Předčasná volební prognóza od Vidláka

Autor
Štítky

Krátký úvodník tentokrát pro jednoho hnědočeského sexuálního loudila: 

Vyzývám tímto Dominka Feriho, aby ještě zvážil svou rezignaci a zrušení kandidatury do poslanecké sněmovny. Strašně moc jsem měl rád, když ta jeho řepa defilovala vedle Kalouska i vedle Pekarky. Působil vedle nich jako memento toho, co je v české politice všechno možné. Moc by se mi líbilo, kdyby ta jeho rozčepejřená frizúra dotvářela kolorit i vedle Petra Fialy.  Ale dost srandy... 

Všimněte si jedné moc pěkné věci - Feri je naprosto dokonalým, ukázkovým i typickým představitelem Pražské kavárny. Dokonalý kandidát dnešní mladé generace. Ztělesnění všech líbodémo představ o budoucnosti, který se zasazoval za všechny ty zákony proti harašení, za kvóty na ženy ve vedoucích pozicích, který nikdy neopomněl zdůraznit, jak šovinisticky hnusně se k moderní líbodémo ženě chová česká společnost. A teď se ukázalo, že ženu nikdy za nějakou rovnoprávnou bytost nepovažoval.  Že se k ženám choval jako normální dobytek s pěti třídami, který dělá, co mu řekne jeho penis.  Přesně věděl, co od ženy doopravdy chce a podle toho, co o něm psaly ty holčiny, tak kolem horké kaše opravdu nechodil. 

Neměla by si ta pražská kavárna udělat nějaký vnitřní pogrom? Co všechno ještě Feri (a leckteří další) jen předstírají? Oni jim uvěřili ty nejčistší úmysly. Uvěřili jim, že národ povedou k výšinám, že jejich volbou pomáhají pravdě a lásce. A přitom  ve skutečnosti zvolili přerostlého puberťáka a prasáka, který do kamer mluvil o genderu a mimo kamery vojel na co přišel. Měli by si udělat řádný lidskoprávní gender audit, protože podobných obšourníků tam budou mít víc. Co víc... většinu. 

 

A teď už můj dnešní článek: 

V sobotu jsem  pouštěl Vlastimilův článek o tom, jak podle něj dopadnou volby. I řekl jsem si, že napíšu o tomtéž, ovšem ze svého vlastního pohledu. Začal jsem o věci přemýšlet a usoudil jsem, že to bude prognóza značně předčasná a tím pádem zbytečná. Nebudu tedy psát o procentech získaných hlasů, ale spíše se pokusím popsat situaci. Myslím si totiž, že nic není rozhodnuto a prakticky všichni očekávatelní aktéři mohou zazářit a nebo také pohořet jak papír. 

 Začnu odzadu... Máte pocit, že by si z politické nabídky mohl normální a soudný občan této země vybrat? Já nikoho takového nevidím. I když je možné vidět leckde určitá pozitiva, jsou vyvážena značnými negativy a mám pocit, že tentokrát to neplatí jen pro alternativu, tentokrát to platí i pro pražskou líbodémo kavárnu.  Mám pocit, že tentokrát bychom se napříč republikou, napříč třídami i stavy shodli na tom, že  všichni budeme vybírat menší zlo, ale žádné přímé dobro. 

V následujících odstavcích popíšu, co sleduji okolo sebe  - v mé pracovní, soukromé, kydařské i politické bublině. Tak nějak očekávám, že v diskusi řeknete, jak to máte se svým okolím a jaké trendy pozorujete vy. 

 

1. Vidím, jak se leckdo začíná děsit své odvahy adorovat Piráty. Dokonce i ten nejmajnstrýmovější majnstrým pouští tu a tam varující článek. Zdá se, že i ti nejvíc líbodémo sponzoři se začínají bát toho, co by jim Piráti mohli udělat.  Především že by jim mohli sáhnout na prachy, které si v posledních třiceti letech "zcela demokraticky a podle pravidel" nahrabali. Navíc je u nás pořád docela silný těžký průmysl. Piráti o tom sice příliš nemluví, ale jejich evropské činy už ukázaly jejich zelené smýšlení, což se také leckterým kapitánům průmyslu nemusí líbit. Pirátský volební program o zdanění komerčních nemovitostí není jinak lákavý pro ty, kteří si v posledních letech postavili investiční byty nebo investiční kancelářské komplexy. Jedna věc je to, co Piráti teď slibují a druhá věc je to, co probírají spolu, když u toho nikdo není. A tak i z míst, kde bych to nečekal, především mezi mými pražskými známými, zaznívá zatím tichá obava nejen z toho, co Piráti říkají, ale i z toho, co zatím neřekli. 

2. Vidím jalovost celé Spolukoalice. Na jedné straně Fiala a jeho kecy, k tomu Vystrčil kterému se hladce podařilo dostat miliardový byznys Škodovky v Číně do ztráty, k tomu Pekarová a milí krajané v KDU. V podstatě nemožná koalice. Leckteří ODSáčtí podnikatelé, kteří se identifikovali právě s touto stranou, teď musejí vehementně zavírat oči, aby zkousli to, že se modroptáci rozhodli zachraňovat černoprdelníky a Kalouskovy pohrobky. Navíc se ukazuje, že pohrobci mají velké sebevědomí a předevšíjm Pekarová vypadá, že ona je lídrem a ona rozhoduje, jak co bude. 

 

3.  Vidím, jak Volnému hladce vyklouzává jeho jediné volební téma. Nebo snad kromě boje proti covidovým opatřením ještě víte o něčem dalším, co chce Volný dělat?  Do voleb bude celkem jistě naočkována dobrá polovina populace. Ta starší polovina, s nimi všichni doktoři, učitelé, hasiči... K tomu tu máme slušnou promořenost. Stát je schopen masivního a rychle vyhodnocovaného testování. POslanec Volný je v nebezpečí, že se ukáže, že nejen on chce konec opatření. Že konec opatření chtějí všichni, dokonce i Kalousek, Bartoš i Babiš. Že nikdo nechtěl lopaty zavírat... naopak všichni chtěli, aby lopaty levně makaly a draze si kupovaly zážitky. Prostě si myslím, že se těsně před volbami clekem jasně ukáže, že politici doopravdy svým způsobem bojovali za normální život a nejen že za to bojovali, ale že toho i dosáhli. Pomocí očkávní a testování. A že Volný už není u kormidla dějin, ale na chvostu.

Představte si to zděšení, že Babiš čtrnáct dní před volbami vyhlašuje, že covid pasy jsou u nás už zbytečné a nebudou vyžadovány nikde a nijak. Že covid sice existuje, ale skoro nezabíjí a že díky očkování je teď opravdu takovou neškodnou chřipečkou. Že sice zbytek Evropy má stále ještě naděláno v kalhotách, ale u nás je situace vyřešená. Že se teď už na covid neumírá víc než na chřipku... Co bude v takovém případě Volný dělat? Já vám to řeknu - úplně otočí. Začne narychlo yvkřikovat, že nás vláda chce zabít rozvolněním. Vůbec bych se tomu nedivil. 

 

4. Vidím, jak ČSSD přichází o všechno. Protože už celé roky sází vždycky na špatnou kartu, vymezuje se spolehlivě proti tomu, co funguje a naopak propaguje to, co selhává. V mé dnešní úvaze jsou socani jedinou mojí jistotou - do sněmovny se nedostanou. 

 

5. A teď Babiš.... 

Vláda v době covidu... vláda v době Vrbětic...  státní sekera zatnutá hluboko do futer...  Volební ztráta  je jistá a zákonitá.  Ale... V poslední době mám pocit, že Babiš záměrně na čas zmizel z televize. Samozřejmě se o něm mluví pořád, ale on sám zalezl. Nemluví. Tedy mluví jen pro své fanoušky na Čau lidi. Myslím si, že je to záměr. Že mu to poradili jeho marketéři. Teď nechat všechny ty katastrofy a průsery trochu vyšumět, nechat to vyhnít, aby pak mohl být s velkou pompou představen volební program. Program, kde Babiš klidně popře všechny své dosavadní činy i řeči.  Předchozí volby Babiš vyhrál vlastně úplně jednoduše - věděl co lidi chtějí a ve svém programu "uměl tyto touhy artikulovat".  Prostě všem slíbil všechno. Těm doleva sociální stát a sociální dávky, těm doprava nízké daně (a dodržel to - snížil daně a zvýši sociálnín dávky). Pokud nepřišel v covidové době o všechnu soudnost, udělá to teď úplně stejně. Slibem nezarmoutíš... 

Dovedu si vlastně představit, že už je někde připraven stejně třeskutý marketing, jako kdysi s lithiem. Pamatujete? ČSSD se chystá okrást stát na těžbě této strategické suroviny... Tehdy byl také s ČSSD v koalici stejně jako dnes...  Nebyl náhodou Hamáček ministrem vnitra i zahraničí v době Vrbětic? Nemůže náhodou za všechno on? Nebyla to Taťána Malá, která neuměla připravit důchodovou reformu? Nebyl to Zaorálek, který podělal vyplácení kulturních kompenzací? Nebyli to Petříček s Kulhánkem, kteří podělali náš vztah k Rusku? 

 Jsem si celkem jistý, že v rámci kampaně bude Babiš mluvit úplně jinak než teď.  A jsem si celkem jistý, že Babišův volební program bude přesný opak programu Spolukoalice i Bukanýrů a jejich starostopřívěšků.  Totiž že není nutné ani zvedat daně, ani škrtat dávky. Že stačí zvolit Babiše a všechno zůstane při starém. Že celý covid byl jen anomálií, která je překonána a už se nevrátí.  Že znovu začínají dobré časy. Ministr Vojtěch je zpátky... a oddechli jste si ne? Loni na podzim vypadal jako nýmand, ale po třech dalších ministerských blbech se ukázalo, že Vojtěch je vlastně frajer.  Umřelo třicet tisíc lidí.... ale ne za Vojtěcha. To zlá média ho uštvala, to zlá média mohou za ty mrtvé... ano i takhle mohou vypadat myšlenkové zkratky připravené pro Babišovu kampaň. A zrovna návrat Vojtěcha mě utvrzuje v tom, že Babiš zatím ještě soudnost úplně neztratil. Ale tím neříkám, že mu to bude něco platné.  Ani přes ty nekonečné peníze na marketing. 

 

6. Slyšíte někdo něco o Okamurovi? Také čeká na soupeře, aby věděl do čeho jde? Nebo prostě nechce dávat do voleb moc peněz, ale musí splácet svůj dům jako hrad?  Nebo prostě ví, že svoje dostane vlastně od bývalých voličů kterékoliv strany? Tak se nemusí moc angažovat a hůř než doteď na tom nebude? 

 

7. Mám pocit, že Šlachtu si snad Babiš přímo platí. Že má slušnou šanci se do sněmovny dostat. O jeho úvěru na základě kterého je schopen půl roku před volbami jezdit, mluvit s lidmi a dělat kampaň, o tom si myslím svoje. Trochu bych si myslel, že Šlachta bude Babišova pojistka. Že se tak nějak předpokládá, že ANO, Přísaha, KSČM a Okamura dají spolu dohromady těch 101 křesel. 

 

8. Pokud tedy KSČM také nevypadne ze sněmovny... Což se klidně může stát. Ovšem Vojta Filip projevil slušný pud sebezáchovy, když se i přes opačné proklamace nepustil na tenký led vyslovit vládě nedůvěru. Zdá se, že nějaký politický instinkt komunistům zůstal. 

 

9. Nikdo neví, co udělá Zeman. Starý ještěr tam pořád ještě je a i když nemůže chodit, pořád mu to myslí. A jestli ne jemu, tak jeho kamarile. Zeman si nenechá ujít svojí roli a před svým politickým koncem ještě spustí pořádný ohňostroj. 

 

Tolik k tomu, co vidím kolem sebe.  A teď ještě pár dalších postřehů:

Do podzimu zase ještě stoupne inflace.  Ukáže se celá řada dalších problémů. Třeba ten, který jsem tu naznačil nedávno - v dole Turow se těžit nepřestane a na nějaký Evropský soudní dvůr  sere pes. A když to jde v případě evropského soudu, mohlo  by to jít i v případě celé EU. Stejně tak je dost možné, že v USA už bude vládnout Kamala, že někdo udělá skutečnou sabotáž, aby se nedokončil Nord Stream (samozřejmě Rusové - ti to tak dělají vždycky), že v Německu budou mít Zelení svého premiéra, že na Ukrajině na tu válku přece jen dojde. Zvýrazní se hospodářské i migrační problémy Francie, poroste nezaměstnanost. Budoucnost bude vypadat velmi zachmuřeně nebo už zcela vážně propukne krize díky splasknutí nějaké té investiční bubliny. 

A nebo ne... bude po covidu, hospody budou narvané k prasknutí, lidi budou utrácet jak zjednaní, budou dál chybět pracovníci takřka všude, čili kdo bude chtít pracovat, ten pracovat bude...

A nebo ne... vrátí se covid, i přes očkování budou lidi dál umírat, i přes Volného proklamace se budou plnit nemocnice i kdyby se Ivermektin dával pacientům povinně... 

Není proto vůbec jisté, kam se to před volbami otočí. Není jisté, jestli dnešní plány a dnešní sliby i dnešní kampaně všech aktérů nebudou za tři měsíce dávno mimo realitu. Dovedu si teď proto jenom představit obrovské volební rozdíly. Všichni tři velcí hráči podle mě mohou mít deset i třicet procent hlasů. Troufám si tvrdit, že nikdo nemá nic jistého a nakonec budou rozhodovat především emoce z událostí, které si dneska ještě nepřipouštíme. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (95 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

P

Průměrný počet slepic: 1.7 (24 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

A když je tedy tak křišťálově čistý, že už křišťálově čistější být nemůže, proč tedy odchází?
Asi stydlivý panic...
Kde píše Vidlák o nějaké "novinařině?

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

J

Průměrný počet slepic: 1.2 (18 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Už sis někdy po sobě přečetl, jaký hovadiny píšeš? nebo jenom opisuješ to, co máš na lepíku pod monitorem?

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

I

Průměrný počet slepic: 1.3 (14 hlasů)

mají potřebu Urbi et Orbi imrvére dokazovat, že jsou hňupi.
Proto tady hlavonoha číhá každou noc a jakmile udeří hodina duchů, vskočí s výkřikem "Hop a je tu hňup" na scénu

Průměrný počet slepic: 4.9 (27 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Táhni si honit ego i pyje někam jinam, jednopísmenná škeble!

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bych tě chtěl jenom upozornit, že jako první s Feriho sexuálním louděním přišly předevčírem Parlamentní listy. A v bublině pražské kavárny ozvaly se rozhořčené hlasy, které obvinily PL ze lži. Dneska už o tom píšou všichny, včetně seriózních médií a sexuální loudil odstoupil a nebude kandidovat. Ti co předevčírem řvali o lžích jsou zticha.

Ostatně nejsu sám, komu to připadá poněkud podivné. Jako kdyby se pijátům čistil prostor. První hodil ručník do ringu Stropnický, teď Feri. Kdo bude další ?

Průměrný počet slepic: 4.5 (37 hlasů)

N

Průměrný počet slepic: 1.3 (15 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zachoval se správně. At je to pravda nebo ne. Pokud bude ocisten, bude mit o to vetsi respekt. Pokud nebude, dostane co si zaslouzi a ponese si dusledky

Průměrný počet slepic: 2.9 (14 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Scallope nauč ce číst. Já Feriho z ničeho neobvinil. Naopak jsem ho vyzval, aby zůstal na kandidátce. Ani slovem jsem nevyzýval k jeho potrestnání. On neudělal nic protizákonného. Jen ukázal, jak to se ženami má. Feri není zločinec. Jen obšourník. To není úkol pro policii, ale pro Radima Uzla. Feri si prostě udělal pozici v reklamě na ArginMax. 

A ty jsi zase dokázal, že hlavně musíš pro šéfa něco najít, na něčem rajtovat a od první minuty překrucovat. Jaké důkazy, když Feri nebyl obviněn? Jaké důkazy, když jsem nevyzýval, aby skončil? Jaké důkazy, když on sám přiznal nevhodné chování a omluvil se za něj?  Běž si ke Kartouzovi pro pochvalu a hlavně nezapomeň zdůraznit, že ty vždycky mluvíš pravdu. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (42 hlasů)

Uzel, který působí i jako soudní znalec, zároveň tvrdí, že za některá znásilnění si mohou ženy samy.
Některé postoje Radima Uzla už nejsou přijatelné.‘ Pět sexuologů hodnotí plácnutí po zadku a další chování
„Žena popíjí s nějakýma dvěma parťáky, potom je oba o půlnoci pozve k sobě domů v podnapilém stavu s tím, že tam spolu budou komunikovat. Nevím, jestli předpokládá, že se bude recitovat poezie. Jakmile je ona schopná jednoho nebo dva podnapilé lidi pozvat k sobě do soukromí, tak musí počítat, že to pravděpodobně nemusí dopadnout dobře,” popsal konkrétní případ, který podle něj jeho tvrzení dokazuje.

Průměrný počet slepic: 3.2 (13 hlasů)

podle mne neděláte mazáním Scallopa dobře. Takhle si dokáže zvednoun sebevědomí reakcí na jeho příspěvky jenom pár lidí, kteří sleduji kydy online, a stačí si je přečíst než je smažete. Kdybyste je tam nechal, mohlo by se více čtenářů přesvědčit jaký je Scallop blbec, mohli by pro něho vymýšlet nadávky a cítit se přitom jako velcí myslitelé. Nadávat někomu kdo nereaguje není to pravé potěšení. Mimochodem, obviňovat někoho z pitomosti a zároveň tvrdit že je za příspěvky placený, není příliš logické.

Průměrný počet slepic: 1.9 (17 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Však sám vidíte každý den, co to tam máte za materiál, ať v agentuře nebo u kartouze.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak od vás je zastání se parťáka opravdu „mluvící do duše“. Po včerejším Carlosově pokusu, kdy tu zopakoval některé trolovy „moudrosti“ a snažil se jim dát smysl, to vypadá, že jste dostali pokyn, vylepšit Scallopovi image. Marně, on vám to stejně vždycky po…re.

Ten závěr o logice se vám taky nepovedl – i pitomec si přece potřebuje vydělat, podmínkou je najít ještě hloupějšího zaměstnavatele, než je on sám. To se zřejmě zadařilo, jen nevím, proč by plody té spolupráce měli trpět všichni ostatní. Určitě tu „logiku“ dávno znáte, vždyť jste jedním z trollů.

Nepřestanu nikdy děkovat Vidlákovi, že nás toho utrpení zbavuje 

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

A

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

Pane z Višně,
dalším na řadě je Fiala, potom Pekarová a po ní Rakušan.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Napsal uživatel scallop (neověřeno) dne Út, 25. 05. 2021, 02:03
Ty posledni v volby americe…

Dyskryminacya, oni chtějí u voleb prokázat totožnost.

Jenom pro jistotu, kdyby vám to uniklo.

....,,Ano, největší diskrepance a odpor u Demokratů a jejich mediálních trabantů generuje v zákoně zakotvený požadavek na to, aby volič zcela jednoznačně PROKÁZAL svou totožnost!".....

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2021/05/25/volby-po-americku/

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

Ty to nechápeš, totožnost musí prokazovat jenom odpůrci "lidové demokracie", ti ostatní nemusí a kdžy je potřeba, musí zabrat a obejít více volebních místností v několika státech ;)
A co se týká zemí mimo USA, tam je důležité mít volební seznamy a zaručit, že každý volí jenom jednou ;) A když by náhodou vyhrál někdo kdo nemá, tak je to volební podvod, protože musí být, když nevyhrál "kavárník", to je snad jasný.

Josefe, ty jsi ideologicky nevzdělaný, aby ti nehrozili uranové doly...

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

P

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Neodpovídám na tomhle místě jednonožci, ale Vidlákovi. Víte Vidláku, Vy se tady snažíte cosi věštit z křišťálové koule. Jenže to je všechno podružné. Feri a další kauzy jsou jen malé aférky pro odvedení pozornosti od hlavních záměrů tvůrců NWO. Feri posloužil jako užitečnej idiot a vzhledem ke svému neovladatelnému sexuálnímu predátorství, u této rasy běžnému, byl odejít a musí skončit v teplákách. Horší věci se ale už dějí. Přečtěte si tenhle článek:,, https://aeronet.cz/news/globaliste-v-madridu-predstavili-agendu-2050-ko…. Zdržte se toho, že ho vydal Aeronet, který je údajně proruský, což se nicméně nedomnívám. Důležitá jsou uvedená v něm fakta. A zkuste se nad nimi zamyslet. Koneckonců, mě už se ta agenda víceméně netýká. Mám svoje roky a roku 2050 se asi určitě nedožiju. Ale Vy nejspíš ano. A co je hlavní, Vaše děcka a vnoučata určitě. Zamyslete se nad tím, co budete dělat, až Vám Vaše statky zdaní tak, že už nebudete ty daně schopen zaplatit ? Všechno Vám vyvlastní a Vaše zásoby, o kterých jste přesvědčen, že Vás a Vaší rodinu udrží nad vodou Vám seberou. Co budete dělat ? Respektive Vaše děti ? Vy už taky budete stařík. Co řeknete svým potomkům ? Já nevěděl...já netušil, že....Vydal jste se cestou svědků covidových a slepě si nechcete přiznat, že covid je jen nástroj. Už jsem to tu jednou psal. Nejdřív náhubky, potom obojky a vodítka, potom zvonečky na krk(čipy) a potom ohrada. Vachcína macht frei. A pět slimáků do každé domácnosti. Hezká představa, že ? Sociální kredit, abyste nepřišel o nepodmíněný příjem ? Už jen tento blog Vám zajišťuje stržení mnoha bodů. Jakož i mně a mnoha zdejším přispěvatelům. Pokud něco neuděláme, tak jsme , jak se v Gorolistánu trefně říká ,,v pyči." Nuže Vidláku, to by se tu mělo prokydávat. Feri ? Tohle řešit nestojí ani za ,,fajku močky." Můj názor.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

nestrašte. Vždyť to samé udělali komunisti, přežili jsme to a ještě dnes je zde lidé chválí.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

když konečně v šedesátých létech vstoupil do JZD? Vzali mi práci, dali svobodu, volnost a nakonec důchod. Přál bych vám tolik rozumu jako měl on.
Jinak, Margon je skvělý. Nádherná, ale jak tomu bývá zbytečná a marná, promluva do duše Vidlákovy a mnoha dalších.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Není co dodat

Zatím bez slepic

Otázka je jak by vypadal ten západní. Čína je sice vedená komunisty, ale komunismus tam není, stejně jako nebyl tady...tady je video z Číny https://youtu.be/1VSSeo-J4_o

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

http://buystromectolon.com/ - buy stromectol online uk

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=https://buylasixshop.com/>buy 500 mg lasix</a>

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=http://buyzithromaxinf.com/>buy zithromax in stores</a>

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://buyplaquenilcv.com/ - plaquenil generic name

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

http://prednisonebuyon.com/ - prednisolone acetate eye drops

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=https://stadalafilop.com />Cialis</a>

Zatím bez slepic

In reply to by scallop (neověřeno)

Trvalý odkaz

<a href=http://atadalafishop.com/>where to buy cialis cheap</a>

Zatím bez slepic