Jsem nenadále zaneprázdněn

Autor
Štítky

Na poslední chvíli jsme se domluvil s rodinou, že zítra se u nás na dvoře bude bagrovat. Musel jsem kvůli tomu zajistit kupu věcí a tak jsem se vrátil domů příliš pozdě na to, abych ještě něco smysluplného napsal. 

Tož do dnešní diskuse nadhazuju téma mladých moderních a dynamických vedoucích, mistrů a manažerů. 

Všímáte si, že jich v poslední době nějak ubylo? Že ty kecy, které měli ještě před pěti roky, nějak přestaly? Že vůbec mladí moderní a dynamičtí vedoucí zmizeli kamsi do neziskovek a ve výrobě se vlastně už skoro nevyskytují... 

Jako kdyby se kapitalismus fakt měnil v nějakou postfaktickou apokalypsu. Jako kdyby se už s výrobními vztahy nepočítalo a nepočítalo  se ani s vykořisťováním pracujících. Jako kdyby opravdu veškerý svět soustuhů, obilných sil, motorů a letadel byl jen jinou formou bílé nadvlády a v multikulti svěgě to musí být zrušeno. 

Nebo jako kdyby korporace zjistily, že mladí inženýři jsou blbí jak tága a tak je neberou... 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (47 hlasů)

Komentáře

Až teď jsem si všimla, že odkaz na ten rozhovor už sem dal po obědě Pán z Višně. Snad to nevadí.

Velmi upřímně.... po shlédnutí toho rozhovoru jsem si vzpomněla na slova Alaina Delona, který řekl (volně parafrázováno), že mu vůbec nebude vadit odejít z toho světa, který se obrací prdelí vzhůru.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Mě ho líto není vůbec.

V devadesátkách, když už byl net, jedna starší dáma říkala "Dneska nikdo nemá právo být blbej."

S těmahle nemám žádný slitování, i když jsou vtělený do hezké slečinky.

Myslím, že potřebují bolest, aby začali přemýšlet.

Hodně bolesti pro hodně přemýšlení.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Heslo Black Lives Matter je rasistické, záleží na všech životech, řekl Zeman

Heslo amerických protestů Black Lives Matter je podle českého prezidenta Miloše Zemana rasistické. Záleží totiž podle něj na všech životech. Řekl to při své úterní návštěvě v rezidenci amerického velvyslance při příležitosti oslav 244. výročí Dne nezávislosti USA. Kritizoval také názorové vůdce spojené s protesty.

Zeman na oslavě předeslal, že jeho proslov tentokrát bude mírně nezdvořilý a ne tak hřejivý jako obvykle. Řekl, že společnost v Česku i Spojených státech v současnosti čelí útokům na nezávislost svých občanů. „Toto nebezpečí nemůžeme ignorovat, musíme mu čelit,“ řekl.

Dodal, že je přišel jako nezávislý občan i jako přítel USA. „A z obou těchto rolí říkám, že slogan Black Lives Matter je rasistický, protože záleží na všech životech,“ prohlásil.

Kritizoval současné nepokoje v ulicích, které vypukly po smrti George Floyda a přelily se do celého světa.

Zeman upozornil, že dochází k ničení soch ve Spojených státech i Česku. Opřel se i do oppinion leaderů (názorových vůdců), kteří jsou aktivní v souvislosti s protesty. Takové lidi nazval „hlupáky“.

„Nepotřebuji nikoho, žádné velké bratry, kteří mi budou říkat, jaké mají být hodnoty prezidenta či velvyslance. Potřebujeme svobodné myšlení a potřebujeme selský rozum,“ řekl prezident.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milos-zeman-heslo-black-lives-matter…

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-oznacil-heslo-black-lives-ma…

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

zakopával na dvoře.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Už se našel ten Uhlíř?
Aha! :-)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Zemanovi palec nahoru!

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Jednu věc na keré sme pod jeho velením neprodělali.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mladí blboni se učej u systému šmejdů jak se naučit vytvořit mechanizmy, keré jim pak za čtvrtinové platy zakroutí krkem. Kolik času eště je potřeba než to starejm mamlasům donde by byla hloupá otázka. Nechají vás dožít v představách, že ste si nakydali do talířa spravedlivě a zásluhově. Tož eště křížek na čelo a je to dokonalý. Heh

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Dnešní příspěvek o zajišťovacích příkazech a nemožnosti domoci se práva a spravedlnosti je závažný. Jestli je to pravda, proč to teda Milion chvilek nevykřikuje denně na Letné? Proč se pořád mele jen něco o střetu zájmů, EU dotacích a Čapím hnízdě? Vždyť tohle je daleko závažnější obvinění? Ví o tom někdo něco bližšího?

Zatím bez slepic