Epidemie pozitivních testů?

Autor
Štítky

Na začátek se musím škodolibě zeptat, jak to sakra ti globální prediktoři, ilumináti, Gates a Soros dělají? Británie vyhlásila, že koroňáček je poražen. Dosáhla 70% proočkovanosti, covid samozřejmě nezmizel, ale přestal zabíjet. Na celou Británii umírá "jen" několik lidí denně, což se v celkových číslech úmrtí naprosto a zcela schová. 

Británie, to je přece ta země, kde každé globální debilitě otevřou dveře dokořán ne? To je ta země, kde Čulík mluví o tom, že tam nejsou no-go zóny, že tam jsou muslimové a černoši skvěle integrovaní, že migrace je obrovským přínosem. Jdou dokonce tak daleko, že Annu Boleynovou hraje černoška a není to první počin na toto téma. 

Británie je nejvíc profízlovaná země kamerami. Všechno se natáčí. Ve školách se dbá na důsledný multikulti level. Člověk má přímo pocit, že oni Američanům jejich přiblblé nápady odezírají přímo z tváře a zavádějí je s maximální důkladností. Možná se jim kvůli Brexitu odtrhne Skotsko a pro Brexit samozřejmě hlasovlai jen ti staří, hloupí a oškliví.

Británie je nedostižným vzorem modernosti i globalizačních trendů. Už dávno nemají průmysl a žijí jen z finančních služeb londýnské City. Všechny ty důležité neziskovky monitorující stav lidksých práv v Rusku sídlí tam. Jejich tajné služby jsou ještě víc podřízené správnému názoru než náš Koudelka. Tajné materiály se tam nacházejí na zastávkách v Kentu a Skripala už od slavné otravy nikdo neviděl.. 

A považte - tato země zaslíbená všem Sorosovcům, tato země protkaná fízly globálních struktur, tato země, která programově pracuje na rozvalení všeho tradičního, ta si teď v klidu vyhlásila, že koroňáček už nadále není problém. Zrušili všechna opatření, zrušili i potvrzení o očkování, odteď je covid jen další respirační chorobou o podobném významu jako chřipka. 

Sakra kde jsou všichni ti ilumináti? Jak je možné, že to Borískovi Džonsonovi dovolili? Nepochybuju o tom, že se v diskusi dočkám nějakého kostrabtého a přiblblého vysvětlení. Já k tomu řeknu to své... V Británii už několik týdnů rapidně stoupala čísla nových nákaz. Ale rapidně. Ovšem za čísly nových nákaz nestoupala čísla hospitalizací ani úmrtí. Koronavirová smrtnost se po zimních 2 -5% dostala do promilových hodnot. Stejně tak se ukázalo, že očkovaní mají jen velmi mírný průběh a pokud někdo očkovaný umře, jedná se o velmi starého člověka. Naproti tomu ti neočkovaní - z těch to občas skolí i statného šedesátníka. 

Zatímco jiní budou vytahovat na světlo další a ještě komplikovanější konspirační teorie, já se přidržím toho nejjednoduššího - dosáhli proočkovanosti/promořenosti a už to tak zůstane i přes všechny delta mutace. V Británii teď už nemají epidemii nově nakažených, ale spíše epidemii pozitivních PCR testů. Jejich doktoři a epidemiologové si toho všimli a Borísek Džonsn si vylepšil osobní politickou image kompletním sejmutím okovů.  

Jo, jo... už jsem o tom před měsícem psal... 

Takže tu máme minimálně jednu velkou zemi, která šla cestou očkování, to dokončila a pak zrušila všechna covidová omezení, protože v promořeně proočkované populaci jsou zbytečná. Je to země, kde máme velvyslanectví a tak se i zrak našeho premiéra bude obracet za kanál La Manche a mezi jeho varianty na promýšlení se dostane i britský příklad. 

U nás to teď vypadá dost podobně, akorát ještě nemáme tak velký nárůst nových případů jako v Británii. A při velmi nízkých číslech se statistické trendy špatně ukazují. Pouze Praha jakožto semeniště nejen hříchů, je teď použitelná pro srovnání. Pokud si někdo dáte práci a podíváte se na naše koronavirové grafy, zjistíte, že se tam děje zhruba totéž, co v Británii. Nárůsty nových případů nejsou provázeny s malým zpoždním nárůstem hospitalizací a nárůstem úmrtí. Jen máme tak málo případů, že bych to zatím nechtěl tvrdit na 100%. Ale pokud bude současný trend pokračovat, do čtrnácti dnů by mělo být nad slunce jasnější, jestli se koroňák vrací v původní síle a nebo jestli se z něj stala už jen další forma běžné chřipky.

Naše celková úmrtí v republice  se na začátku května dostala do zcela běžných hodnot. Tam jsou data zhruba o měsíc opožděná, ale nejpozději v půlce srpna budeme definitivně vědět, zda se současný rozjezd epidemie projeví i na práci hrobníků. Já osobně si ale dopřávám luxus optimismu - koronavirus je překonán. Máme zatím už tři miliony kompletně naočkovaných, máme mnohem víc lidí než v Británii co koroňáka prodělali, proto si dovoluji předčasně pokřikovat, že jsem to říkal a že v září bude Babiš snímat okovy i v naší republice  a žádní Sorosové, americký deep state, ilumináti a ředitelé zeměkoule na to nebudou mít žádný vliv. Všichni covidkonspirátoři si budou muset najít jinou hračku a minimálně zde na Kydech se postarám o to, abych jim jejich nepovedený pohled na svět dlouho připomínal... zejména ve chvíli, kdy budou razit nějakou novou blbost. 

Zároveň mám radost z toho, že se začínají naplňovat i mé předpoklady týkající se české parlamentní i neparlamentní opozice. Kupříkladu se mi hrozně líbil TOPák Válek - to je doktor, který loni na podzim horoval za rozvolnění a měl lví podíl na slavné snídani na Karlově mostě. Zároveň je to mimořádně odpudivý zjev obzvlášť v kombinaci s červenou rouškou, kterou ani neuměl nosit. Tak tenhle Válek, který se loni vymezoval proti Babišovi tím, že je nutno rozvolnit, ten se teď vymezuje proti Babišovi nářky na to, že po tornádu je jižní Morava zaplněná netestovanými lidmi, co tam pomáhají a že z toho bude strašný průser a že by vláda měla začít něco dělat. 

Jak vidíte, vůbec nejde o realitu a fakta, ale jde o to, co zrovna dělá Babiš. Opozice to bude dělat ausgerechnet naopak a nějaké vlastní myšlení v tom nebude mít žádné místo. 

Válek a TOPka jsou pro mě taková první vlaštovka toho, co se teď bude u nás dít. Babiš bude držet stávající stav, maximálně bude zavádět kosmetické věci pod tlakem, ale bude dělat všechno pro to, aby nezavíral, protože zavření republiky mu prohraje volby. Opozice (protože vlastní mozek nemají) bude křičet, že má Babiš na rukou zase krev. A já už jen čekám, že i Volný, vida jak mu utíká jeho důvod k předvolebnímu boji, brzy znervózní a celou tu svojí lízátkovou revoluci popře.  Já si totiž nedovedu představit, že po tolika projevech o tom, jak je očkování selekce a jak nás chce vláda zavřít natrvalo, že by ze své vlastní rétorické pasti  mohl uniknout bez velkých škod. 

Ať už mám pravdu nebo nemám, ať už jsem popsal situaci správně nebo ne, ať jsem odhadl budoucnost nebo neodhadl, každopádně se to teď začne poměrně rychle a zřetelně ukazovat.

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.7 (108 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

včera by to zapadlo tak jsem i bez dovolení to dala sem repete:

https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-tomanek.php?itemid=40245
https://rumble.com/vi6tz9-pravda-za-klinickmi-testy-vakcn-proti-covidu-…

tak mi docela vrtá hlavou, jestli náhodou - tam kde se breberka opakuje, nebylo použito to placebo s tím pádem, za drahé peníze dolované z našeho rozpočtu jsme jim nedělali zkušební králíky.

hmm...

Průměrný počet slepic: 4.4 (21 hlas)

Chřipka nikdy nezpůsobila takovou celkovou nadúmrtnost co za poslední rok a půl od doby 1918-1920. V procentech je to největší skok v jednotlivém roce od roku 1945. Navíc kovid sezóna trvá od října do dubna, chřipková možná dva měsíce.

Průměrný počet slepic: 4 (12 hlasů)

Placebo se používá jen při ověřování klinických studii na skupinách dobrovolníků.
Klinické studie mají nezastupitelné místo při výzkumu nových léčiv a tedy i vývoji ... Jedná se o ověřování, prokazování účinnosti a bezpečnosti potenciálních ... se nejprve účastní řádově desítky zdravých dobrovolníků, následně až stovky tisíc ... v laboratořích se do fáze klinických studií dostane jen 5 – 6 potenciálních léků.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Zase zaměňujte příčiny s následky a mícháte jabka s hruškama. Ach jo....Vaše neinformovanost je až trestuhodná. Ale já už se k tomu dál nechci vyjadřovat. Jen tolik řeknu. Celou dobu tvrdím, že celej covid je jen přejmenovaná chřipka typu ,,A" a ,,B". V Británii už to pochopili. Jen Vám to stále ještě nedokleplo a vymýšlíte nesmysle. Tečka.

Průměrný počet slepic: 3.4 (38 hlasů)

"Svatá prostoto", lépe bych to nevyjádřil :-)

Průměrný počet slepic: 2.8 (18 hlasů)

In reply to by MANDALADAN (neověřeno)

Trvalý odkaz

I ta kočka, když se jí čumák vymáchá v loužičce, pochopí. Ale někde je to marný, je to marný, je to marný.

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

máznete do zadku horčici, tak ji vylíže.
S chutí.
A pak, že kočka hořčici nežere …

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Sice to není už aktuální, ale musím se Vás zastat. Jako servisní technik elektronových mikroskopů jsem měl tu čest osobně poznat mnoho akademiků, kteří tohle velmi opatrně a potichu tvrdili, ale neriskovali své superplacené pracovní fleky v Oslo, Kodani, Stockholmu, Düsseldorfu, Paříži, Salt Lake City atd. SARS-Cov-2 a Influenza A,B jsou 3 ségry, které založili vlastní rodiny s různými spike-proteiny a dostali jine jmeno. Přesto dýchají stejný oxid uhličitý, žerou stejná jádra buněk a nosí maskovací obal různé barvy ale furt ze stejného materiálu (Dobrý imunitní systém se nechá oblbnout "barvou trika viru" ale po druhé si sáhne na materiál trika, pozná vetřelce a vykope ho pomocí NK-buňek z krve do potu, moči a stolice). Nejvíce mrtvých na covid-19 získala statistika zkreslováním údajů a hlavně úmyslným zanedbáním péče (2 roky téměř bez akutních operací a vyhánění pacientů do izolace a bez medikace. Tím uměle vypěstovalo zápaly plic a za dramatických divadelních scén s helikopterami, JIP a novináři, děsili celou strachy podělanou planetu žroutů mainstreamu)

Zatím bez slepic

Sice to není už aktuální, ale musím se Vás zastat. Jako servisní technik elektronových mikroskopů jsem měl tu čest osobně poznat mnoho akademiků, kteří tohle velmi opatrně a potichu tvrdili, ale neriskovali své superplacené pracovní fleky v Oslo, Kodani, Stockholmu, Düsseldorfu, Paříži, Salt Lake City atd. SARS-Cov-2 a Influenza A,B jsou 3 ségry, které založili vlastní rodiny s různými spike-proteiny a dostali jine jmeno. Přesto dýchají stejný oxid uhličitý, žerou stejná jádra buněk a nosí maskovací obal různé barvy ale furt ze stejného materiálu (Dobrý imunitní systém se nechá oblbnout "barvou trika viru" ale po druhé si sáhne na materiál trika, pozná vetřelce a vykope ho pomocí NK-buňek z krve do potu, moči a stolice). Nejvíce mrtvých na covid-19 získala statistika zkreslováním údajů a hlavně úmyslným zanedbáním péče (2 roky téměř bez akutních operací a vyhánění pacientů do izolace a bez medikace. Tím uměle vypěstovalo zápaly plic a za dramatických divadelních scén s helikopterami, JIP a novináři, děsili celou strachy podělanou planetu žroutů mainstreamu)

Zatím bez slepic

viagraonline <a href=" https://viagracnd.com/# ">viagra cialis canada</a> - viagra online at boots
https://viagracnd.online# viagra samples paypal
cheap viagra for sale <a href=http://viagracnd.com/#>or viagra overnight</a> womans viagra

Zatím bez slepic

can you get propecia without a prescription <a href=" https://propeciaizi.com/# ">propecia generic</a> - finesterude no prescription

Zatím bez slepic

finasteride 1mg <a href=" http://propeciaizi.online# ">propecia</a> - finasteride no prescription

Zatím bez slepic

ed therapy <a href=" https://indiarxmgz.com/# ">india pharmacy mail order</a> - ed doctors

Zatím bez slepic

<a href="http://vpropecian.com ">propecia generic name</a>

Zatím bez slepic

kamagra gi <a href="https://vskamagran.com ">kamagra from usa</a> como comprar kamagra

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Co si myslíme o testování dětí v novém školním roce? Jak se připravit na nové mutace?
Sledujte živě tiskovou konferenci AntiCovid týmu koalice SPOLU.

Průměrný počet slepic: 2.3 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

bylo kovidově slabé už vloni. Kovid v létě zcela nemizí, ale je utlumen. Letos je to čas na přípravu do září. V říjnu se potom v podzimním počasí uvidí jak vakcíny fungují nebo ne. Snad už bude další zima mírná kovidově, jinak už to ekonomika ani psychika nevydrží další lockdown, pokud přijde velmi silná mutace, co obejde vakcíny i imunitu po prodělání původního kovidu. Musíme doufat v dobré.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

In reply to by Manuel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pak se vidlak pos..e,necha si pichnout dalsi davku a bude cekat co s nim ta chripka provede..

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Párty organizoval, cituji: ,, Netradiční hostinu na Karlově mostě pořádal kavárník, autor projektu veřejně přístupných pian či šachových stolků a herec Ondřej Kobza " Zůčastnili se jí nějací politici a zas jiní letěli na Krétu, jeli do Chorvatska... Problém nebylo samotné léto, ale přelom srpna září, návrat do škol, práce, což Adam Vojtěch tušil, ale babiš měl zas ,, zdravý rozum" a všechno šlo ke dnu...

Průměrný počet slepic: 3.1 (8 hlasů)

In reply to by A (neověřeno)

Trvalý odkaz

ona jich byla celá hvězdná sestava.
Fialovým modroptákem počínaje, který ještě na Primě začátkem září soptil proti celoplošným opatřením.
Ale to je už zapomenuto, že?:
Jenže všichni netrpí ztrátou paměti! Ledacos si pamatují, klidně i rok zpátky!

Průměrný počet slepic: 4.9 (21 hlas)

asi tak na úrovni rčení
: "Kréťan říká, že všichni Kréťané lžou"
Tak proč bych měl volit opozici z demobloku, nebo digibloku ( po mém DEMODEBILY, DIGIDEBILY ), když tahle opozice chtěla přesně to, co udělala vláda. A bylo a je jí naprosto u zádele, že to bude stát a stálo desetitisíce mrtvých?
Jaké je řešení pro mne jako voliče?
Já jsem zvolil jednoduché, nedopustit za žádnou cenu, aby se ani ždibínek mého voličského hlasu dostal k té bruselské sedmě.
Což v praxi znamená jít k urně a hodit tam ten canc.

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

v diskuzi je zajímavý článek k ?oteplování? a pod. je moc dlouhej takže na něj jen tak upozorňuji

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)