Nejvyšší čas

Autor
Štítky

Znáte server Bugemos? Pokud ne, tak šupky dupky se tam mrkněte. Úžasný, dokonalý český humor v krátkých stripech. Autoři jsou trochu mladší než já a sledoval jsem jejich cestu ke kreslenému vtipu od jejich prvního vystoupení na ČVUT.  Mluvím o nich, protože jejich jarní strip o koronaviru velmi trefně vystihl situaci a já dodnes koukám, jak dokonale vyjádřili několika slovy všechno co se od té doby stalo. 

Snad se pánové nebudou zlobit, když onen strip přetisknu zde: 

Český scénář

Myslím, že přesně tohle se skutečně stalo. Hrozil nám český scénář a dostalo se nám ho měrou vrchovatou. Ať stojíte na kterékoliv straně barikády, musíte všichni uznat, že nikde na světě to není jako v Česku. Nikde na světě se s koronavirem nepopasovali naším ryze českým způsobem. 

Jak vidno, nemocnice se dále utěšeně plní, počet těžkých covidních případů trhá rekordy, vrtulník stále a nepřetřžitě odvážejí z Chebu a Sokolova pacienty, počet volných lůžek stále klesá, každý rozvolňovací návrh končí jen u návrhu, protože situace se nelepší, ale zhoršuje. A jediná optimistická zpráva je v tom, že zatím nedochází k exponenciálnímu nárůstu. K naplněným nemocnicím se nedopracujeme jedním mohutným náporem covidu, ale pěkně pozvolným přetečením přehrady, které nastane skoro nepovšimnutě. 

Sůdruh ministěr Blatník i Andrejko stále častěji hovoří o nějakém tvrdém lockdownu a upínají se na další chiméru - kde nezabrala rouška (ach, kdybych to už v září neříkal - roušky nebudou mít na vývoj epidemi vliv), tam zaberou dvě roušky na sobě nebo respirátor. Samozřejmě to nezabere o nic víc než předtím. Problém není tam, kde se i dnes nosí roušky. Problém je tam, kde se roušky nenosí, kde se to nedá zkontrolovat, nebo kde je to každému jedno. A když se tam dodnes roušky nenosily, nebudou se tam nosit ani respirátory. 

Mimochodem... já už mojí vlastní chiméru o dostatečném promoření populace už definitivně opustil. Realita se rozchází s mými přáními a když to tak je, chyba bude v těch přáních, ne v realitě. Něco podobného bych doporučil i našemu ministrovi covidu. Realita se jaksi nesrovnává ani s jeho přáními. 

No neříkejte mi že byste tvrdý lockdown neuvítali. Tedy hlavně vy chřipečkáři... Jak jste si mohli všimnout, opozice se zalekla vlastní odvahy a takřka nikdo v parlamentu se neodhodlal skutečně všechno otevřít. Čili neupínejte se na vaší chřipečkářskou chiméru, že vás někdo vyslyší a že budete moci zvítězit nad covidem jeho ignorací.  A když se nebude otevírat a rozvolňovat, tož lepší by byl krátky úplný lockdown, než toto bolestné protahování polovičatých opatření, která nikdo nevymáhá, ne? 

 Ale ne lockdown podle českého scénáře. Úplně vidím, jak Andrejko přichází před mikrofony (no, on nepřijde - pošle místo sebe někoho jiného) a ohlásí, že za tři dny začne tvrdý lockdown a omezení pohybu. Nechá novináře vypořádat se s tím sdělením a pak odkáže na vládní web, kde bude vyjmenováno sto osmdesát výjimek. Jako že do práce se chodí, do obchodu se může, do přírody se může, vlastně se může úplně všude a úplně všechno, nikdo to nebude ani kontrolovat ani vymáhat a jen Volný s Klausem budou řvát, že je to diktatura. 

Někdy bych těm dvěma přál, aby viděli skutečnou nefalšovnou a opravdovou dikaturu, protože v té by se už dávno houpali na lampách s cedulí na krku, že porušovali lockdown. Nejak pořád nechápu, co je diktátorského na tom, že smíme skoro všechno, děláme skoro všechno a vláda se nám tak nějak zoufale snaží  překážet, abychom se nemohli nakazit příliš efektivně. 

Mimochodem - podobně to dělal Franta Pepa Jednička. Překážel svým národům, aby se navzájem neutlačovali. Ale překážel jim málo a neefektivně, pořád ustupoval Uhrům, kteří hodně řvali, až nakonec přišel o všechno. Nakonec naštval všechny, protože nic se nevyřešilo, nic se nezlepšilo a kdo řval nejvíc, ten se nejvíc domohl. 

Takže - lockdown, kdy se vlastně jen jinými slovy popíše to samé, co už tu máme, to je jaksi celé k ničemu. Zase se nic nevyřeší, zase se nic neukáže, zase se nikam nepohneme a jen se prodlouží tento polostav, který se dá vykládat jakkoliv a ve kterém jedni ohromně vydělají a druzí zkrachují. Nebude to mít žádný konec a nezískáme tím nic. 

Přitom skutečně tvrdý nefalšovaný dvou až třítýdenní lockdown téměř čínského střihu, to by měl být společný zájem jak covid alarmistů, tak i chřipečkářů. Kurňa, vždyť by ten skutečný lockdown všechno ukázal.  Po dvou třech týdech prázdných ulic by bylo jasné, jestli se covid chová jako normální nemoc nebo jestli si s námi někdo jen pohrává.  Pokud bychom po třech týdnech co nejpřísnější izolace zjistili, že počet nakažených neklesá, bylo by načase vyjít do ulic, svrhnout vládu a nastolit úplně nový režim. Pokud by po třech týdnech tvrdé izolace počet nakažených rapidně klesl, bylo by jasné, že chřipečkáři jsou zcela mimo realitu. Že stačilo se doopravdy omezit a covid má utrum. Taky by vám to trochu zavřelo ústa. 

Tak či tak bychom měli všichni - alarmisté i chřipečkáři - brzy jasno.  

Samozřejmě musel by to být opravdový lockdown. Jako to bylo zjara. Prázdné ulice, žádná auta na silnicích, nikdo v parcích. Všichni doma a to nekompromisně. Žádné výjimky pro papaláše.  Tentokrát by se to asi neobešlo bez policie, která by to musela vynucovat. Divočáci by vyhrabávali popelnice, na Žižkově by chodily lišky, mně by zase na zahradu lítali bažanti. 

Všichni potřebujeme důkaz a tohle by bylo jak ohnivým písmem. Po třech týdnech izolace bychom viděli. Byla izolace a buď šlo všechno dolů a chřipečkáři, lyžaři a všihni ti blbouni nejapní by byli definitivně odhaleni. A nebo by to nekleslo  a pak by bylo jasné že je něco shnilého mezi všemi těmi epidemiology, kteří se nedokážou shodnout ani na Ivermektinu nebo jiné válečné medicíně, zato tlačí drahé vakcíny a těší se na provize.  

Rozumný chřipečkář a rozumný alarmista by tvrdý lockdown měli považovat za mnohem lepší řešení, než neustálé protahování stavu, kdy jedni dodržují opatření a druzí je okatě porušují, vláda si z toho vezme, co se jí zrovna hodí a Blatník se může donekonečna odkazovat na lidi, co plní parkoviště v Orlických horách a chlastají po garážích. A obráceně - k čemu je dodržování pravidel, když si ministerstvo dá výjimku na fotbal a papaláši si jdou zafandit? A potkají se tam Prymula i Dvořák z České televize. Jedna stejná pakáž...  Tohle rozhodně v boji s covidem neprospívá nikomu. 

Takže Andreji a Blatníku... blížíte se k bodu zlomu. Na jedné straně přibývá lidí, kteří přišli o někoho blízkého díky covidu. Na druhé straně přibývá těch, co doteď opatření dodržovali, ale výjimky pro vyvolené je vysloveně znechutily a odteď na to z vysoka dlabou. Skutečných alarmistů a skutečných chřipečkářů je málo...

Do toho přijde Havlíček, že otevřete, tím natěšíte obchodníky a pak jim to zase zatrhnete.  Prvek očekávání je následován prvkem zklamání. Oni vás jednou umlátí čepicema. Copak nevíte, že nejhorší co můžete někomu udělat, je vzrušit, ale neuspokojit? 

Co takhle kdybyste do toho jednou i s Hamajdou a Metnarem fakt řízli... Udělejte tvrdý lockdown bez výjimek. Zavřete nás všechny na tři týdny doma, Zcela a úplně. Jen nákup potravin a jinak nic. Ať to kontrolují policajti, ať jezdí po ulicích a vracejí domů všechny, co se jen poflakují. Koneckonců máme skoro tolik policajtů co Turecko, tak by na to snad mohlil stačit. A kdyby ne, ať jednou po ulicíéch chodí i naše slavné vojsko. Ať je jednou vidíme. Vlastně ani nevím, co naši zelení mozci mají za pušky. 

 Za tři týdny  bude jasno. Buď mají pravdu alarmisté nebo chřipečkáři. Po třech týdnech okaté uzávěrky, kdy se republika fakt zastaví, se to zřetelně a nade vší pochybnost ukáže. 

Jinak to udělá někdo místo vás. Někdo, kdo bude vynesen do čela nikoliv volbami, ale lidovým hněvem.  Ten pak udělá nejen lockdown, ale ještě se vypořádá i s vámi.  Nejspíš stejně nedemokraticky, jak se dostal k moci.  Co se týče ztrát na hospodářství - jestli natisknete pět set nebo tisíc miliard je už jedno. Nesplatíme to tak jako tak. Stejně bude nutný nějaký restart. 

Pokud to necháte v tomto polostavu, nakonec naštvete i ty, kteří vás podporovali. Nemůžete jedny nechat bojovat a zároveň tolerovat ty, co to sabotují. Nakonec se proti vám obrátí i ti, kteří vám věřili. Pokud do toho neříznete, bude to stále více vypadat, že si hrabete do kapes, že vaším zájmem není vyřešit epidemii, ale vydělat na ní. Že nechcete pomoci, ale rejžovat na temných kšeftech. Že vám vlastně ty plné nemocnice vyhovují nejvíc. 

Je nejvyšší čas do toho říznout. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 2.9 (130 hlasů)

Komentáře

několika diskuzí, zkusím to jinak.
Překecám Vidláka, aby můj kratičký text pustil na sklo ve formě článku. Nikoli proto, abych zde opět (jako obvykle) exceloval, natřásal se a čechral si peří, nýbrž proto, aby si tyto informace mohl kdokoli a kdykoli lehce dohledat.
Tudíž si vás dovolím poprosit o strpení. Jakmile dá Vidlák požehnání, sesmolím to a další den to máte na skle.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

Ta sůl je zázrak, abych nezakřikla. Předpředvčírem mne chytla rýma a docela fest, což mne samozřejmě patřičně vyplašilo. Pátrala a pátrala co s tím nadělením, aby se to nerozjelo jako obvykle na tejden a vzpomněla si na Vaši radu. Technikálie neznajíc, vyřešila jsem to po babsky. Takovou tou stočenou vatou, jak se používala u prťat, rozmíchala sůl ve vlažné a vytírala a vytírala. Celkem 3x, V noci - žáden problém s dýcháním a ráno vůbec nic. Takže nejen kuří íoka, ale i rýma. Díky.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Laco, píšete:
"Jó machrovat to jim jde, ale makat 18 hodin denně, to ne."

Mně to připomíná škodovácké časy, kdy L. Soudek také tvrdil, že maká 18 hodin denně. Kumulovaná ztráta ovšem utěšeně narůstala do miliardových hodnot. Tak jsem nejbližším kolegům předložil tezi, že kdyby makal 8 hodin jako normální člověk, byla by ztráta jen poloviční.

Nevím proč, ale Babiš mi ho nějak začíná připomínat....
:-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (36 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dokonce i Laco už prorokuje, že vakcína nás nespasí? Jak je to možné? Jestliže Laco ztrácí covidovou morálku, pomůže jediné - malý dvůr a dlouhý bič.

Umělecká díla, jak památka na mor Covid, už vznikají:
https://www.numismatika-zlin.cz/razby-cns/produkt-morovy-tolar-covid-19…

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)

In reply to by Vlastimil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Laco neběhal v bílým plášti celou svojí aktivní karieru po špitálech.

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

pharmacie jouy le moutier therapie cognitivo comportementale formation pharmacie beaulieu lausanne , pharmacie gervais amiens therapie laser , pharmacie brest liberte pharmacie nuit argenteuil formation therapie act lyon Acheter Chaos Group V Ray for 3DS Max en ligne, Chaos Group V Ray for 3DS Max bon marchГ© [url=https://faithlife.com/acheterchaosgroupvrayfor3dsmaxenligne#]Logiciel Chaos Group V Ray for 3DS Max Г  vendre[/url] Recherche Chaos Group V Ray for 3DS Max moins cher Chaos Group V Ray for 3DS Max vente en ligne. pharmacie bourges rue jean baffier pharmacie en ligne ile maurice Compra MS Visual Studio 2010 Professional a precios mГЎs bajos, MS Visual Studio 2010 Professional barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34572#]MS Visual Studio 2010 Professional precio Colombia, Compra MS Visual Studio 2010 Professional a precios mГЎs bajos[/url] MS Visual Studio 2010 Professional venta Colombia MS Visual Studio 2010 Professional donde comprar en Colombia. act therapy steven hayes pharmacie lafayette gambetta quai victor hugo narbonne , pharmacie conan brest fax pharmacie avignon les clayes sous bois Acheter Avid Media Composer 8 en ligne, Logiciel Avid Media Composer 8 au meilleur prix [url=https://faithlife.com/f6467b978b354e4980e32ad59c682b7e#]Logiciel Avid Media Composer 8 au meilleur prix[/url] Ou acheter Avid Media Composer 8 au meilleur prix Achat Avid Media Composer 8 pas cher. therapies epilepsy pharmacie de garde aujourd'hui saint malo .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta [url=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno a precios mas bajos[/url] pharmacie quissac pharmacie angers roseraie .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina barato en la farmacia. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia[/url] medicaments qui font dormir therapie cognitivo comportementale outils .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… barato en la farmacia[/url] pharmacie jaures boulogne billancourt pharmacie zone auchan le pontet .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax precio Venezuela. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax nombre generico[/url] produits medicamenteux en anglais act therapy halifax .

Zatím bez slepic

pharmacie Г  proximite de garde pharmacie jacou therapie sexofonctionnelle , pharmacie en ligne kamagra medicaments xanax surdosage effet , psychiatre therapie comportementale et cognitive orleans pharmacie angers rue bressigny pharmacie annecy le vieux Comprar Cyberlink Power2Go 10 Platinum, Cyberlink Power2Go 10 Platinum por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34414#]Comprar Cyberlink Power2Go 10 Platinum, Cyberlink Power2Go 10 Platinum barato[/url] Cyberlink Power2Go 10 Platinum venta Colombia Cyberlink Power2Go 10 Platinum donde comprar en Colombia. pharmacie de garde aujourd'hui oise pharmacie auchan sens Windows 10 Pro precio Miami, Windows 10 Pro precio Miami [url=https://publiclab.org/notes/print/34337#]Windows 10 Pro precio Miami[/url] Compra Windows 10 Pro a precios mГЎs bajos Comprar Windows 10 Pro. pharmacie auchan saint sebastien pharmacie angers orgemont , pharmacie de garde woippy pharmacie de garde uccle CorelDRAW Graphics Suite 2022 por internet, CorelDRAW Graphics Suite 2022 barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34219#]Compra CorelDRAW Graphics Suite 2022 a precios mГЎs bajos[/url] Compra CorelDRAW Graphics Suite 2022 a precios mГЎs bajos Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2022. therapie comportementale et cognitive la rochelle pharmacie en ligne rapide .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta [url=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naprosyn 250 mg[/url] traitement mycose ongle act therapy ireland .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina barato en la farmacia. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina pastillas generico[/url] pharmacie de garde aujourd'hui rouen parapharmacie leclerc weleda .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… barato en la farmacia[/url] therapie cognitivo comportementale formation pharmacie en ligne beziers .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… precio sin receta[/url] therapies alternatives parkinson therapie de couple tours .

Zatím bez slepic

therapie de couple oise quel pharmacie de garde aujourd'hui elsa michel - therapies breves (hypnotherapeute- sophrologue) , pharmacie ouverte h24 paris pharmacie de garde aix en provence nuit , pharmacie auchan aubiere pharmacie beauvais ouverte le lundi act therapy session Paroxetine bon marchГ©, Paroxetine vente libre [url=https://faithlife.com/9a7ac37bdf3f4f1d9ae1c0b9b0859926#]Equivalent Paroxetine sans ordonnance[/url] Vente Paroxetine sans ordonnance Paroxetine en pharmacie Belgique. therapies energetiques pharmacie yerville Compra Autodesk AutoCAD 2017 a precios mГЎs bajos, Compra Autodesk AutoCAD 2017 a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34226#]Autodesk AutoCAD 2017 [/url] Autodesk AutoCAD 2017 donde comprar en Ecuador Autodesk AutoCAD 2017 venta Ecuador. traitement bipolaire pharmacie beaulieu brive-la-gaillarde , medicaments psychotropes act therapy training near me Autodesk Alias Concept 2023 por internet, Autodesk Alias Concept 2023 donde comprar en PerГє [url=https://publiclab.org/notes/print/34686#]Autodesk Alias Concept 2023 precio PerГє[/url] Autodesk Alias Concept 2023 precio PerГє Comprar Autodesk Alias Concept 2023. pharmacie de garde aujourd'hui royan medicaments lamaline .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta [url=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno a precios mas bajos[/url] pharmacie ouverte guadeloupe medicaments mal de gorge .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina barato en la farmacia. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia[/url] pharmacie amiens sud est pharmacie ouverte proche de moi .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico[/url] therapie cognitivo-comportementale sur internet (tcci) pharmacie de garde aujourd'hui gueret .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax a precios mas bajos[/url] medicament generique comprime pharmacie de garde meaux .

Zatím bez slepic

In reply to by Vlastimil (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vakcíny, dosud schválené nám určitě krátkodobě pomohou. Proti brazilské mutaci to bude horší. Podle laboratorních testů jen asi z maximálně 50%, ale i to je něco.
Rozhodně pomůže odpovědné chování. Je to opravdu jako za morových epidemií. Románových popisů je hafo. ten kdo se choval rozumně, měl šanci, nikoliv jistotu přežít, blbci většinou pomřeli.
Matyáš Bernard Braun měl kšefty. Turisti ve 20. století co obdivovat.

Jediné, co jsem změnil, je používání slova ZMRD. ne že by nebylo případné (člověk, který škodí ostatním tím, že nedodržuje vládní nařízení proti kovidu a neměl být počat), ale dočetl jsem se, že toto slovo začal ve stejné souvislosti používat duševně chorý Řeporyjec a s tím bych se styděl sdílet stejnou, byť jen virtuální množinu čehokoliv.
Proto budu od nynějška používat pojem prokovidový idiot.

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

přišel ke své funkci a majetku díky blbosti několika klíčocinkačům téměř zadarmo.
Pamatuji si, jak tuším Dlouhý zdůvodňoval, proč zrovna Soudka zvolila komis z uchazečů za toho vítězného.
Prý si proti komisi sedl doprostřed a tím ukázal, že je boss. A měl vyhráno, 30% akcií Škody??? Sice na úvěr, ale nikdo jiný tu šanci nedostal.
No a potom na rozdíl od Soudka Babiš, který i v době úpadku Škody rozšiřoval Agrofert, prokázal přehled o trhu, odhad budoucnosti a manažerské schopnosti.
Takže Váš bonmot je Godote sice rádoby vtipný, ale z podstaty přinejmenším švejkovsky zbytečný. Protože nevyjadřující skutečnou podstatu tehdejších problémů Škody. A tudíž způsob jejich řešení.
Četl jsem řadu životopisů úspěšných generálních manažerů velkých korporací, z nich žádný nestíhal svoji práci za 8 hodin (Lee Iacocca, Jack Welch například, se třemi bypassy). A to měli na rozdíl od Soudka vizi, schopnosti a přiznám i polehčující okolnost Soudkovi, příznivější podmínky na trhu.

Průměrný počet slepic: 4 (13 hlasů)

Vás je, Laco, tak snadné nadzvednout... :-)
Stačí pošeptat, že Babiš nemá svatozář a vy startujete jako Sputnik (ten původní).

Několik drobných faktů.
1. Soudek získal (usnesením vlády, kdybyste chtěl číslo, najdu ho) 20 % akcií Škody a.s. za 323 miliónů korun, které skutečně zaplatil. Bankovním úvěrem, jak jinak. Ten úvěr mu poskytl bankéř Moravec, Kreditní a průmyslová banka (později trestně stíhaný).
2. Vláda chtěla privatizovat 38% procent toho podniku. Privatizační projekty podala i KB a IPB (nebo to byla ještě IB?), platba v podobě swapové operace (akcie za dluhy). Výsledkem byl kompromis (20% Soudek/resp. společnost NERo/, 10% KB /Salzmann/, 8% IB /Procházka s Tesařem/)
3. Pokud se domníváte, že jsem chtěl svým veselým (a snad i vtipným, kdo ví) bonmotem "vyjádřit skutečnou podstatu tehdejších problémů Škody"..... nu, ani vlastně nevím, jak na takový váš požadavek reagovat. Možná napsat další knihu, tentokrát vážnou? Bonmotem to fakt nejde.
4. To, že zrovna Soudek dostal šanci s privatizací Škodovky bylo dáno mnoha faktory, z nichž vypíchnu jen některé - tehdejší všeobecné nadšení pro privatizaci všeho a čehokoliv, Soudkovu odvahu (či drzost, chcete-li), a mj. také podporu médií při tom mimořádně rychlém rozhodování (doufám, že si to správně spojíte s mojí osobou). Rychlé rozhodování bylo motivováno hrozbou zastavení výroby ve Škodě s politickými důsledky (tehdy 38 tisíc zaměstnanců).
5. Oni měli Soudek a Babiš ledacos společného, až by se jeden divil. Třeba spolupráci s StB (bacha, ať to s vámi, Laco nesekne), což ani jednomu z nich nevyčítám, neb ekonomické zájmy státu. Babiš v zahraničí (to se StB mohl těžko vyhnout), Soudek výrobní náměstek v ZVS Brno (což byla samá zbrojařina).

Mimo fakta to, co mám jen z doslechu (ale z dobrých zdrojů). Způsoby, jak Babiš budoval svůj Agrofert byly občas za hranicí kriminální činnosti. Nezapomínejte, prosím, že jsem pracoval pro správce konkurzu Chemapolu, když prodával Babišovi Aliachem, leč o tom nemohu ani naznačovat.

P.S.: Smějete se někdy? Je to důležité!

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Za nejdůležitější považuji Váš dotaz, zda se směju. Samozřejmě, že ano. S mojí dobrou ženou Tlapkou se chlámeme od rána do večera. Mám rád humor cimrmanovský. Jsem bohužel už pamětník a tak rád vzpomínám na večerní poslech rádia po drátě s přenosy z Nealkoholické vinárny U pavouka. To byly roky tak 1965 a dr. Hedvábný, či Svěrák z vojenské redakce Československého rozhlasu. Divil bych se, kdyby jako mnozí, také nebyl v kontaktu s StB. Ostatně, setkal jsem se s několika spolupracovníky StB a dokonce jedním bývalým příslušníkem StB a byli to všechno velmi inteligentní lidé. Ale přeci jenom jste nerozvedl manažerské schopnosti Soudka, ve srovnání s Babišem. Já měl kdysi v Plzni firmu, protože jsem věřil, že se Škoda rychle zmátoří a Plzeň bude ekonomický tygr. No bylo to jedno z chybných rozhodnutí ale do vlastní Škodovky jsem chodil za byznysem a také do inžinýringové firmy Assea, či tak nějak v hotelu Škoda. A také do místních Kancelářských strojů. Ty mě nakonec vynahradily to co jsem čekal od Škodovky.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když jsem chtěla se sestrou do Jugoslávie jet na dovolenou k rodině?
Já už jsem za těch let tak zmatená, že fakt už nevím zda jsem také nespolupracovala.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

pharmacie rue lapparent bourges therapie jean lapointe pharmacie leclerc enval , pharmacie de garde marseille 14 juillet pharmacie avignon le pontet , Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio sin receta</a> therapies alternatives hypnose pharmacie de garde marseille 30 mai pharmacie anton et willem amiens Acheter licence Autodesk Advance Steel 2015, Vente Autodesk Advance Steel 2015 sur internet <a href=https://faithlife.com/acheterlicenceautodeskadvancesteel2015#>Ou acheter Autodesk Advance Steel 2015 au meilleur prix</a> Logiciel Autodesk Advance Steel 2015 au meilleur prix Achetez la Autodesk Advance Steel 2015 moins chГЁre. pharmacie herboriste bourges pharmacie principale Achat AutoCAD Mechanical 2017 pas cher, Logiciel AutoCAD Mechanical 2017 au meilleur prix <a href=https://faithlife.com/04914aea84ab42959c04553b19461011#>Logiciel AutoCAD Mechanical 2017 au meilleur prix</a> AutoCAD Mechanical 2017 achat en ligne Canada Prix des licences AutoCAD Mechanical 2017. walmart pharmacie en ligne pharmacie bailly st lazare telephone , pharmacie de garde evry pharmacie leclerc dreux Adobe Illustrator CS6 venta EspaГ±a, Adobe Illustrator CS6 donde comprar en EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34246#>Comprar Adobe Illustrator CS6</a> Comprar Adobe Illustrator CS6 Adobe Illustrator CS6 venta EspaГ±a. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta therapies autisme pharmacie ouverte brest .

Zatím bez slepic

therapie cognitivo-comportementale fondateur pharmacie leclerc mozac pharmacie de garde marseille 11 octobre 2020 , therapies autisme pharmacie leclerc pontivy , therapie comportementale et cognitive namur therapies de couple essonne traitement rhinite allergique Adobe Muse CC 2015 precio Guatemala, Adobe Muse CC 2015 barato [url=https://publiclab.org/notes/print/34574#]Adobe Muse CC 2015 [/url] Compra Adobe Muse CC 2015 a precios mГЎs bajos Adobe Muse CC 2015 venta Guatemala. pharmacie en ligne uk therapie de couple versailles 3DS Max 2017 barato, 3DS Max 2017 venta Miami [url=https://publiclab.org/notes/print/34278#]3DS Max 2017 venta Miami[/url] Compra 3DS Max 2017 a precios mГЎs bajos 3DS Max 2017 barato. pharmacie quinquis brest pharmacie beaulieu trois pistoles , traitement fibrome therapie cognitivo comportementale de l'insomnie Comprar Norton PartitionMagic 8.0, Norton PartitionMagic 8.0 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34657#]Comprar Norton PartitionMagic 8.0, Norton PartitionMagic 8.0 donde comprar en Venezuela[/url] Norton PartitionMagic 8.0 donde comprar en Venezuela Comprar Norton PartitionMagic 8.0. therapie cognitivo-comportementale laurentides pharmacie lafayette intranet .
Naproxeno barato en la farmacia, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta [url=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia[/url] pharmacie escudier boulogne billancourt traitement gastro .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina barato en la farmacia. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia[/url] pharmacie avignon rue carreterie pharmacie savary angers .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico, Comprar Suprax 100 mg sin receta[/url] therapie cognitivo-comportementale hainaut medicaments xenical .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax barato en la farmacia. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Cefixima 200 mg[/url] therapie comportementale et cognitive ile de france pharmacie lafayette xls medical .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde jarny pharmacie fonbeauzard auchan therapie comportementale et cognitive herault , pharmacie rue du four pharmacie de garde aujourd'hui l'isle jourdain , pharmacie lafayette quimper medicaments pour dormir sans ordonnance recherche pharmacie Г  proximite Comprar MS Office Standard 2021, Comprar MS Office Standard 2021 [url=https://publiclab.org/notes/print/34355#]MS Office Standard 2021 donde comprar en Miami[/url] MS Office Standard 2021 donde comprar en Miami MS Office Standard 2021 venta Miami. traitement parkinson pharmacie lafayette quimper Windows Server 2012 Standard donde comprar en Chile, Windows Server 2012 Standard venta Chile [url=https://publiclab.org/notes/print/34368#]Windows Server 2012 Standard por internet[/url] Comprar Windows Server 2012 Standard Windows Server 2012 Standard por internet. therapie de couple film netflix pharmacie en ligne toulon , therapie cognitivo comportementale tarif act therapy goals Floxin precio Ecuador, Comprar Floxin genГ©rico [url=https://publiclab.org/notes/print/34167#]Floxin precio sin receta[/url] Medicamento Floxin nombre generico Compra Floxin a precios mГЎs bajos. pharmacie de garde aujourd'hui longwy pharmacie amiens st leu .
Naproxeno barato en la farmacia, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta [url=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia[/url] pharmacie homeopathie bordeaux pharmacie en ligne sans ordonnance pas cher .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina pastillas sin receta[/url] medicaments migraine pharmacie lafayette strasbourg .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio Ecuador[/url] pharmacie galerie beaulieu nantes therapie de couple drummondville .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax nombre generico[/url] therapies de conversion canada pharmacie de beaulieu nantes .

Zatím bez slepic

traitement maladie de crohn pharmacie de garde marseille quartier nord therapie jeu de societe , medicaments en psychiatrie pharmacie xertigny , pharmacie victor hugo pharmacie demanou argenteuil pharmacie ouverte oloron Microsoft Office Visio Professional 2010 por internet, Microsoft Office Visio Professional 2010 precio Chile [url=https://publiclab.org/notes/print/34383#]Microsoft Office Visio Professional 2010 venta Chile, Microsoft Office Visio Professional 2010 por internet[/url] Microsoft Office Visio Professional 2010 barato Compra Microsoft Office Visio Professional 2010 a precios mГЎs bajos. pharmacie leclerc bayonne pharmacie uccle ouverte samedi Acheter Microsoft Excel 2016 en ligne, Microsoft Excel 2016 vente en ligne [url=https://faithlife.com/c0f7b7f2f640407f89e5f4cb407608ec#]Vente Microsoft Excel 2016 sur internet[/url] Achat Microsoft Excel 2016 pas cher Microsoft Excel 2016 bon marchГ©. therapies comportementales et cognitives adolescent pharmacie en ligne pau , pharmacie auchan fleury sur orne pharmacie leclerc igny Ou acheter du Ketoconazole 200 mg, Vente Ketoconazole sans ordonnance [url=https://faithlife.com/ouacheterduketoconazole200mg#]Ou acheter du Ketoconazole 200 mg, Ketoconazole sans ordonnance prix[/url] Cherche Ketoconazole moins cher Ou acheter du Ketoconazole 200 mg. pharmacie jouy le moutier pharmacie ouverte fleurance .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta [url=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio Venezuela[/url] act therapy online course pharmacie annecy ouverture .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina barato en la farmacia. Comprar Paroxetina pastillas generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paxil pastillas[/url] pharmacie moquet beauvais xanadu therapies .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio sin receta[/url] pharmacie angers le gall therapie streaming .
Suprax barato en la farmacia, Suprax barato en la farmacia. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia, Compra Cefixima a precios mas bajos[/url] pharmacie auchan pontet pharmacie fouassier bourges horaires .

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie quimperle therapie de couple pour se separer pharmacie a proximite marseille , pharmacie de garde marseille 11 octobre 2020 therapies that have received clear research support are called , pharmacie quimperle therapies alternatives stress pharmacie olivades avignon Prozac precio Colombia, Comprar Fluoxetina 20 mg genГ©rico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-fluoxetina… barato en la farmacia[/url] Fluoxetina barato en la farmacia Fluoxetina precio sin receta. therapie comportementale et cognitive stress therapies skin Comprar Proventil inhalador sin receta, Ventolin precio Colombia [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/ventolin-precio-colomb… Ventolin nombre generico[/url] Ventolin barato en la farmacia Medicamento Ventolin nombre generico. pharmacie angers orgemont therapie cognitivo comportementale valence , therapies numeriques pharmacie ouverte issoudun Medicamento Valtrex nombre generico, Compra Valtrex a precios mГЎs bajos [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-valtrex-no… Valtrex a precios mГЎs bajos[/url] Valtrex precio sin receta Medicamento Valtrex nombre generico. medicaments xprime therapie de couple ozoir la ferriere .

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie de garde marseille 14eme pharmacie leclerc ancenis pharmacie de garde aujourd'hui haut rhin , pharmacie jean xxiii angers therapie de couple verviers , pharmacie de garde dieppe trouver une pharmacie Г  proximite pharmacie en ligne nord Solupred precio Chile, Compra Solupred a precios mГЎs bajos [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/solupred-precio-chile-… Solupred 10 mg sin receta[/url] Comprar Solupred 10 mg genГ©rico Solupred barato en la farmacia. therapies non medicamenteuses therapies comportementales et cognitives en anglais Prednisolone prix France, Prednisolone en pharmacie France [url=https://faithlife.com/prednisoloneprixfrance#]Prednisolone prix France, Acheter Prednisolone en France[/url] Prednisolone prix sans ordonnance Acheter Prednisolone en France. pharmacie leclerc douai pharmacie de l'eglise argenteuil horaires , medicaments ototoxiques medicaments urgence reanimation pdf Compra Butterscotch Condoms a precios mГЎs bajos, Compra Butterscotch Condoms a precios mГЎs bajos [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-butterscotch-co… Condoms [/url] Comprar Butterscotch Condoms sin receta Comprar Butterscotch Condoms genГ©rico. pharmacie ouverte tourcoing pharmacie de garde zellik .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

dovedete si představit ten rachot, kdyby to jen tak mírnixtýrnyx v Rusku objednal/i když - Zeman//
Celá ta pofiderní protičeská : opozice, presstituti, rádobyumělci a hlavně piráti- kteří se už vidí a počítají s tím že povládnou/ dostanou se tam stejně jako za Ústecký kraj/Vzpomeňte jak se Bartoš tvářil, když se k veslu nedostal minule. A je to ajťák a ..... To by byl řev. Sice by se spousta z nich odkopala, ale o těch už stejně víme. Nemá to vůbec jednoduché. A ještě s takovýnma troubaba, co jinak v práci, jinak "osobní svoboda- magoři". S takovou sebrankou a jéjé. No snad to lidi vědí

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

Zeman je toho schopen (pokud je to technicky možné). O nic mu nejde.

Cihlička do demogratického rybníčka by to byla pěkná. Bláto by se rozstříklo.

Průměrný počet slepic: 5 (18 hlasů)

s nima Langšláklo

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Žádný lockdown v Čechách nepomůže. Nepomůže ani prašivý PES, nepomůžou vakcíny, které nejsou. Ani kdyby byly, tak vládní chaotici nejsou schopni cokoliv zorganizovat a zkoordinovat. Měli by na hodinu vyhodit marketéry, matematiky a šílence, kteří jen straší. Začít se bavit s odborníky, zapojit hejtmany a šéfy nemocnic. Přenést na ně zodpovědnost.
Kašlat na unijní předpisy a nakoupit léky, které alespoň trochu pomáhají. Každý vyléčený odlehčí nemocnicím. A rozhodně mu bude jedno, zda to bylo podle norem.
Koupit Sputnik a začít očkovat. Nevím, zda Sputnik V funguje na evropanech pouze tehdy, když obdrží schválení z EU. Hodit nenávistnou politiku za hlavu a nakoupit ho.
Vím je to riziko, ale to samé na sebe převzaly státy od kapitalistických výrobců. Přestat strašit a vytahovat to, co se nepovedlo. Raději přidat něco pozitivního. Mluvit o tom co se povedlo. Třeba otočit zprávy a neříkat, že je více pozitivních než tehdy, ale že stoupa počet vyléčení a snižuje se počet příjmů v nemocnicích. To změní náladu ve společnosti.
Pokud lidé uvidí, že se něco smyslplného děje, že to má výsledky, pak budou spolupracovat a zkousnou nějaká ta omezení, stejně jako na jaře.

Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)

Po

Průměrný počet slepic: 2.7 (35 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na ně koroňák neleze.
Dokumentace, kterou požaduje unie je kompletní výrobní postup. Není vám to divné? Není vám divné, že schvalování Sputnika, trvá dlouho, zatímco ty ostatní, naprosto nové vakcíny typu mRNA, obdržely schválení obratem? Přitom nikdo neví co způsobí.
Proč chtějí Rusové spolupracovat s nějakou firmou raději, než s unií?

Průměrný počet slepic: 4.8 (25 hlasů)

firmu můžou žalovat za nedodržení či přeprodání návodu. Ejůnii nikoli, a navíc je předpoklad, že by než zaplatí, kladli další a další/politické/ podminky k zaplacení.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

Proč by Rusové žádali o schválení, když to nepotřebují.
Berte, nebo nechte být.
Na farmářských trzích jsou neschválené výrobky, a lidé kupují, protože jsou vyzkoušené.
Kdyby byly špatné, to by Kavárny řádily.

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

‚Na občanech nelze dělat pokusy.‘ Slovenská vláda neschválila nákup vakcíny Sputnik V
iRozhlas
Ředitelka Ústavu pro kontrolu léčiv Storová: Sputnik o registraci ani nepožádal
17.2.2021
Zdroj: https://www.denik.cz/cesko-a-eu/sputnik-rozhovor-ustav-lecival-2.html

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

z

Průměrný počet slepic: 2.8 (12 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bydliště pavilon 33 v Bohnicích?

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

mají dvě svoje vlastní vakcíny, kterejma očkují.
EU má akorát v prdeli vši a spoustu ideologickejch keců.

A Uršulu von Lemplovou...

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

In reply to by pithart (neověřeno)

Trvalý odkaz

ko

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

nechť si ji potřebuje. Ale ať neblokuje použití funkční vakcíny těm, kdo budou raději zdraví než ideologicky ukotvení.

Průměrný počet slepic: 4.1 (13 hlasů)

Sc

Průměrný počet slepic: 3.1 (17 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

ten ji má. Kdo ji z ideologických důvodů blokuje, tomu ji samozřejmě soudný výrobce nenutí, když má dost odbytu jinde :-)) Voliči nepohodlných stran nemůžou za posraný scallopí životy. Jste zábavní, referenti.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

k

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

kdo chtěl funkční vakcínu a nepotřeboval k ní jako scallop ideobumážku od bruselských pupíků, tak ten ji má. Chápu, že scallopům možnost volby, jako mají např. obyvatelé Srbska, tuze vadí. Scallopi to potřebují mít určené a nalajnované - jedna strana, jeden vůdce, to je v nich pořád stejně. A stejně chápu z toho plynoucí scallopí tryskající nenávist k těm, kdo myslí svobodně, jednají svobodně a vybírají svobodně.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Lidé si tam mohou vybrat, jakou vakcínou se nechají naočkovat. A tyto země mají mnohem větší proočkovanost, než Česká republika. Evropská unie je ovládána lobisty. Je jasné, že Ursula bojuje za německé firmy, protože jde o jejich kšeft. Že zemřou tisíce lidí, kteří by zemřít nemuseli, ji nezajímá. To je liberalismus v praxi.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

"Třeba otočit zprávy a neříkat, že je více pozitivních než tehdy, ale že stoupa počet vyléčení a snižuje se počet příjmů v nemocnicích."
Výborná metoda boje proti epidemii, začneme si lhát.

"Pokud lidé uvidí, že se něco smyslplného děje, že to má výsledky"
No vida, trošku si nalžeme a výsledky se smysluplně dostaví.

Musím uznale pokývat hlavou, dobrá práce!!!!

Průměrný počet slepic: 3.5 (11 hlasů)

Myslel jsem tím tu skutečnost že
- kdykoliv zapnu radio slyším jen o nákaze, mrtvých a co nesmím
- jakýkoliv výsledek je porovnáván s předchozím, libovolně vybraným, který ukazuje, že nyní je hůř. Třeba v sobotu: "tuto sobotu bylo nakažených více, než tu minulou..."
Slyšíte někde několikrát denně počet se již uzdravených lidí? Ne? Pamatujete si to číslo? Přitom je jich docela dost.
Sám Master, ve svých datech, na první stránce, uvádí jen počet nakažených, celkovou sumu, pak potvrzené včera a pofidérní číslo R. Grafy jsou pěkné, ale nějak jsem tam, kromě detailně rozebrané smrti, nic jiného nenašel. Přitom se dají jakékoliv údaje prezentovat optimisticky, záleží jen na tom, čeho chcete dosáhnout. Zatím mi to vychází na strach a hysterii.
Slyšíte někde o tom, že se zkoumá léčba s nějakými účinky? Taky ne? Takže jenom, že se ucpávají nemocnice a vakcíny, co po nich můžete onemocnět, taky nejsou. Navíc slyšíte kolik již na ně zemřelo v zahraničí lidí, kolik má následky. To se sice vzápětí popře, nebo jinak zdůvodní, ale ta první, negativní informace zůstává.

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

S

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

počty uzdravených jsou na Seznamu, na hlavní stránce vpravo, mezi pěti čísly je to ten prostřední sloupec
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pocet-vylecenych-cr-koronavirus-1244…

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by PivoJ (neověřeno)

Trvalý odkaz

To lidé otrávení masáží že všech stran ani nečtou. A navíc těm číslům nikdo nevěří.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Epidemii neporazí vláda svými nařízeními, omezeními ani lockdownem s patrolami v ulicích. Ukončí ji lidé vládním omezením navzdory. Jestli by měli andy a blatný něco dělat mělo by to být vymyslet Co po lidech - jednotlivcích - chtít a jak jim to prodat, protože jinak se tohohle chaosu nezbavíme dokud to neprojde celou populací a to může trvat roky.
Represe nefunguje. Žádný lockdown nepomůže, protože 100% populace nikdy neuhlídáte. Žádné nařízení nikdy nezvládne to, co masa jednotlivců. Musíte jim ale dát dvě věci, důvod a návod. A nesmíte to sám sabotovat (vezír, šprímula, blatník, dvořák etc). Pak to bude fungovat. Všechny ostatní už tady bylo... a očividně je to k ničemu.
Také platí co napsali Ziim, Targus a Laco výše.

Průměrný počet slepic: 3.6 (25 hlasů)

In reply to by PzKpfw (neověřeno)

Trvalý odkaz

Musíte jim ale dát dvě věci, důvod a návod.

---
Tak je sem napište. Už se těším až si přečtu, co jste vymyslel.

Důvod už mám, chci ukončit epidemii u nás co nejdříve. Tak teď ten návod.

Průměrný počet slepic: 3.7 (12 hlasů)

Už jsem Vám ho dal, vy Idiote. Přičemž nejsem první, Vidlák na to přišel už před půl rokem.

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

In reply to by PzKpfw (neověřeno)

Trvalý odkaz

jo oni vám to sabotují

ale to pak tvrdíte to samé jako Babiš

tomu to zase sabotuje US, opozice, VKsr, Chcípl pes atd

Problém je v tom, jestli jste vymyslel na sabotéry něco, co Babiš ne. 😲😲😲

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)