To se ví

Autor
Štítky

Koukali jste někdo na ten pořad? Jak tam teď budou odhalovat ty fejk ňůs a poučovat národ o tom, co je pravda. Já se koukal a pevně doufám, že tento pořad budou dávat hodně hodně dlouho, ideálně nafurt. Něco tak debilního už dlouho v televizi neběželo. Kdo jste to neviděli, neváhejte, nebudete litovat. 

I kdyby se spojil Petr štepánek, Ovčáček, Zeman, Babiš a Vladimír Železný, nikdy nedokážou udělat ani vzdáleně nic tak dehonestujícího, jako to dokázala naše vaše Česká televize sama. 

Jako sláma z bot z toho koukalo, že autoři vlastně ani sami nevědí, jak taková správná falešná zpráva vypadá. A tak použili několik internetových klišé, kterým nevěří ani koncesionáři chudí duchem, párkrát se pro pořádek strefili do Zemana a konečný dojem byl podobný, jako když jsem dokoukal Jakubiskovu Báthory. Tam to také vypadalo, že někdo držel Jakubiskovi u hlavy pistoli a donutil ho natočit něco, co sám nikdy dělat nechtěl. 

Tady to bylo stejné, moderátor to chce mít co nejrychleji za sebou, Pavlowská a Háma sice slyšeli jak jsou ty fake news nebezpečné, ale vůbec nevědí, která bije a co o tom mají říct, vlastně kdyby se bavili o sněžném muži, bylo by to zhruba totéž. Všichni o něm mluví, ale nikdo ho vlastně ještě neviděl. 

Prvním dílem se tam na Kavkáxh podařilo zplichtit pořad, který naprosto jasně ukázal, že tam v ČT sice znají ta správná slova, ale nedokážou k nim přiřadit nic konkrétního. 

A ten potenciál do budoucna... 

Představte si, že budou inteligenci diváků takhle urážet i nadále. Nebo že tomu všichni ti zmagoření pražáci začnou věřit, protože to budou mít jako povinné PŠM. A představte si, že zblbnou ještě víc... Blogeři budou mít o čem psát, mnohem víc lidí se dozví ty skutečné falešné zprávy, jako když reportér České televize mluví o bývalém premiérovi a Witowské ve studiu to vůbec nevadí, nebo když deník N píše o Šarochovi, jak změnil názor a podobně. 

Já se snad seberu a napíšu nějaký pochvalný mail generálnímu a vybídnu ho, aby tenhle pořad udržel co nejdéle za každou cenu. Hlavně ať mu dělají pořádné pí ár, ať se na to lidi kouknou a čím větší kravina, tím lépe. 

Mimochodem... vím, že mě tam v ČT už nějakou dobu čtou a to pravidelně. Třeba by mi tam mohli udělat reklamu jako dalším alternativním webům... Ostatní provozovatelé alternativy se určitě už také nemohou dočkat. Reklama v téměř hlavním čase... a zadarmo. 

Jo a který ODSák se to hned ztrapnil svým radostným zvoláním "zásááááh" na fejsbůku? Jak to Čt skvěle nandala Ovčáčkovi? Tak o tomhle frajerovi jsme slyšeli naposled, coliči ODS také nejsou blbí a pochybuju, že něco takového znovu zvolí.  

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Taky jsem se díval. Byl jsem zvědavý, jaké to bude. A bylo to horší, než jsem čekal. Litoval jsem účinkující, ale asi jim to stálo zato se ztrapnit.
Takže vlastně - dobře jim tak, neměli tam lézt. Jestli s tím pořadem dramaturgie něco neudělá, tak tomu nedávám příliš dlouhý život. Z určitých míst byla poptávka, tak se to udělalo, ale ani vedení ČT nemůže být spokojeno. ČT už delší dobu neberu jako svůj "šálek kávy", a tak se přiznávám, že jsem měl z toho, jak to dopadlo, škodolibou radost. No, ještě se asi podívám i příští neděli, ale nebude to v radostném očekávání ale pouze ze zvědavosti, co z toho zase vyleze. Jo, a ten fejk s údajným Werichovým výrokem o mohamedánech, je udělaný perfektně. Zní to opravdu jako od Wericha. A vůbec nezáleží na tom, jestli je autorem Werich nebo ne, protože to perfektně sedí.

Zatím bez slepic

Secure Tab Doryx Cheapeast Free Shipping <a href="https://ocialisshop.com/ ">cialis buy online</a>

Zatím bez slepic

<a href="http://abuyzithromi.com ">best site to buy zithromax online</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Neviděl a nebudu hodnotit. Cekal jsem něco takového, jak Vidlák popisuje a říkal jsem si, že škoda času, který se mi už jaksi krátí. Možná, že jsem udělal chybu, byla to asi velká taškařice.
K těm "pražákům". Oni nejsou tak jednolitá fronta. Zaregistroval jsem hodnocení Vadima Petrova, Pražáka a čerstvě člena jakési té TV Rady, kdysi před drahně lety mého kamaráda (dlouho jsme se neviděli), a jeho názor hodnocení se od toho Vidlákova příliš neliší.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdyz byly volby tak Zeman podekoval tem volicum z Prahy, co ho volili. Cislo z hlavy nevim, ale dost mozna to by to samo stacilo na rozdil, kterym vyhral.

Zatím bez slepic

Praha - účast 71,12%, MZ 31,25% (202 976 hlasů), JD 68,75% (446 621 hlasů)

Zatím bez slepic

hned po volbách, vycházelo to v Praze přibližně tak, že na 5 voličů JD připadli 2 voliči MZ a 3 nevoliči. Což po brutální kampani s atmosférou 50. let není až tak uchvancující výsledek P&L, nehledě k tomu, že Kalousek Vlkovou logikou ani v Praze většina (byť těsná) voličů JD nevolila.

Zatím bez slepic

No, dělali jsme, co jsme mohli, ale tlak mileniálů a starých blouznivců byl strašný. Ještě že jsou zatím volby tajné! :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

bo to nešlo. Maření času.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Za peníze v Praze dům.
Když dobře platí ČT,tak jim toto téma vydrží opravdu dlouho.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myslim, ze si Pawlowka zkazila image a pripravila se o spoustu penez v budoucnu.

Tohle je takovy popis anticharty.

Zatím bez slepic

si naopak touto cestou přijde ze strany čt k velkým penězům, udělat tenhle "shit" je politický úkol a myslím, že to pojede dlouho, jako třeba Newsroom šíleného Rosího. V těchto případech čt nesleduje "sledovanost", plní co je jí uloženo a bývalá bavička Pawlovská, jejíž obliba je dávno za zenitem, se chytila příležitosti a prachů, samozřejmě

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mozna. Jsem zvedav co budoucnost ukaze. Ale jestli ji ponesu nekdy polivku, tak ji tam naplivu.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Reaguji na úvod… mnohem víc lidí se (tak) dozví ty skutečné falešné zprávy…
V takovém případě to není až tak zbytečný nápad.
Před lety jsem četla ( (beletrie) o evropské firmě na zpracování celulózy, která vyráběla i dámské hygienické potřeby a s nimi chtěla prorazit někam na jihoamerický trh. Prodej „na pultě“ a jakákoli reklama v přísně katolické zemi by narazil na odpor církve a přes to vlak nejede.
Tak na to šli jinak. Stačilo pár našeptávačů. Hned nato několik týdnů s kazatelen padala slova o nemravném zboží, které se tajně prodává tam a tam a kterého se má každá zbožná žena a dívka vyvarovat. Výsledek byl jasný.
Každý muž v té zemi považoval za věc cti toto zapovězené zboží koupit pod pultem své ženě jako dárek.

Uvedené video jsem vydržela pár minut. Dort, co pekli pejsek a kočička musel být jedlejší.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

len kedy a na ktorom CT programe to slo?

Z vidlakovho popisu to vyzera ze to bola pecka :D :D a pilotne diely byvaju najsamlepsie :D :D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Neviděl, jen jsem četl přepis a to na názor stačilo.
TV zapínám málokdy, není důvod mařit čas takovýmto způsobem.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Já byl včera v hospodě. Asi jsem udělal dobře, když to tak čtu...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Omlouvám se, že ruším kulturní šoky z kvalitního českotelevizního zážitku. Já o to přišel a asi si to nechám unikat i nadále, proti svému hybridnímu ohrožení budu bojovat hybridněji.

Dnes ráno mě zaujala zpráva o Putinovi, který nabídl Saudské Arábii svůj protiraketový systém, když holt ten americký nestačí proti těm desítkám raket s plochou dráhou letu, vystřelovaných z dronu, o kterém(ých) zřejmě ani Saudové nejsou moc přesvědčeni, že byl(y) iránský(é), navzdory opožděně bdělému oku amerických satelitů.
Mimochodem - když už bych měl jednu z nejdražších armád světa jako Saudové, určitě bych chránil na prvním místě ropný podnik, který zajišťuje většinu příjmů země. Kdyby jen proto, že díky němu mohu kupovat tak kvalitní americkou obrannou techniku, která dokáže bránit hlavní zdroj příjmů pro nákup tak kvalitní obranné americké techniky která...(sakra, nezacykloval jsem se ?)

https://eurozpravy.cz/zahranicni/blizky-vychod/ropa-putin-saudska-arabi…

No ale řekněte, není ten Putinožka sviňák? :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ja jsem to bohuzel propasl. Nevedel jsem kdy to presne bude, na CT1 se skoro nedivam a tak doufam, ze druhy dil jeste pobezi.

Cekam, ze akteri uz budou lehce presli, asi jako kdyz se pres tejden dozvidate, co jste vsechno delal na sobotni party.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Já bych řekl, že televizní pořad s tak hvězdným obsazením a špíčkovým intelektuálním nasazením bude součástí masivníhoútoku proti rozostřeným hybridním hrozbám.
Aby ten boj nebyl takový.. Šedivý.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vladni-zmocnenec-pro-nove
Já tomu šedivému chlapci věřím:

"Vládní zmocněnec pro nové hrozby Šedivý varoval před Ruskem: Vedou sofistikované dezinformační kampaně, vyvolávají zmatky
16.09.2019 22:07

Do nově zřízené funkce zvláštního zmocněnce pro odolnost a nové hrozby obsadilo Ministerstvo zahraničí bývalého velvyslance při NATO Jiřího Šedivého. Šedivý v rozhovoru pro server iDNES.cz varoval, že Česku hrozí velký soubor rizik. Poukázal pak zejména na dezinformační kampaně, které mají na našem území vést Ruská federace či Čína. Cílem kampaní ze strany Ruska je podle Šedivého „znejistit společnost, vyvolat zmatky, rozostřit vnímání reality (Sic!) či nějakým způsobem nás odklonit od příslušnosti k Západu a oslabit spojenecké vazby v rámci NATO či Evropské unie“. Příklad v boji proti dezinformacím si pak máme vzít především od Francie od nástupu prezidenta Emmanuela Macrona."
Do příštího dílu možná přijde i kouzelník Šedivý.
Aby se nám ta realita takňák zaostřila.

Makrón zaostřuje vnímání reality pomocí střelby žlutým vestám gumovými projektily do xichtu.
To taky není špatné. Pokud vás trefí do hlavy nebo do oka a přežijete, mimořádně vám to doostří rozostřené vnímání reality a hned víte, komu jste povinni věřit, je-li vám život milý.

Zatím bez slepic