Epidemie pozitivních testů?

Autor
Štítky

Na začátek se musím škodolibě zeptat, jak to sakra ti globální prediktoři, ilumináti, Gates a Soros dělají? Británie vyhlásila, že koroňáček je poražen. Dosáhla 70% proočkovanosti, covid samozřejmě nezmizel, ale přestal zabíjet. Na celou Británii umírá "jen" několik lidí denně, což se v celkových číslech úmrtí naprosto a zcela schová. 

Británie, to je přece ta země, kde každé globální debilitě otevřou dveře dokořán ne? To je ta země, kde Čulík mluví o tom, že tam nejsou no-go zóny, že tam jsou muslimové a černoši skvěle integrovaní, že migrace je obrovským přínosem. Jdou dokonce tak daleko, že Annu Boleynovou hraje černoška a není to první počin na toto téma. 

Británie je nejvíc profízlovaná země kamerami. Všechno se natáčí. Ve školách se dbá na důsledný multikulti level. Člověk má přímo pocit, že oni Američanům jejich přiblblé nápady odezírají přímo z tváře a zavádějí je s maximální důkladností. Možná se jim kvůli Brexitu odtrhne Skotsko a pro Brexit samozřejmě hlasovlai jen ti staří, hloupí a oškliví.

Británie je nedostižným vzorem modernosti i globalizačních trendů. Už dávno nemají průmysl a žijí jen z finančních služeb londýnské City. Všechny ty důležité neziskovky monitorující stav lidksých práv v Rusku sídlí tam. Jejich tajné služby jsou ještě víc podřízené správnému názoru než náš Koudelka. Tajné materiály se tam nacházejí na zastávkách v Kentu a Skripala už od slavné otravy nikdo neviděl.. 

A považte - tato země zaslíbená všem Sorosovcům, tato země protkaná fízly globálních struktur, tato země, která programově pracuje na rozvalení všeho tradičního, ta si teď v klidu vyhlásila, že koroňáček už nadále není problém. Zrušili všechna opatření, zrušili i potvrzení o očkování, odteď je covid jen další respirační chorobou o podobném významu jako chřipka. 

Sakra kde jsou všichni ti ilumináti? Jak je možné, že to Borískovi Džonsonovi dovolili? Nepochybuju o tom, že se v diskusi dočkám nějakého kostrabtého a přiblblého vysvětlení. Já k tomu řeknu to své... V Británii už několik týdnů rapidně stoupala čísla nových nákaz. Ale rapidně. Ovšem za čísly nových nákaz nestoupala čísla hospitalizací ani úmrtí. Koronavirová smrtnost se po zimních 2 -5% dostala do promilových hodnot. Stejně tak se ukázalo, že očkovaní mají jen velmi mírný průběh a pokud někdo očkovaný umře, jedná se o velmi starého člověka. Naproti tomu ti neočkovaní - z těch to občas skolí i statného šedesátníka. 

Zatímco jiní budou vytahovat na světlo další a ještě komplikovanější konspirační teorie, já se přidržím toho nejjednoduššího - dosáhli proočkovanosti/promořenosti a už to tak zůstane i přes všechny delta mutace. V Británii teď už nemají epidemii nově nakažených, ale spíše epidemii pozitivních PCR testů. Jejich doktoři a epidemiologové si toho všimli a Borísek Džonsn si vylepšil osobní politickou image kompletním sejmutím okovů.  

Jo, jo... už jsem o tom před měsícem psal... 

Takže tu máme minimálně jednu velkou zemi, která šla cestou očkování, to dokončila a pak zrušila všechna covidová omezení, protože v promořeně proočkované populaci jsou zbytečná. Je to země, kde máme velvyslanectví a tak se i zrak našeho premiéra bude obracet za kanál La Manche a mezi jeho varianty na promýšlení se dostane i britský příklad. 

U nás to teď vypadá dost podobně, akorát ještě nemáme tak velký nárůst nových případů jako v Británii. A při velmi nízkých číslech se statistické trendy špatně ukazují. Pouze Praha jakožto semeniště nejen hříchů, je teď použitelná pro srovnání. Pokud si někdo dáte práci a podíváte se na naše koronavirové grafy, zjistíte, že se tam děje zhruba totéž, co v Británii. Nárůsty nových případů nejsou provázeny s malým zpoždním nárůstem hospitalizací a nárůstem úmrtí. Jen máme tak málo případů, že bych to zatím nechtěl tvrdit na 100%. Ale pokud bude současný trend pokračovat, do čtrnácti dnů by mělo být nad slunce jasnější, jestli se koroňák vrací v původní síle a nebo jestli se z něj stala už jen další forma běžné chřipky.

Naše celková úmrtí v republice  se na začátku května dostala do zcela běžných hodnot. Tam jsou data zhruba o měsíc opožděná, ale nejpozději v půlce srpna budeme definitivně vědět, zda se současný rozjezd epidemie projeví i na práci hrobníků. Já osobně si ale dopřávám luxus optimismu - koronavirus je překonán. Máme zatím už tři miliony kompletně naočkovaných, máme mnohem víc lidí než v Británii co koroňáka prodělali, proto si dovoluji předčasně pokřikovat, že jsem to říkal a že v září bude Babiš snímat okovy i v naší republice  a žádní Sorosové, americký deep state, ilumináti a ředitelé zeměkoule na to nebudou mít žádný vliv. Všichni covidkonspirátoři si budou muset najít jinou hračku a minimálně zde na Kydech se postarám o to, abych jim jejich nepovedený pohled na svět dlouho připomínal... zejména ve chvíli, kdy budou razit nějakou novou blbost. 

Zároveň mám radost z toho, že se začínají naplňovat i mé předpoklady týkající se české parlamentní i neparlamentní opozice. Kupříkladu se mi hrozně líbil TOPák Válek - to je doktor, který loni na podzim horoval za rozvolnění a měl lví podíl na slavné snídani na Karlově mostě. Zároveň je to mimořádně odpudivý zjev obzvlášť v kombinaci s červenou rouškou, kterou ani neuměl nosit. Tak tenhle Válek, který se loni vymezoval proti Babišovi tím, že je nutno rozvolnit, ten se teď vymezuje proti Babišovi nářky na to, že po tornádu je jižní Morava zaplněná netestovanými lidmi, co tam pomáhají a že z toho bude strašný průser a že by vláda měla začít něco dělat. 

Jak vidíte, vůbec nejde o realitu a fakta, ale jde o to, co zrovna dělá Babiš. Opozice to bude dělat ausgerechnet naopak a nějaké vlastní myšlení v tom nebude mít žádné místo. 

Válek a TOPka jsou pro mě taková první vlaštovka toho, co se teď bude u nás dít. Babiš bude držet stávající stav, maximálně bude zavádět kosmetické věci pod tlakem, ale bude dělat všechno pro to, aby nezavíral, protože zavření republiky mu prohraje volby. Opozice (protože vlastní mozek nemají) bude křičet, že má Babiš na rukou zase krev. A já už jen čekám, že i Volný, vida jak mu utíká jeho důvod k předvolebnímu boji, brzy znervózní a celou tu svojí lízátkovou revoluci popře.  Já si totiž nedovedu představit, že po tolika projevech o tom, jak je očkování selekce a jak nás chce vláda zavřít natrvalo, že by ze své vlastní rétorické pasti  mohl uniknout bez velkých škod. 

Ať už mám pravdu nebo nemám, ať už jsem popsal situaci správně nebo ne, ať jsem odhadl budoucnost nebo neodhadl, každopádně se to teď začne poměrně rychle a zřetelně ukazovat.

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.7 (108 hlasů)

Komentáře

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já jsem slyšel, že to za to tornádo můžou Reptiliáni...a oni to Číňani. Vsadím se, že Žluťáci mají prsty i v GO a , že u nás v komunále došla jahodová zmrzlina.

Průměrný počet slepic: 3.1 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Velká Británie
Spojené království je vyspělou zemí, ve které se prolíná úcta k tradicím (včetně těch průmyslových) spolu se širokým zaměřením na nejmodernější technologie, výzkum a vývoj. Velká Británie je v současnosti 6. největší ekonomikou světa (dle nominální hodnoty HDP) a 2. největší evropskou ekonomikou.

Průměrný počet slepic: 2.2 (22 hlasů)

I Lucembursko má vysoké HDP na hlavu. Nijak se to nevylučuje s profízlovaností, která je v UK opravdu šílená. Všiml jsem si toho toho hned při první návštěvě tam pomalu před třiceti lety, už tehdy byly kamery všude. Koloniální myšlení, pocit vlastní nadřazenosti a zejména nebetyčné pokrytectví, to je Velká Británie. A samozřejmě pro nás nemyslitelné sociální rozdíly.

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

hovno.

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

In reply to by MANDALADAN (neověřeno)

Trvalý odkaz

pod pána Anonyma.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by MANDALADAN (neověřeno)

Trvalý odkaz

Oveŕte.

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

jsem na mysli spíše tu "úctu k tradicím". Pokud se ovšem Arturovi potomci tradičně neklaní zfetovaným negrům a nedřézavají svým dcerám klitoris... nazíráno tímto prizmatem, se skutečně jedná o velmi pokrokovou a moderní zemi.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

In reply to by MANDALADAN (neověřeno)

Trvalý odkaz

To klanění černochům tam mají s pistolí u hlavy, asi jako se u nás v padesátejch letech podepisovaly petice proti Horákové či Slánskému.

Nikdo nevymyslel jak na to ani tehdy tady, ani teď tam.

Proto je tak pitomé obhajovat fanaticky komunisty - nepochopíte mechanismus a nepřijdete na to, jak se bránit.

Ale vysvětlujte to někomu, kdo se nikdy nemýlí.

Průměrný počet slepic: 1.3 (19 hlasů)

In reply to by MANDALADAN (neověřeno)

Trvalý odkaz

"buddhistický" hokynář v maskáčích?

Zaplatili jste mu moc pěkné sídélko ve španělské Malaze. Asi ta vila v Kodani nové mladé paní Nydahlové nevyhovovala.

Průměrný počet slepic: 3.8 (16 hlasů)

In reply to by MANDALADAN (neověřeno)

Trvalý odkaz

Letecký průmysl
Druhé místo ve světovém žebříčku, 100 tisíc pracovních míst, 75 % obratu z exportu, podíl na světovém trhu 17 %.

Automobilový průmysl
Roční produkce 1,5 milionu vozů, z nichž 81 % jde na export, 2,5 milionu motorů, z toho 62 % se exportuje. V oboru působí 3000 společností včetně světoznámých značek Bentley, Jaguar Land Rover, Rolls-Royce a MINI a 2300 dodavatelů. Odvětví zaměstnává přes 80 tisíc lidí. V zemi je registrováno 2,6 milionu aut, dva z deseti nejprodávanějších modelů byly vyrobeny ve Velké Británii – Vauxhall Astra a Nissan Qashqai.

Chemický a farmaceutický průmysl
Denně přispívá 20 miliony liber k obchodní bilanci, představuje 600 tisíc pracovních míst a 15 % přidané hodnoty ve zpracovatelském průmyslu. Mezi nejvýznamnější patří impérium v chemii a petrochemii INEOS, Tennants, Nelson & Russell – zakladatel homeopatie, Thornton & Ross, Nova Laboratories. Ve farmaceutickém průmyslu je třeba zmínit giganty GlaxoSmithKline a AstraZeneca.

Stavební průmysl
Zaměstnává na 2 miliony lidí (35 % z nich pracuje v MSP).

Obranný průmysl
Země je druhým největším exportérem po USA, operuje zde 9 tisíc firem a sektor tvoří 10 % zpracovatelského průmyslu. Britský BAE Systems je největším evropským zbrojním koncernem.

Elektronický průmysl
Pátý největší výrobce na světě.

Těžební průmysl
Čtvrtý největší producent zemního plynu a patnáctý největší producent ropy.

Potravinářský průmysl
Obrat činí 76 miliard liber, zaměstnává 400 tisíc lidí, exporty přesahují 12 miliard liber, z toho 77 % objemu směřuje do států EU, investice překračují jednu miliardu liber.

Nábytkářský, plastikářský a ocelářský průmysl
Zaujímají čelná místa mezi světovou konkurencí.

Průměrný počet slepic: 3.6 (14 hlasů)

Vedle viditelných a měřitelných sektorů ekonomiky je tu ještě neviditelná ekonomika, která je klíčová. Británie je jednou z bývalých koloniálních velmocí. Ačkoli její bývalé kolonie jsou dnes převážně samostatné státy, ekonomicky jsou stále ovládané z Británie formou majetkových podílů na jejich ekonomikách. Majetkové podíly jsou skryté v řetězených vlastnictvích firem, listinných akciích a složitých legislativních nástrojích. Tudíž jsou pro veřejnost neviditelné. Síla Británie a také dalších západoevropských zemí s koloniální minulostí pramení především z toho, že si zachovaly všechny výhody ekomonického vlastnictví bývalých kolonií.

Současně platí, že tyto koloniální majetkové podíly se postupem času stále více koncentrují v rukou jednotlivců a rodů, kteří tvoří často zmiňovanou globální elitu, za mě lépe globání vládu a majitele planety.

Na koloniální tradice navázaly a stejné metody použily západoevropské elity po plánovaném rozpadu sovětského bloku a nyní jim patří také ekonomiky států východní Evropy a států bývalého Sovětského Svazu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (25 hlasů)

Jj, neviditelní čórkaři s rodokmenem bílých rukaviček. Ty morálně volné vlastnosti jim dodnes vydělávají majlanty, keré si množí v londýnské bankocetlárně. To je průmysl za všechny prachy.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Jsa na noční, přemyšluju proč Vidlák vypichuje zrovna Albion, jako Mekku všeho progresivního hnusu. Že by má nedávná poznámka, že to bude právě Británie, kde se dočkáme prvního evropského Chalifátu? Člověk, který situaci v Británii nesleduje a právě se probudil sní svůj sen o staré, dobré, konzervativní Anglii. Což už, nějaký ten pátek neplatí. Ve skutečnosti je to země, kde policajti jdou proti vlastním lidem, mít u sebe nůž, je trestný čin, ročně je mrzačení na deset tisíc malých holčiček a premiér nabádá vlastní vojáky, aby na vycházky nechodili v uniformě, aby zbytečně nedráždili negromohamedánské spoluobčany.
Co se týče koróny, souhlas, jen bych pro statečné chřipičkové bojovníky proti rouškám připojil štiplavou otázku- Orbán se na stranu Ilumináti přidal přesně kdy? :-)

Průměrný počet slepic: 3.4 (16 hlasů)

Angličani sami o sobě jsou dost konzervativní.

Nejspíš to dopadne tak, že Británie bude na svém ostrově a my tu budeme mít občanskou válku různých chalífátů.

Průměrný počet slepic: 3 (15 hlasů)

Orbán si je dobře vědom, kde jsou jeho hranice. Pokud by si dovolil ve svém Maďarsku neočkovat populaci, byl by jednoduše terminován. Jinými slovy platí - demokracie ano, ale vocaď pocaď.

Průměrný počet slepic: 3.9 (12 hlasů)

Jaká je pravděpodobnost, že v tom jedou všichni politici světa? V Rusku, Číně, Taiwanu, Vietnamu, Bhútánu všude vlády volají po očkování, i když každá země má jiné zřízení. Kdo probudí ekonomiku jako první, ten vyhrál. A bude to asi východní Asie a ne EU, kde se všichni pořád dohadují úplně o všem, vychrlí se desítky teorií a když jedna dvě se splní, na ty desítky mylných se zapomene.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

ale jsa na noční, byste měl hákovat a ne kafrat někde soukromě na netu.

Průměrný počet slepic: 3.1 (18 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

A jsme opět u toho, co jsem zde včera nastínil v reakci na bosorečku.
Přečtení Vidlákova článku vám zabralo určitý čas, pak jste sjel asi pár příspěvků a také naklofání vašeho postu chvíli trvalo. Nepředpokládám, že byste u toho měl na stole takové ty hodiny, co používají šachysti a pak řekl svému zaměstnavateli, aby vám tento čas, kdy jste pro něj nehnul prstem, odečetl ze mzdy.
Kdepak. Sem jste psal v 1:29, 1:30, 1:48, 4:05, 4:13, 4:46 a v 7:03.
No, běžte si dáchnout po těžké šichtě.

Průměrný počet slepic: 3.3 (15 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dnes jste mohl být kapitán, honit kdovíjaké gastarbeitery, válet si zadek v kabině a smolit příspěvky na patlafounu.

Mimochodem - Vy to píšete z lesa, sedě na čerstvě odkorněném a odvětveném kmenu?

P.S.: Pokud nedělá noční někde v montovně na pásu, tak nejspíš hlídá monitory a "budíky", případně spící pacienty. Když se zrovna něco nepodělá, tak holt sedí, čte si a píše. Rozhodně lepší než kdyby usnul a zavinil tak nějaký malér.
P.P.S.: Závist je ošklivá vlastnost.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

Já to píšu z domova, jelikož venku dost chčije.
Tudíž za toto mé dnešní nicnedělání mi nikdo nedá ani haléř ale zase tam budu o víkendu i o těch dvou svátcích, abych to nahnal.

A ohledně toho šífu. Ano, mohl. Už jsem se připravoval na zkoušky na získání kapitánského patentu. Jasně, s tímto papírem bych hned svou loď a posádku ve svém věku nedostal, začal bych jako kormidelník, kdy tehdá na Chvaleticích to znamenalo, že pokud je posádka čtyřčlenná, tak jezdí dva týdny v kuse. Bez přestávky, 24 hodin denně. V Lovosicích navážete plnou vanu uhlí, ve Chvaleticích se jí zbavíte a s prázdnou zase hurá dolů.
Fůra mých známých z té doby, kteří u toho zůstali, dnes dělá strojníky a kapitány a brázdí Rýn.
Mě na této práci sraly ty turnusy. Dělat dnes někde v Holandsku, tak odfičím na tři týdny a pak jsem zase tři doma. A takhle mě to nebaví, protože peníze nejsou všechno.

Mám kámoše, ten jezdí jako kapitán a před pár lety mu nabídli, jestli by si nechtěl vzít do pronájmu říční tanker? Tak to vzal a potom mi vypráví: Ze začátku to šlo, já jsem si začal připadat jako Gates, tak jsem přibral další loď a narostly mi ramena a já už se viděl, jak napřezrok kupuju domek na Bahamách. Ale pak se to začalo srát. Loni to odpískal, ještě bude muset nějakou dobu splácet dluhy, ale to půjde, jelikož dneska se prostě nechává najímat jako kapitán a zaměstnanec. A víte za kolik? Za 400 euro za den.
To jsou slušný peníze, ale mě by to prostě být tři týdny bez ženy a svého prostředí netěšilo. Já mám radši míň, ale jsem permanentně tam, kde se mi líbí.
Asi tak.

Průměrný počet slepic: 2.6 (10 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vy mi to zacálujete z daní :-)

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

In reply to by MANDALADAN (neověřeno)

Trvalý odkaz

že naše účetní, jak se tomu říká slušně, jo, už to slovo mám, umí daňové odvody optimalizovat, tak bych zrovna na daňové odvody naší rodiny na vašem místě moc nespoléhal.
A víte, že se necítím ani moc provinile? Když jsem včera ve zprávách slyšel o tom schodku státního rozpočtu 500 miliard a Shillerovou, jak je spokojená, že to mohlo být horší, tak nevím, proč bych měl do této bezedné díry naházet pár tisícovek navíc. To to radši prožereme doma.

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

In reply to by berrnard (neověřeno)

Trvalý odkaz

...hodně, anebo spíše jen přiměřeně ?
Stačilo by to např. na stavbu 0,5 cm dálnice ? Potažmo na 2 svačiny pro chudobné dítě ?

Hezký den.

Zatím bez slepic

In reply to by MANDALADAN (neověřeno)

Trvalý odkaz

zde musíte uznat, že jsem vás krapet načapal na švestkách.

A mě se fakt dost líbí, jak zde čtu furt, jak zaměstnanci jsou odíráni zlotřilými a zlodějskými zaměstnavateli a pak přijdete vy a takhle to profláknete. Ach jo!

Každopádně, pokud byste se zase někdy v rachotě nudil a zde na Kydech by nebylo téma, které by vás zaujalo, dejte vědět, pošlu vám linky na pár zajímavých porno stránek a to by bylo, abyste pak do konce pracovní doby nepřečkal.

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

když je ičař a stíhá termín. Vy v noci nekácíte?

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Orbán blouzní o migraci řízené Sorosem a jeho ministr cituje zjevení Panny Marie

.jan Jandourek + .forum 24 + .slovensko +

Průměrný počet slepic: 3.3 (14 hlasů)

In reply to by Nazdar (neověřeno)

Trvalý odkaz

Termín "blouzní" , bych používal výhradně ve spojení se soudruhem Jandourek a Rudým právem 24....

Průměrný počet slepic: 4.6 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

hlavu v pejru.
Proticovidová opatření zůstávají v platnosti: https://www.gov.uk/coronavirus
A Borýsek pro sichr předhodil "lidu" bývalého náčelníka přes korunáče Matta Hancocka a schoval se za něho.
https://www.aljazeera.com/news/2021/6/25/uk-health-secretary-matt-hanco…

Že jsme úspěšně udělali hop, budeme moci říct v říjnu. Pokud nezačně stoupat počet NEMOCNÝCH, snad bude skutečně vyhráno.
Pro jistotu máme ve sborovně skříňku roušek, respíků, štítů a desinfekcí a v ředitelně bednu AG testů. U středeční prázdninové kávičky jsme se shodli, že všechna opatření pro distanční výuku zůstávají v platnosti a zatím počítáme s tím, že to dopadne špatně. Což není rezignace, ale předběžná opatrnost; raději budeme příjemně překvapeni, když to dopadne dobře.

Průměrný počet slepic: 4.6 (29 hlasů)
Trvalý odkaz

Po pravdě, nikdy jsem úplně přesně nevěděl, co jsou to ty evropské hodnoty, jimiž se eurokomsomolci stále ohánějí. Konečně to vím. Je to, právo namalovaného chlapa, vrazit si fialové boa do prdele, takto vyrazit na prejtovou párty do ulic a dětem ve škole pak vysvětlovat, že je to úúúplně normální. Skopčácký ministr Seehofer, chce Maďary trestat za to, že tyto evropské hodnoty, na kterých Eurosojuz stojí, nesdílí...

Průměrný počet slepic: 5 (25 hlasů)

napsal dopisovatel Kosy pod zkratkou KZ.
Vlk to poněkud shodil plivnutím na Ježibabiše, že sic v Brusli proti Orbánovi nehlasoval spolu s přesvědčenou prémiérskou většinou, kterážto ten zákon asi ani nečetla, ale zdůvodnil to prý pouze tím, že si na to nejdřív nechá udělat právní stanovisko a pak že se vyjádří. Dle Vlka zbabělec. Asi je měl rovnou postřílet, ale ani to by Vlka neuspokojilo.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Oni, pokud jsem to správně pochopil, pořádají ten průvod, aby získali respekt a uznání. Nerad rozdávám rady zadarmo, ale udělám výjimku.
Kdyby vzali tu dotaci, kterou dostávají od města Prahy (něco dost přes půl milionu, nechce se mi hledat přesné číslo) a poslali ji na pomoc moravským obcím po tornádu, a kdyby seznámili média s tím, že letos průvod nebude, protože tam jedou místo toho jako dobrovolníci pomáhat - světe div se, najednou by měli (a asi nejen můj) respekt a uznání.
Tak jednoduché by to bylo.....

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

Má řeč.

Průměrný počet slepic: 3.9 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Covid až neuvěřitelně sleduje politickou situaci a podle potřeby působí,nebo zvolní.
Do voleb v říjnu,bude Covid v pohodě,když zvítězí Babiš,Covid bude,náramně vyhovuje.

Průměrný počet slepic: 4.5 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

Jen bych nepoužíval v souvislosti s Covidem termín očkování, ale spíše termín aplikace nevyzkoušené látky s předpokládaným léčivým účinkem a to aplikace na vlastní nebezpečí. Zbytek se uvidí.
Co se týká statistik, koronavirus přeci úmrtí nezpůsobil, jen málo lidí umřelo na koronavirus, ale dost jich umřelo s koronavirem. Obávám se, že stejnou smrtnost by měla jakákoliv jiná nová nemoc.

Průměrný počet slepic: 4.3 (28 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

o klinických studiích,placebu a počtu přípravků ve finále.

Právě probíhá nejmasovější klinická studie v dějinách. Bez odpovědnosti výrobců za možné následky a za peníze testovaných.
V běžné praxi je v průběhu studie hrazen výrobcem vývoj, samotný produkt, platba testovaným a aplikujícícm a zároveň hodnotícím. Těm posledním docela slušně.
Viz zbohatnutí Ahrenbergera. Splněná fantazie z nejdivočejších snů všech výrobců.
0% risk, 100% benefit.

Průměrný počet slepic: 4.2 (18 hlasů)

Ještě bych doplnil, že klinická studie účinků nové látky probíhá za souhlasu EMA, která ji schválila do prodeje a ohnula tím všechny předpisy. Sice jde o schválení předběžné, přesto je obdrželi. Takovou podporu ještě žádný výrobce neměl a ochrana očkováním je otázkou víry. Možná to funguje, možná ne, ale s jistotou nelze prohlásit ani jedno. Proto je nutné věřit, že neznámá chemická látka všechny ochrání. Takoví lidé pak klidně uvěří tomu, co je napsáno v Koránu.

Průměrný počet slepic: 4.2 (19 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Statistické rozdíly mezi počtem nakažených a zesnulých mezi očkovanými - neočkovanými jdou jasně ve prospěch očkovaných.
Ve všech zemích planety a u všech vakcín - byť se konkrétní procenta liší.
Tohle Gerde těžko vysvětlíte bez přijetí faktu, že očkování funguje. Více či méně, nicméně funguje.

Průměrný počet slepic: 2.6 (9 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zapadlo,
to je spíše otázkou víry, protože nemáme statistická data o vzorku, kde očkování není provedeno a jestli je smrtnost nějak vyšší. Bez dvou reprezentativních vzorků je Vaše i moje tvrzení stejně pravdivé. vy tvrdíte, že očkování má přínos. Já tvrdím, že se jeho vliv dost nadsazuje a někteří nemocní by přežili i bez očkování, stejně tak jako někteří lidé umřeli navzdory očkování. Nebo možná kvůli očkování?
Sice jsme si zvykli nazývat aplikaci nevyzkoušené látky očkováním proti Covidu, ale zatím jde o aplikaci látky, která nebyla vyzkoušena a je aplikována na vlastní nebezpečí. Přitom jiné vakcíny prošly dlouhodobými testy a zkouškami vlivů. Tady o žádné dlouhé době sledování vlivu podané látky na zdraví lidí hovořit nelze.
Je to jen otázka víry, nikoliv pragmatického úsudku. Vše, co se vydává za svaté písmo jsou jen dohady a předpoklady. Když se splní, prohlásíme je za vědecký fakt a odpůrce za pomýlené. Když se nepotvrdí, budou za pomýlené označeni autoři látek, a odpůrci za geniální myslitele. Tak jako tak někdo dojde uznání a někdo bude zklamán.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Ohledně statisticky měřitelného rozdílu mezi úmrtími či doživotními následky u skupin neočkovaných - očkovaných nemám pochybnosti, že očkovaní méně umírají a jsou méně nakaženi (a tedy také mnohem méně přenášejí)
Jsem přesvědčen, že pokud za současné situace (ČR : výrazný pokles nákaz a úmrtí v souladu se zvyšujícími se počty naočkovaných) máte pochybnosti o přínosnosti očkování - nepřesvědčí Vás nic a nikdo, natož moje maličkost.

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

In reply to by Zapadlo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Už jsem viděl příliš mnoho tvrzení, která se nakonec ukázala k naší škodě. Třeba tvrzení o utahování opasků, nutnosti privatizace, jak nás čeká EU s otevřenou náručí, že jedině vstupem do EU se staneme občany 1. kategorie v Evropě, jak za 10 až 15 let doženeme Němce a Rakušany v životní úrovni. Nic z toho se nesplnilo. tak se nedivte, že jsem nyní ke kategorickým tvrzením ohledně koronaviru a aplikace Pfizeru skeptický, protože nikdo vyjma pár hlasů volajících na poušti ani slůvkem nepochybuje, že nás spasí jedině Pfizer. Hnutí opíchaných Pfizerem se podobá spíše chiliastickým hnutím předpovídajícím konec světa, kdy nás spasí jedině Pfizer. A co když se pletou? Co budeme dělat pak?
Nevím, zda opíchání Pfizerem Covid 19 porazí, nebo spíše virus zmutuje sám do neškodné podoby. Do doby, než budu mít více informací o dlouhodobých účincích podávání Pfizerem vyrobené chemické látky zachovávám předběžnou opatrnost. Třeba je Pfizer opravdu skvělá vakcína - a třeba ne. Takže si s chutí počkám, až dobrovolně opíchaní budou vyhodnoceni na následky dlouhodobého působení chemické látky.

A abych sem hodil taky nějakou konspirační teorii a Vidlákovy kydy byly první v jejím zveřejnění, prohlásím, že aplikace části genetické informace viru má část pozemské populace geneticky připravit na příchod mimozemšťanů, aby s opíchanými mohli žít. Ano, působí to absurdně, ale stejně absurdně působí i tvrzení o pozitivních účincích Pfizeru a dalších látek nesprávně nazývaných vakcíny. Pořád se ještě data dají vykládat několika způsoby. Tak navrhuji s hodnocením účinnosti vyčkat, až uběhne delší doba působení.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Hele Jozef, potřebuju abys zrobil ty papiry pro Teplice."
"Jásne Karel, už na tom robim."
"No, jako potřebuju abys to fakt zrobil, bo jinak budou mit hure kecy."
"Jo, zrobim je poctivě... dycky je robim poctivě..."
"Hele fakt si dej zaležet, bo jak to nebude poctivě..."
"DĚLAM NA TOM KURVA!"
"Jozef, nemusyš na mě byt sprosty... hele že ty ty papiry nechceš zrobit poctivě?"
"Karel, posluchej mě. Dycky, když robim papiry, tak je robim poctivě. Proč bych je kura nerobil poctivě zrovna fčil?"
"Já ti rozumim Jozef, ale ty zas musiš rozuměť mi, že z hora na mě tlači, ať su ty papiry fakt zrobene."
"Karel, posluchej mě kura! Já. Ty. Papíry. Zrobim! Tak, jako vždycky! Za pul hoďky je máš na stole! Stačí?"
"Hele Jozef, estli je nechceš zrobit poctivě..."
"Karel, vypadni kura z mojeho kancla bo ti už fakt jednu natahnu!"
...
"Čau jozef, maš čas?"
"Áhoj Pepiku, copak?"
"No, teď sem mluvil s Karlem a... co se tak tvařiš?"
...
"Jozef, nerad ti to řikam, ale z teho bude strašny pruser."
"Hele Karel, vysledky su vysledky. To si mam ty vysledky vymyslet nebo co?"
"No Jozef, nechceš na to ešče mrknut? Esli si někde nezrobil chybu?"
"Karel... vysledky su take, jake su."
"Z teho bude pruser, Jozef..."
"Chtěls to poctivě, maš to poctivě!"
"Jozef, tohle kura nemužu byt poctive vysledky! to mi netvrď že TAKHLE vypadaju poctive vysledky!"
"Karel ty ses rano dupnul do kokosa? TAKE VYSLEDY SU PŘECE POKAŽDE!"
"Karel neřvi mi tu v kanclu! Zeber si ty zasrane papiry a zkontroluj to! Kura, budu pod tym naše jmena, tak tam nemožu byt chyby!"
...
"Hele Jozef, Karel povydal že estli ty papiry nechceš robit, tak to maš dat mi."
"Pepiku... podivej se prosimtě na ty papiry."
"..."
"Tak?"
"No, je to zrobene asi dobře... ale... nemaš tam někde chybu Jozef? To totiž smrdi pruserem."
"Vyborne! Tak ju najdi! Zeber se ty papiry, pak se pod to podšrabni, a ja se tu budu škrabat na vajcach!"
"Ty, Jozef... je ti dobře?"
"Hele nemaš co robit Pepa?"

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

jej no technika mě zradila - na parlistech čtu o těch teplicach a řekl jsem si, že sem OT pisnu něco pesimo-optimistickeho. A v rozepsaném mi klekne komp... Nedopsane, nerevidovane, nenadepsane, a eště chujovo zařazene... Nu nic, idu se stydět do kuta.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

A tohle naše vláda dovolí? Pokusy na občanech?

Průměrný počet slepic: 3.6 (10 hlasů)

i ty, co vás platí za kvalitní komentáře.

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

ale jen jako prvek KONTROLNÍHO SOUBORU bez placeba.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Vzdálený příbuzný žije od roku 1970 (po emigraci přes Jugoslávii a Itálii) ve Švýcarsku. Jen tak mimochodem. V Itálii byl umístěn ve sběrném táboře a do Švýcarska šli ilegálně. Při přechodu do Švýcarska se i střílelo (možná slepými nebo do vzduchu). Přesto se vypracoval a bydlí v RD s velkou zahradou. Jeho syn je programátor a pracuje u Googlu v Londýně. Tam se oženil s brazilkou (velmi podobnou matce , která bohužel zemřela). Po nějaké době se odstěhovali do Švýcarska. Vydrželi tam rok. Pro manželku bylo Švýcarsko příliš konzervativní a necítila se tam svobodná. A tak jsou zpět v Londýně.
Já se osobně daleko líp cítil ve Švýcarsku než v Anglii nebo v Americe. I když jsem tam byl málo a krátce.
Dobře se cítím doma.

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

ze Ken mozna zakaze do ni vycestovat.

Od čtvrtka se na seznam zemí s extrémním rizikem nákazy ke 14 státům přidaly Rusko, Paraguay a Namibie, od 5. července přibude také Tunisko. Vláda mezi tyto země zatím nezařadila Velkou Británii. Situaci vyhodnotí příští týden, pokud se nezlepší, bude mezi černými zeměmi od pondělí 12. července.

Průměrný počet slepic: 4.1 (7 hlasů)