Ještě že máme Koudelku

Autor
Štítky

Kdybychom ho neměli, museli bychom si ho vymyslet... 

Myslím onoho Koudelku - šéfa BIS. Ten teď přišel zase s novou výroční zprávou, kde opět narostla špionážní aktivita Ruska a hoši si všimli, že tu operuje i čínská rozvědka. A také zjistili, že jsou tu proruští aktivisté, kteří vědomky i nevědomky pomáhají cizí státní moci. 

Samozřejmě jako obvykle nikoho nechytili, nevyhostili, jen označili všechny s jiným názorem za podezřelé elementy, které milují Putina a nikoho jiného si u nás nepřejí. 

A úplně nejlepší byl Jakub Janda - ten doporučujue, abychom školili lidi před cestou do Ruska, aby tam náhodou nenasákli cizí ideologií.... Pokud vím můj táta má ještě někde doma vyplněný dotazník, s kým se stýkal v Západním německu, když tam kdysi jel za příbuzenstvem...

Prosím vás čtenářové moji... jsem já tak blbej? Je za tím něco co já sám nedokážu najít? Neříkejte mi, že je ten Koudelka opravdu tak blbej a dělá to dobrovolně. Každá taková zpráva zničí České televizi rok tvrdé práce.  Pokud označíte jakýkoliv jiný názor za škodlivý a protistátní, pokud označíte média, blogy a další za proruské aktivisty, tak tím dosáhnete jediného - všichni se tam půjdou podívat. 

Koudelka mi připomíná toho kněze, co jel do Kostnice před Husem a všude varoval vesničany, že brzy pojede arciďábel. Samozřejmě pak cestu lemovaly špalíry lidí, kteří chgěli vidět čertovo kopyto a byli notně zklamáni a měli další důvod víc věřit Husovi než svatokupeckým prelátům. 

Já nevím, to tam celá ta Pravda a Láska pracuje tak nějak jeden přes druhého? Já myslel že ten Soros dělá ty svoje Bilderbergy a novinářská školení právě proto, aby se koordinovali, aby vystupovali jednotně, aby byli efektivní. Ale ono to spíš připomíná starý dobrý vtip, že aktivní blbec je horší než třídní nepřítel.  

K čemu ty thing-thanky mají? K čemu se Janda cpe do sněmovny a pořádá tam školení? Aby z nich pak vylezl Koudelka a jeho zpráva? I ten stařec Zeman vypadá přes všechny svoje neduhy proti Koudelkovi svým duchem jako titán. 

Každopádně já jsem klidný. Odpovídá to mojí teorii průběžného blbnutí, neschopnosti a lenosti. Kdysi byla ta mládež opravdu proškolená a ti agenti opravdu měli znalosti i schopnosti podpořené tvrdým výcvikem. Lidi byli chytří, schopní a všeho schopní. Která vlastnost zbyla těmhle? 

Připadají mi jak na drogách... udělat si mejdan, zaplesat si na Letné, zatleskat Koudelkovi, olajkovat BISce její profil... a hlavně se ani nepokoušet přemýšlet nebo nedej bože konat. 

Tohle co tu vidíme, to nikdy nedokáže zorganizovat převrat. Ani s americkou pomocí ne. To nikdy nedokáže ovládnout veřejné mínění, ani to nedokáže vypnout ty proruské kanály. Nedokáže to nikoho chytit a už vůbec to nedokáže nikoho přesvědčit Jen ty přesvědčené a to jen do té chvíle, než budou mset žít za své. Pak bude po žížalkách. 

Horší je, že to brzy někdo tam venku mimo EU rozpozná. Že stačí jen zhurta kopnout a všechno se rozpadne samo. 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Více netřeba.

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

In reply to by PU (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://buyzithromaxinf.com/ - azithromycin fast cheap delivery

Zatím bez slepic

In reply to by PU (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="https://abuyzithromaxi.com/ ">where can i buy zithromax over the counter without a prescription</a>

Zatím bez slepic

In reply to by PU (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="https://abuyzithromi.com ">how do a zithromax capsule look</a>

Zatím bez slepic

In reply to by PU (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href="https://vpropecian.com ">buy propecia in uk</a>

Zatím bez slepic

In reply to by PU (neověřeno)

Trvalý odkaz

como comprar kamagra online <a href="http://vskamagran.com ">pattaya kamagra</a> kamagra in the philippines

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ten Koudelka je nejspíš původem z obce Svojkovice - Brod a řídí se podle kondiciogramu. Nejspíš trochu heknutého. Jako ten vízový systém, který fungoval jako čerpadlo na peníze ŠEST LET! Viz:
https://neviditelnypes.lidovky.cz/politika/bezpecnost-hacknuli-nam-viza…

Kdyby si ti koudelníkovi synové hleděli takových věcí, čistě kriminálních, udělali by lépe. Ale na to nemají čas, protože musí plánovat dětem správnou výuku dějepisu. Mimochodem, k té "výuce dějepisu" Evropským parlamentem mi poslal něco přímo strašlivého nick jménem Lex (asi mnozí znáte). Tvůrkyní je mj. ta naše slavná Jourová. Nechci to Lexovi brát a tak ho tímto vyzývám, aby to sem po dohodě s Vidlákem nějak poslal - a všichni strnete v děsu.

Koudelka nebo Flanderka, všechno jedno. A tak něco od klasika:
"Tato nová situace umožnila ruským vyzvědačům, při pohyblivosti fronty, vniknout hlouběji na území našeho mocnářství, zejména do Slezska i Moravy, odkud, dle důvěrných zpráv, velké množství ruských vyzvědačů odebralo se do Čech. Je zjištěno, že mezi nimi jest mnoho ruských Čechů, vychovaných ve vysokých štábních vojenských školách Ruska, kteří, ovládaje dokonale český jazyk, jeví se býti zvláště nebezpečnými vyzvědači, neboť oni mohou a jistě povedou i mezi českým obyvatelstvem velezrádnou propagandu."

Nu, jak vidno, za sto let se změnily technologie, ale lidská blbost nikoliv.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Myslel jste think-tanky, že jo?
Jinak souhlas, Koudelka z STS Chvojkovice-Brod je vůl jak anděl!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No, když já si tak nějak myslím, že pánům Jandovi, Koudelkovi etc. vlastně ani o žádné vítězství demokracie nad říší zla nejde. Že jednoduše každá Oceánie potřebuje svoji Euroasii (1984). Každý bolševik potřebuje svého imperialistu, každý začleňovatel Romů potřebuje rasistu a každý reformátor školství potřebuje svého "starého zapšklého učitele z dob Marie Terezie". Ani jedno z toho nevylučuje přitom existenci špionů a vlivových operací, imperialistických rozvracečů, rasistů a ani zapšklých tereziánských učitelů. Určitě tady ti všichni jsou.

A pak tady máme už jen sebedojímající se morální kýčaře, co jsou plni rozkoše nad tím, jak jsou lepší, než ti špioni, imperialisté, rasisté, tereziánští učitelé - ale hlavně než ti, kteří těm špionům, imperialistům, rasistům a tereziánským učitelům sedají na lep.

No a pak jsou tady lidé, co to myslí fakt dobře... Několik takových znám. I ze své generace. To jsou takoví ti, kteří věřili v pionýra, v Klause, v ... a pokaždé byli zklamaní a pokaždé prozřeli a pokaždé ví, že dnes, že dnes to, co tak nějak rozechvěle tuší ve svém srdci... je konečně to ONO.

No a pak zde máme ti, kteří touží, cítí fyzickou potřebu účastnit se Dějin, velkých událostí, o nichž budou moci jednou vyprávět a přednášet vnoučatům. Být prostě u TOHO...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

zajímá jen svého pána, nikoho jiného. Nemáme suroviny, jen ruce. A ty nebudou v budoucnu potřeba, bo roboti už jdou. Ruce budou potřeba jen k žebrání.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A co ti,co pomáhají Němcům,USA,ti přece pomáhají cizí mocnosti také.
Výborně to napsal pan Godot.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale to jsou naši kamarádi, víme? Ochránci, spasitelé a tak! Těm se pomáhat - ne snad může, ale musí! V zájmu vyššího cíle, v zájmu celého lidského druhu! Nějakých deset milionů peciválů nemůže stát v cesrtě Budoucnosti a Humanitě! To přece uznáte!

Zatím bez slepic

No, no, no, já to přeci uznávám.
Peciválům jde prý pouze a jen o peníze. A tak také jednají.
Toto mi do hlavy cpal (nutil) při osobní návštěve kdysi jeden sociolog: "Když vy to berete jen přes peníze,...", když obhajoval znovuzvolení starosty, který mnoha miliony město zadlužil.
A ejhle, minulý týden jsem zaslechla totéž, Vy to berete jen přes peníze, nové hřiště pro děti chceme, stavět baráky,...
A já pecivál, co na to? Že na zbytečné rozhazování nejsou peciválové ochotni ze své kapsy, rozpočtu ani dotací dávat?
Nejspíš znají konečný dopad mince hladové, když nesprávně vydaná,
vrátí se bumerang a jinde, na důležitější potřeby pak chybí.
A tak nové hřišťátko (místo staršího, ale funkčního), dali z obecního rozpočtu dětičkám.
Pracovník, který našel firmu levnější o cca 600tis., byl dohenestován, a do luftu odletěly jak onen bumerang peníze,
bez dotace vydané.
Nevím, kolik procent by se dalo na dotaci získat, ale ty peníze mohly zůstat v pokladně a mohlo být pomoženo těm dětem, na které se vybírají víčka.
Tak to vidí peciválka. Hamba mě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Michal Koudelka, současný ředitel BIS, je rodilý pražák, a to je bohužel u mnoha z nich už samostatná psychiatrická diagnóza. V té pražské sociální bublině jich velmi mnoho totálně zblbne. Zvláště, pokud v té bublině žijí od dětství. V březnu 2019 jel do Langley k Gině Haspelové pro pokyny a vyznamenání. Dostal nějakou Tenetovu cenu. Že jste o ní neslyšeli? Já také ne. Je to cena pojmenovaná po nějakém řediteli CIA z doby útoků 11. září a války v Iráku. Tedy toho, co jako nejvyšší špión dodal podklady, že se v Iráku nacházejí zbraně hromadného ničení, jaké svět neviděl. Dodnes je nenašli a už je ani nehledají. Cena se dává za zahraniční spolupráci. Přeloženo, je to cena pro nejservilnějšího posluhu, který místo národních zájmů upřednostňuje ty USA.
A odtud pramení vše, co Koudelka dělá a píše.
Špioni působili na území ČR vždy. A je jasné, že Rusko přebralo špiony z dob SSSR. Proto taky StB pálila v 1989 tolik svazků, proto tolik osvobozujících rozsudků za spolupráci lidí s StB. Ale kromě toho zde máme špiony jiné. Třeba ty od CIA.
Věra Kunderová uvádí (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Americani-vybrali-Havla-…), že v 1976 jí a Milanu Kunderovi Pavel Tigrid sdělil, že se nemají plést do politiky. Cituji: "Američani, kteří byli napojeni na Tigrida, vybrali jako vůdce protikomunistické opozice Havla a měli obavy, že Milan, který byl v zahraničí tehdy mnohem známější, by chtěl být sám v čele politické opozice." Logicky z toho vyplývá, že Pavel Tigrid a Václav Havel velmi spolupracovali se CIA od 1976.
Do toho zde působí rozvědka čínská, německá (všechny její agenty ale hned poznáte podle vstřícného postoje k Sudetoněmeckému landsmanšaftu), francouzská, britská. Také všichni naši sousedé zde jistě mají pár lidí - upřímných přátel. Spíše by bylo vhodné se ptát, kdo zde nepůsobí.
Nejvýznamnější jsou ale tři, ruská, americká a čínská rozvědka. Momentálně mají jistě největší moc Američané, a Babišovi to zřejmě v březnu 2019 vysvětlili.
S tím, že zde rozvědky působí, nic nenaděláme, když sám Michal Koudelka působí spíše jako agent CIA než šéf rozvědky suverénního státu. Snad bude většina jejich činnosti v souladu se zájmy lidí v české kotlince. Jenže tomu bývá málokdy, a my si jen můžeme vybrat, kdo zde za nás bude rozhodovat. před 1989 to byli Rusové, dnes se pere vliv USA a EU. Zcela samostatní asi nikdy nebudeme, ovšem stejný nebo podobný úděl sdílí i okolní státy. Podívejme se na Polsko, to by se z fleku stalo klidně dalším státem USA.
My jsme dnes sledované zázemí fronty, linie střetů probíhá na Ukrajině, v Gruzii, Pobaltí.
Michal Koudelka nám sdělil jen část pravdy. Ruští agenti zde určitě působí. A co ti další? Přeci nepráskne sám sebe dalším agentům ve vládě a mezi poslanci a senátory! Alexandr Vondra byl natolik upřímný přítel USA, až byl v podezření, že je z USA řízen. Ale jistě jde jen o nepodložené drby a ministr obrany by nikdy nebyl agentem cizí výzvědné služby.
Po ovoci poznáte je. Rusové asi nemají nikoho tak vysoce postaveného jako CIA, která má zřejmě mnoho agentů přímo ve vládě, mezi poslanci a senátory, v neziskovkách, a mezi BIS. Rusové mají své agenty asi mezi obchodníky.
Tedy ne, že bychom měli toužit po návratu Rusů. Od srpna 1968 do 1989 to už stačilo.
Takže nic nového, každý si s námi vytírá pozadí.

Malý zajíček se vrátil domů strašně špinavý, umazaný a smrděl. Maminka se zlobí: „Co jsi ti zase vyváděl? Kdo má po tobě každý den prát? Zajíček ubrečeně povídá: „Potkal jsem v lese medvěda. Ten se mě ptal: Zajíčku, pelicháš? A když jsem řekl, že ne, tak si se mnou vytřel pozadí!“

Zatím bez slepic

topka je Mossad - ci sa nam to paci alebo nie.

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nejlepší tajnou službu mají Eskymáci.

(à people - už jste o ní někdo něco slyšel?) ;-)

Zatím bez slepic

jasne ze hej a ich najsamlepsieho agenta mam na stene.
Nomfezeko Ngetu Nkono strci do vrecka i Bonda spolu s Jamesom :D :D :D

Ale furt si myslim ze o picny chlp su v Mossade lepsi :D

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myslíte stranu TOP09? Ti jsou proněmečtí a je jen rozdíl, zda jsou řízeni přímo z Berlína nebo zprostředkovaně přes Brusel. Stejně KDU-ČSL, tam ještě figuruje Vatikán.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už jsem to sem věšel, tady jsou dobře nakladená slova:
http://nonserviam.cz/ano-zfackovala-jsem-to-prase-ale-v-jeho-vlastnim-z
Vypichuji z textu:
"Zábavná je zmínka o prohlášení Koudelky z BIS Chvojkovice-Brod, ve kterém označuje Sputnik za „hlavního šiřitele ruské státní propagandy na našem území.“
Ano. To bude ale asi především tím, že Sputnik jako ruská státní organizace JE samozřejmě šiřitelem ruské státní propagandy. Jakou jinou by měl proboha šířit, americkou? Za tím zjištěním musí být měsíce pátrání."

A volám společně s Alergeny:

"A tak s touhle imbecilní hrou na slavnostní odhalování výhradně ruských špionů, jejímž nejvýznačnějším znakem je, kromě silného mediálního pokrytí, pokaždé vágní mlhavost a dokonalá absence jakýchkoliv hmatatelných důkazů o čemkoliv, už jděte do prdele."

Té masivní, protiruské, protičínské kampaně, špionománie v médiích si všiml už i můj 14 letý syn. vysvětlil jsem mu, o co se jedná a že to není nic nového pod sluncem a že si na to asi bude muset zvyknout, to máme my Češi zřejmě v krvi.

Zachvátí li tě, zahyneš.

Americký brouk a vrazi z Wólstrýtu.

Plynule jsme přešli na nebezpečné rejdy Rusů a v poslední době (zřejmě přišly nové noty od loutkovodičů ze zahraničí) Číňanů.

O Bože, jak hluboko jsou do spřátelených prdelí někteří naši spoluobčané zabořeni!

Zatím bez slepic

spěchal jsem. Ten článek je hodně silné kafe.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

protože je slušnej, tak se domnívá, že Koudelka je jen zaslepenej, ovlivněnej pražskou bublinou, věřící v čisté úmysly našich spojenců - ale je to přece parchant, zaprodanej za peníze a moc, zcela řízenej CIA - proboha, proč by si ho zvali a dávali podivný ocenění, kdyby marioneta nesloužila dobře. Tak se nedivte výstpům z téhle instituce jím vedené. Ale - až přestane vyhovovat, kopnou ho - to se pak /jestli do té doby nezaklepu bačkorama/ budu radovat

Zatím bez slepic