Kopí

Autor

Dnes se pověnujeme londýnským a haagským útokům nožem. Zajisté jste si už všimli, že v poslední době těmto zprávám zde na Kydech prakticky nevěnuji pozornost. Jednoduše proto, že se staly součástí běžného koloritu, protože výskyt džihádistů a jim podobných se stane pravidelnější, běžnější a tak to bude až do té chvíle, kdy se opomíjený bílý muž strašlivě nasere a pak v krátkém čase uspořádá takové rodeo, že se budou všichni divit. 

Začal bych dnešní téma tím, že bych se spolu s Pravdou a láskou, Ćulíkem a dalšími dobrosery přimlouval, aby se konečně přestalo mluvit o teroristech pákistánského původu. Oni jsou to opravdu Britové. Původní angláni je tam chtějí, vedou o jejich přijetí velké bitvy, nemají s nimi vůbec problém, dokonce na toto téma upravili i zákony, aby imigrantům vyšli vstříc.  Nechtějí mluvit o no-go zónách, že jsou to jen kecy nacistické propagandy... Naopak imigrantům z Polska přejí jen to nejhorší, protože jim berou práci - tu práci kterou rodilý (bílý i černý) Brit nechce dělat. 

Tak jim to přejme ne? 

Prostě Británie už není co bývala. Policajti už nechodí beze zbraně, potřebují neprůstřelné vesty, všechno je obložené betonovými bloky, všude musejí být kamery a Britové se bodají noži co to dá. Z Londýna se stal takový Islámábád se vším co k tomu patří. Člověk s britským pasem je podezřelý, protože je to potenciální terorista. Mraky Britů odjely do Sýrie podřezávat krky a hádejte odkud pocházel slavný Džihádista John. 

V souladu s Pravdou a Láskou bych toto hodnocení rozšířil i na Francouze, Holanďany a teď, když nemají Salviniiho, i na Italy. Jsou to prostě teroristi a rozumný Čech se jim z dálky vyhne. Jet do Londýna je jako jet do Mogadiša. Tímto hlásím, že se dobrovolně přidávám k pravdě a lásce a budu odteď mluvit zásadně o britských a francouzských teroristech, protože komu není rady, tomu není pomoci. Dopředu hlásím, že Německo v mých očích také nemá daleko k tomu, abych uznal, že terorismus je i v německu typický německý jev. 

Mimochodem... všímáte si, jak blbství pokročilo i do nejlepších univerzit? V té Británii přišli vzdělaní lidé s tituly před i za jménem s nápadem, že by se neměly prodávat nože se špičkou... V dnešní moderní době takové nože už nejsou zapotřebí a prý to teroristům zhorší jejich přístup ke zbraním. 

Člověk si tak říká, jestli jsou doopravdy tak blbí, nebo už ta degenerace u nich došla tak daleko, že už si nedovedou představit jiný způsob získávání předmětů, než jejich výrobou v čínské továrně, převozem přes půl světa a koupí v londýnském e-shopu. 

Zatím jsem nezaznamenal, že by takový britský profesor uvažoval, že se v jakémkoliv železářství dá koupit obyčejná laciná čínská kotoučová bruska a úhlová bruska od Makity (ale rovněž z Číny). A že i v Británii se všude povaluje neuvěřitelné množství železa. Že stačí vzít kousek tlustšího plechu, či kousek ocelového plocháče, případně nějaká stará listová pružina a pomocí rozbrušovačky a brusky se z toho dá vyrobit za půl hodiny nůž, který sice neudrží ostří na vyvrhnutí celého prasete, ale na těch pár minut bezhlavého bodání postačí docela dobře. 

A co až britští džihádisté přijdou na to, že lepší než nůž je kopí... 

Kopí je totiž to, co udělalo řeckou falangu, římskou legii, rytířský klín, tercii z třicetileté války co se dodnes v podobě bajonetu udrželo na zbrani. Hrot a ostří na tyči je ještě mnohem lepší než obyčejný nůž. A dá se to schovat do obalu na lyže, obalu na kytaru a další různé schránky. umožní v ám to udržet si odstup od obětí, je mnohem těžší vám to vytrhnout z ruky, pořád je to nejen nůž, ale i obušek. 

Pamatuju si několik vražd pomocí nože přivázaného na klacek. Taková zbraň se sice stále nevyrovná pistoli, ale vzájemná partie přestane být tak jednoznačná. 

Prostě Britové mají smůlu. Nebude trvat dlouho a i jejich vlastní bílí emigranti budou muset projít dlouhou detencí a ověřováním, než je někdo pustí na své území. A já se ještě dožiju chvíli, kdy bude v Polsku velká otázka, zda si tam ponechat Brity, protože berou Polákům práci... 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Ládiku, to byla erupce múzy u Vás, ne ? :-)
Tleskám = skvělé.

Zatím bez slepic

us purchasing of furosemide <a href="https://asalasixo.com/">lasix side effects long term</a> Find Macrobid 100mg Bacterial Infections Visa

Zatím bez slepic

Ládiku, vy jste neuvěřitelný veršotepec. Kdybych nosil klobouk, tak ho smekám několikrát denně.
:-)

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

paruku. Anebo nějakou jinou protézu, jestli máte.
Potkáte Ládika, odepnete nohu, anebo vytáhnete ten váš kredenc z huby, zamáváte, zašišláte, a je to, ne?

Zatím bez slepic

A čím ji lepíš? Nebo ji máš za co připnout?

Zatím bez slepic

Připnu si paruku k hubertusu
vezmu pár mincí, ať jsem v plusu
zmijovku rozevřu do dlaně
dlouho jsem neležel ve vaně.
Rozjedu adventní žebrání
příjmům mi nikdo nebrání
sednu si na rynek pod stromek
že už jsem poslední potomek.
Vystrčím jen jednu nohu
budu se modlit k bohu
všechno je drahé tak strašně.
Klíče od volva mám v brašně.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už to bylo několikrát napsáno o pádu Římské říše a tato situace jde k tomu přirovnat,barbaři jsou už tady a jen se čeká na další přísun.Všechno je to řízeno a je jedno jak je nazveme,sionisti-satanisti,barbaři jsou jejich pěšáci.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zajímavý rozhovor dokresluje dnešní téma:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Mladi-Jako-svazaci-Rusk…

Vyjímám a podtrhuji:
"Bojíš se, když slyšíš třeba o kybernetických útocích z Ruska?

Ne, ne, to opravdu ne. Já se bojím víc než Rusů amerických, italských a francouzských univerzit, protože odtamtud jde ta dekadence a řeší se tam vždycky to, co je právě módní. Ať už je to komunismus nebo třeba ta ochrana klimatu. To jsou pro mě takoví svazáci nové doby."

Absolutní souhlas. Importovaní teroristi jsou sekundární hrozba, primární hrozba je uvnitř naší společnosti, cílená a organizovaná indoktrinace mladé generace.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Bílý muž se jednou možná strašlivě naštve, ale tím to skončí, protože bude ve výrazné menšině. Zůstane jen naštvaný. My se jen musíme připravit na život s muslimskými komunitami a podle pravidel šaría. Špatné to bude pro všechny neziskovkáře, protože ti jsou pro muslimy spojenci Ďábla v Koránu se o nich dost jasně píše, co je čeká. Např. let z vysokého místa pro homosexuály, pro lesbičky život v harému, atd.
Na Grétu a její vidiny CO2 kálí pouštní velbloud, neb v Koránu se o tom nic nepíše.
Evropa se navždy změnila k horšímu a je v podstatě zlikvidovaná a neodolá asijské konkurenci. Zbytečné se tím trápit, je třeba se přizpůsobit.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Blbe. Muslimske komunity te vedle sebe zit nenechaji. Pripravuj se na smrt.

Zatím bez slepic

dals už bakšiš?
Típnuls hašiš?
Ráno jsi halekal?
Vrány jsi polekal?
Vydlabej si kozu z kazu
ať máš maso i v tom mrazu.

Zatím bez slepic

Nesmysl, muslimské komunity Tě nechají, pokud nejsi káfir. Začni číst Korán a vypraš modlitební koberec.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Miminko.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nedelejte zbritskych profesoru idioty. Britsky profesor to samozrejmne vi, ale rikat to nemuze a i kdyz to rekne, tak vy se to nedoslechnete.

Problem je jinde a vy mate uplne stejnej.

Zatím bez slepic

Jdi ty brepto.

Zatím bez slepic

No vidite. Tady se nam jeden z tech problemu ozval.

Zatím bez slepic

Vyndej si už konečně tu pracku z toho nočníku, brepto.

Zatím bez slepic

No copak te trapi, vyplivni svuj jed, nedrz to v sobe. Honem, ulev si.

Zatím bez slepic

Chudáčku, trolíš? Byl jsi sem tvým šéfem Kartouzem přidělenej namísto Sartra, rk, atd?

Zatím bez slepic

To by mě docela zajímalo za toho anonyma před tebou..... to jdi ty brepto
k odstavci 1 ????
k odstavci 2?????
k oboum ?????
A kratinké vysvětlení by nebylo????? Dík

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ne nadarmo se západ snaží slovanské národy co nejvíc rozhádat a postavit proti sobě. Poláky proti Rusům, Ukrajince proti Rusům i Polákům, Jugoslavie je roztrhaná, Češi a Slováci se tváří, že se Slovany nemají nic společného. Jediný, kdo si udržuje trochu nadhled je diktátor Lukašenko v Bělorusku.

Pro západ jsme primitovové z východu. A je v tom kus pravdy, vždyť přece nemáme v současné době vážný důvod se navzájem nenávidět. Až tak, že neprotestujeme proti novému tažení na ruského medvěda.

Zatím bez slepic

Poláci a Rusové jsou rozhádaní od vzniku jejich států. A kdyby jen rozhadaní. Jihoslované se vraždí od doby kdy jich část byla poturčena (jen komunista Tito je na chvíli dokázal udržet) a na rozeštvávání tedy žádný západ nebyl nikdy potřeba.

Zatím bez slepic

Souhlas. Poláci a Rusové se mydlí permanentně. Jihoslované si řežou hlavy dlouhou dobu.
Ne že by se nerozeštvávalo. Jen to nedalo žádnou velkou práci. Ostatně spec. USA s touto odpornou metodou realizace imperiálních cílů.
Jugoslávie se nerozpadla sama od sebe. Tam tomu pomohli Němci. Genscher to přiznal.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ukázku toho, jak se elegantně prohazuje příčina a následek.

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/drevo-rezivo/r~48a96ab20f6e11eab14…

Takže nikoli soudruzi ekologisté, kteří se přivazovali ke stromům, nikoli zkurvené technologické postupy, které se zavedly v rámci boje proti státu - špatnému to hospodáři, resp. "byly vzniknuty" při privatizaci výnosných činností (těžbě) v lese.
Z nadpisu jasně vyplývá, že jacísi zmetci si nakoupili v Bauhausu motorové pily a teď ničí naše drahocenné lesy.

Zatím bez slepic

Huš! Blbe.

Zatím bez slepic

In reply to by Antitrol (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jenomže má pravdu, outsourcing byl v tu samou dobu jako změna hospodaření, poslechni si kupředu do minulosti, kde to říká lesák co to dělá desítky let.

Jinak řečeno, tím, že se udělal outsourcing tak najednou nemohl nechat skácet zasažený strom hned, ale musel čekat půl roku a déle na vysoutěžení, ale to už vylítla víc jak jedna generace. Takže bohužel pro tebe, měl dobrej postřech, je pravda není jediná příčina, ale jedna z nich co začala v tu samou chvíli :D

Správně mělo být "řekla se jenom část toho co se stalo, takže dle hesla poloviční pravda je jedna velká lež, tak lžou", ale ani omylem to není ve stylu slepice vs vejce ;)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V Německu nám to také pěkně probublává:
http://vasevec.parlamentnilisty.cz/vip-blogy/nove-vedeni-spd-zvoleno
Podívejte se na charakteristiky nových vůdců SPD - oba dva radikálně ekologicky orientovaní. Případná povolební koalice SPD, Zelení, Linke bude pěkně vykutálená. Státní teror. proti tomu je ten Usáma z Londýna neškodný amatér.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Sereme na bídu
vzhůru do madridu
Gréta taky jede
pojď též, lidojede!
Ucpeme si kouřovody
dovezeme chámovody
vejcovodů máme dost
aláhovi pro radost.
Katamaran v atlantiku
houf drakkarů na baltiku
balzový vor z rarotongy.
Na poplach už bijí gongy
koudel hoří u prdele
kdo vydrží hasit déle.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mé tempo je t. č. vražedné, takže přicházím tak trochu s křížkem po funuse - čistě jako důkaz dobré vůle příliš se tu neflákat.
Kopíruji svoji odpověď Assovi na konci včerejšího vidlákovského tématu .
********
Assi,
jsem jsem a(s)si dialektik. :-)
A jako takový vnímám Vidlákův, Váš i Immanuelkantův (a koneckonců i cumbajšpíl třeba Ládikův) pohled v syntetizjící dialektické jednotě protikladů.

Souhlasím naprosto s tím, že Rusové bezezbytku využili Novotného vepřového potenciálu představit tzv. "západní demokratickou liberální společnost" jako hromadu páchnoucí kejdy ze zažívacího traktu novotnovských ošípaných.

Naproti tomu je, obávám se, plně spokojený i Novotný. Svůj cíl také bezezbytku splnil. Problém je v tom, že nikoli jen na sto procent, ale přinejmenším na třista procent.
Cílem bylo vyvolat maximální roztržku mezi Ruskem a Českem. Což je plně v souladu s tandemem Kalousek-Poche (jeho pucflečíčka Petříčka, tohoto škrholu současné protektorátní zahraniční politiky , nepočítám) .
Problémem je, že je ambicióznější než jeho loutkovodiči. A tudíž ohrožuje jejich pozici! Konkoruje špíčkovým rektálním alpinistům na zdejším kvazipolitickoprostituidním trhu, takže mu co nevidět někdo nějakou trhne. Nejspíš prostřednictvím nějakého blbého s současně navedeného individua. Takže nám nezbývá než nám věřit, že se z něj nestane český Kuciak a že jeho vepřový bronzový gesicht nebude shlížet na příští generace z podstavce před mešitou na řepnoryjské návsi.

Zatím bez slepic

Nechci být zlý, ale viděls, že pořad měl pokračování, kdy si pozvali někoho dalšího z Česka, kdy se ukozavali jeho videa, jak řve ve spodním prádle s hodnocením, že to je blbec a další informace, že se vláda bojí neziskovek, které podobné exoti prosazují ;)

Jinak řečeno, Rus to využil beze zbytku a z ruského pohledu vydovavali vše co se dalo navíc není pravda, že rozeštvali česko vs rusko, protože to postavili profesionálně do pozice "drží je pod krkem=vydírají", tedy postavili rusa ne proti čechu, ale do pozice, že ho lituje ;)

A pozice novotného? No on dokázal hodně, pro sebe jako osobu, ale jaksi stejně jako to řvaní na ulici to pro "pravdolásku" byla spíše strátová akce, dali střelivo, že lidi co sice nemají rádi babiše se dívají ve stylu, raděj babiš, než tento debil (viz volby a proč vyhrál zeman...). A samotná ODS, která díky tomuto exotovi strácí a předává voliče mladýmu Klausovi?

Z mého pohledu, zase někdo něco myslel dobře, ale posral to jako vždy ;)

P.S. A to, že loutkovodič Novotnýho musel zabrat(důkaz že se podle mě občas vymyká řízení) je jeho tweet co pak rychle stáhl, protože mu asi někdo zavolal "toto nééééé", kdy chválill SS jednotky ;)
Vsadili na blba protože jaksi mají špatnou řídící základnu co to vede, je super mít debila jako Novotný, ale jaksi jenom, když ho nevede stejně hloupej blb jako je on...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tohle také pocitu klidu a předvánoční pohody nepřidá:
http://www.zvedavec.org/komentare/2019/12/8111-mesto-v-bosne-migranti-j…
Když si k tomu přidáme jaké persony s jakými názory tvoří EK, jak bude velmi pravděpodobně vypadat vládní koalice v Německu, tak mi z toho v žádné případě nevychází, že by pro nás bylo největším bezpečnostním rizikem Rusko.

Zatím bez slepic

Trefa.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já si počkám se soudy, až po úvodních předváděcích tanečkách.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Frontální útok bonzáků pirátů na bureše. Být burešem, tak se směju. Podle našeho zákona není ve střetu zájmů - přepsal své firmy na svěřenecké fondy. Podle zákonů EU to bude možná jinak... ale jsou tyto zákony EU nadřízeny národním zákonům? To silně pochybuji, i když to nevím a studovat to nebudu. Ale na tomhle se bude dlouhou dobu živit plno darmošlapů, které určitě platím. Už teď se na ČT24 mohou všichni podělat a všechny titulky v novinách o jiném nepíší.

Zatím bez slepic

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přece jsme převzali závazek uvést své zákony do souladu s evropskými!
A podstatné je, že když jsou Evropské prašule, rozhodují Evrpské "zákony".
Kdo platí, ten poroučí.

Zatím bez slepic

Nejen že jsme převzali závazek uvést své zákony do souladu s právem a předpisy EU, ale platí i tato celkem nepříjemná zásada, o které naši politici z pochopitelných důvodů raději moc u nás nemluví:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/?uri=LEGISSUM%3Al14548
Odtud:
***************
"Nadřazenost evropského práva.
Podle zásady nadřazenosti má evropské právo vyšší váhu než vnitrostátní právní předpisy členských států.
Zásada nadřazenosti platí závazně pro VŠECHNY evropské akty.
Členské státy tak nesmějí uplatňovat vnitrostátní pravidlo, které je V ROZPORU s evropským právem.
Zásada nadřazenosti zaručuje nadřazenost evropského práva nad vnitrostátním právem.
Jedná se o základní zásadu evropského práva.
Stejně jako zásada přímého účinku není explicitně uvedena ve smlouvách, ale byla jako taková zakotvena Soudním dvorem Evropské unie.....
Soudní dvůr později doplnil, že nadřazenost evropského práva má být aplikována na všechny vnitrostátní akty, ať už byly přijaty DŘÍVE nebo později než daný evropský akt."
*************
A tady je pak veliký klacek, a současně vydírací potenciál NEO soudruhů z EU.
Tedy zase počkáme a uvidíme!

Zatím bez slepic