Nejvyšší čas

Autor
Štítky

Znáte server Bugemos? Pokud ne, tak šupky dupky se tam mrkněte. Úžasný, dokonalý český humor v krátkých stripech. Autoři jsou trochu mladší než já a sledoval jsem jejich cestu ke kreslenému vtipu od jejich prvního vystoupení na ČVUT.  Mluvím o nich, protože jejich jarní strip o koronaviru velmi trefně vystihl situaci a já dodnes koukám, jak dokonale vyjádřili několika slovy všechno co se od té doby stalo. 

Snad se pánové nebudou zlobit, když onen strip přetisknu zde: 

Český scénář

Myslím, že přesně tohle se skutečně stalo. Hrozil nám český scénář a dostalo se nám ho měrou vrchovatou. Ať stojíte na kterékoliv straně barikády, musíte všichni uznat, že nikde na světě to není jako v Česku. Nikde na světě se s koronavirem nepopasovali naším ryze českým způsobem. 

Jak vidno, nemocnice se dále utěšeně plní, počet těžkých covidních případů trhá rekordy, vrtulník stále a nepřetřžitě odvážejí z Chebu a Sokolova pacienty, počet volných lůžek stále klesá, každý rozvolňovací návrh končí jen u návrhu, protože situace se nelepší, ale zhoršuje. A jediná optimistická zpráva je v tom, že zatím nedochází k exponenciálnímu nárůstu. K naplněným nemocnicím se nedopracujeme jedním mohutným náporem covidu, ale pěkně pozvolným přetečením přehrady, které nastane skoro nepovšimnutě. 

Sůdruh ministěr Blatník i Andrejko stále častěji hovoří o nějakém tvrdém lockdownu a upínají se na další chiméru - kde nezabrala rouška (ach, kdybych to už v září neříkal - roušky nebudou mít na vývoj epidemi vliv), tam zaberou dvě roušky na sobě nebo respirátor. Samozřejmě to nezabere o nic víc než předtím. Problém není tam, kde se i dnes nosí roušky. Problém je tam, kde se roušky nenosí, kde se to nedá zkontrolovat, nebo kde je to každému jedno. A když se tam dodnes roušky nenosily, nebudou se tam nosit ani respirátory. 

Mimochodem... já už mojí vlastní chiméru o dostatečném promoření populace už definitivně opustil. Realita se rozchází s mými přáními a když to tak je, chyba bude v těch přáních, ne v realitě. Něco podobného bych doporučil i našemu ministrovi covidu. Realita se jaksi nesrovnává ani s jeho přáními. 

No neříkejte mi že byste tvrdý lockdown neuvítali. Tedy hlavně vy chřipečkáři... Jak jste si mohli všimnout, opozice se zalekla vlastní odvahy a takřka nikdo v parlamentu se neodhodlal skutečně všechno otevřít. Čili neupínejte se na vaší chřipečkářskou chiméru, že vás někdo vyslyší a že budete moci zvítězit nad covidem jeho ignorací.  A když se nebude otevírat a rozvolňovat, tož lepší by byl krátky úplný lockdown, než toto bolestné protahování polovičatých opatření, která nikdo nevymáhá, ne? 

 Ale ne lockdown podle českého scénáře. Úplně vidím, jak Andrejko přichází před mikrofony (no, on nepřijde - pošle místo sebe někoho jiného) a ohlásí, že za tři dny začne tvrdý lockdown a omezení pohybu. Nechá novináře vypořádat se s tím sdělením a pak odkáže na vládní web, kde bude vyjmenováno sto osmdesát výjimek. Jako že do práce se chodí, do obchodu se může, do přírody se může, vlastně se může úplně všude a úplně všechno, nikdo to nebude ani kontrolovat ani vymáhat a jen Volný s Klausem budou řvát, že je to diktatura. 

Někdy bych těm dvěma přál, aby viděli skutečnou nefalšovnou a opravdovou dikaturu, protože v té by se už dávno houpali na lampách s cedulí na krku, že porušovali lockdown. Nejak pořád nechápu, co je diktátorského na tom, že smíme skoro všechno, děláme skoro všechno a vláda se nám tak nějak zoufale snaží  překážet, abychom se nemohli nakazit příliš efektivně. 

Mimochodem - podobně to dělal Franta Pepa Jednička. Překážel svým národům, aby se navzájem neutlačovali. Ale překážel jim málo a neefektivně, pořád ustupoval Uhrům, kteří hodně řvali, až nakonec přišel o všechno. Nakonec naštval všechny, protože nic se nevyřešilo, nic se nezlepšilo a kdo řval nejvíc, ten se nejvíc domohl. 

Takže - lockdown, kdy se vlastně jen jinými slovy popíše to samé, co už tu máme, to je jaksi celé k ničemu. Zase se nic nevyřeší, zase se nic neukáže, zase se nikam nepohneme a jen se prodlouží tento polostav, který se dá vykládat jakkoliv a ve kterém jedni ohromně vydělají a druzí zkrachují. Nebude to mít žádný konec a nezískáme tím nic. 

Přitom skutečně tvrdý nefalšovaný dvou až třítýdenní lockdown téměř čínského střihu, to by měl být společný zájem jak covid alarmistů, tak i chřipečkářů. Kurňa, vždyť by ten skutečný lockdown všechno ukázal.  Po dvou třech týdech prázdných ulic by bylo jasné, jestli se covid chová jako normální nemoc nebo jestli si s námi někdo jen pohrává.  Pokud bychom po třech týdnech co nejpřísnější izolace zjistili, že počet nakažených neklesá, bylo by načase vyjít do ulic, svrhnout vládu a nastolit úplně nový režim. Pokud by po třech týdnech tvrdé izolace počet nakažených rapidně klesl, bylo by jasné, že chřipečkáři jsou zcela mimo realitu. Že stačilo se doopravdy omezit a covid má utrum. Taky by vám to trochu zavřelo ústa. 

Tak či tak bychom měli všichni - alarmisté i chřipečkáři - brzy jasno.  

Samozřejmě musel by to být opravdový lockdown. Jako to bylo zjara. Prázdné ulice, žádná auta na silnicích, nikdo v parcích. Všichni doma a to nekompromisně. Žádné výjimky pro papaláše.  Tentokrát by se to asi neobešlo bez policie, která by to musela vynucovat. Divočáci by vyhrabávali popelnice, na Žižkově by chodily lišky, mně by zase na zahradu lítali bažanti. 

Všichni potřebujeme důkaz a tohle by bylo jak ohnivým písmem. Po třech týdnech izolace bychom viděli. Byla izolace a buď šlo všechno dolů a chřipečkáři, lyžaři a všihni ti blbouni nejapní by byli definitivně odhaleni. A nebo by to nekleslo  a pak by bylo jasné že je něco shnilého mezi všemi těmi epidemiology, kteří se nedokážou shodnout ani na Ivermektinu nebo jiné válečné medicíně, zato tlačí drahé vakcíny a těší se na provize.  

Rozumný chřipečkář a rozumný alarmista by tvrdý lockdown měli považovat za mnohem lepší řešení, než neustálé protahování stavu, kdy jedni dodržují opatření a druzí je okatě porušují, vláda si z toho vezme, co se jí zrovna hodí a Blatník se může donekonečna odkazovat na lidi, co plní parkoviště v Orlických horách a chlastají po garážích. A obráceně - k čemu je dodržování pravidel, když si ministerstvo dá výjimku na fotbal a papaláši si jdou zafandit? A potkají se tam Prymula i Dvořák z České televize. Jedna stejná pakáž...  Tohle rozhodně v boji s covidem neprospívá nikomu. 

Takže Andreji a Blatníku... blížíte se k bodu zlomu. Na jedné straně přibývá lidí, kteří přišli o někoho blízkého díky covidu. Na druhé straně přibývá těch, co doteď opatření dodržovali, ale výjimky pro vyvolené je vysloveně znechutily a odteď na to z vysoka dlabou. Skutečných alarmistů a skutečných chřipečkářů je málo...

Do toho přijde Havlíček, že otevřete, tím natěšíte obchodníky a pak jim to zase zatrhnete.  Prvek očekávání je následován prvkem zklamání. Oni vás jednou umlátí čepicema. Copak nevíte, že nejhorší co můžete někomu udělat, je vzrušit, ale neuspokojit? 

Co takhle kdybyste do toho jednou i s Hamajdou a Metnarem fakt řízli... Udělejte tvrdý lockdown bez výjimek. Zavřete nás všechny na tři týdny doma, Zcela a úplně. Jen nákup potravin a jinak nic. Ať to kontrolují policajti, ať jezdí po ulicích a vracejí domů všechny, co se jen poflakují. Koneckonců máme skoro tolik policajtů co Turecko, tak by na to snad mohlil stačit. A kdyby ne, ať jednou po ulicíéch chodí i naše slavné vojsko. Ať je jednou vidíme. Vlastně ani nevím, co naši zelení mozci mají za pušky. 

 Za tři týdny  bude jasno. Buď mají pravdu alarmisté nebo chřipečkáři. Po třech týdnech okaté uzávěrky, kdy se republika fakt zastaví, se to zřetelně a nade vší pochybnost ukáže. 

Jinak to udělá někdo místo vás. Někdo, kdo bude vynesen do čela nikoliv volbami, ale lidovým hněvem.  Ten pak udělá nejen lockdown, ale ještě se vypořádá i s vámi.  Nejspíš stejně nedemokraticky, jak se dostal k moci.  Co se týče ztrát na hospodářství - jestli natisknete pět set nebo tisíc miliard je už jedno. Nesplatíme to tak jako tak. Stejně bude nutný nějaký restart. 

Pokud to necháte v tomto polostavu, nakonec naštvete i ty, kteří vás podporovali. Nemůžete jedny nechat bojovat a zároveň tolerovat ty, co to sabotují. Nakonec se proti vám obrátí i ti, kteří vám věřili. Pokud do toho neříznete, bude to stále více vypadat, že si hrabete do kapes, že vaším zájmem není vyřešit epidemii, ale vydělat na ní. Že nechcete pomoci, ale rejžovat na temných kšeftech. Že vám vlastně ty plné nemocnice vyhovují nejvíc. 

Je nejvyšší čas do toho říznout. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 2.9 (130 hlasů)

Komentáře

etude pharmacie brest act therapy questions pharmacie bordeaux fondaudege , pharmacie amiens upjv pharmacie cap nord bourges horaires , pharmacie de garde marseille quartier nord pharmacie dewaele beauvais therapies comportementales Solid Edge 2022 venta Ecuador, Solid Edge 2022 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34750#]Solid Edge 2022 barato[/url] Compra Solid Edge 2022 a precios mГЎs bajos Comprar Solid Edge 2022. pharmacie de garde toulon pharmacie lafayette wilson Comprar VMware Workstation 6.5, Comprar VMware Workstation 6.5 [url=https://publiclab.org/notes/print/34441#]VMware Workstation 6.5 precio Venezuela[/url] VMware Workstation 6.5 donde comprar en Venezuela VMware Workstation 6.5 por internet. pharmacie ouverte 24/24 pharmacie beauvais rue des jacobins , pharmacie brest lafayette pharmacie europe argenteuil Lumion 12.0 Pro precio Miami, Comprar Lumion 12.0 Pro [url=https://publiclab.org/notes/print/34725#]Compra Lumion 12.0 Pro a precios mГЎs bajos[/url] Lumion 12.0 Pro barato Lumion 12.0 Pro precio Miami. pharmacie de garde aujourd'hui sarrebourg internes pharmacie bordeaux .

Zatím bez slepic

pharmacie becker monteux fax pharmacie de garde marseille sud pharmacie allonneau angers , medicaments rhume ouverture pharmacie boulogne billancourt , pharmacie en ligne avec ordonnance pharmacie de garde fontainebleau pharmacie de garde yaounde Omni Group OmniGraffle 5 Professional venta Guatemala, Omni Group OmniGraffle 5 Professional precio Guatemala [url=https://publiclab.org/notes/print/34350#]Omni Group OmniGraffle 5 Professional barato[/url] Omni Group OmniGraffle 5 Professional venta Guatemala Compra Omni Group OmniGraffle 5 Professional a precios mГЎs bajos. pharmacie de garde marseille 1er therapie ventouse bienfaits Compra Ginger Vegie a precios mГЎs bajos, Comprar Ginger Vegie genГ©rico [url=https://publiclab.org/notes/print/34210#]Ginger Vegie precio sin receta[/url] Ginger Vegie precio sin receta Compra Ginger Vegie a precios mГЎs bajos. pharmacie lafayette wilson toulouse pharmacie saiah aix en provence , pharmacie ouverte dimanche 91 pharmacie bordeaux proche gare Corel Painter 2022 donde comprar en Venezuela, Corel Painter 2022 barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34722#]Corel Painter 2022 [/url] Corel Painter 2022 venta Venezuela Corel Painter 2022 donde comprar en Venezuela. pharmacie orthopedie angers act therapy dr russ harris .

Zatím bez slepic

pharmacie bourges prado pharmacie de garde angers nuit traitement polyarthrite rhumatoГЇde , pharmacie potin beaulieu pharmacie en ligne roissy en brie , pharmacie de garde Г  proximite de ma position medicaments nausees grossesse pharmacie angers arboretum Adobe Premiere Pro CS6 donde comprar en Venezuela, Compra Adobe Premiere Pro CS6 a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34478#]Adobe Premiere Pro CS6 [/url] Comprar Adobe Premiere Pro CS6 Adobe Premiere Pro CS6 precio Venezuela. pharmacie becker monteux fax therapies with cancer Compra Autodesk AutoCAD Electrical 2019 a precios mГЎs bajos, Compra Autodesk AutoCAD Electrical 2019 a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34521#]Autodesk AutoCAD Electrical 2019 [/url] Autodesk AutoCAD Electrical 2019 por internet Autodesk AutoCAD Electrical 2019 donde comprar en Colombia. pharmacie massy therapie de couple quand tout va mal , pharmacie argenteuil avenue jean jaures les therapies ciblees Autodesk Revit 2017 donde comprar en EspaГ±a, Autodesk Revit 2017 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34557#]Comprar Autodesk Revit 2017[/url] Autodesk Revit 2017 donde comprar en EspaГ±a Compra Autodesk Revit 2017 a precios mГЎs bajos. therapies alternatives geneve pharmacie almeida argenteuil .

Zatím bez slepic

pharmacie rouen pharmacie universite avignon pharmacie de garde aujourd'hui landes , parapharmacie leclerc weleda pharmacie de garde aujourd'hui dimanche , pharmacie de garde marseille 30 mai traitement waxoyl renault pharmacie de garde aujourd'hui autour de moi SketchUp Pro 2018 venta Guatemala, SketchUp Pro 2018 precio Guatemala [url=https://publiclab.org/notes/print/34481#]SketchUp Pro 2018 donde comprar en Guatemala[/url] SketchUp Pro 2018 barato Compra SketchUp Pro 2018 a precios mГЎs bajos. pharmacie bourges cap nord medicaments estomac Comprar Sony Sound Forge Audio Studio 10 , Sony Sound Forge Audio Studio 10 donde comprar en Guatemala [url=https://publiclab.org/notes/print/34364#]Sony Sound Forge Audio Studio 10 por internet, Comprar Sony Sound Forge Audio Studio 10 [/url] Comprar Sony Sound Forge Audio Studio 10 Sony Sound Forge Audio Studio 10 barato. pharmacie de garde pau pharmacie brest langevin , pharmacie annecy pont neuf therapie comportementale et cognitive gratuit Adobe Framemaker 2015 venta Colombia, Comprar Adobe Framemaker 2015 [url=https://publiclab.org/notes/print/34614#]Adobe Framemaker 2015 precio Colombia[/url] Adobe Framemaker 2015 barato Adobe Framemaker 2015 por internet. pharmacie dans beauvais medicaments zolpidem .

Zatím bez slepic

pharmacie brest place strasbourg parapharmacie leclerc wintzenheim pharmacie leclerc dole , pharmacie de garde thonon medicaments remontees acides , pharmacie leclerc epinal pharmacie ouverte le dimanche Г  proximite pharmacie argenteuil garde Comprar Adobe Acrobat Pro DC 2020, Adobe Acrobat Pro DC 2020 donde comprar en Venezuela [url=https://publiclab.org/notes/print/34707#]Adobe Acrobat Pro DC 2020 precio Venezuela[/url] Adobe Acrobat Pro DC 2020 por internet Compra Adobe Acrobat Pro DC 2020 a precios mГЎs bajos. pharmacie auchan pontet pharmacie rue beaulieu saint just saint rambert Maya 2022 donde comprar en Guatemala, Compra Maya 2022 a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34756#]Maya 2022 donde comprar en Guatemala, Maya 2022 venta Guatemala[/url] Maya 2022 barato Maya 2022 precio Guatemala. pharmacie de garde aujourd'hui grenoble pharmacie auchan issy , pharmacie auchan v2 medicaments yeux chat Adobe Audition CC por internet, Adobe Audition CC venta EspaГ±a [url=https://publiclab.org/notes/print/34497#]Adobe Audition CC venta EspaГ±a[/url] Compra Adobe Audition CC a precios mГЎs bajos Comprar Adobe Audition CC. pharmacie karina beaulieu et jessie-anne paquet lemay inc pharmacie zimmermann .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde zeralda therapie comportementale et cognitive grenoble pharmacie aix en provence horaires , pharmacie de garde marseille 13014 pharmacie grenoble , pharmacie leclerc thiers act therapy for anxiety pharmacie brunet Г  proximite CorelDRAW Technical Suite 2022 por internet, Comprar CorelDRAW Technical Suite 2022 [url=https://publiclab.org/notes/print/34723#]Comprar CorelDRAW Technical Suite 2022[/url] CorelDRAW Technical Suite 2022 donde comprar en Miami CorelDRAW Technical Suite 2022 barato. medicaments les plus vendus en france pharmacie annecy en ligne Altium Designer 17 por internet, Altium Designer 17 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34361#]Altium Designer 17 por internet[/url] Compra Altium Designer 17 a precios mГЎs bajos Altium Designer 17 donde comprar en Ecuador. pharmacie beaulieu horaires therapies manuelles et energetiques , pharmacie de garde marseille de nuit traitement kyste Comprar AutoCAD Plant 3D 2023, AutoCAD Plant 3D 2023 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34736#]AutoCAD Plant 3D 2023 [/url] AutoCAD Plant 3D 2023 barato AutoCAD Plant 3D 2023 donde comprar en Argentina. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador therapie de couple en ligne gratuit act therapy what is it .

Zatím bez slepic

therapie laser pharmacie ouverte mulhouse pharmacie carrefour beaulieu , pharmacie lafayette castelsarrasin pharmacie de garde beaulieu nantes , pharmacie de garde isere pharmacie ouverte evry therapies breves essonne Adobe Illustrator CS4 donde comprar en EspaГ±a, Adobe Illustrator CS4 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34382#]Compra Adobe Illustrator CS4 a precios mГЎs bajos[/url] Adobe Illustrator CS4 precio EspaГ±a Compra Adobe Illustrator CS4 a precios mГЎs bajos. pharmacie leclerc basse goulaine pharmacie issoire Maxon Cinema 4D Studio R16 venta Chile, Maxon Cinema 4D Studio R16 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34384#]Maxon Cinema 4D Studio R16 venta Chile, Maxon Cinema 4D Studio R16 donde comprar en Chile[/url] Maxon Cinema 4D Studio R16 venta Chile Maxon Cinema 4D Studio R16 barato. pharmacie ouverte quincy sous senart pharmacie leclerc istres , pharmacie de garde aujourd'hui tahiti pharmacie geant annecy Pixologic ZBrush 2020 donde comprar en Argentina, Pixologic ZBrush 2020 venta Argentina [url=https://publiclab.org/notes/print/34658#]Comprar Pixologic ZBrush 2020, Pixologic ZBrush 2020 donde comprar en Argentina[/url] Pixologic ZBrush 2020 barato Pixologic ZBrush 2020 donde comprar en Argentina. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie a avignon pharmacie en ligne royaume uni .

Zatím bez slepic

pharmacie ouverte le samedi apres midi pharmacie ouverte honfleur pharmacie bourges route de paris , pharmacie en ligne union europeenne therapie comportementale et cognitive ouvrage , pharmacie de garde kourou pharmacie ch annecy metz-tessy therapie de couple verviers Comprar Garcinia Vegie sin receta, Comprar Garcinia Vegie genГ©rico [url=https://publiclab.org/notes/print/34204#]Garcinia Vegie precio Chile, Comprar Garcinia Vegie sin receta[/url] Garcinia Vegie precio sin receta Garcinia Vegie precio Chile. pharmacie bordeaux ouverte pharmacie aix en provence de garde Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 venta Ecuador, Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 donde comprar en Ecuador [url=https://publiclab.org/notes/print/34691#]Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 por internet[/url] Comprar Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 Chaos Group V-Ray for SketchUp 5 precio Ecuador. pharmacie delouard amiens therapie comportementale et cognitive valence , medicaments et alcool therapie comportementale et cognitive obesite Comprar Rob Papen Predator MAC, Rob Papen Predator MAC precio Argentina [url=https://publiclab.org/notes/print/34548#]Rob Papen Predator MAC por internet[/url] Rob Papen Predator MAC donde comprar en Argentina Rob Papen Predator MAC por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador therapies breves annecy pharmacie leclerc nantes .

Zatím bez slepic

pharmacie annecy novel formation therapies breves lille traitement bouton , pharmacie bailly horaires d'ouverture pharmacie leclerc roques , pharmacie ouverte beziers therapies transpersonnelles technique therapies breves Parallels Desktop 9 precio PerГє, Comprar Parallels Desktop 9 [url=https://publiclab.org/notes/print/34374#]Parallels Desktop 9 precio PerГє[/url] Compra Parallels Desktop 9 a precios mГЎs bajos Parallels Desktop 9 precio PerГє. therapies quantiques therapie comportementale et cognitive yvelines Autodesk AutoCAD Electrical 2018 por internet, Autodesk AutoCAD Electrical 2018 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34409#]Compra Autodesk AutoCAD Electrical 2018 a precios mГЎs bajos[/url] Compra Autodesk AutoCAD Electrical 2018 a precios mГЎs bajos Autodesk AutoCAD Electrical 2018 barato. pharmacie de garde aujourd'hui bordeaux therapies alternatives sante , pharmacie bailly saint lazare prix pharmacie albigny annecy le vieux Comprar GraphiSoft ArchiCAD 18, GraphiSoft ArchiCAD 18 precio PerГє [url=https://publiclab.org/notes/print/34649#]GraphiSoft ArchiCAD 18 por internet[/url] Compra GraphiSoft ArchiCAD 18 a precios mГЎs bajos GraphiSoft ArchiCAD 18 venta PerГє. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie lafayette mont de marsan pharmacie ouverte autour de moi .

Zatím bez slepic

pharmacie lafayette one nation pharmacie ouverte dimanche 91 act therapy training near me , pharmacie amiens avenue 14 juillet pharmacie argenteuil gare , pharmacie sixte isnard avignon therapie quantique avis pharmacie bourges rue jean baffier Achetez la Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium moins chГЁre, Achat Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium pas cher [url=https://faithlife.com/8d4ab45f61fb4398804ebab7dc3ac093#]Ou acheter du Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium[/url] Ou acheter du Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium bon marchГ©. therapie par les arbres traitement zona zelitrex ABBYY FineReader 14 Corporate bon marchГ©, ABBYY FineReader 14 Corporate bon marchГ© [url=https://faithlife.com/ebcb8dcb525f42988ad23002f3359a1e#]Vente ABBYY FineReader 14 Corporate sur internet[/url] Logiciel ABBYY FineReader 14 Corporate Г  vendre Vente ABBYY FineReader 14 Corporate sur internet. pharmacie orthopedie aix en provence therapie cognitivo-comportementale sur internet (tcci) , pharmacie en ligne bretagne pharmacie de garde vannes Nortriptyline livraison rapide, Nortriptyline pharmacie France [url=https://faithlife.com/nortriptylinelivraisonrapide#]Nortriptyline livraison rapide, Equivalent Nortriptyline sans ordonnance[/url] Acheter Nortriptyline en pharmacie France Nortriptyline 25 mg pas cher. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie aeroport paris beauvais therapies cellulaires .

Zatím bez slepic

pharmacie avignon en ligne therapies digitales pharmacie beaulieu et couillard , pharmacie angers dimanche pharmacie becirovski beauvais horaires , pharmacie de garde joigny pharmacie macaigne amiens pharmacie place forbin aix en provence FileMaker Pro 11 Advanced donde comprar en EspaГ±a, FileMaker Pro 11 Advanced barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34265#]Compra FileMaker Pro 11 Advanced a precios mГЎs bajos[/url] Compra FileMaker Pro 11 Advanced a precios mГЎs bajos FileMaker Pro 11 Advanced por internet. pharmacie de beaulieu saint-etienne generique d'un medicament ZBrush 2022 precio Ecuador, ZBrush 2022 precio Ecuador [url=https://publiclab.org/notes/print/34758#]ZBrush 2022 barato, ZBrush 2022 precio Ecuador[/url] ZBrush 2022 donde comprar en Ecuador ZBrush 2022 por internet. medicaments keto therapie de couple musulman , therapies systemiques familiales therapie de couple orange Adobe Audition CC barato, Adobe Audition CC por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34271#]Adobe Audition CC por internet[/url] Compra Adobe Audition CC a precios mГЎs bajos Adobe Audition CC donde comprar en Guatemala. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie de garde aujourd'hui pezenas therapie comportementale et cognitive vendee .

Zatím bez slepic

therapies breves marseille therapie de couple namur pharmacie annecy en ligne , therapie cognitivo-comportementale granby pharmacie lafayette strasbourg , Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta [url=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno nombre generico[/url] une pharmacie de garde aujourd'hui pharmacie homeopathique annecy act therapy group activities Ou acheter Adobe Flash Professional au meilleur prix, Logiciel Adobe Flash Professional Г  vendre [url=https://faithlife.com/prixdeslicencesadobeflashprofessional#]Acheter Adobe Flash Professional en ligne[/url] Acheter Adobe Flash Professional en ligne Achat Adobe Flash Professional pas cher. pharmacie en ligne oscillococcinum pharmacie de la poste argenteuil numero Adobe Acrobat DC Pro donde comprar en PerГє, Compra Adobe Acrobat DC Pro a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34283#]Compra Adobe Acrobat DC Pro a precios mГЎs bajos[/url] Adobe Acrobat DC Pro donde comprar en PerГє Adobe Acrobat DC Pro precio PerГє. grande pharmacie bailly societe.com pharmacie de garde marseille joliette , therapie de couple yvetot therapies for ocd Compra SketchUp Pro 2022 a precios mГЎs bajos, SketchUp Pro 2022 barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34757#]SketchUp Pro 2022 precio Argentina[/url] Comprar SketchUp Pro 2022 Compra SketchUp Pro 2022 a precios mГЎs bajos. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador hypnose pnl therapies breves - wilfrid pelletier bordeaux pharmacie bailly saint lazare horaires .

Zatím bez slepic

therapies cognitivo-comportementales (tcc) pharmacie a avignon pharmacie urgence brest , therapie cognitivo comportementale forum pharmacie lafayette florit , pharmacie boulogne billancourt les passages pharmacie de garde pau traitement glaucome GraphiSoft ArchiCAD 25 precio Miami, GraphiSoft ArchiCAD 25 barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34748#]Comprar GraphiSoft ArchiCAD 25[/url] Compra GraphiSoft ArchiCAD 25 a precios mГЎs bajos GraphiSoft ArchiCAD 25 por internet. pharmacie boulogne billancourt boulevard jean jaures psychiatre therapie comportementale et cognitive gard Microsoft Office Home Business 2019 precio Chile, Microsoft Office Home Business 2019 barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34228#]Microsoft Office Home Business 2019 [/url] Microsoft Office Home Business 2019 por internet Compra Microsoft Office Home Business 2019 a precios mГЎs bajos. pharmacie argenteuil gare pharmacie costa bourges , pharmacie leclerc pontivy therapies existentielles Priligy livraison Canada, Priligy bon marchГ© [url=https://faithlife.com/cherchepriligymoinscher#]Equivalent Priligy sans ordonnance[/url] Equivalent Priligy sans ordonnance Priligy livraison Canada. therapie vittoz therapie quantique yannick verite .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta [url=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia, Medicamento Naprosyn nombre generico[/url] pharmacie avignon st ruf pharmacie beaulieu caen .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina pastillas generico[/url] therapies basees sur la mentalisation pharmacie de garde oise .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio sin receta[/url] pharmacie en ligne dunkerque pharmacie quiberon .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax a precios mas bajos[/url] pharmacie boulogne billancourt rue du point du jour pharmacie de garde jarny .

Zatím bez slepic

pharmacie leclerc herbignac pharmacie leclerc normanville pharmacie de garde aujourd'hui tours , pharmacie narbonne pharmacie moquet beauvais , xanadu therapies pharmacie lafayette saintes pharmacie de garde juvisy Compra Alien Skin Bokeh 2 a precios mГЎs bajos, Compra Alien Skin Bokeh 2 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34656#>Alien Skin Bokeh 2 donde comprar en Guatemala</a> Alien Skin Bokeh 2 barato Comprar Alien Skin Bokeh 2. pharmacie beaulieu nantes pharmacie en ligne zen Comprar Corel Painter 2022, Corel Painter 2022 precio Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34722#>Corel Painter 2022 venta Venezuela</a> Corel Painter 2022 venta Venezuela Corel Painter 2022 donde comprar en Venezuela. therapies psychanalytiques pharmacie de garde la ciotat , ouverture pharmacie beaulieu pharmacie aix en provence garde Macpaw CleanMyMac X 4 barato, Compra Macpaw CleanMyMac X 4 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34345#>Macpaw CleanMyMac X 4 barato, Macpaw CleanMyMac X 4 precio Miami</a> Macpaw CleanMyMac X 4 donde comprar en Miami Comprar Macpaw CleanMyMac X 4. pharmacie auchan cambrai pharmacie ouverte etampes .
Naproxeno barato en la farmacia, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naprosyn 250 mg</a> therapie karmique pharmacie leclerc rueil .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina barato en la farmacia. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio sin receta</a> therapie yoga pharmacie beauvais allonne .
Medicamento Cefixima nombre generico, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico, Comprar Suprax 100 mg sin receta</a> journal de therapie comportementale et cognitive impact factor pharmacie garde argenteuil dimanche .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia</a> pharmacie magali nicolas brest therapie comportementale et cognitive montpellier .

Zatím bez slepic

pharmacie cohen boulogne billancourt pharmacie royale annecy pharmacie leclerc joue les tours , pharmacie de garde frejus pharmacie bailly romainvilliers horaires , pharmacie bourges rue moyenne du therapies comportementales et cognitives de l'universite paris descartes pharmacie en ligne var Compra ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 a precios mГЎs bajos, ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 donde comprar en Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34770#>ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 por internet</a> ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 por internet ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 venta Ecuador. therapie comportementale et cognitive niort pharmacie wasquehal Mobic sans ordonnance prix, Mobic prix sans ordonnance <a href=https://faithlife.com/mobicenpharmaciebelgique#>Vente Mobic sans ordonnance</a> Mobic bon marchГ© Mobic vente libre. pharmacie lafayette avignon vaucluse therapies breves psychanalyse , pharmacie.bailly pharmacie de garde aujourd'hui villeneuve sur lot Autodesk AutoCAD LT 2014 venta PerГє, Autodesk AutoCAD LT 2014 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34483#>Autodesk AutoCAD LT 2014 venta PerГє, Autodesk AutoCAD LT 2014 por internet</a> Autodesk AutoCAD LT 2014 barato Autodesk AutoCAD LT 2014 precio PerГє. therapies de couple therapie cognitivo comportementale yonne .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio sin receta</a> pharmacie pres de chez moi pharmacie en ligne pas cher .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina pastillas generico</a> tel pharmacie vallee bailly therapie de couple uccle .
Medicamento Cefixima nombre generico, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio sin receta</a> pharmacie zemiro traitement parkinson .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… precio Venezuela</a> pharmacie angers place de la visitation pharmacie avenue d'annecy chambery .

Zatím bez slepic

pharmacie brest rue albert louppe pharmacie ouverte bordeaux centre pharmacie lafayette wiki , therapies revue pharmacie grignon annecy le vieux , comprime arrow generique therapie zen pharmacie angers pasteur Visual Studio Premium 2012 donde comprar en Ecuador, Visual Studio Premium 2012 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34380#>Comprar Visual Studio Premium 2012</a> Visual Studio Premium 2012 venta Ecuador Compra Visual Studio Premium 2012 a precios mГЎs bajos. therapies meaning pharmacie lesueur brest Word 2013 Essential Training venta Venezuela, Word 2013 Essential Training barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34588#>Word 2013 Essential Training </a> Word 2013 Essential Training precio Venezuela Word 2013 Essential Training donde comprar en Venezuela. pharmacie de garde aujourd'hui villeurbanne therapie yoga , pharmacie buchet bourges pharmacie france argenteuil Sketch 55 venta Miami, Sketch 55 venta Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34604#>Sketch 55 precio Miami</a> Sketch 55 precio Miami Compra Sketch 55 a precios mГЎs bajos. therapie cognitivo-comportementale obesite pharmacie de garde marseille 3 mai 2020 .
Naproxeno barato en la farmacia, Naproxeno barato en la farmacia. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia</a> pharmacie franГ§ois bordeaux pharmacie val d'or angers .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio sin receta</a> therapie yeux pharmacie orthopedie boulogne billancourt .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima 100 mg sin receta</a> pharmacie auchan sud therapies quantiques fabiola .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia, Compra Cefixima a precios mas bajos</a> therapies autisme trouver une pharmacie autour de moi .

Zatím bez slepic

king's college therapies pharmacie leclerc saint orens pharmacie brest lafayette , therapie de couple est-ce que Г§a marche therapie cognitivo comportementale rouen , act therapy how to pharmacie de garde paris 16 pharmacie aix en provence pont de l'arc Prednisolone prix France, Acheter Prednisolone en pharmacie France <a href=https://faithlife.com/prednisoloneprixfrance#>Prednisolone Prednisone comprimГ©</a> Prednisolone prix France Acheter Prednisolone en France. pharmacie de garde marseille 13015 aujourd'hui therapie de couple aix en provence Gabapentine vente libre, Vente Gabapentine sans ordonnance <a href=https://faithlife.com/gabapentineventelibre#>Gabapentine achat en ligne France</a> Gabapentine vente libre Equivalent Gabapentine sans ordonnance. pharmacie de garde wormhout pharmacie sources avignon , medicaments goutte pharmacie apell annecy Xenical prix France, Xenical 120mg pas cher <a href=https://faithlife.com/xenicalprixfrance#>Xenical Orlistat 120mg</a> Acheter Xenical en France Xenical livraison rapide. traitement bpco masques pharmacie boulogne billancourt .

Zatím bez slepic

therapies journal pharmacie en ligne amiens therapie de couple infidelite , therapies quantiques net pharmacie triage argenteuil , pharmacie de garde koumassi therapies that have received clear research support are called pharmacie avignon les halles Proventil precio Chile, Medicamento Ventolin nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/ventolin-precio-sin-re… Proventil 100 mcg</a> Ventolin precio Chile Ventolin barato en la farmacia. therapies non medicamenteuses pharmacie felgerolles aix en provence Comprar Prednisolona 20 mg genГ©rico, Prednisolona barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/prednisolona-precio-ec… Prednisolona 20 mg sin receta</a> Comprar Prednisolona 20 mg genГ©rico Prednisolona precio sin receta. pharmacie herboriste beauvais therapies breves paris , traitement polyarthrite rhumatoГЇde pharmacie auchan kremlin bicetre Medicamento Fluoxetina nombre generico, Comprar Fluoxetina 20 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-fluoxetina… Prozac 20 mg</a> Fluoxetina barato en la farmacia Fluoxetina precio sin receta. pharmacie bailly commande en ligne therapie cognitivo comportementale gap .

Zatím bez slepic

pharmacie leclerc en ligne pharmacie lafayette horaires therapies comportementales et cognitives maigrir , therapy couples interventions pharmacie lafayette roubaix , pharmacie aix en provence livraison therapie cognitivo comportementale haute loire pharmacie lafayette www.lafidelite.com Cytotec barato en la farmacia, Medicamento Cytotec nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/cytotec-barato-en-la-f… Cytotec nombre generico</a> Cytotec barato en la farmacia Cytotec precio Miami. act therapy cognitive defusion pharmacie ouverte rennes Compra Retin-A a precios mГЎs bajos, Retin-A precio Miami <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-retin-a-a-preci… Retin-A crema sin receta</a> Comprar Retin-A crema sin receta Retin-A precio sin receta. pharmacie aix en provence casino pharmacie leclerc montbeliard , pharmacie annecy fermeture 20h pharmacie lafayette jean jaures toulouse horaires Vilazodone precio sin receta, Comprar Vilazodone 20mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/vilazodone-precio-sin-… Vilazodone nombre generico</a> Vilazodone precio sin receta Comprar Vilazodone 20mg genГ©rico. pharmacie albiol angers pharmacie avignon arques .

Zatím bez slepic

pharmacie galerie auchan illkirch pharmacie ouverte orleans pharmacie bailly henri , ouverture pharmacie angers pharmacie ouverte quiberon , pharmacie bernusset avignon horaire pharmacie nirma brest pharmacie baffier bourges Medicamento Paroxetina nombre generico, Medicamento Paroxetina nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-paroxetina… barato en la farmacia</a> Paroxetina precio Argentina Paroxetina barato en la farmacia. pharmacie veterinaire boulogne billancourt pharmacie polygone brest Medicamento Xenical nombre generico, Xenical precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-xenical-no… Xenical 120 mg sin receta</a> Compra Xenical a precios mГЎs bajos Comprar Xenical 120 mg sin receta. therapies comportementales et cognitives prix pharmacie de garde aujourd'hui douai , medicaments yam pharmacie ouverte fresnes Compra Bresol Syrup a precios mГЎs bajos, Bresol Syrup barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/bresol-syrup-precio-gu… Bresol Syrup a precios mГЎs bajos</a> Compra Bresol Syrup a precios mГЎs bajos Bresol Syrup precio Guatemala. act therapy interventions act therapy in french .

Zatím bez slepic

therapie comportementale et cognitive hypocondrie therapie act formation lyon pharmacie lafayette klorane , pharmacie boulogne billancourt ouverte aujourd'hui horaire pharmacie novel annecy , traitement avc pharmacie bailly saint lazare prix comprime un generique CorelCAD 2021 precio Venezuela, CorelCAD 2021 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34764#]CorelCAD 2021 precio Venezuela, Comprar CorelCAD 2021[/url] Compra CorelCAD 2021 a precios mГЎs bajos CorelCAD 2021 precio Venezuela. pharmacie auron bourges traitement thyroide Medicamento Calcihills 500 nombre generico, Medicamento Calcihills 500 nombre generico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-calcihills… 500 barato en la farmacia[/url] Calcihills 500 precio Guatemala Compra Calcihills 500 a precios mГЎs bajos. fax pharmacie beaulieu sur layon medicaments opiaces , pharmacie de garde wasquehal pharmacie auchan nogent sur oise Stromectol precio sin receta, Ivermectina barato en la farmacia [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-ivermectina-a-p… precio Argentina[/url] Compra Ivermectina a precios mГЎs bajos Ivermectina precio Argentina. pharmacie leclerc horaire pharmacie de garde marseille plan de campagne .

Zatím bez slepic

cialis kamagra <a href="http://vskamagran.com ">catalogo de kamagra</a> kamagra quick

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

já bych řekl, že Andy do ničeho neřízne, bo ho někdo něčím drží pod krkem. Aspoň mi to tak připadlo, když popojížděl po Hungáriji a Srbiji za účelem zjišťování, co je zač Sputnik Vé.
Udělal hovno, bo se posral. Čeká dál na befel z Bruslogradu, což pro malé čížky znamená, že jsou furt někde za úplným koncem řady. Ano, nikoli poslední, ale daleko za koncem.
Kdo se posral jednou, posere se i podruhé. Andy je za svým vrcholem. Už pojede jen dolů. Zatím se tam drží i bez zubů nehtů, protože ostatní popletové - pardon - politici jsou posraní úplně stejně, jako on. Kdo by se drásal na střed terče, do něhož se bude pálit ze všech kalibrů...

Průměrný počet slepic: 4.2 (41 hlas)
Trvalý odkaz

k

Průměrný počet slepic: 1.8 (24 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Již jsem na staré obludy pomalu zapomněl, tudíž mnohokeré díky za připomenutí. Hned se cítím líp a poveselen!!!!

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

T

Průměrný počet slepic: 2.5 (11 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

říkat řediteli nejpravdivější ČT09 "pakáž". I když samozřejmě to dialektický rozlišování, to tam pořád je, to je v referentech jako v koze.

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

A

Průměrný počet slepic: 1.8 (15 hlasů)

A

Průměrný počet slepic: 3.2 (11 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nevadí. Volili jsme je nebo nám vadí z noha důvodů míň, než kdokoli ze skvadry demogratické opozice.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

N

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zatuchlá normalizace v ČT09 se po dvaceti letech pomalu začíná hýbat, za pochopitelného kvičení šarapatků a lžiscallopů, kterým kromě narušení názorové bublinky vadí zejména narušení erárního penězovodu. Hlavní normalizátor si jako správný papaláš zašel na fotbal, ale že ho zrovna scallopi budou nazývat pakáží, to určitě nečekal. Jste zábavní, referenti.

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Z

Průměrný počet slepic: 2 (7 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

ČT09 totiž už děvkou dávno je. Proto takový jekot lžiscallopů proti těm, kteří by jí chtěli vrátit trochu důstojnosti, najmě když si ji platí.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

On je jen takový teploměr v prdeli české společnosti - nic příjemnýho, ale můžem po jeho reakcích soudit, jestli se něco dělá správně, nebo jestli to jde do kopru.

Průměrný počet slepic: 4.9 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

V Německu je lockdown tvrdě hlídaný policií už o d listopadu 2020 a dnes na ARD ke kovidu, prý už čtvrtý den stoupá zase počet nakažených i zemřelých. Takže lockdown k ničemu a to mají marodů na milion 8 x míň než my.
A Vy si myslíte, že vyměnit vládu by někdo z opozice teď chtěl? Jó machrovat to jim jde, ale makat 18 hodin denně, to ne. I na té Slávce byli za ODS ti co kážou vodu a chlastají víno 3, ale žvaní se o Prymulovi.
Takže ono je to v tom skóre s breberkou, jako v písničce Každý chvilku tahá pilku.
Snad nám pomůže očkování, ale prý žádná z vakcín nechrání před brazilskou mutací a ta je už v Portugalsku. Takže Pán Bůh s námi a zlé pryč.
Pokud viní lidé ze zlé situace vlády, tak je to jen část pravdy, viz. Čína. Pokud by se chtěli chránit, tak ne kvůli Babišovi, ale sobě. To ale oni ne a ne.
Holt za morových vln také museli vymřít to, co si nemyli ruce. Rozdíl mezi morovou a kovidovou nákazou je pouze v tom, že po té první alespoň zbyly na náměstích morové sloupy. Někdy nádherná umělecká díla. Jeden je zrovna naproti hotelu Prince de Ligne v Teplicích.

Průměrný počet slepic: 4 (24 hlasů)

Nepomůže.
Ani náhodou.
Kdo chce přežít, nechť denně kloktá a vymývá si sosák slanou vodou.

Průměrný počet slepic: 4.5 (20 hlasů)

...jestli konečně do škol přijdou "snesitelné" testy, aby ještě netekla krev do těch respirátorů. S krvavou nudlí se blbě učí...Jo a v pražských podchodech, parcích a průjezdech se prý množí mladí, co se vzájemně očkují, aby dali ostatním dobrý příklad....:)

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

In reply to by robertík 007 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přiložte postup práce alias recept, Targusi, prosím.
Rád zkouším nové věci a tohle ještě neznám :)

By the way, znáte tohle?
https://www.ezopress.sk/2016/02/dmso-skutocne-zazracny-roztok-na-viac-a…

V pátek jsem sebou praštil na ledu a rozsekal jsem si chronicky bolavé rameno. Pak jsem si postěžoval u kamaráda a ten vytáhl lahvičku DMSO, abych si to vyléčil. Tak to zkouším. Vypadá to jako další z řady příliš snadno dostupných a proto nepropagovaných léčivých substancí, ale zkušenost s tím nemám. Třeba ví někdo víc a podělí se s námi...

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)