Nečekal jsem, že to bude tak jednoduché

Autor
Štítky

Bombou dne bude zcela jistě článek Seznamu, kterak Janek Kroupa hovořil s  ruským ricinovým agentem. My se tomu budeme věnovat zítra. To už problesknou nějaké další informace mimo samotný článek a bude prča... Dnes zdrbneme EU: 

Zajisté jste všichni obeznámeni minimálně z blogu Mariana Kechlibara o nejnověším rozsudku německého ústavního soudu ohledně nákupu cenných papírů evropskou centrální bankou. Pro přesnější a podrobnější informace jděte přímo ke Kechlibarovi, já já ho teď budu pro shrnutí parafrázovat. A opět podotýkám - nevěřte mně, ověřte si to sami. 

Vy někdo rozumíte mechanismu podle kterého se tisknou státní dluhpisy a jiné cenné papíry, které pak kupuje centrální banka, která si na jejich nákup vytiskne peníze? Upřímně... já o tom vím kulové. Vím, že se to tak dělá, vím, že centrální banka je teoreticky nezávislá instituce, ale zároveň se nějak dohodne s vládou, pak dělají tyhle různé machinace, měnové intervence a nám říkají, že to děljí, aby udrželi inflaci pod kontrolou. 

Jen občas problesknou informace, že je to vlastně systém letadlo, že ve světě je tolik peněz, že by to na  nákup celého světa stačilo několikrát i mnohokrát, že se centrální banky nechají legálně i nelegálně vykrádat podle potřeby různých Sorosů nebo jiných skupin, že peníze nejsou podložené vůbc ničím, jen ochotou je používat a podobně. 

Pokud budu posuzovat z tohoto hlediska evropskou centrální banku, kterak nakupuje dluhopisy a pak žalobu u německého ústavního soudu, tak mi promiňte, ale má to pro mě asi stejnou relevanci, jako teologická disputace o proměně chleba a vína v tělo a krev Kristovu. 

Prostě si tam tak různě tisknou papíry, kterým věří, různě si je přeprodávají, mají to podložené zákony o milionu paragrafů, smlouvami o dalších milionech odstavců a celé to funguje jen proto, že to lidi berou vážně. O transsubstanciaci a remanescenci se také vedla třicetiletá válka...

Čili když to zjednoduším, nejde ani tak o nějakou zákonnost, jako spíš o určité signály. Jde o moc, vliv a používá se k tomu moderní slovník. Vznešenými slovy se okecává legální a povolené loupežení vlivných skupin, které si s mocí tykají. Třicetiletá válka také byla o území, o prachy, o moc a vliv. Ale okecávalo se to Kristovým mučednictvím. 

Pokud vím, žaloba u německého ústavního soudu ležela už několik let. Jestli si někdo z vás myslíte, že ústavní soudce je něco jako božstvo, které je moudré, rozumné, zcela nad věcí, které rozhoduje z hlediska ústavy a zákonnosti, tak sněte dál. Ústavní soud je prostě jen další mocná skupina, která byla někým dosazena. Ústavní soudci také chodí chlastat s různými politickými i podnikatelskými kamarády (nebo jejich právníky). Ústavní soudci mají také svoje zájmy, které jsou v souladu s různými dalšími mocnými skupinami, nebo proti nim. Případně nějakou skupinu sami vedou. V souladu s vládou nebo také proti ní. V souladu s opozicí, nebo proti ní. 

Víte, já jsem vždycky přemýšlel, jak na to asi půjdou, až budou chtít tu Jůnii poslat do kopru. Vrabci si o ní cvrlikají už hezky dlouho. Většina jejích představitelů je upřímně nenáviděna napříč Shengenem a zpravidla nejvíc ve své mateřské zemi. Že to jde s unií z kopce, to je vidět už dlouho. Opakovaná referenda, pak raději žádná referenda, pak Brexit, k tomu Orbán, Kačinský, Kurz, ale vlastně i Macron - o Salvinim a celé Itálii ani nemluvě... Babiš se také nevlísal do přízně... a za unijní čest se bijí stále obskurnější a hůře placení novináři a jinak už skoro nikdo. 

Jak to udělat, aby to nevypadalo moc blbě? Většina politiků napříč evropou se od Unie řádně umazala a nadělali spoustu kravin. Jak se distancovat od toho, co označili za to nejlepší na světě? Jak to udělat, aby průměrný politik příliš neprozradil, že je prodejná kurva, která řekne cokoliv, co mu nařídí jeho chlebodárci? 

A ejhle.. ono je to jednoduché jako v Íránu... Prostě vydají fatwu. 

Němečtí ajatoláhové z ústavního soudu prostě vydali prohlášení o tom, že takhle se jim to nelíbí. Tři roky se o tom rozhodovali. A zřejmě se svými kamarády politiky, podnikateli, ilumináty, CIA, Mosadem, KGB, FDP, CDU, CSU, AfD (nehodící se škrtněte) dohodli, že Únie je tu jaksi navíc. Že už jim tu levné euro za to nestojí, že vykořistit těch pár posledních balkánských zemiček už není takovej vejvar, že ten Nordstream se dodělat musí,  že není možné dál vláčet tu unijní kouli na noze, protože to už nevydělává jako dřív. 

A nebo tam v Berlíně někdo spočítal, že fakt nemají na to, aby zachraňovali celé to zadlužené tvrdé jádro od Španělska, přes Francii, Itálii a Řecko, že jim stačí ti untermenšové z východu, kde skoro zadarmo hákují v robotárnách a nejsou tak zadlužení a tak je tam co krást. 

Ne milá EU, my vůbec nejdeme od vás. My jen uděláme kosmetické změny, abyste si všechno vyžrali bez nás. Ostatně Svatá říše římská národa německého tu také byla i po třicetileté válce ještě sto let, ale jen formální. Tož teď tu na sto let budeme mít formální a bezzubou EU, která bude předstírat užitečnost, ale všichni si postupně všimnou, že Bruselský pupek Evropy se pomalu mění v otvor ležící na těle o trochu níž a zezadu. 

A protože to nařídil ústavní soud, není možné s tím nic moc dělat. Politik musí poslouchat ústavní soud a tak se bude dlouze jednat, Leyenová podá demisi, a tak vůbec. Brzy přijde Francie s tím, že její ústavní soud Unii také něco zakázal. Respektive zakázal se na něčem unijním podílet. Poláci, ti se na něco podobného vysloveně třesou, Maďaři také. Italové, ti už sundali unijní vlajky... 

Všímáte si, že zlisabonštěná Unie zřejmě nevydrží ani tolik co Sovětský svaz? Při trošce spěchu to bude tak, že jeden náš prezident Lisabon nerad podepsal a jeho nástupce zase nerad podepíše unijní rozpuštění... Koneckonců náš premiér má pětatřicentní voličskou podporu (nejvíc co tu kdy kdo měl) a v Unii ho v jednom kuse serou kvůli nějakému svěřeneckému fondu. Ten určitě nebude klást unijnímu rozpuštění překážky.... 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (88 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

se to stalo :)

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

unii vůbec rozpouštět.
Jak zcela správně napsal Vidlák, už jsme měli tady (v Evropě) jakési prý státní útvary, které sice ofiko existovaly, ale neofiko byly jen vítanou záminkou pro kratochvilné válčení či kecání na sněmech, případně různé přeprodeje manželek a územních držav...
Myslím, že takové nenápadné a pozvolné rozvolnění by bylo vítanou úlitbou bohům pro více zemí, než by jeden doufal...
Pardon - úlitbou Eurobohům...

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)

ještě zběsilejšího tempa výroby poměrně zbytečných předmětů.
Druhá věc je situace v Řecku. Jestli je pravdou jen polovina toho, co píše David, krize se dočkáme mnohem dřív.
A poteče krev.
Potoky krve.
Úplně stačí, aby nějaký řecký sedlák vytáhl na připrchlíky brokovnici. Jakože tato o této situaci nebudeme spekulovat, jestli, nýbrž kdy.

Průměrný počet slepic: 5 (28 hlasů)

kolem farmy kamery nebo aspoň nějaké detektory pohybu a doma kromě brokovnice i samopal. A organizuju domobranu.

Silně pochybuju, že by takové úvahy řecké sedláky nenapadly, když už je napadli uprdlíci.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

se podíleli na budování provizorního opevnění hranice a že tam pohraničníkům pomáhají "sedlácké hlídky" při střežení hranice, bych řekl, že zorganizováno už mají.
A o tom, že jsou vyzbrojeni, nepochybuji. I kdyby to byly "jen" myslivecké zbraně.
Jen doufám, že ještě nějakou dobu udrží nervy pod kontrolou.

Nechápu, co tímhle zdrádcovstvím vůči Řecku EU a NATO sledují.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

NATO a EU je nějaké trapné, blbé a hnusné Řecko hluboko pod jejich rozlišovací úrovní. Tedy pokud z něj odcházejí na čas desátky - pochopitelně.

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Článek je perfektní. Vyjadřuje podstatu. Ale vše je mnohem složitější .Je to dáno systémem, v kterém žijeme.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

byl složitý. Jen my - diváci - do něj nevidíme. Vidíme jen to, co se nazývá stínovým divadlem. Neboli to, co nám je dovolováno (přikazováno) vidět.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

je v tom, že si necháme všechno líbit. Oni s náma potom vořou, jak se jim zachce.Včera se mi doneslo, že jedna mladá holka přišla neplánovaně do jinýho stavu. A co myslíte, že bude řešit jako první věc? Že si musí s přítelem vzít hypotéku. Další zničený lidský život, respektive dva...

Dokonce i tady, v komunitě rebelů myslících vlastní hlavou, když jsem nedávno zmínil otázku referenda, hned jsem zacítil kritiku, že je to blbost. Komu není rady, tomu není pomoci.

Dneska řešíme virtuální peníze, zejtra to budou tajemné vakcíny na neexistující nemoci, no a pak se uvidí, co na nás připraví dalšího. Jak se trefně říká, pomalu vařená žába si nevšímá.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

důležitá věc k ochočení neposlušných a mladých, protože ti můžou mít ještě občas telecí nápady.
Takže schvaluju, jen houšť a větší kapky. Lidská blbost je nekonečná.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Tož dumejte, proč sou takové instituce jako centrální banky, centrální soudy, centrální burzy demosgráticky nezávislé. Gdybych byl panský rezident co poslouchá vlastníí národ co jede podle sečtených sepsaných potřeb. udělám abrakadabra, pošlu mail centrální bance, ta pošle mail centrální tiskárně bankocetlí a ta pošle ty bankocetle stavební firmě, například třicet miliard a voni do pár let, v Číně do pár měsíců, postavěj třicet tisích bytů a je po bublině cen z nemovitostma jako po žabě.

Gdyby sou gdyby, třeba třista miliard co sežere jen jeden virus by způsobylo ve stavění bydlení revoluci.

Na bankocetli by bylo napsaný, že je to ručený hodnotou postavěných bytů. No a až by to bylo hotový, tak se ty bankocetle přerazí razítkem že tam bude napsaný, bankocetle je kryta hodnotou postavenou k výrobě energetických zdrojů do každé rodiny. A až to bude, tak esli na těch bankocetlích bude eště místo, tak se to přerazí razítkem, že teď se za to bude stavět potravinářskej komplex s automatizovanou výrobou potravin a vůbec by nigdo na bankrot anofertu ani nepomyslel. Jen blboni si myslej, že sou bankocetle na placení daní a nákup jejich potřeb.

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

mohlo vylepšit razítkem omezené časové platnosti či od určitého data klesající hodnty vytištěnych peněz, aby je nikdo nemohl spekulativne držet. Tak by pomohly udržet v regionu zamestnanost.
Dnes by tento systém šlo prohnat i elektronicky na počítačích, tam se to hůře padělá.

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

No a doplním dále. Tímto samým způsobem by se vydávaly bankocetle našemu obyvatelstvu, národu, z rozpočtu jako adekvátní vypořádání podílu na rozpočtu země každej měsíc. Čili peňíze by se do země dostávaly přídělem každému synovi a dcerce podílem, nikoli dluhem z bank. Doprovozené jevy jako zrušerní ouřadů zasedlých na přidělování nebo nepřidělování bankocetlí by se staly ozdravnými procesy a vedlo by to k napravení všech nespravedlností vytvářené byrokracií, čili zrovnoprávnění našich potomků. Celé by to bylo na delší pojednání. Namátkou vyberu státem garantované ceny nezbytných potřeb a podobně. To ofšem předpokládá, že se zjistí, nějakým sečítáním, co sou nezbytné potřeby a co sou zbytné potřeby.
Čili zjistit přesně to, čím se dnes žádnej stát nezabývá, páč mu de jen o imbecilní růst hádépé a daní. A to roste samozřejmě nejrychleji v rozmlácené zemi, gde se musí všechno budovat znova od píky.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

nejsou určeny pro účinkování podlidí. Podlidi se mohou jen dívat a platit povinné vstupné. Logické by bylo takového dívadla se neúčastnit. Ať si to hrají sami za oponou v tom říšském smradu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

... v tom říšském eurosmradu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, není to nic složitého. Státy se u mocných zadlužují a průběžně platí pouze úroky, protože je to pro občanstvo stravitelná forma placení výpalného mocným - desátku. Určitě lépe než já, nebo kdokoliv jiný, by vám to z gauče vysvětlil mladý, krásný a chytrý gorol. Proto budu raději citovat z nové knihy Tajné dějiny objevování Ameriky. Rozdíl je dnes pouze v tom, že tuto výsadu po Vatikánu převzal jiný spolek. Následuje citace:

První křesťanské biskupství na americkém kontinentu bylo ustaveno v Garčiaru, dnešním Igaliku v Grónsku, již v roce 1126. Toto biskupství pečovalo o místní křesťanské obyvatelstvo po dobu více než 270 let. O tom, jak dalece byly tyto nové země kolonizovány, svědčí velký zájem Vatikánu, který i zde vybíral neúprosný desátek. Archivní záznamy Vatikánu hovoří v souvislosti s tímto místem pouze o vybírání tohoto zavedeného poplatku a odhalují, že v roce 1274 jistá skupina grónských katolíků odmítla tuto povinnost pinit, za což je postihla okamžitá exkomunikace.
Zájem církve byl zaměřen na udržení víry. Ještě v roce 1327 platilo Grónsko svůj desátek a daň na podporu křížových výprav. Na konci 15. století zaslali grónští křesťané papeži Inocentovi VIII. naléhavou petici s žádostí o pomoc, protože byli vystaveni hrozbě nedostatku životních prostředků. Papežové truchlili nad úpadkem víry v Grónsku, ale pro záchranu tamějších obyvatel nepodnikli nic. Vatikán k této skutečnosti dodnes nezaujal stanovisko a mlčí. Až do 17. století papežové neustále obsazovali místo grónského biskupa, který však setrvával v Římě.

Průměrný počet slepic: 4.9 (19 hlasů)

dnes Ojrokomisaře.
A dokonce máme tu výhodu, že si jej tam přes volené zástu-piče sami před-vybereme a pošleme.
Pokrok nezadržíš.

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

Pane Targus.
Trefa.
Nové papežské sídlo v Bruselu.
S Vatikánem to jde s kopce,už tohoto papeže nikdo nepotřebuje a právě ani katolicismus,teď jsou jiní věrozvestové,proto i ty platby si vyžadují pro svůj chod.

Průměrný počet slepic: 5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Jeslti je pravda co psal Keblichar, tak já vidím velkou změnu ne v tom, že vlády vidí, že můžou ignorovat komisu, to ukázalo Polsko se soudama, to ukázal Maďar se soudama, navíc teď vidí aj lidi díky koroňáku, že když vláda prostě "uzavře hranice a odůvodní", že komise bude štěkat, ale že to není pitbull, ale mravenec.

To hlavní je co napsal Vidlak, on to posvětil ústavní soud Německa, že Německo nesmí toto dodržovat, že to odporuje jejich zákonům, ALE hlavně, teď dali příklad pro Poláky, kterým to samé řekne jejich pstavní soud a komise už nebude moci řešit Poláky a němce ne, ona bude, ale Poláci ji řeknou "prvně vyřešte německo do té doby bereme, že můžem" :D A to samé, když bude něco říkat vůdce říše, tak řekne "vy můžete, my můžem taky", poláci na to koule a hrdost mají...

Osobně, souhlasím s Vidlákem, toto rozhodnutí, pokud se uplatní tak jak je vysvětlováno, tak vytvořilo docela vtipnou budoucnost...

Průměrný počet slepic: 4.1 (12 hlasů)

pac - Quod licet Iovi not licet bovi

Zoberu si len take dotacie u Iovov v agrorezorte
a dotacie u nas - bovistov :D :D :D

Cize nemec moze
cech/slovak nemoze, pac na to nema ani koule. Kapisto??

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

Špatně, nemůže ten co poslechne, Madar a Polak rekl nemusim a co se stalo? Rakusan rekl ze muze zavrit hranice co se stalo, Babiš řekl, že nemusí a co se stalo?
Vše je to o obsahu toho co ji napsal "myslim si že nemůžu, tak nemůžu", stačí přitom změnit myšlení a říci "můžu a v klidu snesu, že o mě škaredě mluví" a světe div se, ono to jde, nemít mysl otroka.

Dám ti příklad, proč je super, mít celou populacu na hypotékách, protože pak máš otroky co si sami myslí, že jsou otroci, normálně potřebuješ velké silné bič, ale když mu vysvětlíš, že nesmí/nelze protože bys byl na ulici, musíš mít barák/byt 10+5, tak máš problém, ne, že nesmíš, ale že ty sám si sebe převědčil, že to nejde. Jasně, jsou lidi co mají fakt problém a skočí na ulici a nenalhávají si to, ale většina lidí v této situaci nejsou, jenom si to myslí, např. protože mají pocit, že musí mít 3+1 i když jsou singl, nechají se přesvědčit, že je ponižující žít rodičů i když nemáš rodinu a seš sám, že se nechají přesvědčit, že žít v dojgeneračním dome je to ponižující špatné, i když v bytě to mají stejné, jenom soused ji cizí...

Takže "kapišto" je pouze poddání se mysli otroka, takže u mě kapišto neplatí, ale jeslti ty mu podléháš, tak prosím neznaž se u mě, já už jsem moc blbej na to, abych přijal mysl otroka ;)

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

nesplatitelný dluh? Třeba ten americký?

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Musíte mít letadlové lodě v množství větším než v malém, a patřičně vybavené.
Žánr: scifi

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

Zdaněním práce každého poddaného. Rozdíl mezi poddaným feudála a námi je jen v procentní sazbě. Za feudalismu to byl desátek. Kolik odevzdáváte dnes, to si spočítejte každý sám.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Jestli je onen avizovaný rozhovor toto
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mluvili-jsme-se-spionem-kvuli-nemuz-…

tak to je naprosto o ničem. Předlouhé povídání o překrátkém rozhovoru s člověkem, který neřekl nic objevného, leda snad kromě šokující informace, že člověk, přijedší z Ruska, měl s sebou KUFR!!! Neslýchané!

Jo, a pak se panu novináři ještě zdálo, že nervózně přešlapoval, ten špion. Možná potřeboval na malou, ale o tom se v článku už nepíče.

Průměrný počet slepic: 5 (29 hlasů)

No co rozhovor, vtipnejsi je, ze se ukazalo, ze onen spion z kozenou brasnou priletel driv nez Kolář odstrail sochu, takže rusáci umí předvídat budoucnost :D

Zde BIS ukazala, že ten "škaredej" Zeman měl zase pravdu, oni jsou fakt čučkaři, tento přípoad z nich udělal směšné figurky...

Průměrný počet slepic: 5 (25 hlasů)

Ovšem souhrn faktů Rusy usvědčuje, že žijí v Rusku a občas některý vycestuje za hranice. A to je odsouzeníhodné.

Průměrný počet slepic: 5 (31 hlas)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nepil on včera pivo v hospodě u Haška na Lipnici?

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

Jak víte, že byl převlečený za nezaměstnaného instalatéra?
Aha?
Identifikoval jste ho podle nenápadného přešlapování před výdejním okénkem?
Aha?
A co měl v té brašně, jakoby instalatérské (nevěřím)?
Aha?
Omluva Vidlákovi, neb to bude až zítřejší téma. Ale jí s tím nezačal, to, prosím, oni!

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

nastolenému dnešním textem. Akorát u toho nesmíme nervózně přešlapovat, abychom nebyli za ruské špióny.
---
Když se začalo mluvit o vstupu ČR do EU, varoval jsem je. Řikal jsem: neberte nás do EU. Zatím každý nadnárodní celek, který vstřebal Čechy, se nakonec rozpadl. My jsme takový katalyzátor rozpadu říší: umožňujeme ho, i když se ho neúčastníme. Dejte na mě, dělejte, jak radím, nebo to dobře dopadne. - Neposlechli.

A je to tady, EU je v rozkladu. Dobře to dopadne.

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

Tak to jste asi moje druhé já nebo co. Tvrdil jsem totéž v následujících etapách:
- nejdřív jsem úspěšně rozložili vlastní stát
- pak nám to sice trvalo 300 let, ale rozložili jsme Rakousko, připletlo se k tomu i Uhersko.
- jak nás vzal Áda do Říše, měl to spočítané
- RVHP/VS nám daly sice zabrat, ale dokázali jsme to
- s EU jsme na nejlepší cestě

Průměrný počet slepic: 5 (37 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vládnout si neumíme a vládnout se nám nedá :-DDD

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

Sámo to zvládl :) A ještě k tomu hromadu manželek :D

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Protože byl moravák :D

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Moravák Sámo byl Frank, podle nyní rozšířené verze se původně jmenoval Samuel a byl židovsko-kupecké národnosti.

Velká Morava by se pak podle slovenských historiků správně měla jmenovat Velké Slovensko, z čehož je vidět, že s multikulti jsme měli problémy dávno před svým vznikem.

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)

že chodil do sámošky pro frankovku.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

Kdyby chodil pro Francovku, byl to Franc. Což nenastalo.

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud si pamatuji Fredegara z paměti správně, píše, že Sámo byl Frank z kraje Senonů, tudíž chodil pro seno a na památku jeho rodného kraje máme dnes v Praze pojmenované náměstí :)

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Tak frank/slovan zalezi kterému spisu budes verit ;)
1) Frenegardova kronika = frank
2) Spis o obrácení Bavorů a Karantánců = slovan

Takže záleží který spis uznáš za pravdiví, ale jistotu nemáš, obé napsali zápaďáci, takže určitě mají pravdu oba :D

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Což všechno jen ukazuje, kam evropské dějepisectví směřuje, neb jediné co o něm víme je, co se nám dochovalo ve Fredegardovi. Vše ostatní jsou jen čiročiré spekulace...

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud si dobře pamatuju z nějaké minulé debaty, Vy neoblibujete programování a baví Vás historie. U mě je to právě naopak, přesto jsme oba nezávisle na sobě vyslovili stejnou hypotézu. To samozřejmě pořád není exaktní důkaz, ale na stupnici věrohodnosti to naši (Godot-Alefovu) hypotézu posouvá do vysokých čísel.

Představte si, že jednou se budou sociologové a studenti politologie učit: "... a po připojení České republiky se Galaktické impérium rozpadlo, což opakovaně potvrdilo pravdivost Godot-Alefovy hypotézy."

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

Osobně se obávám, že po průniku českého kosmonauta Vladimíra Remka do vesmíru je zpečetěn osud Vesmíru jako takového.
Náš český element působí na samu jeho strukturu coby metafyzická obdoba tzv. katalytických jedů.

Češi jsou vyšším stupněm Božích mlýnů:
Meleme hubou pomalu, ale jistě!

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

transmutují na úroveň černých děr, to bude teprv vesmírný šmytec.

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)

Z toho bych měl radost. Zatím je u nás doma známa jen "Metoda Lydie Korabelníkové", což je výroba z ušetřeného materiálu. Uplatňuji zejména po víkendu v kuchyni.
Konečně svých pět minut slávy! Od těch posledních uplynulo už cca čtvrt století, bylo by krásné se zase pochlapit.
Dal jste mi největší dar - naději!

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Jasné že to vím - povědělo mi to ucho od Radka Dvořáka na Lipnici - ono ví a slyší všechno (dyť je to Brettschneiderovo).

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Ten kufr nebyl obyčejný čemodan. Byl to obrněný, radioaktivní, mezikontinentální, hromadně ničící, stalinovsko-putinovský, antidemogratický NEOBYČEJNÝ ČEMODÁN.
Další podrobnosti budou následovat.

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

Rus sem propašoval ukořistěný zakarpatský ČUMAJDAN!!!
To teprv uvidíte ten dým...

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

jak jinak by propána mohli vidět, že a co je ve sklínce.. I když zase, celá ta " aféra" mi taknějak připadá, taknějak naaranžovaná, aby se "vol ové" provařili a hodně nahlas - jak slyšno.
Protože fakt tuhle "taky logiku" nechápu. Njn, holt presstituti, vrcholoví bezpečáci vč. té sbírky vynořivších se ..... ologů,......jsou "geniové?"....

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Alef Nula - co byste čekal od prodejného hajzla, jako je dotyčný Kroupa - navíc protekční spratek, navíc děláno pro tu stoku Seznam

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)

tak by zjistil, že "usvědčený špion" Končakov je jedním z prvních náměstků velvyslance.
Takže je logické, že často cestuje, že při cestování používá kufry i kufříky a že ho vozí služební auto.
https://www.mzv.cz/file/442309/Diplomatic_List

Že je idiot Kroupa, není nic překvapivého.
Ale že jsou stejnými idioty i čučkaři, je alarmující.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)