Jsem nenadále zaneprázdněn

Autor
Štítky

Na poslední chvíli jsme se domluvil s rodinou, že zítra se u nás na dvoře bude bagrovat. Musel jsem kvůli tomu zajistit kupu věcí a tak jsem se vrátil domů příliš pozdě na to, abych ještě něco smysluplného napsal. 

Tož do dnešní diskuse nadhazuju téma mladých moderních a dynamických vedoucích, mistrů a manažerů. 

Všímáte si, že jich v poslední době nějak ubylo? Že ty kecy, které měli ještě před pěti roky, nějak přestaly? Že vůbec mladí moderní a dynamičtí vedoucí zmizeli kamsi do neziskovek a ve výrobě se vlastně už skoro nevyskytují... 

Jako kdyby se kapitalismus fakt měnil v nějakou postfaktickou apokalypsu. Jako kdyby se už s výrobními vztahy nepočítalo a nepočítalo  se ani s vykořisťováním pracujících. Jako kdyby opravdu veškerý svět soustuhů, obilných sil, motorů a letadel byl jen jinou formou bílé nadvlády a v multikulti svěgě to musí být zrušeno. 

Nebo jako kdyby korporace zjistily, že mladí inženýři jsou blbí jak tága a tak je neberou... 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (47 hlasů)

Komentáře

čtyři kury, protože jsem na to přišel už dávno, akorát jsem si myslel, že jsem blbej, když si to myslím.
Viz moje ségra. Jazyků zná milion a blbá je jak tágo. A to nejen v nepříbuzných oborech. Například nejsem schopen pochopit, jak může nerozumět většině holandských slov, anebo není schopna alespoň odhadnout jejich význam, pokud je má před sebou napsaná, když má státnice z němčiny a angliny.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Targusi,
sestra je v tom nevinně. Veškerou krásu, mládí a inteligenci jí už při narození ukradl její bratr, který je teď krásný, mladý a chytrý. :-)

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

je rozdíl znát jazyk,že se někde domluvíte na dovolené nebo navážete družbu u táboráku a druhá věc řešit v angličtině ekonomické a narodohospodarske záležitosti

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zrovna ekonomické a národohospodářské záležitosti až tak komplikované nejsou, protože se často přebírají slova. Komodity nejsou české slovo, futures nejsou české slovo, opce není české slovo, komerční není české slovo, rating není české slovo, segment není české slovo atd.

Překládejte do angličtiny vodník, čert, bubák, polednice, klekánice nebo strašidlo. Překládejte košatý strom či rozverná trajdalka.

Kdysi jsem jedný Němce vykládal historku a nevěděla, co je afrodisiakum. Tehdy to nebylo ani v jejím slovníku. Teď už to je na wikipedii, ale jak moc je to používané nemám tušení.

Stejně tak Francouzi nemají slovo pro horny / nadržený. Samozřejmě jsou schopni to vyjádřit jinak, ale překlad to není - jen jinej popis.

Jak přeložíte francouzský slovo cul, protože to je jedno slovo, co je zároveň pro píču a zadek, v určitých spojeních sex, podle kontextu je to velni vulgární či vůbec, odvozují se z toho naprosto počestná slova jako kalhoty a kalhotky.

Tohle je těžký přeložit
https://www.youtube.com/watch?v=3ThrlTaPWO8

Je to postavený na slovních hříčkách protože bitch je fena i děvka, ale děvka ve smyslu sexuálním i charakterovém, čili mrcha. Bone je normální slovo pro kost i přeneseně i erekce. Tussle je rvát se, ale má to i sexuální význam.

Like to get down and tussle a little
bit? Like me and Tuffy, before she
got run over, we use to get down on
the floor and tussle. I say to her,

"You a good bitch dog, Tuffy, here's a treat
for you." And I give Tuffy what every
bitch love best. You know what that is?
A bone.
I can give you a bone, too, girl.

V českém překladu ta scéna ani nemá smysl, protože bone bylo přeloženo jako kost.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Proč psát tak dlouze o vulkanizovaném příteli osamělých žen?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vy ho máte vulkanizovanýho?

Zatím bez slepic

A priest and a shepherd from Australia participate in a TV game.
After answering all the questions, there is a tie.
So both are given one final assignment.
It is to write a poem in three minutes, using the word "Timbuktu".
It is city in Africa.

The priest returns with the fruit of his inspiration:

"I was a father all my life,
I had no children, had no wife,
I read the bible through and through
on my way to Timbuktu ... "

The poem makes a great impression, and the priest smells a sweet victory.
But then comes the shepherd, with his winning masterpiece:

"When Tim and I to Brisbane went
We met three women cheap to rent.
They were three and we were two,
So I booked one and Tim Booked Two ... "

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

jsou 2 různé věci. Já se domluvím s technikem. V Německu, Švédsku, v Lichtu, Švajcu, v Rusku. Nedomluvím se s debilem, ale to mi nevadí. Za mě 5 slépek.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

Ví vil sí. D situejšn iz komplikejted.

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

In reply to by Dagmar (neověřeno)

Trvalý odkaz

Máš texaský přízvuk... Jsi bílá konfederátka?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

vyrojí víc. Nějak si musí ty prachy zasloužit.

Zatím bez slepic

Překvapivě může blbec i relativně snadno vystudovat i většinu VŠ, protože velká část studia je jen o memorování. Když zkoušky nejsou i o tom, jak naučené používat, tak blbec projde.

Blbci to mohou i učit jazyky na VŠ. Uvědomte si, že tam učí nebo ještě nedávno učili lidi, co jazyk vystudovali TADY, znali ho jen z nahrávek, maximálně si tam pobyli 14 dní až jeden rok a dost.

Nikdy v něm netlachali v hospodě, nikdy v něm neříkali dětské říkačky, nikdy v něm nečetli časopisy pro puberťačky.

Sleduju často dokumenty na Zoom či ČT a překlady jsou někdy úplně zcestné. Musíte si to přeložit zpět, aby vám došlo, co autor vlastně myslel a překladatel nepochopil.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

Překvapivě může blbec i relativně snadno vystudovat i většinu VŠ, protože velká část studia je jen o memorování. Když zkoušky nejsou i o tom, jak naučené používat, tak blbec projde.

Blbci to mohou i učit jazyky na VŠ. Uvědomte si, že tam učí nebo ještě nedávno učili lidi, co jazyk vystudovali TADY, znali ho jen z nahrávek, maximálně si tam pobyli 14 dní až jeden rok a dost.

Nikdy v něm netlachali v hospodě, nikdy v něm neříkali dětské říkačky, nikdy v něm nečetli časopisy pro puberťačky.

Sleduju často dokumenty na Zoom či ČT a překlady jsou někdy úplně zcestné. Musíte si to přeložit zpět, aby vám došlo, co autor vlastně myslel a překladatel nepochopil.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

nebo k nám právě dorazil z alternativního vesmíru? V této realitě poslanec Korte doposlancoval již v roce 2017. :-))

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

tehdy ředitel Ústavu pro jazyk český AV ČR, že projev AB je rodilému mluvčímu českého jazyka srozumitelný, i kdyby to nebyl vystudovaný filolog, jako je pan dr. Korte.
K tomu jen dodávám, že pro práci politika je AB mnohem kvalifikovanější, než je pan Korte, což voliči patřičně oceňují.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

MUDr. Ivan David
47 min

Rakouská vláda si předvolala na kobereček tureckého velvyslance za násilí páchané tureckými Šedými vlky

Rakouský ministr zahraničí Alexander Schallenberg (ÖVP) si kvůli čtyřdenním násilnostem páchaným příslušníky turecké teroristické organizace Šedí vlci ve vídeňské čtvrti Favoriten předvolal tureckého velvyslance Ozana Ceyhuna. Místo slušné omluvy za násilné útoky tureckých občanů na legální demonstrace rakouských občanů kurdské národnosti a na rakouské policisty však turecký velvyslanec zcela nediplomaticky napadl vládu hostitelské země z podpory terorismu.

„Skutečnost, že ve Vídni byly příznivci Kurdské strany pracujících (PKK), která je Turecku na seznamu teroristických organizací , organizovány demonstrace, jsou dalším důkazem toho, jak málo upřímně probíhá v Rakousku boj s terorismem.“ Toto stanovisko tureckého ministerstva zahraničí tlumočil turecký velvyslanec šéfovi rakouské diplomacie.

Rakouský ministr turecký přístup rázně odmítl. „Nazvat demonstranty příznivci teroristických organizací je slovník, který odmítáme.“, řekl Schallenberg. Ministr (na druhém obrázku) důrazně varoval tureckého diplomata, aby se do budoucna takových prohlášení vyvaroval. „Právo na svobodu shromažďování a projevu má v Rakousku velkou hodnotu, “ připomněl rakouský ministr tureckému vyslanci. Při jednání jej vyzval, aby „přispěl k de-eskalaci“ místo „přilévání oleje do ohně“.

Po jednání Schallenberg v rozhovoru s rakouskou televizí ORF zdůraznil, že si Rakousko nepřeje, aby byly do Vídně dováženy jakékoli zahraniční konflikty. Předvolání tureckého vyslance je dohrou na útoky Turků organizovaných v paramilitární organizaci Šedí vlci na pokojné a legální demonstrace Kurdů proti turecké agresivní politice. Rakousko je jedna ze zemí, kde jsou Šedí vlci zakázaní jako teroristická organizace kvůli mnoha prokázaným případům účasti jejich členů na vraždách, žhářství a dalších násilnostech.

Šedí vlci jsou organizačně propojení s menší tureckou vládní stranou MHP. Jde o obdobu polovojenských jednotek německé nacistické strany SA. Na rozdíl od ní však provádí útoky na opoziční politiky nejen v Turecku, ale i v zahraničí. Jejich zákaz a zařazení na seznam teroristických organizací v Rakousku loni prosadila současná vláda kancléře Sebastiana Kurze (ÖVP).

Recipročně si turecká vláda předvolala na kobereček rakouského velvyslance Johannes Wimmera. Ten se však na předvolání odmítl na turecké ministerstvo zahraniční dostavit z důvodu „zaneprázdnění“. Místo sebe poslal jen chargé d´affair, což je nižší diplomatický zástupce země. Tento akt – nepochybně předem konzultovaný s nadřízenými ve Vídni – je dalším signálem, že Rakousko a Turecko směřují k diplomatické roztržce.

Rakousko jako jediná země EU ostře vystoupilo proti turecké invazi do kurdských oblastí Rojava a Afrin na severu Sýrie. Kvůli válečným zločinům páchaných tam tureckou armádou a pomocnými džihádistickým sbory si při konferenci EU-Turecko odmítl rakouský kancléř Kurz podat ruku s tureckým prezidentem Recepem Erdoganem. Rakousko jako neutrální země není ve své politice vázáno nutností brát ohledy na to, aby nejagresivnější člen NATO nepřeběhl k Rusku.

Při jednání na tureckém ministerstvu zahraničí si rakouský vyslanec vyslechl výtky proti násilí, které rakouská policie použila proti Šedým vlkům. Rakouští policisté, kteří se snažili zabránit násilným útokům Turků na Kurdy přitom ve skutečnosti museli také čelit agresívním útokům. Šedí vlci policisty napadali dlažebními kostkami a dalšími nebezpečnými předměty. Rakouští policisté s nasazením svého zdraví zabránili, aby Šedí vlci provedli s kurdskými demonstranty to, co spáchali v Oděse ukrajinští neonacisté s demonstranty ruské národnosti, které upálili v Domě odborů.

Na stanovisko turecké vlády tlumočené rakouskému vyslanci ještě včera veřejně reagoval rakouský ministr vnitra Karl Nehammer (ÖVP), který výtky odmítl. Zdůraznil, že v Rakousku je zakázaná i PKK. „Postupujeme stejným způsobem proti oběma.“, řekl Nehammer (na třetím obrázku) . Rakousko uplatňuje „nulovou toleranci k násilí, bez ohledu na to, z které strany.“, zdůraznil ministr vnitra. Současně odmítl, aby na rakouské půdě byly vedeny turecké konflikty. „jediný kdo má v Rakousku legální monopol na násilí je policie. Nikdo jiný není oprávněn brát do svých rukou zbraň a prosazovat to co si myslí, že je spravedlnost. Zvlášť, když je to v rozporu s našimi zákony.“, řekl Nehammer.

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)

Chválím Davida za informování o věcech o kterých je ticho po pěšině a Manecu za pravidelné šíření.

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

Jak poznáme, že je nějaká událost důležitá?
Není v bakalonovinách ani kalouskovizi.

Nebo až po několika dnech, kdy se už natolik rozlila, že ji už nelze utajit..

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

ze chválí Manecu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Chválím Ládíka,
že chválí AH,
že chválí Manecu,
:-))

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

To, co dělá téměř každý den Ivan David, je vlastně velmi unikátní. Nepamatuju se, že by nějaký europoslanec vůbec kdy informoval ze své pozice o věcech kolem. Snad jen Jan Keller občas napsal nějaký ten článek. Většina našich europoslanců jen bonzuje a evidentně působí proti naší zemi v zájmu pohodlného lenošení v bruselské řiti. O některých europoslancích není slyšet vůbec.

Ivanu Davidovi patří velké díky, odvádí nekonečně užitečnou práci nejen pro nás člověky této země, ale i skvělé PR pro SPD a Tomia Okamuru.

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

že i v EU lze dělat poměrně samostatnou zahraniční politiku. To se, samozřejmě, našim přizdisráčům nemůže líbit. Rakousko není ten správný příklad.

A kupodivu se Rakušané nebojí, přestože členem NATO nejsou a žádní silní spojenci mu nepomohou, když bude potřeba.
Naši politici museli po převratu rychle vstoupit do nového paktu, když nám spojenci tak úžasně pomohli v 38. roce že ?
Ostatně jak by asi dopadlo referendum o vstupu do NATO ?
Proč my musíme mít v řízení země pořád takové posery ?
I komunisté lezli Sovětskému svazu tak do prdele, až jim to muselo být protivné !

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Nikdo rád nejedná s hadrovým panákem !

Průměrný počet slepic: 3.4 (7 hlasů)

Všichni mají máslo na hlavě.

Až se přestane oslavovat sametová revoluce a bude prohlášena veřejně za podvod a akci všech rozvědek po okolí, tak pak se něco změní.
Do tý doby nic podstatného nezmění.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

ač Okamuru moc nemusím slyšet, tak takto napsáno to má hlavu a patu a můj souhlas.
https://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=253778
Jenže je to hrách na stěnu, poslanci si jedou po svých kšeftech. Schválí to, přece nedopustí nové volby, přišli by o koryto a kdo by zaplatil jejich hypotéky a jiné rozjeté tunýlky,
že?

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Karolina Stonjeková
1 hod

V bezpolicejní zóně v Seattlu zastřelen 16letý černošský chlapec... Přičtěte k tomu čtyři mrtvé černošské policisty, zabité během “poklidných” protestů po smrti George Floyda. A vyjde vám zajímavá věc: celá tahle slavná BLM agitka není vrchol rasismu jen proto, že říká, že záleží JEN na černých životech a na ostatní kašle. Ona dokonce říká, že záleží pouze na NĚKTERÝCH černých životech. Že ne všechny černé životy jsou si rovny, protože život opakovaně trestaného kriminálníka má podle BLM de facto větší hodnotu než život čtyř policistů nebo šestnáctiletýho kluka. Na oko bojují proti sortování lidí. Ale ve skutečnosti předvádějí ten nejodpornější způsob selekce lidí vůbec!

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

To je tajtrlík :-)))

Kdykoliv vidím tyhle tajtrlíky z debilbloku, říkám si zlatej bába...

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

Je to poctivý kus strojařiny a na první pohled je zřejmé, že je to neživá věc, pouze nástroj bez emocí. Víte, že s pistolí je zbytečné se bavit a že případnou diskuzi je třeba vést s tím, kdo ji drží v ruce. Ten vám může vzít život a pistole to pouze zajistí.
Z toho člověka strach mám.
Je to speciální produkt přírody a na první pohled vypadá jako člověk, ale je to neživý předmět, pouze nástroj bez emocí. Záludné je to, že nikdo netuší, že je zbytečné se ním bavit, ale že případnou diskuzi je třeba vést s tím, kdo jej řídí. Ten vám může vzít život a předmět, který jen vypadá jako člověk, to pouze zajistí.
Chlapce pravděpodobně čeká kariéra.

PS: Ta absence emocí, sebereflexe a neochvějné přesvědčení o vlastní pravdě bez jediného záchvěvu pochybností by si zasloužily podrobný výzkum na uzavřeném oddělení.

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)

Tak k tomu se dají říct jen 2 věci :
1. Gratuluji ODS k posílení kádru, věřím, že to bude rozdílový hráč.
2. ... ježíšmarjáááááá....

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Hezké zamyšlení nad podobnostmi dnešních zelených se středověkými náboženskými fanatiky
https://neviditelnypes.lidovky.cz/klima/svet-zeleny-aktivismus-se-podob…

"Mentalita zelených věřících je spojuje ještě s jedním středověkým hnutím. S flagelanty. Ti se sami bičovali, aby se zbavili svých hříchů." Zatím se ani náznakem nebičují. Ale chtějí to po nás. Prý jsme Alte Sau.

Občas mám chuť ji s tím bičováním pomoct.

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

To psal Admirál.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Šedí vlci ve vídeňských ulicích

30.6.2020 / marian.kechlibar

“Nedovolíme, aby se do Rakouska přelévaly turecké konflikty.” – Sebastian Kurz.

“Pozdě.” – Marian Kechlibar.

Tak se nám u jižních sousedů odehrává zajímavý kvas. Na demonstraci Kurdů a příznivců Antify zareagovali turečtí nacionalisté z hnutí Šedých vlků a od té chvíle panuje ve vídeňské čtvrti Favoriten určité napětí.

https://kechlibar.net/2020/06/30/sedi-vlci-ve-videnskych-ulicich/

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Menší konzervativní euroskeptické strany by se měly být schopné dohodnout zejména při volbách do senátu na společném kandidátovi
https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2020062912156296-zasadte-se-o…

Jinak mají smolíka.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Já si to nemyslím.
Už několik let tady někteří míň bystrý novináři a politologové blouzní o spojení levicovejch, pravicovejch, protibabišovskejch, protikomunistickejch, tradičních, proEUropskejch nebo euroskeptickejch stran, ale to nikdy nefungovalo a ani fungovat nebude.
Politika je souboj ideí.
Oni všichni mají stejnej problém - nemají ty idee.

Když se utkají dvě idee, vyhraje ta lepší.
Když se sečtou čtyři nuly, bude to pořád nula.

Přesně to popsal Miloš Zeman v knize Jak jsem se mýlil v politice:
" postupně vznikaly a zanikaly různé ministraničky, které pořádně nikdy neuspěly, ovšem štěpila se tak levicová scéna. Prvotní snahy ČSSD snažit se s těmito stranami jakkoli sjednotit nebo domluvit vzájemnou spolupráci nic nepřinášely a Zeman sám uznává, že takové pokusy z jeho strany byly omyl.
Po této chybě jsem konečně pochopil, že jedinou cestou, jak vybudovat silnou sociální demokracii, je zničit všechny strany v okolí. To bylo možné provést dvěma způsoby. Prvním byly různé slučovací sjezdy, při nichž by však do ČSSD nalezli i nevýkonní členové a právě ti by se nejvíce drali o funkce. Proto jsem zvolil druhou cestu, a sice vysát z konkurenčních politických stran schopné jedince a zbytek ponechat jejich osudu. V průběhu několika málo let tak zaniklo nebo se stalo prakticky bezvýznamnými asi osm politických stran"

A Miloš, to je starej praktik!

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

ČSSD na prudce sestupnou trajektorii.
Nemluvě o tom, že se místo schopných obklopil všehoschopnými, kteří měli a mají dosud sociální demokratično zcela u zadele.
Takže to nakonec dopadlo tak, že v ČR nezbyla, kromě komunistů, ŽÁDNÁ sociálně orientovaná politická strana.

Průměrný počet slepic: 3.7 (11 hlasů)

Osobo, nešly tudy děti?
Pleju len!

Řeč je o spojování stran!
Nefunguje!!!

Ostatní pohádky starých zhrzených "demokratů" mě upřímně nezajímají, čtu je na socsítích pořád dokola a jsou mi lhostejné.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

Bohužel však zjevně nezafungoval ani jeho recept - ani co se vycucnutí schopných z menších stran týče, ani zničení samotných menších stran stejného nebo skoro stejného politického zaměření.

Spojování politických partají nefunguje, to je fakt.
Avšak nikoli proto, že by neměly společnou ideu, nýbrž proto, že všechny mají vedení, které tím vedením chce zůstat a urvat pro sebe co nejvíc.
Jak dopadly dosud všechny předvolební, volební a povolební koalice, víme. A nebylo to proto, že by neměly nic společného. Bylo to proto, že žádný z předsedů a místopředsedů partají nebyl ochoten ustoupit ani o píď, šlo-li o prebendy.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

"Spojování politických partají nefunguje, to je fakt"
Konečně něco racionálního.

Vaše další politologické teorie jsou úsměvné, ale co já s tím...

Průměrný počet slepic: 2.8 (5 hlasů)

Pane Občan.
Už to Zeman zazdil oposmlouvou.
Jenže to jasně naznačuje,že nejen zachránil Klause a ODS,ale že jsou ze stejného hnízda,žádná pravice,nebo levice,jen okrádat stát.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Z mého pohledu oposmlouva zas až takový problém nebyla.

Strany tehdejší PAL se snažily vyjebat s ČSSD. přepískli to, ČSSD společně s ODS následně vyjebalo s PAL. PAL pak usedavě naříkala.

Že s kradlo, je další věc. Kradlo by se ale, i kdyby tehdá vnikla koalice ČSSD s PAL.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

Nejde o "spojení", jde o účelovou podporu kandidáta do senátu. Aby měl šanci se tam dostat někdo z blízkého názorového proudu.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

na ČT to rozdýchávali hodně dlouho. Držím Trumpovi palce a myslím, že ví co dělat aby vyhrál.

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)

A dodnes nechápu, proč by měli být demokraté lepší ? Pro mír ve světě určitě ne !

Průměrný počet slepic: 4.2 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

ti lekari bez hranic by se mohli prejmenovat na Rozesírači, nebo pašeráci bez hranic

-------------

V centru Paříže vznikl tábor migrantů. Má upozornit na jejich těžký život

Humanitární organizace Lékaři bez hranic (MSF) zřídila v noci na úterý v centru Paříže provizorní tábořiště. Ubytovala v něm zhruba 75 nezletilých migrantů. Právě na jejich nelehký osud chtěli MSF a několik dalších organizací svou akcí upozornit, informovaly světové agentury.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/pariz-centrum-migranti-lekari-be…

Migranti už zase plují do Evropy. Dvě lodě hledají ve Středomoří přístav

Záchranná loď Ocean Viking, která minulý týden ve Středozemním moři vzala na palubu 118 migrantů v nouzi, stále nedostala povolení zakotvit v žádném z italských ani maltských přístavů. Dalších 43 lidí v pondělí zachránila loď Mare Jonio, která už tou dobou měla na palubě dalších 70 migrantů a která má nyní rovněž problém zakotvit.

Loď Ocean Viking, kterou provozuje organizace Lékaři bez hranic (MSF) společně s charitou SOS Méditerranée, zachraňuje ve Středozemním moři migranty.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

Jo, to je ta zločinecká banda, co se podepsala na likvidaci Jugošky a etnickým vyčištění Kosova od Srbů.

Ti čeští by měli vracet peníze za studia, protože ta se jim platí s tím, že budou léčit v Čechách Čechy.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Karolina Stonjeková
7 hod

Takhle trapně za někoho mi nebylo od doby, co jsem před pár lety viděla jistý rozhovor na DVTV🤦‍♀️. Ale přesto doporučuju - pusťte si to! Ten chlapec je smrtící kombinace naivní hlouposti a odhodlané angažovanosti, štrejchnuté mladickou nerozvážností a touhou, vydláždit cestu do pekel těmi nejlepšími úmysly. Na jednu stranu je mi klučiny líto. Ale na druhou stranu - plnoletej je, a udělat ze sebe verejně pako, bylo jeho svobodný rozhodnutí. Tosh co.
--------------
XTV.cz - „Fiala a Kalousek nechtějí moc, ale pracovat pro zemi. K demonstracím jsou vážné důvody. Babišovi jde jen o moc...“ – říká aktivista Milionu chvilek Radoslav Sturm.
https://xtv.cz/archiv/fiala-a-kalousek-nechteji-moc-ale-pracovat-pro-ze…
----------------------
moje poznámka:
Chlapi. ženské, holubi, veverky a jiná pohlaví zde na Kydech - fakt si to přehrejte! Obdivuju Xavera, že celou půlhodinu zachoval pokr fejz a nespadl se židle po vyprsknutí smíchem.
Je zřejmé, že ODS shromažďuje další velké jantary. Když si představím před stranickým pultíkem stát třeba Fialu, Novotného, Myrku a tohoto perspektivního mladého pána, tak pak už jen stačí, aby dědeček hříbeček udělal 2x cink cink a panoptikum se může spustit.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)