Barbaři zpravidla vyhrávají

Autor
Štítky

Dnešním článkem se chci vrátit ke včerejší diskusi, která poměrně rychle přeskočila z hesla Tálibán na heslo islám. Zaznělo toho docela hodně, tož pojďme si toto téma prokydat více. 

Když jsem dnešní článek připravoval, kouknul jsem se pro zajímavost, kolikrát se zde na Kydech nějaký text se štítkem "islám" objevil. Kupodivu moc ne. Je jich asi deset. Píšu už víc než čtyři roky, napsal jsem tedy víc než tisíc článků pro Kydy, ale jen v deseti z nich se islámu povrchně věnuji.

Vlastně mě to samotného překvapilo.

Imigrace z muslimských zemí je obrovská a hrozí rozkladem všeho, co tady v Evropě máme. Téměř všechny současné války se tak či onak týkají islámu. Ať už jde o Magreb, blízký východ, Perský záliv, Afghanistán, Irák... všude tam vládne islám a sekularismus aby člověk hledal lupou.  Takřka všechny mešity v Západní Evropě či na Balkánu hlásají radikánlí islám. Ve Francii varují před muslimskou komunitou i armádní generálové. No-go zóny jsou realitou, kterou už nepopírá ani majnstrým. Pokud někde dojde na teroristický útok, v devadesáti případech ze sta jde o terorismus islámský. 

A Vidlák za čtyři roky této vyhrocené doby hodí jen deset článků, které se alespoň okrajově věnují islámu. Méně než jedno procento. Přitom o všech těch moderních katastrofách píšu dnes a denně. Nejméně třetina mých článků popisuje migraci, americké války o ropu a vliv na Východě, náš boj v Kábulu za Prahu i náš nový boj v Mali. Tématu se věnuju velmi velmi často. Ale jen zcela výjimečně připisuju tyto události přímo Koránu či muslimské víře. Násobně častěji se zaměřuju na jevy politické a mocenské. 

Víte, já do toho tu víru cpu hrozně nerad. Jednoduše proto, že se o ní těžko mluví. Ono je hrozně jednoduché říci, že korán je zlo, islám je zlo a za všechno může šaríja. Ale víra v Alláha... jak jí mám popsat? Měřit se to nedá, ale díky ní se miliony lidí dávají do pohybu, vousáči v sandálech vítězí nad největší světovou velmocí a miliarda lidí hluboce, trvale a definitivně nenávidí Západ. Tak moc, že k nám sice utíkají, ale nesou nám ten islám, který jim doma ničí život. 

Podle mě to stojí za zamyšlení a to zamyšlení dost hluboké. Já jsem přečetl takřka všechny knihy o islámu, které jsou k mání. Dokonce jsem si i ten korán přečetl a dost pochybuju, že to udělal kdokoliv z těch, kteří v diskusi pronášejí definitivní soudy o islámu. Kamarádím s Petrem Hamplem, který má boj proti islámu přímo na své kohortě. Můj oblíbený autor Frederick Forsyth píše velmi zasvěceně o našich válkách v muslimských zemích, ale ani on není schopen jakkoliv blíže popsat, co se těm Tálibům, Islámskému státu, Al Káidě a dalším fanatikům doopravdy honí v hlavě. Jak to, že je tak snadné je zradikalizovat nejen tam v palestinském utečeneckém táboře, ale i v Amsterdamu? A jestli je tak jednoduché někomu vymýt mozek, proč to neumíme taky? Jestli na to existuje nějaký postup, proč ho už naše elity dávno nepoužily, aby si i z nás udělaly oddané a fanaticky věrné otroky za příslib ráje po smrti? 

Já sám často popisuju zfanatizování jako produkt bídného života i tady v našich západních zemích, ale vím, že to není přesné a dostatečné. Islámští fanatici pohrdající životem je možné rekrutovat i mezi nekonečně bohatými Saúdy a i mezi solidně žijícími muslimy v Paříži. 

Rád jsem četl Terezu Spencerovou, ale jakmile začala psát o svých cestách do Sýrie a Egypta, vlastně to byla óda na muslimský svět, kde jsou lidé zdvořilí, milí, příjemní, kde by se rozdali a život berou inšaláh. A pak ta stejná autorka píše o podřezávačích krků, kteří se nerozpakují dělat vynalézavé masové popravy jako ve středověku, kteří s koránem v ruce a s Alláhem v srdci jdou, kašlou na svoje životy a jsou schopní na armagedon lákat lidi z Evropy. 

Já sám se netajím tím, že jsem praktikující křesťan, ale lepší označení by bylo, že já opravdu věřím v Boha. Má víra je živá, opravdová s Hospodinem mluvím, svěřuju mu svůj život, občas s ním také zápasím... nechci to tady nějak moc rozpitvávat, ale prostě vím, že víra není foklór. Viděl jsem křesťany, kteří v náboženském vytržení mluvili cizími jazyky, viděl jsem lidi, kteří pro Ježíše obětovali svůj život službě a vzdali se úplně všeho. Viděl jsem, jak se feťák dostal z drog z hodiny na hodinu díky silnému křesťanskému náboženskému zážitku, který mu úplně otočil život. Viděl jsem i hodně malé tiché a pokorné víry, která ale jako kapka za kapkou nakonec rozhlodá kámen. Víra prostě existuje. Špatně se měří, ale nakonec jsou dějiny v podstatě jen dějinami věr a střetnutím mezi nimi. 

V poslední době mám pocit, že se na islám díváme podobně, jako se Římané dívali na barbarské Germány. Jasně, ono je to otužilé, je to bojovné, ale nemá to týmového ducha, není to schopné postavit legii se železnou kázní, nemá to zázemí, akvadukty, opevněná města, ba dokonce to nemá ani zásoby na zimu. Když to přijde kořistit, víc toho zničí než použije. Neplatí tohle stejně i pro muslimy? A nezapomeňme, že Řím tenkrát nevyhrál. 

Z našeho hlediska jsou muslimské státy prdel světa. Mor neštovice, bída, svrab, negramotnost, tmářství. Ale také vysoká porodnost a v podstatě neskutečně tvrdý výcvikový tábor v přežití. Muslimové mají k Darwinovi mnohem blíž než my. Oni to dělají přesně tak, jak to dělá příroda - té nikdy nevadily hromady mrtvol. Příroda jen potřebovala co nejrychlejší reprodukci, což velmi rychle tříbilo geny a nechávalo naživu ty nejkvalitnější. 

My sami sebe označujeme, že jsme na špici vývoje a máme pocit, že vývoj jde jen dopředu. Ale na druhou stranu se umíme masově děsit, jak naše vyspělost ničí planetu. A bez elektriky a kupy vymožeností bychom nepřežili ani týden. Tohle všechno pro muslimy neplatí. Oni jsou schopní vyžít velmi skromně, ale zároveň jsou schopní si vytvořit sounáležitost o které se nám může jen zdát. A jsou schopní se množit tak rychle, že je Amíci nestíhají střílet a já osobně si myslím, že ani atomovka by na tom nic nezměnila. Nemají nic z toho, čemu my říkáme civilizace, ale ani to nepotřebují. Stačí jim bojovnost, rychlá reprodukce a schopnost se sjednotit. 

Germáni také víc bojovali mezi sebou než s Římem. Dokonce se jedni germáni nechávali Římem najímat proti jiným germánům. Ale stejně zvítězili. Ne díky své civilizaci, ale právě naopak. Zvítězili, protože uměli vyžít s málem a i s tím málem měli tolik dětí, že jim to bohatě vynahradilo všechny ztráty z válek i z hladomorů. 

Rozhodně svým článkem nechci říct, že jsem nějaký nadšený z toho, že nám do Evropy jdou muslimové po milionech. Ani se nemíním podvolit. Ale zcela vážně varuji, že taháme za kratší konec páky i se svými raketami, počítači, auty a ústředním topením. Že tohle všechno nám nevynahradí primitivní bojovnost, vojenské ctnosti a víru jdoucí k sebeobětování. I když to vypadá, že islám je středověká zaostalost, oni se od nás učí. Jen se neučí všechno, učí se jen to, co proti nám budou potřebovat. Vojenství je u nich na vyšší úrovni než si myslíme. A to ostatní k naší porážce nepotřebují. Obzvlášť když se sami vzdáváme toho, co nás dostalo na vrchol. Rok od roku jsme pohodlnější, nevzdělanější, nevěrnější a neschopnější se spojit. Rok od roku máme méně víry v budoucnost a prakticky žádnou v posmrtný život, natož pak Ráj. Rok od roku máme méně lidí, co prodělali vojenský výcvik a méně a méně lidí schopných naší zemi bránit. 

Barbaři zpravidla vyhrávají.... 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (116 hlasů)

Komentáře

Praskla cévka nebo zatím jenom pěna u huby :D

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud se budou již malé děti místo seznamování se s kulturními významy jednotlivých náboženství indoktrinovat nějakým výlučným, de facto rasistickým např. starověkým věroučným konceptem, tak je jakákoliv snaha o změnu myšlení dospělých zbytečná. No a tady je to skutečně na islamském kulturním okruhu, ale nejen na něm (dokonce UNICEF argumentuje při obhajobě práv dítěte údajnými výroky údajného Mohammeda, ve svém oficialním dokumentu...to je příšerné, taková zbahnělá propaganda podlézavých forem).
Kdo má pod svou mocí školy, má pod svou mocí i budoucnost.
Proto např. i ty nedělní školy či školy jezuitské...ale i další, o těch ale raději nezmiňujeme se, tady je to o tenkém ledu antisemitismu.

Hitlerismus měl v sobě také vnitřní sílu, včetně kultu mládí. Pak se mu to naštěstí celé posralo.

Gorkij pak tvrdil, že jak svět byl poháněn kupředu hladem a láskou, tak teď je to i poznání. A že se touha poznávat stala již člověku pudem.
Není dobré potlačovat pudy - jednak to ubírá tolik vzácnou energii, jednak je to nutné nějak kompenzovat, no a v neposlední řadě může dojít k takovému nahromadění frustračního náboje, že se pak vybíjí různě, včetně toho, že vysoce nekulturně.
Náboženský pud...tož to nevím. Spíše se tvrdí, že nějaké centrum religiozity - je v mozku. nebo ještě jinak - spirituality. Dá se prý i podněcovat zvenčí (např. God Helmet...či užívání drog...). Také asi může dojít k duševním škodám, když by pud nebyl uspokojován, po nějakou delší dobu. I takový mandaladalaman jistě se nějak sebeuspokojuje, byť tomu neříká " náboženství", " religiozita", " spiritualismus"....kdoví co za výrazy pro popis svých vnitřních pnutí používá.

No a mluvit mezi sebou i ven - k ostatním (a ostatní k nám). Cože je pro atheistu ale velmi nebezpečné, zřejmě proto nejvíce drží huby atheisté. Ty nesnášejí všici vyznavači např. starověkých exkluzivistických věroučných konceptů, společný nepřítel by je mohl jednou sjednotit, proto není bezpečné být atheistou (nebo náboženským synkretikem, etickým univerzalistou). Studie McKinsay tvrdí, že na světě bude atheistů ubývat, což je velký paradox.
Atheista v ilegalitě ? Společný hon na atheisty ?
Svět je divné místo.

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

Veriaci ateistov moc nemusia, pretoze za prve - ich viera ich uci, ze ateista skodi sam sebe, a preto s ateistom sucitit a 'zachranit ho', ale hlavne, a to predovsetkym, ateista si mysli, ze tym, ze je ateistom, je roumnejsi, a dava svoje pohrdanie a vysmech veriacemu tak najavo, ze si vykoleduje prinajlepsom znechutenie a zamknute usi u posluchaca

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Nemáš pravdu, je jedno zda ateista nebo věřící, důležitá je osobnost, která dané osobě řekne, že sežrala šalamounovo lejno a ten pak věří, že hlásá svatou pravdu a nepochybuje ;)
A netýká se to jenom víry v boha,a le i vpolitickej systém, podívej se na čmouda,který po slově "komunismus" má pěnu u huby, a jsou zase jiní, co u slova kapitalismus taky jenom řvou s pěnou u pusy, ale zase není to , že pravdu má nějaký fanatický zastánce systému, prostě jsou to jenom vymaštěnci co potřebují nějaké ukotvení v prostoru, buď se jim něco stalo v minulosti a ten extrémní postoj jim dává možnost zachovat si rozum nebo jsou slabé osobnosti co potřebují vedení, ž jsou nesamostatní, tak potřebují ukotvení ve víře/systému/druhu stravy, ale dost často pak extrémně prosazují "spráývný názor" bez sebereflexe a jsou za kretény...

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Vakcinace podle národnosti
Lékař: "Chcete vakcínu?" Angličan: "Ne."
Lékař: "Ale gentlemani se očkují." Angličan: "No tak jo."
Lékař: "Chcete vakcínu?" Němec: "Ne."
Lékař: "Je to rozkaz!" Němec: "V tom případě ano."
Lékař: Chcete vakcínu ?" Skot: "Ne."
Lékař: "Je to zadarmo!" Skot: "V tom případě bych si vzal dvě!"
Lékař: "Chcete vakcínu?" Američan: "Ne."
Lékař: "Ale váš soused ji má." Američan: "Fakt? Tak jo."
Lékař: "Chcete vakcínu?" Rus: "Ne."
Lékař: "Ale působí to jako vodka...!" Rus "Davaj vsjo!"
Lékař: "Chcete vakcínu?" Francouz: "Ne."
Lékař: "Ale gentlemani se očkují..." Francouz: "No a?"
Lékař: "Je to rozkaz!" Francouz: "Na to kašlu."
Lékař: "Ale váš soused ji má!" Francouz: "Co je mi potom?"
Lékař: "Počkejte, vy jste Francouz, že jo? Tak to na ni vlastně nemáte nárok"
Francouz: "Jak, nemám nárok? Koukněte mi ji píchnout!"
Lékař: "Chcete vakcínu?" Čech: "Ne. A nemusíte se namáhat, i když s tím Anglánem, Němčourem, Amíkem a ostatníma to bylo fakt dobrý, slyšel jsem ty vaše frky."
Lékař (šeptá): "Víte já jim píchnul ruskou vakcínu. Ale mám tu ještě jednu americkou, je jen pro lékaře, vlastně bych vám ji vůbec neměl nabízet, je to dokonce trestný. Ta tedy není zadarmo jako ta ruská, stojí 900 Kč.."
Čech (vytahuje z peněženky 1000 Kč a šeptá): "Tady máte, pane doktore. To je v pořádku."
evropané v kostce :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (60 hlasů)

Hm dobrý, ale tenhle fór pamatuje ještě Helenku když dostala svého prvního a jediného slavíka.

Průměrný počet slepic: 2.2 (14 hlasů)

Kdo viděl dnešní zaplněné hlediště ve Wimbledonu ví, kdo neviděl ať se podívá zítra :
https://www.nasrestart.cz/signaly-nadeje/3493-britania-hlasi-navrat-k-b…
https://www.nasrestart.cz/signaly-nadeje/3495-porucik-columbo-vyresil-r…

Průměrný počet slepic: 3.4 (10 hlasů)

že jsou důkladně proočkovaní, především ti staří. Tak už si konečně přiznejte užitečnost očkování
jako jediné zbraně proti kovidu.
Nemusíte to tu vyhlašovat, když jste pořád tvrdili něco jiného, ale mohli by jste si to přiznat aspoň pro sebe....

Průměrný počet slepic: 2.1 (23 hlasů)

mít váhu (správně hmotnost) jako člověk a ne jak hovado, neboli Vidlákovo prase.
Není nadváha, není cukrovka, nejsou dýchací potíže, není imunita v prdeli, není funus.
Doporučuje jedenáct lékařů z deseti.

Průměrný počet slepic: 4.2 (27 hlasů)

další zabijáky, jako jsou uzeniny a vůbec vše s prodlouženou trvanlivostí=plné chemie.
Pro snížení váhy (u mne 8 kg po infarktu) a pak její udržení doporučuji spolehlivý prostředek
(a je zdarma): v noci nejíst, mít 12-14 hodin pausu bez jídla, třeba od 6 večer do 8 ráno.
V poledne se můžete nacpat jak chcete, dobrým jídlem uvařeným z dobrých surovin.
Ale i přesto jsem neměl protilátky proti kovidu (test, nějaká studie), až teprve po proočkování je to OK.

Průměrný počet slepic: 2.7 (12 hlasů)

věk lidského života bez zásahu lékařů a řezačů hlav všeho druhu (tedy nejen muslimských) nedosahuje ani čtyřicítky. Takže tu máte dost dlouhý přesčas.
Já už taky, samozřejmě.
Kromě toho cukrovka je taky z dlouhodobého stresu. O dědičnosti nevím nic, možná nějaké predispozice, ale dědičnost asi moc ne...

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Ale nervy. Avšak téma bylo islám. Asi k tomu napíšu článek, nemám však dar snadného psaní, jako Vidlak, tak to bude chvilku trvat.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Mezi vakcínami proti Covidu1í jsou obrovské rozdíly a v Británii byla převážně použita vakcína Astra Zeneca, zatímco v ČR jede Pfizer. Obě vakcíny jsou založeny na jiném principu. Jedna opičím adenoviru, druhá na messengeru RNA. Proto situace v Británii není srovnatelná se situací v ČR.

Průměrný počet slepic: 4.5 (13 hlasů)

způsoby (vakciny takové či makové, prodělání nemoci, zdravý životní styl, ...)
Důležité je aby velká většina populace ji měla, pak se s kovidem stane to co se stalo po několika letech
s hroznou "španělskou chřipkou", stane se z něj chřipka na kterou už jsme zvyklí

Průměrný počet slepic: 2.6 (11 hlasů)

...kteří prodělali onemocnění covid, že ti když se nechají naočkovat, tak může dojít u nich k vážným nežádoucím účinkům. To by bylo nebezpečné z hlediska funkčnosti zdravotnickcýh systémů (nakaženost a proočkovanost lidí ze sektoru zdravotnictví), kdyby se tato eventualita realizovala.
Že by mohlo dojít k přílišné imunitní reakci, snad až k cytokinové bouři. Pokud by se nakazili znova.
Snad je to jen fáma.

Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

ze svého okolí, že Ti, co neprodělali covid byli po očkování mRNA přípravky OK, ti druzí měli dosti značnou negativní odezvu na imunitním systému. Jak to bude u obou skupin očkovaných dál, ví asi jedině Pán Bůh. Ale snad to katastrofální s fatálními následky nebude. Nikomu nepřeji nic zlého.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by JanDrda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jsem moc zvědavý, jaké zdravotní potíže očkovaní vykáží, až si na podzim z rozhodnutí ministra Adama vojtěcha budou muset dojít pro třetí dávku Pfizera. Kdo měl potíže už při druhé dávce, tu třetí nemusí zvládnout.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Někdo věří pohádkám politiků a pohádkářům z farmaprůmyslu, jiný vědcům a svému rozumu. Kolaboranti s režimem v roce 1939, 1969 i 1989 se taky holedbali svou pravdou.
https://www.nasrestart.cz/videoaktuality/3492-rozhovor-s-dr-sonou-pekov

Mimochodem Milane V. : ano, rok 1949 tam taky patří. Své "svazáky" má každý nový režim, jenomže oni tehdy i něco užitečného p

Průměrný počet slepic: 3.8 (12 hlasů)

..... užitečného pro svou zemi skutečnou nadšenou prací, ne kecy a politikařením, vykonali.

Průměrný počet slepic: 3.8 (12 hlasů)

kdyby nezlikvidovali miliony řemeslníků, živnostníků a rolníků
a kdyby se nebáli že by v dalších volbách mohli přijít o moc,
tak bych řekl OK, byla to reakce na hroznou válku.
Ale co vyváděli, na to rád nevzpomínám,
i když na časy kdy jsem byl mladý vzpomínám rád.

Průměrný počet slepic: 2.5 (12 hlasů)

odpojte se od elektřiny dodávané z jimi vybudovaných zdrojů, vystěhujte statisíce rodin z paneláků jimi postavených, nejezděte po "jejich" silnicích v autech z "jejich" zaprodané továrny.... stůjte za svými názory ne svými řečmi, ale svými postoji. Platí pro 1949 stejně jako pro 2021 (stačí se nechat zabetonovat doma kvůli covidu).

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

něco vytvořili. To nebyli žádní funkcionáři a pouliční důvěrníci, to byli lidi co ještě uměli tvrdě pracovat.
V rámci inteligence do výroby šel táta k soustruhu, brácha nemohl na gympl musel do učení, ...
Já když jsem se oženil tak jsem bydlel v podkroví, 12 m2, přitom ten rodinný dům s dílnou nám patřil, jen ho půlku užívali jiní.
Moje děti už každé bydlí ve svém domě se zahradou, doba se změnila, nenaříkám si ale vím že by to mohlo být mnohem lepší....

Průměrný počet slepic: 2.6 (10 hlasů)

No a nasi 'zobraci', co dali prvorodeneho hned po zakladke za murara, aby bolo doma z coho zit, mohli za tych zlych komunistov neostat domkarmi, co drzkou v zemi ryju a cukor si len na vianoce dovolia, dat dve deti na vysoku skolu, mama sa ucitelkou stala, a druhy ujo inzinierom ... kebyze komunisti take strasne pomery nezaviedli, sme dodnes sukromne hospodariacimi zobrakmi

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

a nepřizná kvalitu většiny prvorepublikových domů, buď to neví nebo se mu to hodí, tedy to co mu ve škole nalili do hlavy. I když vylepšené filmaři celkem slušně je to vidět v "Byl jednou jeden dům". POKUD TO NEBYLO HORNÍCH 10 TISÍC, TAK TO BYLA BÍDA A .... .

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

V akci Z? Ti zlikvidovaní řemeslníci? Bez toho by dnes vesnice vypadaly jako ty dnes tolik kritizované (ne)slavné satelity, kde není žádný obchod, kde se bez auta nikdo neobejde. A které ničí původní vesnice.
Ne JZD, která jsou většinou stále funkční, bo nikdo nechtěl znovu hospodařit. A přitom možnosti byly už v 68 roce, nikdo ale znovu hospodařit nechtěl až na výjimky. A po roce 89 se mohl Havel snažit jak chtěl, lidi nedonutil.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

a nebylo jich málo, kteří žvanili a politikařili v 50. letech, pak usnuli na levém boku. Po 89 se probudili na pravém boku a žvanili, politikařili z pravicových pozic. Řadu z nich znáte, abych na někoho nezapomněl, nebudu jmenovat. Jedna taková panísoudružka nás nedávno opustila.

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)

Inu, rozdíl je především v tom, že tam nyní mají Indickou variantu "Delta", která je neškodná asi jako běžná chřipka. A po prodělaném Covidu máte imunitu dlouhodobou a lepší, než z vakcín... A ta jim tam vytěsnila tu variantu Alfa, která byla nebezpečnější...

Takže je vlastně výhodné co nejdřív prodělat tu "Delta" Variantu a mít pokoj od Covidu...

A ovšem, sice je hospitalizovaných málo a zemřelých jen 0.1%, ale větší část z nich jsou plně očkovaní - jako kdyby to očkování nepomáhalo, ale škodilo, jak mnozí varovali?

https://web.archive.org/web/20210625084425/https://assets.publishing.se…
(oficiální britská vládní data... viz strana 13 a 14, z webu už to sundali, ale v archivu to je...)
https://humansarefree.com/2021/06/distracted-by-hancock-affair-phe-repo…
https://principia-scientific.com/vaxxed-people-six-times-more-likely-to…

πα½

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

aby bylo jasno (byl jsem líný vyhledávat na stránkách PS hlasování, až tak mě diskuse už nebere, stejně nic nezměním...):
„ …. Díky hlasům poslanců z hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) ve Sněmovně neprošlo zavedení korespondenčního hlasování. Jak pro ParlamentníListy.cz vysvětlil šéf hnutí Tomio Okamura, hrozily by volební podvody podobné těm v Rakousku, kde se muselo opakovat druhé kolo prezidentských voleb. …“
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tomio-Okamura-bouchl-do…

Průměrný počet slepic: 4.4 (24 hlasů)

o poslaneckém návrhu změny volebního zákona podaného pirátem Pikalem (korespondenční hlasování z ciziny):
https://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=76846
Jo, a jistě : stejně nic nezměním.

Průměrný počet slepic: 4.2 (21 hlas)
Trvalý odkaz

Gdyby blboni nekrmili vlastizrádce, tak je toto co píšete ani nenapadne. Měli by jiné starosti, třeba esli se plní plány jejich potřeb nebo co děti, mají si gde hrát, nebo by byli na koncertě nových talentů a ve volném čase by se zdokonalovali v soběstačnosti.

Mnozí lidé tuší, že popisování falešných událostí a nekonečné škrábání se v prdeli nikam nevede, ale žádnej nechce začít alespoň popisovat natož navrhovat jak lépe naložit s podíly, keré po předcích máme zvelebovat.

A co místo teho dělají? Nechají se tahat za nos imbecily, keří na to mají politickou bumážku.
Hotové

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

o mohamedánech bývaly onehdy i blogy na idnes, ale asi už drásali hodně do živýho masa protože všechny už jsou zakázaný.
ono když se člověk klaní před alláhem, tím nejlstivějším a nejlepší intrikánem, tak co z toho člověka nakonec může tak asi být? že by psychopat?

Průměrný počet slepic: 4.4 (15 hlasů)

No jo, nesmi se rikat, jak to s tim islamem vypada. Proc asi upalovalo tolik lidi hrrr do islamskeho statu? Kdyz je clovek deprivant, tak zehnani zverstev laka.

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Nebo nevstane? Pro toho je islám ztracená varta.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)

a nemůže rychle do mešity. Jsou vůbec správně přeloženy súry? Kdo to překládal? Měl autorizaci z koranologie? Co bičem na bičování a kameny na kamenaci - jsou podle DIN nebo EU norem? Co výkladová vyhláška ke koránu - odkdy platí?

Průměrný počet slepic: 4 (16 hlasů)

mě děsí instituce "tureckého" záchodu...

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Může si vzít kamenovaný přilbu? A jakou? Má kamenování časový limit? Co tvrdost kamenů a jejich dostatek? Nestačí ytong? V islámu je plno nezodpovězených otázek. Přechod na islám musí být připraven! Jak dám bakšiš kartou, když peníze už nebudou? Můžu mít na hlavě fez nebo platí jenom turban? Kdy mají mít manželky burky a kdy nikáb? Musí být nikáb nano?
Já se z toho poseru…a ani to nebudu umět, bo si na stupačkách poseru jenom paty.

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Na stará kolena musím se učit
aby mě mustafa nemusel mučit.
Na každý měsíc mám jednu súru
do Mekky podniknu s Čedokem túru
vyhodím nevhodné západní džíny
za křížek s Ježíšem dám na zeď džiny.
Nesmí mi překreslit Radegasta
to by pak přišli o štamgasta
pít pivo s aláhem Agbarem
nebudu za stolem ni za barem.
Ubrus uznávám jedině zelený
jágr musí mít jeleny
a kávu nebo čaj
ať si jiní daj.
Konverze na islám je zásah těžký
bodlinou dopředu jak bych sral ježka
musím si rozmyslet všechna pro, proti
jestli jsem radikál nebo mě krotí.

Průměrný počet slepic: 4.2 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

Po dlouhá staletí,jsme se montovali do islámských zemí,Česko jen v posledních letech.
Co všechno tam prováděli koloniální vlády,jejich pochopové,nejde ani popsat.
Jedno je k tomu nutno napsat,za každým jejich činem,je něčí úmysl.

Průměrný počet slepic: 4 (21 hlas)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

A predtim se po dlouha staleti montoval islam do krestanskych, perskych, hinuistickych a buddhistickych zemi. Co to tam provadeli za hruzy, tezko popsat. A vsecky ty mrtvoly spocitat.

A ted se montuje zas.

Průměrný počet slepic: 4.3 (23 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdyby paměť zemědělce nekončila týden starými dějinami: Tak by viděl sraní se islámu a teror islámu po mnoha staletí směrem k Evropě.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

A prodávat je do otroctví. A to se počítá...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

nutno započít od sebe.
Jako dítě jsem v hodinách náboženství nebyl příliš oblíben, neboť jsem neustále pokládal všeliké zbytečné a zcela nevhodné otázky, případně jsem z probíraných témat vyvozoval poněkud neortodoxní názory a hlasitě je propagoval. Takže jsem panu kaplanovi spolehlivě boural jeho bábovičky, kterýžto byl velmi rád, když jsem po prvním svatém přijímání vyfičel.
Je dobré se zeptat, proč jsem tak činil.
Protože jsem byl vyšinutý už odmala a dělalo mi neobyčejnou radost poznávat písmenka.

Trošku odbočím - některé děti se naučí číst v předškolním věku samy takovým způsobem, že se vyptávají sourozenců, rodičů, prarodičů, kamarádů, blablabla. Já jsem k dispozici nikoho tak ochotného neměl, takže jsem si "vymyslel" vlastní abecedu. Prostě jsem jednotlivým znakům přiřadil hlásky a bylo to. Tímto způsobem jsem dokázal zapisovat své myšlenky již před pátým rokem života. Docela maličkou závadou bylo, že tomu pochopitelně nikdo nerozuměl, čemuž jsem se ohromně divil. Nicméně zábava luštění písmenek mi zůstala i v pozdější době.

Tudíž zatímco ve třetí třídě jiné děti konečně postoupily k dílům Božky Němcové a Bohumila Říhy, já louskal Jiráska, Čapka, Londona, Verna, ale i Hammeta, Chandlera, McBaina, Bulgakova, Šolochova, Součka, telefonní seznamy, jízdní řády, prostě cokoli, co obsahovalo nějaké "tajné" značky.
Je nabíledni, že výuka náboženství musela skončit katastrofou, protože Nový zákon jsem tehdy chápal jako výčet nasekaných životních chyb a katastrofálních rozhodnutí naprosto všech zúčastněných, od Ježíše po Herodesa.

K tomu dodám jednu pravdivou poučku - u většiny lidí lze ovlivnit jejich světonázor maximálně do nějakých patnácti let. Od této věkové hranice už lze jen pokračovat ve stavbě toho, co bylo započato. A ve dvaceti se pak základní postuláty, jimiž se po zbytek života řídíme, pomalu uzavírají a lidé obtížně přijímají pouhé informace, že něco může být jinak, než jak jim to bylo vštípeno v dětství.
Pokud se podaří vštípit základní ideje do této časové hranice, většina lidí už není schopna se významně změnit, byť se po tomto období dostane do jiných sfér působení na svou mysl.

Z toho pramení má odpověď na Vidlákovu otázku - jak je možno přesvědčit a zapálit pro svatou věc tolik lidí. Je to absence jiného poznání, jiných vlivů, které formují lidský světonázor. Je to "tradiční" výuka jazyka nekompromisně spojená s Koránem, užívaným namísto slabikáře.

Právě proto většina z nás - hnusných a debilních gerontů - nelibě nese tzv. školské reformy, nové názory, nájezdy neziskovek na naši mládež.
Právě proto je ojropská mládež masírována "nutností" života v nadspotřebě (půjčky, nutnost mít možnost užívat všechny moderní vychytávky), právě proto je mladým vtloukáno, že nejsou národ, že není historie, není minulost a pořád jen svítí sluníčko.
Maně mne napadlo slovní spojení, které jsem slyšel poprvé před nějakými pětadvaceti léty - debilizace mas.

Čím menší souhrn poznatků, tím lepší ovladatelnost pitomce, kterému potřebujeme rozkazovat.

Jediný rozdíl je v tom, že nové generace v Ojropě jsou vedeny k rozvolnění společnosti - zřejmě vědomě, zatímco v zemích s islámem ovládajícím dění ve společnosti toto rozvolnění přinejmenším není tak razantní, jako zde, pokud jej náboženská policie vůbec připustí. A islám zde funguje jak spojující a jednotící idea.
Všechny společnosti, chcete-li civilizace, se rozpadly a zanikly po ztrátě jednotící idey, lhostejno, zda to bylo náboženství, či stavba pyramidy.

Průměrný počet slepic: 4.4 (35 hlasů)

mile jste mě překvapil. Úvaha hodná filosofa, státníka a filantropa zároveň.
Vždy když si něco takového přečtu říkám si : sakra, proč já něco takového taky neumím? No, není každému dáno.

Průměrný počet slepic: 4.3 (20 hlasů)

In reply to by Petrpavel (neověřeno)

Trvalý odkaz

povšiml, udílím zde cenné rady.
Přijeďte do Gorolistánu, já vás naučím, jak se pije kořalka z achtliků, vy mi za to dáte tisíc korun a pak jen budete koukat, jaká moudra se z vás po třetím achtliku začnou sypat. Ani to nebudete stíhat zapisovat.
Jo, ještě technická, achtlik je osminka litru, tak si sežeňte nějaký vercajk. Své achtliky vám nedám, ani neprodám, protože se dost blbě shánějí.

Průměrný počet slepic: 3.4 (12 hlasů)

Právě proto většina z nás - hnusných a debilních gerontů - nelibě nese tzv. školské reformy, nové názory, nájezdy neziskovek na naši mládež.
Právě proto je ojropská mládež masírována "nutností" života v nadspotřebě (půjčky, nutnost mít možnost užívat všechny moderní vychytávky), právě proto je mladým vtloukáno, že nejsou národ, že není historie, není minulost a pořád jen svítí sluníčko...........

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

skutečně muslimové?
Co když jsou většina z nich prachobyčejní žoldnéři?

Příslušníci francouzské cizinecké legie také vyřvávají, že za Francii. A přitom většina z nich byli/jsou jenom zločinci, kteří se tak vyhýbali/vyhýbají leckdy i mezinárodnímu stíhání. Francie tají jejich pravou identitu, jsou to nájemní žoldnéři , vykonávající pro Francii tu nejšpinavější práci vč. hromadných vražd, mučení, terorismu.
Alžířané a další Afričané mají na její řádění dost "barvité" vzpomínky; tedy ti, co to přežili. A ti, co přežili, si pamatují...

USA si na špinavou práci rovnou najímají domácí "agentury", které "zaměstnávají" stejný odpad jako francouzská cizinecká legie.
O ruských "vagnerovcích" si také netřeba dělat iluze.

Jaký je tedy vlastně rozdíl mezi ISIS a žoldnéřskými bojůvkami "vyspělých západních demokracií"?

Průměrný počet slepic: 3.8 (11 hlasů)