Korejsky o koronaviru

Autor
Štítky

Už mnohokrát jsem se na Kydech chlubil že mi na zabijačky jezdí zajímaví hosté i z velké dálky. A Kupodivu skoro vždycky jsou to holky. Měl jsem doma holku z Kolumbie, dvě holky z Filipín, číňanku z Taiwanu.. A vůbec mám štěstí na Asii. Z Evropy mi chybí ještě celá Skandinávie, ale Asii mám poměrně zmáknutou. I z Koreje jsem už měl návštěvu... tedy z té jižní. Před pár lety. V tomto případě to byl chlap. 

Já osobně vládnu docela slušnou němčinou, kterou mě zdarma naučil tatínek. Angličtina všem mým snahám vzdoruje a tak potřebuju k hostovi zpravidla i tlumočníka a nebo to musí být cizinec slušně vládnoucí češtinou. Někdy o tom napíšu celý článek, ale teď vězte, že mezi mými zabijačkovými návštěvami je i jeden jihokorejský bohemista. Ano i tohle tam mají. 

Tento bohemista je teď na pracovní návštěvě České republiky.  Dělá tlumočníka jisté obchodní misi. A včera mi zavolal. Ne, dodržuje pravidla, zastavit se u mě nemůže, ani nechce, snad příští rok, kdy přijede znovu a snad už bude lepší situace. Domluvili jsme se, že nezveřejním jeho jméno, protože by mohl mít obtíže se svým zaměstnavatelem. Ale řekl mi jednu věc, která by vás také mohla zajímat. Posunul jsem článek o amerických volbách, protože mi to přijde hodně zajímavé. 

Mluvili jsme spolu asi hodinu. Nejdřív o rodinách, manželkách, dětech, práci, mém legu a jeho zálibě  v tradiční lukostřelbě. Pak se řeč stočila na koronavirus. On samozřejmě v rámci své práce Českou republiku studuje velmi detailně a ví o naší situaci i to, co nevíme ani my. Velmi brzy jsme se dostali k tomu, že jsme tady v republice úplně neschopní v trasování nakažených kontaktů...  a platí to nejen pro nás, ale pro celou Ojrópu. Vyjádřil se zcela bez obalu. Naši hygienici jsou jen dělníci, kteří svojí práci nejenže nezvládají, ale ani zvládat nemohou, protože je to nastavené úplně blbě.  

Opáčil jsem mu, že oni to tam v Koreji mají poněkud jednodušší. Nemají žádné GDPR ani jiné řečičky o lidských právech a tak mohou snadno donutit obyvatelstvo k používání mobilních aplikací a nikdo se jich neptá, jestli se cítí dost svobodně. Prostě trasování podle polohy mobilu je povinné a nikdo to tam neřeší. Prostě to být musí. 

Vysmál se mi tím svým orientálně zvonivým smíchem. Ano, tohle slyšel už mockrát. Ano je pravda, že jejich  vláda nemá tak spoutané ruce a tamní úřady mohou využívat data z mobilů... ale už ti Vidláku někdo řekl, že data z polohy mobilu jsou celkem k ničemu? My v Koreji prakticky všichni žijeme v Soulu a potkáváme se tak nahusto, že si to tady v Praze ani nedovedete představit. Mobil je taková drobnost, která se někdy hodí, ale víš... vy děláte chybu přímo v trasování a poloha vyčtená v mobilu na to nemá vliv. Ba naopak. My Korejci si poradíme i bez mobilu. Vůbec to nepotřebujeme. 

Jestlipak víš Vidláku, že devadesát procent všech nákaz zvládne deset procent přenašečů? To víme už od jara a tak nějak jsme to tušili, protože ostatní respirační choroby virového původu jsou na tom podobně. V populaci existují superpřenašeči, kteří kolem sebe nakazí mraky lidí každým dýchnutím. Devět nakažených z deseti ale vlastně nenakazí vůbec nikoho. 

Ano můj korejský příteli, to vím, že existují superpřenašeči. Také tu čteme světovou odbornou literaturu. 

Blbče... Víte úplné hovno (doslovný výraz, který má moc rád). Kdybyste to opravdu věděli, tak neplýtváte časem a penězi, neplýtváte drahým materiálem i lidskou prací. 

Konsternovaně naslouchám a netroufám si žádnou námitku. 

Vy tady u vás trasujete tak, že se někdo nakazí, projeví se mu příznaky, jde k doktorovi, ten ho pošle na test, což trvá i několik dní. Až se prokáže, že má opravdu koronavirus a ne nějakou banální virózu z nachlazení, tak mu zavolá vaše hygiena a začne řešit s  kým se potkal a koho mohl nakazit. Trvá to celé hodiny, než z něj získá všechny kontakty a kdo ví kolik dní je obvolává. 

... Ale my hygieně pomáháme. Obvoláváme si lidi, které jsme mohli nakazit sami... 

Říkám že jste tu všichni úplně blbí. Vy i vaše hygiena se snažíte dostat do karantény lidi, kteří se mohli  potenciálně nakazit od známého nakaženého. Mraky lidí u vás pracuje na tom, aby poinformovali vaše kontakty, že se potkali s nakaženým, a posílají je na testy.  

No a o to přece jde ne? 

Hovno a ještě jednou hovno. Znovu opakuju. Devadesát procent lidí se nakazí od deseti procent superpřenašečů. Když si takhle prověřujete kontakty, tak to u devíti nakažených z deseti děláte úplně zbytečně, protože ti nejsou superpřenašeči a nikoho nenakazí. Dokonce ani u nich doma třeba nikoho nenakazí. Zabýváte se deseti nakaženými a z nich devět je úplně nepodstatných. Jen jeden z deseti má potenciál kolem sebe šířit zkázu. Devadesát procent práce vašich hygieniků jde do vytracena a obvolávají lidi, kteří se nenakazili.  Když  my trasujeme, zeptáme se nakaženého, zda se nepotkal s nakaženým, kterého známe ze včerejška. A zítra se budeme ptát nových nakažených, zda se nepotkali s tím dnešním nakaženým. 

Kamarádům, které jste mohli nakazit, si můžete zavolat sami. My hledáme toho, kdo nakazil vás. To je v devíti případech z deseti superpřenašeč a toho musíme eliminovat  poslat do karantény. My neobvoláváme vaše kontakty, aby si dávali pozor. My hledáme někoho, kdo nejspíš nemá žádné příznaky, ale chrlí to kolem sebe jako fontána. Nebo má mírné příznaky a nemíní se chovat ohleduplně. Už to chápeš Vidláku? Vy telefonujete, abyste v devíti případech z deseti šlápli do prázdna.  My telefonujeme, abychom v devíti případech z deseti našli skutečné riziko. 

Ano, na tohle potřebujeme počítače. Na tohle potřebujeme nějaké algoritmy, protože hledat někoho, kdo sám nemá potíže, ale nakazil lidi, to dá práci. Ale jde to. Musíme hledat společné kontakty různých nakažených. Musíme vědět kde se pohybují, kde pracují a dáváme dohromady styčné body různých nakažených a hledáme jejich společného původce. Ale víš, my neobvoláváme tisíce lidí, kteří se s nakaženým potkali na půl hodiny, abychom je poslali na test kvůli zanedbatelném riziku. Tím pádem máme dost času i na ty přenašeče, kteří sami nemají příznaky.  Vyřazovat z práce lidi, kteří se letmo potkali s nakaženým, který v devíti případech z deseti nikoho nenakazí  a díky hoře telefonátů a hromadě zbytečné práce pak nemít čas na hledání těch, kteří jsou pro nárůst epidemie rozhodující, to umíte jen vy bílí.

Proto jste s testováním o čtrnáct dní pozadu. Protože testujete lidi, kteří se mohli nakazit místo abyste hledali lidi, kteří nakazili celou řadu lidí. Vy musíte nejdřív najít ty, kteří o sobě nevědí, že jsou nebezpeční. Hledat skryté superpřenašeče a ne zanedbatelné riziko . Tak jak to děláte, to mohou dělat jenom Číňani. Ti mají dost velkou kapacitu "rychle otestovat všechny". Vy v Evropě na to prostě nemáte. 

Děláte kupu testů, mraky lidí telefonují na všechny strany, stojí to miliardy a nemá to žadý smysl. Víš Vidláku, kdybychom hledali to co vy, tak jsme na tom stejně blbě. Děláte na milion obyvatel pětkrát víc testů než my a nic z toho. Kdybyste nezavřeli republiku a lidi doma, tak jste v prdeli. Ale nic si z toho nedělej, oni to dělají stejně blbě v celé Ojrópě a i když vám to furt meldujeme, tak jste to těmi evropskými mozečky pořád nepochopili. Proto musíte všechno zavírat. Proto jsou vaše chytré karantény kravina, proto se vám hygiena vždycky nakonec zahltí i kdybyste jí posílili ještě víc. Protože devadesát procent vaší práce děláte zbytečně. 

Když máte nakaženého, musíte hledat kdo ho nakazil a ne obvolávat ty, které nakazit mohl a nejspíš nenakazil. Vy musíte hledat superpřenašeče a ty dostat do karantény  a na ně se musíte zaměřit. Na začátku jich bylo relativně málo. Pár desítek. Trasovat ty, kteří se potkali s nakaženým a posílat je na testy, jestli se nenakazili, to je evropská cesta do pekla.  Ale trasovat ty, kteří se potkali s nakaženým, porovnávat je  s jinými případy  a najít ty, kteří nákazu šíří, to už smysl má. Ale je to kapánek víc na mozek než tupé posílání lidí na odběrová místa. A musí to jít rychle. Tak rychle, aby onen superpřenašeč nakazil co nejméně lidí a nevyrobil další dva superpřenašeče. Vaše reprodukční číslo říká, že průměrný jeden nakažený nakazí dalších 1,5 lidí. Ale ve skutečnosti jeden nakažený nakazí třináct lidí a devět dalších nakazí dohromady sotva dva. Vy musíte najít toho jednoho, který nejspíš sám nemá potíže. A pokud superpřenašeče najdete, je celkem jisté, že každý jeho kontakt je také nakažený a teprve ty má smysl testovat. My v Koreji sbíráme řadu dat, nakrmíme jimi počítače, ale testujeme až ve chvíli, kdy najdeme superpřenašeče. Ten je zlatý důl pozitivních testů a nově nakažených. Ten vyrábí další superpřenašeče a ty musíme dostat do karantény. Ostatními se zabýváme jedině když jž není do čeho píchnout. Většina běžných případů se eliminuje sama.

Tolik můj korejský kamarád... Nejsem odborník na koronavirus  a vlastně jsem se ho ani nestihl zeptat, odkud ty informace má.  Mastera jsem poprosil, a by prohlédl odbornou literaturu, protože on angličtinou vládne...  Ale smysl mi to dává.  Proto to pouštím sem na prokydání -  jestli to bude dávat smysl i vám... A neberte mě úplně doslova, jen přepisuju rozhovor. Mohu se někde zmýlit nebo to špatně pochopit. 

 

Vím že Kydy čtou i na úřadu vlády a zabrousí sem i leckterý politický šíbr. Tož zajděte někdo za Hamáčkem nebo za Andrejkem... nebo za tím Blatným a řeknetě mu o tom. Řekněte mu o tom, proč jsou ti asijci v boji s koronavirem tak úspěšní a co u nás děláme blbě. Pokud to Andrejko vezme za své, můžeme být zase premianti ve zvládání a až přijde po vánočním rozvolnění třetí vlna, mohla by ta chytrá karanténa začít fungovat. Jinak tu budeme pořád zavření a položíme celé sektory ekonomiky, protože nemáme jiný recept než lockdown. Když budeme hledat superpřenašeče, můžeme ledacos uvolnit a hygiena se nepřetíží. Pak můžeme mít otevřené restaurace s drobnými omezeními v podobě větších rozestupů a roušek. 

Nebo to řekněte té Rážové....  Stejně je to baba na odstřel, protože to na ní všechno nakonec svedou. Tak by mohla přijít s něčím opravdu chytrým a začít dělat trasování po korejsku.  Ať přestanou obvolávat lidi, kteří se mohli nakazit, to si každý nakažený může udělat sám. Ať hledají toho, kdo onoho nakaženého sám nakazil a mají s vysokou pravděpodobností superpřenašeče. Samozřejmě to chce úplně změnit přístup. Je třeba testovat ne hromadně, ale rychle. Čtrnáct dní pozadu už je to jedno.

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (87 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

z jedné křesťanské sekty, co se družila a nakazila asi 1500 lidí naráz.
Sekta dostala pokutu - doufám, že likvidační.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

Master určitě zas vyrobí nějakej šikovnej grafík o tom jak je nutné k nemocnicím přistavit ještě více mrazírenských kamionů.....

Průměrný počet slepic: 2.7 (9 hlasů)

Nedělám Margone... Já na té epidemii nemám ani osobní, ani finanční ani jiné zájmy. Já ji jen pozoruju a píšu o ní ze svého pohledu. Mně nevadí, že to dobře dopadne. Stejně tak mi nevadí, kdyby se ukázalo, že máte pravdu. Ale osobně se podle Vás řídit nehodlám. Příliš bych se obával, že to špatně dopadne.  

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/krematorium-ostrava.html
Předpovědi evolučního biologa Jaroslava Flegra o mrazácích na oběti čínské nákazy v ulicích nejsou daleko od pravdy, byť ten v Ostravě nemají na veřejnosti, nýbrž ve dvoře na hřbitově na „Slezské“.
Krematorium Ostrava, 9. listopadu 2020. | Foto: Denik / Lukáš Kaboň
„Docela reálně hrozilo, že nebudeme mít dostatečnou kapacitu skladování,“ sděluje v pondělí po poledni Ivo Furmančík, ředitel Krematoria Ostrava. Jediného zařízení uvedeného druhu v celém Moravskoslezském kraji schopného spálit až čtyřiapadesát nebožtíků denně. Tedy, osmnáct v každé ze tří jeho pecí. ......

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

positive quotes book community aid gort , venta de viagra sin receta <a href=https://bitly.com/comprar-Viagra-generico+#>comprar viagra</a> culture works. community health center inc middletown ct community action wooster ohio . community bank beaumont tx , positive pregnancy test got lighter community aid collection bins friendship lamps <a href=http://forum.saintbrieuc-parlonsnous.fr/viewtopic.php?f=3&t=447298>comm… bridges ruston la Tokio</a> 9e9b9b1 , community action agency monroeville al Buy AutoCAD online <a href=http://buyautocad.design/#>Buy AutoCAD online</a> , friends vlone <a href=https://www.kisskissbankbank.com/fr/users/acheter-ciprofloxacine-sur-in… 1000 mg pas cher</a> my community bank near me individual-level evidence for the causes and consequences of social capital .

Zatím bez slepic

chloroquine without prescription
https://chloroquineorigin.com/# - clonidine
is hydroxychloroquine the same as quinine
https://hydroxychloroquinex.com/# - hydroxychloroquine for sale
erectile potion
https://plaquenilx.com/# - cure for covid 19
tadalafil (tadalis-ajanta)
https://tadalisxs.com/# - tadalafil generic
zithromax 500 mg side effects
https://zithromaxes.com/# - zithromax z pack

Zatím bez slepic

is chloroquine over the counter
https://chloroquineorigin.com/# - tendances du coronavirus - france
hydroxychloroquine treats
https://hydroxychloroquinex.com/# - hydrodiuril
can erectile dysfunction be corrected
https://plaquenilx.com/# - plaquenil and eye problems
tadalafil xtenda 20 mg
https://tadalisxs.com/# - tadalis sx
erythromax
https://zithromaxes.com/# - zithromax.com

Zatím bez slepic

aralen for lupus
https://chloroquineorigin.com/# - buy aralen
hydroxychlor side effects
https://hydroxychloroquinex.com/# - hydrochlorothiazide 25 mg
erectile vacuum
https://plaquenilx.com/# - plaquenil hives
erectafil 20 side effects
https://tadalisxs.com/# - tadalafil daily use
zithromax perscription
https://zithromaxes.com/# - generic for zithromax

Zatím bez slepic

malaria skin rash
https://chloroquineorigin.com/# - mefloquine
what are the side effects of hydroxychloroquine
https://hydroxychloroquinex.com/# - hydroxychloroquine tablets
erectile restoration centers llc
https://plaquenilx.com/# - plaquenil allergic reaction
vidalista side effects
https://tadalisxs.com/# - tadalafil daily use
z pak indications
https://zithromaxes.com/# - purchase zithromax z-pak

Zatím bez slepic

viagra in india price <a href=" https://viagracnd.online# ">india viagra yfrdabs</a> - viagra boots
http://viagracnd.com/# viagra 50 mg
viagra cheap online order ViagraCND100Mg [url=https://viagracnd.online#]wholesale viagra 100mg[/url] what happens when you take viagra for the first time

Zatím bez slepic

prescription drugs online without doctor <a href=" http://prescriptiondrugson.online# ">ed meds online without doctor prescription</a> - ways to treat erectile dysfunction

Zatím bez slepic

cialis ontario no prescription <a href=" http://cialismgz.online# ">cialis no prescription canada</a> - cialis without prescription overnight

Zatím bez slepic

Free Seeds FAQs. Germinating seeds requires a dark environment that is around 70 degrees. By doing so, you ll avoid the heavy brunt of an outbreak in your weed garden if one occurs. <a href=https://weedseeds.garden>https://weedseeds.garden</a&gt;

Zatím bez slepic

<b>Служба доставки еды <a href=https://www.delivery-club.ru/srv/taco_food_barnaul_vd>TACO FOOD</a> г. Барнаул (доставляем круглосуточно)</b>

Добрый вечер! Заказываем несколько раз в неделю ваши чудо-роллы. Всё очень вкусно, доставочка в течение 45 минут. Спасибо Вам огромное! Навсегда с Вами!

TACO FOOD <a href=https://www.delivery-club.ru/srv/taco_food_barnaul_vd&gt; заказать еду...</a>

Zatím bez slepic

<a href=http://pint77.com>10 years of successful experience Helping sell your product on Etsy. I give Guarantees of 100% at least the return of the money invested in advertising. Detailed voice. Contacts on the site. Language Only Russian or Ukrainian</a>

Zatím bez slepic

Криптобиржи — это ямыжник или фансервис, кае трейдеры смогут выкупать, продавать а также продувать разные криптовалюты. Город необходимы для того, чтоб криптовалюты торговались на том масштабе, в течение какой-никаком они является сегодня. Часть биржи делают предложение наиболее конкурентоспособные стоимость товаров чи скорости, тогда яко другие предоставляют специализированные финансовые продукты.
В ТЕЧЕНИЕ зависимости через ваших потребностей как инвестора вы можете остановить выбор биржу не без; расширенными торговыми функциями, низенькими комиссиями, скидками за регистрацию чи добрейшей в отрасли безопасностью.
Однако начиная с. ant. до таким частью общедоступных бирж может таиться хитроумно определить, которые изо их унше честь имею кланяться отвечают вашим потребностям. Честь имею кланяться за несколько мин. ваша милость найдете элита криптобиржи чтобы использования. Сверх того, ваша милость можете отыскать он-лайн экспресс-обзор любой из подходящих криптоторговых платформ.
<a href=https://bestexchanger.pro/exchange-BTC-to-PMUSD/>курс bitcoin на perfect money usd </a>
<a href=https://yoomoney.ru/transfer/quickpay?requestId=353132333933303236375f6… switch crypto</a>
ef41b49

Zatím bez slepic

According to the India Today, Spin Casino is one of the best Indian Casino for various reasons. The tax on winnings from gambling is covered under Section 194B of the Income Tax Act. ? Experience a fast and modern online casino platform. <a href=https://lottoalotto.com>https://lottoalotto.com</a&gt;

Zatím bez slepic

The game could be played in bingo halls only, but today you can access it online. These rewards are also referred to as welcome bonuses. Sure got me alright. <a href=https://www.xroxy.com/xorum/viewtopic.php?t=233236>https://www.xroxy.co…;

Zatím bez slepic

Dating for adults. More than 3965 profiles of girls. https://telegra.ph/Dating-for-adults-11-10

dating sites like waplogfree dating site no hidden chargeshow to tell if it was just a hookupsurrey dating sitepersona q dating questionsforum indowebster dating agency cyranoprofile picture for dating websiteonline lal kitab matchmakingdating aladdin lampsdating sites deutschland vergleich
biggest free online datingspeed dating jerseyblind speed dating nychinge dating app reviewshow to know if a hookup wants morefree dating site smoochexamples of personal profile for dating sitewhat are speed dating questionsblind dating online sa prevodom filmovizijadating site for accountants
dating an unreliable manphilippines dating sitesspeed dating barcelona 2013free catholic senior dating siteswhat are good usernames for dating websitesbenefits of dating a less attractive guy30 year old man dating 50 year old womandating apps iphone 5matchmaking bogotaspeed dating in lakeland florida
best online dating montrealkenya dating mattfree dating site in indonesialist of free dating sites in the worldare smoed coaches eddie and orby datingislamic dating sites canadadating former drug uservirginia online datingwanted young man single and free youtubesweden top dating sites
hookup helplesbian matchmaking sitesfriend of friend dating appjewish single dating sitesdating dad is going through girlfriendstop dating sites 2014best dating site in italydating web designdanny mac dating carley stensonakatsuki dating quiz
the geek's guide to dating downloadibiza dating appspeed dating qatarodessa dating agenciesaustralian adventist datingbest online dating apps free100 dating site for freehow to attract a man online datingwhat does casual dating no commitment meandating agency cyrano 8 bölüm
shadowgun deadzone mac not connected to matchmaking serverpolyamory dating appspeed dating malaysia kuala lumpurspeed dating salt lake city utlesbian dating sites orlando fldating sociopath signsberlin hook uponline dating with acnenuchal dating scanforum best dating sites
dating for marriage ukgood headline to use on dating sitedating mature ukkelleher international matchmakingmake your own dating websiteteddy dating sitefree dating website for couplesmarriage without dating onlinemy fox dating spotquotes on dating friends
female dating name examplesfree online dating in northern irelandabsolute dating uses this to determine the age of the fossildating site for goatsdating someone hard of hearingchristian dating love and marriage voddie bauchamdating sites no credit card freefree lesbian dating site uksex and dating tipsiphone dating site
best way to advertise a dating sitelesbian dating apps usbest dating agencies ukcasual dating sites australiabagel a day datingplatonic datingfarmers meet dating websitemozilla dating sitedating toms river njlauren and kent dating 2011
gay dating for hiv positivedating for married indianwhat age do you start datingnetherlands dating site19 girl dating 16 boyjapan cupid online datingcarbon dating nuclear testingl dating ulzzangfree online dating websites irelandbest christian singles dating site
speed dating events in dallas txrussian dating site usadating sites in dutchonline dating sites in kuwaitnewfoundland speed datingbelly dancer datingdating around holidaysdid g dragon and sohee datinggeorgia dating age lawshook up car sub in house
white interracial datingdating funny picturesfree dating in uaethe truth about dating a married manpc hookup cluedating sites for black peopleonly you russian datingdating over 50 ukdating zambia womanonline dating sites ratio
dating tallinn estoniaadvice on dating a single motherheavy metal dating sites australiahow is radiometric dating doneonline dating is safe or not pptcraigslist nashville tn datingwhat is dating sitedating exclusive talkdating site for foreigndating vegas
free dating sites darwinkenya dating oil tycoonwigan dating servicesfind fish dating websitespeed dating cork cityjapan 100 free dating sitespeed dating columbus gamatt belisle datingchicken bone carbon datingdating a really popular guy

Zatím bez slepic

If a bonus deal comes with a code, you have to use it to activate the promotion. Close to Perth Central Station for metropolitan areas, and East Perth Station for country areas. To cash out your money, you can only really use a bank wire. <a href=https://www.xroxy.com/xorum/viewtopic.php?t=233500>https://www.xroxy.co…;

Zatím bez slepic

Cashback Offers 20 Reload Spins 400 Bonus. Plus, 50 free spins will be credited to your account. This means that you must wager around 900 before being allowed to withdraw money. <a href=https://getrevising.co.uk/diagrams/conventions-of-tv-game-shows>https:/…;

Zatím bez slepic

In the window that pops up, you need to fill in basic information like your email, password, country, and currency to make your account. A descendant of a game called Twenty-One, its objective is for the sum of the player s cards to be as close to 21 as possible. Click the bonus button below to claim yours. <a href=https://forum.trustdice.win/topic/1237-comment-choisir-un-casino-en-lig…;

Zatím bez slepic

01 Dogecoin Minimum 1. They can use the bank details from your card to carry over money into the casino. Dream Catcher KA Gaming A massive 30 payline slot with 96. <a href=https://www.perfectpearceremonies.com.au/forum/general-discussions/wild…;

Zatím bez slepic

Thus, the free spin value is comparable to the lowest bet limit for your select slot game. sign up for 50 free spins no deposit for Jackpot Lab with bonus code LUCKYL50 deposit and get a welcome package up to 400 250 free spins. and is licensed and registered in Curacao. <a href=https://www.xroxy.com/xorum/viewtopic.php?t=235676>https://www.xroxy.co…;

Zatím bez slepic

A list of Australian casinos with Skrill casino payments 2022. CyberSpins Casino 20 Free Spins No Deposit Required. Australian gambling laws can get unnecessarily complicated. <a href=https://getrevising.co.uk/diagrams/olympic-games-history>https://getrev…;

Zatím bez slepic

Customer Support in Golden Crown Casino. If the bonus has a promo code, you will have to add it where it is specified. Now we got to the most interesting part of the article in which we will tell you about all available payment methods at popular Aussie fast payout casinos. <a href=https://www.intelivisto.com/forum/posts/list/36182.page>https://www.int…;

Zatím bez slepic

Soil is the most traditional medium for growing marijuana indoors, as well as the most forgiving, making it a good choice for first-time growers. It can be amazing how fast information can spread to a group once one person knows. This doesn t mean growing weed outdoors is off the cards, though. <a href=https://www.vingle.net/posts/4921753>https://www.vingle.net/posts/49217…;

Zatím bez slepic

Brings together big developers like NetEnt, Microgaming and Betsoft The web-based collection is easy to navigate There are more than 700 casino games available Has millions of Australian Dollars in progressive jackpots Good promotions after the welcome package Licensed in Malta, Curacao and in the UK Only a handful of payment methods No phone support provided. One of the best ways to enjoy playing slots is to use demo mode. There are a couple of limitations associated with banking options. <a href=https://forum.trustdice.win/topic/84-how-to-make-money-with-bitcoin/>ht…;

Zatím bez slepic