Slovenský Babiš

Autor
Štítky

Ve slovenských reáliích nejsem nijak zásadně kovaný. Nemám to k jejich hranicím daleko, v práci mám několik slovenských kolegů, ale ti se celkem vymykají tomu, co by se dalo označit za slovenského průměrného voliče. Sleduju samozřejmě mainstream i většinu blogerů, ale kupodivu - slovenskou realitou se zabývá podstatně méně lidí, než bych si myslel. O Německu se přečtete milion zpráv od České televize po Mariana Kechlibara, ale Slovensko... jen krátké noticky, které donedávna byly takřka výhradně o zlém Ficovi, záviděníhodné prezidentce Čaputové, tu a tam se mihnul Kiska a strach z Kotleby, ale to bylo víceméně všechno.

Napříkld jméno Matovič jsem zaregistroval až celkem nedávno - když začalo vypadat, že vyhraje volby. A ještě dlouho byl zastíněn Kotlebou i Čaputovou. Přitom on není zase takový politický nováček. Jeho strana třiceti "obyčejných lidí" se do parlamentu dostala už několikrát a také už několikrát sehrála úlohu jazýčku na vahách.... Ale jinak nic... ticho... až teď se najednou zjevil nový politický meteor, který nejspíš bude sestavovat vládu. 

Přitom ten Matovič není žádná Bratislavská kaviareň. Jeho úspěch byl založen především na vymakaném marketingu, protože se jim podařilo solidně zamaskovat, že je to pidistrana pár lidí. Jako kdyby si spolužáci ze střední založili stranu. Vlastně je to jen Matovič sám, ti ostatní jsou jen kulisa. 

Jsem hodně mimo, když řeknu, že Matovič vyhrál vlastně se stejným programem, jako u nás Babiš? Źe prorazí staré struktury, rozkope bábovičky mafiánům a jejich kamarádům v politice? Že bude uvážlivě proevropský, ale žádný eurohujer? Že není žádná blondýna z Pezinku, ani pravdoláskař Kiska a jeho byznys s chudobou. Že prostě půjde a vykydá ten augiášův chlív?  Že vlastně bude dělat totéž co Kotleba, ale bez těch rasistických keců...

Já vím, dívám se na to z dálky a minimálně naše sociální bublina má tendenci nazírat na Fica mnohem shovívavěji než slovenští voliči, ale jsem hodně mimo, když vidím, že na Slovensku vyhrál další Babiš? 

Také má stranu jednoho muže a bez něj se v jeho parteji nepohne ani myš. 

Také vyhrál propracovanou propagandou, odpracoval si kontaktní kampaň. 

Také různými slovy protlačoval heslo o vyházení starých šíbrů a zrušení jejich prebend 

Také si budoval image protikorupční strany

Také má dost majetku, který si tak různě přehazuje na manželku

Také v podstatě vykradl původní programy zavedených politických stran a cílil na jejich původní voliče.

Také se nedá určit, jestli je pravičák nebo levičák. Také se jeho program dá vykládat úplně jakkoliv. 

Také vyrostl díky tomu, že stál v pozadí a smál se, zatímco se Fico pral s Kiskou a Čaputovou. 

Také ve volbách neuspěla prezidentská strana. 

Máme zde slovenské čtenáře.. uveďte nás trochu víc do problematiky... Docela by mě to zajímalo. Jestli mám pravdu, tak slovenský Babiš najde poměrně brzy s českým Babišem společnou řeč, ať už teď o sobě říkají cokoliv. Zároveň také oslavy Matovičova úspěchu brzy vystřídá zděšení nad jeho dalšími kroky (především těch neviditelných v pozadí) a pak čirá nenávist médií. 

Jsem docela zvědavý. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)

Komentáře

Ale třeba dobré si poslechnout, např, z jakého důvodu např Ústecký kraj chce vybavit své praktické lékaře těmito pomůckami.
Jen že oficiální objednávka bude odeslána až v pondělí.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

In reply to by mirek58 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přece každý praktický lékař musí být vybaven například rouškami a to do zásoby. Zubní lékaři to mají jako každodenní pomůcku.
Takže já chápu, že si Witowská potřebuje kopnout do Vojtěcha i Babiše, ale nechápu, proč by to měli praktikům shánět.
Navíc pravidla pro první kontakt s podezřelými nemocnými má být po telefonu a potom se zdravotním personálem až v krajské nemocnici.
Představa, že doktoři, sestry a uklízečky budou chodit v atombordelu je nesmyslná. U těch obvoďáků a ambulantních specialistů už vůbec.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

pomůcek mají i USA. A patrně docela velký:
https://nypost.com/2020/03/01/us-surgeon-general-begs-people-to-stop-bu…
On jim tam totiž během 48 hodin stoupl výskyt infekce ze tří na 71 nemocných a nikdo neví, odkud k tomu přišli a kolik dalších lidí nakazili. A jeden nemocný již zemřel.

Brebera se chová nestandardně a dělá si co chce, jak chce a kde chce. Mění se.
Četl jste "Kmen Andromeda"?

Průměrný počet slepic: 4.2 (9 hlasů)

z CT24.... Nemecko bude celit nedostatku respiratorov a inych ochrannych pomocok.
Nie zeby sa niektore z nich nevyrabali priamo v Nemecku.

Problem je ze uplne vsetky vyzaduju subdodavky z Ciny pre kompletizaciu. A Cina riesi ine starosti ako dodavky do DDR. Toz tak....

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Jedno je ale jisté. O stabilitě budoucí slovenské nemůže být řeč. Matovič nemůže moc spekulovat a vybírat. Pokaždé půjde o slepenec několika stran, a to málokdy dělá dobrotu.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Výsledek na Slovensku je pro mě dost nečitelný. Kdyby vyhrál Smer, věděl bych. Kdyby vyhlál Kotleba, věděl bych. Kdyby vyhrál Kiska, ani bych to vědět nechtěl. Ale když vyhrála tahle postavička?
Myslel jsem si, že se tady trochu nachytřím, ale podle počtu příspěvků za celý den začínám tušit, že nejsem sám, kdo neví. A možná neví ani na Slovensku.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Tak u se Matovic fotil s Radicovou, takze ti co zde pisi o necem, ze prohrali lidi RAdicova, Caputova apod. tak by me zajimalo proc se tak kamaradi s jednou z nich...

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)

vládnout nebude. Jednak už jednou zkrachovala jako premiérka a jednak nemá žádné poslance ani vlastní stranu. Navíc Matovič se myslím na tom jejím krachu v roce 2012 podílel.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Jinými slovy mi říkáš, že "je podrazil" a oni jsou přesto super kamarádi a já mám dopředu přepodkládat, že se nebude vládnout?

Takže si to shrnu, dodávka od nich už parkovala hned po výsledcích před ambasádou USA, zároveň už v českém rohlase mluvil společně s radičovou a usmívali se a já mám mít pohled "není to Kiska aposl grupa"?

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Je to předzvěst, že dopadne jako Radičová.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak to každý politik, aj u nás, prostě zasvítí a pohasne.

Já jenom nechápu některé komentíáře zde, viz, že mi někdo říká, že ESET platí jeho oponenty, ale po volbách přijede na ambasadu USA, pritom ESET co platil jeho konkurenta je USA "firma", takže PR jedno, reálné kroky něco jiného...

Jasně ČT redaktorka hýká, ale to se doposud docela často sekla, takže se ptám proč Radičová hýká v jném směru jak ona redaktorka ČT? Protože Radičová s ním už mluvila a notovali si, tak bych spíše bral, že se Radičové líbilo co slyšela, takže nesázím na schopnosti redaktorky ČT...

Prostě jenom nechápu zdejší komentáře (90procent z nich). Ano, protože je 50:50 zda se potvrdí, když někdo řekne A druhý B, tak je jasné, že se někdo strefí, ale bude pravda to dedukování proč to bylo tak, že je to kůň co jede tím směrem co predikoval nebo jenom pravděpodobnost 50procent...

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

S Babišom sa nedá porovnať ani omylom, to je úplne iné.

Matovič sa dostal do povedomia ľudí tým, že si založil regionexpres. Začal vydávať "inzertné noviny" (4 dvojstrany) pre každé okresné mesto, čo sú noviny venované inzerciám firiem, ľudí z daného regiónu a k tomu tam mal vždy pár rubrík, kde chrlil oheň na korupciu, neporiadok v štáte a pod. A neskôr hlavne na Fica, toho moc nemusel od začiatku.
Tieto noviny sa distribuujú dodnes do každej domácnosti raz týždenne zdarma

Potom založil hnutie - v počte 4 ľudia. Do parlamentu vstúpil vďaka spojeniu so Sulíkovou SaS. Spočiatku podporoval Radičovú, o pár mesiacov ho Sulík po rozhádaní sa so SaS vyhodil a potom obaja povalili Radičovej vládu.

Do ďalších volieb sa spojil s Lipšicovou Novou.

Tajne si nahral šéfa strany Sieť Prochádzku, pár dní pred voľbami to zverejnil a tým potopil minulú nádej volieb PAL

Všetky poslanecké kluby, ktoré v parlamente vytvoril sa časom rozpadli, poslanci mu poodchádzali. Minulý rok odišla od neho aj podpredsedníčka Remišová ku Kiskovi.

Nemá problém zaútočiť a vytiahnuť kauzy (niekedy skutočné, niekedy vymyslené) na nikoho. Priateľ, nepriateľ, všetko jedno. Je exhibicionista, má rad kamery.
V parlamente toho navyvádzal kopec, hlavne teatrálne, na youtube možno pozrieť.

Vlastní v Trnave hotel, pár domov a bytov, veľké pozemky. Ako sa dostal k financiám je zahalené.
Bolo zahájené vyšetrovanie ohľadom daňových podvodov, ale vzhľadom na premlčanosť bolo aj zastavené.
On tvrdí, že všetko si zarobil sám, že ako podnikateľ platil najväčšie dane na Slovensku,

Tvári sa a tvrdí, že je obyčajný človek a zastupuje obyčajných ľudí, pritom je to veľmi bohatý človek, ktorý všetky majetky prepísal na manželku.

Niektoré jazyky tvrdia, že je podvodník a zlodej.
Má schránkové firmy na Cypre.
Že za ním stojí Penta. (Dosť často ju obhajoval)
Zdravotnícke reformy v programe mu vypracovala Penta.
O jeho postoji k islamu som dala odkazy na youtube včera.

Takže kto je Matovič? Matovič je neriadená strela. Nikto nevie, čo z neho vylezie.

Už viac ako 10 rokov sa motá na politickej scéne, vyťahuje na svetlo všemožné kauzy, vykrikuje o zastavení korupcie, zmene , ale jeho hnutie nemá poriadny program.
Nemá odborníkov. Pred voľbami "otvoril" hnutie a nasal ľudí, ktorí sa ani nepoznajú. Ani my nepoznáme ich.
Pred voľbami dal na nete ľuďom hlasovať, aký program má presadzovať, ak by vyhral.
Vyšlo z toho 11 vecí, o ktorých tvrdí, že cez ne vlak nepôjde.

Neriadená strela.

Prečo mu to ľudia hodili a vyhral?
Myslím, že to vzali sčasti natruc a sčasti zo zúfalstva.
Prečo nevoliť Smer-po tých všetkých zlodejinách už naozaj stačilo, SNS-stíhačky a koala s Mostom (maďari), Most-Bugár sklamal koalou so Smerom,
ĽSNS a Harabin-pre mnohých a po mediálnej masáži moc extrém, KDH-nevoliteľný Hlina nevediaci Otčenáš, Za ľudí-daňový a pozemkový podvodník Kiska,
PS/SPOLU -drogista Truban, gorilie mláďa Beblavý, SaS-Sulíkova Sasanka s Kočnerom, Sme rodina-Kolár polyamorista so stykmi s mafiou

takže ostal len Matovič. Trebárs aj preto, nech teda ukáže v praxi, ako očistí Slovensko.

Takže držte si klobúky, dámy a páni, bude to veselé. Síce cez slzy a s ťažkými následkami, ale väčšina prehovorila.

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

Valenčík:

"Výsledek voleb lze číst různě. Z mého hlediska je nejvýznamnější dvojí:

1 - Slovákům poskytuje výsledek voleb vynikající příležitost k tomu,aby došlo k dalšímu zrání a dozrávání veřejného mínění, a to i pokud jde o mladší generace.

I zásluhou bezprecedentní role mediálního mainstreamu, který přecházel až v psychický nátlak na voliče, došlo k velmi výraznému "zprůzračnění" toho, jak je generována a jak funguje současná GLOBÁLNÍ MOC A JEJÍ LOKÁLNÍ PRŮMĚTY.
Není to jen selhání STÁTNÍCH institucí, ale jde o jejich velmi silné PENETROVÁNÍ propojením struktur jednak vznikajících z konkurence v oblasti pozičního investování a jednak založených na VZÁJEMNÉ KRYTÍ PORUŠOVÁNÍ OBECNĚ PŘIJATÁCH ZÁSAD.

Takto propojené struktury jsou ovládány jádrem SOUČASNÉ GLOBÁLNÍ MOCI (HISTORICKY NEJPERVERZNĚJŠÍ formou DEEP STATE) a k jejich KRYTÍ jsou využívány jak státní a veřejné orgány, které BY MĚLY společnost před jejich působením CHRÁNIT (tj. před MAFIÁNSKÝMI praktikami), tak i MEDIÁLNÍ mainstream.

Slováku, zvolil jsi tak, jak jsi zvolil – a teď budeš mít spoustu podnětů k přemýšlení, jak to vlastně je."
______________
Nebuď na Slováka tak přísný.
Vybral pouze z toho, co je k dispozici, k dispozici je reálně pouze to, co má na volby balík miliónů a balík miliónů má pouze to, co je povoleno nebo dotováno supermafií.
Prostě demokracie rozkvétá, byť s kosmetickou vadou zvanou eurakovina.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

Tieto voľby boli bojom medzi Pentou a Esetom. Miliardy eur proti miliardám eur.

Po vražde Kuciaka rozpútali proti Smeru ohromnú kampaň denníky Sme (Penta) a Dennikn (Eset).

Zároveň bolo potrebné utvoriť miesto pre opozičné strany PS/SPOLU a Za Ľudí (Eset) a OLaNO (Penta).

Sulíkova SaS ako najsilnejšia a vedúca opozičná strana 12% začala prekážať. Rajtár (poslanec SaS) bol financovaný Zajacom (Eset) a stranu rozložil tak, že padla na 5%

Cesta voľná. Zažívali sme neuveriteľnú mediálnu masáž. Na jeseň mali podľa prieskumov PS/SPOLU a Za ľudí 15%. Rozdeľovali si budúce posty. OLaNO malo okolo 5%.

Zrazu strih - január - PS/SPOLU a Za ľudí okolo 8% a OLaNO -prásk 15%. Február OLaNO 20%

Čo sa stalo? Podľa svojich reálnych prieskumov zistili, že ľudia liberálov voliť nebudú a tak sa dohodli a vsadili na jedného koňa?

Divné, že?

nočné konšpirovanie.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

A ešte tam chýba, že Haščák (Penta) sa bratríčkoval s Kočnerom.

A kopec ďalších.

Obrázky padajú do seba.

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)

Ale proč teda na Slovensku volili, jak volili?

Konkrétně čemu lidi uvěřili nebo naopak neuvěřili?

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

a VELMI drsné propagandě.
U koho převážily letáčky slibující "nebo na zemi do pozajtra", u koho propaganda a komu udělalo z mozku fašírku oboje naráz, to posoudit neumím.
Každopádně to ale nebylo racionální rozhodování.

18,3% voličů se rozhodovalo pragmaticky a hodili to Smeru.

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

Pobývá v osadách a městských slumech a volí podle toho, jak řekne vajda. A vajda se rozhoduje podle toho, kolik kdo dá jemu osobně a kolik na rozdělení "voličům" za vhození lupenu do urny.
Takže vajdovi řekněme 1000 éček a "volicům" po 30 éčkách za docházku.
Při počtu 150 000 takových "voličů" to je cca 4 mega éček. A to se zatraceně vyplatí. To je totiž levnější než celostátní mediální kampaň!

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Admirále, já Vás obdivuji. Kde berete tolik síly, že ty bláboly můžete číst a ještě o nich diskutovat s Dušany a jemu podobnými. Zbytečná ztráta času, jaro je tady a zahrádky čekají (koronavirus bohužel taky).

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

dimenzia.
Děkuji za takové perfektní příspěvky a místo slepic,kytičku.
Jak už jsem napsal dříve,stačilo se zeptat na velvyslanectví USA,jak dopadnou volby.
Také jsem napsal,že je Matovič dvojkou vedle Čaputové.
Víc mě zajímá zákulisí,než samotný Matovič.

Průměrný počet slepic: 3.8 (5 hlasů)

Vidím, že máte výborný prehľad o situácii u nás.

Poslanec Blaha (Smer) na svojej ksichtoknihe zverejnil status aj s fotografiou auta pred usa ambasádou. Kopírujem to sem:

Tak toto je veľké, priatelia! Toto je bomba!
ČO ROBILO PÁR HODÍN PO VOĽBÁCH AUTO OĽANO PRED AMERICKOU REZIDENCIOU?
Práve som sa dostal k fotografii služobného auta Trnavského samosprávneho kraja, ktorý je pod politickou kontrolou OĽaNO.
A hádajte, kde toto auto parkovalo dnes, v nedeľu ráno, jeden deň po voľbách. Tí, čo poznajú Bratislavu, to už vidia. Tí, čo nie - podržte sa. Parkovalo pre rezidenciou amerického veľvyslanectva na Slovensku.
PREDAL SI SLOVENSKO, IGOR?
Pri všetkej úcte, vyzerá to tak, že tuná veľký hrdina Matovič a alebo niektorý z jeho poskokov z OĽaNO si šiel okamžite po voľbách vypýtať pokyny od Veľkého brata.
Bravó, Mr. Pentovič! Takto obhajuje naše národné záujmy budúci premiér?
VEĽKÝ BRAT DÁVA POKYNY?
Aby bolo jasné, budem sa podľa zákona o slobodnom prístupe k informáciám pýtať Trnavského samosprávneho kraja, za akým účelom bol niekto s autom, ktoré je platené z verejných zdrojov, v nedeľu ráno na návšteve americkej veľvyslankyne na Slovensku.
A budem sa pýtať aj americkej ambasády, čo riešili s predstaviteľmi OĽaNO v nedeľu ráno - pár hodín po voľbách.
SI PREDSTAVTE, ŽE BY SA TAKÉTO NIEČO UDIALO NA RUSKEJ AMBASÁDE - TO BY BOLO KRIKU
Si predstavte, že by v USA vyhral voľby nový americký prezident a hneď by naklusal na ruskú ambasádu - niekoľko rokov by z toho americké médiá robili škandál.
Tak ako je možné, že takéto niečo páchajú Američania na Slovensku?
Toto je proste škandál - vyzerá to tak, že podvodník Matovič predal Slovensko Američanom už pár hodín po voľbách. Hanba!
VYCHÁDZALA DNES SVIŇA Z AMERICKEJ REZIDENCIE?
A viete čo mi ešte povedal môj zdroj? Že dnes okolo 13:30 videl vychádzať z americkej rezidencie ešte jednu zaujímavú postavičku. Arpáda Soltesza.
Liberálne monštrum, čo Slovanov rasisticky označuje za čvargu a je autorom scenáru k filmu Sviňa.
Hej, hej, k tomu filmu Sviňa, ktorý zrejme pomohol rozhodnúť tieto voľby, pretože šíril tú najnechutnejšiu nenávisť voči Smeru. Aj vďaka tejto vlne hejtu vyhral Matovič voľby.
PREBEHLO PREVZATIE MOCI PODĽA PLÁNU?
A ja sa len pýtam: je náhoda, že tuná Sviňa v nedeľu na obed, deň po voľbách, veselo vychádza z americkej rezidencie? Alebo tu niekto Sviňu potreboval, aby prevzal moc?
Počas celej kampane som varoval ľudí, že hrozí, že pravica premení Slovensko na americkú kolóniu. Netrvalo ani pár hodín po voľbách a je to tu.
Šírte to, prosím, priatelia. Príliš veľa náhodičiek hneď takto v nedeľu za rána. Čo poviete?

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

to se nepovedlo

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je dobré znát názory sorosovců.

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)

In reply to by quetzal (neověřeno)

Trvalý odkaz

vždy budou podporovat assada, který ženě další a další statisíce uprchlíků do Evropy.

Demenci se u vidláka meze nekladou.

Průměrný počet slepic: 1.3 (12 hlasů)

Takže od turka se na Evropu ženou uprchlíci, převážně jsou to Afgánci kde válčí Usa, ale může za to Putin a Asad
Scallope máš to v hlavě fakt popletený.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

In reply to by Banny (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ta sedla!

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

In reply to by Banny (neověřeno)

Trvalý odkaz

Koho tam pousti Erdogan je jedna vec, ale bomby Vasich milacku Assada a Putina zenou ze syrie dalsi statisice lidi.

Nedivim se, ze z pod assadovych a putinovych bomb utikaji do turecka, jinam nemohou. A nedivim se Erdoganovi, ze k milionum uprchlikum na svem uzemi nechce pridavat dalsi. A uz se nedivim ani imbecilite tech, kteri podporuji syrske bombardaky, ale zasadne odmitaji uprchliky - vzdyt mate filozoficky vokecany, ze laska k putinovi je lepci nez fakta o jeho politice.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

jinak bys tady nemohl publikovat.
---
Trochu se, scallope, zamysli. Vidlák ti velkomyslně poskytl prostor k prezentaci tvých názorů. Má můj obdiv, já na jeho místě bych tě vynuloval.
A teď si dřepni, přijde důležité info:

Vynuloval bych tě nikoli pro odlišný názor (koneckonců, ani moje názory, třeba na Velkého Bociana, nejsou s názory Vidlákovými rovnoběžné), nýbrž proto, že i tvůj přínos do debaty je nanejvýš nulový (tzn. nulový nebo záporný). Nejsi ochoten obložit svá tvrzení ani jen náznakem jakékoli argumentace; jediné, co umíš, je - přijít a vykadit se autorovi pod jeho text.

To je míň než málo.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

Je to jeho blog a tedy jeho pravidla - ma plne pravo uzavrit bublinku proti neprijemne pravde tam venku.

Ze to udelat nechce je mu ke cti - a ze Vy to udelat chcete je Vam k hanbe.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

že materiály na tvoje kádrové posudky si dodáváš sám.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Scallope, my už o vás víme dost. Za dobu vašeho působení jste vystřídal už nějakou tu stovku IP adres a pořád přidáváte nové.  Nepříjemná pravda tam venku, která se musí maskovat, musí si neustále měnit adresu, k tomu občas změní i osobnost, sloh i rétoriku. Tomu se dneska říká zásadový postoj? Pravda bez argumentů, pravda podávaná tak, aby hlavně provokovala - je mi pravdy líto, když potřebuje takového zastánce jako jste vy. 

Ne, nebudu vás mazat, ani vás blokovat. Ale tím vám neskládám hold. Když se Vás zbavím, jen pošlou dalšího. Tak si tu splňte svojí vlastneneckou povinnost a bojujte za pravdu povykem a provokacemi, prokažte vašemu pravdivému postoji  každý den další medvědí službu a nezapomeňte si občas postěžovat, že vám jako voliči ničíme Váš osud a ani na minutku si nepřipouštějte, že jste k tomu rozhodující měrou přispěl svou vždy gentlemanskou rétorikou. 

Asi si myslíte, že mimo internet jste slušný, příjemný a žoviální společník že? Nejste.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

- scallop je jenom jeden!

Jelikoz se vasi bublinku nijak nesnazim presvedcit o jinem nazoru - umim argumentovat jen fakty, coz odmitate a filozoficky jste si to zduvodnili. Tedy moje argumentace nemuze tuhle emocionalni bublinku ovlivnit.

Pro Vas je provokace denni chleba, jen si to neuvedomujete. Ovsem ja nevnimam svet srdickem, ale hlavou.

Zatím bez slepic

ale byli to Obamba a Killary.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Hillary sype bomby na idlib - stejne jako je Obama sypal na Allepo.

Svet vnimenjte pres svoje zamilovane srdicko a hlavne se vyhybejte faktum - mohl byste z toho dostat infarkt.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak ať táhnou Turci, Ušáci a i ostatní Bašárem nepozvaný rozesrávači do prdele, seberou si s sebou tu bandu hrdlořezů
co si ji tam vypěstovali a doteď opečovávaj ...... no a pak si Syrie konečně oddechne a lidi se rádi vrátěj do domovů.
Tak jako se doteď houfně vraceli do Bašárem osvobozených území. Jestli nechápeš vo co šlo a kdy, tak to tenkrát, jak
jste návratu lidí do osvobozenejch domovů říkali hromadnej exodus a osvobozování Bašárem nazývali dobývání (v Aleppu, Ghoutě a tak)..... A s tím barákem a tou řeznicej jsi mě rozesmál nejcvíc. Ty sou v tom jak běloučký čisťounký lilie ty fakte jeden.

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)

Jenze v syrii lide statisice zen a deti utika nikoliv do assadem kontrolovane casti, ale opacnym smerem.

Asi nectou vidlakovy kydy.

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jednou zareaguji a dost - oponujete sám vlastnímu tvrzení. Předřečník konstatoval, že Hillary a Obama jsou řezníci. Argument Allepem a Idlibem je argument, který jste mu podsunul.

Co by se dalo připsat Clintonové: Clintonová: 1999 - dle vlastních vzpomínek vybízela Billa k bombardování Jugoslavie, 2003 - podpora invaze do Iráku (hlasovala ve prospěch 2002), 2008 - podpora vyhlášení Kosova, 2011 - z pozice ministrině zahraničí prosazení útoku na Libyi (i když ministerstvo obrany nechtělo) a odtržení Jižního Sudánu, z pozice ministryně zahraničí masivně zvýšený vývoz zbraní do Saudské Arábie (o 97%, její nadace pak získala 10 mil USD od Saudů, ignorace nedodržování lidských práv v této zemi, přijaty peníze i od Kataru)

Obama: Za tohoto laueráta nobelovy ceny míru svědčí skutečnost, že žádný jiný prezident USA nevedl tolik válek najednou jako on.

Assad: Hájí územní celistvost, neislámský charakter, čelil dvěma vyprovokovaným povstáním podporovaným a podněcovanými ze zahraničí (ISIL a "demokratická opozice" najednou, Kurdy nechejme stranou) pluspřímá invazi cizích vojsk (Turecko, USA) a útoky Izraele, VB, Fr. V porovnání s takovým Abrahamem Lincolnem, jemuž se "pouze" odtrhly jižní státy a co z toho vyplynulo, bych byl s tou "řezničinou" opatrnější.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Na hlavu byli porazeni liberalove, kdezto smer dosahl velice dobreho vysledku ... takove vlastne nevyhry ... za vsechno muzou novinari atd.

Kdyz tuhle povidacku vymyslel Klaus, slo to brat jeste jako roztomilost fesneho starika, ale kdyz to recykluje vlk, je to jen narek smesneho starce.

Průměrný počet slepic: 1.6 (13 hlasů)

Čekám na rozbor z grafů a čísel, včetně chování mainstreamu za poslední 4 roky.
Bez faktů jsou to jen obvyklé Scallopoviny.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)