na dozivoti.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://blisty.cz/art/95801-rozhovor-britskych-listu-222-jsem-zatraceny…

Patecni clanek a diskuse prazdna. Nikoho to nezajima.

V dobe kdy se nadava Andymu do estebaku a bonzovani je ta nejhorsi charakteristika, co muzete mit, tak si nam tu Kartous zduvodnuje, ze bonzovani vlastne neni bonzovani, kdyz je to za spravnou vec. Spravnou podle nej, nespravnou pro jine. Kde jsem tohle jen slysel? Jo za sociku. Bonzovani bylo hnusne, ale to vite, nahlasit jsme to museli.

Kartous mluvci elfu medituje:
Je česká státní moc vůči společnosti zlá a kdo upozorňuje na nedodržování zákonů, je udavač?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dusno kolem Petříčka:

Na sudetoněmeckém sjezdu vystoupil český velvyslanec v Německu Tomáš Jan Podivínský. Nechal se slyšet, že věří ve společnou evropskou budoucnost sudetských Němců a Čechů. Píšou o tom Novinky.cz.

Petříček, ČSSD und Posselt ýbr ales!
Czechsche Ende gut - alles gut!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dusno-kolem-Petricka-Mame…

Zatím bez slepic

A kuš. Tomáš Podivínský, rodina od Vyškova. Předkové vyškovští Němci, němčina je jeho druhý mateřský jazyk. Považuje se za sudetského Němce.
Takže, to, že tato veška straní Sudeťákům, nepřekvapuje. ;)

Za Komančů se dostal na Karlovu univerzitu na novinařinu. V době, kdy všichni uchazeči na tento obor a na Karl.un. zvláště, byli politicky prověření. Jak ho tam rodina protlačila a zrovna na Karlovu, Bůh ví. Že je někdo vlivný v Praze v pozadí, se Tomáš ve společnosti pochlubil.

Léčil se opakovaně na psychiatrii, patrně s maniodepresivitou. Vstoupil do Lidové strany. V manické fázi byl dobrý společník, měl fantastické plány a získával si lidi, např. mimo jiné, měly ho moc rády starší ženy, snad z toho důvodu udělal u Lidovců kariéru.

V přechodné vládě po pádu pravicové vlády se nějak dostal k ministrování životního prostředí. Zapsal se zde do historických análů, když jediný jeho výrazný počin bylo, že z fondů ministerstva dal vyrobit DÁMSKÉ KALHOTKY s vepředu namalovaným bobrem!
Tento úlet, odpovídající osobnosti Tomáše Podivínského, se rozmazával v tisku jen málo (žehrali jen odborníci, na co ministr vyhodil potřebné peníze) řešila se jiná témata, korupce a US základna.

Jako německý rodilý mluvčí vedl u Lidovců sudetoněmeckou agendu a po svém krátkém ministrování byl protlačen na místo německého velvyslance.

Pak jsem četl na netu článek, že si něco pořídil za přes 10 000 000 Kč nebo 15, novináři se ho ptali, kde na to vzal, a nemohl odpovědět. U toho Tomášův vysmátý obličej.
Kupodivu, velké noviny po tom zase nešly a utichlo to. Přitom třeba Gross dojel na necelé 2 mega..

Zase jsem o něm pár let neslyšel. Co jsme se o něm bavili, tak jsme si říkali, že už není velvyslanec v Germánii, že ho za jeho excesy a náhodné fantazie, že se nestará o zájmy ČR, odvolali. Jinak bychom o něm už zase slyšeli, třeba v souvislosti se sudetským Landsmanšaftem.

A ejhle, už je to tady!

Tak mne napadá, má vůbec Babišova vláda reálnou moc? Že ho tam tak dlouho nechali, je nepochopitelné.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

kokoti dolétnou
a slípky budou kvokat
mirda bude lokat
plnými doušky
nastane čas zkoušky.
Odstoupí ten satan?
Dáme ho na platan?
Bude dělat houpy hou
v držce s koblihou?
Takhle myslí demokrati
v opozici odpočatí;
nějak blbě volili
tak si aspoň zastřílí.

Zatím bez slepic

pjenkne - 5 sliepok

Zatím bez slepic

Otrokáři všech zemí - spojte se!

Zatím bez slepic

Ani kulka ani platan
ať pomalu trpí satan.
Pro tu demo-inkvizici
je lepší satan na hranici.
Ať s ním plamen zamává
velí liška ryšavá.

Zatím bez slepic

Nakreslíme si terč,
na čelíčko přilepíme
ten papírek
nechť se na první dobrou
trefí packalové
a nemusí nás dodatečně dusit
či jinak mořit
Au,
mnozí tvrdé čelo jako beran máme
nic platné,
vatru na nás musí zapálit,
či kříže postavit....
zatím slovy křižují nás,
zvané lůza obecná,
či jak ještě všelijak

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vím, že nic nevím a politické řemeslo určitě neumím, tak bych do něj fyzicky nevstupovala.

Ale v Praze je kde kdo odborník i na dělání politických a demokratických pořádků po svém ( herci taky), to její hrdé MY, ty myšlénky nebo co to je.........Děvenka jedna prý empatická s představivostí, prosím čtěte:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ana-Geislerova-Treba-pujd…

cituji jeden kousek z odkazu:
"""Herečka také uvedla, že se dovede vcítit i do pocitů mimopražských občanů ČR: „Dokážu si představit jejich frustraci, s čím jakoby oni zápolej a s tím, že jejich přísun informací, asi, nebo informovanost není tak velká jako naše, možná je to ani nezajímá nebo jsou třeba pod nějakým cíleným dezinformačním tlakem, to všechno tam figuruje. Proto si právě myslím, že je důležitý z Prahy vyjíždět, s těmahle lidma mluvit a dát jim ty informace o tom, co je naším problémem, proč my chodíme na to náměstí, aby to pochopili stejně, .“""""

To její "ABY TO POCHOPILI STEJNĚ" , tedy jako MY, říká fakt o těchto "demokratech" vše!

Za sebe snad děcka ani nevyjíždějte, zbytečně budete zanechávat uhlíkovou stopu, spotřebovávat jako Gréta plasty, ztrácet čas i energii a tvořit mimo prahu odpad, ten "neinformovaný, frustrovaný, zápolící" venkov či mimopražští to zřejmě fakt STEJNĚ jako vy nejspíš nikdy nepochopí.
Ale hlavně jsem i za vás ráda. že vy tam v Praze nejste pod žádným "tím cíleným dezinformačním tlakem", to jsem si oddechla.
A napíšu pro vaše zvědy jeden tajem, většina mimopražských (označených Vámi obratem "těmahle lidma") ví, co je vaším problémem, to nám nemusíte hlásit, to přece vidíme....

A měla bych blbý dotaz.
Co bude pak, když s "těmahle lidma" nehnete a oni to pochopit STEJNÉ jako vy nechtějí a hlavně chtít nebudou?
(I přes všechny ty přísuny informací táák velké, a informovanost jako máte vy tam v té Praze)

Zatím bez slepic

JJ, sebevědomí je základ. Já teda vím, že ani to vzdělání není vše, ale když podobně mudruje někdo, kdo má vlastně jenom základku... No, na rozdíl od vyučeného knihovníka Schulze se lespoň snaží o empatický postoj, takže dobrý... Jen mi představa debaty Aňa vs. Konvička přijde... komická...

Zatím bez slepic

Ja si myslim, ze by si mohli rozumet.

Konvicka je entomolog, tak by si mohli popovidat o brouckach, co kde ona pochytala.

A konec koncu, Konvicka je sexualni umelec amater.

Ale nic komplikovanejsiho bych radsi nezkousel.

Zatím bez slepic

Konvička je přední světový odborník ve svém oboru a nejen to. Zkoumá vědecký i islám a to, na co přišel, ze islám vychovává psychické a sexuální deprivanty, má hlavu a patu.

Zatím bez slepic

Ma to sice hlavu a patu, ale to vi kazdej, kdo si s nima pokecal o jejich vire.

Spis by bylo fajn, kdyby prisel na to, jak z nich udelat normani lidi nebo jak vysvetlit nasim deprivantum, aby si je sem netahali jako posilu.

Zatím bez slepic

Ošuká možná nejen režiséra, ale i režisérku ... vždyť je přece v laufu to LGBT

Zatím bez slepic

Tak už tomu rozumím. Pravda je, to víme a také už víme kdo ji má. Zdejším diskutujícím musím sdělit, že oni to nejsou. Je to Ana.
A kdo je fajn, no přeci Petříček, má rád Banderu, fašounky z Kyjeva a leze USS sviním do zádele. Tak to jsou ty hodnoty. Teď by každý socan měl zpozornět. Jinak bohužel mnozí začínají věřit těmto roztahovačkám rozkroků a chystají se na Letnou. Začínám toho Andrejka mít rád.

Zatím bez slepic

Ta dáma možná není zlá, a tak ji označím velmi střízlivě za tele. Už poněkud přerostlé, takže jalovice? Moc se v těch zemědělských kategoriích nevyznám.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Godote, jalovice je panna. Kravička před prvním oplodněním. Myslím, že jste se netrefil.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

O slecne Vladivojne jsem nikdy neslysel. Ale nasel jsem tady jeji fotku.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vykop-na-vyroci-Unora-Clo…

Nejak jsem netusil, co je zac . Tohle mne nenapadlo ani v nejdivocejsisch snech.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Vladivojna_La_Chia?veaction=edit

Zde ukazka

S hudbou jakožto samouk začala poměrně brzy, když v devíti letech založila se svým kamarádem Adamem Popelkou kapelu. Adam skládal na klávesy a malá Vladivojna zpívala a psala texty. O tři roky později působila v dětském sboru Vagínka Studénka punkové skupiny Buřinky II. [1][1]

Ve 14 letech už začala zpívat jako sólová zpěvačka v ostravských punkových kapelách jako První v předu (pozd. Dva bez prvního). Většina koncertů byly z její strany čisté improvizace. S punkáčema vystupovala po sklepech, hospodách, bytech, apod. (První vystoupení proběhlo v legendární ostravské hospodě U krokodýlího ocasu, během kterého se Vladivojna teprve seznámila s repertoárem kapely.

V roce 2000 začala jako 16letá zpívat v dívčí big pussy beatové skupině s Kočičíčíči, se kterou vydala EP Ruská zima, jehož master prodala po koncertě v brněnském Livingstone, aby měla na alkohol.

V roce 2002 poznala tři výjimečné muzikanty a spolu založili psychedelic rockovou kapelu Banana.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tento odkaz si přečtěte, Chmelár mi mluví z duše. také souhlasím s Hofmanem, ale když vidím ty pražský trdla, tak prostě k těm volbám musím a bez předběžných podmínek. Snad to Hofmanovi také dojde a až nám tu možnost dají nebude čekat, až ta strana bude mít v programu zrušení kapitalismu, podle mě by jí stejně skoro nikdo nevolil, já tedy ano, ale na mě moc lidi nedaj.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

hlásají všechny noviny. Zdravotníci jsou v pohotovosti a nic bližšího se nesmí vyslovit. Už je Amerika tady.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tohle je divný, že zrovna nyní a že zrovna na sociálních sítích, to nastane preventivní omezování svobod asi ve virtualitě i jinde možná pro naši ochranu:

https://www.echo24.cz/a/Sktcf/policie-varovala-skoly-v-cesku-pred-mozny…

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ze by nejaci Cechofobove nebo Ateistofobove? Nebo jen studentofobove?

Co nam asi zakazou tentokrat a za schvalovani ceho nam budou vyhrozovat dneska, kdyz mame to vyroci vyvrazdeni Lidic.

Zatím bez slepic