Rituální pokání

Autor
Štítky

Co je pro Američana ještě větší strašák než Trump?  Black Lives Matter!

A proto Trump volby znovu hladce vyhraje a zřejmě ještě s větším náskokem než posledně.

Člověk by si myslel, že je to pro Trumpa vlastně skoro nemožné. V zahraniční politice se choval jako slon v porcelánu. Jeho silové vystupování zejména proti Číně a Rusku mu nakonec moc neprospělo. Zvýšený americký nátlak v podstatě jen urychlil dávno plánované přípravy na svět bez spolupráce s USA.

Zároveň ten chlap torpédoval dvacet let boje proti terorismu v Afghanistánu a bez mrknutí oka udělal debily ze všech apologetů, kteří v Kábulu bojovali za Prahu, Londýn, Berlín a podobně.

Nezačal žádnou válku, ale provokoval dost. Jeden íránský generál by mohl vyprávět, kdyby nebyl rozmetán do širokého okolí.

Pak přišel koronavirus a ředitel zeměkoule to bagatelizoval, zlehčoval a odmítal opatření, až mu obyvatelstvo začalo nadprůměrně umírat. Pak přišla strašidelná vlna nezaměstnanosti, pak začaly probleskovat zprávy o tom, jak se ani USA bez Číny vlastně neobejdou. Průser nad průsery. Před měsícem bych si na Trumpa fakt nevsadil.

Jenže... 

Pak policajti zabili v Mineapolis toho černocha Floyda. Je vlastně úplně jedno, jestli oprávněně nebo ne. Je celkem jedno, jestli se přikloníte k variantě o zfetovaném recidivistovi platícím falešnou bankovkou, který umřel přirozenou smrtí ve rvačce, nebo se vám víc zamlouvá varianta o rasistickém policajtovi, který měl kázeňské problémy, bylo to morální hovado a lidský odpad. Svým způsobem na tom moc nezáleží, protože další vývoj už šel svým vlastním směrem. 

Pak najednou jsme mohli vidět to, co bylo doposud doménou jen válečných oblastí. Vypálené ulice, vyrabované obchody, skupiny velkých, silných a dobře živených borců s klacky a noži. Jinde zase domobrana po zuby vyzbrojená. Násilí, rabování, kácení soch. 

A ty kecy... Jak jsou černoši frustrovaní, proto mají jaksi víc práva na rabování. Něco takového vám řekne oficiální zvolený politik. Žádný vypatlaný aktivista z lepší rodiny, který nikdy nepřespával v ghetu. Skutečný zvolený politik ve vysoké funkci. Všichni to slyšeli. Úplně všichni. 

Pak přibylo rituální poklekávání - tohle už se hodně podobá starověkému přístupu - poražené vojsko musí projít pod jhem. Na znamení odpuštění hříchů je třeba se umýt v Jordánu. Král musí být pomazán olejem... My to také známe - dobrovolně povinný prvomájový průvod. Veřejné vyvěšení vlaječek. Před svědky deklarovaný či rovnou podepsaný papír o antichartě či kondolenci Brežněvovi. Akorát my jsme nikdy nemuseli nikomu okázale líbat boty. Čmoud nám na ta videa jistě rád dá znovu odkazy. 

Ta videa byla dokonalá. Bílá blonďatá barbína v podstatě nemá jinou možnost, než se poklonit až k zemi a políbit černochovi botu. Nic mu neudělala. Nejspíš dokonce v posledních volbách volila demokraty, ona na to vysloveně vypadala. Stejně tak ti zaměstnanci, kteří musejí kleknout a vyjádřit svou lítost nad něčím, čím se nikdy neprovinili. Samí bílí límečkové, ti také ze svých hezkých klidných čtvrtí často volili ty liberální demokraty. 

Kolik z nich to dělá z přesvědčení a kolik z nich prostě ze strachu že přijdou o práci? Kolik holek jde a s chutí políbí černochovi botu a cítí se pak lépe, radostněji a svobodněji?  Svým způsobem jsou na tom lépe ti skuteční rasisté. Ti hlídají svoje ulice se samopaly a už přece dávno vědí, proč se s černochem nemazlit. 

Pak dojde na volby... ty jsou z podstaty tajné. Tam pak bude každý sám za sebe a udělá to, co doopravdy cítí. Tam se pak ukáže, kolik chlapů si klekalo dobrovolně a kolik holek mělo radost z dobrovolně povinného gesta ponížení. 

Být volby dneska tak bych si na Trumpa vsadil celkem jednoznačně. V USA je ještě pořád nadpoloviční většina bílých. A kromě nich je tam i dost nepreferovaných menšin. Ti se také koukali na stejná videa. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (85 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

pokakání.

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Rok staré video je vydáváno za důkaz černého rasismu během současných protestů v USA
Ladka Mortkowitz, AFP Czech Republic

Průměrný počet slepic: 1.9 (16 hlasů)

In reply to by TO (neověřeno)

Trvalý odkaz

Byli to nějací černí Hebrejci, nějací showmani. Je to spíš důkaz o hlouposti bílých žijících ve městech.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

In reply to by TO (neověřeno)

Trvalý odkaz

A co ta ostatní videa? Chceš odkazy? Ta jsou jistě ještě starší!

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by TO (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jakože to není rasistické, protože to je rok staré?

Tak to otrokářství není rasistické, protože je víc jak 150 let staré?

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Pokud si už černí v Americe vyhlašují vlastní autonomní území, může se to klidně zvrtnout v takovou malou občansko-rasovou nebo rasově-občanskou válčičku... A to potom uvidíme American democracy v celé kráse.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

Poslední válka o autonomii skončila v USA v 1865. Sever Jihu zbraněmi vysvětlil, že autonomie a vlastní daně jako ne. O Otroctví vůbec nikdy nešlo, Lincoln by je klidně obětoval za zachování jednoty USA. Zrušení otroctví byl až vedlejší efekt války o nezávislost, ale černoši v USA tím dodnes žijí. Od té doby uběhlo 155 let. 6 generací. Ta nynější generace černochů o otroctví a segregaci slyšela leda vyprávět.

Průměrný počet slepic: 4.7 (21 hlas)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak o nezávislot zde vždy až naposledy, válka byla protože peníze, když jih vydělával a sever spotřžebovával na dodacích a státních projektech, což jich trocha štvalo , až do té míry, že se vzbouřili. Otroctví je pohádka pro plebs, aby si neuvědomil, že už tehdy lidi mělikoule bojovat za to neplatit dotace jiným, ze svých peněženek...

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

ono nezávislostí jihu se taky šermovalo, a nejenom jihu, stejně tak nových států, vznikajících na západě, jako poslední téma dne to rozhodně nebylo, to spíš právě ta otázka otroctví. Ta ušatá občanská válka je mnohem složitější a zjednodušit to na "bo penize" není moudré. Ikdyž tehdy to bylo spíš "bo bavlna".

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

BAvlna=cla=penize, za co ty penize beres akcie, ropa apod. sinemyslim, ze meni skutecnost, ze zakladem jsou penize a brani je tem co vydelaji a davani tem co je chcou, protoze preci je to spravedlive ne?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Těch důvodů občanské války v USA bylo víc, jeden z nich byl, že 30% obyvatel (Jih) platil 80% daní. Na začátku války pouze 6% válčících Jižanů vlastnilo nějaké otroky. Kdyby byla válka o otroctví, proč bojovalo těch zbylých 94% Jižanů? A za co bojovaly pluky jižanské armády složené z černochů?
Ve skutečnosti šlo o právo jednotlivých států na vystoupení z Unie (srovnejme s válkou kantonů ze Švýcarské konfederace 1847 - Sonderbund), vládu, která nereprezentovala zájmy značné části obyvatel (srovnejme s bruselskou EK) a o daně likvidující ekonomiku.
Ve třech minutách objasněno zde https://www.youtube.com/watch?v=WrrcG-EBShw

Čili argumenty hnutí Black lives matter o otroctví stojí na vylhané interpretaci dějin USA.

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

až roku 1967 (ovšem pouze legislativně).
To je pouhých 53 let.
Těm, kteří ji zažili naplno - tedy jako dospělí, je dnes kolem sedmdesátky. A to si většina stále ještě dost pamatuje.

Průměrný počet slepic: 4.1 (16 hlasů)

ŠOK
Pro mne byl film o černé matematičce ve vesmírném výzkumu ( název si bohužel nevzpomenu )
Moc o nich nevíme....

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Film jsem neviděl, ale ono stačí si přečíst její životopis.
"...Okres Greenbier (Greenbier County) neumožňoval barevným přístup do veřejných škol po dokončení osmého ročníku základní školy, takže rodina pendlovala mezi domovem a městem Institute, které umožňovalo barevným získat úplné středoškolské vzdělání..." (překl. z anglické wiki)
Byla první ne-bílou studentkou a absolventkou West Virginia University.
A to NEbyla černá, nýbrž kreolka (matka míšenka, otec běloch).
Do r. 1953 učila a v letech 1953-1958 pracovala jako "živý počítač" v de facto továrně na výpočty v Langley; což byla jediná odbornější práce, kterou směli barevní matematici v USA vykonávat. Samozřejmě striktně odděleni od bílých vědců; a jejich jména se nesměla objevit v žádném dokumentu.
To se změnilo až v r. 1958, když už byla jako vědkyně tak profláknutá, že ji nešlo ignorovat.

Ten anglický wikičlánek o ní je velmi zajímavý, obsáhlý a stojí za to si jej přečíst.
Byla vyjímkou, potvrzující pravidlo...

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Počkejte až objevíte diskriminaci proti třídním nepřátelům u nás za 40 let socialismu.

Počkejte, až se dozvíte o nedávné a současné pozitivní diskriminaci pro barevné, čili negativní pro bílé či asiaty. Vás nevezmou na školu jen proto, že jste bílá.

Počkejte, až se dozvíte o zabíjení bělošskejch farmářů v Jižní Africe.

Počkejte, až se dozvíte o etnickém čištění v Kongu, Alžíru, Tunisu, Indii, Pakistánu. - Půjdete ze šoku do šoku.

Přečtěte si něco o otroctví bělochů a lovů na bělošské otroky muslimy ve Francii, Británii a dokonce až na Island. Byly to milióny otroků.

Už jste někdy viděl někoho něco googlovat? Třeba to zvládnete taky.

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

kdybyste nebyli nenažraný, žádnej Marx, Engels, VŘSR, vosumačtyřicátej atd. by se nikdy nechytli a události by nenastaly.
Dtto "bílí farmáři v Jižní Africe" - ty tam, mimochodem, nikdo nepozval.
Na Islandu lovili otroky Vikoši. Taky v Dánsku, v Anglii, na Orknejích, ve Finsku a Švédsku. Zajížděli dokonce až na pobřeží Západní Afriky a obchodovali tam s kdečím vč. otroků.

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak nenažraný?

Vždyť Komunismus platili ti nejnenažranější na světě. Bankéři. Nevěděl jste?
V zaostalém zemědělském Rusku taky byli nenažraní?

Bílý farmáře tam nikdo nepozval? A proto je možno je podle vás zabíjet? - Takže když to obrátíme pro Evropu?
Jinak jsou tam někde od konce třicetileté války a nějak není upřesněno, kdy tam přišli ti dnešní černoši. Víte jak. Je to podobný jako s židy v Izraeli, co nejsou asi potomci těch, co vyhnali Římané nebo naši romové, co přišli až po válce z Rumunska, ale dělá se, že jsou potomci těch, co Hitler vyhladil. Když nejsou ani stejná skupina.

Na Islandu lovili otroky Vikingové někde ve středověku. Já mluvím o 17 - 18 století. Viděl jste Pošetilosti mocných? Na konci končí Funes a Montant o čerpacího kola v poušti někde v Magrebu. Ne, to není scifi. To bylo několik miliónů lidí. (Ale jen bílejch).

Jen si to nastudujte. Trocha googlování a hned to víte.

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)

A jak dlouho se tím chtějí ohánět? Většina protestujících v ulicích o rasové segregaci taky jen slyšela, ale nezažila ji. V autorském právu trvají majetková práva 70 let od oprávněného zveřejnění díla.U protestů bych to viděl podobně. Právo protestovat má jen ten, kdo zažil rasovou segregaci zákonem, tedy narození před 1967. A to jen po dobu 70 let, tj. do 2037. Mladší nemají na protesty nebo trvalou dědičnou vinu bílého muže nárok.

Průměrný počet slepic: 4.1 (14 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Váš rasismus nesdílím a nemám v úmyslu na tom cokoli měnit.

Průměrný počet slepic: 1.5 (11 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dáváte všechnu vinu jen na jednu stranu.

Já jsem strašně rád, když někdy vidím černošský policisty doprovázet průvod hrstky bělochů v bílejch kápích, z toho titulu, že v USA je svoboda slova a i oni na ni maj právo a ten černoch to dělá proto, že je v první řadě disciplinovanej policajt, stejně dobře jako všichni ostatní.

On dělá pro rovnost černochů víc, než všichni bojovníci proti rasismu, placený bankstery, dohromady.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Občane,
žádný rasismus nesdílím, tak netuším, jaký rasismus nesdílíte Vy. Rasismus v USA a EU skutečně je, ale utlačovanými jsou bílí heterosexuální muži. Nevidím důvod, proč by kdokoliv měl cítit vinu za události 155 let staré, nebo co se událo před rokem 1967.
Ale abych Vás uvedl do problému, můj údajný rasismus je blízký pohledu Leonarda Bernsteina z jedné možná fiktivní příhody:

Před řadou, řadou let se konalo setkání Leonarda Bernsteina, který tehdy řídil Newyorskou filharmonii, s šéfem Moskevské filharmonie. A šéf Moskevské filharmonie říká Bernsteinovi: "Pane Bernsteine, Vy nás pořád obviňujete z antisemitismu, ale já mám ve svém orchestru dvacet dva procent Židů. Kolik máte Vy?" A Bernstein odpověděl: "Netuším!"

Takže když nesdílíte můj pohled na rasismus, budete asi pořádný rasista. A Váš rasistický náhled na svět nehodlám sdílet.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ten ftip měl zřejmě demonstrovat rasovou snášenlivost Američanů. Jenže je falešný jako pětník. Aby šéf velkého hudebního tělesa nevěděl, kolik má v ansámblu Židů? To by dlouho nešéfoval! On musí *přesně* vědět, zda splňuje nebo nesplňuje *povinné kvóty* černochů, Židů, homosexuálů a kdo-ví-čeho-dneska-ještě, jinak by ho vyštvali. Signifikantní jsou totiž FAKTA - například protesty "organizací pro rovné příležitosti" pro "spravedlivý bojkot" Vídeňské filharmonie při její návštěvě USA, protože "nesplňovala povinné kvóty černých"!
Je to stejný FAKE jako náš vtip o koláčku pro Cikánské žáčky...

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Americkým voličům nezávidím - vybírat mezi Trumpem a Bidenem nebude lehké. Ale kdo ví, co nás čeká - všechno je teď hodně turbulentní. Než přišel koronavir, tak jsem čekal, že Trump před volbami uzavře slavně smlouvu s Čínou. Ale teď se všechno hroutí - desítky milionů nezaměstnaných, z toho pramenící frustrace, neustálý boj s médii, malá oblíbenost (ty předchozí prezidentské volby na počet hlasů prohrál) - mě se zdá, že Trumpa už nic nezachrání a je to asi dobře - už v případě Sulejmaniho ukázal, že by to někdy mohlo skončit hodně špatně pro celý svět.

Průměrný počet slepic: 3.6 (19 hlasů)

Trump se předvedl v Íránu a Biden na Ukrajině. Pro svět je větším nebezpečím Biden než Trump. Biden a jeho Demokraté mají za sebou městského liberálního voliče bílé barvy a černoškou chudinu. Trump a Republikáni mají za sebou většinu bílých Evroameričanů (Kavkazoameričanů), Asiaty a Hispánce (které Demokraté hloupě odvrhli), a vzdělané nebo bohatší černochy-Afroameričany. Když černošskému majiteli obchodu rabující dav vyloupí a vypálí obchod, asi už bude volit proti těm, kteří rabující davy okázale podporují.

Průměrný počet slepic: 4.7 (25 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Volit mezi variantou "šíleně blbou" na straně jedné, a ještě horší, než je "šíleně blbá" na straně druhé. Ale mám v USA spolužáka; učí tam na nějaké univerzitě computer science, můžu mu napsat. Jestli nezaklepal bačkorami při koronáči, jestli ho neroztrhali demokraticky zdivočelí černoši, jestli neochořel nějakou formou autocenzury - třeba něco napíše...

Průměrný počet slepic: 3.9 (13 hlasů)

Na univerzitě a computer science?

Právě jste jmenoval dvě velké charakteristiky liberálů.

To je jako by si psali dva Rusové z Moskvy do Petrohradu: "Mám v Praze na FF UK kamaráda. Zeptám se ho jak to s tím Zemanem je."

Nic proti vašemu kamarádovi, nožná je normální, ale jak my tu zjistíme, že je objektivní?

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

Nebude to objektivní, ale bude to subjektivní nějak vyargumentovaný názor opřený o osobní postřehy z místa.

To se také cení.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

nevíte o někom, kdo by tomu chlapci řekl, aby se sebral a šel do piči? Abych to nemusel dělat já...

Průměrný počet slepic: 2.2 (6 hlasů)

Račte si tam zajít sám.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Podobné to bylo u nás v ČR´, Zeman nebo ti dva co byli proti němu, ve druhé volbě dokonce ten tlak jak jsme všihcni "kokoti co nechápem je správné" dostalo k volbám o milion lidí víc, což kavárnu docela nasralo...

Jak píše Vidlák, to vypadá, jak začal koronáč, bych řekl, že je odepsaný, ale teď...

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Ono záleží kolik tahů dopředu uvažujete:

jeden) Ano, Trump vyhraje volby, protože pracující většina mu anonymně hodí svůj hlas.

dva) Ne, Trump volby nevyhraje, protože nebude moci kandidovat. Trump bude na lavici obžalovaných, protože buď nepřiměřeně zasáhl nebo zasáhl zcela nedostatečně.

Průměrný počet slepic: 4.1 (18 hlasů)

Proto do Seattlu neposlal zatím Národní Gardu.

Spíš se to bude snažit vymanévrovat a čekat na chybu druhé strany.

Je taky nebezpečí, že ho zavraždí. Pro Bidena to je řešení, do kterého půjde, když si bude myslet, že to politicky ještě projde.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, ještě bys měl napsat, že "mexikání" a černoši se taky nemají moc rádi, viz video, kde jeden z nich nadával aktivistům s motorovkou, že z nich čenoši dělají blbce...
Takže nemá jenom 60procent bělochů, ale i 20procent mexikánů a otázka je zda asiati stojí tak o podobný styl politiky...

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

teď si užívám furt USA. Pro mě je to nastejno. Kdysi jsem znal jména Červoněnko, Černomyrdin, Andropov, Kosygin, Brežněv.. (bez křestních jmen a funkcí, ty znám taky), dnes se dookola omílají jména Buš1,2, Obamba, Ford, Klintonka, Bidet a plno bizarních výrazů, které mi vtlouká český úplatný novinář do hlavy. Z českého prostředí se dozvídám jen o hnusu, loupežích, vraždách, zlodějinách. Adorují se germáni. Volby na tom nic nemění, propaganda je všude kolem. Pořád se někomu vyplatí oblbovat lidi. Někteří už jsou tak debilizovaní, že chodí chvilkama odvolávat po náměstích vládu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

ten Bidet mě dostal.

Průměrný počet slepic: 4.5 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Volby v USA už nejsou tajné, protože jsou elektronické.
Takže někdo má velmi přesný přehled o tom, jak poddaní volí. A může ten přehled kdykoli použít.

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)

Celičká zeměgule z meinstramu ví, že o tom, kdo usedne v bílém baráku rozhoduje Putin.
Takže všechny predikce jsou zbytečné, nerozhodují voliči, ale ten hnusně odporný Putin, který rozhoduje o všem.

Průměrný počet slepic: 4.8 (27 hlasů)

Proto jim taky Putin nakukal ten nápad s elektronickými volbami.
A teď už jen v Kremlu mačká čudlíky podle toho, jakou má zrovna náladu - "Tak kohopak dnes dožeru? Jo, Biden mě tuhle nepozdravil; klik!". - a už má primárky v Oklahomě jistý Trump.

Jen mi není jasné, jak to ten mužik vožralej negramotnej dělá, když v kremelské zemljance nemá ani zavedenou elektřinu.

Průměrný počet slepic: 5 (26 hlasů)

V té kremelské zemljance používají na určité věci obyčejný papír a tužku. A taky mají archiv. Což je nedemokratické a nesportovní, protože se to nedá zfalšovat. :D

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

To mi připomnělo jeden starý vtip:
NASA vypsala grant na psací potřebu pro kosmonauty, bo obyčejná propiska jim ve stavu beztíže nepsala.
Tak týmy bádají, zkoušejí, dolary tečou proudem.
Nakonec za 25 mio doláčů vybádali vesmírou propisku a volali konferenci, na kterou pozvali taky ruské vědce a kosmonauty.
Presentují, mluví, nechali kolovat a Rusové furt jenom kamenné ksichty.
Nakonec se jich už celí nervózní zeptali, čím teda píšou ve vesmíru oni:
"Nooo, my prostě používáme inkoustovou tužku" :o))

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Hmm,
tohle NENÍ vtip, to je skutečnost.
Amíci vyvynuli absolutn předraženou propisku a Rusové používali ink.tužku. (uvažovali o obyč.tužce, ale zrníčka grafitu kolující atmosférou lodě měla neblahý vliv na elektroniku)

Zatím bez slepic

ale rozhoduje až poté, co si po probuzení přečte Vidlákovy kydy a naše komentáře!

Trpíme zde (na rozdíl např. od Kundry) nezdravým čecháčkovským nesebevědomím!

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

americký bordel, v rusku je ruský bordel. Co mi je do toho? Mě zajímá domácí bordel. Kdo a proč zneužívá moje daně, kdo mi strká ruku do kapsy, kdo a proč lže a krade, kdo oblbuje školou povinné děti, kdo dělá narcise v TV, kdo se nechá volit, aby nemusel pracovat, kdo a proč likviduje průmysl, kdo a proč odstraňuje potravinovou soběstačnost, kdo snižuje požadavky na vzdělanost, kdo podporuje vývoz kapitálu... jakoby bordelu nebylo dost doma, tlučou mi do hlavy útisk dovezených čerňochů, jejichž přirozeností není tvůrčí práce..
už mě to nebaví a můžu jedině volit se čtyřletou zpětnou vazbou, která je falešná a nic lepšího není. A mám se dobře jako nikdy.

Průměrný počet slepic: 4.6 (30 hlasů)

že brémy porazily leverkusen, že serena se zase dobře vysrala a olympiáda bude skromná, že na jezerce už se svítí, že už roztahují červený koberec a kdesi kropí antuku, že v americe byl houmran a míček se dokutálel do důlku.

Průměrný počet slepic: 4.6 (29 hlasů)

Česká liga mě přestala zajímat v okamžiku, kdy to prodali O2, a kde leží leverkusen ani nevím, takže jsem v poho furt. Chodící lékárna Serena je mi taky šumák, dokavad ji nebudu muset líbat boty.

Průměrný počet slepic: 4.9 (12 hlasů)

vs americký bordel - je to přece klasické odvádění pozornosti - sledujte co se děje v usa a my si v klidu rozkradem republiku

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

si zase nechal vrtat koleno.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Já bych řekl,že vlastně,není spolehnutí ani na jednu velmoc.
Bohužel,nejhůře v tom dopadají USA,co si nechce mnoho lidí připustit a málokdo to čekal,že se na USA provalí tolik špíny.
To zas bude drama před volbami,jak se budou předhánět ve slibech,mám jen obavu,aby nepřišla druhá vlna koronaviru a volby zruší.Použij toho Pjakina,který tvrdí,že Trump je koněm globalistů,kteří vlastně chtějí USA úplně odstavit od světové moci i když mne spíš napadá něco jiného,udělat z USA znovu prosperující velmoc,stát,nejsou finance,ale ani myslitelé.
Jedno si musí Američané,Trumpa uvědomit,že ty doby jsou pryč,kdysi Američané žili z cizích mozolů,nebo lepe řečeno z dluhů všech států vůči USA.

Průměrný počet slepic: 3.5 (12 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Použij toho Pjakina,který tvrdí,že Trump je koněm globalistů,kteří vlastně chtějí USA úplně odstavit
od světové moci i když mne spíš napadá něco jiného,udělat z USA znovu prosperující velmoc,stát,nejsou
finance,ale ani myslitelé."

Opravdu jste přesvědčenej, že globalisti chtěj mít USA jako dřív, ale nemaj prachy???? (který si sami tisknou)????

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Nad Amerikou před volbami se zamýšlí také Petráček na Neviditelném psu.
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/usa-proti-spojenym-statum-j…
A také, už po několikáté Kechlibar.
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/svet-digitalni-moloch-iii-n…
Pokud zvítězí Bilden a ta klika médií, co ho tlačí, budou naše životy ovlivňovat přesně takoví pitomci, co je popisuje Kechlibar. Už teď je jich dost a dost.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)