Českou republiku - její vnitřní a mezinárodní politiku - řídí snaživí hoši a ženy čekající na pochvalu

dyž člověk uslyší našeho nového ministra zahraničí Jakuba Koudelku, uvědomí si fakt, který mu dlouho ucházel.

Dochází k výměně lidí. Zatímco dříve museli alespoň v čele ministerstev a institucí být trochu schopní lidé, dnes už to neplatí. Do vlády, politiky, institucí jsou dosazováni snaživí hodní hoši a ženy. Jejich snaha je zavděčit se autoritám, získat od nich pochvalu.

Představuji se, že se snažili se být jako děti hodní, nezlobili, a nevymýšleli žádná alotria. Domů chodili čistí a nikdy se neušpinili. Určitě nehráli fotbal nebo nelítali po lese. Nebyli vlastně skutečnými kluky a holkami, kteří občas dostali na zadek. Dělali maminkách a učitelkám radost. Nikdy se neporvali. Nikdy nešli proti davu.

Tito lidé dnes řídí naši Českou republiku. Vůbec se neptají, co přinesou Čechům, České republice, české ekonomice, českému životu. Snaží se - jak dělali celý život - získat pochvalu. Jako děti od maminky, jako politici od zahraničí. Nepřijde jim to vůbec divné! Myslí si, že je to nejlepší co mohou udělat.

Budou se koukat nechápavě, když uvidí spálenou zem, zničený stát. To je přeci v pořádku! Vždyť nás přeci pochválili v Bruselu! Dostali jsme pochvalu od CNN v New Yorku! Tak co si stěžujete? Všechno je nejlepší! Není důležité, jak se nám žije, nebo jak prosperujeme - ale jestli nás v zahraničí pochválili!

Ministr zahraničí Jakub Koudelka je už od pohledu, a při sledování jeho jednání, a jeho hlasu - snaživý uťápnutý hošík. On není vlastně ani muž. Jeho vyhrožování Rusku je vlastně - natolik směšné, že Rusové musejí být úplně perplex. Rusové se musejí ptát, jestli ti Češi jsou opravdu tak ubozí, když tento hodný hošík výrazem obličeje prosící o to aby mu spolužáci neubližovali - jim vyhrožuje odvetou.

***

Dříve jsem si toho trendu nevšímal. Náš stát řídí hodní hoši čekající na pochvalu. A možná i zapsanou do žákovské knížky. Jsou ještě děti, nedokáží se postavit a bojovat ani sami za sebe. Jenom teď "řídí" Českou republiku.

Nevšímal jsem si toho proto, že to ještě nebylo tak extrémní. Až jsem viděl ubohý projev a zjev zcela zjevně šikanovaného klučiny ve formě ministra zahraničí Jakuba Kulhánka. Zřejmě si kompenzuje své utrpení z dětství, a najednou je hrdina. Vyhrožuje Rusku! Ó jaká satisfakce za všechno to přehlížení holkami ve škole, co nechtěli randit s hodnými snaživými hochy! Jen - prospívá to Čechům a České republice?

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (128 hlasů)

Komentáře

To co ve svých hodnoceních nezmiňujete je mezinárodní situace, ve které se ČR nacházÍ.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

potichu, tam dovnitř :-)

Mimochodem, když už jsme u toho STANu, znáte tenhle:

"Hitler byl taky Rakušan" :-)

Průměrný počet slepic: 4.3 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Synek poblázněného faráře, "taky umělec" a multi kulti, který v životě nic nedokázal. Další nicka řízená drátem z USA.
Kupodivu i reakce v diskuzi na Iděsu svědčí o jeho oblíbenosti.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/michael-kocab-kandidatura-prezident-…

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Kocáb, Milka, Středula, Paval, Pavel, Major Major Major....

Dobro došli...

Průměrný počet slepic: 3.8 (9 hlasů)

dobře.
Každej z těch lůzrů, nicmochrů, nýmandů jim odradí jedno nebo dvě procenta a získá taky jedno nebo dvě procenta a zvyšujou tak šanci na vítězství někoho aspoň trochu normálního. Jen víc takovejch, ještě Halík, Sommerová, Topolánek, Myrka Němcová, Šiklová, a taky Pehehe a generál. A nějakýho šlechtice by to chtělo - Tomáš Czernin!!!

Politicky, Halík :-)

Průměrný počet slepic: 3.9 (12 hlasů)

"Chápu, že Kocáb je jak rudé trenky na Hradem pro naše západoasijské diskutující, když vypakoval jejich okupační vojska"

Průměrný počet slepic: 2.8 (11 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

máš recht a ten fiškus taky! Jen víc Kocábů :-)

To nemůže nevyjít:-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Každý neschopný kretén je "rudé trenky"

Kdyby vojska nechtěla odejít, neodešla by. A nějaký neschopný kretén by s tím nehnul ani o píď.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

by jim rozkradl plukovní kasu.
To je u něj takovej Trend :-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

In reply to by pithart (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tééda - to je za 10 bodů! :-)

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Opravička : Pardon, vypadla mi tam jedna nula = mělo to být pochopitelně za 100 bodů. ;-)

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Svatava (neověřeno)

Trvalý odkaz

fraška, už nejde rozeznat, kdo je trapnější a blbější - novináři, BIS, Bellingcat, Koudelka, opoziční politici, Hamáček, ten bulharskej překupník, Babiš.

Putin a Zeman se musí dusit smíchy, mají černo před očima, až mám o starýho pána strach :-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

In reply to by Svatava (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dva pachatelé vám bylo málo, tak Bellingcat zařídil, aby jich bylo osm. A že přiletěli z Moskvy napřed do Maďarska? Přestupovali tam do Varšavy, no. I ve vzduchu jde mást stopy :-).

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by Alice (neověřeno)

Trvalý odkaz

si nepřijdou, pevně se jich držel a možná jim dokonce nadběhl :-)

Já myslím, že Koudelka čumí s vykulenejma očima, cože to zejtra ráno vypátrá :-)

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

že už dneska s Bellingcatem "vypátral". Zítra už se jen dozvíme mediální pojetí. Zaslechla jsem na ČT rozhovor s členem Blgtu, nejspíš Koudelku pořádně sprdnou, že tak šetřil lidmi. No, nevypadalo by to mnohem líp, kdyby se od začátku mluvilo rovnou o skupině osmi lidí? Co osm, dvacet jich klidně mohlo být...a možná i ještě bude :-). Dobrou noc

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Alice (neověřeno)

Trvalý odkaz

dobrou...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Alice (neověřeno)

Trvalý odkaz

Už když jich tuhle napočítali šest, tak jsem zde psala, že jich bylo vosum. Bellingcat sem chodí asi investigovat. Asi si založím taky investigativní skupinu. Nebo, že by raději věštírnu? Musím ještě promyslet co víc ponese.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by Svatava (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proboha, zavřít všechny ty štváče do blázince.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Svatava (neověřeno)

Trvalý odkaz

Text z Aktuálně z 3. 12. 2014 s nadpisem

Experti: Za výbuchy ve Vrběticích může být paradoxně ledovka

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/experti-za-vybuchy-ve-vrbeticich-muze…

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

globální oteplování.

Gréta měla pravdu!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Svatava (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hun jeden zmalovanej fujtajblovej.
Válku vyhlásíme kdy?

Tvl, kdyby to nemělo reálné důsledky v podobě nenapravitelných škod, tak bych se už asi válel smíchy pod stolem, protože tohle už je fakt fraška.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Opravdu autor vidí problém jen ve výměně generací ? Spíše bych řekl, že se jedná o "germanizaci" nebo "majdanizaci" celé politiky státu. Mimochodem, dění na Ukrajině sleduji na satelitní TV od samého prvopočátku jak na ukrajinských, tak na ruských TV. Baví mě jazyky, no...Stejně tak jsem viděl gruzínskou agresi - pokus o etnickou čistku v Osetii (první prokazatelně vyrobené FAKE - NEWS ČT-NSDAP09), na Nile TV nějaká ta barevná Jara, V.Klause na Fox News, kdy u nás o tomto ticho po pěšině atd.

Trochu jsem se ne úplně srozumitelně rozepsal, zdejší web čtu tak půl roku... Ale zpět. Není to o nějakých nových generacích, ale o euroněmeckém světonázoru. Čím větší merkelovec, tím více prostoru ve sdělovacích prostředcích, v politice atd. Zde se celkem věří Babišovi (100x raději jeho než eurofašounský triumvirát), ALE Jourová - v určitou chvíli národem nenáviděná persona, zrádkyně, pořád ji tam drží. Mladá Fronta (pro mladé - iDnes) v držení pana Agroferta. Dnes a denně odporná europropaganda, kritika osvobození Británie od německého jha, Trumpa, autoři typu Barochová, Ditta (ta samá ? ani nepamatuji), hromady prouprchlických článků, jejich diskuse s elfokrysami v čele, kdy pseudonym Václav (Havel, dodávám já, fakt si toho pseudonymu nikdo nevšiml ?) Vaněk se svou squadronou proněmčourských elfů (v době, kdy o elfech ještě nebylo ani vidu ani slechu), kterým je dovoleno naprosto vše - urážet (samozřejmě jen URČITÉ) národnosti, spoludiskutující, prezidenta Zemana, voliče mimo euronacistické strany, světové politiky atd. Prostě to, co pro jiné by znamenalo snad i soudní řízení, je jim dovoleno.

Řeší se tu nějaký Koudelka... Proč není vládou odvolán ? Poche, mladý Dienstbier, Petříček ? Je problém říci soc dem, že takové persony ve vládě nebudu tolerovat, ať vyberou jiné ? Údajné domlouvání Sputniku v Srbsku, Rusku ? Dukovany ? Fakt tomu věříte, že to bylo něco více než popíchnutí, ať nám koukají nějaké ty vakcíny navíc poslat (nebo slevit cenu u Dukovan...) ?
Jinak, trochu otázka na majitele stránek (a i ostatní) - vy věříte ve VOLBY ? Sledovali jste poslední, kdy na šrot zchlastaný nejlepší ekonom ve vesmíru (kterého jsem kdysi v dávných dobách volil - tehdy ještě hlásal prorodinnou politiku) vyděšeně zíral na sotva TŘI procenta, pak BUM porucha internetového sčítání (přímo v TV UVEDENO !) a najednou Boží zázrak, všechny tři euroněmecké strany, z toho jednu samotnou prakticky ani nikdo neznal, pěkně po pěti procentech (plus nějakou tu desetinku). Nemusím se ptát, proč pět, že ne ? Vždyť my už měli Bidenovské volby dříve než v USA. Ach jo. Jak já byl v r.89 rád za demokracii, a co z toho po r.2004 vzniklo.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

In reply to by Auto (neověřeno)

Trvalý odkaz

kdybyste četl klasiky:-), tak byste věděl už od Sókrata:

"1. Chudí budou chtít část majetku bohatých, a demokracie jim to dá.
2. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů a
cizinci budou chtít práva občanů, a demokracie jim to dá.
3. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce, a demokracie jim to umožní.
4. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie."

Nápověda: právě se nacházíme v bodu 3.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

pozvolna přestávám být demokrat.
Začínám si myslet, že už je to úplně jedno...

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by pithart (neověřeno)

Trvalý odkaz

českej živnostník ocitne nalevo od VKS(b)

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

Neber si Čmouda do huby, ty ubohý trolle scallope

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Ale já to znám...I tak děkuji za připomenutí.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by Auto (neověřeno)

Trvalý odkaz

že je to už profláklé. Ale když mně poslední dobou víc, než cizí myšlenky nenapadají. Asi mám přesycený mozek a ten z pudu sebezáchovy stávkuje :-). Dobrou noc

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Protože Sokratés nikdy nic nenapsal.
A to, co napsal Platón o Sokratovi, jsou fabulace. V nichž může být spousta Sokratových autentických myšlenek, ale také nemusí.

KDYBY výše uvedené řekl Sokratés, pak by to totiž musel zakončit tím, že zvoral, na co šáhnul.
Byl to totiž právě on, kdo učil mladé, kdo zkoumal společnost a jevy v ní probíhající, kdo se přátelil nebo alespoň společensky stýkal s tehdejší aristokracií, kdo se montoval do politiky.
Plus - "tyranie" tehdy byla běžným způsobem vládnutí. Zrovna za jeho života vládlo v Athénách "30 tyranů", z nichž řada vč. toho nejvyššího byla jeho žáky.
Takže to je hoax, protože všechny "Sokratovy citáty" pocházejí v nejlepším případě z děl jeho žáků a jejich záků.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Já vím Občane, že se autor zpochybňuje, taky už jsem něco přečetla. Ale věřte mi, nebo ne, mě je vlastně jedno kdo, ale co řekl. Citáty považuji za odlehčení a někdy i poučení. Smysl by mělo zpochybňovat tu myšlenku, ale do toho se ProBůh radši nepouštějme, to by bylo na dlouho. Dobrou noc.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

In reply to by Auto (neověřeno)

Trvalý odkaz

už v r. 1992 a stal se ODA (Tzv. :Občanská demokratická aliance", ve skutečnosti parta tunelářů, která zanikla tím, že vytunelovala i sama sebe).
Tenkrát ještě nebyl internet a tak byl člověk odkázaný jen na tu TV obrazovku a ten "zázrak" mohl sledovat v přímém přenosu.
ODA byla pořád těsně pod 5%, dlouho do noci. A ráno, čárymáryfuk a měla najednou 5,93%; tunelovací koalice byla zachráněna a rozdělení republiky mohlo nerušeně pokračovat.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Tak v tom, se přiznám, mám prsty. Já jim to tenkrát taky hodil. S rozdělením jsem (po nekonečných tahanicích a neustále stupňovaných požadavcích ze Slovenska) naprosto souhlasil. Holt nebyli jsme hrdinní jako chrabří Ukrajinci ze Lvova, abychom na Bratislavu poslali raketomety a nařídili mluvit na Slovači češtinou, jelikož je slovenština jazykem separátů (...tistů). Pokus o černý humor, Slovákům se omlouvám...

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

N

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Máte naprostou pravdu, elfogestapáče. S tou mnohaletou praxí. Jen nechápu, proč jste do toho připletl RUSKÉ. Bavíme se o vyhlazovacích táborech, nicht wahr ? S tím nadpisem "Práce osvobozuje." Neměl jste podobného pradědečka jako pan Kolář ?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

http://www.halonoviny.cz/articles/view/55298543
a je tam ještě jeden článek....

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

noviny, kde se dozvíš pozítří
co se stalo předevčírem

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

NENAKOUPLO.
Jen tak nenápadně "obsadilo" spolu se Švédskem kompletní výrobní kapacitu nové fabriky v "Technopolis" ( prům zona, fabrika patří R Pharm ) na čtyři měsíce. protože se ještě musí dohodnout v téhle návaznosti další problematika přímo v Německu.
V Illertisenu hodlá R Pharm vyrobit v druhém pololetí asi 1.5mil dávek / měs.
A Němci mají problém co s novou fabrikou Biontechu, když Astra se svejma vařenejma opičíma ušima jde do kopru a současně je problém, se do toho pletou, ještě balicí/plnicí kapacity IDT Dessau.
( Protože Německá vakcina má sakra zpoždění )
Je to složitý jednání zkombinovat jednotlivé zájmy.
Ale jedno je dané, jak Němci, tak i Švédové mluví o zahájení dodávek v červnu.

A jak to vidím já, tak Německé nákupy/nenákupy Rusům vůbec nevadí, protože v Indii je už Sputnik V SCHVÁLENEJ a Indové mají zájem ( smluvně potvrzena licence ) na 650 mil dávek, předběžné objednávky jsou na 950 mil dávek. Navíc Indická vláda zrušila státní monopol na vakciny, tak rusové v klídku a pohodě prodají jakékoliv množství.
(Navíc jednu fabriku vyrábějící Sputnik V vlastní Ind)

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Jestli jsem to dobře pochopila, tak brzy bude velký přebytek vakcín Zeneca, Američani si ji radši zakázali, teď ji vnucují spojencům. Možná brzy bude i zadarmo. A Brazílie se čtvrtmilionovými přírůstky denně, přestala očkovat Sputnikem. Astra Z. bude pro ně spolehlivější.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

protože se tam o něj už měsíce hádají federální verzus jednotlivé státy. Zatím je uklidňoval jejich soud, kterej dal hraniční termín ANVISe, že do konce dubna MUSÍ o vakcině rozhodnout. Tak nebo onak, jinak bude rozhodovat soud.
Mezi tím v Brazílii rozjeli výrobu.
Tak jsem zvědavej na ten šrumec, kterej tam začne až začnou vozit vakcinu třeba do Argentiny, po celé J Americe a doma jim budou umírat lidi.
Je to jednoduše starej konflikt federálové verzus jednotlivé státy.
( Moc na výběr nemají, Pfizer a Moderna se v tropech asi moc neuplatní.)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Výše někdo napsal: Pozvolna přestávám být demokrat.
No.... víte, to je jako když český námořník těsně po rozkradení české námořní plavby a prodání poslední české lodě zadumaně řekne: "Pozvolna přestávám být český námořník."

Byla zrušena demokracie - je tudíž těžké být demokratem....v zaniklé, ubité demokracii.

Pochopitelně můžete namítnout, že jste demokraté duchem a přesvědčením!
No fajn.
Já jsem duchem a přesvědčením lovec mamutů.
Akorát jsem zjistil, že mi ti neandrtálci sežrali mamuty!

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

mi to těžší :-)

Průměrný počet slepic: 4.2 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Nějakej výrobce lopat říkal, že všechny jeho lopaty sou zakřivené podle mezinárodních norem. Muheeeeeeeee

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Já jsem se zařekl, že dokud tady bude - s požehnáním Vidláka - nazvraceno od trolů - tak diskuse na Vidlákových kydech pro mě neexistuje.

Rád bych jen upozornil, že pokud někde v mém článku vidí "kritiku mladé generace" nebo "autor vidí problém v generační výměně" - tak můj článek ani sdělení nepochopil.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

tak jsme se asi špatně pochopili, přesněji JÁ vyznění článku špatně pochopil. Navíc zde jako nováček. Tak se omlouvám...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

The Hot and sexy babes are here to give you the best sexual fun with all types of enjoyment here.
http://www.sonalisharma.co.in/

Zatím bez slepic