Jsem nenadále zaneprázdněn

Autor
Štítky

Na poslední chvíli jsme se domluvil s rodinou, že zítra se u nás na dvoře bude bagrovat. Musel jsem kvůli tomu zajistit kupu věcí a tak jsem se vrátil domů příliš pozdě na to, abych ještě něco smysluplného napsal. 

Tož do dnešní diskuse nadhazuju téma mladých moderních a dynamických vedoucích, mistrů a manažerů. 

Všímáte si, že jich v poslední době nějak ubylo? Že ty kecy, které měli ještě před pěti roky, nějak přestaly? Že vůbec mladí moderní a dynamičtí vedoucí zmizeli kamsi do neziskovek a ve výrobě se vlastně už skoro nevyskytují... 

Jako kdyby se kapitalismus fakt měnil v nějakou postfaktickou apokalypsu. Jako kdyby se už s výrobními vztahy nepočítalo a nepočítalo  se ani s vykořisťováním pracujících. Jako kdyby opravdu veškerý svět soustuhů, obilných sil, motorů a letadel byl jen jinou formou bílé nadvlády a v multikulti svěgě to musí být zrušeno. 

Nebo jako kdyby korporace zjistily, že mladí inženýři jsou blbí jak tága a tak je neberou... 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (47 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

nevšiml.
U nás furt šéfuje šéfka, která zmastila titul v Pardubicích. Její pravá ruka - totéž. Jejich šílenosti - pardon - inovativní nápady, to je teda něco s velkým "Ň". Dopadlo to tak, jak to dopadnout muselo. Přišla krize a firma - dcera je v prdeli. Prachy žádné, na place hromada nepoužitelných a neprodejných křápů. Kdo a jak to bude po nich dávat dohromady, opravdu nevím. Firma - matka je zatím v klidu. Problém vyřešila jednoduše, smlouvy na dobu určitou se prostě neprodlužují. Kdo by měl náhodou pocit, že nestíhá - má dveře otevřené, aby vyfičel.
Neboli firma - dcera je připravena k závěrečnému doražení kopající kobyly.
Zájemci o práci by byli...
... zájemci o lopaty, které ztratí práci, ani náhodou...

Průměrný počet slepic: 5 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

Řídím stát jako firmu a firmu řídím jako stát.

Průměrný počet slepic: 1.3 (28 hlasů)

In reply to by Andrej (neověřeno)

Trvalý odkaz

tu mohl jako první (dnes druhý? - nestíháte?) utrousit trochu tchořího moudra...

Průměrný počet slepic: 4.6 (30 hlasů)

Nechte ho bejt, je za to placenej, víte, co je to být o půlnoci u "stroje" a pak furt dokola

Babiš, Zeman, Putim. Babiš, Zeman, Putim. Babiš, Zeman, Putim.

Průměrný počet slepic: 4.5 (23 hlasů)

Nechte ho bejt, je za to placenej, víte, co je to být o půlnoci u "stroje" a pak furt dokola

Babiš, Zeman, Putim. Babiš, Zeman, Putim. Babiš, Zeman, Putim.

Zatím bez slepic

"Čau lidi, nechal jsem si vrtat koleno. Jak víte, jsem známej škrt. Pokud jste si nikdy nedali udělat horoskop na základě data, místa a hodiny narození, doporučuju. Sedí to jak prdel na hrnec. Nerozhoduju se samozřejmě podle astrologů, ale zajímá mě to."

Průměrný počet slepic: 1 (7 hlasů)

In reply to by Andrej (neověřeno)

Trvalý odkaz

typický příklad ejaculatio praecox, pane kolego...

Průměrný počet slepic: 4.2 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

rád si zavzpomínám na své řádění na správě ( soc ) podniku.
Tam jsem mohl klidně na investiční kooperativní poradě vedení pronést, že to a ono je nebetyčná chujovina a soudruh náměstek je mdlého rozumu.
Jak to tak sleduju, tak to byla idylka.
( Mohl jsem si foukat, soc podnik se o mě přetahoval se soudruhy z NSR, ti zde chtěli kšeftovat, ale jaksi jim chyběli odborníci)
Ale k věci, mám takový soukromý pocit, že generační obměna kádrů už je dávno ukončena. Teď se začne tvrdě třídit, a zřejmě proto ten úprk k neziskovkám.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Konec článku italského novináře Giulio Meottiho: celý článek https://cs.gatestoneinstitute.org/16168/hajeni-zapadni-kultury
...Jaký cíl má tato strašidelná ideologická hra? Ne, není to ničení samotných památek, jako jsou sochy Kryštofa Kolumba, které byly strženy, nebo jim byla uražena hlava. Je to něco daleko vážnějšího. Je to mocný nástroj k nastolení kulturní revoluce a totality, která zabrání komukoliv říci, že kultury přece nejsou všechny stejné. A pak budeme soudit evropskou historii a nová totalita vštípí Evropanům trvalé výčitky svědomí. Nastolený intelektuální teror povede k podpoře multikulturalismu...
Můj pocit je, že jde o zesilování vzniklého chaosu až na dřeň. Dle mého odhadu byl a je koroňák lití oleje do ohně. Pěkně mě to zapadlo do toho, co se dělo a děje teď. Paralýza a rozvrat a pokud to bude pokračovat, chaos ještě zesílí.
To, co se děje, je podle mne bourání symbolů a ničení kultury minulé i stávající. Zapálení notrdamské katerdály mi už ani nepřijde jako nehoda, spíš jako ouvertura k temné budoucnosti. Možná se v budoucnu budou pálit i knihy...
Konec stávajícího světa a systému asi nejde řešit světovým konfliktem, tak se to vyřeší barevným násilím a my se ještě budeme kát za zvyky, které jsou nám cizí a sypat si popel na hlavu. Za to, že místo finančních sbírek jsme jim tam nedováželi vzdělanost a pracovní zkušenosti. Nic jiného by jim totiž nepomohlo. A kolonialismus v novém kabátě, samozřejmě pod praporem demokracie. Tak se zase může brzy EU vyrovnat USA, lodě neziskovek a NATO se postarají. Export-import. A politika Bruselu...
Nechtěně jsem ve škole spustil debatu s asi 35letým profesorem. Byl u toho jeho kolega o 30 let starší. Tomu jsem ukazoval témata dipl. prací na UK. Tu hrůzu, co jsem tu kdysi prezentoval. V kostce: řešení sexuality, homosexuality, genderismus apod. Prostě humanismus, jak se patří. Ten starší četl a pak z něj vypadlo to zaběhlé hanlivé "homouši". Mladý nám řekl, že ho štveme a začal i s adopcí dětí homosexuálními páry. Bylo to pro něj přirozené, stejně jako tzv. babyboxy. Jelikož to pro mne nijak přirozené není a ani nebude, dostali jsme se patrně do generačního střetu. Holt jiná doba, jiné problémy. Argument, že pejsci jsou taky přirozeně homosexální, ale štěňátka nemají ho trochu zastavil. Další, co jsem za sebe řekl, že ačkoliv uznávám, že jsou to taky lidi, serou mě jejich duhové průvody, které nejsou nic než provokace a pokud mi to někdo bude strkat pod nos, tak se můj názor rychle změní. To že ty babyboxy jsou podle mne jeden ze syndromů nemocné civilizace jsem už neřekl, zaplaťpánbu nebyl čas. Na rasismus měl podobný názor, takže mne ochránili všichni svatí. Starší kolega profesor mi pak sdělil, že dotyčný se pro někoho angažoval hudební produkcí na Václaváku a je i v aktivní obraně. A mám pocit, že byl i organizátorem petice za zvýšení platu učitelům. Jsem tedy zvědav, koho by chránil, pokud by k něčemu došlo. Narazili jsme i na problém nepřítele. Váhal mezi Turky a Rusy. Má jednoroční mrně a patrně dost času věnuje připravě na výuku studentů VOŠ. Tomu staršímu jsem řekl, že jsem rád, že jsou škola odborná a ne humanitní.
Budoucí heslo bude patrně "více robotů na práci". Ty budou řídit IT specialisté, které zase budou kontrolovat a řídit psychologové a sociologové. Ale jak v tom bude figurovat problém genderů si neumím představit.
Tady je ten seznam, zdroj byl ověřen, není to fake:
1. Současný život „superžen“ po zániku primární rodiny.
2. Konstrukce maskulinity ze strany mužských aktérů pole dance.
3. Výskyt sexuálního obtěžování studujících na českých vysokých školách.
4. Strategie seznamování homosexuálních mužů.
5. Subjektivní pohled českých žen žijících v pražské čtvrti X na počátku nového tisíciletí na mateřství.
6. Reflexe fenoménu sexuálního obtěžování českými herečkami v kontextu kampaně MeToo.
7. Legitimizace veganství v přátelském vztahu.
8. Mediální diskurzy sexuálního obtěžování v českých společenských časopisech.
9. Afektivní komponenta postoje vůči vybraným menšinám.
10. Labioplastika – představy o estetice a tělesné způsobilosti vagíny.
11. Genderová analýza neziskových organizací poskytujících služby příchozím.
12. Tělesnost a sexualita v próze Krásné zelené oči.
13. Specifická cvičení ve fitness centru z hlediska genderové perspektivy.
14. Politizace sexuality v Jihoafrické republice.
15. Sexuální reakce žen na nahé mužské tělo v různých stádiích vzrušení.
16. Referenční význam slov při komunikaci člověka a psa.
17. Formování a povaha vztahů mezi neziskovými organizacemi a státem.
18. Spolupráce a konkurence neziskových organizací pracujících s migranty v Praze.
Takže "buď práci čest", ale spíš převýchově...

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)

Meotti je profláknutej plagiátor a rasista.
A "Gatestone Institute" je profláknutá US "neziskovka", placená tamní sionistickou lobby. Protimuslimská, protiarabská, protipaletinská, rasistická a šířící prokázané fejky (jichž je většinou i autorem). Donedávna tomu šéfoval Trumpův exporadce John Bolton.
Něco jako kdybyste citoval "Der Stuermer", "Völkischer Beobachter", "Giftpilz", "White Defence League", "Daily Stormer" a pod.

Průměrný počet slepic: 2 (20 hlasů)

Je zajímavé, že Melotti nesouhlasí s tím ,co se dnes v Americe děje. Nejsou vaše názory jen ideologické nálepkování? Islámský extremista by "argumentoval" stejně.

Průměrný počet slepic: 4.8 (14 hlasů)

babyboxům, ženské emancipaci, proti židům nevyřvávajícím spolu se sionisty, proti křesťanům odmítajícím fanatismus etc.
Politicky fanatický sionista, nábožensky ultrakonzervativní křesťan a výsledkem toho guláše je obsah, mající nejblíž k těm islamistům, proti nimž údajně bojuje. Jen je zvláštní, že je katolík, protože takto extrémní projevy náboženského a politického fanatismu jsou obvykle vlastní US evangelikálům.

K USA:
Mně se také nelíbí, co se tam děje. Zejména pokud při tom dochází k ubližování (rabování, ničení soukromého i veřejného majetku, fyzické útoky...)
Ale příčinu spatřuji v kolapsu dosavadního systému.

Průměrný počet slepic: 3.2 (15 hlasů)

Pane Občan.
Není Meotti kámoš s Halíkem?

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale připadá mi spíš jako jeho dvojče :o)

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

Nejde o to, proti čemu Melotti brojí. Na své názory má právo.
V této diskuzi jde o jeho myšlenku, kterou citoval Robertík. Tato myšlenka je zde na místě. Proti ní nemůžete nic říct, tak argumentačně faulujete ad hominem, osobním útokem.
Úplně stejně, mimochodem, to dělají ti, co odstranili Koněva, počmárali Churchilla nebo shazují sochy v USA a Británii. Stačí něco, pouze podle nich, nevhodného, z minulosti.
Aby vám z té nenávisti k těm, co nezastávají vaše názory, nepraskla žilka.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já jsem to od Občana čekal :) Už jednou se ohledně toho webu do mě nevybíravě pustil. Nejsem první ani poslední a ani srab, který nepublikuje autora nebo web. Jen mi to potvrzuje předchozí pocit.

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud jsem se nepřehlédl, tak text je citací konce Meottiho článku.
A s Meottim (je ročník 1980, takže o "minulosti" nemůže být řeč) se asi neshodnu v ničem.

Na Robertíka jsem nezaútočil ani písmenkem.

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

to je podle vás, občane, špatně?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Pane robertík.
Velice dobře o něčem podobném píše Leo K na kose.
Jako všechno i toto se řízeno plánováno,udělat lidí dobytek.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nejlepší je to "nedorozumění s černou dírou", budou změny i ve vesmíru a fyzikálních zákonech. Black Sun a třeba i Černý Obr. A na zuby černidlo...

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

už jenom vymyslet ty názvy je na titul!

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

mladý, moc chytrý a moc krásný, protože mi nějak nedochází, co znamená seznam těch osmnácti 3,14-čovin. To jsou studijní témata, náměty na bakalářskou práci, či seznam dobrovolně povinné literatury k adekvátnímu rozšíření znalostí na úroveň umožňující získání VŠ titulu?

Můj názor, jestli takové výblitky řeší na VŠ, nedivím se už ničemu. A přihlásím na studia svou chlupatou přítelkyni - hlídací pesici. V Římě měli v senátu koně, moje fena bude magistrou, nebo alespoň bakalářkou, to dáme.

Průměrný počet slepic: 4.8 (23 hlasů)

to jsou témata diplomových prací UK, jestli jsem to tam nenapsal. A ne nebojte se. Jste starý, hloupý a ošklivý stejně jako já. Ty mladé, krásné a chytré čekají ebenové zítřky a sloní kel zadeli. Já přecházím ze světlého na tmavý ležák a vracím se k "laku na rakve" (rozuměj Fernet), abych nezapomněl zvracet :-) a tmavnout.....Hajhou

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

si sám. Jako kdysi na vojně. Divoký kapitalismus a debilizace jdou mimo mě. Čo bolo, bolo. Centrálně organizovaná společnost končí už 30 let. Stát se pomalu stává firmou. Moje jednomužná firma je druhý extrém. Firmy budoucnosti budou mít max. 5 osob a největšími firmami budou domobrany.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

To vědí všichni a proto ti nejvíce debilizovaní zakládají čerstvé tradice. Je jich přehršel a nejvíce ve sdělovadlech. Téměř v každé reklamě se mihne černoch/ška, aby podprahově navodili normálnost černochů v kotlině. Tradiční budou neziskovky, zapsané spolky a jiné firmy, tvořící atlantické hodnoty. Ani se mi už nechce datlovat do mobilu, půjdu rači něco dělat.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

Tak to nekupujte. aspoň jestli nemusíte.

Jestli je váš nebližší krám Lídl, tak byste se zbytečně trestal, ale nějaké drobné represálie proti majiteli aut Fiat či BMV jsou zcela na místě. Je zatím dost značek, který BLM nepřispívají ani nezakládají žádné římské kluby.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Boj proti suchu jsme vyhráli. To ti přeje Mařena.

Průměrný počet slepic: 4.3 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Na BL si vzali na paškál Trumpa. Sebrané poznámky do žákovské knížky.
https://blisty.cz/art/100341-americti-cinitele-znepokojeni-trump-je-pro…

"Trump systematicky útočil na vedoucí představitele hlavních spojenců Američanů a ponižoval je. Zejména ponižoval dvě ženy: premiérce Velké Británie Therese Mayové neustále říkal, že je slabá a nemá odvah,u a německé kancléřce Merkelové, že je "blbá"."

Hmm. Trump má asi postřeh.

Celkově z toho, co na blistech píšou, pro mně vyplývá, že Trump je lepší varianta pro svět. Držím mu palec. To vše díky elfům a jejích informacím.

Průměrný počet slepic: 4.9 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Moderní doba se donedávna vyznačovala nekritickým přejímáním managementu a nástrojů řízení lidí z USA či Japonska. Pak se zjistilo, že jsou jisté kulturní odlišnosti. Tak Japonci upustili od u nich celkem obvyklých firemních rozcviček, kdy někdo z šéfů předcvičuje a ostatní to po něm opakují. Díky spartakiádám, tenhle nápad vzal rychle za své - a vyhovovalo to i těm Japoncům.
Namistrovaní Američané přijeli z USA do ČR s představou, že je to zde samý zaostalý mužik žijící v zemljance a popíjející samohonku. pak s údivem začali zjišťovat, co vše zdejší lidé ví. A co vše oni neví, a že vše nevyřeší porada nebo graf. Kolektivní porada je zase specialita Francouzů. Nejnověji ve formě konferenčního hovoru videochatem přes skype. Podobně to mají i jiné národy. Nejčastějším výsledkem porady je hledání argumentu, proč návrh na poradě vrátit zpět tomu, kdo s ním přišel, k předělání nebo dopracování. Účelem porady není rozhodnout, ale poskytnout alibi účastníkům. Až se ten, kdo s nápadem přišel, naštve, a realizuje jej sám od A do Z. Když se nápad povede, bylo díky skvělému řízení a kolektivnímu rozhodování účastníků. Potvrdí si to navzájem. Když se nápad nepovede, tak to realizátor podělal, obešel všechny směrnice a nařízení a byl to jen lidský element jednoho člověka, který je okamžitě propuštěn. Když dotyčný neobejde směrnice, nemá předepsané výsledky. Když se mu něco nepovede, je vyřazen a nastoupí někdo nový. Pak se najednou zjistí, co vše dotyčný propuštěný dělal a vytvářel, a na jeho práci je najednou nutné přijmout dva až tři lidi.
Díky ubohým formám výuky ze škol lezou nepoužitelní absolventi. Nejsou úplně hloupí, ale nejsou ani kreativní. Proti kreativitě ve firmě bojují směrnice. Bez kreativity lidí firma upadá a nevymýšlí se nic nového.
Firmy vlastně přežívají díky tomu, že u konkurentů je to nemlich to samé a je tam stejně netáhel. Rozhodujícím jazýčkem na vahách prosperity firem je počet lidí, kteří už umí proplouvat ve firemním systému a pořád ještě mají nějaké výsledky. Firmám se daří navzdory úsilí tvůrců směrnic, z nichž si mnohé protiřečí. Bohužel znám pár firem, kde vyhodnocují, který člověk vytvořil nejvíce směrnic za poslední měsíc a toho oceňují. Většinou je to kolosální blb a směrnice jsou nepromyšlené, často si protiřečí. To, že jsou dvě směrnice, které jdou proti sobě, je pak využíváno zkušenými lidmi ve firmě. Mají záštitu na každou situaci a díky tomu poráží výtky, že porušují směrnice.
Jeden konkrétní příklad. Firma má směrnice na naložení těžké formy jeřábem a jak ji uvázat. Ale ta směrnice neplatí pro přepravu formy náklaďákem a vykládku. Přitom by to vyřešilo doplnění jedné věty, že ustanovení přiměřeně platí pro upevnění nákladu a vykládku.
To byl jen jeden příklad, mohl bych jich uvést mnoho a mnoho.
Zajímavé jsou i firemní noviny rozesílané e-mailem, kde neustále ukazují nové a nové tváře ve firemních pozicích. Nikdy se však nezmiňují, kam mizí ti, kdo pozice před nimi zastávali. Asi do guláše.
Noví dynamičtí vzdělanci nezvládají ani své humanitní obory. Jedna firma změnila jméno. Najala si na to agenturu pro komunikaci, aby jim vymyslela nějaké cool jméno. Tak jim je navrhli se vším respektem k psychologii lidí. Jméno tajili a odhalili je až s velkou pompou před 5 tisíci novináři. Ten raut musel stát bonusy zaměstnanců několika závodů. Po odtajnění jména se ukázalo, kde autoři udělali chybu. Jméno tak tajili, až je zapomněli prohnat vyhledávačem, např. Googlem. Ten totiž okamžitě vyplivl, že firma stejného jména už existuje v Číně. Tak problém vyřešili novým jménem platným pro firmy v Číně, protože mezitím spustili akci kulový blesk a všem dceřiným firmám po světě v jeden okamžik změnili jméno.
Ti Vidlákovi manažeři a dynamičtí progresivní genderoví specialisté nezmizeli, jsou nadále ve firmách. Jen se dokázali zaměstnat mezi sebou v kruzích a poradách, kam obyčejní lidé nemají přístup. Proto to pak vypadá, že zmizeli. Dokonalé perpetuum mobile budoucnosti, lidé se zaměstnají navzájem.
V 90. letech v době změn byla poptávka po nových vedoucích a brali i bez zkušeností. Za těch 30 let se ale zjistilo, že zkušenosti nenahradí vůbec nic, a tak jsou pozice vedoucích obsazovány s požadavkem na praxi uchazeče.
Speciální praxe je na státních úřadech. Všimněte si, že v případě změn jsou na pozice vedoucích a ředitelek dosazovány ženy, aby se naplnila kvóta genderové rovnosti.
Svět kvót nikdy nemůže fungovat, protože kvóta nahradila schopnosti. Proto nemějme obavy o v současnosti zaváděný systém rovnosti pohlaví, ras apod. Určitě zkrachuje. Podobnost se světem politruků a tajemníků po 1948 není náhodná. Slovy Viktora Černomyrdina: "Ještě nikdy to tu nebylo a už je to tu zas!"

Průměrný počet slepic: 4.9 (39 hlasů)
Trvalý odkaz

To je podle mě stručný popis posledních 62 let. Kdybych byl Metuzalém, napsal bych 939 let, zbytek je rezerva na dožití. Píšu moudro v množném čísle ve jménu celého lidstva, i ve jménu čerňochů a saamú. Osobně to máme ale jinak, za každým je vidět jen úspěch, záře a dílo. Žádná hnědá čára.

Ještě k náhradě bělochů za černochy. Černoch má cca 2x větší stolici, než běloch. Na bělocha jsou dimenzovány evropské záchody, kanalizační sítě a čovky. Pokud se to celé nevymění, bude Evropa zasraná.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

jsme měli pohorky č. 45, takže bylo celý naše :)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

"Matka Země a otec Slunce nám poslaly vzkaz, zatmění je znamení."

Zdroj: https://eurozpravy.cz/domaci/spolecnost/babis-matka-zeme-a-otec-slunce-…

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

v naší ulici všichni mladí se už buď zabili nebo hákují v cizině pod záminkou naučit se jazyk nebo mají invalidní důchod

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Jednacím jazykem sněmovny je čeština, a tu jazyk pana ministra připomíná jen vzdáleně," pronesl Korte krátce po Babišově vystoupení u řečnického pultu. "Hatmatilka, kterou hovoří pan ministr Babiš, se českému jazyku podobá jen vzdáleně," pokračoval v kritice Korte. "Nemluví-li poslanec česky, tlumočí se jeho projev do českého jazyka, pokud o to alespoň jeden poslanec požádá. Já jsem ten jeden poslanec," doplnil žádost.
Jinak to dopadne takhle.
Foldyna "Chtěl jsem mu dát jazyk."

Průměrný počet slepic: 1.3 (16 hlasů)

"Babiš" máte už dneska splněno, tak ještě Zeman a Putin.

Tak rychle, ať to máme za sebou.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

kvůli které mládí odpočatí budují cizí říši a pokud se část vrátí,tak po 40 za zenitem

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Zdravím. Pokusím se. K večeru. Snad.

Průměrný počet slepic: 1.7 (12 hlasů)

Už nehul meleš tady ho...na. Běž se vyspat ať si na půlnoc přípraven a při smyslech.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Já vím, zakázek na "Babiš, Zeman, Putin" je hodně, času málo...

Pokuste se, budu se těšit.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

Andreji.
On ten Korte to byl taky vejlupek,ten zase chtěl mluvit hebrejštinou v parlamentu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

každý čecháček je povinen n plynně ovládat jazyk hegemona je na diskusi. Jinak za prvé prekladatelé nebudou mit co žrát a jednak i Einstein propadl z francouzštiny kdyby se učil intenzivně řeč,neměl by čas na své výpočty.

Průměrný počet slepic: 3.4 (7 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

No on pan Einstein zrovna v té matematice neexceloval, ty výpočty za něj "spáchali" jeho přátelé a prý i manželka !! A většinou, když se do těch rovnic nazadají "pišvajcovy konstanty" tak nevyjdou podle autora !!

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Wahí, wahí"

Průměrný počet slepic: 2.9 (12 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdysi kdosi zkoušel číro, pokud si vzpomínám, češtinu v parlamentě mu to nevylepšilo.

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

- Ale, pokud člověk nefunguje jako překladatel, tak to nestačí. A myslím, že ani překladatele nemůže dělat žádný blbec.
- Znalost cizí jazyka není příznakem inteligence, znalost více jazyků je důkaz talentu a píle, ale nic víc.
- Anglicky umí ve VB většina a přitom většina z nich nejsou ani manažeři ani vědci.
- Po 89 byla znalost angličtiny postačující kvalifikací, když ale i druhý pokus zaměstnat elektrokonstruktéra, jehož kvalifikací bylo absolvování FE a perfektní znalost angličtiny skončil nezdarem, majitel se rozhodl změnit důležitost sledovaných parametrů: 1. reálná znalost fungování elektřiny a řešení problematiky, 2. vzdělání a 3. cizí jazyk (na technické úrovni) jako bonus. A povedlo se.
- Ve firmě, kde ještě před koronáčem pracoval syn, se šéf rozhodl, že z důvodu zvýšení kvality práce, budou výrobní porady probíhat v angličtině, což syn komentoval slovy: "My nejsme schopni se dohodnout ani česky, zakázky začínají být průserové a angličtina to nejen nezlepší, ale totálně podělá!" Porady se nakonec vrátily do češtiny a syn dostal během koronáče padáka.
- "Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem." Tohle imaginární násobení lidí je fajn, pokud se ovšem nejedná o blbce. Jejich blbosti se pak bohužel také násobí.
- Je dobré znát cizí jazyk, je dobré znát i vlastní jazyk - ALE JENOM TOHLE FAKT NESTAČÍ.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

čtyři kury, protože jsem na to přišel už dávno, akorát jsem si myslel, že jsem blbej, když si to myslím.
Viz moje ségra. Jazyků zná milion a blbá je jak tágo. A to nejen v nepříbuzných oborech. Například nejsem schopen pochopit, jak může nerozumět většině holandských slov, anebo není schopna alespoň odhadnout jejich význam, pokud je má před sebou napsaná, když má státnice z němčiny a angliny.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)