Nejvyšší čas

Autor
Štítky

Znáte server Bugemos? Pokud ne, tak šupky dupky se tam mrkněte. Úžasný, dokonalý český humor v krátkých stripech. Autoři jsou trochu mladší než já a sledoval jsem jejich cestu ke kreslenému vtipu od jejich prvního vystoupení na ČVUT.  Mluvím o nich, protože jejich jarní strip o koronaviru velmi trefně vystihl situaci a já dodnes koukám, jak dokonale vyjádřili několika slovy všechno co se od té doby stalo. 

Snad se pánové nebudou zlobit, když onen strip přetisknu zde: 

Český scénář

Myslím, že přesně tohle se skutečně stalo. Hrozil nám český scénář a dostalo se nám ho měrou vrchovatou. Ať stojíte na kterékoliv straně barikády, musíte všichni uznat, že nikde na světě to není jako v Česku. Nikde na světě se s koronavirem nepopasovali naším ryze českým způsobem. 

Jak vidno, nemocnice se dále utěšeně plní, počet těžkých covidních případů trhá rekordy, vrtulník stále a nepřetřžitě odvážejí z Chebu a Sokolova pacienty, počet volných lůžek stále klesá, každý rozvolňovací návrh končí jen u návrhu, protože situace se nelepší, ale zhoršuje. A jediná optimistická zpráva je v tom, že zatím nedochází k exponenciálnímu nárůstu. K naplněným nemocnicím se nedopracujeme jedním mohutným náporem covidu, ale pěkně pozvolným přetečením přehrady, které nastane skoro nepovšimnutě. 

Sůdruh ministěr Blatník i Andrejko stále častěji hovoří o nějakém tvrdém lockdownu a upínají se na další chiméru - kde nezabrala rouška (ach, kdybych to už v září neříkal - roušky nebudou mít na vývoj epidemi vliv), tam zaberou dvě roušky na sobě nebo respirátor. Samozřejmě to nezabere o nic víc než předtím. Problém není tam, kde se i dnes nosí roušky. Problém je tam, kde se roušky nenosí, kde se to nedá zkontrolovat, nebo kde je to každému jedno. A když se tam dodnes roušky nenosily, nebudou se tam nosit ani respirátory. 

Mimochodem... já už mojí vlastní chiméru o dostatečném promoření populace už definitivně opustil. Realita se rozchází s mými přáními a když to tak je, chyba bude v těch přáních, ne v realitě. Něco podobného bych doporučil i našemu ministrovi covidu. Realita se jaksi nesrovnává ani s jeho přáními. 

No neříkejte mi že byste tvrdý lockdown neuvítali. Tedy hlavně vy chřipečkáři... Jak jste si mohli všimnout, opozice se zalekla vlastní odvahy a takřka nikdo v parlamentu se neodhodlal skutečně všechno otevřít. Čili neupínejte se na vaší chřipečkářskou chiméru, že vás někdo vyslyší a že budete moci zvítězit nad covidem jeho ignorací.  A když se nebude otevírat a rozvolňovat, tož lepší by byl krátky úplný lockdown, než toto bolestné protahování polovičatých opatření, která nikdo nevymáhá, ne? 

 Ale ne lockdown podle českého scénáře. Úplně vidím, jak Andrejko přichází před mikrofony (no, on nepřijde - pošle místo sebe někoho jiného) a ohlásí, že za tři dny začne tvrdý lockdown a omezení pohybu. Nechá novináře vypořádat se s tím sdělením a pak odkáže na vládní web, kde bude vyjmenováno sto osmdesát výjimek. Jako že do práce se chodí, do obchodu se může, do přírody se může, vlastně se může úplně všude a úplně všechno, nikdo to nebude ani kontrolovat ani vymáhat a jen Volný s Klausem budou řvát, že je to diktatura. 

Někdy bych těm dvěma přál, aby viděli skutečnou nefalšovnou a opravdovou dikaturu, protože v té by se už dávno houpali na lampách s cedulí na krku, že porušovali lockdown. Nejak pořád nechápu, co je diktátorského na tom, že smíme skoro všechno, děláme skoro všechno a vláda se nám tak nějak zoufale snaží  překážet, abychom se nemohli nakazit příliš efektivně. 

Mimochodem - podobně to dělal Franta Pepa Jednička. Překážel svým národům, aby se navzájem neutlačovali. Ale překážel jim málo a neefektivně, pořád ustupoval Uhrům, kteří hodně řvali, až nakonec přišel o všechno. Nakonec naštval všechny, protože nic se nevyřešilo, nic se nezlepšilo a kdo řval nejvíc, ten se nejvíc domohl. 

Takže - lockdown, kdy se vlastně jen jinými slovy popíše to samé, co už tu máme, to je jaksi celé k ničemu. Zase se nic nevyřeší, zase se nic neukáže, zase se nikam nepohneme a jen se prodlouží tento polostav, který se dá vykládat jakkoliv a ve kterém jedni ohromně vydělají a druzí zkrachují. Nebude to mít žádný konec a nezískáme tím nic. 

Přitom skutečně tvrdý nefalšovaný dvou až třítýdenní lockdown téměř čínského střihu, to by měl být společný zájem jak covid alarmistů, tak i chřipečkářů. Kurňa, vždyť by ten skutečný lockdown všechno ukázal.  Po dvou třech týdech prázdných ulic by bylo jasné, jestli se covid chová jako normální nemoc nebo jestli si s námi někdo jen pohrává.  Pokud bychom po třech týdnech co nejpřísnější izolace zjistili, že počet nakažených neklesá, bylo by načase vyjít do ulic, svrhnout vládu a nastolit úplně nový režim. Pokud by po třech týdnech tvrdé izolace počet nakažených rapidně klesl, bylo by jasné, že chřipečkáři jsou zcela mimo realitu. Že stačilo se doopravdy omezit a covid má utrum. Taky by vám to trochu zavřelo ústa. 

Tak či tak bychom měli všichni - alarmisté i chřipečkáři - brzy jasno.  

Samozřejmě musel by to být opravdový lockdown. Jako to bylo zjara. Prázdné ulice, žádná auta na silnicích, nikdo v parcích. Všichni doma a to nekompromisně. Žádné výjimky pro papaláše.  Tentokrát by se to asi neobešlo bez policie, která by to musela vynucovat. Divočáci by vyhrabávali popelnice, na Žižkově by chodily lišky, mně by zase na zahradu lítali bažanti. 

Všichni potřebujeme důkaz a tohle by bylo jak ohnivým písmem. Po třech týdnech izolace bychom viděli. Byla izolace a buď šlo všechno dolů a chřipečkáři, lyžaři a všihni ti blbouni nejapní by byli definitivně odhaleni. A nebo by to nekleslo  a pak by bylo jasné že je něco shnilého mezi všemi těmi epidemiology, kteří se nedokážou shodnout ani na Ivermektinu nebo jiné válečné medicíně, zato tlačí drahé vakcíny a těší se na provize.  

Rozumný chřipečkář a rozumný alarmista by tvrdý lockdown měli považovat za mnohem lepší řešení, než neustálé protahování stavu, kdy jedni dodržují opatření a druzí je okatě porušují, vláda si z toho vezme, co se jí zrovna hodí a Blatník se může donekonečna odkazovat na lidi, co plní parkoviště v Orlických horách a chlastají po garážích. A obráceně - k čemu je dodržování pravidel, když si ministerstvo dá výjimku na fotbal a papaláši si jdou zafandit? A potkají se tam Prymula i Dvořák z České televize. Jedna stejná pakáž...  Tohle rozhodně v boji s covidem neprospívá nikomu. 

Takže Andreji a Blatníku... blížíte se k bodu zlomu. Na jedné straně přibývá lidí, kteří přišli o někoho blízkého díky covidu. Na druhé straně přibývá těch, co doteď opatření dodržovali, ale výjimky pro vyvolené je vysloveně znechutily a odteď na to z vysoka dlabou. Skutečných alarmistů a skutečných chřipečkářů je málo...

Do toho přijde Havlíček, že otevřete, tím natěšíte obchodníky a pak jim to zase zatrhnete.  Prvek očekávání je následován prvkem zklamání. Oni vás jednou umlátí čepicema. Copak nevíte, že nejhorší co můžete někomu udělat, je vzrušit, ale neuspokojit? 

Co takhle kdybyste do toho jednou i s Hamajdou a Metnarem fakt řízli... Udělejte tvrdý lockdown bez výjimek. Zavřete nás všechny na tři týdny doma, Zcela a úplně. Jen nákup potravin a jinak nic. Ať to kontrolují policajti, ať jezdí po ulicích a vracejí domů všechny, co se jen poflakují. Koneckonců máme skoro tolik policajtů co Turecko, tak by na to snad mohlil stačit. A kdyby ne, ať jednou po ulicíéch chodí i naše slavné vojsko. Ať je jednou vidíme. Vlastně ani nevím, co naši zelení mozci mají za pušky. 

 Za tři týdny  bude jasno. Buď mají pravdu alarmisté nebo chřipečkáři. Po třech týdnech okaté uzávěrky, kdy se republika fakt zastaví, se to zřetelně a nade vší pochybnost ukáže. 

Jinak to udělá někdo místo vás. Někdo, kdo bude vynesen do čela nikoliv volbami, ale lidovým hněvem.  Ten pak udělá nejen lockdown, ale ještě se vypořádá i s vámi.  Nejspíš stejně nedemokraticky, jak se dostal k moci.  Co se týče ztrát na hospodářství - jestli natisknete pět set nebo tisíc miliard je už jedno. Nesplatíme to tak jako tak. Stejně bude nutný nějaký restart. 

Pokud to necháte v tomto polostavu, nakonec naštvete i ty, kteří vás podporovali. Nemůžete jedny nechat bojovat a zároveň tolerovat ty, co to sabotují. Nakonec se proti vám obrátí i ti, kteří vám věřili. Pokud do toho neříznete, bude to stále více vypadat, že si hrabete do kapes, že vaším zájmem není vyřešit epidemii, ale vydělat na ní. Že nechcete pomoci, ale rejžovat na temných kšeftech. Že vám vlastně ty plné nemocnice vyhovují nejvíc. 

Je nejvyšší čas do toho říznout. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 2.9 (130 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Řeknu to jinak.
Stovky let blboňům vymejvaj mozky a voni se mezi sebou baví o tem jak maj pěkně vymytý mozky a někeří se rozvykládaj až tak, že to vypadá jako že to není pravda, že tam maj o něco víc. A začnou štěrchat makovicí a von tam pění saponát a pár zfalšovaných bajek o stavu světa a technologickém pokroku zpět do minulosti. A jak tím štěrchaj se to nafukuje a světe div se, dává jim to další netušené souvislosti, keré navazují na dosažené výsledky automatizace vyplachování. Někerým už se daří v hlavě pěstovat trávu nebo pampelišky, takže to tak neduní a více je to přitahuje k zemi na níž začínají vidět více podrobností. Sou šťastni z nových zážitků, kerých si dříve nevšímali. Začínají porovnávat to co vidí s tím, co jim vykládali ve škole nebo jim to něgdo říkal u píva nebo ve frontě na banány. A tak se vrhnou na internet a začnou o tem diskutovat s blboňama keré to štěstí eště nepotkalo a leští si gebulku zevnitř aby zářila bez otravných živočišných nečistot. Fujky, Ještě sem tam si dolejou trochu ideologického saponátu, přihoděj k temu pár bajek aby více zazářili a džignou si k temu nějakej prášek nebo wachčínu. . Jedni mluví o lesku a druzí o pampeliškách. a libují si , že mají právo o tom veřejně promlouvat ke svému oblíbenému publiku od kerého očekávají ocenění. Jeden si poctivě přikrádá a druhej záslužně trpí aby mantra o vysněné demosgrácii skvétala a vedla je přímo k vysněnému snu, že bude líp. A tak si každej mele to svý. Ti co se lesknou uklidňují blboně co hledaj ty podrobnosti, že si je klidně můžou hledat dál, že voni se mezitím o všechno postarají. A ti, co jim leze z nosa tráva a z uší pampeliška sou rádi, že jim zbyde více času a pozorování, že jim tak lépe uběhne život. Makroekonomové temu říkaj sociální smír a mikro ekonomové s kurzem sociologie temu ž´říkaj společnost. Tomu přece všichni rozumí, páč si o tem povídaj na internetu.

Je to opravdu vý-dobytek doby. Je to zajímavé, interaktivní, něgdy napínavé až magické, že všichni zapomenou na své potřeby. Blboni co nosej na web trávu se spoléhaj na ty vyleštěné hlavy a ti se zas spoléhaj na bíloiu rukavici trhu, kerou gdysi viděli v černém divadle. Podobnou mohli vidět aji gdyž přijeli komedianti a nějakej chmaták s ní tahal cosi z klobouku. Von dycky věděl co bude rukavicí vytahovat a blboni dycky žasli jak mu to de pěkně vod ruky a někerejm se to tak líbilo, že si zaplatili eště jednou. To už tenkrát zkoušeli koumáci teorie chmatání a řízení obecenstva. Majitelům klíčů se to taky líbilo tak zavedli technologii oblbování do systémové struktury ovládání mas. A fčíl už maj mnohaletej náskok v simulování událostí keré prohánějí podle nejnovějších výzkumů počítačových simulací. A to še stojí na mnoha studiích vyleštěných větců, keří za gáži bádali jak uřídit kapitalizmus kerej pije lidem krev a přišli na to, že jediným způsobem jak to udělat je, bude cílevědomě nutit blboňům takové potřeby, keré by je nigdy nenapadly a na tom budovat rýžoviště moci a kapitálu.

Při běžném provozu kolonií by stačilo zavřít stát na týden a už by všichni pyskovali koik národohospodářských škod tím vzniklo a dnes to nikomu nevadí. Vlády se zabývají zamykáním a odemykáním a dávaj peníze, kerým neříkají dotace, ale sou to pro změnu kompenzace. Blboni nosej náhubky, seděj doma nebo sháněj "práci" , ale nezaměstnanost sedí ve statistikách jako přibitá. Státy se topěj v dluhách, ale peněz je dost. Tečou všemi otvory řešeta, ale nic nigde jako nechybí, páč nic užitečnýho z nich není. A gdyž něco, je to stejně zase ztráta. No a gdyž už začíná prosakovat, že stačí mít střechu nad hlavou, jídlo, energiea dobrou vodu, že to sou ty základní potřeby, že stát může klidně bejt každýmu ukradenej, jako že je, tak se nasadí vyšší úroveň řízení aby se lidi z teho zbláznili. Aby jim nigdy nemohlo dojít, že ty vlády plné psychoušů k ničemu nepotřebujou. Že by jim stačilo jen ty potřeby sečítat a vybrat si někoho aby to zařídil. Že o tem můžou klidně z domova rozhodovat přímo a budou to mít jistý. Klidně si to můžou nechat ověřit u notářa aby něgdo zas nekecal a byl by klid na normální život. Esli na to, k čemu maj život nebo co to je přindou dřív než je rukavičkáři zlikvidují, zachrání tím mnohem víc než si myslí.

Průměrný počet slepic: 3.1 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

podíval jsem se semka...
https://www.ecdc.europa.eu/en/publications-data/data-national-14-day-no…
Tak se dá stáhnout takový excílek z daty za celý svět a je to celkem zajímavé. Dokonce člověku ušetří práci a dělají tam kumulativní přepočet na 100tis obyvatel. Máme čestné druhé místo za Černou horou, v případě dynamiky smrtnosti páté až za Portugalskem a Slovenskem. To je asi všeobecně známé, ale zajímavější je, proč je v počtu případů na 4 místě Izrael se všemi svými drakonickými uzávěrami a naopak Rusko, kde jsou už dneska min. opatření je až někde hluboko vzadu. Abych Rusofobům příp. ušetřil námahu, tak jejich myšlenkové pochody zde vyjádřím za ně - Rusko falšuje data a je na každém, jak se k této myšlence postaví.
Problém takové zkoušky, o které píše autor článku totiž samozřejmě tkví v tom, že její cena je příliš vysoká, obzvláště pokud by se jeho přesvědčení ukázalo jako lichní. Otázka řečnická - lze zdraví nebo život nějaké skupiny obyvatel upřednostňovat? Lze, pokud mám dostatečnou sílu toto přesvědčení prosadit. Silou se myslí skutečná represívní síla. Takto lze prosadit samozřejmě vše. Odpověď na řečnickou otázkou dle vyššího principu mravního nicméně zní : NE!

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Stále mi nešlo do hlavy, jak je možné, že na hloupé návrhy senátorů vydává Ústavní soud ještě hloupější nálezy. Ono to je vlastně jednoduché. Soudce Ústavního soudu jmenuje prezident republiky se souhlasem Senátu PČR. A ono by se to chtělo soudcovat dále. Zejména to platí pro soudce zpravodaje doc. Vojtěcha Šimíčka. To je vlastně docela mladý člověk, kterému se jistě chce být soudcem Ústavního soudu ještě další období. Proto dělá, co senátorům na očích vidí. Myslím, že z této situace vede jediná cesta - zrušit Senát.
Zajímavé je, jak se Piráti profilují žalobami, které rozdávají na všechny strany. Nejprve jejich právník Dostál žaloval u Městského soudu v Praze příslušnost Ministerstva zdravotnictví vydávat plošná opatření na základě zákona o ochraně veřejného zdraví. Nyní zase bývalý 1. náměstek ministra financí Babiše Lukáš Wagenknecht (ročník 1978) žaloval u Ústavního soudu o neplatnost plošných opatření vyhlášených vládou. Zdá se, že mladí a úspěšní Piráti by rádi vyřešili penzijní reformu euthanázií.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

když se ministryně spravedlnosti tak nešťastně uřekla. Sice tato dáma není zase až není zas takové ucho (54), ale do důchodu daleko a mládí ....však víte kde.
14. 9. 2020
Soudkyně Ústavního soudu JUDr. Kateřina Šimáčková, Ph.D., se rozhodla ucházet o místo české zástupkyně u Evropského soudu pro lidská práva (ESLP) ve Štrasburku. Zúčastní se výběrového řízení, jehož vítěz v listopadu příštího roku nahradí stávajícího českého zástupce v ESLP, soudce JUDr. Aleše Pejchala.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Vypadá to, že odmítačům definitivně jeblo a chtějí vydírat s pistolí u hlavy. Když neuděláte, co chceme my, budeme zabíjet rukojmí kdekoliv a kdykoliv. Nemusíme přímo střílet, stačí když budeme roznášet nakažlivou nemoc. Sice je úspěšnost menší než s tou pistolí, ale třeba se nám to podaří a někoho zabijeme, to jsme ale odbojáři!!

https://cz24.news/do-sedmi-dnu-demise-hamacka-jinak-zadne-rousky-inicia…

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Chtějí si ověřit jaký, mají vliv, kolik troubů se k nim přidá. Pokud by na to Babiš přistoupil, což věřím, že neudělá, tak rozjedou převrat natvrdo. Stejně to, co tu už dlouhodobě probíhá není nic jiného než příprava a až si budou jisti, že mají dostatečnou sílu dají se do toho natvrdo. Ne ti šašci na náměstí, ti budou rychle upozaděni (stejně jako ti v 89), ale ti kteří je vedou na nitích. Využívají jen to, že lidi už mají za ten rok dost a i ti, kteří se tady z toho teď radují budou pak koukat s otevřenou ústy kam to vedlo. Stejně jako v 89 když cinkali.

Průměrný počet slepic: 3 (10 hlasů)

T

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Důkazů pro to je mnoho. Negativní důkaz podává vývoj onemocnění v České republice. Vždy, když došlo k rozvolnění, v příslušném čase nastal nárůst případů. Bylo to na začátku školního roku a znovu před Vánoci. Pak se vždy utáhly šrouby a počet nově nakažených (a v příslušném čase i mrtvých) šel dolů.
Severské státy, které nasadily tvrdý lockdown a zavřely hranice, mají mnohem méně případů než ty státy, které to tak neudělaly. Dost typický je rozdíl mezi Dánskem, Norskem, Estonskem a Finskem na straně jedné a Švédskem na straně druhé. Švédsko má 1247 mrtvých/1M, zatímco Dánsko jen 403, Estonsko také 403, Finsko 131 a Norsko 111. Tedy Norsko, kde se opatření dodržovala, má jen méně než jednu desetinu relativní úmrtnosti Švédska.
Že je potřeba omezovat aktivity, ukazuje mapa zasažení obcí, kterou dne publikoval server Seznam.cz. Na jedné straně svítí černě Horská Kvilda (onemocnělo už 8,3 % populace), Kvilda, Modrava, Kašperské hory, Přední Výtoň, na druhé straně Čech Olešnice v Orlických horách, Deštné a Bartošovice v O.h. (3,4 %), na další straně vlastně celé Krkonoše (např. Černý Důl 4,4 % populace) a na ještě další straně Hora Sv. Kateřiny (2,2 % populace). To hygienici nevidí? Jsou to všechno lyžařská střediska, kam se sjeli v posledních týdnech houfy lyžařů.

Průměrný počet slepic: 3.4 (14 hlasů)

Nemáte pravdu. Důkaz spíš opaku. Ať u nás v ČR až po vzorňáka Izrael. Ty grafy nekorelují, když se podíváte pozorně, ne jen jak si to přejete pamatovat.
Máme teď skoro dva měsíce lockdown a za tu dobu 2x průser. Jasně, že začátek školního roku to pozvedl, a Vánoční návštěvy, s locdownem či bez něj, byly jasné, že to zvednou taky. Ale rozhodovalo i počasí.
Lockdown, když si stát nedokáže vynutit omezení, žádný význam nemá, resp. spíš záporný (už se nebudu opakovat proč).

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)

... když se dodržuje. A k tomu Švédsku a jejich statistice - no, ehm. Oni přiznávají jen to, co přiznat musejí, a to zcela oficiálně.

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Modrý - sklo a žlutý - plast
v zeleném se tříští chlast
v bílém skví se konfekce -
přebírá to inspekce.
V šedivém je směsný odpad.
A co v černém? To jsi dopad.
Do černých jdou kovidoví
volám na ně ahoj, dovi!
potkáme se na skládce
u Čadce či u Hradce.

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

zelený je na papír....

beru zpět první 2 řádky a nahrazuji je 4 řádky:

modrý - sklo a žlutý - plast
co chvíli se tříští chlast
v zeleném se papír krčí
u olejů doga vrčí

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Napadlo mne při vaší tvorbě, že se nikdo nestará o použité roušky. Žádný extra kontejner, žádné extra koše u obchoďáku ani v nemocnicích. Přitom by se mělo s použitými rouškami jednat jako s vysoce kontaminovaným odpadem.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Přerušme na týden práci. Odbory požadují na Velikonoce tvrdší lockdown.

Středulo, bravo! A není týden málo? Stačí výjimka nákupu v obchodě (nebo venčení psa, cesta do lékárny, ...) a máme další pěkný nárůst. I dělníci si chtějí zapařit v garážích, sušárnách, na návštěvách, klubovnách jako ostatní. Nebo snad Hamáček zaúkoluje PČR, aby prováděla šťáry po polootevřených hospodách? Razie ve sklepech paneláků? Samozřejmě že ne. Takže pořádné promoření.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Přes námitky přes protesty
dělaj žáci samotesty;
budou plivat do sklenic
zda maj kovid čili nic.
Můj kovid se táhne!
Když se sklínka nahne
lepí se to na stěnu!
Ty máš ale šťastěnu!
Můj se drží u dna -
sklínka jako studna,
když jsou suché roky.
Seš blbej jak troky!
Ukaž, já ti plivnu.
Kovidi oživnú.

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Je to k breku!

Pokud ještě vzpomenete na imunologa Zdeňka Hela, tak ten konečně našel recept na wuchanskou chřipku
Z tisku:

Co je třeba udělat, aby se Evropa vyhnula další zničující vlně?

1. Dosáhnout a udržet nízký počet případů, spolu s jasnou strategií prevence.

2. Monitorovat šíření virových variant.

3. Zastavit virus na hranicích a chránit ohrožené.

4. Zvýšit účinnost a rychlost očkování.

Ten chlap zešílel a svým šílenství chce nakazit další. Hoďte na něj síť.

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

Zanedbali nejvíc

Zastavit virus na hranicích a chránit ohrožené.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

N

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

V Hořovicích přestavovali prodejnu, nic tam není na svém místě, trvalo to měsíc a 1/2. Divil bych se, že by tam zavřeli, mají tam neustále plný krám.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Blboň domácí bude pohnut za předpokladu že s ním švihne svědomí nebo mu něgdo šáhne do kufru a pořádně s ním protočí až z něj všechno vypadne. Páč nemá mentální ani rodové ukotvení přilepí se na každou stranu, kerá kolem něj profičí. Tomu se říká odstředivá síla, kerá se na duté podstatě neudrží. Je to dycky příležitost převrátit kabát . To v lepším případě. Obecně zahoděj kabát a navlíknou košilu. Dnes je v módě korona design. A začnou se nosit jako stovka do záložny. RAmcho, vem si je. Muheeeee

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kterej blb psal ten článek? Prej že voliči ve věku 45-50 let mají těsně před důchodem :) Mimochodem to, že důchodci volí toho, kdo jim nabídne největší státní důchod, je snad v pořádku a v duchu protěžovaného pravicového myšlení. Každý se má starat sám o sebe, tak se starají. Tak nám to přece 30 let vtloukali do hlavy.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Trochu mimo , ale jen částečně . Opakovaně se v příspěvcích srovnávají počty nakažených v různých zemích .
Někteří upozorňují na úskalí statistiky . V záplavě informací mi utkvěla jedna , že v Německu se hlásí jako nakažení jen ti pozitivní , kteří mají příznaky . U nás všichni - nevím zda je to pravda (ta se dnes hledá opravdu těžko ).
Ale chci poukázat na něco jiného . EU reguluje ráda téměř vše (někdy úplné hlouposti ). Ale nikde jsem nezaznamenal , že by vydala jasné a běžnému občanovi srozumitelné pokyny ke sjednocenému vykazování nemocnosti , úmrtnosti týkající se Covid 19 . Pokud jsem takové doporučení přehlédl prosím o opravu a odkaz. Zatím mám pocit , že různé mapky s různými stupni fialové a jiných barev je opravdu jen hra na efekt . S přáním zdraví V.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Už jsem reagoval na upozornění na nesrovnalosti ve vyhodnocování sběru dat v Německu a u nás. Pokud to tak skutečně je, tak je to doopravdy zavání manipulací, když novinářské šmolky jen tak bez zkoumání uvádějí srovnání, které srovnáními z podstaty nemohou být.

Tato info, pokud je pravdivá, by vysvětlovala rozdíly mezi námi a např Německem.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

ano, bohužel se tu zatím nikdo nepřiznal ke šprechtění na takové úrovni, aby to mohl zjistit na německých zdrojích. Taky by mě to extrémně zajímalo.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Jednotná metodika celosvětově ani v EU neexistuje, řekl ministr Blatný. Např. Slovensko zaznamenává pozitivně testovanou osobu nad 65 let jako osoby čtyři, řekl slovenský ministr zdravotnictví.
A tak slyším od politiků a y médií českých a slovenských současně znít: Jsme nejhorší (nebo skoro) na světě. ANO a OLaNO vznikly v listopadu 2011, premiéři z těchto stran mají shodný způsob politiky, marketingu, komunikace s veřejnosti. Jedou jak přes kopírák, jen Matovič je větší žabař. Možná je to náhoda, možná ne...nevím, ale pro mne je to zajímavé je pozorovat.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

„Šedá zóna“ ve statistikách korony RKI
V nemocnici kvůli Coroně a nebo s Coronou?

Tentokrát to nejsou „obvyklí podezřelí“, kdo vážně pochybují o číslech Institutu Roberta Kocha nebo o jejich informační hodnotě. Tentokrát je to týdeník „Die Zeit“: „Počet lidí, kteří musí být ošetřeni v nemocnici kvůli Coronaviru, je nadhodnocen,“ uvádí hamburský deník: „Mezi 20 a 30 procenty lidí, z těch které uvácí oficiální statistika, jsou ve stacionární péči primárně z jiných důvodů, ale byli při náhodně testováni pozitivně. Například těhotné ženy, přícházející do nemocnice kvůli porodu, nebo lidé po nehodě. Také u hojně diskutovaného počtu pacientů na stanicích intenzivní péče udávaá Institut Roberta Kochaříliš vysoké hodnoty: deset procent z Corona-pacientůna JIP je primárně léčeno z jiné příčiny. To potvrzuje Německá asociace lékařů intenzivní péče (Divi) na žádost „Zeit“. “

Ve svém výzkumu se týdeník zeptal 20 nemocnic v celé zemi. Podle informací mnozí nechtěli, aby byla jejich data zveřejněna, ale potvrdili 20 až 30 procent dvojitých diagnóz u Corona-paciantů.

Stejný fenomén dvojité diagnózy uvádí podle časopisu „Zeit“ také zdravotní pojišťovna Barmer. „Vidíme významnou část nemocničních případů, které byly léčeny primárně na jiné onemocnění než na Coronavirus a které jsou přesto ve statistikách stále uvedeny jao „Corona-paciant“,“ uvádí finanční ředitel společnosti Barmer Uwe Repschläger. Své závěry vyvozuje z údajů o 20.000 stacionárné léčených Corona-pacientech.

https://reitschuster.de/post/graufeld-in-der-corona-statistik-des-rki/

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

USA přidaly loď Fortuna, která je schopna dokončit plynovod Nord Stream 2, na další seznam sankcí.zatim bez raket

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Jojo, to je ta demokracie, co bysme si bez ní počali...

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Bude nám naštěstí zatápět demokratický, to jest americký plyn.

(Možná ho ale budou američani kupovat, zkapalňovat a předdemokratizovávat v ruských přístavech. Po jeho finální demokratizaci při cestě do Evropy (a pochopitelně následné spravedlivé mnohonásobné přirážce) nám ho za spravedlivé tržní ceny prodají...tedy těm, kteří na to budou mít.

(V mrznoucích USA byla spravedlivá tržní cena elektřiny cca 100 000 korun za pět dní pro jednu domácnost.
Tam se ale elektřina nemusela vozit přes půl světa lodí...ale stejně je naděje, že dostaneme doložku nejvyšších výhod a roční cena cena vytápění venkovského baráku příliš nepřesáhne cenu tohoto domu.
No a po prodeji domu k úhradě dluhu za rok topení nás už další rok vyšší cena demokratického plynu nebude trápit.

Dvacet tisíc korun za den topení v baráku jako v minulých dnech v Texasu to určitě nebude, taky furt tak nemrzne.
Pět tisíc našich korun denně za topení v mrazech by mohlo uspokojit i náročného zámořského demokratického těžaře či přepravce.
Tankerů bude také dost, když Američani zabaví všechny tankery, které budou převážet jinou než americkou nebo Američany spravedlivě konfiskovanou ropu kdekoliv na světě.

Prostě těch pár let, než bude celá planeta patřit bezvýhradně USA to musíme vydržet.
Pak klesne poptávka, protože mezitím při spravedlivém jaderném humanitárním bombardování klesne počet odběratelů plynu na zlomek dnešní hodnoty.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

https://glockcorporation.com
https://gunsincshop.com
https://victoriaphamacy.com
https://maywoodcookies.xyz
htttps://textfirearms.xyz

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">demerol clasificacion</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon pills for sale</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">fenethylline erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon buy</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/"rel="dofollow">hi tech green cough syrup</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">pint of qualitest</a>

<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cookies maywood</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cereal milk strain</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">cookies dispensary las vegas</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">friendly farms carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">collins ave cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova farm</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">koko nuggz</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">orangeade strain review</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">georgia pie strain cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">vanilla berry pie strain</a>

<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">purple og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">wifi og</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">lemon og kush</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">banana og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">true og strain</a>

<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 cerakote</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">buy tec 9</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 preço</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">1895sbl for sale</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">intratec ab10</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30s vs 30sf</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 for sale</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30sf vs 30s</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/"rel="dofollow">1897 trench</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 field review</a>

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://gunsincshop.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

https://glockcorporation.com
https://gunsincshop.com
https://victoriaphamacy.com
https://maywoodcookies.xyz
htttps://textfirearms.xyz

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">demerol clasificacion</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon pills for sale</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">fenethylline erowid</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">captagon buy</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/"rel="dofollow">hi tech green cough syrup</a>
<a href="https://victoriaphamacy.com/&quot; rel="dofollow">pint of qualitest</a>

<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cookies maywood</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">cereal milk strain</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">cookies dispensary las vegas</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">friendly farms carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">collins ave cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova farm</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">nova carts</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">koko nuggz</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">orangeade strain review</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/"rel="dofollow">georgia pie strain cookies</a>
<a href="https://maywoodcookies.xyz/&quot; rel="dofollow">vanilla berry pie strain</a>

<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">purple og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">wifi og</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">lemon og kush</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">banana og strain</a>
<a href="https://canasylmar.store/&quot; rel="dofollow">true og strain</a>

<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 cerakote</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">buy tec 9</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 preço</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 price</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">1895sbl for sale</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">intratec ab10</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30s vs 30sf</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">tec 9 for sale</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">glock 30sf vs 30s</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/"rel="dofollow">1897 trench</a>
<a href="https://textfirearms.xyz/&quot; rel="dofollow">benelli m2 field review</a>

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 26</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 20</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 43 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 22</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 40</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 9mm</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 21</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 27</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 30</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 45</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 18</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 42</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">9mm glock</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 23 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 34</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 4</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 3</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 price</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17 vs 19</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 for sale</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 magazine</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 19 gen 5</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">glock 17l slide</a>
<a href="https://glockcorporation.com/&quot; rel="dofollow">buy glock 17l</a>

Zatím bez slepic