Miloš u Xavera

Autor
Štítky

Abych řekl pravdu, Luboše Xavera Veselého jsem znal jen podle jména. Moc lidí se Xaver nejmenuje a tak vám takové jméno utkví. Podobně jako Jiří X Doležal. Od obou dvou jsem tu a tam něco četl, zahlédl je v televizi nebo na internetu, ale kromě toho jejich jména mi v duši žádnou velkou brázdu nezanechali. Když jem si dal jejich jméno do vyhledávače, zjistil jsem o nich kupu věcí, které jsem vůbec nezaznamenal. 

Nuže tento Xaver Veselý má svoji internetovou televizi XTV a v poslední době se dost zakusuje do České televize. Zjistil že Ústav nezávislé žurnalistiky má sídlo v zahrádkářské kolonii a také ho platí vy víte kdo.  Čili že se nejedná o ctihodnou instituci, ale jen o další neziskovku podobnou EDUinu, Občanskému institutu či Evropským hodnotám. Teď si navíc Xaver dovolil kandidovat do rady ČT, což nadzvedává tamní primadony ze židle už teď. 

Nuže tento Xaver Veselý bude nyní dělat osobního moderátora našemu prezidentovi. Zeman dal košem Jaromíru Soukupovi a místo toho si povídá s Veselým. 

Média už delší dobu spekulují, že Soukup a Zeman si něco udělali, respektive, že Soukup něco udělal Zemanovi a ten ho rázně odstavil, tak jak to má ve zvyku. Řešilo se, že za to můžou poradci, že Soukup se pohádal s Nejedlým, ale kupodivu skoro nic neuniklo do éteru, což je divné, neb jsme v zemi, kde se vykecá úplně všechno i v tajných službách. 

Vidlácky bych si myslel, že současná diskrétnost je dána tím, že ani Soukup ani Zeman nejsou u našich vždy objektivních a provesionálních novinářů v oblibě a teď bohužel naši hlídací psi demokracie zjišťují, že v blízkosti prezidenta ani Soukupa nemají žádného insidera, který by je prásknul. Proč? Protože si tam nikoho nehýčkají ani jako zdroj ani jako kontakt. Zeman je přece špína ne? 

Každopádně Zeman poslal Soukupa do háje a tomu nepomohlo ani to, že má miliardy. Místo toho Zeman dává rozhovory bezvýznamné minientitě - myšleno z hlediska peněz, techniky a možností. Nedovedu si představit, že by Xaver mohl dát Zemanovi nějakou protihodnotu. Soukup mohl kdykoliv zaplatit Zemanovi celorepublikovou kampaň, bilbórdy, inzeráty, cokoliv. Xaver nemůže nic. 

Přesto mu dal Zeman přednost. 

Prima i Nova by se mohly přetrhnout, aby právě ony měly Zemana jako tahák pro reklamy. A ono ne. Zeman si povídá s minimoderátorem na regionálních stanicích Českého rozhlasu... Přímo se vnucuje hodnocení, že stále je to tak, že Zeman určuje trendy a Zeman si vybírá. A nedělá to pro peníze, ale prostě podle svých vlastních záměrů a ani miliardář s vlastní televizí s tím nehne. 

Doufám, že mi v diskusi pomůžete a pro mě i ostatní čtenáře dodáte další podrobnosti a vlastní postřehy, proč Zeman vlastně opustil Soukupa a proč zrovna Xaver... 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4 (71 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Vlk se šťourá v Duriňsku.
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2020/02/06/senzacni-erupce-v-nemeck…
Právem považuje zvolení kandidáta FDP za cihlu do politického rybníka v Německu. Celkově se to tam přiostřuje. Zákon akce a reakce.

Pro nás je bezprostřední nebezpečí zelená, multikulti, LGBT, gender politika, jejíž důsledky už tvrdě pociťujeme a pokud by v Německu přišla k moci koalice zeleno rudo rudá, pak pán Bůh s námi. AfD myslím i přes některé zřejmě nahnědlé perzóny není hrozba.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

Bohužel je!
AfD zastává názor, že nikoli Amerika uber alles , nýbrž Deutschland First!
Czesky protektoratni Slave(počesku otrok) má znát své místo ve IV. evropském Reichu národa nemeckeho, podobně jako za Tante Fuhrerin!

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

Ale to máte tedy prašť jak uhoď.

Za AfD si Sláv bude moci alespoň zatopit v kamnech a nebude muset povinně chodit do LGBT průvodu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Admirále, přesvědčil jste mne. Jako obvykle.

Rozrážet vzduch v čele průvodu duhově nalíčeným penisem už také není nic pro mne.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Vlk by neměl komentovat AfD podle toho, co mu o nich řekne ARD a ZDF, nebo napíše Spiegel.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

A ještě něco o počasí z kronik od Bavora.
https://poznamkypanabavora.wordpress.com/2020/02/06/pocasi-od-vaclava-i…
Nečte se to dobře. Hlad, hladomor, hlad.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

ÜNZ – je nejen z dalších neziskovek (platí ho Georg Soros a největším dárcem je Nadační fond Českých průmyslníků), ale taky prázdná schránka s jediným člověkem, kterou jako „krytí“ využívá ČT, namísto oblíbeného „náš dobře informovaný zdroj, který nechce být jmenován“. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Ustav-nezavisle-zur…

Xaver není žádné ořezávátko, ale slušný moderátor, kterého k investigaci vyprovokoval news room na ČT, když o něm zveřejnili spoustu jedovatých lží, jen proto, že udělal s Babišem na ČRo 2 (nebo Plus?) (podzim 2019?) rozhovor “o počasí“ stejným stylem, jaký on používá na všechny zpovídané. Byl prý moc slušný a to si Babiš „nezaslouží“. Xaver taky někdy v roce 2015/16 dělal se Zemanem na ČRo Pressclub – pravidelné rozhovory, takže se znají s prezidentem dobře.
Rozhovory XTV ……….. https://xtv.cz/novinky

Co se Soukupa týká – občas jsem kousek jeho Rozhovoru s prezidentem viděla, když to někdo doma pustil a poslední dobou mi to přišlo k nekoukání.
Soukup je kapitola sama pro sebe. Když si Barandov pořídil, doufala jsem, že bude otevřenější alternativou na kanálech. Ze začátku to i tak vypadalo, pak ty útoky začal přepískávat, čelil žalobám a tak začal couvat, citovat to nejbulvárnější z bulváru (a bavit sám sebe), dnes jeho zprávy začínají a končí pejsky. Pořady, kterými prezentoval jen sám sebe buď stáhnul, nebo hostům zkouší lézt do zadní části. Podle mne JS nezná míru a existenci brzdy objevil moc pozdě. I s prezidentem byl občas zbytečně útočný a to pak vyvažoval vlezdoprdelkismem. Myslím, že Zemana už to přestalo bavit, tak to prostě včas skončil. Takhle přízemně to vidím já, nespekuluji o hádkách, narcismu obou pánů, či jiném pozadí, u země mám snadnější život :-) 

Ještě Prima a Nova – budou mít brzy nové majitele, nejspíš se se skladbou pořadů, které nejsou pevně dojednány, čeká na ně .

Jen dodám za sebe, že trnu, kdy lidi s nějakou integritou budou mít dost toho bezpáteřního okopávání „bezpravdyláskařů“ a vykašlou se na politiku. Vážím si všech, kdo vydrží a naopak je to nakopne (jako LXV). Oni jsou totiž ti, kdo bojují za nás, mlčící. Zatím naštěstí jen přibývají.

Já vím je to nudně racionální a navíc dlouhé, omlouvám se a všem vám přeji hezký den.

Průměrný počet slepic: 3.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Blboň si nasadí růžový brejle a přeje si aby menší zlo vybrané z burzovního lístku potvrdilo výjimku, že do funkcí se derou hospodáři, že né psychopati. Gdyž poslouchají svoju vymodlenost, čekaj, že se bude bavit o nich. Že bude mít starost esli se jim dobře bydlí, esli mají dostatek zdravé potravy, esli nejsou nemocní a esli třeba uhodne co se učili včera potomci ve škole a jak je to obohatilo. Že načechrá blboňům sebe vědomí, že sou chytrý potomci našich nejlepších synů a dcer od naší mámy. Že má tak velkou hlavu, že se do ní vejde víc než osum a půl milionu hlav. Že naco psát svých deset nebo někeří by zvládli aji dvacet potřeb, gdyž von to všechno ví nejlíp.
No ale normální blboni už to dávno vědí, že sou to iluze, vlhké sny ne-mocných představ, pokřivená zrcadla, ale že už neznaj menší zlo, keré by mohli volit a tak hledaj útěchu u ezoteriků, věštců, webových myslitelů nebo to rovnou zapíchnou v hospodě, že se tam teho normálního probere víc.

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

proto mu jsou sympatičtí i jiní provokatéři. Chápu, že přešel od Soukupa, tam ty pořady byly zajímavé jen chvíli. Navíc, soukupoviny jsem bral jen jako kecy a pomluvy, které jsou slyšet v každé hospodě. Na to se skutečně nedá koukat. Uvidíme jak dlouho vydrží u Xavera. Nic netrvá věčně.

Zatím bez slepic

K Vašim posledním 2 větám cituji:

„Rozhovor, který bude veden v duchu lifestylového formátu daného pořadu, je naplánován na únor a bude vysílán na regionálních stanicích ČRo. Český rozhlas neplánuje aktuálně pravidelný pořad s prezidentem republiky, ale stejně jako doposud bude pokračovat v dosavadní praxi odvysílání příležitostných rozhovorů s hlavou státu na aktuální témata,“ dodal ředitel komunikace Jiří Hošna.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

a) Zeman fakticky nedává rozhovory "Xaverovi", ale Českému rozhlasu, v němž Xaver moderuje každý den na Regionech hodinku "Xaver a host" - což je lifestylové nepolitické povídání s lidmi, kteří jsou nějak zajímaví. Právě tento pořad vybudil Hlídacího psa ke štěkání a ČT k naběhnutí.
b) Samozřejmě, že roli při výběru "média k povídání" Xaverova osobnost bezpochyby hraje. Xaver moderoval Prezidentský Pressklub na Frekvenci 1 poté, co po "skandálu" Pussy Riot https://radiozurnal.rozhlas.cz/pussy-riot-je-jen-pornograficka-skupinka… a následně ČT vystříhávala ze Zemanova projevu zmínku o Bakalovi: https://domaci.ihned.cz/c1-63183590-ct-vystrihla-ze-zemanova-projevu-zm… Duhan z ČRo pak trval na předtáčení rozhvorů, Zeman to odmítl https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-odmitl-predtacet-hovory-z-la… a přešel na Frekvenci 1.
ČT se pak předvedla okamžitě útokem na Xavera (mimo jiné komentářem, že "Hrad opustila vulgarita a nastoupila obezita".

Spor Xaver - ČT je tedy delší, souvisí hlavně s tím prezidentským Pressklubem. Xaver se stal toxickým, protože se nakazil toxicitou Zemana - odmítl hrát hru na buzerování těch, s "nimž se nemluví".

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

že AfD chce zrušit Benešovy dekrety.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

To konec konců může být i pravda, takové hlasy se tam mohou ozývat.

SD landsmanšaaft taky. Jakpak se s nimi PAL šmajchluje.

Pokud u nás potlačíme jejich 5. kolonu, není čeho se bát.

Všeobecně z Němců nic dobrého ani z jedné, ani z druhé strany nekouká. S Rusem za zády by bylo lépe.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Bu, bu, bu, strašidlo AfD a když to nepůjde jinak, protože nejsou to, čemu u nás říkáme P & L, tak alespoň jim nakecáme, že chtějí zrušit Benešovy dekrety. To v kotlince určitě zabere.

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

CSU je chce zrušit už desítky let a nijak se s tím netají. Ale to rkům a dalším scallopům evidentně nevadí.

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)

A odkaz by byl? Klidně i v němčině. Tomu jistě porozumíty, Vy, bojovník za odkazy.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Oceňuji Zemanovu vytrvalost a odvahu s jakou odmítá povýšit plukovníka Koudelku na generála.
Tato odvaha zjevně chybí Babišovi i našim poslancům. Nechtějí si to rozházet s BISkou a zejména ne s Američanama, kteří stojí za Koudelkou. Babiš vlastně ani nemůže vzdorovat. To by byl konec jeho jízdy na tygru.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Poslanci-jsou-s-BIS-spoko…

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

In reply to by Porthos (neověřeno)

Trvalý odkaz

Z vašeho odkazu Porthosi:

"Havlíček po debatě s novináři prozradil, že šéf BIS Koudelka nikoho dalšího neinformoval o tom, co se od Kremlíka dozvěděl."
*****************
Takže tady SEZNAM lže?!

"Zdroj z bezpečnostní komunity pak redakci sdělil, že Babiš opravdu informován byl."
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nabidli-mi-uplatek-15-milionu-rekl-k…

*********************

Tak fajn, tak já vám to kluci vládní a pane Koudelko a milá BIS zkusím věřit.
A nyní tedy očekávám, kdy vláda odvolá Koudelku i přesto, že poslanci jsou s BIS spokojeni.
PROČ?
Protože tímto prozrazením universální ministr klidně veřejně POTVRZUJE, že Koudelka neinformoval (nepodal zprávu předsedovi vlády) a tedy tím porušil zákon (o hypotetickém ústním jen slibu Kremlíkovy už nemluvě...)
Koudelka si tak nechává svévolně pro sebe takové věci (jako možné úplatky kolem vlády), OK.
Jak mu pak může premiér a prezident věřit, že si nenechává pro sebe i jiné informace....?
A to by si Koudelka vzal tu informaci do hrobu, kdyby to sám Kremlík nedal do médií....?
BIS (Koudelka sám) prostě říkáte, nepodává ani zprávy (předsedovi vlády), které by neměly snést odkladu.
Nebo už jsou návrhy úplatků ministrům u nás věc naprosto běžnou a obyčejnou, a tedy to klidně odkladu snese?
Není to ukázkový důkaz předložený nyní veřejnosti, že Babiš a vláda tu odpovědnost za činnost zpravodajských služeb nezvládají a jejich činnost ani moc VLÁDA nekoordinuje?

Proč jen jim tu pohádku, jak ji podávají, nevěřím.
Kdyby to tak bylo, musel by Koudelka jít! (pro ztrátu důvěry a na hodinu také....)

Doprčic, nemůžete nám obyčejným smrtelníkům ty pohádky soudruzi politický a čučkařský alespoň podávat trošku věrohodně, co dělá ten Mára a jeho kolega u BIS?!
*******************************

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

mně by spíš zajímalo proč Kremlík jako první krok o nabídce úplatku neinformoval svého šéfa Babiše, SZ nebo rovnou NCOZ, ale Koudelku. Co on potažmo BIS má s úplatkem na ministerstvu společného?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by anna2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Konec-Kremlika-Z-ODS-zni-…
"Pokud jde o údajný pokus o uplácení exministra Kremlíka, ten BIS sdělil, že mu advokát Martin Janoušek nabízel úplatek. Advokát to odmítá. Ministrovi se dostalo doporučení, aby se obrátil přímo na policii nebo na státní zastupitelství, který to ale hned neudělal. BIS posléze podala informaci příslušným orgánům."

"V závěru rozhovoru, že hned na začátku byla zakázka „zpackaná“ a schoval se za ni i údajný pokus o uplácení. Rád by věděl, co vedlo Vladimíra Kremlíka k tomu, že se zachoval, jak se zachoval."

Zatím bez slepic

In reply to by anna2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

zvláštního.
Vás "by spíš zajímalo proč Kremlík jako první krok o nabídce úplatku neinformoval svého šéfa Babiše, SZ nebo rovnou NCOZ, ale Koudelku. Co on potažmo BIS má s úplatkem na ministerstvu společného?"

A mne by mnohem víc zajímalo, proč Kremlík byl SKUTEČNĚ odvolán a co za hru to kdo celkově, BIS včetně tam rozehrál, ale asi se to obě už nedozvíme☺

Dodatek nechápu zase moc já, nejspíše mi chcete doložit a vysvětlit, že to Kremlík se choval divně a proto pouze JEMU asi nemáme věřit NIC a Žáčka máte jako nějakou autoritu možná....

1.No advokát Janoušek, co měl údajně nabídnout úplatek TO odmítá, tak to nevím, co je za informaci....důkaz, že se to nestalo to bude asi těžko. Vy byste přiznala něco takového na první dotaz i kdyby jste to udělala?

2.Ministrovi se dostalo doporučení (říká někdo z BIS?), no a on (Kremlík) zase říká něco jiného.
(Takže klasika - tvrzení proti tvrzení, důkaz taky žádný -NIC.)

3.To POSLÉZE BIS podala informaci příslušným orgánům bylo KDY, ještě když byl ministrem, až po zveřejnění na tom Seznamu, nebo hned toho 14/1, či za den, dva...? A pokud až po tom zveřejnění médii v únoru, tak se legitimně zeptám jako Vy a proč tak dlouho ta BIS s tím čekala, co je vedlo k tomu, že se zachovala, jak se zachovala.......
Proč to nebyl i té BIS první krok, když se (a je jedno proč zrovna ona, či Koudelka sám) dozvěděli o možném trestném činu.......

Pokud máte Vy jasno kdo je jediný divný, nechoval se řádně a proto JEN tomu nevěřit NIC, já mám pochybnosti prostě stále širší a to je tak vše, co k tomu mohu ještě na závěr dodat.

Tady je souhrnný mediální jen střípek, koho to ještě zajímá (a samozřejmě může být vše také i úplně jinak):
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/kroupa-kremlik-korupce-uplatek-pol…

Zatím bez slepic

Jasno nemám a ani nemůžu mít, dokonce pochybuji, že mají jasno ti, kteří jsou celému případu blíže než my dvě.
Nevíme kdy kde a komu co ohlásil či neohlásil. Můžeme si pouze skládat útržky informací, které nám aktéři pustí.
Já se pouze ptám proč neinformoval 20. prosince kdy mu údajně byl úplatek nabídnut svého šéfa, ale až 14. ledna Koudelku. To bych ráda věděla. A jak vidno Kroupa taky. Ovšem on má celkem jasno.
říkám já
a hle co říká Kroupa v odkazu (např. a našlo by se toho víc)

Nevysvětlil dál, proč to neřekl policii nebo premiérovi Babišovi? (pozn. Kremlík)

Já nevím, jestli to neřekl premiéru Babišovi. Pro mě je to těžko představitelná situace. Věcná stránka je, že 14. ledna posílá esemesku řediteli zpravodajské služby, kde ho o tom informuje. O den později v 7 hodin ráno se pan ředitel Koudelka potkává s ministrem Kremlíkem u něj na ministerstvu, který mu o té věci říká. Pan Koudelka měl panu Kremlíkovi slíbit, že promluví na jedné straně s Andrejem Babišem a na druhé straně s Lenkou Bradáčovou. S Lenkou Bradáčovou nepromluvil. Já jsem přesvědčen, že s Andrejem Babišem ano, byť to Andrej Babiš popírá. On to v nějaké fázi zřejmě řekl policii, nevíme kdy. Policie řekla, že se to dozvěděla, ale nevíme kdy. Nemáme k tomu žádný časový bod. A začali tam něco šetřit.

S Bradáčovou nepromluvil tečka, ale (Kroupa) je přesvědčen! , že s Babišem ano. No to je tedy fakt důkaz.
Aby nedošlo k omylu B. nevolím a ani v budoucnu tak nehodlám učinit. Ale ani nehodlám zbaštit vše co mi někdo předkládá.
Závěr? ani Kroupa jasno nemá natož my dvě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Prezident Zeman si může založit vlastní internetovou televizi. Tam může bavit obyvatelstvo každej den. Akorát se nemůže opřít o sledovanost. Heh

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

je to pofidérní. Stačí jeden naschválista a deset normálů to nezachrání. Mě by víc říkalo, kdyby pod
každou slepicí bylo číslo kolik jich tak kliklo. Hned bych věděl jak se věci opravdu maj.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Gdyž zprůměruju Babišovu a Zemanovu slepicu s mojí jedinou slepicí, vynde z teho slepičárna. Ko ko kodák. Jeden je rezident, druhej prezident a to je jak s tma kukačkama. Kukačka už zas zakukala a má panenka zas zaplakala.Ale ko ko kotům se to líbí, vynde jim z teho slušnost, poctivost, no prostě dobrota na rozdávání a ani k temu nepotřebujou tužku ani papír. Všechno stejně sežerou zlo ději co si zvolili a voni kvoknou, gdyby něgdo normální šel kolem. Heh

Průměrný počet slepic: 1 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Jen tak mimochodem. Místní blboni sou paf z normálních lidských potřeb. Voni by nejrači seděli na kobylincové hoře se Zemanem a přebírali howna od kobylinců. Možná nějaký falešný směnky na nedoručitele nebo si počítali podpisy na zkurvenejch investorskejch smlouvách co ty svině podepsali aby si cizáci na nás nadrbali majlanty s plnou drzou nezodpovědností a bez ručení, že maj jako papíry na nesvéprávnost. A to je prostě těžká palba imbecilů, kerým nejde vysvětlit, že svině nejsou naši kamarádi. Že pro naše syny a dcery neudělali nigdy nic dobrýho. Že naši potomci mají zas holé prdele, díky jejich tužkám. Pracky useknout. A bez okolků za nic nigdy neručej. Nemám je rád. Nemám rád jejich drzé kecy. Nemám rád jejich chování ani jejich slintání, že sme tady jako kvůli nim. Chci jen aby napsali svých podělaných dvacet potřeb na papír, zaregistrovali si je na férovku do sečítání se všema synama a dcerama od naší mámy a někam vypadli. Třeba do hajzlu.

Průměrný počet slepic: 2.9 (9 hlasů)

Mě se líbí Sasinova literatura. Žádnej gerádeaus richtig, pěkně ponechanej prostor pro fantazii. Pokaždý má ode mě slepicu, tak jak bezdomovec cigáro, když si řekne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Stejně jako mne potěšil včera pořad Xavera a prezidenta, potěšil mne i včerejší rozhovor Báry Tachecí se Singrem. Nedal se, držel si svou lajnu, to oceňuji.
https://plus.rozhlas.cz/premier-ktery-ma-problemy-s-trestnim-stihanim-n…

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by Rošt (neověřeno)

Trvalý odkaz

že prej "obecná úroveň života v Čechách je úžasná" , "naší zemi se daří dramaticky líp než kdy předtím" a tak :):)

Wikipedie: "Slovo „drama“ původně znamenalo tanec satyrů" ........ jestli von si z nás ten Míra Singrů
nedělá kapičku prdel

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Honys (neověřeno)

Trvalý odkaz

to je ta naše mluva. Taky často přemýšlím, proč někdo řekne, že je něco "strašně krásný".

Prdel si třeba dělá, ale v tom slovním spojení to není.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Honys (neověřeno)

Trvalý odkaz

že nůžky mezi životní úrovní skopčáků a nás se za 30 let dotování ještě více rozevřely. A to produktivita naší práce se blíží skopčácké. Čím to? Kdo to žere a proč? Proč máme být pro ně pořád hovada? Proč jsme protektorát? Proč všechny ty svině lžou?

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by Honys (neověřeno)

Trvalý odkaz

to je ten co začal v roce 2014 jako guvernér ČNB oslabovat korunu, že byla 1 Euro bylo na konci roku za 27 Kč? A za což získal titul evropského centrálního bankéře, cenu kterou pravidelně uděluje časopis The Banker.
Ten co tvrdil, že intervence budou nejdříve půl roku, pak rok a nakonec z toho byly roky 3? Ten co nám vlastně
znehodnotil úspory. Kolik že miliard nás to tenkrát stálo? Tak jo, hlavně, že je spokojen a že je pro něj život v ČR strašná zábava (jeho slovy řečeno).

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Tu roušku mi vrať!
Ty s ňou ideš srať!
To nenosíš proti smradu
ani není na paradu
ta je proto abys hlen
nevychrchlal zcela ven.
Vrať mi ju bo už ti kape
tys v ní kuřil starý cape
měla dirky enom nano
tys ju spalil marja panno!
Sundej už ju kua z huby
seru ti na cigo z kuby,
nechcu chytit virusa
ustřihni si z ubrusa.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

ve 22:18 - Aktuálně:

"Čínský lékař Li Wen-liang, který se už v prosinci snažil varovat před novým koronavirem, podle nemocnice ve městě Wu-chan právě nákaze tímto virem podlehl. Informovala o tom dnes večer agentura AP. Oznámení o Liově úmrtí předcházely rozporné informace ohledně jeho osudu. Čínská média už před několika hodinami tvrdila, že Li zemřel. AP později s odvoláním na wuchanskou nemocnici psala, že doktor není mrtvý, ale v kritickém stavu.

Podle wuchanské ústřední nemocnice se 34letý oftalmolog nakazil právě koronavirem. Nemocnice na sociálních sítích uvedla, že se "bohužel nakazil během boje proti epidemii nákazy novým koronavirem způsobujícím zápal plic". "Hluboce toho litujeme a truchlíme," napsala nemocnice."

Zatím bez slepic

roušku.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)