Co myslíte, dochází mu to?

Autor
Štítky

Tak nám Navalného otrávili Novičokem. Byla to taková darda, že náš farář minulý týden nezapomněl ve své modlitbě zmínit právě chudáka Alexeje a ať je Bůh s ním. Navalný byl otráven novičokem kontaktem přes kůži nikoliv že by ho vypil. 

Ale jinak je to klasika. Nejjedovatější látka světa ho neotrávila. A Putin je takový amatér, že ho sice měl ve své nemocnici, ale nedokázal doktory donutit, aby mu do kapačky něco přimíchali a nebo aby ho normálně udusili polštářem. Naopak, pustili ho do Německa, protože Merkelová by se mohla naštvat. 

Má to asi stejnou logiku, jako kdyby se u nás Babiš pokoušel otrávit mladého Stropnického, že ho ohrožuje. Zhruba stejný rozdíl je mezi Putinem a Navalným. Jestli vám to přijde absurdní, tak mně taky. 

Nebudu už dál rozebírat situaci. V diskusi jste měli a ještě budete mít dostatek odkazů, abyste si názor udělali sami. Stejně tak si můžete přečíst pravdomluvná Bakalomédia můžete se podívat na naší vaší Českou televizi, nejpravdomluvnější médium ve  vesmíru. 

Kdo chce věřit tomu, že Putin nechal otrávit Navalného, ať si tomu věří. Kdo tomu nevěří, má k tomu mnoho dobrých důvodů. 

Mně by spíš zajímalo, co na to sám Navalnyj. Věří tomu, že ho otrávil Putin? Nebo už mu dochází s kým se zapletl do holportu? Dříve nebo později to někomu dojít musí. Bude Navalnyj první? Dojde mu včas, že nejvíc poslouží svým chlebodárcům mrtvý, nebo alespoň uklizený a neexistující? Podá si někde ruku se Skřípalem, kterému to nejspíš taky došlo a proto už je dávno v base nebo na pravdě Boží, aby náhodou nezpíval? 

Podle posledních informací se Navalnyj zotavuje, cože je naprosto běžné po otravě tou nejjedovatější látkou světa. Ale nikdo ho už nemůže ani vidět, ani s ním mluvit. 

Svým způsobem jsou vlastně spokojení všichni.Putinovi už Navalnyj do Moskvy nepřijede a tak ho nemusí ni hlídat ani mu nebude poštívat obyvatelstvo. USA mají důvod tlačit na Německo ohledně plynovodu. Němci a EU mají zase důvod tlačit na Rusko. Jen ten Navalnyj je vlastně chudák. Tak dlouho se snažil, tak dlouho bojoval proti Putinovi, aby nakonec zjistil, že je postradatelný a svojí smrtí poslouží líp než svým životem... 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (104 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

s pány na led,
mnohý příklad známe,
že pán sklouzne
a sedlák si za něj nohy zláme.

Karel Havlíček Borovský

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)

Přesně tenhle článek se mi vybavil v první vteřině, když jsem si přečetla název dnešního Vidlákova článku. Stojí opravdu za to.
-------------
Jan Schneider: Kdy se objeví novičok v Bělorusku?

Novičok je látka svou podstatou mýtická, schopná transsubstanciace, píše Jan Schneider v komentáři pro Prvnizpravy.cz a pokračuje v jeho charakteristice.
Jan Schneider
4. září 2020 - 07:20

Je prý sovětské provenience, ale novičokem ji nazvali na Západě.

Prý je dvousložková, ale občas prý také funguje z jednoho flakónku.

Je to prý nervový plyn, který se prý ale dá také namazat na kliku.

Je prý prchavý, ale občas prý vydrží hodiny, dny – ba týdny.

Účinkuje prý okamžitě, ale někdy prý také s prodlevou.

Prý má obrovský smrtící účinek již v malém množství, ale prý dá se též přežít (pouze to má ten důsledek, že přeživší osoba zmizí – jako se to stalo Sergeji Skripalovi).

Nikdo na světě ho prý nemá, kromě Ruska, ale v nejednom státě jsou prý schopni novičokem zasažené léčit, k čemuž potřebují mít vzorek novičoku. (Ten byl vyráběn do roku 1992 v uzbekistánském Nukusu, pak vývojoví pracovníci i s dokumentací a laboratořemi odjeli do Spojených států, kde se od té doby věnují zřejmě vývoji dětských pudrů proti opruzení, nebo co.)

Co se účinného rozptylu týče, v Salisbury prý novičok vážně zasáhl i zasahujícího policistu, v případě prý novičokem zasaženého Alexeje Navalného se desítkám lidí kolem něj v Rusku nic nestalo (je však možné, že byl něčím otráven až v Německu).

Jinými slovy, novičok je pracovní název pro univerzální prostředek, kterým se snaží autoři největších hybridních fantasmagorií slepit své ubohé a děravé konspirační teorie, aby alespoň pro ty nejblbější dávaly zdání nějakého smyslu. Jinými slovy, snaží se uplést z novičoku bič, napráskat jím Rusům, a ještě přitom vonět po konvalinkách.

Komu otrávený Navalnyj slouží více než zdravý? Těm, co s tím otravují?

Na mysl přichází temná předtucha, určená běloruským aktivistům – zdá se, že je jen otázkou času, než se novičok objeví něco vyřešit v Bělorusku. Nebude-li totiž vývoj situace splňovat očekávání Západu, dávejte si pozor, kdo vám nese kelímek s čajem! Putin opravdu nemůže ohlídat zdraví a životy všech, kteří mu sice pilně utrhají na cti, ale když je jejich snažení marné, mohou posloužit ještě jednou, nakonec, jako oběti.

Průměrný počet slepic: 4.9 (50 hlasů)

Dodatečné vysvětlení jsem napsal ve svém příspěvku. Nad svým "poznáním" jsem se zhrozil až k husí kůži(která ničí pyjama), takže nejdu radši spát a propiju se do rána moravským muškátem, abch pro českou ekonomiku udělal něco užitečného. On byl totiž na zítra a tak budu muset pro nový(čok). Muškát je taky mystický, po malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství, zvlášť v malém rozptylu, tedy sobecky jen "sám sobě".
P.S.: Vážně už snad ani neumím psát vážně, ani se mi nechce......takže "Sbohem a díky za ryby", to vzkázali delfíni, když opouštěli planetu Zemi :)

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)

In reply to by robertík (neověřeno)

Trvalý odkaz

věta jistého rodinného známého, který dostav výslužku ze zabíjačky, ihned ji spořádal, kecal, kecal, kecal (neboli furt mlel hovna), a když konečně pochopil, že nedostane už nic dalšího, rozloučil se nasrán na dárce (manželčiny předky) proslulými slovy:
"Džynki za jelita, šatka viši na klamce. (Děkuji za jelita, taška/síťovka/ visí na klice)." Načež opustil místnost a na kliku vchodových dveří pověsil prázdnou tašku, v níž výslužka byla původně uložena.
To jen tak plácám při pohledu na delfínskou rozlůčku...

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Miloš Kolumbus a zvěstoval nám své evangelium. Novičok půjde za rok normálně vydýchat, ale přínos cesty Miloše Objevitele přetrvá věky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (42 hlasů)
Trvalý odkaz

se rozvinul do takové ubohé komedie.
Že není k zasmání, ale k pláči.
Což ovšem nevadí našim pisálkům, pisálkám, hlásičů všeobjímající pravdy a mluvicím hlavám všeobecně..
Ti budou obyvatele Kotlinky ládovat svými tělesnými výpotky dál a dál.
Na druhou stranu, kvůli vyváženému pohledu v telce dopřejí stádu pohled na obstarožní výstřih Borhyjové, nebo na
snědé nožky Tvarůžkový.
( Tyhle tělesný proporce v telce spolehlivě zakryjí dutou mozkovnu)

Průměrný počet slepic: 4.8 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Navalnyj byl otráven zákeřnějším jedem než Novyčok, který má krycí název liberální demokracie! Z nabořených jater(údajně pěkně chlastal)ho němečtí felčaři s dolary v očích vyléčí(pokud tam nevypije kanystr dezinfekce)ale tenhle zákeřný jed léčit nejde. Členky "hudebního tělesa" Pussy Riot si způsobily rakovinu děložního čípku krucifixem na oltáři pravoslavného kostela aniž by věděly, že pláč pravoslavné ikony na okně vykládaném barevným sklem je nad jejich existencí.
Je nádherné, jaké VIP si západní "kultůra" vybírá ke spolupráci. Allah Akbar, to není motto, ale módní doplněk. Máme je rádi a proto jsme všichni Tchajwanci....co takhle dát si senát?

Průměrný počet slepic: 4.9 (32 hlasů)
Trvalý odkaz

Pokud by se ty případy v Německu zjištěného novičoku množily, pokud by narůstal počet osob , kterým v Německu v jejich organismu (těch lidí, ne v německém organismu !!!) zjistili novičok...pak by to byla vážná věc. Nad kterou by se Rusko mělo zamyslet - zda v tom není nějaký systém, zda náhodou nejde o organizovanou skupinu.
Protože to by byla velmi vážná věc, takováto organizovaná skupina (sice zdá se , jak vyplývá např. z komentáře pana Schneidera že nepříliš po travičské stránce profesionální,ale oni se naučí, beztak nejde o úplné trotly), tady přestává každá legrace. To aby se pomalu každý na naší polokouli začal bát, že když se mu udělá zle a na žádost nějaké osoby či organizace ho odvezou do německé nemocnice....to aby se začal křižovat a myslet na nejhorší.
Naštěstí na té druhé polokouli se takové věci nedějí, tam se prostě když tak veme do ruky kvér, udělá se pif paf a řekne se " shoot first and think later", žádné nemocnice, hned hybaj do márnice, tam tě prohlídnou, sejde se komis právníků či bývalých právníků , ta vypracuje závěry, ty se utají na 70 le... a je to, žádné sváry, žádné pochybnosti, vše je křišťálově čisté. Tam to mají hezky rozdělené, jeden dělá to a druhý zase ono..... a dohromady udělají moc. :-D))))

Ne , vážně. Měli bychom požadovat, ať nám naši čeští páni (Jourová promine) sdělí, jak se máme chovat, kdyby nám náhodou začlo být z ničeho nic zle. Jestli teda máme někam volat, nebo někam nevolat, jestli to máme na pokladnu nebo si máme šetřit, jestli když nás odmítnou tak jestli máme si stěžovat a kam vůbec, no a v neposlední řadě by nám měli sdělit kdo zaplatí tu cestu, kdyby taky nás to stihlo někde na Sibiři. To by dle mé maličkosti měla být v demokratickém právním státě, ve kterém jsme si prý všici rovni, elementární slušnost a základní povinnost námi placených ouřadů a ouřednic, todle by je ani nebolelo, ani by je to moc nestálo, kdyby třeba použili média veřejných služeb.
Protože jen připravení, poučení, znalí atd. občané mohou být i odpovědnými. Jen takovíto občané mohou tvořit občanskou společnost vyšší kvality než jakou slují např. nečesané a nemyté masy.
Neboli spolu s Vystrčilem volejme : " Jsem Navalnyj ! " (viz "Jsem Tchajwanec", ženy prominou).

Průměrný počet slepic: 4.7 (21 hlas)

...už tu bylo! Jsem Charlie Hebdo....tenkrát tato nejmenovanými finančnickými kruhy vyprovokovaná situace vedla k obětem a velice pochybné události, kde na videu v zemi, která měla snad nejpřísnější pravidla v Evropě ohledně vstupu do země a jejím opuštění, byl zastřelen člen zasahující jednotky vlastními členy. Mimojiné. Nikdo nevysvětlil, jak se s atentátnickou výbavou dostali teroristi přes hranice tam a zpátky. Nejjednodušší vysvětlení je podpora vysokých kruhů.
Ti manifestující politici byli v bezpečném pásmu mimo hlavní průvod ve vedlejší ulici a dodatečně do celkového obrazu vloženi fotomontáží s promočenými kapesníky. A ti nejvyšší světoví finančníci nakonec redakci "zprivatizovali" a aby uklidnili arabskou scénu, tak to inkriminované vydání místo stažení ještě rozšířili. A co z toho pro nás obyčejné plyne? Čím větší účet, tím větší svině....a výjimky jen potvrzují pravidlo. Peníze kazí charakter a proto v důchodu chodím do práce, abych po nocích lemtal tramín a psal blbosti :)

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

Charité, Charité... není to ta nemocnice, co se proslavila svou "Schwester Tod" neboli "Todesengel aus der Charité"? Tak to má Aljoša spočítaný, na to vemte jed! (pun intended)

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Bojím se aby nevytáhli eště Bin Ládena. Než se to zas prokydá, na ALT_ernatívě, tak zas něgde něco ukradnou. Polomozci zas budou linkovat WWW/lomeno lomeno že jako něco chytrýho z internetu sebrali.

Průměrný počet slepic: 2.8 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

...jsme skoro na jedné vlně. Speciálně s tím Tchajwancem :) Oni tomu špatně vydělanému krupónu hned plácli přes hubu hadr, aby se s ním vůbec dalo něco projednat. A sami sobě pamprsku přes prdel, aby tam nemohl! Prdelovirus je strašný vir a Pompeo neměl testy! Tonu se tam díky delta m dostal, ale Tchajwanci jsou podobné velikosti(S), asi podobnost čistě náhodná a opatrnost matka bezpečnosti ....
Jinak, cca 50 lidí(!!) tak zaujalo ČT(České troliště), že musela udělat reportáž. Všichni zúčastnění byli Tchajwanci: ODS s rodinami včetně potomků, TOP devět lidí, STAN poskytlo armádní stan bez občerstvení, jelikož je třeba šetřit. Chyběly alegorické vozy, za což mohou důchodci. https://www.google.com/search?tbs=simg:CAQSoQIJhU7t5NdIfhgalQILEKjU2AQa… nevím jestli se zobrazí
Ale tohoto si vůbec nikdo z toho našeho Českého troliště "nevšiml" https://youtu.be/o_ynpx3AquI odhad 1,3 mil lidí v Berlíně. Pro mne to znamená jedno, mocní sázejí na to, že víc než 3/4 lidí nesleduje dění v širším měřítku a zatím jim ani nestojí za to zavést globální cenzůru internetu a asi to i přesahuje jejich možnosti, zatím! Kéž by pýcha předcházela pád. A to že průvody na podporu Lukašenka byly cca 3x masivnější než ti proti režimu? Je to jedno, o té pseudočaputové předtím neštěkl pes a dnes z Litvy promlouvá klasickým způsobem o svobodě aniž by věděla, co všechno bude následovat a jaká je zodpovědnost. Anebo je to jen západem vydržovaná politická kurva, stejně jako ti Pussy Riot. Doufám, že se někde objeví fotka K.S., vznešeného hraběte šířícího demokratůru přes Bildenberk, aneb Uršulka vysílá své vojsko.....

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)

In reply to by robertík (neověřeno)

Trvalý odkaz

Lukašenko(ať je jaký je) naprosto správně označil rozvraceče ze střední Evropy. Za chvilku(a ne za milión) se bude označovat území ČR, Slovensko a Polsko souhrnně "Střevní nezisková konfederace" a vedoucí úlohu bude mít Polsko! On si totiž uvědomuje kam to vede a i to, že je pro RF nárazníkovým pásmem, stejně jak si RF uvědomuje běloruskou polohu. A vypadá to, že Lukašenko stejně jako Putin nestojí o západní systém "svobody".

Průměrný počet slepic: 4.9 (26 hlasů)

In reply to by robertík (neověřeno)

Trvalý odkaz

Svoboda? Cukr a bič.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Už ho musí přiotrávit.aby byl schopen nějaké akce,vytěžený,neschopný,tak jak se píše,mrtví by víc posloužil.
Podle dalších reakcí poznáme,co bylo úmyslem,protože,už zase mluví o dalších sankcích proti Rusku,možná zase dojde na vyhošťování Ruských diplomatů.Jen tak mimo,není ten koronáč,taky nějaká substance Novičoku,nějak se pořád mění jeho působnost.Ten nárůst u nás,to nevypadá dobře,Babiš bude muset poslat nějaký větší úplatek.Podle dění v USA,čeká nás velice neklidné období i kvůli jejich volbám.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

....ňák tramínovitě rozkecán, ale soudím, že jsou na pozadí ekonomické zájmy. Jmenovitě Hedvábná stezka a NS2. Kdyby ten provokatér a zrádce státu ve jménu demokracie umřel, byl by z něj pro západní demokracii mučedník! Stačila by "zlatá dávka" vodky. Zemře na koronáče a označí se to jako novyčok. Jeho chlastem oslabený organizmus nákazu nevydejchá a v Angelině království budou mít pro demokraty jasno. A pravda zase zvítězí, protože je krásná. A tak uvalíme sankce a kdyby došel plyn, bude celá Evropa čumět jako to telátko bez cecíku.....

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Kdy už konečně lidem v Langley a Washingtonu D.C. dojde, že obyvatelstvo EU se ke šturmu na východ (a ani jiným směrem) přinutit už nedá? To už tu bylo sestřel MH-17, tanečky kolem Krymu, každou chvíli Putin ovlivňuje kdejaké volby v Británii, na Slovensku, v ČR, Venezuele, chce otrávit Hřiba, Novotného a Koláře ricinem, i když má po ruce novičok, Skřípalovy novičokem, co neotráví ani jejich kočku (teda jednu kočku utratil veterinář, kocour jim zdrhnul a odmítl se nechat utratit), organizuje protesty v Katalánsku, hnutí žlutých vest v Paříži, válčí v Sýrii, skladuje dusičnany v Bejrútu 7 let a když už by je mohl použít, nepoužije je, spolupracuje se Severní Koreou, Čínou, válčí v Libyi (tam Vagnerovci prokazatelně jsou), rozsuzuje spory Turecka a Řecka, organizuje volby v Bělorusku. Jak to může stihnout? Takových akcí, že by vydaly na desítky lidských životů. A to má své poskoky, prý Miloše Zemana, o němž v Praze šíří, že každou chvíli umře. přesto prý Putin neváhá vytáhnout jej ze smrtelné postele, aby zabránil plivnutí jedovaté sliny někam na Západ. Nakonec ve své nenávisti pražská kavárna tábora pravdy a lásky (PAL) z Putina dělá nadčlověka úžasných vlastností a schopností, který nakonec vnucuje svou vůli světu. A tomu se říká vláda, takže dnešnímu světu nevládnou USA, ale Putin, a to díky USA.
Akce na otrávení opozičních politiků v Rusku nemají šanci na úspěch z hlediska USA. I kdyby Putin otrávil půl Ruska, nikdo na Rusko útočit nebude. Je to nesmysl si otrávit takové soupeře. Viz třeba Pavel Novotný, jehož politické činy jsou natolik absurdní, že by jej měl vyšetřit psychiatr. Takového soupeře si Putin bude hýčkat a jediný rozkaz FSB bude, že Koláři, Hřibovi nebo Novotnému nesmí zkřivit vlas na hlavě, protože tak blbé soupeře už by těžko hledali. A asi podobný vzkaz neoficiálně vydali těm ruským mafiánům, aby někoho z nich nenapadlo, že se cítí dotčen zneuctěním památky jejich mrtvého předka. V každé ruské rodině mají někoho, kdo padl v boji proti nacistům.
Němcům máme odpustit nacistickou okupaci a plány na vyhlazení národa, ale Rusům sovětskou okupaci odpustit nemáme?
Ve skutečnosti to vše má jediný cíl. Když už nechceme s Ruskem válčit za zájmy USA, máme upadající velmoc podpořit nákupem ropy a LPG z jejich břidličných nalezišť, aby si ještě na pár let zachránili svou životní úroveň. přitom USA dnes nejvíce ohrožují všechna ta MeeToo a BLM, a hlavně rabování a nedostatek bezpečnosti. Je jen otázkou času, kdy se mlčící většina v USA naštve a začne střílet jako první. Pak bude po demonstracích a nastane občanská válka, která ukončí všechny ty pocity za dávné otroctví, protože budou mít úplně jiné starosti jak přežít do dalšího dne.
To, co dnes vidíme, jsou jen projevy upadající velmoci, která se bude uchylovat k čím dál více absurdním lžím a akcím. K válce s Ruskem nepomůže ani výměna laxního evropského obyvatelstva za dovezené Afričany a Asiaty. Jednak budou zaměstnáni čerpáním dávek z práce domácího obyvatelstva a za druhé budou natolik roztříštění, že je nesjednotí ani islám. Oni se i muslimové mezi sebou pěkně kastují, Arabové se dívají svrchu na Peršany (a nejen kvůli rozdílům mezi šíity a sunnity) a lidi z Maghrebu, což jsou sunnité.
Takže žádná válka s Rusem nebude. Putin dávno prohlásil, že pokud někdo na něj zaútočí, přenechá vítězi jen spálenou zemi. Nějaké suroviny na Sibiři mohou těžit jen místní obyvatelé, protože nikdo jiný v těch mrazech žít nechce. I kdyby Putin otrávil půlku Ruska a sestřelil všechna letadla nad Ukrajinou, nikdo kvůli tomu válčit nebude. proč? Důvodem je pohrdání tzv. Západu s lidmi ze zemí tábora bývalé RVHP. Pro ně jsme pořád mužici chlastající vodku nebo jiné silné lihoviny. I po 30 letech. Takže naše životy považují za méněcenné a méněcenné jsou pro Brusel a Washington i oběti z našich řad. proto také teroristé útočí v zemích tzv. Západu, zatímco nás nechají být. Teroristický útok v Paříži (Charlie Hebdo, klub Bataclan) má úplně jinou mediální odezvu než teroristický útok třeba v Turecku nebo Islamábádu. O těch druhých je jen kraťoučká zmínka ve zprávách.
Sestup USA z pozice globální supervelmoci je neodvratný. Teď už se tomu zabránit nedá, jen úpadek bude ještě dlouho trvat. Takže si zvykněme, že nám budou předkládány různé zprávy, které v nás mají vyvolat nenávist vůči jiným národům. Aktuálně jsou to Rusové a Číňané. Semínka nenávisti jsou zaseta i v případě Íránu nebo Venezuely. To vše kvůli tomu, aby až jednou dojde k nějaké válečné akci, jsme zaujali správně schvalující stanovisko. Více se od nás neočekává, protože víc už ani nejsme schopni, a Putin se nás určitě nebojí. Kdo by se taky bál rozhádaného seskupení zemí, které nejsou schopny ubránit své hranice ani před pár lidmi na gumových člunech a několika známým obchodníkům s lidmi, kteří působí u pobřeží Sýrie.
Kvůli tomu všemu nejsme pro Putina hrozbou. A hrozbou nebyl ani Němcov, proto jej Putin neotrávil a neotráví. Mohl to udělat mnohokrát už dávno. Ale protože někde v Langley věří, že nás tím pohnou k nenávisti vůči Rusům, tak podobné akce budou dál.
Další barevná revoluce bude v Kazachstánu. Jsem moc zvědavý, jak to chtějí organizátoři barevných revolucí navléci, protože když se někomu v Kazachstánu něco nelíbí, může odejít do stepi a na dohled neuvidí ani človíčka. Podobně v Mongolsku, jen to je ještě pustější.
EU daleko více než Rusko a Čína (kdo by si likvidoval zákazníka) ohrožují plány USA udržet si ještě chvíli roli USD jako světové rezervní měny. Až USD jako světové platidlo jednou skončí, životní úroveň Američanů se propadne na polovinu. Pak bude to, co dnes v USA vidíme díky BLM, jen slabým odvarem věcí budoucích.
ČT by pomalu měla vyslat stálého zpravodaje do Kazachstánu, aby tam byl včas na barevnou revoluci. Asi tam pojede Miroslav Karas.

Průměrný počet slepic: 5 (63 hlasů)

a odslouženo. Je rodákem z Karviné a má 58 let.

Za vzorné plnění stanovené linie mu byla udělena trafika. Je ředitelem pobočky ČT v Ostravě. Musel by udělat moc velká kopanec, aby jí byl zbaven a na to je Karas dost vycvičený a zkušený, aby si dal pozor.. Ostatně nových kádrů, kteří vyhovují práci v zemích, kde je neposlušný režim, vyprodukovalo naše školství za "demokratických" časů, už dost.
Dalším v řadě čekatelů na trafiku je Libor Dvořák. Kluk je to snaživý a jistě se také nějaká vhodná trafika najde !

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

politikama jako Vystrčil se můžeme dočkat všeho i povinné operace očních víček na šikmo

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

Karas se používá jako nástražní rybka při lovu na dravce - štiku, sumce. Tak by byl vhodnou nástrahou při lovu Putina. S nástrahou je jedna potíž, s jejím přežitím se nepočítá. Něco jako koza uvázaná u kůlu při lovu na tygra.

Průměrný počet slepic: 4.9 (13 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

A Gerde, nic ve zlém. S vaším článkem naprostý souhlas. Personální krize přijít může a Karas bude opět potřebný. Zatím se dá říct, že je na zaslouženém odpočinku. O odpočinku se mluvit dá, nemusí běhat v maskáčích po ukrajinských pláních.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Využití pro přestárlé politiky pořád je, budou běhat po minovém poli na Donbasu.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

byla by to újeď.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

ale to je v pořádku. Kdybych si byl jist, že Gerd nezpychne, napsal bych: jeden z mála důvodů, proč sledovat zdejší diskusi.

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)

Děkuji, nezpychnu. Před přílišnou pýchou mě ochraňuje ranní pohled do zrcadla. Vždy se vyděsím, až málem omdlím. Mohli by se mnou rozhánět demonstraci Milionu chvilek. Policie by zvolala: "Vyzýváme Vás k rozchodu, nebo nasadíme nejostřejší prostředek, ukážeme Vám ... živě"! Zdrhali by rychleji než před vodním dělem. :-)

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Nechápu, jak ti mužici chlastající vodku nebo jiné silné lihoviny stihnou ještě pracovat v trollích farmách, odposlouchávat všechny státníky, heknout Wokna ?

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

In reply to by Josef (neověřeno)

Trvalý odkaz

sovětské literatury, v níž je ukryto tajemství, totiž odpověď na vaši otázku.

Odpovím tedy slovy klasika - Éto papróstu nastajáščije Savjétskije čelavjéki.
Boris Polevoj - Příběh opravdového člověka.

A fčilek cosyk po ostrafski, cype . Ty fakt něznaš takove nějakove člověky?

Průměrný počet slepic: 4.1 (14 hlasů)

je po gorolsku tvář) nevím nic.
Ale když se někomu podaří ze mne vypáčit "štamprlika", tak hned naleju druhého, aby se tomu prvnímu ve světě nestýskalo. Ale pro sfuj pysk, cype, a ni pro tfuj.
Pysk je po gorolsku hubajzna.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Každý nemá to štěstí, že zemře mladý, krásný a chytrý.
Dnes ti mladí neumí číst mezi řádky.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

In reply to by Josef (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak to mohou zvládnout? Snadno, jedná se o potomky horníka Alexeje Grigorjeviče Stachanova, co za směnu vytěžil 102 tun uhlí (14ti násobek plánu). Dne 31. srpna 1935 bylo prohlášeno, že vytěžil 102 tun uhlí za 5 hodin a 45 minut (což bylo 14× více, než byl plán). Tento rekord z něj udělal hrdinu SSSR, a dokonce se objevil na titulní straně magazínu Time.
Po rekordu Stachanov utíkal domů, protože ho lidé chtěli zabít. Protože "dnes rekord", znamená zítra normu. Jeho žena ho schovala před rozlíceným davem doma v bečce na zelí a lidem řekla, že kdo chce Alexeje zabít, toho ona podřeže.
Stachanov dostal za rekordní těžbu dům, poukaz na lázně a koně.

Tak takové lidi těžko porazit! Čtrnáctinásobný výkon, který si jejich protivníci nedovedou ani představit, schovají se i v bečce od zelí, takže je nikdo nikdy nenajde. Mohl by uspět jen Chuck Norris, ale ten už všechny trolly i trollí farmy dávno našel.

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)

Čtyři dohody - Don Miguel Ruiz
To kultivuje.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Švandrlík - Černí baroni
citát: Mě šlo o člověka, soudruhu poručíku. Tyhle starosti můžete klidně pustit z hlavy, Kefalín, lidí je na světě jako sraček.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ve filmu Statečné srdce anglický král vyhrává bitvu, a jeho pobočník se jej ptá, zda mají nastoupit lučištníci, aby nepřítele dorazili. král se zamyslí jen chvíli a řekne, že šípy stojí peníze. Lidské životy nestojí nic a pošle Iry. Ti se na bitevním poli se Skoty obejmou, a král nakonec pošle ty lučištníky.

Zatím bez slepic

prej neber si nic osobně, mimo jiné teda,...

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

Nehřešte slovem

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)

In reply to by Josef (neověřeno)

Trvalý odkaz

Musela bych si tu knížku najít a podívat se na to, jak to přesně je.
Ale no tak jasně, podívat se nestačí, ale i zamyslet se nad vlastními činy, ...
Jo a Dušek má o Dohodách vlastní program, i na YouTube.
A nejspíš už existuje i pátá dohoda, ... eh, už dávno jsem nečetla
a asi je to znát na stylu vyjadřování písmem.
Holt je třeba to cedit přes síta.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

dělá pro něho Chuck Norris
Eventuálně se vydává za Putina.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Perfektní.
Kazachstán,pokud je to v plánu,tak nejdřív jdou neziskovky,placené min.zahraničí,jak to prořekl Petříček a řekl i Lukašenko.
Míra Karas půjde až to spustí,aby dopředu něco neprozradil.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

a to není in. Až jindy.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

No to je naopak velmi in. Je třeba těžbu co nejdřív ukončit, podle jakýchsi směrnic EU, či co. Tož hrrrr na ně.

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

Mají nejen uhlí. Kazachstán má prakticky celou Mendělejovou tabulku. Je to takové Rusko v malém. Proto je v mimořádné pozornosti USS a např.Kazaši mají bezvízový styk a samotná země je rejdištěm amerických firem. Je ovšem paradox, že je tam tak trochu rasismus na kazašský způsob, kdy všechny významné funkce mohou zastávat jen kazaši, ale ekonomiku z 95% táhnou rusi, takže výsledek případné barevné revoluce může být i sjednocení s Ruskem, čehož se pravděpodobně obávají i tvůrci barevných revolucí.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,
Kazachstán má nějaká ložiska ropy, zemního plynu a Bajkonur. Pak má taky 21% světových zásob uranu, dost velké zlaté devizové rezervy a velmi dlouhou a neuchránitelnou hranici s Ruskem. Tedy Kazachstán je ideální stát na barevnou revoluci, důvod se už jistě najde. tím hlavním je, že je tma ještě co ukrást.

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Něco v Kazachstánu už proběhlo,snad Nazarbajev musel odstoupit,asi tam zrušily i azbuku.
Je to dost velká země a obyvatelé nejsou tak soustředěny v městech,dostat lidi na protesty,to nebude lehké,jedině,že je tam navezou,ale každý pozná zápaďáka,že to není Kazachtánec.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

statistik z roku 2020 je 18,9 % obyvatel Kazachstánu ruské národnosti. K tomu připočtěte dalších 8 % národností jiných svazových republik a násobte to dvěma, protože lidé ze smíšených rodin vykazují kazašskou národnost, ale doma mluví rusky a dívají se na ruskou televizi.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

S národnostním složením obyvatel Kazachstánu dost zamíchal Stalin. Za WWII tam odvezli Povolžské Němce. Kazaši jsou ve stepích a Rusové a jiné národnosti ve městech. Běloruské obyvatelstvo vykazuje velký odpor k Němcům (každého čtvrtého tam za WWII zavraždili), příchylnost k Rusku, a stejně se tam podařilo vyvolat protesty. Kdoví, jak to bude v Kazachstánu. Jakmile je v dané zemi co ukrást, brzy se tam začneme zajímat o lidská práva a stav demokracie. Když tam nic není, stav demokracie nás nezajímá.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

https://www.reuters.com/article/us-venezuela-politics/venezuela-health-…

Ale musíte být USA.
To prostě vykradete účty nepohodlného státu, aby nemohl platit svým zaměstnancům, a pak z ukradených peněz vyplácíte "humanitární pomoc" vybrané skupině, kterou hodláte použít proti nepohodlné vládě.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

"vyřešen"...

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Chile - Augusto Pinochet (mimochodem, vedle Churchila, jeden z mojich nejoblíbenějších politiků z minulosti)
Narozdíl od té Venezuely, kde dnes lidi nemají co žrát, Chile je hospodářský tygr Jižní Ameriky. Díky komu?
Ajajaj, tak to se tady asi nebude líbit, ale můžeme si zapolemizovat.

Průměrný počet slepic: 2 (9 hlasů)