Zanech vší naděje

Autor
Štítky

Tato věta je vytesána nad vstupem do Dantova pekla. Dnes jsem si ji vypůjčil do titulku, ale rovnou říkám, že tak zlé to zase nebude. Nejsme na konci lidstva.  Přesto jsme se s koronavirem dopracovali právě to této celkem beznadějné situace.  Když se dívám na současnou realitu, tak se v podstatě žádné naděje na potlačení epidemie nevyplnily. 

Chytrá karanténa je blbá až neskutečně blbá a byla blbá i  v létě, kdy skoro žádné nákazy nebyly. Zajímalo by mě, jestli se k ní ještě dneska Andrejko hlásí, protože zjara právě v tomto viděl způsob, jak virus udržet pod kontrolou.  Ovšem chopila se toho zkostnatělá struktura, která si sama na sebe dala hromadu požadavků, měla se dobrat hromady údajů a výsledek byl všechno jiné, jen ne pružný a rychlý. Zároveň si hygiena chránila svoje pravomoce a tak dodnes rozhoduje o uzavření školy hygienik i když rozhodnne tak čtrnáct dní od chvíle, kdy všichni rodiče vědí, že se ve škole obejvily covidové případy. 

Tuto situaci má dnes můj bratr Master. Jeho synátor je prvňáček a tak chodí do školy. V pátek se ředitel dozvěděl o tom, že ve třídě je covid pozitivní. Samozřejmě od rodičů, hygiena to má někde v seznamu na pozici 160. V sobotu ředitel obvolal všechny rodiče. Vysvětlil jim, že on sám nemá pravomoc třídu zavřít, ale všem doporučil, ať svoje děti omluví.  Vyhlašuji v diskusi tipovačku, kdy zareaguje hygiena. Já osobně si myslím, že někdy koncem tohoto týdne se ozvou.  Do té doby už budou mít případní nakažení nákazu skoro za sebou. Ještě že Masterova rodina opatření v rámci možnosti dodržuje, takže je celkem jisté, že klouček případnou nákazu neroznese mimo domácnost. 

Já budu mít také novou zkušenost. Včera mi volal kolega, že ztratil čich a je covid pozitivní. Seděli jsme spolu v  pátek v kanceláři asi hodinu a radili se o obchodních věcech na první kvartál 2021. Jsem zvědavý, kdy mi zavolá hygiena a vůbec jak se to dneska dělá. Je to moje nejbližší setkání s covidem, co jsem měl.... 

Dále se ukázalo, že kromě vlády jsou blbí i lidi. Opatření jsou zbytečná, virus neexistuje, nic se nemůže stát, je to jen šikana. Pic ho, každé opatření se dodržuje jen chvíli, ochota k dodržování klesá po každé reportáži ze zaplněného Špindlu a demonstrace proti opatřením. Vláda nezasahuje.... Nemůže, nechce, nejde to. Výsledkem je jen to, že je všechno pořád zavřené a nebude to mít konec. Hospodští měli první volat po dodržování opatření, protože jen lepší epidemická situace jim mohla zachránit byznys. Tak dlouho bojovali proti opatřením, až se jim to povedlo. Opatření se nedodržují, ale oni stejně o svůj byznys přijdou. Proč? Protože se nedodržují opatření a málo platné, každý se může jet podívat do chebské nemocnice, jak to tam vypadá. 

A teď nová naděje... očkování. Jak jsem psal včera - sám Prymula se vyjádřil v tom duchu, že naočkovaný člověk může být dál infekční. Takže z hlediska zdravého rozumu a také z hlediska toho, co budou dělat všechny státy okolo, opatření  budou trvat a naočkovaný člověk nebude moci kam chce a dělat co chce. Minimálně do doby, než bude proočkovaná většina populace a tento termín je minimálně u nás v nedohlednu. 

Naše země nemá krizovou infrastrukturu počítající i s atomovou bombou, takže není schopná toho co Izrael - všechny proočkovat a pak je pustit do normálního života. U nás to bude pomalé a táhlé, protože Fajzr prostě nevyrobí dost vakcín, aby se na nás dostaly rychle.  

Babiš se teď za očkování hodně staví. Ale já mu začínám předpovídat podobné fiasko jako s chytrou karanténou. Ne proto, že by se lidi očkovat nenechali.  Ne proto, že by to mělo nějaké podstatné vedlejší účinky. Ale jednoduše proto, že nebude dost dávek, očkování se potáhne a ve výsledku nikomu neusnadní život. Kdyby mi bylo sedmdesát, byl bych rád, že mi Fajzra vpíchnou.  Mám větší šanci na dalších pár let života. Ale... nic to nezmění na tom, že bude pořád všechno zavřené, ekonomika jde do kytek a na svojí dávku bude ještě dlouhé měsíce stále čekat většina lidí. 

Jednoho dne se také bude muset začít mluvit o tom, co dál. Bude se očkovat rok od roku znovu? Nebo se jednou proočkujeme a pak už bude koroňák jako chřipka, která každý rok přijde, ale nebude mít ty devastující účinky na zdravotnictví a lidi nebudou tolik umírat?  Jak asi Babiš dopade, až se ho na to začnou ptát a lid se dozví něco podobného, co řekl Prymula ve zprávách? 

Svým způdobem je stejná chiméra i to, o čem mluvím já - že se promoříme na následky nákazy. Že to u nás šlo tak rychle, že většina z nás ještě stále bude imunních a zároveň to skoro všichni proděláme. Ale nevím... jen si to myslím a moje důkazy jsou asi tak stejně dobré jako odpověd profesora Hořejšího - že prostě nevíme, jestli je očkovaný člověk dále infekční. Prostě nevíme nic. 

To není vina vlády. Dokonce to není ani vina Fajzru. Prostě to přišlo moc rychle. Teprve před rokem... Nevíme zda očkování vydrží, nevíme, zda očkovaný člověk není infekční, nevíme nic o vedlejších účincích a nevíme ani nic o tom, co s námi prodělaná nákaza udělá za čas. Nevíme ani to, kolik lidí to u nás už prodělalo.

A to co naopak víme, to není moc povzbudivé: Pokud máme rakovinu a dostaneme k tomu covid, tak je celkem spolehlivě po nás. Víme, že pro osmdesátníka je covid podobně nebezpečný jako vylodění v Normandii. Víme, že očkování půjde pomalu.  Víme, že nemocnice jsou pěkně naplněné a kdyby měl covid stejnou sílu jako v říjnu, nemocnice by už zkolabovaly. Víme, že opatření nepomáhají, protože se nedodržují. Víme, že většina nákaz se zařídí doma, kde nikdo roušky nenosí a druhá největší várka nákaz je v zaměstnání, kde se oaptření dodržují podle toho, jaké podmínky tam panují. Ve Škodovce asi dobrý, v malém autoservisu žádná opatření nepanují. A vidíme, že vláda se v tom plácá jak nudle v bandasce a upínají se (opět) na něco, co k cíli zřejmě nepovede. 

Koronavirus zřejmě pokácí lecjaký trůn i mocenskou strukturu. I kdyby byl Babiš stokrát pracovitý a ostatní mu to jen kazili, on prostě nemá čas, aby si na pár hodin sedl s epidemiology a imunology a mohl dostat nějaké to školeníčko, aby byl v obraze. On si ve svém vytížení jen může vybrat, koho poslechne a koho ne. Jak jinak by to také mohlo fungovat, když u nás platí nějaký milion zákonů a nikdo se v tom nemůže doopravdy vyznat? Není čas. Není čas sedět a prostě se jen zamyslet. 

Opozice je na tom stejně, ne-li hůř. 

Ale už z podstaty věci - jsme zaskočeni jedním virem, který zdaleka není tak nebezpečný jako neštovice a my si nejsme schopní s ním poradit. Nejsme schopní vůbec zvolit efektivní strategii, protože nikdo nikoho neposlouchá a nastal kýžený sen Vašíka Klausů, kdy se každý člověk rozhoduje sám za sebe, jak chce. A kdyby to tak nebylo, tak za nás zase bude rozhodovat nějaká klika politiků nebo vědců, kterým jde především o peníze. Viz levné léčivo profesora Berana.

Zbyla nějaká naděje? 

Jsme zralí na to, aby někdo přišel a vykopnul zhurta dveře.  A jakmile to udělá, z Ojrópy nic nezbude. Jestli sami v sobě nezmobilizujeme věrnost a disciplínu,  někdo ty dveře vykopne a ještě si budeme přát aby to byl Putin a nebyl to Erdogan.  V této chvíli nevidím nikde jedinou sílu, které by bylo možné věřit, spolehnout se na ní, přísahat jí věrnost a bojovat za ni.  Zatím to vypadá tak, že se jednoho dne probudíme a s překvapením zjistíme, že už máme nové pány. 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.1 (88 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Pokud by některé vaše návrhy jste při pomoci svých osbkurních politických mafií prosadili do " legislativy", měl bych několik otázek.

Nepřijali byste do nemocnice i ty z vašich bližních, kteří sice byli obezními po valnou většinu svého života, ale nyní již několik měsíců obezními nejsou ?
Nepřijali byste do nemocnic i ty , kteří zlehčují Kovidsteinovo řádění a nechtějí se nechat zatím očkovat...ale nakaženými, respektive nemocnými, se stali a to například tak, že jste je nakazili vy nebo jiní naočkovaní ?
Nepřijali byste toho, kdo nechtěl se nechat naočkovat , ale zaplatil na zdravotním pojištění a daních za celý svůj život násobky toho, co jste zaplatili jednotliví z vás ? A naopak, vykopli byste ze dveří toho, kdo se naočkovat nechal , ale zatím ze svého nezaplatil na pojištění a daních ani vindru ?
Co s polepšenými, " konvertovanými" odpírači vakcinace - tedy s těmi, kteří dost hlasitě a plošně vystupovali proti vakcinaci, ale pak, například pod nějakým vnějším tlakem, se přece jen naočkovat nechali ? Vykopnout nebo přijmout ?
Co očkovaní náruživí kuřáci s obezitou ? A nenaočkovaní sportovci nekuřáci, zdatní to junáci ?
A jak vlastně poznáte, že naočkovaný jedinec radostně a s otevřenou náručí přijímaný na JIP ...předtím nenakazil několik očkovaných či nenaočkovaných ? A jak poznáte, že je nenakazil proto, že nedodržel základní hygienická opatření ?
Budete nepřijaté do nemocnic svážet na nějaká vyhrazená místa, anebo je jen tak necháte se trápit tu na ulici, jindy doma, ondy například v lese, na farmě, či na štrbském plese ? Co jejich rodiny ? Co když muž se nechá naočkovat, ale žena a bábi ne ? A Bábi onemocní.
Budou i nějaké zvláštní hřbitovy - pro nenaočkované nepřijaté ?
Měl bych řadu dalších otázek, podrobnějších, detailnějších....ale obávám se, že by mi v odpověď opět zazněl jen hněv.
Mýlím se ?

Průměrný počet slepic: 3.6 (12 hlasů)

nípete se v naprostejch píčovinách.
Stop.

Průměrný počet slepic: 3.4 (10 hlasů)

In reply to by mirek58 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mirku,
nevím proč, ale vybavila se mi dávná komunistická definice gynekologa:

"Buržoazná element, který hledá chyby tam, kde má dělnická třída druhý největší zdroj potěšení"

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)

Mirečku, pokud jsou pro tebe úvahy o nepřipuštění lidí (tvých bližních, křesťane !!) do nemocnic, respektive otázky kladené zastáncům takovýchto názorů ....píčovínami, pak se zamysli nad tím , zda ty sám nejsi jen píčovina.
Jde o vážné věci, jsou moc důležité z hlediska fungování civilizace tak, aby tato civilizace byla v dějinách hodnocena pokud možno kladně.
Nenípal bych se, kdyby tady (a jistě uznáš že jde o docela maličký dvoreček, co tedy ve větším ?!??) těch hlasů nebylo. Navíc nejprve se kroutí a všelijak vymlouvají (ba i lžou) ...ale jakmile je jich více, začnou si v takovýchto názorech notovat.

Taky nevěřím na to, že taková chamraď někdy bude mít moc.
Ale víš jak je to s vírou....ta mnohdy nijak nepomůže....
Možná ani kecy moc nepomůžou, později....ale zpočátku možná jo ! A o to jde !! Dycky to zastavit už na počátku !!!

Průměrný počet slepic: 2.6 (12 hlasů)

Zásadní připomínka:
Spolu jsme husy nepásli!
A ničím jste si to familiární oslovení nevysloužil.
Na to mají nárok jiní, co prokázali, že mají mozek mezi ušima.
Prokažte stejnou vlastnost a budete mít nárok na stejnou výsadu.
Mirek 58

Průměrný počet slepic: 3.6 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

to se nám zde objevilo nových nicků. Jen tak namátkou:
Kezdej Šímkatům, Exi Stují, Filmožer Sivý, Užítsichce Ion, ema no a frantíci, Igno Rant,...
Panečku, to se nám ta komunita tady pěkně rozrůstá.

Průměrný počet slepic: 3.6 (13 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ser na nicky, strom taky bereš tak jak je, ne ? Nebo si je před porážkou pojmenuješ ?

Průměrný počet slepic: 3 (11 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mám podezření, že se z nich vyklubou kazišuci. Taková vlna je divná. Je na nich, aby mě usvědčili z předpojatosti.

Průměrný počet slepic: 3.1 (11 hlasů)

Chlor píše velmi rychle metodou automatického psaní a volného řetězení asociací.
Občas je to zajímavé, jindy to připomíná logorheu.
(Docela by mě zajímalo, jestli tak dokáže tryskat i bez chemické podpory.)

Průměrný počet slepic: 2.8 (11 hlasů)

To psychiatři občas předepisují jako podpůrnou terapii při léčení psychických problémů, jestli se tedy nepletu.

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

Myslíte, že tady Chlor pouze pečlivě dodržuje lékařem předepsaná duchovní cvičení ?
To by od pana doktora nebylo pěkné, poslat ho ausgerechnet k nám, mezi slepice!

Pokud by tomu tak bylo, určitě má teď v denním rozpisu: 22:00 - Vyčurat, pomodlit - a spát!
Tak uvidíme...

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

tak bych po dělostřelecké přípravě halogeny (průzkum původních IQ účastníků) nasadil tým substituentů,
kteří by přijatelnými, či dokonce inteligentními komentáři naředili původní členy bublifuku a rozvolnili tak sociální vztahy a učinili komunikaci méně přehlednou a ... hledám správný výraz ... asi zahleněnou.

Moje podvědomá (nebo, jak tady někdo napsal nevědomá) reakce je taková, že automaticky roluju neznámé nicky. Pokud někdo nový má stále stejný nick, začnu ho časem vnímat. Bez nicku = bez ksiftu, bez tvaru a se zápachem.

Průměrný počet slepic: 3 (10 hlasů)

Nehledáte obsah, jen vnější formu.

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)

Myslet si, že se podařilo zvrátit výsledek tím, že se započítávaly mrtvé duše nebo se hromadně dovážely hlasovací lístky, je naivní.

- Tak pak už vůbec není jasné, proč to soudy odmítly přezkoumat. Soudce se na to podívá, všechno vyslechne a potvrdí původní výsledek.

Rozdíl mezi Donaldem Trumpem a Joe Bidenem je přibližně sedm milionů hlasů; tak velký podvod by nemělo být obtížené prokázat.

- Jenže rozdíly, které určují vítězství jsou menší. To, že vyhrajete v Kalifornii řekněme o 1000 000 hlasů vám nepomůže s Delaware, kde prohráváte o 10 000. Tam stačí fixlovat s 10 000.

Že se dílčí podvody tohoto druhu děly, je velmi pravděpodobné – ale právě tak jako se zločinů v občanské válce dopouštějí obě strany, stejně ve volbách případné možnosti podvodu nevyužívá pouze jedna strana.

- Trochu podivný argument vzhledem k nedávné historii, protože za války o Kosovo páchaly zločiny obě strany, ale média obviňovala pořád jen Srby. Stejně jako teď jednostraně Trumpa.

---
volební místa jistě získala pomoc v oblasti kybernetické bezpečnosti a další formy federální ochrany.

- A stěžuje si na to sám president.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Pokračování

Záhadou se jeví, jak mohl Donald Trump vyzvat k pochodu na Kongres. Třeba uvěřil v zázrak.

- Byla to původně jen manifestace. Když Gay Pride táhne Prahou, taky nechtějí vtrhnout do Nároního divadla. Jen ukázat svůj počet.

----------
Či tu byl velikášský cromwellovský sen o rozehnání té žvanírny? Trump je ale menší než lord protektor: prostě svolal manifestaci a vyzval účastníky, aby poslancům a senátorům ukázali, kdo je v zemi pánem. Bez plánu, jak dál. To je projev čirého politického exhibicionismu: „Podívejte se, co dokážu!“

- Už to Krejčí skoro měl a hned to zase ztratil. - Politická shromáždění se dělají dnes a denně.

https://www.reddit.com/r/HistoryPorn/comments/71a897/martin_luther_king…

Tohle je shormáždění při projevu M. L. Kinga. Také politický exhibisionismus a bezcenná snaha o „Podívejte se, co dokážu!“

----
Zdá se však, že kongresová koncovka vlády Donalda Trumpa nejen předznamenává jeho politický konec, ale také startuje krizi Republikánské strany.

- Hlavně startuje krizi celé společnosti a postavení USA ve světě, protože to dělá z USA banánovou republiku ať bidenovci chtějí nebo ne. Vše mělo být prozkoumáno a ověřeno soudy. - Ne že bych tamnější soudům tolik věřil, ale líp by to vypadalo.

--

Tím druhým je fakt, že je vhodné počkat oněch příslovečných sto dnů, než bude možné říci, jaká ze svých předsevzetí dokážou John Biden a Kamala Harrisová po příchodu do Bílého domu uskutečnit.

- Stejně my v ČR nemůžeme nic jiného dělat, ale je to jak čekat, jestli tentokrát kočka tu myš, se kterou si hraje, nakonec zabije nebo ne.

Problém USA je, že bidenovci desítky let ignorují problémy části populace a to Biden sotva vyřeší, když je zvolen proto, aby se mohly ignorovat i nadále. - Jinak by Trumpovi 4 roky neházeli klacky pod nohy, právě když tohle zkoušel dělat.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

https://www.lidovky.cz/relax/veda/covid-pronika-do-lidske-dna.A210106_0…

Tohle je velmi zajímavé, ale je to na hraně zbytku mých vědomostí, musel bych si něco znovu nastudovat.
Mohl by k tomu p. Hořejší něco napsat - hlavně o případných praktických důsledcích ?

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

a zvláště pak poslední věta tohoto odstavce
Podle virologa Davida Baltimora z Caltechu nepředstavuje virová „vložka“ v genomu pacientů významnější zdravotní riziko.„Je to jen část virové dědičné informace. Nemůže vyvolat infekci. Pro virus je to slepá ulička,“ řekl Baltimore v rozhovoru pro Science. Může však zkreslit hodnocení léčby nebo očkování. JAK?

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Já to chápu tak, že nebude možno zjistit, jak zabírá léčba a zda se ujalo očkování, protože se projeví falešná pozitivita v množství větším než malém.
Prostě tak, že se testy budou ukazovat přítomnost viru či protilátek, protože je bude simulovat "virová vložka", která se stane trvalou součást genomu (pravděpodobně i dědičnou)

Ale jistý si touto svou interpretací (ani reálností původní teorie) nejsem, nemám patřičné znalosti.
Proto bych rád, kdyby se na to mrkl odborník, třeba prof. Hořejší.

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

Jaenisch se geny a DNA živí, takže to asi mimo mísu nebude.
Pokud jsem to správně pochopil, tak jakmile někdo prodělá "koronachřipečku", může být infekce kdykoli v budoucnu znovu nastartována. Stresem, jinou infekcí, oslabením imunity třeba chemoterapií nebo imunosupresivy a ... anebo jinak.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

No, tahle varianta mě taky napadla, ale nechtěl jsem zase vypadat jako pesimista.
Zvláště ta řízená metoda toho ..."a nebo jinak"...

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

proto je ta normální lhůta před povolením 3 roky, aby se ty nežádoucí účinky (alespoň trochu) ukázaly.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Co se děje v případě vakcinace - např. vakcinou co bereme my (vy) ? Také je stále virus " informačně" přítomen , pokud by se vakcinovaný člověk kdysi předtím nakazil ?
Může být aktivován tak že začne škodit jak hostiteli, tak přenosem z něj ? Pomůže vakcína zde ?

Nepřeji si tu hrůzu, když by Laco a spol, zjistili, že jsou pozitivními i krátce i dlouho po vakcinaci (plus nutný čas působení vakcíny). A co s tím provede PES - kdyby mu stále vycházeli masově nakažení....

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

To přeci SPOUSTA virů.

DNA je PLNÁ kusů desaktivovaných virů.

To je jak objevit, že tady Mařence začala v pubertě růst prsa.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Odpoledne jsem sáňkoval s vnučkami, teď si poslechl toto a jdu spát :

https://www.youtube.com/watch?v=D4T2rlNXyJ8

Věřím že bude zase dobře, nesmíme se stát otroky.
Např. dnes na Protiproudu.cz je optimistický článek.

Průměrný počet slepic: 3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Oznámení o dovršení 3. fáze studie aplikace vakciny na " kandidátech" vyšlo na stránkách PFE 18. listopadu 2020. Slibuje se tam, že podrobnosti (účinnost a bezpečnost vakcíny) budou brzy publikovány na stránkách nějakého z uznávaných vědeckých časopisů. Nevíte někdo zda se to již stalo , případně kde jsou takové informace k dispozici ?
Jinak oznámení je zde: https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-a…
Nevíte někdo obeznámený s touto problematikou, zda jsou ve studii očkovaní nadále sledováni, co se týče jejich zdravotního stavu ? Pfizer a spol. totiž slibují dodat v roce 2021 přes miliardu vakcín....("...up to 1.3 billion doses by the end of 2021..."). To by byly stamiliony očkovaných. Vážná to věc.

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Přepadení Kapitolu nebylo ničím spontánním. Krok za krokem je vyprovokovali, podněcovali a v podstatě tak spoluorganizovali politici v čele s prezidentem Donaldem Trumpem. Výtržníci, kteří se aktivně podíleli na tomto aktu, budou postupně povoláni před sparavedlnost. A je ironií osudu, že o tvrdosti jejich trestů rozhodl sám Donald Trump, který před časem výrazně zpřísnil tresty za újmu na federálním majetku v reakci na protesty Black Lives Matter.

Tím to ale nesmí za žádnou cenu skončit. Před stejnou spravedlností musí stanout i objektivní strůjce této tragédie, která nemá v demokratických dějinách obdoby. Trumpovo jednání stálo život pět Američanů a vystavilo ohrožení demokraticky zvolené reprezentanty, kteří byli buďto evakuováni, nebo se museli několik hodin barikádovat ve svých kancelářích jako při převratu v nějaké vojenské juntě. Prvním krokem k uzdravování největší demokracie světa tak musí být jeho ústavní odstranění z úřadu bez prodlení. To může uplatněním 25. dodatku vykonat sám viceprezident Mike Pence. Pokud tak neučiní, je třeba odstranit Trumpa z úřadu hlasováním.

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Gregorova-Pir…

Volání po čistkách. Utáhnout řetězy. Hlavně volme Piráty.

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Nedokončená revoluce je dycky " rabováním", " terorismem", " útokem luzy", "zločinným spiknutím" apod.
Ovšem i nedokončená revoluce předpokládá program, aspoň náznak sledu strukturálních změn, pouhé povykování že něčeho už bylo dost nebo že má někdo z Hradu odejít, aby tam někdo obdobný mohl přijít...to není revoluce, to snad ani není převrat, to je spíše jen modelling moci. Dost nešťastný, to když mrtví ani neví proč se vlastně nechali zabít a vrahové stejně tak.

Trump nebo lump, jak se to rýmuje.
Já su pro Rapid. Ale vyhraje Čechie.

Průměrný počet slepic: 3 (10 hlasů)

Revolucionář je něco jiného, než Mirek Dušín.

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Diskuse zde u Vidláků začíná být nejen nepřehledná, ale i nezábavná. Příliš mnoho nových nicků bez jakékoliv přidané hodnoty.
Jeví se mi to, Vidláku, jako velký problém, ale radu co s tím, tu nemám.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

A ta radost jakou musí mít z rozbití.
Lejnová, Bartoš a Joudová musí z nich štěstím učůrávat.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

se v dobré obrátí. Až přijmeme kovida jako součást přírody.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Možná se jedná o systematický útok elfů s cílem rozbít diskusi a zaneřádit prostor odpadem, aby celkově web pro byl čtenáře i přispěvatele málo zajímavý. Mám tentýž pocit, projevuje se to hlavně v novém roce. Asi je to plán. Jak to řešit demokraticky nevím.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

nedemokraticky. Jestli si o mně nějaká elfí 3,14ča pomyslí, že nejsem demokrat, to mi fakt neleží ani v patě.

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Chlore, neblbni už a piš jako jeden. A tak, abys nemusel bejt tak moc mazanej :-)
Vidláku, dej mu šanci

Prosím a prosím :-)

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale to by musel Master úplně předělat web, což asi nenastane.
Každý blogger by si po přihlášení publikoval články sám, a taky by si sám moderoval diskusi pod svými texty. Letka elfů by se musela rozptýlit do více diskusí a každý blogger by měl pravomoc pod svým textem mazat je podle svého uvážení.

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já navrhuji registraci a osobní účet, závislý na ip adrese.
A jsem moc rád, že to, že to zde poslední dobou padá do chaosu a ne diskuse, že si toho všimli i jiní. Snad si toho všimne i majitel těchto stránek.
Ale zase můžeme být rádi, že zatím používají různé nicky a nezneúžívají naše. Až sem začnou psát pod značkou Godot, nebo berrnard, to bude teprv šrumec. A ani vy, ani já, s tím nic neuděláme.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Až nějaký hňup zneužije Godotovu nebo Vaši značku, poznáme to podle prvních pěti slabik, že se nejedná o originál. Pak to ovšem bude chtít nějaký NEDEMOKRATICKÝ zásah.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Mou značku tu někdo zneužívá pravidelně. AH si z toho utahoval. Až někdo zneužije tu jeho, nebude se smát.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Stačí.

Je to připomínka bdící světové kavárny.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

prosím, nedělejte Flégra. Mám na mysli konkrétně ty osmdesátníky a jistou smrt. Kamarád, čerstvý sedmdesátník, právě kovidem prošel a nebýt toho, že ho měli v práci, ničeho by si nikdo nevšiml. Absolutně bez příznaků.
Jeho dcera, ani ne čtyřicet, kovidila takříkajíc standartně - prý jako hnusná chřipka.
Tož tak.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Wu-chan nehlásil nový lokálně přenesený případ nemoci od 10. května poté, co za sebou město mělo jeden z nejpřísnějších lockdownů na světě.

11milionové město bylo uzavřeno od zbytku Číny od noci 23. ledna, kdy byl do města zakázán vstup. Téměř k 3900 z 4634 zaznamenaných úmrtí na covid došlo v tomto průmyslovém městě.

Skoro stejně velké město a 3x méně obětí. I když se musí počítat s tím, že padělali čísla, pro ně už je to minulost.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

https://glockcorporation.com
https://gunsincshop.com
https://victoriaphamacy.com
https://maywoodcookies.xyz
htttps://textfirearms.xyz

<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">demerol clasificacion</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon pills for sale</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">fenethylline erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon buy</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/"rel="dofollow">hi tech green cough syrup</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">pint of qualitest</a>

<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cookies maywood</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cereal milk strain</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">cookies dispensary las vegas</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">friendly farms carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">collins ave cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova farm</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">koko nuggz</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">orangeade strain review</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">georgia pie strain cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">vanilla berry pie strain</a>

<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">purple og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">wifi og</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">lemon og kush</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">banana og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">true og strain</a>

<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 cerakote</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">buy tec 9</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 preço</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">1895sbl for sale</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">intratec ab10</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30s vs 30sf</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 for sale</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30sf vs 30s</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/"rel="dofollow">1897 trench</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 field review</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

https://glockcorporation.com
https://gunsincshop.com
https://victoriaphamacy.com
https://maywoodcookies.xyz
htttps://textfirearms.xyz

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)