Umetená cestička po českého Orbána

Autor
Štítky

Už vícekrát jsem zde na Kydech psal, že podle mého je v této covidové válce jedním z hlavních poražených tzv. vlastenecká fronta. Ti, kteří chodili číst na alternativní weby, kteří si po zprávách na ČT došli ještě přečíst Kechlibara, Novou republiku, Pravý prostor.... a možná i Vidlákovy kydy. Ti, kteří se rozmýšleli, zda zvolit Okamuru, co to házeli Babišovi trošku se skřípěním zubů, ale s vědomím, že je nejméně špatný mezi špatnými. Ti, které nebytčně štvalo, že nám někdo říká, čemu musím věřit, že z nás dělají blbce. Ti, kteří si nechtěli nechat chcát na hlavu. Řadím se také do této fronty.

Diskuse zde na Kydech je dokonalý mikrokosmos, kde můžeme vidět to, co se stalo. Covid nás rozdělil víceméně napůl. V tomto ohledu se covid mocným strašně moc hodil a kdyby proti vlastenecké frontě nestála taková banda debilů, zřejmě by to na národovcích napáchalo dlouhodobé škody. Lidé dole se totiž konečně začali sjednocovat a nacházet společnou řeč. Začali být schopni definovat svoje zájmy, uměli je vyjádřit ve volbách a této poptávky si povšimli politici a začali ji do jisté míry i uspokojovat. Pak přišla breberka a dokázala to rozdělit na spiknutí vs. průšvih. Debata dodnes není uzavřená. Včera to bylo viět i v poslanecké sněmovně, že pořád ještě se považuje za řešení vše rozvolnit a to by mělo pomoci.

Naštěstí... se začíná ukazovat, že proti národním požadavkům nestojí sjednocení a schopní globalisté, ale spíš parta namachrovaných blbečků. Protože jen blbečci mohli rukou společnou a nerozlučnou udělat frašku z celé naší demokracie. Nejprve parlament odmítne prodloužit nouzový stav, aby si ho pak hejtmani vyprosili zpátky. Do toho moc soudní háže viditelně písek do soukolí zrušením částí volebního zákona a nařízením o otevření gymnázia... které ale nikdo nerespektuje. Poslanci se ukázali jako banda šašků, senát se ukázal jako banda šašků a i vláda ve všem zoufale plave. Babiš se io zde na Kydech připravil o většinu podpory, kterou ještě před půl rokem nesporně měl.

Když si to tak vezmu, ještě víc než národní fronta, prohrála naše ústava. Prohrály ty statisíce zákonů, které postupně vytvořily spleť definitivního chaosu. Které udělaly tak dokonalé brzdy a protiváhy, že se vlastně nedá dělat nic. Jen úředničit. Prohrála vláda, která si na nic netroufne, nic nesmí, čeká na razítka, protože by mohla být policejními plukovníky odvedena do lochu. To už tu bylo. Prohrála poslanecká sněmovna, která žvanila a žvanila, až málem dorazila nemocnice. Prohráli hejtmani, kteří se museli postavit proti svým stranickým šéfům. Prohrál senát v čele se Zastrčilem, který sice něco mektá, ale už ho nikdo neposlouchá. Prohrál Rychetský a jeho melody boys, kteří hasili oheň benzínem. Prohrávají ministerstva neschopná jakékoliv komplikovanější organizace. Prohrála odborná veřejnost, která se neumí ujednotit na tom, co se vlastně děje, jak je to nebezpečné a co to umí. Pár jednotlivců na tom nemůže nic změnit. 

Prohrává SÚKL, který na jedné straně dovolí bez registrace použití jakéhosi blamblamaléku, ale má problém s isoprinosinem i ivermectiem. Byť jsou to léky, které se dají snadno sehnat a používají se už desítky let. Vlastně se najednou ukázalo, že úřad, který byl založen proto, abychom my lidi nedělali pokusné králíky a nepíchali nám nějaký sajrajt, tak teď už úředníci slouží jen k tomu, aby ochránili byznys farmaceutických firem.

Prohrává i zdravotnictví, protože zjišťujeme, že tu není kvůli tomu, aby léčilo lidi, ale aby vydělávalo na léčbě. Najednou koukáme, že v "zaostalých" zemích jako je Rusko dělají vakcínu ne pro zisk, ale pro boj s pandemií.

Prohrává celá líbodémo, protože jejich ojromodla se sama odkopala neschopností objednat vakcíny.

Ve světle těchto všech proher, není ta národovecká zase tak velká. Naopak... když už i Vlastimil uznal, že jsme ve válce... za poslední měsíc se začínají názory rozdělených alternativců zase trochu sjednocovat. I ti největší odmítači přestali mluvit o tom, že v nemocnicích leží jen kompars. Ono není divu, když vidíte neschopnou vládu v přímém přenosu, tak můžete těžko křičet, že jsou to schopní manipulátoři vyškolení u Gatese. 

Myslím že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že je umetená cestička pro českého Orbána. Nemyslím si, že by byla zatracena demokracie, nebo že by si tu někdo přál, aby nám vládl neodvolatelný Velký Vůdce. Ale aby nám vládl premiér s pořádným mandátem, který by mohl při mezinárodních vyjednáváních prohlásit, že Česká republika je až do příštích voleb on, to už si tu leckdo představit dovede. Najednou by hodně lidí souhlasilo s přímou volbou premiéra na celé volební období. Podobně jako to má americký prezident.

Po roce boje s pandemií si stále více lidí přeje někoho, kdo by uměl vystoupit před sněmovnou a říci dnešní opozici, že jestli nechápou, k čemu je zapotřebí nouzový stav a musejí si to nechat zdůvodňovat, že by měli složit mandát a nastoupit do Bohnic. Nebo kdo by uměl bouchnout do stolu a říci, že to bude jako v Bělorusku. Nebo že bude tvrdý lockdown, ale občané mám pro vás překvapení - zajistil jsem deset milionů očkovacích dávek. Zítra přijdou... 

Myslím, že stále více lidí by bylo ochotno akceptovat jakoukoliv strategii boje s covidem, kdyby ji uskutečňoval někdo s mentalitou Žukova nebo Pattona a ne nějaký sráč, který odvolává co slíbil a slibuje co odvolal. Který udělá nějaké pravidlo, ale pak zařídí kamarádům spoustu výjimek. Který by uměl stát za svým slovem a uměl by si vynutit respekt. Který by uměl zakleknout nejen na jednotlivce, ale i na nadnárodní korporaci. Který by se uměl vysmát nejen 

Je tady na Kydech nějaký čtenář, který by očekával zlepšení díky pondělní uzávěře okresů? Je tu někdo, kdo si myslí, že lidi jezdí chlastat do garáží mimo své okresy? Je tu někdo, kdo v tomto lockdownu nelockdownu vidí nějaký protiepidemický přínos? Je tu někdo, kdo vidí přínos v nošení respirátorů a dvojitých roušek? Věří někdo tomu, že právě tohle pomůže? Je tu tím pádem někdo, kdo by v těchto opatřeních viděl něco kvalitativně lepšího, než co tu máme doteď? 

Každý den nám covid vyrábí nejen tisíce lidí, co už na covid věří a mají z něj respekt, ale také vyrábí tisíce lidí, kteří chtějí hlavně nějaké řešení a nejen únavné čekání, které nás nikam neposouvá. Každý den přibývají tisíce lidí, kteří si hlavně přejí vykročit, abychom se v tomto sajrajtu netopili stále hlouběji. Každý den přibývají tisíce lidí, kteří vidí jasnou potřebu v silném muži v čele, který budeme mít dostatek odvahy i možností nastolit strategii a vymoci si její dodržování. Každý den přibývají tisíce lidí, kteří to sice neumějí definovat, ale chtěli by něco jako Orbána.

V posledních dnech jsem rozvíjel úvahy vysloveně neústavní. Zabýval jsem se myšlenkami na různá převzetí moci, převraty, puče i povstání. Ale vlastně to může dopadnout i čistě volebně... všichni budou víceméně odejíti a prostě lid bude zaujat někým novým. Někým, kdo si to bude dělat tak nějak pomaďarsku. Důvody pro silnou a méně omezovanou akceschopnější vládu stále přibývají. Ve velkém. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.2 (95 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

mě napadají jen řešení velice neústavní. Taková, že je ani napsat nesmím ....

nemá smysl rozebírat hlouposti jednu po druhé. Pro příklad - koukněte se třeba na mapu okresu Praha východ. Ještě že bydlím v echt Praze, tam si místy snad nenakoupěj, páč silnice jsou situovaný do/z Prahy, leda okreskovej okruh. A to není zdaleka jedinej takovej ...

Průměrný počet slepic: 2.2 (26 hlasů)

co říká Blatný zase perlí. Praha je počítána jako jeden okres, včetně vaší slavné Prahy východ, západ, nebo jih.

Co dalšího zase ta vaše dutá řepí makovice vymyslí? Aby mohla vládě zkomplikovat vládnutí a tím podle pravidla, čím hůře, tím pro nás kverulanty lépe?
Co takhle vymyslet něco, co by zmenšilo počet lidí na kovid JIP?
Prý každý druhý odtud odchází do penálu.
Sem s tím!

Průměrný počet slepic: 3.5 (41 hlas)

Prahou se myslí obec, tedy nerozděluje se pro tento účet na obvody. Praha východ a Praha západ jsou okresy v rámci Středočeského kraje.

Aspoň co jsem četl, nikdo je pro tento účel s Prahou nespojil.

Ano, budu na vládu kašlat, a klidně házet vládě klacky pod nohy, budu li mít jak. Mám takový postoj ke všem vládám, ovšem tato uzurpuje zdaleka nejvíce a tedy si zaslouží nejvíce ignorace.

Průměrný počet slepic: 2.5 (47 hlasů)

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vaše ústavou zaručené právo nakazit všechny okolo?
Vaše právo pochrchlat všechny okolo, ať si chcípaj?
Vaše právo dělat hloupá rozhodnutí, která vás i ostatní mohou stát život?

Víte, že se chystají vám od pondělka zakázat odjet do Brna a už teď máte zakázáno jet k ústavnímu soudu rychlostí 190 km/h, bez bezpečnostního pásu a se zavřenejma očima? Také vrhnout se tam na pomateného Rychetského, strhat z něj roušku a zlíbat ho vášnivě francouzským polibkem covidu navzdory, oslintaje smyslně jeho knírek a bradku?

Cela vláda z toho bude v šoku, jestli to uděláte a zas to sníží její autoritu.

Jak to zvládáte teď neběžet k autu a nejet si prosadit svá práva?

Co teprve kdyby Babiš vylezl do televize a zakázal lidem kadit do vlastní polívky? V tu chvíli jste na stole s kalhotama dole a tlačíte bobek do vaší gulášovky? Nebo byste si na to nechal uvařit česnečku nebo hrachovku? Nebo nějakou nóbl thajskou s kukuřicí?

Co když by vám Babiš začal ve tříminutovejch intervalech přikazovat kaďte do polévky - nekaďte do polévky - kaďte do polévky - nekaďte do polévky -kaďte do polévky - nekaďte do polévky - kaďte do polévky - nekaďte do polévky - kaďte do polévky - nekaďte do polévky? - Co teď ? Jak být proti? Jak ochránit svá bytosná práva?

Co kdyby Babiš vylezl ven a řekl: Zakazuji všem chytrým lidem si strkat do zadku žárovku? Prohlásíte se za hlupáka nebo si ji tam půjdete nacpat?

Průměrný počet slepic: 3.7 (50 hlasů)

dělám jen, co dělat chci. Kdybych s chtěl srát do polívky, vlády se ptát nebudu. Zrovna nechci.

A když chci ven, udělám vše pro to, abych šel. Něco vymyslím sám, někdy se nechám inspirovat.

Spalovač a jeho brekot je mi putna. Vlastně ne úplně, mám z něj strandu.

Průměrný počet slepic: 2.6 (17 hlasů)

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vláda nedělá opatření, aby vás nasrala, ale aby chránila ostatní.

Průměrný počet slepic: 4 (19 hlasů)

Ta o karkulce by nebyla? Nebo o budulínkovi?

Průměrný počet slepic: 2.6 (18 hlasů)

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Carlos, pokud budeš mít voličstvo složené z Lacsů nebo Čmoudů...tak se prostě budeš muset přizpůsobit Lacsům nebo Čmoudům. Jinak bys mohl mít problémy, možná i existenční či zdravotní.
Prostě musíš vycházet s tím materiálem, kterého je tu nejvíc, to je taky bohužel podoba aktualní demokracie.

Zatím to jde, může být hůř (což ovšem vy tito zmetci hodili zas na jiné...).
Za komouše nás taky přinutili lhát nebo podvádět (tj. např. obcházet lacso-čmoudovské totální nesmysly , zvané " zákony" ), tak se nedělej, že je to něco nového...

Průměrný počet slepic: 3 (10 hlasů)

Madonna mia a to není středověk gdy se pálili čarodějnice.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

In reply to by Carlos V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ministerstvo rika neco jinyho jak ty:
https://www.mvcr.cz/clanek/pohyb-mezi-okresy.aspx

praha je jeden celek, jak rekl cmooud, ma vyjimku z pravidal Okresu", znovu proc lzes?

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

Praha-východ a Praha-západ jsou okresy ve Středočeském kraji, stejně jako třeba okres Beroun nebo Kladno. NEJSOU SOUČÁSTÍ Hl.m. Prahy.
Ne, Praha opravdu není střed světa nebo celé republiky.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Živnosťák se dá sehnat už dost rychle.
Většina z nich člověka dostane do jinej měst. Ale fotografování je asi nej, třeba když má člověk zakázku na fotku z vrcholu Sněžky .....

Průměrný počet slepic: 2.3 (25 hlasů)

vy jste opravdu empatický člověk, asi jako rektor Zima, nebo starý Klaus. Nejdřív machrovali a potom rychle metelili za doktory, ten Zima to měl dokonce pár metrů k tomu převozníku do záhrobí.
Ale bacha, karma je zdarma, jestli víte, co to je?

Průměrný počet slepic: 4.1 (38 hlasů)

In reply to by Laco G. Mlynář (neověřeno)

Trvalý odkaz

pak nikdo nikdy mých nápadů (nikerak nápaditých ani obejvných) nepoužije, ani modifikovaných, prostě jsem se nevcítil do potřeb lidí. Budiž.

Anebo třeba ano, a pak jsem potřeby odhadl.

Průměrný počet slepic: 1.9 (20 hlasů)

Tak už jeďte zlíbat toho Rychetského.

Máte to zakázané.

Průměrný počet slepic: 4.1 (16 hlasů)

Ale vážete.

Vždyť vůbec neřešíte proč ta opatření jsou. Jen, že je vyhlašuje vláda.

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

ať si je vyhlásil kdokoli

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

proč jsou. Já ať si lámu hlavu jak chci, tak pořád nemůžu pochopit, proč bych nemohl jít sám do lesa, ale naopak po posrané louce plné čoklů a jejich pánů chodit můžu, to mi fakt hlava nebere. Nebo proč legálně a bez vymýšlení nějakých nesmyslů nemůžu dělat něco na svém gruntu, který je holt v jiném okresu a kde jsem sám nebo s rodinnými příslušníky, kde můžu zapomenout na všechny ty sračky kolem. Koho tím ohrožuju nebo přímo zabíjím? To mi fakt řekněte, to se rád poučím... ale vlastně ani nemusíte, protože je mi jasné, co uslyším. Prostě to už nemá rozumné řešení, nazval bych to studenou občanskou válkou a připravuju se i na variantu možné emigrace.

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

In reply to by Laco G. Mlynář (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zrovna Ty zmiňuj karmu...

Průměrný počet slepic: 2.4 (16 hlasů)

Nakoupit ve velkem leky jako isoprinosine a prodavat ho v lekarne jako paralen za par korun uplne vsem bez receptu

Ale to se nehodi ani farmaprumyslu ani mocnym pro totalni kontrolu

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)

In reply to by Prox (neověřeno)

Trvalý odkaz

Myšlenka dobrá, přímo za kurník slepic, ale zatím nelze. Farma loby nedovolí.
Průměrné ceny:
-isoprinosin 100tbl 900,- (Max)
-ivermectin 200 tbl. 6.6 € (170,- Kč Košice)
- Eli Lilly (blamblam...) 24.000,- jedna léčebná dávka
-Regeneron 65.000,- jedna dávka

Každý jistě pochopí, že nemůžeme šetřit, když jsme za roušky vyplatili 15 mld.
Všechny výše uvedené léky umějí úplně totéž. Účinnosti se od sebe liší jen málo. Nejúčinnější jsou Regeneron a Ivermectin. U prvního nikdo neví , jaké jsou vedlejší účinky. Ivermectin je prověřen 40 lety s žádnými vedlejšími účinky, které by stály za pozornost. Žádné další studie tento fakt nezmění. Maximálně upřesní medikaci.

Průměrný počet slepic: 5 (29 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

nehledeje proc to nejde ale jak to udelat

je problem nekde u vyrobce (v bulharsku) sehnat par kamionu a normalne to propasovat kam chcete ?
urcite na tom muze byt vyvar jako na pervitinu, jen se nemusite zabyvat vyrobou, staci jen podmazat par celniku a pak to pres dealery rozprodat

myslite ze je to tak slozite na vyrobu ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Inosine_pranobex

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

A jak zajistíte, že to nebude bůhvíjakej padělanej šunt?

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

U kokainu to celkem funguje a to je v našich podmínkách drahej šunt stoprocentně.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Víte proč?

Protože zákony.

Víte proč zákony?

Protože policie, justice, novináři, opozice.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

tak v listopadu vydal SÚKL povolení k předepisování i praktiky.
https://www.sukl.cz/modules/medication/detail.php?code=0162748&tab=pric…

Ale souhlasím s tím, že ČR slouží NĚKTERÝM firmám jako laboratorní králíkárna. A JEŠTĚ ZA TO PLATÍ!!!

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

v rámci zvědavosti jsem zadal do vyhledávače "Isoprinosine" a zjistil jsem leda to, že v ČR je momentálně nedostupný. Např:
https://www.drmax.cz/zeptejte-se-lekarnika/isoprinosine-dostupnost
V jiných lékárnách se dozvíte, že lék momentálně nelze zakoupit-
https://www.lekarna.cz/isoprinosine-50x500mg-tablety/
Takže otázka zní, kde ho sehnat? Mají ho alespoň v nemocnicích? Používají ho? Podle počtu mrtvých to nevypadá (existují světlé výjimky, ale je jich zatraceně málo, výsledky jsou dobré). S Ivermektinem to také není žádná sláva. Zjevně se tyto přípravky hromadně nepoužívají. Klíčová otázka je ale PROČ? Jsou za tím lobby farmaceutických firem? Kdo ví...

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

dostanete volně za pár zlotých v libovolné lékárně v Polsku. Já mám nejbližší polskou lékárnu 11 km, ale bohužel jsem to nestihl koupit než nám zavřeli hranice. Se zřejmě účinnějším ivermektinem je to horší. Bez receptu ho v důvěryhodné lékárně neseženete ani v okolních státech. Leda u veterináře ve formě masti.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Populace srovnatelná s ČR. Bělorusko 10M – nakazilo se 281.707 lidí a zemřelo 939. (Stav ke dni 24.2.2021)
Česko 10M – nakazilo se 900.000 lidí ale 19.682 prý zemřelo! WTF? To snad ani neni možný takový nepoměr, my kteří dodržujeme veškerá ta tvrdá opatření jsme na tom 20x hůře než Bělorusko, které nemá žádná opatření ani lockdowny?
Víc neřeknu. Zamyslete se sami.

Průměrný počet slepic: 3.8 (25 hlasů)

In reply to by Margon (neověřeno)

Trvalý odkaz

nejsou blbí, nejezděj na lýýže ani se cachtat v móóři do tramtárií....ale co hlavní myslí ji to... zatím co u nás :-(

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

In reply to by Margon (neověřeno)

Trvalý odkaz

a nepouští dovnitř nikoho, ani vlastní lidi. Ven jen v nezbytných případech a při návratu šupem do karantény.
Jenže Bělorusko si to může dovolit, protože se zatím nestalo kolonií EU.
Na rozdíl od ČR.

ČR je europrůchoďákem a kolonií.
Dosud jsem nečetl ani neslyšel nic o tom, že by ČR kontrolovala např. kamioňáky na vstupu a nakažené buď obracela na hranicích nebo je posílala do karantény i s nákladem.
Takže se sem dostane každej nakaženej Turek, Bulhar, Moldavan a pod.
Dtto agenturní gastarbeiteři z kdovíjakých končin, hákující v montovnách a bydlící na kdovíjakých ubytovnách. Jsou nedotknutelní, protože si to tak přejí jejich západoevropští páníčkové. Bo business must go.

O tom, jak jsou děravé naše hranice a kontrola osob, svědčí to, že občas unikne do médií zprávička o počtu ilegálů zadržených UVNITŘ republiky. Ročně to je kolem 6 000 lidí. Těch, na které se přišlo.
Kolik je těch, na které se NEpřišlo, nikdo neví. Násobky, desateronásobky, stonásobky?
Také se nikde nedočteme, kam se ti zadržení vlastně poděli po zadržení. V detencích NEjsou. Takže byli deportováni? O tom pochybuji. S největší pravděpodobností byli propuštěni s tím, že mají do xy dní opustit republiku; no, už je vidím, jak jedou po vlastní ose zpět do Afghu, Afriky a pod.

Průměrný počet slepic: 4.8 (27 hlasů)

U těch kamioňáků bych tak příkrý nebyl. Naprostá většina jich zemičkou jen profrčí aniž by vylezla z boudy.

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)

In reply to by Margon (neověřeno)

Trvalý odkaz

Honí se mi v hlavě to samé co Margon.Přece pouhým porovnáním by mělo být zřejmé,kde děláme chybu a která opatření jsou účinná a která pro změnu jsou platná jak mrtvému zimník.Stejná rasa,stejný civilizační okruh,podobné stravovací návyky,stejné klimatické podmínky,atd.Tak kde je problém pro naše "odborníky a specialisty"to zodpovědně vyhodnotit.Nehledejme srovnání s Čínou,Izraelem apod.ti jsou opravdu jinde.

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

In reply to by Artur (neověřeno)

Trvalý odkaz

Již jsem se zde jednou zmiňovala o rozhoru Slovenky a Slováka na Infovojně (někdy v době tamějších protestů), kteří mají běloruské partnery a dlouhodobě tam žijí. Pán vyprávěl, že se jeho tchán a tchyně seniorského věku vrací z pravidelné návštěvy praktického lékaře s malou igelitkou, která obsahuje s léky i plno vitamínových doplňků. Zdravotnictví jede z velké většiny ještě na principu jako před devadesátým rokem, ale existují i soukromé praxe.
V odkazu je text o Bělorusku v kontextu koronáče sestavený z dostupných dat. Např. Bělorusko je “velmoc v počtu nemocničních lůžek”, má 11 lůžek na 1000 osob, Německo 8, my snad kolem 7, Slovensko 5,8, VB 2,5.
https://hrot.info/udalosti/2694-ako-zvlada-bielorusko-boj-s-koronavirus…

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

In reply to by Artur (neověřeno)

Trvalý odkaz

nemaaj demogracii, kde každý je odborník na fšecko a do všeho kecá a......

Průměrný počet slepic: 4.6 (8 hlasů)

In reply to by Artur (neověřeno)

Trvalý odkaz

nemaaj demogracii, kde každý je odborník na fšecko a do všeho kecá a......

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Margon (neověřeno)

Trvalý odkaz

A co se zamyslet "jak kdo počítá"?

Se podivej na mapku co udelali nemci a pak pridali nasu, ale kdyz sepodivasd n mapku CR jak se pocita v nemecku, tak najednouvidis, ze vir jde knam z nemec...

Takze tvoje cisla z beloruska, jak jim mam verit, kdyz me lzou i s cilama z nemecka...

Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

Proc lzes?

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

To řekl pan prezident a mnozí jej za to kritizovali. Ale je to pravda. Kdo nevnímá realitu a zůstává ve svém bludu si takové odsouzení zaslouží.
Roušky fungují, to jednoznačně prokázal Vietnam, Jižní Korea, Japonsko. Země s mnohem větší hustotou obyvatel, než máme my. Že omezení kontaktů funguje (někdo tomu říká lockdown, ale u nás nikdy žádný lockdown nebyl), to prokázalo Finsko, Norsko, Dánsko, Estonsko. Že nikdy není pozdě nám dokazuje Rakousko.
Není pravda, co říká Okamura či Klausové. Plošná opatření fungují všude na světě, kde mají vládu ochotnou tato opatření vymáhat. Že dobrovolné omezování nefunguje, dokazuje Švédsko, které je na tom mnohem hůře, než okolní státy (viz výše). Že očkování funguje, dokazuje Velká Británie, která se nám na začátku pandemie názorně ukázala, že otálení se opatřeními se vymstí.
Že to není otázka životy lidí nebo prosperita, to dokázalo už to Švédsko. Nemají ani živé a zdravé lidi, ani prosperitu.
Carlosi V., neberte to osobně, ale nemáte pravdu. Všude kolem Prahy, na území okresu Praha-východ či Praha-západ je supermarketů, kde si lidé mohou nakoupit základní životní potřeby dost a dost.
Akorát se ukazuje, že byla chyba zrušit okresní úřady. Přenést státní správu na obce byla naprostá hloupost.

Průměrný počet slepic: 3.5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak předně, pandemie neexistuje, nelžete i vy. Za druhé, nepotřebuju aby mi něgdo vládl, nařizoval, zakazoval a tahal ze mě daně. Jediné co je potřebné je to, že bude něgdo vybranej na dohodu aby plnil potřeby pro keré vytvoří podmínky k jejich sečítání. Hotové.

Průměrný počet slepic: 2.8 (28 hlasů)

In reply to by Sasin (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak tenhle systém budete konstituovat? Tedy lidově, jak ho uvedete do života?

Průměrný počet slepic: 3.6 (15 hlasů)

Úplně postačí, když se lidé probudí ze sna a uvědomí si, že nemají žádnou povinnost plnit příkazy, které jdou proti jejich zájmům. Jak známo, stačí dosáhnout nadkritického množství jedinců a systém se odporoučí do zapomnění.

Průměrný počet slepic: 2.9 (29 hlasů)

40 % české populace.
A teď ještě, co až se ten systém (zdravotnictví například) odporoučí do zapomění?

Co bude potom bystrá hlavo? Co bude druhý a co třetí tah?

Průměrný počet slepic: 3.3 (25 hlasů)

a to měl Vidlák pocit, že i Vlastimil prozřel.

Průměrný počet slepic: 3.5 (16 hlasů)

tak svět, jak jsme ho znali, již neexistuje. Dokud je nějaká šance to opravit, považuji za nezbytné na to upozorňovat a hledat možné cesty. A věřit, že kolektivní vědomí pomůže zachránit naši budoucnost. Kdybych na to byl sám, dal bych Vám za pravdu a přihlásil bych se dobrovolně do léčebny. Protože je nás, jak říká Laco, 40% a stále nás přibývá, nemohu a nechci si luxus přiznaného bláznovství dovolit.

Průměrný počet slepic: 4 (15 hlasů)