Babiš vám nepomůže...

Autor
Štítky

.... protože je to oligarcha, bývalý estébák, má pokažený charakter, je usvědčený lhář a zloděj, stačí si vzpomenout na Čapí hnízdo. Navíc osel celou republiku řepkou, zařídil, aby se dál přimíchávala do biopaliv, patří mu všechny pole, všechno potravinářství, do všeho přidává éčka, podniky přebírá gangsterským způsobem. K tomu je v předklonu před Merkelovou (má vlastní slova), leze do řiti EU, ve skutečnosti nic nedělá s migrací, ani nemůže. Do toho všeho je slabý premiér, kterému se říká Bláboliš, Zeman si s ním vytírá řiť, vede nás na východ do náruče Ruska a Číny, netroufne si na kompetenční žalobu za porušení ústavy, neustále okopává kotníky ČSSD, je nebezpečím pro demokracii, lidi ho vypískávají na náměstích. Dále je nebezpečím pro svobodu slova, protože vlastní méda, která podle svých slov koupil, aby o něm psala pravdu. Nutí ministarstva, aby jeho Agrofertu proplácela dotace, které nám pak neproplatí EU. Je proti němu vedeno řízení Evropské komise ohledně zneužívání dotací....

Zapomněl jsem na něco? 

Tohle všechno se Babišovi vyčítá. Vyčítá mu to Minář a jeho chvilky pro demokracii, vyčítají mu to soupeři v parlamentu, vyčítá mu to Vlk na Kose, vyčítá mu to celá řada novinářů, i lecjaké komentáře zde na Kydech jsou vůči našemu premiérovi kritické.  O Babišovi už bylo napsáno několik knih, vznikly kvůli němu kritické i humorné stránky na webu i fejsbůku, dokonce každé ráno jezdím do práce kolem billbórdu, kde se říká, že Babiš - Bureš lže a krade. 

A voličská podpora je stabilně kolem třiceti procent... až se člověk zamýšlí, kde jsou ti lidi, co ho volí, protože málokdo by se tím na veřejnosti chlubil. Přesto je Babiš, pak dlouho nic a pak hromada nicek trvale ohrožených bezvýznamností.

Všichni tihle se neustále ve svých bublinách, příspěvcích, rozhovorech v naší vaší ČT dokola dokolečka ptají sami sebe, jak je možné, že tomu usvědčenému... (už se nebudu opakovat) někdo věří a to natolik že ho to vyneslo do nejvyššího křesla, kde se docela hezky zabydlel a bačuje si tam v podstatě podle své libovůle.  

Přitom je to poměrně jednoduché... že nám Babiš nepomůže, to slýcháme pořád. Už několik let, co se tento pán tak pěkně politicky etabloval. Ale už méně přímočaře je slyšet i to druhé - že nikdo jiný nám také nepomůže. Přesto to slýcháme už třicet let. Už od Klausova nástupu slyšíme, že stát tu není pro nás, že je lepší, když vlastně vůbec není, že vše vyřeší trh, což jak jsme zjistili znamená, že jsme ponecháni napospas těm největším žralokům.  Pak jsme zjistili, že strana se sociálnem v názvu nás naopak předhodila exekutorům. Pak nám Kalousek mnohokrát vysvětlil, že si žijeme nad poměry a čeká nás řecká cesta. Neopomněl dodat, že on tohle podporovat nebude a vůbec bude nejlepší, když si všechno zaplatíme sami a začalo to poplatky u doktora. 

Zkrátka a dobře, už třicet let slýcháme a vidíme, že nám opravdu nikdo nepomůže. Soudem se ničeho nedomůžeme, spravedlnost je jen pro movité, politici si s námi vytírají prdel, dělají bilionové díry do rozpočtu a ještě se k tomu drze hlásí jako nejlepší věci. Umělci si na sebe nevydělají a tak jsou placeni z našich daní, které ale už platí v podstatě jen zaměstnanci a živnostníci. Korporace mají úlevy a výhody. 

Naši umělci a lepší lidé vykřikují o tom, jak je Babiš jen další šaráda... To je vlastně i docela dobře možné. Ale jejich program je v podstatě jen přihlášení se k tomu, co jsme pozvolna zjišťovali posledních třicet let - totiž že oni nám také nepomohou a ani se na to nechystají. Kromě antibabiše snad už ani žádný jiný opoziční program není. Jen touha po starých časech a starých penězovodech. 

A oni teď v údivu zjišťují, že lidi ale chtějí někoho, kdo jim pomůže. Že někoho takového vyhlížejí, že chtějí někoho, kdo to tu dá do pořádku. Že chtějí někoho, kdo jim alespoň trochu uleví. A stačí málo... jen trocha zájmu o poddané a oni celkem bez problémů volají sláva a tři dny se radují. 

Možná že se Babiše skutečně zbaví. Ale buďte si jistí, že ten další co bude po něm, bude totéž v  bledě modrém. Jednoduše proto, že lidi chtějí mít zastání a proto chodí k volbám. Pražákům se to možná nebude líbit, ale lidi volí své zástupce proto, aby měli zastání. A proto má Babiš voličskou podporu a ti ostatní ji nemají. Nemají ji, protože se ani v nejmenší nemíní zastávat plebsu. Nemají s ním nic společného. Potřebují jen jeho hlas jednou za pár let. Oni nejezdí sockou, nepotřebují zlevněné jízdné a ve většině případů ani nic nevytvářejí.  Mají pocit jako mladý Stropnický, že každý v republice si našetří na desetimilionový byt plus pár lepších aut. Nikdy v noci nechodili v Ostravě po ulici. 

Přitom je to jednoduché... stačí stejně jako náš oligarcha tu a tam udělat i nějakou tu úlitbu pro ty tam dole. Pár korun na přídavcích, zvýšení důchodů, alespoň verbální podpora rozšířenému oddlužení. Vlastně stačí strašně málo. Ale ti co nejvíc bojují proti Babišovi i stejně bojují proti národu, od kterého chtějí hlas. Hloupí důchodci, kteří by neměli dostat do ruky počítač protože čtou řetezové maily, hloupé socky hákující ve fabrice u pásu věřící Parlamentním listům a podobně. 

Nu takhle žádné volby nevyhrají. Lidi chtějí zastání a budou volit toho, kdo jim to nabídne. 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ne, jde o poslední výprodej státní půdy. Lesy nechají uschnout a půdu za pakatel rozprodají. Pak pod vedením Gréty zavelí, vyhlásí nějakou ekologickou daň a věnují ji na výsadbu lesů. Jako vedlejší efekt nás čekají nižší zemědělské výnosy kvůli suchu. Chtějí donutit stát a lidi rozprodávat půdu, kterou skoupí kapitál ze zahraničí. Že to není možné? Už takhle rozprodali vodu.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

A taky se tak chzstaj na Ukrainu.

Zatím bez slepic

Tak někde jsem se dočetl, že kromě prodeje půdy, prodávají i samotnou ornici. Za 1m3 chtějí jeden doláč. Nevíte o tom něco bližšího, rád bych si vylepšil svoji zahrádku a za takovou dampingovou cenu bych to bral.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Gerde,
naprosto s Vámi suhlasím.
Zahraniční vlastníci ze spojenecké Saudské Arábie už jistě testují geneticky modifikované odrůdy mrazuvzdorné opuncie, vhodné pro českomoravské pouštní podmínky.

Já věřím, že si budoucí obyvatelstvo Kotlinky nějak poradí a nenechá se odradit od rozvoje živočišné výroby, ať už se bude jednat o chov dromedárů či vembloudů nebo ťaf s jedním a půl hrbu.

Naprosto bych nepodceňoval inteligenci našich muslimskoeuratlantických démokratických nástupců:

Spoléhám na Darwina, mají určitě v populaci mnohem menší procento politických sebevražedných atentátníků než my všichni zde či alespoň v v Praze, maceše měst.

Jinak by bývali neměli šanci dožít se dneška.

Zatím bez slepic

Mrazuvzdorné opuncie existují. V USA, kde jsou doma.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vzhledem k liknavosti úřadů to vypadá na Bingo. Ředitel Lidický vaše slova dokonce potvrzuje když říká.že někteří se budou muset svých lesů zbavit.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to smutné a tak jen dodám, že Vidlák sice má pravdu v dnešním článku, ale u mě už bude Babiš negativně hodnocen právě za toho kůrovce, prostě se tady měla vyhlásit kalamitní nouze.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Hnidopich.
Včera to dobře vysvětlil Soukup,kdo vydělává na kůrovci,stát Lesy ČR to nejsou.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

vidlemi po ni hoď
bárka půjde ke dnu.
Svoji kotvu zvednu.
Starý knížo spánembohem
budu sedět hned za rohem
na tom pražským magistrátu
tam doženu svoji ztrátu;
TOPka byla chudá mise
dávali mi prd na míse;
na městě to budou hody
tam si budu zpívat ódy
na radost, na radost,
že mám dost.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

posadí se na motorku
s elektrickým pohonem,
lidi už třou ohonem.
Je to konec chudoby
tohle nemá obdoby
na Zemi se žene ráj
po prosinci přijde máj.
Každý pátek státní svátek
letí roje z korku zátek
na požáry zlaté deště
pirát křičí: ještě, ještě!

Zatím bez slepic

Teď asi vypadne jeden veršotepec z ministerstva kultury. Mohl by ste to vzít místo něho.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ze by v Britanii zrusili Parlament a vladla by jen Kralovna a Boris?

To jsou veci. To bude mit PAL inspiraci.

Zatím bez slepic

Britská královna přijala Johnsonův návrh na přestávku parlamentu, opozice se bouří
Aktualizováno před 32 minutami

Britská královna Alžběta II. schválila plán vlády přerušit ve druhém zářijovém týdnu zasedání parlamentu, a to až do 14. října. V prohlášení to oznámil královnin poradní sbor, který se ve středu sešel na zámku Balmoral ve Skotsku. Premiér Boris Johnson zdůvodnil svůj návrh domácí agendou a odmítá, že by se snažil svázat ruce zákonodárcům kvůli brexitu. Jeho krok ale pobouřil opoziční politiky i předsedu dolní komory parlamentu Johna Bercowa
*****************
Třeba by mohlo pro změnu americké velvyslanectví v Praze jmenovat ve stavu akutní euroatlantické legislativní nouze nějakého svého použitého gruzínsko-ukrajinského politika s oslintanou kravatou českým králem ??? ?

Nechat voliče kecat do demokracie je zhoubné!

Zatím bez slepic

anglicania si zablokuju parlament DEMOKRATICKY !!!!!! :D :D :D
a teda meokraticky sa dostanu z EU :D
Pripomina mi to Alzbetu I. ktora nechala demokraticky zablokovat kardinalov, aby nemohli hlasovat o odluke od papeza :D :D :D
To len rusi, cesi, slovaci a cierni a zlti ... ked robia to iste - tak to NEROBIA demokraticky.
Myslim, ze by si mal tomuto fenomenu venovaat viac casu pred spanim, a mozno sa ti rozsvieti :D :D :D
inak... https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/klimaticka-aktivistka-greta-th…
zjavne je Greta odbornik na uplne vsetko :D :D :D od ekologie cez klimakterium :D :D :D
tvl. tohto roku snad ani nebola uhorkova sezona :D :D :D
Mna len aktualne trapi otazka, ak ona je klimaticka aktivistka - a vazne sa nebojim povedat ze influencerka - co som prekristoverany ja??? :D :D klimaticke nic? ci klimaktericke hovado?? :D :D :D
Nesmiem citat spravy pred spanim, sa mi bude o klime snivat :D :D :D

Zatím bez slepic

Možná budete hen ten "klimatický pasivista" a i tím můžete, když se to vezme kolem a dokola také předejít nežádoucím změnám a být pak né cérka, ale co já vím třeba předsudečný influence-synek......

A máte naprostou pravdu, Anglie je přece "kolébkou" té západní demokracie, tak se dívejme a učme se, nebo čučme.
Johnson má úkol a já "mu věřím" a ještě u toho bude "sranda" a pak to pofičí, že se nebudeme stačit divit....!

Zatím bez slepic