Na dnes připadá výročí Breivikova masakru. (Psáno 22/07/2020) 

Autor
Štítky
 

ČT2 k tomu odvysílala pořad, spíš reportáž o jedné přeživší. Tehdy ji bylo 14, dnes 22/23. Jeli tam debatovat o feminismu, multikulturalismu, LGBT a podobných tématech. Dívka ani teď ani na vteřinu nepochybuje o svých přesvědčeních naopak, je pro ně ještě zapálenější. 

Své jizvy nosí hrdě, jak Gusta Fučíková jméno svého manžela.

Nikdo se jí nezeptal, jestli jí přijde normální jet ve 14 letech na politický školicí tábor. Stejná ČT ovšem někdy prezentuje naše pionýrské tábory jako vymývárny mozků pro fanatiky. Jindy tak presentuje tábory hitlerjugend. Čert se v tom vyznej, proč je to jednou vymývárna a jednou ne. 

Jak jsem si tak googloval tak jsem padl na povídání o přívozu. Tehdy jsem to nějak nepostřehl. Kdoví, jestli jsem byl tehdy nepozorný nebo o tom ČT ani nešpitla.

"Podle některých přeživších bylo ale traumatizující i to, že krátce poté, co Breivik zahájil střelbu, od břehů ostrova odplul přívoz, kterým se mohlo až 60 lidí dostat bezpečně na pevninu. Vody kolem ostrova jsou totiž hluboké, ledové a obtížně se v nich plave, podotýká BBC.

Na přívoze přitom odplulo pouze devět lidí včetně jednoho člena posádky. Pro ostatní se nevrátili. Odjet do bezpečí byl prý pokyn policie, kterou kontaktovali. Říká to například tehdejší lídr mládežnické organizace, který na přívoz nastoupil. Breivik ho označil za jeden ze tří svých hlavních cílů. Studoval důkladně jeho fyzický vzhled, aby ho pak na místě dokázal poznat. 

„Bylo to, jako když kapitán opouští loď,“ popsal své pocity jeden z přeživších, když sledoval odjíždějící přívoz. Později dodal, že mu tím ale nevyčítá jeho jednání. (pozn. Čmoud: to by si mohl zkusit)

Lídr skupiny později řekl, že se řídil instinktem. „Každý se snažil zachránit si život,“ uvedl. Určitý čas čelil výhrůžným smskám, voláním, dopisům a zprávám na Facebooku. Byl proto i pod policejní ochranou. Z vedení mládežnické organizace odešel v roce 2014. V roce 2015 se spolu s ostatními účastnil znovuotevření kempů.

Trochu to připomíná Titanik. 

Zde je ten leader. Gay znamená homosexuální, pro ty co neumí anglicky. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Eskil_Pedersen

Kdo umí anglicky, může si přečíst, jak celá partaj stála za uprchlým vůdcem a když slavný advokát přeživších a příbuzných obětí řekl, že oběti zpochybňovali vůdcovo vedení, ale cítili se bezmocní to vyjádřit veřejně, tak strana reagovala vztekle. Šéf strany Raymond Johansen (původním povoláním instalatér - my zas měli zelináře, mašinfíru a v EU knihkupce, tak se jim neposmívejte) řekl, že se mu z toho "zvedá žaludek a je vzteklý." Což měl být jako důkez, že má pravdu. (Tak až vám příště něco zkritizuju, tak to vytáhněte, protože když jste vzteklí a zvedá se vám žaludek, tak jste určitě v právu.) 

Jistá členka jejíž mladší sestra tam zemřela, řekla, že "O (Přívozu) Thorbjørn a Eskil Pedersenovi se (v partaji) nemohlo vůbec diskutovat, bylo to úplně tabu". Nakonec vystoupila z partaje. - Skoro to vypadá jako naše budoucnost. 

Je to zvláštní, mám podivný pocit, že to je poprvé, co čtu něco jiného než "všichni sjednoceni proti Breivikovi a extrémismům."

Školicí tábor na ostrově už je opět dávno otevřený a vesele se tam školí dál. Matka jedné z obětí plán kritizovala slovy, že na hřbitově se nedělají pikniky. Slavnostního dne se účastnil i tehdejší premiér Jens Stoltenberg, dnes známý jako generální tajemník NATO..

Tady níže jsou odborné názory na Breivikovo duševní zdraví z české Wikipedie. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

Zvláštní, že na slovo vzatým odborníkům nevychází všechno stejně. V chemii se tabulka prvků vůbec nemění podle toho, komu ji dáte do ruky. Železo je pořád nudně kovem a vodík plynem. Naprosto bez fantasie a osobního přínosu. 

Nejúžasnější mi přišla paní policejní psycholožka Ludmila Čírtková, která samozřejmě napřed najde na Breivikovi plno špatného, patologického a diagnóz (aby ne, když postřílel desítky lidí), aby pak nakonec řekla, že naše (jako ta norská, kterou určitě dobře zná) skvělá společnost je vlastně vadná, protože "plodí nemalé množství outsiderů". - Přijde vám, že zdravá společnost plodí outsidery? 

Tak je vadnej Breivik nebo společnost? Člověk vzpomene na Mašíny a už se kouká, jestli nejde Topolánek s medajlí.

Král Ludvík XVI byl taky konec konců jen nevinná oběť neúspěšných outsiderů a narcisistů, plných nenávisti a hledajících nepřítele a viníka, neschopných se normálně zařadit do společnosti. Škodaže nevěděl, že se dá po PALovsku řvát "Král nemůže za vaše posrané životy". 

Jak můžeme parafrázovat Cimrmana: "To musí být požitek dostat se jí do spárů."

Takže přímo z wikipedie:

Massimo Introvigne o Breivikovi napsal, že „všechny svoje problémy a problémy světa připisoval muslimům a nepochybně byly jeho motivace také patologického rázu“.[33] Psychiatrička Marta Holanová považuje Breivika za narcistní osobnost s mesiášským naladěním, přičemž poruchu osobnosti nepovažuje Holanová za duševní nemoc.[5] Psycholog Slavomil Hubálek označil Breivikův manifest za pseudovědecký blábol, jehož pomatená ideologie jen posloužila Breivikově agresivitě a touze po slávě, které byly hlavní motivací a mohly být projevem komplexu méněcennosti ze sociální a partnerské neúspěšnosti. Podle Hubálka však Breivik naplňuje všech 7 bodů takzvané škály fašismu v osobnosti.[5] Ředitel psychiatrické léčebny v Brně-Černovicích Marek Radimský se domnívá, že kdyby byl Breivik duševně nemocný, jen těžko by si mohl všechno tak dobře promyslet a zorganizovat.[5] Znalci se shodují, že Breivik byl nadprůměrně inteligentní.[5] Podle české policejní psycholožky Ludmily Čírtkové byl Breivik masovým vrahem z ideových pohnutek – misionářský pachatel z nenávisti, který věří, že jeho činy jsou z vyššího pověření a nutné k prospěchu společnosti. Na počátku procesu psychického vývoje předpokládá nějaký sociální propad pachatele, neúspěch v normálním zařazení do společnosti, což je kompenzováno virtuálním životem a hledáním viníka a nepřítele, jímž se v Breivikově případě stal multikulturalismus, kulturní marxismus a podobné konstrukty. Navíc u něj shledává maligní narcismus. Nebyl psychotikem, ale sociopatem. Současná společnost podle Čírtkové plodí nemalé množství outsiderů, a vzhledem k jejich samotářství je obtížné předem odhalit, co připravují.[45]

Podle závěrů psychiatrického vyšetření soudem ustanovenými lékaři, které byly potvrzeny i přezkumnou expertní komisí, byl diagnostikován jako paranoidní schizofrenik.[46] To ovšem později zpochybnila nová lékařská zpráva, kterou soud přijal a podle níž byl Breivik v době spáchání svého činu příčetný a je za něj proto zodpovědný.

Jestli má někdo odkazy na názory dalších psychologů a specialistů, rád si je přečtu. Jsou jak vločky sněhu. Každý trochu jiný. Jak fascinující, že je možné, aby každý říkal něco jiného a stejně měli všichni pravdu. - Inu, pravá věda, pružná jak gumová hadice. 

   
 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.9 (47 hlasů)

Komentáře

Spíše bych se označil za realistu, co toho hodně viděl a zažil, a o spoluobčanech dávno ztratil iluze. Jsem zrnkem písku v soukolí světa. Nesprávně použité zrnko soukolí rozdrtí. Ale správně použitá hrst zrnek dokáže soukolí zadřít.
A co se týká cynismu, proč bych jím neměl občas počastovat namyšlené filozofy z PAL, když oni mně častují stejným pod záminkou pravdy, lásky, demokracie, lidských hodnot a přitom představují pravý opak toho všeho?

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

""Gerde jste těžký pragmatik, tak to je, ale je mnoho lidí, kteří to nechápou. Především ti, kteří nerozumí času. Chtějí vše hned. Ale svět má svůj běh a nějakými človíčky se ovlivnit nedá.""

Rómové to už dávno pochopili... A chovají se podle toho.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Někdy je nutné počkat, až se chybná ideologie zhroutí sama. Dokud má nepřítele, má omluvu na vše. Mohou za to ti zlí .....!"

Je známo už dávno, že Nepřítel snímá naší odpovědnost a naše hříchy. Odvádí naši pozornost, přesměrovává naší agresi jinam.

Taky platí, že
- kdo Nepřítele nemá a potřebuje, aby jeho existence omlouvala jeho prasárny, tak si ho udělá. -

A snadno. Jak vidíme i v naší politice. Kdy existence Ruska nebo Číny mají zakrýt čachry a neschopnost řešit běžné problémy Kolářovci a Hřibovci.

Takže s tím Breivikem bych to tak tragicky neviděl. Oni by si našli jiného nepřítele. Ty zlé. Snadno a efektivně.

Tato ideologie se jednou zhroutí. Ale obávám se, že ne sama od sebe. A migranti, až to převezmou, si na multi kulti hrát nebudou.

----------
Jinak, Gerde, pod tímto článkem na Vás několikrát reaguji. Právě proto, že píšete moc dobře, klobouk dolů. Člověka to inspiruje rozvést a trošku polemizovat. Doufám, že to tak chápete! :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Ano, rád zde inspiruji k zamyšlení, protože sem chodí chytří lidé. Vyjma zdejšího ideologického dozoru, jehož intelektuální úroveň je tragická. U migrantů je jedna potíž, kdy si vypomohu analogií z historie. Adolf Hitler v knize Mein Kampf! detailně popsal, co hodlá udělat, až se dostane k moci. Mnozí mu vůbec nevěřili a mysleli si, že se jeho názory časem změní. Podobné je to s muslimy. V jejich svaté knize Koránu je dost přesně popsáno, co muslimové hodlají udělat s nemuslimy. Zvláště těmi, které nepovažují za lid Knihy křesťany nebo Židy. A opět jim sluníčkáři a vítači nevěří a domnívají se, že všeobjímající láskou dosáhnou jejich odklonu od islámu. Ustupují jim stejně, jako Angličané a Francouzi ustupovali Hitlerovi. Pak už se jen divili, když s ním najednou museli bojovat.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nebylo by lepší vůči muslimům použít Gerdův postup? To jest pomáhat jim v jejich cíli ještě fanatičtěji než sami muslimové? Podle vás to pomáhá.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

by získal obdiv slimáků. Pomohl by, ale jim, ne nám.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ovšem toto je Gerdův doporučený postup, který by měl podle doporučení Gerda naprosto pomoci. Nejenom proti muslimům, ale univerzálně proti všem skupinám. On sám ho navrhuje Breivikovi o něco výše. A Gerdův postup je zde velice chválen dalšími lidmi jako geniální. Kritika Gerdova postupu je pak označena za důkaz nedostaku inteligence.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Postup si zaslouží doplnění. Metoda je použitelná u hnutí, kde je možnost vývoje ideologie. Ne však u hnutí s přesně psaným návodem, ze kterého se po staletí nezměnilo ani písmenko a díky studiu jedné knihy. Tuniský Chárfí by mohl mluvit o Koránu hodiny, protože Korán kromě arabštiny obsahuje i slova aramejská, hebrejská, syrská a etiopská. Mohamed prostě neměl dostatečnou zásobu slov arabských.
Takže u přesně daného návodu by metoda nadšeného přijetí byla kontraproduktivní, jak by mohli dokázat čeští protestanti. Po nástupu Habsburků na český trůn (1526) bylo asi 90% obyvatel jiného než katolického vyznání, kterých bylo pouhých 10%. Za 200 let už to bylo naopak, katolíků byla převaha. Rekatolizaci strašně pomohlo preferování katolíků v dvorských úřadech. Kdo chtěl dělat kariéru, musel být katolíkem. O čistotu víry se starali dominikáni a jezuité, a vychovávali si své žáky. Trpělivě počkali a jen drželi stálé znění textů.
Podobně by byla metoda podpory muslimů kontraproduktivní v evropském prostoru, zde by pomohla pasivní rezistence (vše odkývat, a dělat si to po svém, jak muslimové, když pijí pod střechou, kam Alláh nevidí). Zatímco u hnutí bez ideologických dogmat (bruselský evropanismus, Black Lives Matter, MeeToo, Gréta Thunberg a její klimaalarmisté) naopak nadšená podpora ad absurdum jako metoda odporu přináší úspěch. Ovšem hrozí, že takový adept hnutí odporu časem přejde na druhou stranu, a pak není lepšího advocatus diaboli.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Breivik inteligentní nebyl, a je to zavrženíhodný masový vrah. Nicméně Gerdovy úvahy jsou také jako z Kocourkova.

""Pokud chtěl poškodit své ideové nepřátele, nemusel dělat vůbec nic. Poškodili by se sami. Pokud jim chtěl uškodit ještě více, stačilo dotahovat jejich myšlenky ad absurdum a někde pořvávat ta správná hesla.""

Cílem neomarxismu (neboli kulturního marxismu neboli multikulturalismus neboli politické korektnosti - jak to použil Breivik jako synonyma) je zničit státy, národy a lidi. Jak vidíte i dnes, cílem neomarxistů je zničit zemi, zničit lidi, zničit národy, zničit státy. Pokud jim budete pomáhat, pomůžete jim k jejich cíli, nikoli k sebereflexi.

Když rozvedeme Gerdovu myšlenku, Sovětský svaz se neměl bránit před hitlerovskými vojsky. Rusové měli pomáhat vypalovat a ničit vlastní města, aby uškodili Adolfu Hitlerovi.

Můžete poškodit maximálně někoho, kdo chce budovat. Ne někoho, kdo chce destruovat.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

jako odpověď na USácké nařízení o uzavření čínského konzulátu v Houstonu. Konzulát Šeng-du byl zřízen USákovem v roce 1985 a kvůli lokaci města na jihozápadě ČLR je důležitý kvůli organizování vyrválů Západu v Tibetu.
Jak se do lesa volá, tak z něj vyběhne hajnej.

Průměrný počet slepic: 4.8 (15 hlasů)

Virvál (ne vyrvál): působení nepřístojností, rambajs, hlomoz, kravál, randál, rámus a nepořádek/ švajneraj
- viz brajgl, holubník

http://lidovyslovnik.cz/index.php?dotaz=virv%E1l

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

200 zaměstnanců.

Průměrný počet slepic: 4.7 (11 hlasů)

Počet zaměstnanců konzulátu USA není důležitý tolik jako počet jejich spolupracovníků placených či dobrovolných.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Není dokud ten konzulát nezavřou. Kde ti spolupracovníci najdou své struky? Až v Pekingu? Povolí jim ale Číňané přesun těch 200 struků?
USA se umí excelentně střelit do vlastní nohy.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nebojme se o ně, on jim George Soros nějakou novou nadaci se vznešeným názvem založí.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Jakub Železný měl možná dětství normální, maximálně poznamenané nepřítomností otce. Ale dlouhodobý pobyt v ČT se na něm podepsal. Je to jen klasický příklad člověka, který převzal názory své sociální bubliny. Ten už do smrti nezmoudří.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

Pane Admirál.
Železný jenom další podivín,jako Kolář,Novotný,Hřib.
Ten pracuje také,na té změně dějepisu,dějin,překrucování výsledků II světové války.
Pokud nezveřejní Svobodove zrady,není potřeba ho brát vážně,on si jen jistí svou pozici v ČT.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Nemáte někdo fotku, zda Babiš s Brabcem při kroužkování ptáků odchycených na Bohdanečském rybníku kroužkovali ty správné druhy? Babiš by měl kroužkovat čápa/bociana a Brabec zase vrabce.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Babis-s-ministrem-Brabcem…

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

Kroužkovali mladé rákosníky. Spousta lidí to na Babišově fejzbůku komentovala jako projev rasismu.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

A to ještě chytali rákosníky do sítí. Oni je nekroužkovali jen tak, byla to registrace EET.

https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/lokalka/zahranicni-student-3985…

Našel jsem jen fotku, jak Babiš pozoruje ptáky dalekohledem. Možná pozoruje čapí hnízdo. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/babis-premier-brabec-ornitologie-boh…

Průměrný počet slepic: 2.3 (4 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Kroužkováním,značením zvířat to začíná a budou následovat občané.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Pane zemědělče,
nás budou čipovat, nikoliv kroužkovat. Technologie je dlouhodobě testována na zvířatech.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Až mrtvého.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Tak proto trénujete běh, abyste utekl veterináři s uspávací puškou! Očipují Vás, ale napřed Vás musí chytit.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Kdeže, vytáhnou sítě na zajíce a uspořádají naháňku. Takže Ládik musí běhat s kapesním nožem, aby se ze sítě prořezal.

Zatím bez slepic

Ptáci jsou křehká stvoření. Když kroužkujete rtěnkou, mohou se poblinkat.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Tahle zpráva se v bakalomédiích ani bakaloveřejnoprávních médiích nevyskytuje.
https://cz.sputniknews.com/svet/2020072312261013-putin-a-trump-hovorili…

Andrej, rk, že to není pravda, že se s tím zloduchem Putinem ten verfluchter Trump nemohl bavit, že je to hnusná dezinformace od toho hnusného propagandistického Sputniku!

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

https://www.investicniweb.cz/news-trump-a-putin-hovorili-o-kontrole-zbr… R^
te:
iROZHLAS.cz / Zprávy ze světa | Související témata: USA Rusko Moskva Washington D.C. Donald Trump Vladimir Putin koronavirus zbrojení vojenský arzenál jaderné zbraně
Trump hovořil po telefonu s Putinem. Řešili kontrolu zbraní, ekonomické vztahy i koronavirus

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/trump-a-putin-hovorili-o-kontrole-zbr… ČTK informovala dřív než Sputnik. Babišmedia o tom ale mlčí.
Možná se také bavili o tom, jak pomoci Trumpovi ve volbách

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak je to pravda. Ten Sputnik nelže!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Tak je to pravda. ČTK nelže.

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nemusíte se hádat, lhát bude ČT, protože lže tak nějak permanentně od založení 1.5.1953.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

jak líčí Ludvíka XVI. v tom seriálu Versailles,to je též úchylné a to jsem viděla jen ukázky,které cpou po 22. hodině co 20 minut.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ono koukání na to jak si moderní "umělci" představují že se před dvěma sty léty žilo, je trumatizující. A tak nějak mi ta jejich neznalost historie evokuje, že, jak by se žilo, kdyby oni měli možnost to řídit. Tedy nic ke koukání.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

S představou umělců o životě před ..... roky je to stejné, jako když tři slepí muži popisují slona v thajské bajce. První slepec se dotýká slonovy nohy a říká: „Myslím, že slon je jako kmen velkého stromu:" Druhý slepec s ním nesouhlasí: „Ne, myslím, že slon je jako had," říká, zatímco se drží slonova chobotu. Třetí slepec na to odpoví: „Ne, nikdo z vás nemá pravdu, slon je jako zeď", protože se dotýká slonova boku. Každý slepec si myslí, že má pravdu a že ti druzí se mýlí, přestože všichni tři se dotýkají stejného slona.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ne. Povahou umělců je bavit lidi. Nikoli informovat. To platí i pro dokumentární filmy.

Chudý duchem, kdo dnes vidí (dokumentární, historický, zpravodajský) film - a myslí si, že tak to bylo.

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

jste sto let mimo. V seriálu je ztvárněn Ludvík čtrnáctý - král slunce

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

že Tento Ludvajs se za celý život koupal je 3 x a to ještě donucení.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Našel jsme u Bavora. To stojí také za přečtení.
https://poznamkypanabavora.wordpress.com/2020/07/23/black-lives-matter-…

Když si to tak člověk pročítá, jaké cíle a ideje black-lives-matter a jim příbuzní v Evropě prosazují a vyznávají, docházím k závěru, že komunisti co u nás vládli do 89. byli docela příčetní a racionálně uvažující socialisté starého střihu.

A už vůbec se nedivím, sem tam nějakému breivikovi z toho šíbne víc, než ho pošahalo rodinné prostředí a vezme flintu a jde dělat probírku.

Přitom je naprosto nepochopitelné, že naši komunistobijci se zaměřují na minulé komunisty kteří už jsou většinou pod drnema nemohou nikoho ohrozit a na současné komunisty, kteří jsou programově naprosto neškodní a krotcí sociální demokraté. Přitom ji před čumákem běhá smečka trockistů, ekologických teroristů, radikálních bláznů všech rácí, co mají neomezenou finanční podporu, mají rozhodující sílu v EP, v USA se před nimi kleká.

Andrej, rk, vysvětlete mi to, proč?

Průměrný počet slepic: 4 (12 hlasů)

k soukromému vlastnictví. Dnešní komunista si klidně koupí zámek.To u těch starých nešlo

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Harry,když schazoval bomby v Afghánistánu,tak prý mu to přišlo jako když mačká joystick při počítačové hře

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by Gaia (neověřeno)

Trvalý odkaz

vyvinuto.
Když člověk vraždí vlastníma prackama, někdy se zarazí, zamyslí a hodí na to bobek. To dálkový vrah neudělá, protože nevidí to, co napáchal; a je nepostižitelný.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

úchyl,ten Harry,dětství neměl nic moc a v pubertě si bez bulváru ani nezašukal.A už další adept na uchyla George

Průměrný počet slepic: 3.3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

No a připadá vám pak normální v dospělém věku smolit takovéto články ?
Někdo má jizvy na těle, někdo pak na duši či charakteru. Ty také vystavuje hrdě ?

A že se zas našlo (poměrně zbabělých, otevřeně své pozitivní afinity vůči masovému vrahovi nevysloví, jen v náznacích...například svou jednostrannou kritikou jeho obětí) fandů masového vraha, teroristy......
Nu, však co se asi tak změnilo v lidských povahách ? Aby opět neskočily na špek nějakému najatému špindírovi, který jim nabídne účast na vznešeném boji , za vznešené ideály , vznešené rasy ?
Máloco. Možná nic. Možná jen to, že jsou zbabělejší.
A to si říkají " Slované", mnozí z nich.
Paradoxní, zakládám do sbírky.

Průměrný počet slepic: 2.2 (10 hlasů)