Další oddiplomovanej magor

Autor
Štítky

Tak nám na PL další odiplomovanej magor vysvětlil, jak stojíme za hovno. Tentokrát je to psychiatr Radkin Honzák.

Ten článek o bibli jsem psal z části díky jemu, protože před pár měsíci s ním a o něm dávali pořad "Kdo tady blbne" a on, psychiatr, člověk, co by zcela teoreticky měl léčit lidi s psychickejma problémama, tam žvatlal, mimo jiné, o tom, že jako se mu zdá přijatelnější, že to stvořila nějaká inteligence, než že to vzniklo tak z ničeho.

Pan doktor medicíny, co by měl mít nastudovanou chemii, mrskat jak reaguje jaká sloučenina a prostě vědět, jak se to dávalo dohromady. - Pro srovnání články MUDr Kubáč, když se rozepíše o chemii. - Honzák je jen jalovej žvanil.

 Na Honzák vypadá jako ten pes ochablým, povislým obličejem, co Trampovi v kresleným filmu Tramp a Lady ukazoval odřeninu od obojku. (Kdo by chtěl jeho blbost svádět na stáří, tak pro porovnání profesor Dvořák, co měl pořady o umění a člověk obdivoval, co všechno zná.) - Tady Honzák sice ukáže, že napsal knížku o psychosomatice, ale kromě toho, že je položená v knihkupectví vedle knížky o Babišovi, k tomu nemá co říct. Zato tam asi 3 a půl minuty šaškuje v převleku za Mikuláše a machruje před sestřičkama.

 Bejt sestrou či doktorem v Bohnicích musela bej dobrá flákárna, ale bejt tam chovancem docela horor.

 Pak se v jednu chvíli nechtěně zhodnotil sám sebe, když vysvětloval, jak "narcismus je vlastně hluboko někde nějakej nedostatek, kterej já kompenzuju tím, že předvádím svou dokonalost, neexistující." O čem asi je, těch 50-60 minut jalový exhibice plné banalit ?

 Pak ještě nechtěně vysvětlí, proč je o něm vůbec pořad v TV. Sice nebyl disident, ale "klukům" sháněl modrý knížky (jako aby nemuseli na vojnu) a třeba Jirkovi Rumlovi zařídil důchod. Tak to je na kádrovým profilu dneska něco jako předválečný členství v KSČ a Husáka. 

 Pak si tam ještě po Radůzovsku odpouští, že to je dostat se do stavu, kterej emočně nevysává. - Nikdy jsem tohle odpouštění sám sobě nechápal. Když udělám něco blbýho sám sobě, tak si nemusím odpouštět, udělal jsem blbost, poučím se. Nemyslel jsem to tak, sám to vím, protože se to dělo v mý hlavě. Nikdy jen si nemusel odpouštět ránu kladivem do palce, hned napoprvé jsem s tím přestal.
 
 No a jestli ublížíte někomu dalšímu, tak si taky nemáte, co odpouštět, to je na něm odpouštět. Jestli to jde. 
 
 Rozloučil se moudrostí "zanechte to pánubohu" - to je moudrost na cestu, takové shrnutí celoživotního bádání, to slavné muslimské inšalah. Nic se nesnažte pochopit, nic se nesnažte dělat lépe, žijde jak zvěř, jak to před vás osud postaví.

 Celkový dojem.... vepř.

 Za socíku řikali vexláci západním němcům vepři. Za zábavou sem jezdili ti strejci, co si vyměnili prachy v dobrým kurzu a pak byli "někdo" za malej peníz v tom kroužku pinglů, taxikářů, děvek a vexláků. 
 Doopravdy jak válející se vepři, v prasečáku u koryta, do kterejch vjede život, když se pustí a zarachtá mašina s krmením, popřípadě jim tam pustěj samici.

 Doktorův obor je tak zajímavej, dalo vy se mluvit o tolika zajímavejch věcech a on se v podstatě nic neřekne a jen natřásá před kamerou.

----------
 
 No a tenhle pán, se nám rozhodl, že když národu nadává celá kavárna, tak te musí připojit a rozjel to ve čtvrtletníku pro seniory VITAL. Posléze přebráno PL atd.

RH
 "Blbečkové věří, že Zeman nás zachránil před migranty."

Čmoud
Viděli jste někoho takového? Menší půlka Zemana nenávidí tak, že kdyby v TV řekl ať nežerou hovna, tak je okamžitě natruc pujdou žrát. Ten zbytek oceňuje aspoň to, že je přímo nevítá i když, jinak nic moc nedělá. 
 Kde to Honzák vzal?

RZ: 
  Čechy zajímá jen vlastní pupek


Čmoud
 Jo vážně? A copak zajímá němce, francouze, angličany, belgičany, holanďany, američany, švédy atd, co si tu z nás udělali krmelec? Je jejich pupek nezajímá?
 Když si zajdou do Alberta, tak maj zápaďani pocity nadřazenosti a sami tady žerou jen v nóbl restauracích či nakupují v Delmartu a Marx and Spencer.

 Co jim ten majetek zdejší majetek zestátnit a uvidíme, jestli mávnou rukou a budou se dál věnovat svému vyššímu duchovnu nebo začnou řvát jak pominutý.

 Vepř Honzák, válející se u koryta už někde od padesátejch let bude zbytek národa obviňovat z primitivního zájmu o žrádlo. Kde jemu ten jeho pupek narostl. Při meditaci a pojídání suchýho chleba a kobylek? - Proč sám nešel k lopatě a nedělal něco duchovnějšího. Proč se zašil na dobrém fleku, kde se moc nenadřel? 
 
 A na druhou stranu - ti co se děsej, jak to chodí v muslimských rodinách, co se děsí atentátů na západě, ti co nestojí o stanová městečka a no go zóny, ti co vidí vlast jako zemi, kterou jsme zdědili po našich předcích, kteří pro ni umírali a kterou bychom měli odevzdávat ve stejným stavu potomkům, ti tu co myslí na tisícileté tradice, na obrozence a Masaryka a další a další? To je jen zájen o vlastní pupek? - Z čeho to to hovado vlastně vyvozuje? 

 A migranti sami sem choděj vlastně neradi a nesobecky? Radši by seděli domaa dělali na svým pískovišti či v chýši z vlnitýho plechu, ale prostě jim to nedá? 
 

   
RH
"nárůst nacionalismu v poslední době je alarmující,“ varoval.

Čmoud
"Kde jakej nacionalismus?" - Když chtěli mít před dvěma lety v TV manifestující "nacionalisty", tak je museli sehrát policajti, vybíhající z policejního baráku. Když chtěl nějakej "dokumentarista" natočit dokument o "nacionalistovi", tak to musel sepsat, ubezpečit neochotnýho týpka, že je to jen hraný... a pak to vydávat za realitu, načež to okamžitě prasklo. 
 Když je nějaká nacionalistická manifestace, tak by se bez policejních provokatérů ani nesešla.

 Nebo tu pan doktor vidí někde pochodovat průvody v černým? Někde se tu rozbíjej výlohy? Dělaj atentáty?

 My si ani nedáváme ruku na srdce, když hrajou hymnu, jako američani. My neskáčeme v tranzech na náměstích jako Iránci. My tu nepálíme cizí vlajky a kytky do koše tu za nás musí vyhazovat holaďani. My nemáme žádnou svatou knihu, kde je napsaný, že máme vládnout ostatním národům. My jsme nezaložili ještě ani první říši. My nemáme nic, co bychom chtěli vnutit celýmu světu, ani islám, ani komunismus, ani multikulturu. 
 My jen chceme bejt doma u sebe doma, ostatní ať si jsou šťasní u nich a ať se tu chovaj jako hosté na návštěvě, jako se my tak chováme jinde a pak ať si zas odjedou domů.

 Co konkrétně pana doktora psychiatrie tak děsí? Co tak nacionalistického tu tak vidí?

 
RH:
„Potřeby – biologické, psychosociální a duchovní – musejí být syceny, jinak organismus chátrá. Přání už jsou něčím navíc, něčím specifickým,“ napsal. A dodal, že přání naplňují pocit spokojenosti, až slasti. Je to prý vidět i na pokusech na krysách, kdy krysy mačkaly páčku k centru slasti tak dlouho, až pošly žízní. Honzák dodává, že obdobný je i osud narkomanů.
 
Čmoud
 A jaký je teda rozdál mezi potřebou a přáním. - Biologickou potřebu máte neumřít žízní a přání je se napít. Když se napijete, tak z toho máte pocit spokojenosti až slasti. Když se napít nemůžete, ale pustíte si impuls do centra slasti, tak se vypnete ty špatný pocity ze žízně. Zvířata holt nejsou dělaná na svět, kde si mohou stimulovat centrum slasti páčkou, místo dojít k slasti oklikou, že se napijou při žízni. 
 Stejně tak feťáci. Nejsou dělaný na svět, kde se s nikým nedomluvíte, ale můžete si šlehnout a vyhnout se utrpení.

 
 
RH
Svůj výrok Honzák doplňuje, že máme nadřazený až nepřátelský vztah k ostatním národům. 
 - Vážně? Jako v porovnání s němcema a jejich nacismem. V porovnání z židama a jejich judaismem. V porovnání s tichým pocitem nadřazenosti, ke všemu neanglickému jako v Británii. Jako s Amerika First? Jako s považováním sebe sama za jakýsi maják světa jako ve Francii? Jako s muslimama, co jim dal bůh celej svět, maj všechny ostatní za otroky a ateisty mají vyvraždit. 
 Ostatní národy sem pořád lezou a zkoušej nám tu panovat a divěj se, že je za to nemáme rádi? No to je ale překvapení, pro doktora z blázince.

 No měl by si sbalit uzlíček a vyrazit do světa. Mohl by to vzít přes ČT a poptat se na jejich vztah k Rusku, Číně a českému venkovu. Pak by mohl zajet do Anglie a poptat se jich na Němce a Iry. To uslyší věcí. V arabským světě by se mohl poptat na Izrael a v Izraeli na palestince, iránce, syřany, egypťany a další. Mohl by se jít poptat arménů na kurdy a turky, kurdů na turky, turků na arménce a kurdy. Ukrajinců na rusy, katalánců na španěle či basků na španěly a francouze.

 Jací bychom podle něj tak měli bejt? Servilní, klanět se a poklonkovat, abychom předvedli, jak máme rozhled a chápeme svoji vlastní ubohost a méněcenost. Aspoň podle cizích měřítek? 
 Tak nějak to dělá pan doktor? Něco jako Havel podlejzal? Měli bysme chodit a říkat cizincům, my jsme tady takový hovna čecháčkovský, to vy jste lepší páni američani, němci, italové?
 Jen Honzák je ten místní génius, co naši vrozenou méněcennost plně pochopil a umí cizincům nezamindrákovaně podlejzat, jak si zaslouží?  
 Že nezačal u sebe a nehlásá "já jsem největší odiplomované pako v zemi" aby nám to předvedl. I ve perníkové chaloupce ukazovali dětem, jak se správně sedá na lopatu.

 

RH
Současná postmoderní doba doprovázená rostoucí globalizací nás dle Honzáka zavalila takovým množstvím nejistot a balastem informací, že se svět stal sice biologicky bezpečným, ale zcela chaotickým. Psychiatr si pak myslí, že informační smršť je třeba třídit, což je údajně náročné, díky čemuž vyhrál prostý režim ano×ne, platí×neplatí. „Z čehož plyne: migranti jsou nebezpeční, protože jsou agresivní, chamtiví, špinaví a zlí. Kdo říká něco jiného, je jejich agent,“ poznamenal Honzák.

  
RH
Současná postmoderní doba -

Čmoud
 Co je ta postmoderní doba? Moderní je vždy to poslední.  To už najednou neplatí? Windows se už vracej zase zpět do devadesátek? iPhone už není 7 či 8, ale zase první? Ve Francii už zrušili TGV a zas jezdí parní lokálkou? Boeing vyndává z letadel elektroniku a v Británii se vykašlali na počítače a burza už zase jede jak ve dvacátých letech, jen na telegraf a i ten plánujou zrušit? 
  Jak se podařilo z toho posledního udělat něco míň moderního než to před tím. Je to jen slovíčko, který ani nemůže niče mu odpovídat. Pseudofilosofickej lábol, o kterém se dobře žvaní v kavárně lidem, co nemaj pořádně, co na práci.

 Připomíná to tu oslovinu o konci dějin, kdy si někdo, kdo nejspíš nikdy neslyšel o dějepise vymyslel, že po rozpadu SSSR se nemá co dít.

RH
"se svět stal sice biologicky bezpečným,"

Čmoud
 To myslí, že přestřelka v El Pasu byla biologicky bezpečná? Eritrejec strkající malý dítě pod vlak je o biologickém bezpečí? Znásilnění šestnácky černochem je o biologickém bezpečí? Střelba v Las vegas byla bezpečná pro ty stovky postřílených? Ten skopanej v Praze u Quadria byl o biologickým bezpečí, mrtví v Bataclanu jsou biologicky bezpeční, zavraždená a snědená Montepietro je o biologickém bezpečí? Zavražděná Marie Landenburger je o biologickém bezpečí? Nice a Kolín, zase biologicky bezpečné?

 Jak to asi vypadá ve světě, kde je to nebezpečné. Tereza Spencerová zmínila, kolik mrtvých je v těch nejdivočejších amerických městech a pak vzkázala bagdáďanům, že tam u nich to je vlastně v pohodě.

 Co asi má za vysvětlení pro toho čecha, co byl v Paříži a černoši se mu sápali na manželku, kadili a onanovali na ulici. Z toho máme mít pocit bezpečí, když sem lezou další a další a je jich i u nás viditelně čím dál víc? 
 
 Že při pohledu na onanujícího černocha nezvládl tu informační smršť a není schopen ty informace správně protřídit? Že v Bohnicích vědí, jak informačně na to a nějaká veřejná onanie tam je dávno zcela běžnou věcí, v podstatě je to čisté, přátelské, ohleduplní a štědré a není doktora psychiatrie, co by ho nevytáhl a nepohonil, když jde kolem jiného doktora psychiatrie.

------- 
 
Pak nám Radkin odsoudil média. Že jako málo vyzdvihují pozitivní informace. Protože strašidelné historky nesou. - Při znásilnění Kolína se docela smažili v médiích a zatloukali tejdny. Invazi nám vydávají zdatně za příchod super kamarádů dodnes. Zrovna za malou snahu v barvení na růžovo bych je nevinil. -

Ironie: Proč nám v ČT asi neřeknou, jak integrace postupuje mílovými kroky a Německo se překotně rozvíjí... proč nám ČT tají jak během 4 let novo-němci postavili už tolik raket létajících na Měsíc, že nejen, že tam původní němci lítají rádi na dovolenou, ale ti mladší sem tam dostanou práci jako trhač lístků při nástupu nebo prodavač sendvičů na palubě a někteří staroněmci jsou už tak bystří, že koukaj novoněmcům přes rameno, aby pochopili, jak se ty rakety ve vesmíru řídí. 
 Proč nám ČT tají, jak novoněmci vymysleli léky proti rakovině a zdvojnásobili produktivitu u Mercedesu i u Siemense. - Taky tu ČT nechápu, přeci tam mají Tvarůžkovou a všichni obdivujeme, jak ji to pálí. I když tak bejt na úrovni ostatních je pro metisku docela hanba.


RN
Strach je dle Honzáka nejstarší emocí v historii Země. Vznikl údajně před 250 miliony lety v hlavách dinosaurů, odkud se měl přestěhovat do našich těl.

Čmoud
 To jako vážně? Pan doktor psychiatrie? Ten co studoval medicínu a měl tam i povídání o tom, jak vývoj plodu opakuje evoluci? A my jsme podle pana doktrora potomci dinosaurů? Ty jo, ta medicína se musela studovat úplně sama. Potomci jakejch jakejch prehistorickejch zvířat jsou pak ptáci?
 
 Nebo to naši předkové pra-savci, velikosti větší myši či sysla, sem tam sežrali nějakýho tyranosaura i s kouskem jeho mozku a tak se ty sklony ke strachu do nás dostaly?

 Co ti ještěři před dinosaurama, co měli ještě ty krokodýlovitý nohy a hřebeny na zádech, ty se ještě neuměli bát? Co trilobiti a paryby, ty se ještě neuměli bát? 
 Neuvěřitelné, co všechno víte, když jste doktor z Bohnic. 


RN
Prý právě kvůli tomu se, díky použití této nejstarší emoce, vládcům skvěle manipuluje, kdy tedy dle Honzáka není problém vyvolat strach a ujistit lid, že vůdce nás ochrání, i když si to nebezpečí sám vymyslel.

Čmoud
 Jo.... tak to si vymyslel Zeman, ty kolony táhnoucí Balkánem až do Německa. Jak je asi tak nafilmovali, když to bylo jen v zemanově hlavě? Co ten naaranžovanej chlapeček na pláži, taky jen zemanova zfilmovaná mysl? Ta německá kapitánka - taky zfilmovaná zemanova mysl. Co ty kebabárny a barevní v našich ulicích? Všechno nějaký zemanův výmysl?
 Ach ten Zeman. Kam se na Zemana hrabe Putin, co jen vyhrává volby všude po světě. Zeman, jak geniální ilusionista něco mezi Hudinim a Coperfieldem vytváří kouzla nevídaná jen za pomoci síly své mysli. 
 - Ty Bohnice, to je ale mozkovej trust, to je ale think tank. 

------------
 Babiš je dle RH migrant ze Slovenska? Nebyli jsme náhodou se Slovenskem kdysi jedna země skoro stejné kultury? Nebavíme se migrantech z jinejch kultur a kontinentů?

 Kde maj kde na západě ty skvělý supermoderní, superbezpečný čtvrti plný přátelských a pracovitých imigrantů? Proč je někdy neukážou, ať to vidíme? Kde je schovávají? Člověk tam při návštěvě najde jen špinavý, smradlavý gheta plný nepřátelských primitivů. 
 
--

RH
„Konspirační teorie ale už v sobě nesou zárodek paranoidity. Jsou tady lidé, kteří nám chtějí záměrně škodit, chtějí nás ovládnout, a je proto třeba před nimi varovat. Ovšem jsou tak mazaní, že jejich úmysly nejsou patrné na první pohled, jak je tomu třeba u Miloše Zemana, jehož nepokryté přihrávání Rusku a Číně nepotřebuje žádné tajuplné vysvětlení, protože je patrné na první pohled, stejně jako hrabivost čápů v hnízdě.“

Čmoud
 Čili asi tak: Konspirační teorie - to znamená, že jste blázen. 
 Ale já (jako doktor RH) věřím na to, že tu jsou lidé, kteří nám chtějí záměrně škodit, ovládat nás a proto vás před nima musím varovat. (-Jinými slovy, jestli já věřím, že nás někdo ďábelsky mazanej chce ovládnout, tak to není paranoidní konspirace ani náhodou. To je jen zdravý kavárnický či bohnický rozum.)

 Ti záludní, mazaní, skrývající své úmysly - nejsem parano konspirátor, nejsem parano konspirátor - ti nás ďábelsky mazaně táhnou na východ, abychom Rusku mohli prodávat naše sýry a tramvaje a Číňanům Krtečka a tak zradili svobodný svět, co jim prodává Boeingy, supermarkety, železnou rudu, písek na mrakodrapy, od Ruska kupuje ropu, plyn a suroviny a nechává v Číně vyrábět prakticky všechno, co nám pak s přirážkou prodá.

 Bojovník proti konspiracím, co za rozmachem konspiračních teorií vidí konspiraci. To by jeden nevymyslel.


RH 
Honzák dovysvětlil, že ničemové, co jsou v (našich, ne jeho) spikleneckých teoriích, jsou však jiní. Jsou nenápadní, mají zakrytou identitu, údajně je hlavní padouch typicky vlastníkem nějakého vetešnictví v Londýně, ale pod skromným obalem se ukrývá člověk, co má patřit ke stovce nejbohatších lidí na světě a chce se obohatit i o Českou republiku. Právě proto má poslat do Prahy své agenty, jako Václav Havel, který snad hodlal zaprodat Českou republiku americkým ‚imprjálistům‘. Vysvětlil konspirační teorie Honzák.

Čmoud
 Slyšel jsem spoustu konpiračních teorií od potvrzených mainstreamovým tiskem po naprosto neuvěřitelné s ufonama, ale vetešník nevystupoval ani v jedné jediné. Natož aby to bylo typické. Jestli někdo o nějaké takové ví, sem s odkazem.

 Jen jestli to náhodou není typické jen v páně psychiatrově hlavě. 

 Jen to připomíná až moc ten falešněj argument, kdy druhýmu přišijete úplně nesmyslný názor a ten pak vítězoslavně vyvrátíte. 
 
 Tajně bohatý vetešník připomíná spíš histrorky Sherloka Holmese. - Jestli tím vetešníkem myslel kospirační teorie o Rotschieldech, ta ty za vetešníky nikdo nepovažuje. (Jen pro informaci, na Sicílii mají i vrcholní mafiánští bosové nějakou normální živnost, takže si k vrchnímu kápovi ve skutečnosti doopravdy můžete jít koupit hovězí na oběd.)

 A samozřejmě Václav Havel nás nezaprodal západu. To jen větříček, vždyď tu všechno vlastní češi. Od Škodovky po Svit, od ostravských hutí po Jitex Písek, od skladu Amazonu po TV Nova. Žádní "imprjálisti" tu nejsou, to si jen Zeman vymyslel. Vlastně to my češi vlastníme západní banky, firmy, důchodové fondy.0
 Člověk by skoro řekl, že Radkin je Zemanův tajnej agent a rozkládá tu kavárnu zevnitř, stejně jako Svěrák kdysi rozkládal KSČ, tím že to přeháněl.

---------
 

RH
„Že Miloš Zeman bojuje proti migrantům, je vypočítavé podbízení se voličům, a to je zcela jiný motiv, než u přesvědčených šiřitelů poplašných zpráv. Nicméně on jim pomáhá vytvářet atmosféru, v níž se jim daří, a všechno dohromady to pomáhá vytvářet atmosféru strachu volající po silné ruce nějakého vůdce. A po takovém touží dvě třetiny našich bližních, pro které svoboda není cílem, ale nesnesitelnou přítěží, a ve stylu Čapkových ovcí volají: Třeba na jatka, jen když nás vedou!“ dodal na závěr rozhovoru Honzák, jenž letos v březnu oslavil své 80. narozeniny.

Čmoud
 Já jsem si nevšiml, že by Zeman nějak specielně bojoval proti migrantům. V podstatě je jen nevítal a Merkelový řekl, že když si pozve hosty na večeři, ať se je pak nesnaží rozstrkat po sousedech. Co je na tom podbízivýho? Jako se čeká, že udělá volební sliby a pak bude nepodbízivě vnucovat něco jiného?

 Jakou silnou ruku nabízí či chce Zeman? Je prezident a vystačí si s těma pravomocema, co má a nikdo neví, jak na něj. Nestaví na hranicích plot, nechce si urvat víc moci a vlastně ani neslibuje, že dá tuhle zemi do pořádku. 
 
 Pro koho je svoboda přítěží? Pro ty, co se rozhořčují, že nám cenzurují facebook a internet, že se nálepkuje hatery, islamofoby, cenzurujou i soukromý majly? Nebo je přítěží pro ty, co vymysleli předsudečnou nenávist?  
 Pro ČT je svoboda přítěží, když vás tam ani nenechají promluvit? Nebo je přítěží pro ty, co tam přeci jen jdou a zkoušej něco plesknout i tak a mají proti sobe tři štěkny kde největší, je moderátor? (Když i Jefim Frištejn a Libor Dvořák musí v ČT trochu krotit novináře a moderátory, tak to už je něco.)


----------

 Je to s dalším kavárníkem úplně stejné jako s Benešem a Xindlem.

 Přesně to ilustruje to v čem kdosi vypíchl problém v padesátých a v šedesátých letech. Na studia se dostávali lidi bez zájmu o vědění, ale se zájmem o postavení. To je doktor Radkin jak vyšitej.

 Hlavně, že má dědek titul, hlavně, že to má obšlápnutý, hlavně, že má konexe, hlavně, že se tam natřásá před sestřičkama.

 Jako psychiatr by měl už zaslechnout o racionalizacích, poznat je na první pohled a sám by se jich měl vystříhat. Ne, že nám je bude předvádět v praxi a hledat problém všude jinde, jen ne u sebe a svý party.
 
 Jako psychiatr by měl poznat, že celý islám je psychopatologie, protože všechny problémy řeší násilím a násilím proti sobě, protože ubožák, co se s bojovým pokřikem odpaluje uprostřed lidí, ve vší evidenci evidenci nevede šťastný a vyrovnaný život.

 Jako psychiatr by měl vědět, že lidé jsou teritoriální tvorové. Tak je zcela normální, že nechtějí vstup na své teritorium úplně jiné a neintegrovatelné skupiny. 
 Jak je integrovali v západní Evropě? Jak integrovali v USA černochy, se vším tím afirmativním nadržováním? Jak nám tu komunisti a jejich multikulturní pohrobci za 70 let integrovali cikány? Jak se nám sem za 700 let integrovali němci? Nikdy, nikdy. 
 Konec konců, barevní taky u nich nechtěli žádnou multikultůru a bělochy od nich vyháněli a vyhánějí, ať mluvíme o Afgánistánu, Maroku, Keni, Kongu, Vietnamu, Jižní Africe, Egyptě, Zimbabwe nebo předměstích Paříže. Taky se masakrujou pro nějaké, z našeho pohledu neviditelné, rozdíly. Ale to je na pana psychoatra jistě moc odborné.


 Beneš sice mlel hlouposti, ale úspěšně se vyhnul čemukoliv, co by ho shazovalo v jeho vlastní odbornosti. Honzák se s tím nemazal a vjel do toho jak tankem.

 Jestli máte nějakého labilního příbuzného, kterého chcete zlikvidovat, dejte ho Radkinovi do péče. Z toho se normální človek nemůže vyhrabat.


 Jak zpívá Nohavica. Divim se, že se ještě divim.

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

že mám v hlavě nasráno. Doslova, nechal se vytočit. Nepobral moje tvrzení, že inseminací islámu do kotlinky se sníží naše IQ. Je škoda času se honzákem zabývat, ten už má na léčení pozdě.

Zatím bez slepic

Přesná diagnoza.

Zatím bez slepic

Zas mu tam něco napište. Třeba dostane infarkt. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Moje žádost o milost se zamítá. Popravu vykonal Chlupáček.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

80-letý člověk, ač pracující hlavou a trénující mozek, není žádný novátor, lapající po novinkách a vymýšlející netušené věci. Ten už má zkušenosti, třídí informace, zobecňuje poznatky a je rád, když je soběstačný a relativně zdravý. Honzák ne. U něj je jeho agresivita omluvitelná. Člověk, který dělá s hovnocucem, je od hoven. Zlatník je od zlata. A honzák blbne zcela přirozeně. Nechci ho tímto soudit, je to jenom neumělý rozbor jeho typu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Čmoude, sepsal jste to krásně a dokonce i vtipně (byť notně nasraně).
Ale muselo to dát dost práce a tak nevím, jestli tato polemika s RH stojí vůbec za tu snahu a péči.
Ty jeho kydy už dávno nečtu a neznám osobně nikoho, kdo by se jim věnoval.
Stejně už brzo umře a pak může blbnout na opačném břehu Styxu.

Zatím bez slepic

Když vidím příliš hlouposti najednou, tak se s tím takhle rychle srovnám.

Zdaleka sem nedávám všechno, co si napíšu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Radkin Honzák také vyvolává strach z Miloše Zemana a Andreje Babiše. Také se vyvoláváním strachu pokouší prosadit jeho názor na svět. Názory Radkina Honzáka nemá smysl se zabývat, nestojí za zlámanou grešli. Jestli je tohle jeho životní moudrost a on je prototypem odpůrců MZ a AB, není dobré snažit se dostat do stejného tábora mezi takovou skupinu lidí. Jestli někoho ovládá předsudečná nenávist, tak to bude Radkin Honzák.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Stojí a nestojí.

Samozřejmě, že je to na jednu stranu ztráta času. Na druhou zas takhle poznáváte tu jemnou mechaniku.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jak píše Ládik!!!Honzák silně poškozen svoji profesí.
Mám s ním na Acz podobné zkušenosti,někde psal,že pochází z nějaké vlivné,bohaté rodiny,co mu komunisté překazili.
Jenže,podobně postižených a které léči Dr.Honzák,rozhodují o naších osudech.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

chodívá k řece Vltavě
kde sedává u jezu
na práchnivém pařezu.
Vrhává pohledy do vody
hledá si další marody
další další a další
sedává taky nad Malší.

Zatím bez slepic

Je profesionální soudce svědomí,
tak to vezměte na vědomí,
že má k tomu prastarý diplom
a z kavárny stranický úkol,
poplkat na netu,
startovat Babetu.

Vše vyřeší prášky,
dostane na ně dávky
a svěrací kazajka na klínu,
zbyla po minulém režimu.

Jeho čas už nadešel,
i obul se s vervou do hesel,
kdekoho teď nahrává
a Pirát k tomu udává.

Samý profesionální demokrat,
co neviděl, to neukrad.
Profesionální vůdce
co rozsvítí i slunce
a přikáže Zemi jinak se otáčet
jak zná ještě z totáče.

Jeho je pravda,
když vzývá Havla.
Na prázdné lavičce
žebrák vyspává po opičce.
Tehdy jej osvítí nápad,
on nerad, aby zapad.

Ze všech vidláků,
nadělá žebráků.
Až budou hlínu žrát,
už nebudou jej více sr..

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Novináři si začínají všímat více toho, že stejné věci v Německu stojí méně než v ČR.
https://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/porovnani-vyrobku-pro-det…
A že výrazně zdražily potraviny
https://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/za-bezny-nakup-zaplati-ce…

Zatím bez slepic

jejich plky odpovídali větou: Lazare, probuď se a vstaň.
Anebo jsme jim dávali přezdívku Kolumbus. Že jako právě objevili Ameriku.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Tím zdražováním,jen vyženou více lidí nakupovat do zahraničí.
To nejsou jen potraviny,ale i další zboží,stavební materiál.
Pak může jen poklesnout výběr DPH,přitom Babiš tvrdí,jak si vedeme dobře,ale inflace tomu neodpovídá.
Včera jsem poslouchal Soukupa,prý stát bude podporovat rozjetí malých prodejen na vesnicích,nejdřív je donutíme zrušit a teď ze slávou obnovíme,náklady by mohly stoupnout na 3 mld,co vyberou na EET,vrátí zpět,to je tak chytře,že by se měli přihlásit u Honzíka na vyšetření.

Zatím bez slepic

K zabránění vylidňování vesnic by docela stačilo ministerstva a úřady rozesít po celé republice, každý kraj nějaký úřad. Tak by se část peněz odčerpaných z okolí do prahy vrátila mimo Prahu. V době elektronické komunikace a konferencí přes skype vláda může zasedat, i když každý ministr bude v jiném místě.
To je totiž podobný systém jako nápad s obnovením prodejen na vesnici. Odstěhování lidí z vesnic podmiňuje krach vesnických prodejen. Pokud chce vláda vrátit do vesnic lidi, a oni se tma časem vrátí, stačí jim tam vrátit práci a otravovat s minimem byrokracie. To je nemožné, protože státní byrokracie zásadně jen roste.
Peníze na rozjezd malých prodejen jsou tedy vyhozené a nevrátí se zpět. Ten nápad neuspěje.

Zatím bez slepic

škaredý.
Vůbec jste nepochopil, že peníze vyčleněné na rozjezd malých prodejen mají sloužit k něčemu úplně jinému. Malé prodejny jsou jen krásnou zástěrkou na odklon státního penězotoku.
Jinak té zástěrce se ve Špánu říká muleta. Určitě víte, k čemu slouží. Nu a namísto blbce - pardon - býčka určeného k záhubě je zde český dřevák.

Zatím bez slepic

V tom případě neziskovky mají úlohu banderillas. Mají za úkol přivést býka do zuřivosti, aby jej toreador lépe ovládal.

Zatím bez slepic

jste najednou chytrý, mladý a krásný, když jste jen trochu snažíte.
Doufám, že moc nezpychnete, když jsem vás byl okolnostmi donucen vás pochválit.
:-)

Zatím bez slepic

Pohled do zrcadla mě z veškeré pýchy vyléčí. A navíc, sousedé se mnou straší malé děti. :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Psychotronik
Do ordinace tiše pronik‘
pomatený psychotronik.
Jemně voněl levandulí
v jedné ruce měl virguli,
v té druhé Gin & Tonic.
Na triku tibetskou vlajku,
v kapse kudlu na čabajku.
A jak se motal v ordinaci,
přiběhli dva saniťáci
a nasadili mu kazajku.
(A pak to bylo zase v cajku.)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

RH dle svých vyjádřeních podporuje boj proti dezinformacím, proto je škoda, že se v jeho blízkém okolí nenajde nikdo, kdo byl vzal vážně rady mediálního odborníka J. Valůcha z neziskovky Transition: "Nejúčinnější způsob, jak zabránit propadání seniorům dezinformacím, je jít s nimi ven, do lesa, na pivo a trávit s nimi čas. A nevyčítat jim, co to zase poslal (řekl) za blbost."
Oni prostě mají jistotu, že si mohou pindat, co chtějí. Nikdo s nimi veřejně nebude polemizovat, ale kdyby náhodou k tomu skutečně došlo, existuje zaklínací formule od Sartra "Pět minut Hitler, pět minut židé" a "s náckofašistofoby se nediskutuje".

Zatím bez slepic

klábosnici. Než něco nacvakají myší, zapomenou, co vlastně chtěli.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

se zabývat vystudovaným a naprogramovaným blbem. Ono je dnes žádoucí a vyplácí se, kydat hnůj na vlastenectví, národ a ostatně zdravý rozum. Proto všude, kam se člověk podívá, mu nastrkují nějakou verzi Halíka. Říká se tomu výroba světoobčana - globálního blba-biorobota. Takového, co nebude mít všetečné otázky a do kterého se nahraje software jaký bude vládnoucí globální mafie potřebovat. Na západě, kde jsou ti lidi tak in a super, tam už to je ze 70% hotovo. Transformace člověka úspěšně proběhla. Tady zatím ne, proto ta péče všech těch věrozvěstů o naše vědomí. Nenechat se.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I když se za seniorskou věkovou hranici v Česku považuje 65 let, podle navrhovaného strategického rámce je seniorem člověk už od 60 let. Ve vyspělých zemích se přitom stáří s prodlužováním života a zlepšováním kondice naopak posouvá do vyššího věku. Podle některých odborníků stanovování pevných věkových hranic vede k věkové diskriminaci a vylučování. Experti také míní, že by opatření k aktivnímu stárnutí neměla mířit ani tak na seniory, ale hlavně na silnou generaci Husákových dětí ze 70. let. Jejich stáří by se tak dalo předem ovlivnit a stát i lidé by se na ně mohli připravit. (echo24)

Zatím bez slepic

LAdíku, díval ses na ročníky, které to má postihnout ono "zvýšení", protože přeci žijou déle? Husákovy děti neee, ročníky 80+, tedy si kapříci nevylívaj rybík :D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

To se to diskutuje, že Čmoude, když protivník nemůže odpovídat.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale může... 

Kdokoliv včetně Honzáka může napsat jakýkoliv článek, vymezit se v něm proti Čmoudovi, nandat mu to stejně explicitními výrazy jako Čmoud Honzákovi a já to s chutí vydám. I vy rk můžete napsat článek ve kterém Honzáka podpoříte a Čmouda zdehonestujete. Dokonce můžete dehonestovat i mě. 

Zatím bez slepic

Vidláku,
Vás dehonestovat tady nikdo nebude! To bych ho v demokratické diskuzi roztrhl jako žábu!!!
:-)

Zatím bez slepic

dehonestovat!!!
Ale fčilek ešče nevim, keho...
:-(
Dehonestovat, dehonestovat... ... ... co to je? To je něco s medem po anglicku? Já nesmím sladké!

Zatím bez slepic

v pérdeli.
Není náhodou nějaký týden, co se ze včelařů líže hen ten oný vyonďatý, jak se to jen..., diachrom?

Zatím bez slepic

Teda na Kydech jsou leckdy krásné výšplechty, ale teď jsem si poprvé poprskal monitor...

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Souhlasím, Radkin Honzák nadává svým ideovým protivníkům, a pokud mu náhodou mohou odpovídat, neodpoví Honzák jeho kritikům. Radkinu Honzákovi je 80 let, průměrný věk dožití v ČR je u mužů 77 let, u žen 82 let, tak mu dopřejte trochu stařecké pošetilosti a buďte k Honzákovi tolerantní.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

převlečená baba.
To by mnohé vysvětlovalo.
:-)))

Zatím bez slepic

Ono by to už v jeho věku vyšlo nastejno, baba nebo chlap, je jak Antarktida. Všichni vědí, že tam někde v dáli je, ale málokdo má odvahu na ni vlézt.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

v tomto věku mnohem uštěkanější (haf haf haf).
Tak. A mám po fanklubu. Fčilek mě nakopou zdejší baby (ty pravé, ne-é praštěný sklerák Honzák) do pytle.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Gerde. Nepsal jsem tam někde, že profesoru Dvořákovi bylo taky 80 a myslelo mu to jako nikomu.

Jestli osmdesátiletej stařec leze po tramvaji, tak mu uhnete a necháte ho sednout. - Když vleze to boxerskýho ringu, navlíkne si trenky a rukavice, tak dostane pěstí jako každej jinej.

Zemanovi je 74 a žádný ohledy nejsou a nic se mu nepromíjí. - A sotva by o to stál.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Taky mám někdy pocit, že lidi už nechápou, že život je boj, a tedy když vstanu a začnu na někoho řvát, říkat o něm něco veřejně apod. musím čekat, že mi někdo odpoví a pokud někdo čeká "Ael mu je 80desát", že by měl mítnějaké úlevy? JEsti je chce, at de do důchodu, pokud chce aktivně žít dál, tak se musí smířit, že svět okolo jede stejně drsně jako když mu bylo 20...

Drsně bych to řekl, že mi to přoipomíná po konci pouliční rvačky "ale on se nebyl podle pravidel" :D Holt někdo si plete sport=skleník a život=to okolo nás ;)

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jakože pan doktor tam měl pak "Volejte psychiatrovi, kde odpovídal diváků?" Mohli jsme si pak my natočit videjko, který by promítli hned poté?" - Aha.

Ale klidně ať odpoví. Na internet chodí, tak de je problém. Já si to pak přečtu na PL.

Jinak můžete samozřejmě odpovídat za něj. Třeba o těch dinosaurech. Fakt si to rád přečtu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už tím jménem RADKIN mu rodiče dali "do kolébky" cosi výlučného a zvláštního.
Děda z matčiny strany byl ministr vlády, to tehdy byla honorace a ne jako dnes...

Možná jsem úplně blbá, nebo jen málo čtu, řekne mi prosím někdo, kde se toto jméno vzalo?

PS: Někde jsem zahlédla (na Echo24) rozhovor se ZAO, že se socani chystají už neopouštět státotvorně vládu ( jsou prý tam čehosi garantem), ani když bude premiér chodit k soudu (už v pondělí to snad někdo zveřejní), protože to tak má i Izrael.
Opustili by vládu, až by byl (to bude trvat déle než vláda) AB prvoinstančně odsouzen....
Já osobně vidím jen to, že jsou socani ve vládě"garantem" příjmů a placení složenek svých straníků (nejen jich) a vládnutí s AB jim to zatím umožňuje....

Zatím bez slepic

Radkin prý zvolili rodiče podle Jana Ratkina ve Stříbrném větru Fráni Šrámka. Proč se T změnilo v D, si už nepamatuju.

Zatím bez slepic

dlbec.
Anebo dupa (to je polsky spodní partie zad. Ta spodní úplně ganz, vlastně ganc).

Zatím bez slepic

Kdoví, jak to vzniklo. Jedno z vysvětlení je, že písmeno D bylo přiděleno podle výsledku inteligenčního testu. Původní rozdělení mentální retardace v termínech debil (50–69), imbecil (IQ 35–49) a idiot (IQ pod 35) se dnes z důvodu velmi pejorativního významu nepoužívá.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Raikin by zněl mnohem líp. Tak nějak hodně západně. To je něco jako: Říkej mi Serjožo, zní to tak americky.
:-)

Zatím bez slepic

může taky znamenat krysu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

tedy Rus jak poleno. A právě to bude jeho komplex.

Zatím bez slepic

Ládiku, teď jste ho konečně smrtelně urazil! Se Slovanama nemá nic společného, je Žid jak poleno, resp. Žid jak ušlechtilý kuláč z vzácného dřeva. Je na svou etnicitu hrdý, několikrát se o ní zmiňoval, mj. v diskuzi na Aktuálněm. :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zpět k Honzákovi:
Honzákovi e osmdesát let. Což je věk, ve kterém je tíměř každý, komu se nepodařilo včas umřít, za vým intelektuálním zenitem.

Honzák během svého života napsal několik málo desítek knih a několik hodně set článků. Odborných i populárních.
Desítky těch článků jsem přečetl, pár jeho knih prolistoval, dvě vlastním.
Jeho zapojení do antizemanovské studené války mě naplňuje smutkem. Nikoli proto, že mu Zeman pije krev, ale proto, že ze sebe na prastará kolena dělá občas nablble vzteklého staříka.

Zeman dovádí k nepříčetnosti lidi, kteří mají s jeho psychickým ustrojením některé styčné body, A zároveň tuší nebo vědí, že by v přímé diskuzi s ním pohořeli. Nikoli nutně tím, že by Zeman měl vždycky pravdu, ale proto, že Zeman je lepší a dovednější diskutér.
Někdy stabilně, někdy alespoň tehdy, pokud jeho protivníkům někdo nezmáčkne v mozku tlačítko s nápisem ZEMAN .... a tím nevypne jejich kognitivní funkce.

Ne každý, komu se při vyslovení jména Miloše Zemana objeví před očima černá clona, rudá kola a ze všech tělních otvorů jim vystupují žhnoucí bubliny, musí být nutně blbec. Příkladem budiž Vlk.

Ne každý, komu se při vyslovení jména Radkin Honzákobjeví před pčima černá clona, rudá kola a ze všech tělních otvorů mu vystupují žhnoucí bubliny, musí být nutně blbec. Příkladem budiž Čmoud.
*****
Nicméně - při četbě Čmoudova článku jsem se pobavil. Párkrát na Honzákův účet (patří mu to, dědkovi), víckrát na Čmoudův účet (hádejte proč).

Zatím bez slepic