Kde jsou ti mrtví?

Autor
Štítky

Kde jsou ti mrtví, kteří by ospravedlnili ten strašlivý jarní lockdown? Tak se ptají na Zvědavci autoři poté, co si prohlédli statistiky úmrtí porovnávající prvních 33 týdnů roku 2019 a 2020. Odkaz na tyto statistiky jsem včera dostal do mailu mockrát i s patřičným komentářem, jaký je náš premiér hajzl a jak zle to s námi myslí.  Nejvíce od čtenářů Pravého prostoru. I vy jste si tento graf mohli prohlédnout v diskusi u předchozího článku.  Zde odkaz:

http://www.zvedavec.org/vezkratce/17316/

Nejdřív fakta:

Konstatuji, že jarní úmrtí v roce 2020 jsou zhruba stejné, nebo dokonce nižší v porovnání s rokem 2019. Tečka. Nemám důvod nevěřit českému statistickému úřadu a nemám ani důvod hledat za tím nějaké speciální zdůvodnění. Beru, že to tak prostě je. Jaro 2020 se nijak nevymyká statistice předchozích let.

Čemu ale fakt nerozumím, je logika těch mladých, krásných a chytrých, kteří tuto statistiku používají jako argument neschopnosti vlády ohledně jarního přiškrcení ekonomiky. Kde jsou ti mrtví, kteří by něco takového ospravedlnili, ptají se plni rozhořčení. Kde jsou ti mrtví, abychom věřili v Covid a jeho nebezpečnost? 

 

Tož dovolte, abych vidlácky a velmi naštvaně odpověděl:

Ti mrtví, milí imbecilové, jsou živí. Jsou živí, protože vláda zavřela ekonomiku, omezila lidské kontakty, zabránila přetížení nemocnic a protože tohle všechno udělala, tak nám ti mrtví neumřeli. Nechápu, proč by se měl lockdown dělat kvůli mrtvolám. Když jsou lidi tak jako tak mrtví, proč kvůli nim zavírat ekonomiku že? Ekonomika se zavírala proto, aby mrtví nebyli mrtví, ale aby zůstali živí. To jste fakt tak blbí, že vám to nedochází?

 Ten graf by si měl Andrej prohlížet každý den. Měl by si ho zarámovat zlatem a každé ráno se pochválit, že na jaře jsme epidemii podchytili natolik včas, že v podstatě žádná nebyla. Ba dokonce, protože lidi nikam nejezdili, tak se jich míň pozabíjelo v autech, míň jich spadlo při nepráci ze střech a míň se jich pobodalo, protože nebyli nachlastaní v hospodě. 

Lockdown se dělá, aby se životy zachránily. Jsem věru rád, že Andrejovi zůstalo alespoň tolik logiky, že tohle pochopil a fakt věřím, že profesor Fiala, Bartoš či Pekarka by to udělali obráceně. Že by zavírali ekonomiku, až by měli ty mrtvé, kteří by to "ospravedlnili". Zavírali by ekonomiku jako jakousi tryznu za ty, kterým jž není pomoci.  Určitě za nadšeného potlesku idiotů, co si takhle nastavili mozek (nebo co tam v hlavě mají). Takže bychom měli nejen zavřenou ekonomiku, ale ještě i kupu mrtvých,.

Tímto bych doporučil redakci Pravého prostoru, aby moje články přestali přetiskovat.  Mají tam nadkritické množství pitomců, kterým by se z tohoto a dalších článků mohlo udělat nevolno. Bude pro ně lepší, když si budou navzájem dále notovat, jak je Andrej zlý a diktátorský.  Rád bych byl dle svého zvyku smířlivý a uměřený, ale fakt mi to v tomto případě vůbec nejde. Někdy je třeba říci, že debil je opravdu debil. Používat proti Babišovi jeho největší výhru a ještě si myslet, jak jsou chytří, to se dá sice diagnostikovat, ale nedá se to léčit.  Mohu jen suše konstatovat, že svoje žvásty nezdůvodňují ani starostí o ekonomiku, ani starostí o lidské zdraví, ale prostě se jen zalykají nenávistí kvůli které už odpojili i myšlení.  

Nepochybuji o tom, že ti stejní, kteří nechápou, proč se zjara dělal lockdown, když vlastně nikdo neumřel, ti stejní za čtrnáct dní nepochopí, jak mohl Andrej dopustit tolik mrtvých a přetížené nemocnice. Inu, vždyť teď to dělá přesně podle vás. Zavírá ekonomiku, až když je dost mrtvol. Chtěli jste mrtvoly k ospravedlnění zásahů do ekonomiky, tak je máte. A stejně se hned při tiskovce našel první idiot z Aktuálně, který mu to hned omlátil o hlavu. 

Máme prostě jedinou jistotu - Ať Andrej zareaguje včas nebo ať zareaguje pozdě, ať svým zásahem životy zachrání, nebo naopak ať se zásahem otálí, vždycky to bude špatně. Když dělali semafor, bylo to špatně, když doporučovali lidem necestovat do zahraničí, bylo to špatně. Když dělali opatření plošně, bylo to špatně, protože jsou plošná. Když je dělali výběrově, bylo to špatně. Když chtěli zavést roušky, bylo to špatně. Všechno je špatně a říká nám to fakt velká skupina lidí jejichž logika je tak ubohá, že potřebují mrtvoly na ospravedlnění lockdownu.

Dneska jsem se poprvé v životě vyděsil z lidu a kdyby to šlo, zvolil bych si raději jiný. Minimálně tu část, která má Babišovi za zlé, že na lockdown neměl dost mrtvých. 

Ó díky Andreji, píši ti tenhle chvalozpěv a jsem rád, že jsi také starý, hloupý a ošklivý a nedej Bože aby to bylo někdy jinak.

Vidlácky říkám, žes tu republiku dneska zavřel za minutu dvanáct. Možná i minutu po dvanácté. Ale samozřejmě udělals to zase blbě. Zase jsi zapomněl počkat na mrtvoly, které by to ospravedlnily. A protože jsi to, blbče, nejspíš zase ještě stihl, neboj se, opět to schytáš. Zase ti omlátí o hlavu graf, kde bude možná maličkatý, nebo možná trochu větší hrboleček. Dokonce  se možná zase nezabije v autech dost lidí a nespadne dost pokrývačů z lešení, takže se to s těmi mrtvými na covid vyrovná. A nepochybuj o tom, že se zase najde nějaký idiot, který se bude ptát, proč jsi republiku zavíral, když tu nemáme statisticky žádnou odchylku., který nepochopí, že se to dělá kvůli živým a ne mrtvým. 

Ale mně to pomohlo. Já nemám pochybnosti o své příští volbě. A pevně doufám, že Fialu a spol. budou fakt volit jen ti, kteří si chtěli nejdřív počkat na kupu mrtvých a pak dělat opatření. Že ho budou volit jen ti, kterým vadí, že to na jaře dobře dopadlo. Že to dopadlo tak dobře, že to vůbec není poznat. Doufám, že ho budou volit jen ti, kterým bude vadit, že to zřejmě i teď ještě může dopadnout dobře. A fakt strašně moc doufám, že těchhle idiotů zase nebude tak moc. 

Za sebe říkám, že ten graf je tvoje vizitka. Je to vizitka dobré práce, včasného rozhodnutí a tak trochu věřím, že i teď na podzim z toho bude dobrý konec.

Jako zjara už to nebude, protože jste dost dlouho váhali, ale vůbec se tomu váhání nedivím. Jsou situace, kdy by neměl dostat do držky politik, ale jeho lid. Ale pořád lepší než fialový modropták, jeho suita i kupa vymaštěnců, kteří potřebují mrtvoly, aby byli ochotni něco udělat nebo uznat, že existoval důvod k akci. pořád lepší než idiot, který volá po nedůvěře vlády a nevidí si do huby, co sám a osobně hlásal na konci srpna. 

Díky vám všem, co jste mi tento graf poslali a díky za komentáře, které jste k tomu přidali. Nemohu si pomoci, ale cítím krev. Sice jen virtuálně, ale i tak se mi to ekluje.

Ode dneška si fakt zcela a upřímně přeju, aby logika našeho premiéra oligarchy zvítězila s nadpoloviční většinou. Mám nějak naději, že tahle logika bude mít účinek i v případě obnovy ekonomiky. Fakt se  děsím té demokracie, která potřebuje mít grafy plné mrtvol, aby uznala, že se mělo něco dělat a ještě víc se děsím, kdyby s touto logikou měli mít i malý podíl na obnově.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (140 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Pravý prostor ale hnul Vidlákovi se žlučí! Jinak opozice se snaží ze všech sil prodrat ke korytům, od kterých ji AB odstavil. A protože moc dobře vědí, jaké to u koryt, ze kterých tolik desetiletí mlaskali, tak se snaží opravdově a využijí k tomu cokoliv, aby opět byli u koryta. Koryta jsou jejich cílem a za ně prodají jakékoliv ideje.

Průměrný počet slepic: 4.8 (65 hlasů)

Aniž by si ti "chytrolíni" uvědomovali, že přebírat otěže vlády v tuhle chvíli je totální politická (a dost možná i personální) sebevražda. Ale jo, proč ne. Už vidím zcela rozhodného Fialu, jak přijímá a prosazuje zcela zásadní bezpečnostní opatření. Oni vůbec jeden cápek z demobloku vedle druhého vypadají jako charismatické vůdčí typy schopné vyvést tuhle zemi z maléru.

Průměrný počet slepic: 4.8 (42 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Se taky tlačí ke korytu, ale neví, že čím víc přiberou, tím dříve půjdou do jitrnic.

Průměrný počet slepic: 4.8 (39 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Demoblok štěká proto, aby si na to voliči za rok vzpomněli. Momentálně budou dělat vše proto, aby zůstali v závětří a bez zodpovědnosti, dokud je doba nejistá.

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

to je oxymoron roku.

Průměrný počet slepic: 4.7 (21 hlas)

mává velice rozhodně, chrlíce přitom záplavu rozhodných frází

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Bez výjimky platí - jaký pán, takový krám. Pánem Pravého prostoru je pan Kříž, a ověřil jsem si, že tento pán se umí chovat zcela hovadsky, jmenovitě vůči autorům, jejichž články přebírá a otiskuje. Že to dělá bez ptaní - no dobře, to bych ještě skousnul, když je to - doufejme - pro dobrou věc. Ale svévolně převzatý článek změnit (můj článek), to je opravdu prasárna, to nedělá snad ani Bakalův Respekt.

Je to škoda, ale PP nebrat. Zase tříštíme síly v nicotných půtkách a v bruseli si mnou (sloveso, nikoli zájmeno v 7. pádě) pacičky.

Průměrný počet slepic: 4.9 (33 hlasů)

Já opustil Zvědavce, páchne tam pálící se krtek.

Průměrný počet slepic: 3.6 (12 hlasů)

Tak tady jak jouda čekám na 360° Pavlíny Wolfové na avizovanou zprávu o stavu pacientů a obsazenosti lůžek v nemocnicích pacienty s Covidem. Inu překvapení se nekonalo. Dali tam jen kvákající hlavu, která onanovala nad nějakými barevnými čarami (grafy, jakých si z prstu vycucám za minutu kýbl) a ani se neunavovali tam dát nějaké záběry z nemocnic. Prostě Kydy,Kydy,Kydy. Ne ty Vidlákovy. To byly Kydy CNN Prima News. Inu věřte MSM.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

udělat od začátku října.

Průměrný počet slepic: 3.2 (16 hlasů)

To by tu měl regulérní majdan kvůli odloženým volbám.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)

In reply to by To by (neověřeno)

Trvalý odkaz

a taky se říká - průzkum bojem. Obojí ukazuje na moudrost předků. Fakt že senátní ukázaly co vlastně ty - jen semtam poštěkávající party celé roky špekulovaly a vyšpekulovaly, co se od nich dá příště čekat. . Čeho a jak jsou schopni činiti. Zklamání voličů starostů a taky lidovců ve prospěch modroftáků si myslím, že že lidem očka otevřou... a ti druzí vědí, jak na to chtějí jít, a že asi za ten krátký čas přezbrojit a vymyslet něco jiného a že tzv. plán B nemají.,,, myslíte že na to mají njn

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Dříve jsem uvedl, že jsem byl u specialisty- lékaře, který byl velmi vyděšený.
Věnoval se mi velmi poctivě, až jsem byl z toho vyděšený, že půjdu pod kudlu.
Pak mi řekl, že jsem v pořádku, ale ať si pořídím zásoby léků a potravin, ať vydržím do jara.
Oni, že neví co bude, ale asi prevenci nestihnou, ať jsem rád, že mi to tak vyšlo.

Průměrný počet slepic: 4.7 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

a jsou toho plné noviny.

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)

dnešní doba. Kdyby se posral za komančů, mohl by si ošetřovat posranou prdel aktuálním denním tiskem. "Rudé Bravo!" (tehdejší adolescenti vědí! :-)) stálo tehdy půl koruny československé a mělo dvojnásobnou rozlohu.

Jinak řečeno - Hůlkovi se nedivím, jak pravil jistý ruský komik (budu parafrázovat)- demokracie je príma věc, ale jíst se chce pořád. Hůla by kámoš s hradním ještěrem a na tuty je na suchu, neboli došla škvára, jak pravíme my závisláci.

Průměrný počet slepic: 4.3 (32 hlasů)

pokud tito jsou na suchu, tak důchodci jsou vodníci

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

In reply to by Tony (neověřeno)

Trvalý odkaz

...proinvestovali...

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

promr..., ééé..., ještě není 22 hodin,
Tak tedy prosouložili všechno, co se dalo, tedy co kdysi vydělali...
... však koncerty a nahrávky budou zas néé...?
... a ono hovno...
... i kušáť chóčetsa...

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

co bude se splátkami za drahá hypoteční sídla, které si krom drahých dovolených v exotice dopřávali...
onehdy když se jedna camrala - tak jsem se na tu destinaci koukal.... téééda, to Vám byly palety, ale když
jsem se tak koukala, vlastněě nic moře jako v bulharsku, uzavřeni jak v karanténě, pat z rezortu nee... copak tohle je nějaká dovolená. Je to klasické.... nejdražší na šmejdu je obal .....

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Technická poznámka: Rudé právo stávalo jednu celou korunu, tehdy ještě krytou zlatem a ostatními aktivy Státní banky československé. Ledaže byste je odebíral jako voják základní služby - ti je měli opravdu za padoš.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

jsem byl malé dítě a učil jsem se číst a psát, tedy před cca 50 lety.
Korunu stálo sobotní vydání.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

a zařadil se do pravdoláskařského kavárenského stáda.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

ten si taky dlouho nešktnul a pak bejvák na Floridě, kluk tam trénoval hokej, v seriálech nahradil kolegy, Ozáka mu taky znovu pustili....
Akorát je jiná doba. Hůlka si už nezapěje, leda by pro něj našli nějakou roli v Ordinaci, či jiném nekonečném seriálu..
Jsem zvědav kde se objeví

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Jestli to někdo posral, tak je to jezevec z hradu. Je mi líto, že to tak musím napsat. I já ho volil. Fandil jsem mu. No, to co v nedávné době prezentoval je na defenestraci. ,,Všichni co díky vládním opatřením zkrachují jsou neschopní blbečci..." atd. Jedinej neschopnej blbeček je v této chvíli on. Jezevec. Protože už ve své stařecké demenci není schopen vidět své voliče. To jsou právě ti jím jmenovaní neschopní blbečci.
Mě už nasral, když ještě u Soukupa vykládal, jak se musí platit dluhy. Jasně dluhy se platit musí. Ale jsou dluhy a dluhy. Že ? Jestliže dítě dluží za černou jízdu v šalině(která stojí 25 Kč) a exekutor to zvedne až na 15 000, tak to není dluh ale krádež za bílého dne. Jezevec tuhle exekutorskou svinskou mašinérii podporuje a vytvořil tak zlodějské multimilionáře. Když si teď Bocián nabere dluh 500 miliard, bude ho taky splácet. Hovno. Zaplatíme to mi. Prymula nezaplatí taky ani prd. Všechno jde na vrub nám. I tobě Vidláku. Nad tím se zamyslete. Ne nad Hůlkou. Hůlka jen ukázal, že král je nahý.

Průměrný počet slepic: 2 (6 hlasů)

Margone, vy si nedovedete předtsavit, co všechno teď v nejbližších týdnech zaplatíme. A až to skončí, tak si všichni fakt oddechneme, že už budeme splácet jen dluhy.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

No já nevím, co máte konkrétně na mysli. Podívejte se třeba na tohle : Koukněte na ty fotky z Bulovky. Je tam 23 fotek. Jsou tam jen tři pacienti, jejichž fotky jsou tam několikrát prezentovány z různých úhlů. Jinak jen personál v atombordelu, včetně uklízeček. To jsou ty covidem přeplněné nemocnice, kdy lidé leží i po chodbách:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fotky-z-bulovky-tak-ted-vypada-boj-v….
Nezlobte se , ale vy jste taky zmanipulován MSM. Jak říkal z oblibou Fox Mulder: The Truph is out of here. Pravda je někde tam venku. V televizi rozhodně ne.

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)

In reply to by Margon (neověřeno)

Trvalý odkaz

A propo, když jsem včera večer viděl robota obersta Prymulu, který s diktátorským pohledem a bez mrknutí oka, s Vrábelem za zády (doufám, že víte, kdo je Vrábel), přednášel svůj ,,státnický projev," měl jsem sto chutí mu na čelo namalovat terč.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

In reply to by Margon (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dejte tomu ještě týden...

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Ale potom k Turkovi.

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

Ale ohledně toho Vrábela Vám Margone odpovím. V sobotu se budu Vrábelovi věnovat celým článkem. 

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Margon (neověřeno)

Trvalý odkaz

o "obsazení" nemocnic v Itálii mam info od kamaráda, bohužel bez fotek. Ostatně i zde uvedený materiál televize ARD odkazuje jak to vypadá v německých nemocnicích. Doktoři se tam pohybují naprosto volně, pouze s rouškama, žádné skafandry. Lůžka mají volná, připravená pod igelitem. Všude klid, pořádek a disciplína. Někdo si tady s námi hraje a zvyšuje hysterii, aby dosáhl cíl. Likvidaci ekonomiky pro banky ala Řecko.
https://www.arfa.cz/prymulo-pooozor-tohle-musis-videt-nemecka-vladni-te…

Čas na vloženém videu 0:40

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

S těmi dluhy to nebude nijak divoké nebo naopak velmi divoké. Všichni poučení vědí, že současné dluhy jsou nesplatitelné a tak se jede přes čáru. Tedy půjčíme si tolik, kolik systém dluhové služby unese. V tomto směru USA náš vzor a EU s velkým zpožděním následuje a naše zemička,to není dluh, co máme, ale parodie ve srovnání s výše uvedenými. Bohužel nic se neděje osamoceně, ale vždy v rámci nějakého sociálního supersystému a z toho vyplývá, když je porušován dlouhodobě nějaký rozhodující parametr, v našem případě emise peněz(čti dluhů), pak se to musí z hlediska stability někde vykompenzovat. Zde se nabízí více způsobů. Např. celosvětový reset rozhodujících měn nebo přechod na digitální měny nebo zavedení bezhotovostní ekonomiky nebo válka(nepovažuji za prvaděpodobné) nebo nějaký další způsob jak reformovat systém s minimálními ztrátami pro "elity". Rozhodně my nic platit nebudeme, než že upadneme do ještě většího otroctví, než v jakém jsme. A to je možná ta platba nejvyšší z možných. Opakuji bohužel, něco se musí stát, aby se systém vrátil ke stabilitě.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

U nás doma se říká, ani nevím proč: "Přes držku a do dolů." S Ostravou totiž nemám nic společného. Vždycky se mi to ale vybaví, když slyším podobné velkohubé kecy, jaké předvádí dnešní opozice. Bylo by to ideální řešení, protože pochybuji, že by podobní týpci v dolech přežili jedno fárání nebo rubání. A pokud náhodou ano, příště by si blbé kecy už nechali od cesty.

Průměrný počet slepic: 4.5 (31 hlas)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jsou ještě i jiné doly než Ostravské. Takový uran může být za jisté konstelace konečná. Jiné rudné doly nejsou také žádné terno a lázeňská oddychovka.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Někde jsem řekl, či možná dokonce napsal, že opozice to má snadné: Ať vláda udělá cokoliv, bude to špatné.
Ale přesto by mne zajímalo porovnání úmrtnosti za stejná období 2019 a 2020 (nebo obecně před Covidem a po něm) u států, které neudělaly opatření, jako u nás. Tedy například často zmiňované Švédsko, nebo třetí svět s nižší úrovní lékařské péče...

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

In reply to by Hejtman (neověřeno)

Trvalý odkaz

šišku, takže jsou všichni zdrávi, anebo umřeli jen tak. Například na zanedbaný chlast. To je strašná smrt smrťoucí...

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

In reply to by Hejtman (neověřeno)

Trvalý odkaz

Podívejte se k Vlkovi týden, dva zpět.
Výborně vyzdrojované.

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

In reply to by Sob (neověřeno)

Trvalý odkaz

tyměsíce útoků a trucpodniků pražské klavárny, presstitutů a pod. pakáže. Je to sice informačně bohaté, ale faktický komentář tak na 4-

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

In reply to by Sob (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mě by jenom zajímalo jestli ty čísla jsou stejně "průkázná/pravdivá" jako ta italská, kdy vláda dala oficiálí statistiku, ale to nasralo starosty nekolika mest a sli a zeptali se na cisla s marnic a vydali vlastni, kde tech mrtvych bylo (napamatuju presne) 3x víc jak oficiální statistika.

Takze je super, ze to ozdrojoval, ale jaksi na prikladu Italie se ptam jestli se tomu da vubec verit, kdyz realne v italiii byli cisla 3x horsi.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

In reply to by Hejtman (neověřeno)

Trvalý odkaz

jen je musíte umět hledat. Něco bylo na Euromomo. eu
tam vidíte i ten unikátní nárust třeba u Švéska na jaře.
Ještě lépe to ukázal i Kechlibar na některých oblastech v Lombardii ( vyšší úmrtnost několikanásobně, ne jen o desítky procent navíc).
U nás samozřejmě skoro nic nebylo, protože vláda dupla na brzdu včas.
Vidlák to tu dnes popsal, snad tomu každý porozumí. Kdo ne, tomu není pomoci....

Průměrný počet slepic: 4.6 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

Já to napíši jinak,od návštěvy Pompea,jakoby hvězda Babiše zhasínala-ztrácela žář.
Bude hodně záležet,kdo vyhraje prezidentské volby v USA a tady znova se objevují Clintonci,že jim Biden pomůže ke korytům.Už to psal pan Gerd o naších politicích se rozhoduje jinde.U toho mne napadá,když se Sobotka stal ministrem financí za Zemana,Zeman ho chtěl na svoji stranu,ale přetáhl mu ho Shapiro,tak ho pak vyhůlkoval.

Průměrný počet slepic: 4.4 (25 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

"vyhůlkování".
To si musím poznačit, to nemá chybu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

Zrovna jsem to chtěl napsat, ale byl jste rychlejší.
"Vyhůlkoval"..... Já se snad smíchy poseru....

Průměrný počet slepic: 4.1 (8 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

fakt dobrý
pak mne napadá ještě obdobné vyHůlkování = vrácení státního vyznamenání

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

@PREZIDENTmluvci
V hodině těžké, kdy jen společně dokážeme projít temnou roklí, nenávistná opozice nesmírně bažící po moci touží prohloubit krizi pádem vlády.
Koruna sobectví definitivně dosedla na hlavu těch, pro které osud republiky neznamená nic.

Průměrný počet slepic: 4.7 (38 hlasů)

Parádně řečeno!

Průměrný počet slepic: 3.8 (23 hlasů)