Kéž by to udělali - krátká noticka

Autor

Novinky přinesly informaci, jak je Čína naštvaná za Vystrčilovu cestu na Taiwan. Nebudu parafrázovat, přečtěte si to sami:

https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/cesko-ponese-nasledky-lid-chce-preruseni-styku-a-sankce-pisi-v-pekingu-40335019#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=2rp9nIYvl3W-202009011752&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Hele, ale nebylo by to špatný že? 

Kdyby s námi ta Čína přerušila styky, ideálně i ty obchodní... Jako že bychom se zase naučili všechno vyrábět doma pěkně sami, že bychom možná zjistili, že nám to jde a za zdražení všeho čínského a nedostatek prakticky všech běžných potřeb by mohl Vystrčil. 

Za vlastní výrobu bych obětoval klidně celý senát i s vládou, Babišem a Zemanem. 

Velmoc by za nás vyřešila spoustu dilemat.  Zároveň by se ukázalo, jak málo nám může pomoci Pompeo i Němci a vůbec by bylo v lecjakých otázkách o smyslu EU slušně jasno. 

Škoda jen, že se to nesplní. Čínské zboží bude proudit dál neztenčenou měrou. Jen šikmovoký tůristi se sem nedostanou, protože začnou narážet na různé překážky, které doteď nebyly. 

Problémy bude mít Škodovka, problémy bude mít Kelner... nastanou jim problémy, kontroly, zjištění. Najednou to nepůjde tak jako předtím. 

Bohužel u nás se nezmění nic. Čína bude dovážet, ale my nebudeme vyvážet. Vlastně je to pro Siting Pinga mana z nebes. Vystrčil mu konečně dal do ruky dlouhý klacek na jakýkoliv pokus české vlády o nějaké koncese v Číně. 

Vystrčil se stane novou univerzální nadávkou a nahradí definitivně pánský pohlavní orgán... to bude jediný výdobytek. 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (56 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

uvaří.
Kitájci plácají a melou hovna, protože abychom pocítili nedostatek všeho čínského, museli by zašpérovat celou EU. A to neudělají. A pokud to neudělají, dovezou nám vše čínské Pšonci. A se slevou, jakou bychom my sami nikdy nevyhádali.
Kdo nevěří, ať tam běží, anebo se pořádně podívá doma, co všecko je z Čajny a tváří se, že je to zrozeno v Ojropě.
Pro zájemce zde, i s cenami:
https://www.jawa.eu/jawa-350-ohc
https://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?style=5&f=834&p=12136119
https://www.romet.pl/Moto,Classic_400,20,635,14698,2015.html
Škodovka je taky v suchu, bo Fau Vé. Totéž Kelner, bo ten je už moc velký a Kitájci nejsou tak moc blbí, jako Amíci. Jenom trochu. Švejk by řekl, že jsou tak blbí, až jsou z toho celí chytří.

Průměrný počet slepic: 4.4 (11 hlasů)

Jawa je nejlepší. Emerický dvoukolový traktory nebo japonský pišťedla na pořádnou užitou motorku, za pár, nemaj.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

ale nebudou bránit dojčlandu a dalším, aby se trasy nákupů změnily/protáhly přes ně. takže jich se to nedotkne, ale my to holt budeme platit krapítko dráž o vysokohorskou přirážku. A ta je nejmíň 30%.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

jsem slyšel vtip.
Ke generálnímu tajemníkovi ČLR přijde náčelník štábu. Hlásí, že Česká republika napadla právě Čínu. On se na něho podívá a položí lakonicky dotaz.
" Kolik má ta republika obyvatel?"
Zhruba 10 milionu odpověď náčelníka.
"A ve kterém hotelu se ubytovali?"

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

No, a gdo z vás umí čínsky. Každej znak má jinej význam v hospodě, ve vaně, nebo při nějakém přátelském jednání. Taky sme to tak měli a zůstalo nám jen čtení mezi řádky. No ale zkuste to vysvětlit procizáckejm blboňům co se učili englišbramborštinu dřív než mateřštinu. Ale mi se zdá, že číňani, keří něgdy viděli jevropana temu rozuměj. Jich je tam tolik národností, že mezi sebou sou vlastně taky cizinci. A tak se nestane to, co by chtěli harpagondechujcké ludry a bude to jinak. To co by se jako mělo stát se nestane a co by nemělo být se stane. Takže přinde den, gdy se rozdělí podíly na půdě našim synům a dcerám, podíly na rozpočtu a lidi o tem budou poprvé rozhodovat přímo, nepodmíněně.

Za jeden rok se dá postavit tubus v podzemí s automatizovanou výrobou láte, bot, oblečení a bylo by to třeba jen za padesát miliard. A bylo by od teho navždy pokoj. Co potřebujete blboni dál, pišťte.

Průměrný počet slepic: 3.1 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

už máme vyhráno na věky věků.
A samozřejmě za to může soudruh Nezasunul - pardon - Vystrčil.
Kdyby si (Vidlák) pořádně přečetl článek v odkaze, zjistil by, že s námi jsou dokonce i soudruzi z Čobólie, jak pravila pí-Ča putová. Takže vše je v Ou Keji a naši - vaši soustruzi drží prst na tepu doby. Kdyby se souzi Čajňani zjančili, soustruzi Slváci s nimi vyběhnou, jak s košem na odpadky. Vždyť jich je přeci pět mio, a to už je nějaká síla. že ano.

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

Pět milionů je na Slovensku jen obyvatel, kolik z nich je opravdu Slováků nevíme a u nás je to podobný.

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

to taková už větší čínská osada. Samota už ne, vesnice ale ještě ne.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

čínské polívky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

si umím udělat sám.
A lepší.
Pro neznalé - "kopytka" je hnusná slaná břečka v hnědé flaštičce s nápisem Maggi, kterou se bůhvíproč kazí dobré polévky přímo na talíři.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Že rajch není vlast , že kšeftman se nedá zmást , že foxvágn není škoda, na tom je v Pekingu shoda ...to každý ví, to každý zná.

Příště pojede do Kosova. Zpátky pošlou jen kus ruky a složené prádlo. Zbytek bude chodit a spát s někým jiným.
Srby ale nerozhodí ani todlencto..... asi jsou si více jistější v kramflecích, než jak je Ping Pong Ting.

Kdyby příští revoluce v Pekingu měla vypuknout kvůli tomu, že tamní lidé si nemohou kupit foxvágn...tak už by tam rajch nedodával dávno.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

... že vystrčit své malé ego do záře reflektorů s lákavým výhledem na prezidentskou kandidaturu, páč zas tvl máme nového Hejvla, se fakt vyplatí. Co je proti tomu hospodářská situace s nečekaně velkým propadem ekonomiky. My na to máme. Vystrčil na Hrad.

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

tříbarevný klacek, jak na něm visí vlajka, anebo prezidentské trenky.
Myslím, že mohl tvořit vkusný a genderově vyvážený bytový - pardon - hradní doplněk.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Bejt Číňan, pozvu si sudetoněmeckou delegaci na studijní cestu. A budu konzultovat, jak zatočit s územím, které se odtrhlo a hraje si na samostatnost. A pak vydám prohlášení o odsouzení odtržených území a návratu do lůna Říše. A pěkně rozvrtám Evropu.
Jen tak z cvičných důvodů.
Je to vtip, aby se toho někdo nechytil, ale vtip se leckdy v modifikované formě stává realitou. Blížíme se do fáze konfrontace, Bidenovci začínají mluvit o tom, že je nutné zničit čínské loďstvo. Nádherná příležitost při té akci obsadit Tajvan.

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

za velvyslance nějakého soudruha Fon Blablabla v den 81. výročí přepadení Polska Velkým Ádou. Tedy dne 1. 9. 2020.
A perlička - jeho fotr sedával v hlavním štábu se samotným Ádinem.
No neber to!
A Pšonci jsou z toho na placičku, jestli ho nakopnout do prdele, anebo ho uvítat se všemi poctami.
Abych pravdu řekl, vůbec, ale vůbec jim nezávidím, bo mají těžké bobky udělat to, co by každý normální člověk udělal.
A tak tu žijem...

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)