Petře Petříčku...

Autor

chlapče rozmilý.  

ČSSD dala důkaz,

ČSSD dala důkaz,

že (ještě) není v prdeli. 

Tak nám Petříček neuspěl při kadidatuže na předsedu ČSSD. Zdá se, že delegáti on-line sjezdu při tajném hlasování projevili větší odolnost vůči tlaku progresivních pražáků a projevili větší dávku zdravého rozumu, než bych jim normálně připisoval. Zdá se, že do sebevraždy se socanům ještě nechce. 

Ono jim to asi nebude nic platné, zřejmě se do sněmovny nedostanou asi s Hamajdou, ale zdá se, že někde hluboko mezi obyčejnými členy je zakořeněná neochota spáchat sebevraždu v přímém přenosu. Jakožto levičák a dlouholetý příznivce této strany tento vývoj vítám a tak trochu jim přeju, aby opravdu na chvíli z vrcholné politiky vypadli. Odpadla by jim celá řada parazitů, politických kšeftsmanů a Podobných Petříčků, kteří chtěli ze strany dělníků udělat B manšaft pražské kavárny. Bez Lidového domu se ČSSD obejde, ale s Petříčkem by přišla nejen o Liďák, ale rovnou o všechno.  

„Potřebujeme nalákat levicové voliče z pražských sídlišť. Lidé, kterým je Tomáš Petříček sympatický, ČSSD stejně volit nebudou,“ řekl zdroj redakci pod příslibem anonymity. (Seznam zprávy) 

Člověk přímo čumí, kolik zdravého rozumu se tváří v tvář katastrofě v ČSSD našlo. 

Hned po mimořádně příznivé zprávě, že Petříčka považují za nekompetentního předsedu sami Socani, hned se začalo mluvit o tom, že by Červený svetr mohl mít konečně mandát se trochu pomstít. Má také za co. Ještě si všichni pamatujeme, kterak Petříček vyžvanil v médiích svojí kandidaturu a nominaci o které se ještě ani nehlasovalo. Hamáček měl spoustu důvodů Petříčka nesnášet a teď zřejmě má i možnost se s ním vypořádat. 

Tož se těším na představení, kterak pevně je Pocheho poskok usazen ve stranických strukturách. 

Pro Babiše je to také moc dobrá zpráva. Petříček na zamini byl poměrně velkou překážkou jak se Sputnikem tak s Rosatomem... Mluví se o Zaorálkovi, který v tomto býval uměřenější. Sice to také není žádný lumen a v poslední době se také projevoval jako zasloužilý kafírník, ale já si ještě pamatuju, že kdysi jezdil na komunistické konference, pořádal přednášky Jana Kellera a tak bych si myslel, že ideologicky bude použitelný, že jeho příklon k Praze byl dán čuchem na prachy. Třeba teď bude mít trochu čuchu na správnou atmosféru a nebude blbnout. 

ČSSD přeju, aby i Hadži Hamáček nabral ještě trochu zdravého rozumu, protože kdyby to udělal, byl by možná důvod tuto stranu zase volit a hodně lidí, co teď odešlo od Babiše by nemuselo svoje hlasy splachovat do kanálu. Do voleb ještě nějaký čas zbývá a při trošce štěstí by strana mohla zastavit svůj propad a třeba i trochu povyrůst. Stačí, když si tam v Práglu vzpomenou, kdo byli jejich skuteční voliči, kteří jim byli věrní až do chvíle, kdy se objevil ten nejlepší premiér této země Sobotka a zbavil se všech lidí, kteří za něco stáli. 

Kdybych byl na Hamáčkově místě, omluvil bych se Foldynovi i Paroubkovi a pozval je, ať se zase přidají. Vzpomněl bych si na Haška, Zimolu, sakra... koho to tam ještě měli?  Zbavil bych se Chovance, Šmardy a pár dalších aktivních blbců a hele... ono by se to dalo docela volit. 

Před pár lety Babiš vykradl program ČSSD... a nejen vykradl, on ho celkem i naplnil. Například já dostávám na svoje haranty deset klacků měsíčně. Nikde není řečeno, že by to teď Hamáček nemohl udělat také tak - vykrást program ANO a třeba se také pokusit jej naplnit. Babiš je teď otřesený bojem proti covidu, kdy se proti němu spojili Piráti s chřipečkáři  a brzy tu bude hodně vyděšených voličů, kteří si uvědomí, že bojovali za Piráty, ale nebudou chtít na plnou hubu přiznat, že sice bojovali proti Babišovi, ale s výhledem na Bartoše mu to budou muset zase hodit... bude to hodně lidí a ČSSD by z nich mohla něco posbírat... ne každý je nadšený z Okamury.  

Tož ať se Hamajda snaží...  

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.9 (72 hlasů)

Komentáře

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je ale především blbost Vidláka, že si ho tu pěstuje.

Průměrný počet slepic: 3.1 (15 hlasů)

to je především blbost těch, kteří mu "odpovídají". A tedy i Vás. A tedy i mne, neb tu taky tímhle příspěvkem prodlužuju plevelné vlákno. DNFTT.

Průměrný počet slepic: 4.4 (19 hlasů)

In reply to by Johan Pohan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Každé pole je především vizitkou majitele a hospodáře.

Průměrný počet slepic: 3.1 (14 hlasů)

Někdy plevel uhyne, když je opečováván.

Není třeba zapomínat, že elfové jsou tady aby působili proti, čili měnili něco, co je pro ně špatné, čili samotná jejich přítomnost je důkazem, že děláte něco dobře a je to sere - takže je třeba pečlivě sledovat, v čem je třeba pokračovat a co zlepšit.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Tak já počkám, až bude uklizeno.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

nemá...
Na co že nemá?
Na to, aby přizval zpátky profi kecálisty typu Paroubka, profi ranaře typu Foldyny, profi spisovatele traktátů o vinných flaškách typu Haška...
Ale je fakt, že těm třem bych snad tak nějak věřil, že se spletou a udělají něco pro lopaty v slzavém Čechistánu...
... anebo že nakopou prdele kšeftařům s emisními povolenkami a nedovolí ožebračovat fungující firmy emisním výpalným...

Průměrný počet slepic: 4.5 (32 hlasů)

sice včas a vcelku věrohodně otočil, ale ten Aspen prostě nezapře (předpokládám, že předposlední mohykáni Chovanec s Pochetříčkem jsou už mimo hru). Důvěryhodnosti ČSSD by jen prospělo, aby i Hamáček odkráčel. Nejlepší by bylo, aby se toho ujal někdo novej, neokoukanej, ostrej, jízlivej, něco jako kdysi Zeman či Paroubek zamlada. Někdo, koho bude ČT09 upřímně nesnášet, a on jim bude odpovídat ostrým jazykem nenažrance Ratha. Ale to jsem se asi moc zasnil, oni by to Zimola s Foldynou a Haškem taky utáhli, kdyby chtěli, kdyby se mezi sebou nefackovali a kdyby jim do toho neházely vidle ty zbytky místních pražskejch a středočeskejch raketýringovejch pseudočssd organizací.

Průměrný počet slepic: 4.7 (42 hlasů)

definicí za deset kur.
Nicméně znáte mne, co jsem to za svini, takže jich dostanete jen pět, a ještě navíc jen elektrických.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

Haška docela bych, že bacha...

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Slušný trénink na ztrátu Lidového domu.

Průměrný počet slepic: 2.6 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, já bych tak moc nejásal. Hamáček sice volby vyhrál, ale jak sám říká, záleží na tom, jaké bude zvoleno širší vedení.
Volby dopadly takto:
Pro Hamáčka hlasovalo 140 z 270 delegátů. Petříček získal podporu 95 členů, Valachová 23. Ani jednoho z kandidátů nechtělo 12 sociálních demokratů.
Převedeno na procenta je Valachová bezvýznamná (necelých 9 %), ale Petříček dostal 35 % - to už bezvýznamné není. Takže uvnitř socanů se to ještě může mydlit všelijak.

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

na ČSSD dštít síru v ČT09 tak jako v letech 1994 - 2010, až mladí odesáci budou zase chodit fyzicky napadat voliče na předvolebních mítincích ČSSD, až se profesionální lháři typu Dolejší, Haraším, scallop, šarašlapka, řepopyjec a podobně budou o ČSSD otírat co dva dny nejméně, až bude Milka z programu ČSSD upřímně ZDĚŠENÁ, až jejich kandidát na zamini řekne, že s hrbením před centrálami cizích tajných služeb je konec, až se ČSSD zbaví kreatur jako Poche i celé té chobotnice, až dokážou, že zase chtějí zastupovat lidi práce raději než absolventy gender studií, až zase slovy i činy potvrdí, že rodina pro ně má vyšší prioritu než průvody nejrůznějších úchyláků, až jasně deklarují, že zájemce o pobyt zde bude prioritně měnit sebe, nikoliv zdejší pravidla, až prokážou, že u kočky chytající myši na barvě nezáleží, a samozřejmě až napraví aspoň ty největší personální dluhy a stane se zase opravdovou sociální demokracií, pak bude zase s opatrností (!) volitelná.
Hamáček u toho už pochopitelně nebude. Jeho znovuzvolení rozumím tak, že členům se v žumpě po krk s preferencemi okolo 4% docela líbí, ale že bezpečně pod hladinu na 1,3% s Pochetříčkem se ještě necítí. A buď se mírně odrazili ode dna a příště už Hamáčka vystřídá nějaký aspoň náznakem opravdovější sociální demokrat nebo na to procento doklesají i s Hamáčkem. S Pochetříčkem by to pochopitelně bylo klesání se zapnutým turbem.

Průměrný počet slepic: 4.8 (60 hlasů)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

budete muset počkat ještě hóóódně dlouho.
Minimálně do doby, než přijdou o Lihový dům.
Až budou mít kromě nebetyčných dluhů jen hromadu hoven, pak budeme mluvit o samotném dnu.
Zatím bude Chlastáček jen prodlužovat agónii...

Průměrný počet slepic: 4.3 (21 hlas)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přesně tak!

Průměrný počet slepic: 4.2 (12 hlasů)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

1) ČSSD obsadila cca 3/4 rozhodujících institucí v České republice. Pro ně není rozhodující tak úplně volební výsledek, ale přízeň pánů mimo Českou republiku, kterým slouží. Je třeba vidět poněkud šířeji souvislosti.

2) Ona může Česká republika také zaniknout navždy, což si lidé nepřipouštějí a neuvědomují. Nemusí to historicky ani příliš dlouho trvat. Po zániku České republiky může ČSSD prohlašovat cokoli.

Strategie beta samců ála Hamáček a většiny politických představitelů je v lísání se k páníčkům, a fanatickém plnění jejich rozkazů - jakýchkoli. Na myšlení není místo. Páníček je prostě největší blaho a chlebodárce. Když se změní páníček, převléknout se kabáty, změní se myšlení klidně do opaku - a jede se dál strategií beta samce - tedy vlísávání se a zavděčování se páníčkovi.

Průměrný počet slepic: 4.5 (26 hlasů)

In reply to by Miloslav Ponkrác (neověřeno)

Trvalý odkaz

Milí krajané, Brusel, Aspen, Liechtensteini, Vatikán atd. atd.

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

In reply to by Miloslav Ponkrác (neověřeno)

Trvalý odkaz

Neučli jsme se to na školách: Objevíme problém => vymýšlíme program.

a) deČSSDizace institucí

b) rovnou zase začít s obrozenectvím, když to minule tak dobře fungovalo.

Když obrozenci nemohli skoro nic, tak se natruc snažili mluvit správně česky co nejlíp (i když Máchovy dopisy... tím by se někdy daly zabíjet češtinářky), hráli české divadlo, vlastenecky cvičili (takže vyprázdněnýho Sokola pustit z hlavy a založit si jinej spolek), tančili českou besedu, místo kvůli fotbalu se chodili rvát kvůli jazyku, Vyvíjel se tlak na příbuzné, co byli málo vlastenečtí, někdy sladce, někdy ostřeji a někdy nemilosrdně.

Všimněte si jak se Putin snaží dělat (aspoň mezinárodně) vždy ten nejmenší nutný krok.

Není potřeba hned vykročit, ale je dobré se hned zamyslet nad směrem.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Já už na ně seru.

Průměrný počet slepic: 4.5 (23 hlasů)

Zkuste nesrat na ně, ale jim do talíře. Tam to víc vadí.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Já taky, a myslím že i moje žena je volit nebude.

Průměrný počet slepic: 4.6 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Řadovými místopředsedy ČSSD zvolil sjezd v pátek bývalou poslankyni Janu Váhalovou, starostu Hvozdné na Zlínsku Josefa Říhu, bývalého hejtmana Vysočiny Jiřího Běhounka, ministryni práce a sociálních věcí Janu Maláčovou, která funkci obhajovala, a šéfa okresní organizace Praha - východ Jana Tvrdého. Delegáti všechny zvolili hned v prvním kole.

Tým úzkého vedení strany doplnil už v dřívější volbě statutární zástupce Hamáčka Roman Onderka. Stejně jako Maláčová obhájil funkci.

Ve vedení ČSSD naopak skončili ministr zahraničí Tomáš Petříček, který byl Hamáčkovým vyzyvatelem společně s poslankyní Kateřinou Valachovou, poslanec Ondřej Veselý a starosta Nového Města na Moravě Michal Šmarda.

https://echo24.cz/a/S6mZK/ve-vedeni-cssd-budou-jako-mistopredsedove-cty…
-------------------
Tož to dopadlo líp než strašně.... teď jsem zvědavá na komentář Paroubka.

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)

Než se dočkáme zasvěceného povolebního rozboru pana Paroubka, tak dávám jeho trefný komentář k pokusu stvůry (nestvůry) Valachové:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jiri-Paroubek-Ted…
:-)

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

u nás, po devastujícím velení modroftáků napravilo, mu nikdo nemůže upřít. Jak rozhýbal městské úředníky, kloubouk dolů. Po řadu let tunelování městských peněz dokázal rozhýbat opravu města a rozmotat majetkové tunelářské kulišárny. Musela to být fuška a . A navíc tak šikovně, že i když přišel jako nástupce ten ze severu Moravy, nemohl dělat nic jiného než pokračovat v opravách i když se snažil to brzdit. Onderku bych brala, teda pokud se nenakazil pražským virem.

Průměrný počet slepic: 3.6 (11 hlasů)

dávají mu za vinu ten orloj,ale když si uvědomím, jak dlouho u nás trvá ledacos, myslím, že na něj bylo zaděláno už dřív. A objednávku podepisovali/domlouvali předchůdci. Ale nějak jsme si na něj zvykli a kupodivu, velkej obdiv vzbuzoval/ asi jako technické dílo/ právě u Asiatů. kteří tohleto obdivují. Akorát, kdo ví, jak to je, protože ani "autor díla" není schopen srozumitelně vysvětit o co jde a co kde je.

Průměrný počet slepic: 3.4 (7 hlasů)

a on to ten anální kolík, kdyby se náhodou objevil tyranosaurus a potřeboval se rychle oblažit

podivná věc, ale v Praze zas mají sochu čůrající na Českou republiku, celostěnové fotografie genitálií v tančícím domě, sochy mimin, co mají místo obličeje něco jako poličku narvanou do anusu a měli tam i velký kosočtverec bez vysvětlení, co tím Černý oslavuje.

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

Emo, omlouvá Vás, že patrně nejste zaměstnána v nějaké brněnské městské firmě a tudíž nemáte povědomost, jak to v Brně chodí.
Odkláněči fungujou ruku v ruce, bez ohledu na stranickou příslušnost. Dlouhé roky. Figury dosazené socany (můžete si představit i opačnou stranickou situaci) rozhodují o všem.
Od podmínek od koho a za kolik se nakoupí například kancelářské sponky, až po to, kdo se konkrétně do firmy přijme. Včetně vytvoření pracovní pozice.
Je, takové zvláštní, že mediální žumpa a orgány činné v trestním řízení, se rozkrádání v Brně věnovaly pouze s ohledem na Babišovo ANO.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

a pravda je, že převzal město v dezolátním stavu, ať chodníky, silnice a kde co. prapodivné prodeje "kamarádům "jo modroftáci, žádné údržba, jen aby se to samovolně rozpadlo či levně prodalo..... jo zlatá 90tá... cipísek. Fakt by mne zajímalo, kam ty prachy šly.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Jakože Hamáček z Aspen Institute Central Europe pude po krku jinému hochu z Aspen Institute Central Europe Petříčkovi? Že jako nějaká ČSSD, natož náš stát jim jsou přednější? To myslíte vážně, vidláku? blbíš

Průměrný počet slepic: 4.4 (32 hlasů)

Ne, oni si půjdou po krku, protože každý z nich je přednější sám sobě.

Nikdy jste neslyšel, jak se třeba souruzi navzájem stříleli a posílali do gulagů?

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdo jiný než "třeba souzí", že ... To feudálové, církevní bafuňáři, buržoazie, statkáři, kapitalisté všelicí v průběhu třeba i jen posledního tisíciletí díky svojí "vrozené, zděděné či získané
pravicovostii" ( rozuměj šlechetnosti, empatii, velkorysosti, skromnosti, solidaritě, sociál.IQ, dárcovství, spravedlivosti, charakteru, morálce, atd. ), si podobné taškařice dozajista, ale určitě DOZAJISTA nespáchali , o starověku a antice nemluvě ...
Pro pravotočivé znalce a komentátory všeho by bylo fajn upravit dějiny - velký třesk byl v r.1917, a srážka s asteroidem, po níž téměř vyhynuli kapitalisti, demokrati a preláti, pardon - kdy bolševici odklonili zrádně kus kosmického smetí - v r.1948, což doplníme tankovou intervencí, a od.89, od plyše jen radosti, sluncem zalité pláně, , demoška, hen ten ta svoboda a trh bez přívlastku ...
To jen ta rudo-hnědá prasata si ničeho neváží ... 😉 ...

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Minorita (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já jsem jen napsal, že v Aspenu to bude stejně jako všude a dal jeden příklad.

Co jste chtěl říct vy, nemám ponětí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Konrád Henlein 21. století, osobním jménem Jan Hamáček, je zrůda, která zavedla do našeho trestního práva pojem "předsudečná nenávist". Mnoho lidí už za ni bylo odsouzeno. Nedávno proběhl médii případ odsouzení mladíka na 6 let nepodmíněně za jedinou větu k události na druhém konci zeměkoule.

Když byla v Lukavci znásilněna 16letá dívka africkým migrantem a následně ještě okradena - tak ministr vnitra Jan Hamáček měl neutuchající a agilní starost o to, aby lidé neměli nenávist k pachateli. Česká dívka je pro Hamáčka podčlověkem, stejně jako každý Čech a Češka - a vytřel si s ní zadek a udělal z ní hadr na podlahu. Ta Hamáčka nezajímá. Je vůbec nádherné a symbolické, když na místě ministra vnitra mající na starost bezpečnost je člověk, který se zajímá především o bezpečnost zahraničních kriminálníků a jejich pohodu a luxus, a nikoli o bezpečnost Čechů.

Africký pachatel dostal směšné 2 roky, protože samozřejmě jakožto nadčlověk nemůže být trestán. Po masovém protestu to tedy zvedli na čtyři. Zato ten mladík za předsudečnou nenávist dostal 6 roků za jednu jediou hloupou věru o situaci u protinožců.

Nevím proč, ale když vidím Jana Hamáčka, naskakuje mi analogie s Reynhardem Heychrichem. Dokonce i s těmi plakáty nepřátele Třetí říše, co vylepovali.

K předsudečné nenávisti coby satanskému dítěti zplozeném Janem Hamáčkem mi naskakuje jako analogie heydrichiáda.

Za předsudečnou nenávist k Třetí říši se odsuzuje Vladislav Vančura k trestu popravčí čety. Zastřelen bude k večeru na konci jara. Vyvěšeno (jako tehdy v roce 1942) v Lidových novinách.

Průměrný počet slepic: 4.7 (56 hlasů)

In reply to by Miloslav Ponkrác (neověřeno)

Trvalý odkaz

Chce se mi jen dodat, že všechno to, co Hamáček dělá, dělá podle not, které dostává z Aspenu. Ověřené to nemám, ale tak to cítím. A určitě se nezapomnělo na to, jak před nedávnou dobou se octnul na seznamech členů Aspenu také Babiš. Když se to mediálně zviditelnilo, tak ho smázli. Předpokládám, že je v blízkém kontaktu i nadále.

V této souvislosti znovu odkazuji na Láďu z Kanady a jeho podrobné edukaci na téma vztahu vlád a korporací. Je to velmi poučné a pro řadového voliče naprosto nezbytné, aby věděl, čeho při volbách činí.
https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-07-lada-z-kanady-obri-svetove-p…

Průměrný počet slepic: 4.2 (19 hlasů)

V odkazu se mluví o vlivu společnosti Blackrock, největším správci finančních aktiv, tak přidám pár poznámek pro doplnění.
1. Vloni v březnu vybrala U. Leyenová z devíti nabídek spol. BlackRock a podepsala s ní konzultační smlouvu, aby vypracovala způsob pro EK, jak zajistit, aby se bankovní sektor EU více zaměřil na sociální a ekologické otázky.
http://infokuryr.cz/news.php?item.31014.2

2. V létě 2019 vydal vydala EK nařízení (právní akt závazný v celém rozsahu pro všechny členské státy) o panevropském osobním penzijním produktu (PEEP), který budou nabízet investiční společnosti a banky,
Kdopak asi radil EK...?
https://www.opojisteni.cz/spektrum/pepp-a-duchodovy-system/c:18544/

3. Zakladatel BR a šéf Lawrence D. Fink je členem Aspenu také.
https://www.economicstrategygroup.org/members/laurence-d-fink/

4. České lithium nebo Bakala jako sponzor našich politických stran a nákupy a prodeje... BlackRock najdeme všude.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Miloslav Ponkrác (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tomu říkám poněkud přepálený komentář. Heydrich byl skutečně jiná liga. Ale na věci uvedené v něm je třeba nezapomínat. To zase ne že ne.

Průměrný počet slepic: 3.9 (15 hlasů)

umožňuje zavírat lidi natvrdo za vcelku věcný koment nějaké události.
V podstatě ještě chybí zákon, který by umožňoval zavřít do basy znásilněnou osobu. Pak by to byl pro chytré, krásné a mladé hnědé soudruhy ideální stav.
Vlastně ještě ne. Já být Chlastáčkem, protlačím přes kecárnu zákon o finanční odměně za každou prokazatelně znásilněnou ženu bílé pleti. A pochopitelně bych taky zakázal jako zcela zřejmý projev předsudečné nenávisti i potrat plodu vzniklého touto - ehm - bohulibou činností.

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

Já netvrdím, že je ten zákon v pořádku. Naopak. Stejně jako celá ta akce s centrem proti nesouhlasnému názoru.

Ale srovnání s Heydrichem, s prominutím, je přes čáru zhruba stejně, jako když Navalnyj tweetuje (nebo instagramuje) z vězení, že je zavřený v koncentráku.

Průměrný počet slepic: 3.3 (6 hlasů)

Tátovo kolega z práce se jednou v sedmdesátkách rozvášnil v hospodě tak moc, až vlepil facku příslušníkovi SNB. Na rozdíl od šesti let za jednu větu ve svobodném světě vyfasoval za totáče něco kolem tří let.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Přesto trvám na tom, že je porovnání s Heydrichem přepálené.
Přes všechnu šílenost onoho šestiletého trestu. A i kdybych nikdy nevěřil, že zde podobný dialog povedu - nedělejme z Hamáčka Obergruppenführera SS, zastupujícího protektora a druhého muže Říše, který má moc nad životem a smrtí byť z čirého rozmaru. Ne, to skutečně Hamáček nebyl a není. A podobný příměr je vyloženě hanebný k obětem Heydricha a jeho aparátu. Zvlášť, když onen odsouzený Benedikt Čermák vystupoval pod nickem "Ssman".

Soudní výrok nevynesl Hamáček, ani jeho lidé. Byl to Krajský soud v Brně (Michal Zámečník). Případ byl, pokud jsem dobře vyrozuměl, dozorován státní zástupkyní Lastoveckou. Oba tyto aparáty, přes značnou mírou autonomie, jsou řazeny do gesce ministerstva spravedlnosti. Příslušné zákony někdo schválil. Zda byl výsledek šetření výsledkem Hamáčkova centra proti dezinformacím, proaktivním činem policisty či reakcí na někým podanou žalobu odpovědět NEDOKÁŽI. Ale i kdyby aktivita vzešla z řad Policie - "někdo" Hamáčka na tomto postu toleruje, protože ho potřebuje. (a mám obavy, že opozice se zrovna v tomto případě nanejvýš podiví nad výší trestu - Pospíšil), A "někdo mnohý" nemá problém s oním útvarem samotným - napříč celým spektrem stran.

Výše trestu JE SKANDÁLNÍ. Útvar proti dezinformacím je skandální. Ale ta zkratka k Hamáčkovi je prostě nedůstojná tohoto fóra. Jakkoliv Hamáčka nemusím.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

Ne, ten komentář je správně. Jan Hamáček se chová spíše jako říššký protektor podkuřující Německu a snažící se vyhladit ten český ksindl. Je mi jedno, co kdo nakecá, zajímají mě jeho činy.

Když někdo chce vyhladit našeho prezidenta (jako například jistý starosta Řeporyjí) nebo vykřikuje výzvy k podříznutí prezidenta - Hamáčka ani našich neomarxistů se to nedotýká. Když někdo začne řvát proti českému národu, a chce třeba vyhledit seniory, co to tu kazí - Hamáčka to nechává v klidu.

Ale jakmile něco smrdí nesouhlasem s Německem nebo muslimy - najednou jen Hamáček a celý náš neomarxistický aparát v pozoru - a drakonicky odsuzuje.

Stojím si za svým, že jsem komentář nadávkoval naprosto správně.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

standa.e: "Tomu říkám poněkud přepálený komentář. Heydrich byl skutečně jiná liga."

Bohužel to není přepálený komentář. Jsme teprve na začátku setby Hamáčkových aktivit.

Mimochodem Reynhard Heydrich by měl asi stejně soucitu s nějakou českou holkou jako Jan Hamáček po jejím znásilnění. Největší starost Jana Hamáčka bylo, aby policie pochytala a vyšetřila všechny, kdo kritizují násilnického Afričana, a pohnala je k soudu k mastnému trestu. Radostně poháněn a chválen ředitelem Českého rozhlasu, který kritiku znásilnění prohlásil za ohrožení demokracie.

Počkejte si, až se odváží větších akcí. Až bude česká oběť nucena vykřikovat radostí, že byla ideologicky správně znásilněna, pokud nechce aby jí to erár osladil.

Rok od roku se neomarxisté chovají čím dál sadističtěji a šíleněji. Armáda psychopatů roste. Tresty za nic rovněž.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

s Pyjátama dobře rozumět

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by Miloslav Ponkrác (neověřeno)

Trvalý odkaz

kdo vysedával na protest ve čtvrtek před školou

kdo maloval bílé kosočtverce na Staromáku

kdo za to nadával Richterové, že se až rozplakala a Mirce. až se vyděsila

kdo žádal zakázání Marxismu jako fontány předsudečné nenávisti

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Miloslav Ponkrác (neověřeno)

Trvalý odkaz

Právě proto, co udělal Hamáček. Vámi zmiňovaný mladík nebyl odsouzen za "přísudečnou nenávist", nýbrž za trestný čin dle § 312e, odst. 1) zákona č. 40/2009 Sb., Trestního zákoníku: (1) Kdo veřejně podněcuje ke spáchání teroristického trestného činu, nebo
kdo veřejně schvaluje spáchaný teroristický trestný čin nebo pro něj veřejně vychvaluje jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody na dvě léta až deset let.
Ono "veřejně schvaluje" a "veřejně vychvaluje" jsou tzv. verbální trestné činy. Je zcela zjevné, že se jedná o "politická" ustanovení, která jsou snadno zneužitelná. Zejména proto, že chybí jasná definice, co to je terorismus. Zatím vždy závisí na úhlu pohledu. Jak to kdysi řekl historik Jan Rychlík v souvislosti s Banderovci. Pro nás to jsou teroristi, pro Západní Ukrajince hrdinové, kteří bojovali za vlast. Podle těchto ustanovení by mohl být odsouzen každý, kdo schvaluje atentán na Heydricha nebo velebí Gabčíka. Protože, přísně technicky vzato, jejich čin byl teroristickým činem. Pak je tady otázka, zda státy mohou páchat tzv. "státní terorismus"? Některé teorie říkají, že nikoliv. Je to např. nedávný útok na iránskou loď, ke kterému se veřejně přiznal Izrael. Přísně technicky vzato, je to terorismus a všichni, kdo na internetu schvalovali tento čin, by měli jít do vězení. Tady se ukazuje dvojí metr ve velkém. Když páchají teroristické činy naši kamarádi, tak se mohou schvalovat a když ti, se kterými zrovna nesouhlasíme, tak to znamená šest let ve vězení. A co když se to otočí, když se ze včerejších kamarádů stanou naši nepřátelé?
Myslel jsem si, že v demokratické společnosti je jedním ze základních pilířů svoboda projevu. Jak je vidět, mýlil jsem se. Proto nemohu volit socany. Protože se na tom v míře nemalé podíleli. Proto velice nesouhlasím s panem Rycheckým. Protože si honí triko s podružnostmi, zatímco o tyto věci se nestará. Stejně jako mu zřejmě nevadí nevymahatelnosti práva v tomto státě. Ostatně, Ústavní soud se na tom podílí. Jestliže tam leží nějaká věc tři roky a nic se neděje, je to naprosté selhání práva.
Další věc, která mi vadí na Hamáčkovi je onen proslulý cenzorský útvar na Ministerstvu vnitra. Ze stejného důvodu. Cenzura je výslovně nepřípustná podle čl. 17 odst. 3 Listiny základních práva a svobod.
Dále mi vadí, že Ministerstvo vnitra dává zakázky Evropským hodnotám, vedeným gay pornohercem Jandou. Ve skutečné demokracii by bylo něco takového naprosto nepřípustné. Člověk, který byl ochoten prodávat své tělo, jistě bude ochoten prodávat i svoji duši.

Průměrný počet slepic: 4.7 (25 hlasů)

Měl bych toho "proč nemohu volit, ač jsem volíval" možná ještě víc. Ale dal jsem vám pět slepic a říkám: "Inu, probudili jsme se ze snu a omámení do skutečného světa, kde "coby" a "měloby" nebude platit nikdy."

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)