Ukrajina z jiné strany

Autor
Štítky

Včera mě můj bratr upozornil na jeden rodinný zdroj ohledně Ukrajiny a já bych vás o něj nerad připravil. Tentokrát se jedná o jistého "bratránka", který není právě naladěný na ukrajinskou nacionalistickou vlnu, neuchcává blahem, kdykoliv se řekne Stěpan Bandera a ve své domovině proto musí mlčet, mlčet mlčet, protože by dostal do huby od své vlastní rodiny. Na druhou stranu je to vzdělaný člověk se slušným politickým přehledem, který ví o ukrajinské politice asi tolik co u nás Milan Syruček. Je zkrátka obeznámený se vším, co lze v ukrajinském veřejném prostoru najít.  

Bratránek samozřejmě nevidí do tajných porad, nevidí Zelenskému do hlavy, nevidí do hlavy ani Putinovi, ale dokáže úspěšně předstírat loajalitu takovým způsobem, že na něj ještě žádné místní gestapo nepřišlo. Berte to tedy jako pohled insidera, téměř novináře, jehož pohled nám celé současné válečné harašení popíše velmi přímočaře. 

Odsouvám proto odpočinkový článek o další den. 

Joe Zombiden "vyhrál" americké volby a usedl v Bílém domě. V Kyjevě zavládla radost. Donald Trump totiž Ukrajinu přehlížel, okatě jí pohrdal a pokud ho na té dněperské rovině něco zajímalo, tak to byly Bidenovy kontakty a hříchy, kterých se tam dopustil. Zelenský se od Trumpa nedomohl ničeho, americký kovboj ho tlačil do velmi nepříjemného dilematu - má Bidena prásknout? Dneska člověk nikdy neví, Trump samozřejmě sliboval prokurátora a dlouhé vězení pro svého vyzyvatele, ale věřte dneska americkému prezidentovi. Co kdyby to nedopadlo, co kdyby soud nebyl, nebo Bidena osvobodili, co kdyby se chtěli mstít lidi okolo něj...  

Zelenský měl dobrý instinkt a Bidena nepráskl. Pustil Trumpovi jen takové narážky a povídačky ze kterých se pořádný monstrproces udělat nedal. Biden si nakonec Trumpa namazal na chleba a milý Donald se sice cukal, ale nakonec pěkně odstoupil a spolu s Bidenem triumfálně nastoupila Kamala, Viktorka Nullandová a spousta dalších lidí, kteří se angažovali v Majdanu a kteří byli všichni přečůráni Putinem, který je zasáhl tam, kde to nečekali. 

Bidenova inaugurace proběhla, žádné překvapení se nekonalo, Joe je sice poněkud senilní a plete si dny, přátele i postavení, ale to je jedno. Kolem něj jsou dávní ukrajinští kamarádi, teď nastává ta správná chvíle, teď přijdou bratři američani a Putinovi to společně nandáme. Osvobodíme Krym, osvobodníme Donbas a budeme šturmovat na Moskvu. Zadupeme Putina do země, protože takhle nám to Biden sliboval... Akorát Trump mu do toho pak hodil vidle. 

Biden sedí v Bílém domě... a nic. Zelenský čeká na telefonát. Nic. Nevolá ani Biden, ani Kamala, ani Viktorka Nullandová, dokonce nevolá ani vrátný z Bílého domu. Ukrajina neexistuje. 

Topž je zapotřebí jít štěstí trochu vstříc... podepíšeme dekret o znovudobytí Krymu i Donbasu... A ejhle, podepíšeme něco takového a Putin ten hajzl začne pro jistotu stahovat k hranicím vojenské jednotky. v Kyjevě jsou dost velcí idioti, aby něco zkusili a tak je lepší být připraven. V Kyjevě samozřejmě nemohou jen tak přihlížet a tak také začínají stahovat jednotky k hranicím. 

Pak přibývá provokací, ostřelování, na koni jsou ukrajinští váleční jestřábové, všechno se vyhrocuje a Zelenský stále čeká na ten telefonát od Bidena, který mu dá zelenou a potvrdí všechny ty závazky z minula. A ono pořád nic. 

A tak se to hrotí ještě víc, Biden přece nemůže mlčet, když ukrajinská propaganda hlásí div ne ruský vpád. Agresor je na hranicích, Bidene! Putin zničí celou Evropu, honem bratři USáci, přijďte zachránit naší banderovsko - mafiánskou demokracii. A pořád nic... 

Až nakonec... je to prý pár dní... Konečně telefonát... 

Ukrové, jste v tom sami. My američané za vás bojovat nebudeme. Prodáme vám samozřejmě zbraně, černozemě máte dost, kupce na ní máte také, není problém vám dodat co potřebujete, ale krvácet si budete sami. Zelenský zdá se právě pochopil, že je to obráceně. Že Ukrajina má bojovat za americké zájmy a ne USA za ty ukrajinské. 

A najednou.... to už nám u nás presstituti neřeknou, Zelenský mluví o diplomatickém řešení. Válečné bubny ztichly a možná si tam v Kyjevě vzpomněli na velkého přítele USA Sákašviliho, kterak kouše kravatu, protože neví, jestli ruské tanky nedojedou až do Tbilisi, ale ví, že všechna letadla mají Rusové zaměřené.  

Zelenský samozřejmě nemá situaci pevně v rukou, člověk nikdy neví, co se na frontě může stát, lidský rozum říká, že když jsou někde soustředěná vojska, tak se vždycky něco stane. Ale celé toto tajtrlíkování nebylo proto, aby Ukrajina bojovala proti stokrát silnějšímu nepříteli, ale aby Biden zavolal do Kyjeva a pomohl. Jenže.. stařeček povýšil. A mají tam za Velkou louží jiné starosti... nějak se jim rozjela migrační vlna, musejí očkovat i za cenu roztržky s dalšími spojenci, Čína je v poslední době hrozně asertivní a nechce se jí kupovat americké dluhopisy, žluťáci staví letadlové lodě, v Afghanistánu už drží jen Kábul a nejbližší okolí... A na Ukrajinu už dávno sere pes. 

Abych to shrnul... 

Podle ukrajinského insidera se teď bude ještě chvíli blbnout a nedej bože aby se něco stalo, ale nakonec se zase všechno naloží na podvaly a odveze se to do kasáren, protože Putin je připraven a ruský velvyslanec v Kyjevě jim už dávno vysvětlil, jak dopadnou, kdyby se o něco pokusili. 

Pokud nějaká válka začne, nebude to z vůle prezidentského komika, ale nějakého patřičného banderovce v blízkosti fronty. 

Jak jsem koupil, tak prodávám. 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (193 hlasů)

Komentáře

Zajímavý postřeh, to o katolické církvi jako "neziskovce".

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

a jako spousta neziskovek je velice zisková.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Středověká neziskovka. Ale patřily jí pozemky s lidmi, takže podnikající!!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Ale svatá nebyla. Je dost dokladů, že nechala zbytečně trpět nemocné, na které dostávala dary, z kterých mohla zajistit potřebné léky. Z těch darů byl nejméně milión dolarů a nikdo neví kam se poděl.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

byla na to v jejím čase kritika, všechny posílala do vatikánské pokladnice.... sorry

Průměrný počet slepic: 4.2 (11 hlasů)

je drahý chlast?
Nevíte.
Tak to vidíte.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

byly na dost dlouhý článek.
Ano, jsem katolík, ale ne fanatický.
Proč bych nenapsal, že komunisté osvíceně 40 let řídili československou energetiku, když je to pravda (i když s chybami, jako každý co něco dělá, například zasíření lesů v Krušných horách), ale v obrovském rozdílu proti dnešní demokratuře?
Pokud jde o můj názor na mnichy a mnišky, bydlel jsem jistou dobu v západních Čechách a procestoval je a seznámil se s mnoha pamětníky, je to jako s jinými lidmi. Jsou tací, co se chovají dobře, dělají dobrou práci, jiní zase špatnou.
Příkladem budiž opat tepelského kláštera Gilbert Helmer, který zemřel v roce 1944 a opatem byl od roku 1900. Byl to silný německý nacionalista již za Rakouska-Uherska. A chovala se tak celá komunita tamních premonstrátů. Když před koncem války procházel Teplou pochod smrti ruských žen, nechal je před klášterem pomrznout.
Po válce se situaci snažili zachránit premonstráti z Břevnova, ale neúspěšně. Opat Helmer písemně nazýval slovany die Sklawen (otroci) místo die Slawen.
Teplá má dlouhou a slavnou historii, nádhernou knihovnu, ale bohužel.
Ale znám příklady mnichů, kteří žili a žijí příkladný, obdivuhodný život.
Stejně tak mezi komunisty.
Čmoude, chce to méně fanatismu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (30 hlasů)

Laco vyhnul jste se odpovědi.

Myslíte, že to není vidět?

To, že komunisti řídili československou energetiku, to jste napsal před pár dny a pak už jste nereagoval na to, že v tý době se to tak dělalo i na západě. Chválit komunisty za to, že vedli energetiku jako všude jinde, no, není to nepravda, ale je jako jim nadávat, že nebyl internet, když ten nebyl jinde. Stejně jeko komunisti to dělali i skuteční demokraté. Je to jako pořád připomínat, že za nácků jezdily vlaky přesně.

Jenže to je pořád ještě podružnost. Vy komunisty chválíte často i za takový věci, jako bylo rozkulačování a jiné drsné a brutální komunistické praktiky, co už s křesťanstvím moc dohromady nejdou, protože byly namířené proti nevinným. Nebo je omlouváte tím, že "za první republiky se taky střílelo do lidí" - jakoby to snad byla oficiální politika státu a komunisté snad ani neseděli tehdy v parlamentu, přitom měli v parlamentu 30 mandátů.

Ti vaši premostráti. - To já vím taky, že jsou mniši normální a psychopatičtí, ale komunisté vedli cílené útoky na VŠECHNY řeholníky. I ty, kteří nic premonstrátního neudělali a s německejma premonstrátama neměli žásné spojení. - Proto jsem dával za příklad Toufara - i když na zázraky nevěřím, tak přeci jen si nedovedu srovnat, proč ZROVNA ON si zasloužil takový osud a jaktože vám jako katolíkovi to nijak nevadí.

Kristus, ve kterého vy jakoby věříte byl odsouzen někde v 9 hodin ráno a zemřel tak ve 3 odpoledne. To je šest hodin. Toufar měl utrpení 4 týdny to je 672 hodin. To je 112 x více. Jaktože to s váma lidsky vůbec nepohne?

Jaktože jste, jakožto katolík, co bádá o svatosti na straně těhle lidí:

Hlavní viníci smrti mučedníka P. Josefa Toufara:
Karel Čížek (spáchal sebevraždu):
Prokurátor a hlavní vyšetřovatel Číhošťského zázraku a agresivní zuřivec pronásledující kněze a biskupy v mnoha procesech, v procesech jako byli například Anastáz Opasek, Stanislav Zela, Oto Mádr, Jan Zahradníček a další. Osobně se i účastnil výslechů obviněných, vyslýchal například svědky zázraku v Číhošti. Podílel se na natáčení propagandistického filmu StB „Běda tomu, skrze něhož přichází pohoršení“, který měl přinést inscenované odhalení podvodných praktik faráře Toufara
Čížek se stal v poslední fázi svého života alkoholikem a v roce 1991 spáchal sebevraždu.

Osvald Závodský (oběšen):
Vrchní velitel StB v Československu. Člen proticírkevní „šestky“, která řídila kruté represe vůči církvi, kněžím a biskupům. Osobně vydal příkaz k zatčení faráře Toufara a k vynucení doznání jakýmikoli prostředky. Osobně několikrát dohlížel ve Valdicích na výslechy P. Toufara.
V roce 1951 se tento fanatický komunista stal sám obětí svých soudruhů když byl zatčen, obviněn z velezrady a po tříletém věznění v roce 1954 na Pankráci oběšen.

Rudolf Slánský (oběšen):
Generální tajemník KSČ, po Gottwaldovi druhý muž v Československu, agilní nepřítel křesťanů, jenž organisoval proticírkevní „katolickou akci“. Vrchní komunista, který spolurozhodl o připravovaném monstrprocesu v cause Číhošťského zázraku a o uvěznění faráře Josefa Toufara.
Sám Slánský později aktivně nařídil i zatčení a likvidaci svého kolegy z proticírkevního tažení, náčelníka SNB a StB Závodského, aniž by tušil, že vzápětí jiní soudruzi nařídí zatčení jeho vlastní.
Tento zuřivý protikatolický komunista byl po vykonstruovaném procesu v roce 1952 na Pankráci oběšen.

Vladimír Clementis (oběšen):
Ministr zahraničí, člen proticírkevní „šestky“. Spoluorganisoval krutosti vůči kněžím, laikům i biskupům a jako člen „šestky“ se přímo podílel na organisaci represí vůči P. Toufarovi a dalším kněžím v rámci causy Číhošťského zázraku.
V roce 1951 svými soudruhy zatčen, po vynuceném doznání k velezradě odsouzen k smrti a v roce 1952 na Pankráci oběšen.

Ladislav Mácha (dožil se vysokého věku):
Fanatický komunista, sadistický vyšetřovatel, který bestiální brutalitou svých výslechů P. Toufara nakonec po 28 dnech nelidského týrání zavraždil.
V roce 1963 byl potrestán stranickou důtkou za mučení a propuštěn z ministerstva vnitra. V roce 1968 se sice nakrátko ocitá skrze vraždu Josefa Toufara ve vazbě, ale jeho odsouzení zabránily změny po sovětské okupaci.
V roce 1974 byl vyloučen z KSČ a v roce 1998 byl za vraždu Josefa Toufara odsouzen ke dvěma rokům vězení a po ročním pobytu v brněnské věznici propuštěn.
Do smrti svého zločinu ale Mácha nelitoval a dokonce, dle svědectví publicisty Miloše Doležala, prý o svém brutálním počínání u StB doslova prohlásil:
„…má to jednu výhodu, víte, mám krásně vysokej důchod, tak ať mi to ten bulík Havel platí dál!“ (zdroj citace článek Miloše Doležala „Ukřivděný soudruh vrah…“, IHNED, 22. 2. 2019)
Zemřel sešlostí stářím ve věku 95 let v roce 2018.

---

Je hezké, že jste mě obvinil z fanatismu, ale já nepatřím ani ke katolíkům, ani ke komunistům - jen vás upozorňuji na to, že jedni z fanatismu ubližovali druhým, přeci jen mi to přijde blbý vůči lidem, co nic neudělali a divím se, že vám to vůbec nevadí.

Jakožto katolíkovi, který by měl mít nějaké ideály lidskosti, když ne přímo křesťanské lásky, tak alespoň principu žít a nechat žít.

Jestli je fanatismus odmítání nijak nevyprovokovanýho násilí, tak dobře, ale co je pak jásavý potlesk pro násilí.

Já vím, že násilí funguje výborně k dosažení vlastních cílů, ale proč si pak hrát na někoho hodnýho. To mi uniká. - Podle mě je někdy lepší některých cílů nedosáhnout.

Schvalovat týrání, současně volat po světcích a teď ještě obviňovat z fanatismu... to mi přijde jako moc rozporů.

Průměrný počet slepic: 1.6 (23 hlasů)

Čmoude dovolte mi krátký vstup. Už delší dobu přemýšlím o článku, který by prokydal právě tuto část naší minulosti. Víte, nejsem si jistý, jestli se to dá hodnotit tak přímočaře, jak to píšete.  Fanatismus, ale i obyčejná lidská víra v účinnost krátkodobých tvrdých opatření, díky kterým bude nastolena lepší budoucnost, to není vlastní jenom komunistům. To je vlastnost všeobecně lidská. Spíš záleží na tom, jestli se jí otevřou dveře. 

Nejsem si jist, jestli je bestiální mučitel kněze Toufara více vinen, než třeba matka, která válčí s otcem o dítě a je ochotna ho psychicky mrzačit, vymýšlet si, podávat trestní oznámení a podobně. Já bych si vůbec nebyl jistý, jestli by toho svého nenáviděného partnera s chutí nezavraždila, kdyby mohla. 

Psal jsem i o sobě - hladce jsem se postaral o vyhození skladníka Aladara na základě příkazu od šéfa. Nemyslím si, že bych byl nějak zvlášť špatným člověkem, ale prostě mi k tomu otevřeli dveře, neexistovalo nic, co by mě zadrželo, žádná represe, žádný strach... pocit viny se dostavil až později. A situace mohla vypadat i jinak, že by se pocit viny vůbec nedostavil. Dneska nepochybuju o tom, že můj šéf by byl ochoten i k mnohem hnusnějším činům, kdyby mohl. 

Ono je to trochu jako s covidem... i násilí je taková epidemie. Na začátku se skoro nic neděje, jen se to rozjíždí. A pokud se to nestopne hned v tuto dobu, zpravidla už to stopnout nejde. Poodobné to bylo s exekutory. Málokdo z poslanců tušil, pro jaký zákon zvedli ruku a jakou bonanzu tito polostátní úředníci roztočí. A v době, kdy se to dalo stopnout a nestálo by to ani moc úsilí, tehdy to vypadalo velice neškodně. 

Většina soudruhů gottwaldovců si také nedovedla představit, čemu otevřou dveře ve jménu urychlení pokroku. Mysleli si, že půjde o krátkou dragonádu - pá jich pověsí a zbytek zastraší. A tak vypustili příšeru, která si pak žila svým životem. 

Já je tím nechci obhajovat. Chci jen říci, že se to může klidně zase zopakovat. Kolem sebe máme už tolik vypuštěné nenávisti, že stačí jen málo a rozjede se podobný kolotoč jako tenkrát. Jen bude podstatně méně jasné, kdo za to může. 

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (28 hlasů)

Nevím proč byl vyhozen Aladar, ale tam je to vztah zaměstnavatel - zaměstnanec. Samozřejmě, že tam jsou hry, jak si jste věrní, ale je to pořád obchodní vztah, který může být ukončen úplně stejně z obou stran. Pořád jste si rovni. Zaměstnanec i zaměstnavatel se navzájem uznávají jako rovnocení lidé, alespoň v principu.

S komunismem, to je jinak. Tam musíte napřed diskvalifikovat toho druhého z jeho lidskosti, degradovat ho mimo lidství a teprve když jste ho ustavil jako ne-člověka, můžete diskvalifikovat cokoliv on sám říká a jak protestuje a udělat mu, co se vám zlíbí. Sebe tím pádem ustavíte jako toho nadřazeného, který nemusí mít žádné ohledy a může si s ostatním dělat, co chce. - To dělá z každého komunisty automaticky zločince, protože přesně takhle to funguje úplně u všech zločinů. Někoho zavraždíte, tak ho neuznáváte jako člověka, který má právo na život. Okradete ho, znamená že vy sám rozhodujete o tom co on bude vlastnit, on do toho nemá co mluvit. To samé s vykrádačkou, protože neuznáte jeho nárok mluvit do toho, kdo vstupuje do jeho domova.

Platí to i pro znásilnění. Jsou znásilnění, které vypadají ve všech aspektech jako normální soulož. Ve všech až na jeden - je tam hrozba násilím či zabitím a ona to nedělá dobrovolně. Jen to vědomí ženský ničí, protože je to degraduje na nečlověka. Ženský ničí i prostituce, protože ji degraduje na zboží, tedy opět na nečlověka. To tak funguje i když se k tomu dotyčná rozhodne sama bez finančního tlaku a dokonce i když to je prostituce maskovaná jako manželství pro peníze.

Komunista nikdy neví, jestli je jeho víra správná a ukázala se nakonec nesprávná. To jen komunista nechápal ekonomiku i když si myslel, že ji chápe. Stejně tak to funguje s islámem, kde si myslí, že zná pravdu přímo od Boha a zatím zná jen výmysly jednoho vyčůránka. Stejně tak sluníčkáři všeho druhu, Antifa, BLM, čínské rudé gardy, náckové, co věděli, že bez židů, slovanů a postižených bude svět lepší atd atd atd.

Vězni, ztrácejí taky své právo do něčeho mluvit, ale alespoň v principu to má být jako reakce. Děti se rodí bez práva do něčeho mluvit, ale rodí se bezbranné, neznalé a závislé, a na druhou stranu rodiče mají alespoň v principu zájem na jejich prospěchu svých děti, protože to jsou ty samé geny, které chrání samy sebe. Nicméně s příchodem dospělosti se potomci domáhají uznání rovnosti a práva dělat si své věci po svém.

Komunisti nikdy nemohli vytvořit rovnostářskou společnost, protože tu nemůžete postavit na znerovnoprávnění. To je kvadratura kruhu, co nemá řešení.

Bestiální mučitel Toufara nakonec zabil. To je nevratné. Špatná matka ho "jen" mentálně zmrzačí. To je do jisté míry vratné. Jsou lidé s naprosto šílenýma matkama, kteří se z toho vyhrabali a dokonce jsou v životě úspěšní. Jiní si to nesou po zbytek života a plácají se v tom. Jenže na rozdíl od Toufara pořád mají nějakou naději.

To, že to poslanci neviděli s exekutory, nebo že za Gottwalda nevěděli kam až to dojde, to je právě paradoxně důkaz, že se do toho neměli nikdy ani pouštět, protože to předvídat měli. Jen na to nebyli dost bystří nebo byli dost bystří, ale byli navíc svině. Ti, co to předvídali to naopak tvrdě zaplatili.

Jestli to takhle bude opakovat, to beru jako hotovou věc. Kdo za to může? Tak trochu všichni. Tím myslím, že rodiče nehlídali, co učitelé/neziskovky cpou dětem do hlav. Samozřejmě ti učitelé a neziskovky. Samozřejmě, že politici, co nastavují zákony. Samozřejmě média. Samozřejmě justice. Potom ty děti, co mezitím dospěli.

Průměrný počet slepic: 3.3 (9 hlasů)

Zde padla doost hustá myšlénka. Ono se to pořád opakuje.

"Na začátku se skoro nic neděje, jen se to rozjíždí. A pokud se to nestopne hned v tuto dobu, zpravidla už to stopnout nejde. Poodobné to bylo s exekutory. Málokdo z poslanců tušil, pro jaký zákon zvedli ruku ....Na začátku se skoro nic neděje, jen se to rozjíždí. A pokud se to nestopne hned v tuto dobu, zpravidla už to stopnout nejde. Poodobné to bylo s exekutory. Málokdo z poslanců tušil, pro jaký zákon zvedli ruku a jakou bonanzu tito polostátní úředníci roztočí. A v době, kdy se to dalo stopnout a nestálo by to ani moc úsilí, tehdy to vypadalo velice neškodně.

Většina soudruhů gottwaldovců si také nedovedla představit, čemu otevřou dveře ve jménu urychlení pokroku. Mysleli si, že půjde o krátkou dragonádu - pá jich pověsí a zbytek zastraší. A tak vypustili příšeru, která si pak žila svým životem. ... tehdy to vypadalo velice neškodně.

-------------------------------------------

Sakra, jakoby jste mi četl myšlenky. Přesně tohle mne napadá, když myslím na - Piráty!

Jak schvalují nejhorší šílenosti v ekonomice a ve společnosti. Jsou jakoby vlevo, ale nadnárodní firmy, které jim a jejich sympatizantům, jako LGBT, BLM, Antifa, gendery, dědičná vina ... dávají peníze, jsou v pořádku. Že chtějí kontrolu informací, v podstatě tvrdou cenzuru. Že chtějí odstavit, ideově prověřovat a trestat "staré struktury", tedy ty, co s nimi nesouhlasí. Že jsou pro odzbrojení západního světa (v rozporu s tím, že války, pokud je vede Velký Bratr, podporují) a zároveň pro masový příliv krimigrantů do republiky. Ideje mají tak pevné, že v případě epidemie nechají polovinu národa pochcípat, než by aplikovali vakcínu od těch špatných. Hájí zájmy největších (odliv financí do zahraničí
... na rozdíl od malých vlastníků v ČR, které chtějí rozkulačovat) finančních hráčů, na úkor vlastní republiky, k níž necítí žádná pouta, mají národnost EU...
Přitom si získali děcka, imagem rebelů. Kterými nejsou, ve skutečnosti ukázněně hájí zájmy nadnárodního velkokapitálu. Rebelství je jen póza. Jak snadno... což svědčí o naprosté hlouposti ostatních.
Oni ty nejhorší věci doma nehlásají. (Jako muslimové v mešitách kážou nenávist a boj k nevěřícím a venku před veřejností se snaží vystupovat jinak, viz. Lhoťan a další...) Ale v Bruseli mluví úplně jinak!
Jestli se dostanou k moci, podepíší v Bruseli každou blbost. Jenže ty změny, které prosazují, budou daleko horší, než za Komančů. Za nich půda zůstala státu. I suroviny. I výrobní prostředky. I služby. I zde byly peníze, zisk. Od kapitalismu se to lišilo jen tím, že kapitalista byl stát. Komančové chtěli silnou republiku, národní společnost ( jimi propagovaný internacionalismus měl pomáhat nižším třídám ve světě, ale neměl znamenat výprodej národního bohatství, nasměrování daní pryč nebo likvidaci národa!), rodina u nich zůstávala rodinou a ostatní mezilidské vztahy taky. Chtěli (aspoň někteří) zlepšovat život domácího obyvatelstva, byť výsledky často neodpovídaly. Pirátům je republika ukradená. Pasáček koz z Burkiny Faso má u nich větší (mediálně zužitkovatelnou!) cenu, než český sirotek v děcáku.

To, co prosazují, se nedá se změnami po roce 48, srovnávat. Vlastnictví prostředků lze změnit. (S nezbytnými doprovodnými krádežemi) Ale pokud je větší majetek ve vlastnictví někoho jiného, silného jako celý stát, mezilidské vztahy rozvrácené a populace rozředěná nepřátelskými příchozími, kteří se chtějí mít dobře, ale necítí ani špetku loajality k hostitelské zemi a populaci, už se nedá nic vrátit. Napravit. Následovat bude jen úpadek...

A tohle si neuvědomuje naprostá většina voličů, volících "rebely". Ať už proto, že to chtějí "natřít" vládě, která něco udělala špatně a neuvědomují si, že dnešní opozice nemohla být lepší. A neuvědomují si, že s tím natřením, vypustí z láhve i Džina, o kterém neměli nejmenší tušení, protože chodili do práce, vychování děti a chvíle volna strávili jinak, než zábýváním se politikou. Nebo kvůli žádným politickým zkušenostem, a tudíž neschopnosti hledět dále a hlouběji, než za líbivá hesla a dredy.
A týká se to i většiny členů Pirátů. Oni vidí úspěch (byť založený na emocích a ne na rozumu), pochyby v sobě potlačí a vytěsní. Nedovedou si představit, protože nic jiného neznají, že známý svět může zmizet.

Pár statisíc nezvladatelných migrantů, peníze na jejich ubytování, potravu, ošacení, lékařskou péči. A na následky jejich řádění. Na jejich rekvalifikaci, která selže jako jinde v západní Evropě... Zrušíme rodinu. Zavedeme pozitivni diskriminaci, takže už nebude záležet na schopnostech ředitele fabriky, konstruktéra, vědce nebo lékaře, ale na barvě pleti. Vyrábět a prodávat u nás budou jen nadnárodní společnosti a lidé budou jejich zaměstnanci. Ty budou co nejvíce peněz, odvádět mimo. Zrušíme jim domácí konkurenci. Zavedeme sledování nesprávných názorů a tresty za podvracení. Svobodná sdělovadla budou hlásat to, co vyhovuje nám. Což je známka svobody ( to je ohledně sdělovadel v kostce, co mi říkal známý Pirát!). Ropu a plyn budeme brát z USA, 3x dražší. Změníme historii, je plná míst, nekorektních ke "spojencům", třeba, že miliony Evropanů brali staletí do otroctví, jinověrci z jihu... Tak zaplatíme, i když jsme nikdy nebyli otrokáři, těm, co nikdy nebyli otroky. Kritérium barva kůže. Peníze na všechny ty šílenosti, budou vybírány od obyčejných lidí..

Dnes je zformována nová internacionála. S obrovskou finanční a mediální podporou. Zatím jen vystrkuje růžky, ale zůstává v chlívku. Co když to vyběhne, plné energie, ven?

Ale pořád to vypadá, že nic, že je to zatím neškodné. Jenže, až to začne žít vlastním životem...
Pokrok nezastavíš

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

Zde padla doost hustá myšlénka. Ono se to pořád opakuje.

"Na začátku se skoro nic neděje, jen se to rozjíždí. A pokud se to nestopne hned v tuto dobu, zpravidla už to stopnout nejde. Poodobné to bylo s exekutory. Málokdo z poslanců tušil, pro jaký zákon zvedli ruku ....Na začátku se skoro nic neděje, jen se to rozjíždí. A pokud se to nestopne hned v tuto dobu, zpravidla už to stopnout nejde. Poodobné to bylo s exekutory. Málokdo z poslanců tušil, pro jaký zákon zvedli ruku a jakou bonanzu tito polostátní úředníci roztočí. A v době, kdy se to dalo stopnout a nestálo by to ani moc úsilí, tehdy to vypadalo velice neškodně.

Většina soudruhů gottwaldovců si také nedovedla představit, čemu otevřou dveře ve jménu urychlení pokroku. Mysleli si, že půjde o krátkou dragonádu - pá jich pověsí a zbytek zastraší. A tak vypustili příšeru, která si pak žila svým životem. ... tehdy to vypadalo velice neškodně.

-------------------------------------------

Sakra, jakoby jste mi četl myšlenky. Přesně tohle mne napadá, když myslím na - Piráty!

Jak schvalují nejhorší šílenosti v ekonomice a ve společnosti. Jsou jakoby vlevo, ale nadnárodní firmy, které jim a jejich sympatizantům, jako LGBT, BLM, Antifa, gendery, dědičná vina ... dávají peníze, jsou v pořádku. Že chtějí kontrolu informací, v podstatě tvrdou cenzuru. Že chtějí odstavit, ideově prověřovat a trestat "staré struktury", tedy ty, co s nimi nesouhlasí. Že jsou pro odzbrojení západního světa (v rozporu s tím, že války, pokud je vede Velký Bratr, podporují) a zároveň pro masový příliv krimigrantů do republiky. Ideje mají tak pevné, že v případě epidemie nechají polovinu národa pochcípat, než by aplikovali vakcínu od těch špatných. Hájí zájmy největších (odliv financí do zahraničí
... na rozdíl od malých vlastníků v ČR, které chtějí rozkulačovat) finančních hráčů, na úkor vlastní republiky, k níž necítí žádná pouta, mají národnost EU...
Přitom si získali děcka, imagem rebelů. Kterými nejsou, ve skutečnosti ukázněně hájí zájmy nadnárodního velkokapitálu. Rebelství je jen póza. Jak snadno... což svědčí o naprosté hlouposti ostatních.
Oni ty nejhorší věci doma nehlásají. (Jako muslimové v mešitách kážou nenávist a boj k nevěřícím a venku před veřejností se snaží vystupovat jinak, viz. Lhoťan a další...) Ale v Bruseli mluví úplně jinak!
Jestli se dostanou k moci, podepíší v Bruseli každou blbost. Jenže ty změny, které prosazují, budou daleko horší, než za Komančů. Za nich půda zůstala státu. I suroviny. I výrobní prostředky. I služby. I zde byly peníze, zisk. Od kapitalismu se to lišilo jen tím, že kapitalista byl stát. Komančové chtěli silnou republiku, národní společnost ( jimi propagovaný internacionalismus měl pomáhat nižším třídám ve světě, ale neměl znamenat výprodej národního bohatství, nasměrování daní pryč nebo likvidaci národa!), rodina u nich zůstávala rodinou a ostatní mezilidské vztahy taky. Chtěli (aspoň někteří) zlepšovat život domácího obyvatelstva, byť výsledky často neodpovídaly. Pirátům je republika ukradená. Pasáček koz z Burkiny Faso má u nich větší (mediálně zužitkovatelnou!) cenu, než český sirotek v děcáku.

To, co prosazují, se nedá se změnami po roce 48, srovnávat. Vlastnictví prostředků lze změnit. (S nezbytnými doprovodnými krádežemi) Ale pokud je větší majetek ve vlastnictví někoho jiného, silného jako celý stát, mezilidské vztahy rozvrácené a populace rozředěná nepřátelskými příchozími, kteří se chtějí mít dobře, ale necítí ani špetku loajality k hostitelské zemi a populaci, už se nedá nic vrátit. Napravit. Následovat bude jen úpadek...

A tohle si neuvědomuje naprostá většina voličů, volících "rebely". Ať už proto, že to chtějí "natřít" vládě, která něco udělala špatně a neuvědomují si, že dnešní opozice nemohla být lepší. A neuvědomují si, že s tím natřením, vypustí z láhve i Džina, o kterém neměli nejmenší tušení, protože chodili do práce, vychování děti a chvíle volna strávili jinak, než zábýváním se politikou. Nebo kvůli žádným politickým zkušenostem, a tudíž neschopnosti hledět dále a hlouběji, než za líbivá hesla a dredy.
A týká se to i většiny členů Pirátů. Oni vidí úspěch (byť založený na emocích a ne na rozumu), pochyby v sobě potlačí a vytěsní. Nedovedou si představit, protože nic jiného neznají, že známý svět může zmizet.

Pár statisíc nezvladatelných migrantů, peníze na jejich ubytování, potravu, ošacení, lékařskou péči. A na následky jejich řádění. Na jejich rekvalifikaci, která selže jako jinde v západní Evropě... Zrušíme rodinu. Zavedeme pozitivni diskriminaci, takže už nebude záležet na schopnostech ředitele fabriky, konstruktéra, vědce nebo lékaře, ale na barvě pleti. Vyrábět a prodávat u nás budou jen nadnárodní společnosti a lidé budou jejich zaměstnanci. Ty budou co nejvíce peněz, odvádět mimo. Zrušíme jim domácí konkurenci. Zavedeme sledování nesprávných názorů a tresty za podvracení. Svobodná sdělovadla budou hlásat to, co vyhovuje nám. Což je známka svobody ( to je ohledně sdělovadel v kostce, co mi říkal známý Pirát!). Ropu a plyn budeme brát z USA, 3x dražší. Změníme historii, je plná míst, nekorektních ke "spojencům", třeba, že miliony Evropanů brali staletí do otroctví, jinověrci z jihu... Tak zaplatíme, i když jsme nikdy nebyli otrokáři, těm, co nikdy nebyli otroky. Kritérium barva kůže. Peníze na všechny ty šílenosti, budou vybírány od obyčejných lidí..

Dnes je zformována nová internacionála. S obrovskou finanční a mediální podporou. Zatím jen vystrkuje růžky, ale zůstává v chlívku. Co když to vyběhne, plné energie, ven?

Ale pořád to vypadá, že nic, že je to zatím neškodné. Jenže, až to začne žít vlastním životem...
Pokrok nezastavíš

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Zde padla doost hustá myšlénka. Ono se to pořád opakuje.

"Na začátku se skoro nic neděje, jen se to rozjíždí. A pokud se to nestopne hned v tuto dobu, zpravidla už to stopnout nejde. Poodobné to bylo s exekutory. Málokdo z poslanců tušil, pro jaký zákon zvedli ruku ....Na začátku se skoro nic neděje, jen se to rozjíždí. A pokud se to nestopne hned v tuto dobu, zpravidla už to stopnout nejde. Poodobné to bylo s exekutory. Málokdo z poslanců tušil, pro jaký zákon zvedli ruku a jakou bonanzu tito polostátní úředníci roztočí. A v době, kdy se to dalo stopnout a nestálo by to ani moc úsilí, tehdy to vypadalo velice neškodně.

Většina soudruhů gottwaldovců si také nedovedla představit, čemu otevřou dveře ve jménu urychlení pokroku. Mysleli si, že půjde o krátkou dragonádu - pá jich pověsí a zbytek zastraší. A tak vypustili příšeru, která si pak žila svým životem. ... tehdy to vypadalo velice neškodně.

-------------------------------------------

Sakra, jakoby jste mi četl myšlenky. Přesně tohle mne napadá, když myslím na - Piráty!

Jak schvalují nejhorší šílenosti v ekonomice a ve společnosti. Jsou jakoby vlevo, ale nadnárodní firmy, které jim a jejich sympatizantům, jako LGBT, BLM, Antifa, gendery, dědičná vina ... dávají peníze, jsou v pořádku. Že chtějí kontrolu informací, v podstatě tvrdou cenzuru. Že chtějí odstavit, ideově prověřovat a trestat "staré struktury", tedy ty, co s nimi nesouhlasí. Že jsou pro odzbrojení západního světa (v rozporu s tím, že války, pokud je vede Velký Bratr, podporují) a zároveň pro masový příliv krimigrantů do republiky. Ideje mají tak pevné, že v případě epidemie nechají polovinu národa pochcípat, než by aplikovali vakcínu od těch špatných. Hájí zájmy největších (odliv financí do zahraničí
... na rozdíl od malých vlastníků v ČR, které chtějí rozkulačovat) finančních hráčů, na úkor vlastní republiky, k níž necítí žádná pouta, mají národnost EU...
Přitom si získali děcka, imagem rebelů. Kterými nejsou, ve skutečnosti ukázněně hájí zájmy nadnárodního velkokapitálu. Rebelství je jen póza. (Jak snadno... což svědčí o naprosté hlouposti ostatních. )
Oni ty nejhorší věci doma nehlásají. (Jako muslimové v mešitách kážou nenávist a boj k nevěřícím a venku před veřejností se snaží vystupovat jinak, viz. Lhoťan a další...) Ale v Bruseli mluví úplně jinak!
Jestli se dostanou k moci, podepíší v Bruseli každou blbost. Jenže ty změny, které prosazují, budou daleko horší, než za Komančů. Za nich půda zůstala státu. I suroviny. I výrobní prostředky. I služby. I zde byly peníze, zisk. Od kapitalismu se to lišilo jen tím, že kapitalista byl stát. Komančové chtěli silnou republiku, národní společnost ( jimi propagovaný internacionalismus měl pomáhat nižším třídám ve světě, ale neměl znamenat výprodej národního bohatství, nasměrování daní pryč nebo likvidaci národa!), rodina u nich zůstávala rodinou a ostatní mezilidské vztahy taky. Chtěli (aspoň někteří) zlepšovat život domácího obyvatelstva, byť výsledky často neodpovídaly. Pirátům je republika ukradená. Pasáček koz z Burkiny Faso má u nich větší (mediálně zužitkovatelnou!) cenu, než český sirotek v děcáku.

To, co prosazují, se nedá se změnami po roce 48, srovnávat. Vlastnictví prostředků lze změnit. (S nezbytnými doprovodnými krádežemi) Ale pokud je větší majetek ve vlastnictví někoho jiného, silného jako celý stát, mezilidské vztahy rozvrácené a populace rozředěná nepřátelskými příchozími, kteří se chtějí mít dobře, ale necítí ani špetku loajality k hostitelské zemi a populaci, už se nedá nic vrátit. Napravit. Následovat bude jen úpadek...

A tohle si neuvědomuje naprostá většina voličů, volících "rebely". Ať už proto, že to chtějí "natřít" vládě, která něco udělala špatně a neuvědomují si, že dnešní opozice nemohla být lepší. A neuvědomují si, že s tím natřením, vypustí z láhve i Džina, o kterém neměli nejmenší tušení, protože chodili do práce, vychování děti a chvíle volna strávili jinak, než zabýváním se politikou. Nebo kvůli žádným politickým zkušenostem, a tudíž neschopnosti hledět dále a hlouběji, než za líbivá hesla a dredy.
A týká se to i většiny členů Pirátů. Oni vidí úspěch (byť založený na emocích a ne na rozumu), pochyby v sobě potlačí a vytěsní. Nedovedou si představit, protože nic jiného neznají, že známý svět může zmizet.

Pár statisíc nezvladatelných migrantů, peníze na jejich ubytování, potravu, ošacení, lékařskou péči. A na následky jejich řádění. Na jejich rekvalifikaci, která selže jako jinde v západní Evropě... Zrušíme rodinu. Zavedeme pozitivní diskriminaci, takže už nebude záležet na schopnostech ředitele fabriky, konstruktéra, vědce nebo lékaře, ale na barvě pleti. Vyrábět a prodávat u nás budou jen nadnárodní společnosti a lidé budou jejich zaměstnanci. Ty budou co nejvíce peněz, odvádět mimo. Zrušíme jim domácí konkurenci. Zavedeme sledování nesprávných názorů a tresty za podvracení. Svobodná sdělovadla budou hlásat to, co vyhovuje nám. Což je známka svobody ( to je ohledně sdělovadel v kostce, co mi říkal známý Pirát!). Ropu a plyn budeme brát z USA, 3x dražší. Změníme historii, je plná míst, nekorektních ke "spojencům", třeba, že miliony Evropanů brali staletí do otroctví, jinověrci z jihu... Tak zaplatíme, i když jsme nikdy nebyli otrokáři, těm, co nikdy nebyli otroky. Kritérium barva kůže. Peníze na všechny ty šílenosti, budou vybírány od obyčejných lidí..

Dnes je zformována nová internacionála. S obrovskou finanční a mediální podporou. Zatím jen vystrkuje růžky, ale zůstává v chlívku. Co když to vyběhne, plné energie, ven?

Ale pořád to vypadá, že nic, že je to zatím neškodné. Jenže, až to začne žít vlastním životem...
Pokrok nezastavíš

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

ode mne za každou (jistě nechtěnou) kopii. To by se mělo opakovat i víckrát, aby se rozbřesklo co nejcíce lidem.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Váš komentář je to, proč sem chodím. Skvěle vyjádřeno ! A hodně z toho mrazí...
Bohužel i ve svém okolí mám hodně lidí, kteří ríkají že cokoliv - tedy i pirátstvo - bude lepší než Babiš. Předpokládám, že tihle budou po Babišovi fňukat jako první.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

A omlouvám se, že je to tu víckrát. Blbne mi připojení...

Zatím bez slepic

To, že se ví, že je to hnus, ale stejně jako první a druhé světové, jako velké říjnové, jako zapálení reichstagu tomu nikdo nezabrání.
Právě proto, že je to plán, do kterého se pumpují miliardy a celé je to zmanažované tak, aby si tu svou likvidaci lidi ještě zaplatili ze svého.
Protože tak to chtějí ti, kteří spolu pečou a kteří nám ve skutečnosti vládnou.
Ale jasně, žádná konspirace elit neexistuje a všechno je to jen výchovou, kterou organizují akademici na univerzitách. Jak píše pan Hampl.
I takovým pohádkám se dá věřit, ale směrodatné je kdo a na co namíří toky financí, kdo si může koupit politiky, kdo vlastní média, kdo umožňuje vznik korporací tím, že do nich naleje kapitál a kdo je tichým akcionářem a spoluvlastníkem finančních ústavů, kdo se schází pravidelně v Bilderbergu, Davosu...
Kdo má pod palcem všechny ty úřady OSN a EU.
Takže když si spočítají, že se jim vyplatí na Ukrajině válka, tak bude a EU tu bude od toho, aby to zaplatila. Ostatně od toho si tam toho Borela a Ursulu chovají.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Skvělý postřeh.

Zatím bez slepic

ve znamení kříže, ohněm a mečem, šířila Církev svatá myšlenky Kristovy, po všech kontinentech. Komunisté proti ní byli díky Bohu žabaři. A třídní boj je sviňa, ať už "bílý" nebo "rudý".

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

In reply to by JanDrda (neověřeno)

Trvalý odkaz

S církví nebo bez ní. Princip je odjakživa stejný. Tisíce let.
Církev, komunismus, fašismus, libtardismus. Ideologie stmelení skupiny k ovládání.
Jenom ta válka se až teď přenesla do pohlaví a rodiny, to předtím nebylo.
Zabij děcko-zachráníš planetu = vyšší level destrukce.

Zatím bez slepic

Světci se nemají obětovat pro lidi, ale pro záležitosti víry a církve.
A to je dost zásadní rozdíl.

Až někdy v 17. století si církev začala vyhledávat kandidáty na svatost mezi "prostým lidem". Do té doby se svatými stávali většinou příslušníci nejvyšších společenských vrstev, kteří se montovali do politiky a doplatili na to.
Kromě toho je četba životů svatých celkem slušnou černou kronikou :o))

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bylo tam pár rybářů a vinař. Jestli svatá Perpetua byla římská šlechtična, tak s ní umučená svatá Felicita byla otrokyně.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

a dodal bych, že Vidlákův příbuzný nebude sám, kdo si to myslí. Půlka Ukrajinců si myslí totéž, včetně té opatrnosti. Lůza je nebezpečná a oni se bojí mluvit. Nikdo se jim nemůže divit.
Proto ta silná reakce Ruska, vždy je lepší obranná opatření udělat velmi velká než nechat nepřítele se domnívat, že jste slabí. Kdyby Rusko chtělo válku, ukáže slabost a pak teprve udeří. Ale nemá nejmenší důvod, Krym má jistý a Donbas je hra na cizím poli. Čím dříve si to Ukrajina uvědomí, tím lépe pro ni.

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale podle toho co jí dovolí USák.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Včera vyšel na Nové republice článek na dnešní téma, který ještě doplňuje důležité informace:

Proběhla schůzka Merkelové, Macrona a Putina na téma plnění Minských dohod na Ukrajině a výsledkem této schůzky je, že Merkel a Macron v podstatě "pověřili" Putina, aby dle svého uvážení vyřešil situaci na Donbase a Luhansku, protože mají Ukrajiny plné zuby.

Také se znovu objevuje pro Ukrajinu specifický fenomén, že se do hry zapojují soukromé armády oligarchů, které ovšem nemusí mít Kyjev ani EU pod kontrolou.

Putinov plán: Európa dala zelenú operácii na donútenie Ukrajiny k mieru. Porošenko verbuje vlastnú armádu
http://www.novarepublika.cz/2021/04/putinov-plan-europa-dala-zelenu.html

Průměrný počet slepic: 4.8 (23 hlasů)

Ale jakmile by Putin nějak zasáhl, hned se rozjede démonizační novinářská kampaň. Jak to bylo se Saddámem?

USA a EU, lžou, strojí rozbroje, využívají druhé a manipulují s nimi. Pokud někdo Putinu sdělil, že to může řešit sám, může to být provokace.
Nelze jim věřit nos mezi očina.

Průměrný počet slepic: 4.4 (23 hlasů)

s kým mluví. Jsou to dva členové NATO, které mělo být, podle dohody, dávno zrušeno!

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

http://www.novarepublika.cz/2021/04/svet-bez-ukrajiny.html#more
cit.:
Video konference ve formátu Putin/Merkelová/Macron se přece jen konala, a to je dobrá zpráva. Víc ale v této souvislosti nelze nic dobrého říci. Lze se, samozřejmě, radovat, že Rusko dosáhlo projednávání Ukrajiny bez Ukrajiny. Kyjev se sedm roků třásl při pomyšlení na pouhou myšlenku možnosti takového formátu. Za důležitý průlom je možné považovat to, že Němka a Francouz mlčky vyslechli a vzali na vědomí ruskou pozici k Ukrajině, dokonce se nepokoušeli něco vážně namítat.
Ale absence společného prohlášení k výsledkům video konference, a také zjevné těžkosti, které musela překonat ruská diplomacie při jejím organizování (navzdory ruské diplomatické tradici byl dokonce učiněn elegantní únik informací o návrhu Moskvy, aby se Paříž a Berlín ocitly před volbou: přece jen souhlasit s video konferencí nebo vzít na sebe odpovědnost za následky jejího zmaření), svědčí o tom, že Francie a Německo nemíní měnit pozici nestranného pozorovatele, nebránícího USA a Ukrajině rozpoutávat válku, na aktivní zasahování za účelem jejího odvrácení.

Průměrný počet slepic: 3.7 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Prý kdysi někdo ze SSSR pronesl:
UŽ NIKDY 22.6., ale buď 21., nebo 23.6 - Mír nebo válka, bez překvápka.
( Nevím, jestli si ten výrok pamatuji správně a ani netuším komu ho připsat)

Průměrný počet slepic: 3.1 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

S potesenim kvituji, ze se blog obesel bez me malickosti. Dovolim se zeptat na vetu

"Zadupeme Putina do země, protože takhle nám to Biden sliboval..." - kdo toto tvrdil a na zaklade jakeho slibu? Muzete se na to pan Vidlak zeptat sveho pana bratrance? Jen se chci ujistit, ze pan bratranec necerpa jedine spravne informace jen z ruske televize a neveri treba v toho ukrizovaneho chlapecka nebo jine Glywice. Jinymi slovy by mne zajimalo, jestli tento blog je neco vic nez jen ozvena kremelske propagandy.

Dekuji za odpoved a preji dobrou noc bez posedlosti scallopem :-)

Průměrný počet slepic: 2.4 (20 hlasů)

jeste tohle - veta "A najednou.... to už nám u nás presstituti neřeknou, Zelenský mluví o diplomatickém řešení."
je od Vas nebo Vase bratrance? Ja jsem se od mainstreamovych novinaru dozvedel o zelenskem hned po jeho zvoleni, ze mluvi o diplomatickem reseni.

Jestli to nebude tim, ze pan vidlak mainstream necte (protoze stejne jen lzou), takze nema paru, co se tam vlastne pise :-)

Průměrný počet slepic: 2.4 (20 hlasů)

Jo scallope, Kydy se bez Vás obejdou, ale vy bez nich ne. A zase si tak nefanděte... tu a tam se mi hodíte jako příklad, tak se vaše jméno objeví v článku. Pak zase zapadnete do obvyklé škatulky nezájmu.

 

Průměrný počet slepic: 4.5 (23 hlasů)

...pane Scallop. Chodim sem temer uz jen kvuli vam. Jedine co vam vycitam je, ze pisete malo. Piste, piste, mame vas radi !

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

In reply to by hulvath (neověřeno)

Trvalý odkaz

10 stránek denně a za chvíli tu máme tisícistránková díla: Sebrané spisy Scallopovy, Hovory se Scallopem, Scallop mi řekl, Scallopovy hovory k sobě, Scallopský stát, Chvála scallopství, Dobrodružství dobrého trolla Scallopa za světové pandemie, Scallopova proroctví, Scallopova šibalství, Tak pravil Scallop, Umění scallopování, Scallopský boj, Scallopsůtra aneb umění trollovat, Nesnesitelná lehkost scallopování, Scallopem proti své vůli, 50 odstínů scallopení, Jíst, scallopovat, trollovat, Malý velký Scallop, Scallopova chaloupka, Chaloupka strýčka trolla, Kdo chytá Scallopy, Scallop park, Šest scallopů s Cibulkou, Čekání na Scallopa, Hledání ztraceného trolla, Scallopio, Kniha mrtvých Scallopů, Epos o Scallopovi, Pád domu Scallopů, Pes scallopský, Tři Trollové, Dobrodružství Scallopa, trolla z Yorku, Scallopovo velmi pozdní odpoledne, Scallop vypravuje, Scallopův deník, Scallopův denník - s rozumem v koncích, Scallopovy patálie, Scallop v Bagdádu a Scallopské trollí poudačky.

Průměrný počet slepic: 4.4 (25 hlasů)

scallopio :-)))) To je neuvěřitelně výstižný. Ten by musel mít frňák podepřenej o monitor minimálně.
Čtyři scallopi stačí, drahoušku
Patnáctiletý referent
Čtyři v thinktanku a scallop
Referentská historie
Dvacet tisíc dní pod Kartouzem
Staré pověsti scallopské
Konec agenta vidláka prostřednictvím scallopa Boba Kartouze
Scallopiny z tisíce a jedné IP

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Osudy dobrého vojáka Scallopa

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Přejděme na přísloví... 

Hodně Scallopů, Vidlákova smrt

 

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

"Kam Halík nemůže, nastrčí..."

To zní lepší.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Oni se množí dělením.
Co takhle radši "Když scallop vidlákovi jámu kopá, sám...."?

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Nechoď Scallope s Kartouzy na chat, mnohý příklad známe, že Janda sklouzne a ....

sklouzne a ...

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nechci si ani představovat, kam Janda scallopovi vklouzne.

Zatím bez slepic

Nereagovat, vyhnije sám. A sám si ho jeho páníček i oběsí, pokud si nehodí mašli sám.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Scallopův kampf

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

... že se pro ně dokáže obětovat."

To je pěkně řečeno. Ale to znamená, že většina lidí, co sem píšou, jsou světci. Místo, aby se váleli na kanapi, obětují se pro ostatní. Aby i ti prohlédli a dostali se na vyšší úroveň. Já sem také přispívám. Ale jen málo. A tak když ležím na kanapi, mám někdy výčitky svědomí ...

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)

pšouk světci (chtěl jsem napsat "prd", ale to by asi nebylo slušné).
Všichni, co sem chodí o půlnoci nebo v jednu ráno mají rádi maso.
Jsou to asi masochisti. Neboli flagelanti (sebetrýzničové - abych zahrnul všecky pohlaví).
Nebo peciválové, co nemusejí být v 5.40 v háku.
Nebo lidi, co nemají potřebu spánku.
Nebo světci. Ti mají vlastnosti, o kterých se běžným smrtelníkům může jen zdát.
:-)

Zatím bez slepic