Referendum o Pirátech

Autor
Štítky

Včera jsem doma chystal zateplení nového vikýře na střeše a jedním uchem jsem poslouchal rozpravu poslanců k navrženému vyslovení nedůvěry vládě.  Pokud jste to ještě neviděli, nechte to plavat. Ztráta času. Desetkrát omleté kecy pořád dokolečka. K tomu komunistické tanečky, které Vojtovi Filipovi zařídí, aby od Andreje něco ukáplo a zcela zbytečná snaha ČSSD zachránit pozice. 

Zajímavý byl asi jen Babišův projev o Pirátostánu -  kdy skoro křičel, že tady nechceme migranty, nechceme se dělit ani o auta ani o baráky. Tak nějak to vyznělo jako začátek volební kampaně. Zcela jistě se zítra někdo najde, kdo Babišovi otluče o hlavu, že v jeho slavném snáři z předchozích let ještě mluvil jinak a se sdílenou ekonomikou neměl problém. Takže bych si myslel, že babišovi marketéři dostali dobře zaplaceno a vyhmátli leitmotiv letošních voleb. 

Na jedné straně progresívní Piráti  a Starostové, kteří už se svými představami o budoucnosti přišli. Na straně druhé pak bude Babiš hájit starý svět. Koneckonců proč ne. Mára Prchal mu zařídil, že pro podnikatele byl pravičák, pro důchodce byl levičák, tak proč by nemohl být i konzervativec pro ty, kteří se teď lekli vlastní odvahy a začalo jim docházet, co nám ti mladí krásní a chytří chtějí po volbách připravit. 

A mezi tím se plácá ODSka, jejíž předseda ve své strategické moudrosti obětoval část voličů, kteří koalici s TOPkou nemohli vydýchat. Pak si přibral milé krajany z KDU, kteří celkem nepokrytě kopou za ladsmanšaft, což ODSce zase sebralo voliče. A nakonec se z pokrokového mladého muže stalo šovisnistické prase, což spolukoalici sebralo většinu TOPáckých hlasů. Ve strategické rozumnosti Fiala nadále prohlásil, že s Babišem koalu nikdy neudělá (i když mají prakticky totožný volební program)...  Co z toho plyne? Že Piráti s Babišem se o modroptácké voliče rádi podělí.  Výsledkem bude oslabená ODS a Pekarová Adamová na koni. Jinak nic. 

Piráty jsme tu probrali už dost důkladně. Sice nám teď jejich představitelé tvrdí, že půjdou jen po velkých penězích a velkých firmách a mlalého českého škudlila, co si vydělal na dům, nechají na pokoji, ale zatím dělali přesný opak. V Praze omeziují vjezd aut a zároveň zdražují hromadnou dopravu. Je to pár dnů, co prošla tiskem krátká noticka, že v městských bytech razantně zvedli nájemné.  Kdo vládena Praze? Hřib. Jedna a jedna jsou dvě. A k tomu to jejich ojroudavačství... 

Všimněte si, že ani příznivci Pirátů nesouhlasí s těmi šílenými nápady. A tak tvrdí, že jde o hoax. Žádný pirátofil se hrdě nehlásí k těm sociálním experimentům s daněmi a bezuhlíkovou budoucností. Tvrdí, že to tak není. Zavírají oči sami před sebou. I leckterým pravdoláskařům už začíná docházet, že je sice hezké bojovat proti Babišlovi, ale jeho případným odstraněním to neskončí.  Svým způsobem si totiž přáli Babišův volební program, ale bez Babiše. 

Povšimněte si další části Babišovy kampaně, kterou navíc platí stát - udělat tečku za koronavirem. Už jsem tu psal, že si můžeme všichni myslet co chceme, ale Babiš si přes všechny chyby a problémy nakonec prosadil svou - testování a očkování. Dopracoval se k sto tisícím dávkám denně a ještě zrychluje. Dopracoval se k nějakým dohodám se sousedními státy, dopracoval se k nějakému covid pasu. Vsadil na vědeckou kartu. Že proočkování populace udělá za covidem konec. Že na podzim možná covid bude, ale už nebude nic zavřené a zřejmě už ani nebudou nutné ty covid pasy, protože kolektivní imunity bude dosaženo. 

Já samozřejmě nevím, jestli soudruzi vědci někde neudělali chybu. Nevím, jestli se nezačnou rodit postižené dětičky tak masově, že to nepůjde ututlat. Nevím, jestli covid neudeří plnou smrtící silou i přes pět milionů naočkovaných. Ale po roce dohadů o účinnosti a smyslu opatření tu bude jasný a nezpochybnitelný fakt - pět milionů naočkovaných. A mezi námi... já myslím, že to Babišovi vyjde. Že v září nastane druhá část kampaně, kterou pro Andreje opět zaplatí stát - slavnostní ukončování opatření a to tak, aby týden před volbami skončilo o to poslední. Pokud mu tohle vyjde, budou si chřipečkáři i Volný muset najít jinou hračku, aby mohli mluvit o iluminátské nadvládě nad světem. Ale v tíéí chvíli už většina odpůrců očkování bude už také zaregistrovaná na pigáro. Budou se za to stydět, ale udělají to. Zůstane jen pár zaťatých, kteří budou jen pro smích. 

Jo a Okamura se včera projevoval opět jako naprostý tlučhuba.  Ale možná je to mojí osobní antipatií k němu. Nenechte se mnou zviklat a udělejte si vlastní názor. 

A teď počítejte se mnou. Na jedné straně progresívní Pirátstvo. Na druhé straně pravičák/levičák/konzervativec Babiš.  Mezi tím rozhádaná/rozpadlá spolukoalice. ČSSD mimo i kdyby navrhovali třídenní pracovní týden. Okamura pořád stejný, pořád na svých. A Volný, kterému jeho téma pomaloučku vyklouzává. A reálné nebezpečí, že Piráti vyhrají a sestaví vládu... 

Jás i vlastně dovedu představit, že Vlk bude muset popřít sám sebe a po osmi letech vybídnout voliče, aby to hodili Babišovi, protože všechno ostatní je horší varianta. Nebo někdo víte o nějaké lepší? Existuje nějaká reálná možnost to někomu hodit, aby z toho nebyl pirátský ojrosen? Aby z toho nebyly ty zdaněné nemovitosti, migranti a ojrobonzování ve velkém?  Samozřejmě i Babiš něco jiného říká a něco jiného dělá. I on musí tančit mezi vejci. I on musí podkuřovat, kupovat předražené vrtulníky a vyhošťovat ruské agenty. 

Základní otázka do voleb se mi zda býti jasnou... Je lepší oligarcha přihrávající si ojrodotace, nebo mladí komsomolci a jejích verze beztřídní a bezemisní společnosti? 

Aby bylo jasno, já nevím, jak dopadnou volby. Ale předpovídám, že Piráti a Babiš budou mít zhruba stejně a zhruba stejně bude mít i ODS/spolukoalice a Okamura. Nakonec to celé bude ležet na komunistech, pokud se dostanou. O premiérovi rozhodně maličká nepatrná většina vzniklá možná i z přepočtů hlasů na mandáty. Okamura bude muset jít s Babišem a Fiala chtě nechtě bude muset jít s Piráty. 

Letošní volby budou především referendum o pirátském programu. Hlavní motiv voleb bude o tom, zda si nechat to, co tu máme i s tím nemilovaným miliardářem a nebo přeorat ve společnosti takřka všechno. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.3 (94 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Právě i proto, aby těch 5% komunistických hlasů nešlo rovným dílem mezi Babiše a Piráty, to hodím jim. A stejně nakonec povládne Pirátostan s ANO samozřejmě bez Babiše v čele. Ten si bude užívat zasloužený odpočinek (samozřejmě nikoliv v chládku, ale s Monikou někde na Bahamách).
Jo, a budu moc rád, pokud se s touhle prognózou budu mýlit. Protože taková koalice samozřejmě neotevře stavidla migraci naplno jen potajmu a škvírou, ale jinak všechna euroagenda počínaje grýn dýlem, přes cenzuru a kriminalizaci "dezinformátorů", debilizaci školství, boj s Ruskem, až po LGBT agendu pojede naplno. Je mi to líto a je mi z toho kvůli svým by dětem smutno.

Průměrný počet slepic: 4.4 (37 hlasů)

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

Docela o tom uvažuju taky - s jednou douškou - kroužkovat - vykroužkovat strejce politický živnostníky a zajímat se kdo je kdo a za kterou frakci.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

,,Pokud mu tohle vyjde, budou si chřipečkáři i Volný muset najít jinou hračku, aby mohli mluvit o iluminátské nadvládě nad světem. Ale v tíéí chvíli už většina odpůrců očkování bude už také zaregistrovaná na pigáro. Budou se za to stydět, ale udělají to. Zůstane jen pár zaťatých, kteří budou jen pro smích." Proč ? Inu proto, že až to všechno rupne(a dojít k tomu musí), pro smích budete vy a všichni svědci covidovi. Jste opravdu tak trestuhodně neinformovanej, že neznáte Klause Schwaba a jeho,, Great reset?". Nebo ,,Calerghiho doktrínu ?" Nevíte nic o deBill Gatesově ,,zlaté miliardě" a hláškách ,,jestli se nám podaří naše práce s vakcínami, snížíme zasadně populaci lidstva?" Copak nečtete nic jiného než vlastní kydy ? Klidně jste se nechal vakcinovat experimentální vakcínou a stal se dobrovolně pokusným morčetem a ohrozil tak celou svou rodinu ? Tady už vůbec nejde přece o bezpečí lidí. Tady jde o cílenou fašistickou touhu ovládnout všechny obyvatele planety jako ovečky. Náhubky už máme a vodítka taky. Vy už máte i apartheidový průkaz. ,,Nic nevíš Johne Sněhu."Je mi vás líto. Ale komu není shůry dáno, ,,z ředkviček sochu nevysochá." Amen pravím vám.

Průměrný počet slepic: 3.8 (36 hlasů)

Margone jen jeden příklad za všechny: Vy víte kdo je Klaus Schwab? Fakt to víte?  Přečetl jste si o něm alespoň článek na wikipédii? Víte něco víc o tom great resetu?  Například jak s ním, přišel, kde o něm mluvil, za jakých okolností? 

Klaus Schwab je jen takový evropský Okamura... tlučhuba o úroveň výš. Typický představitel toho dnešního propojení byznysu, politiky a neziskovek. Kancelářská myš, která se živí tím, že si vymýšlí agendu. Jako všichni úředníci. Takových Schwabů je všude plno. Máme jich plná ministerstva i firmy. Jsou to ti manažeři pro implementaci stoprvního ojronesmyslu. A stejný ojronesmysl je ten jeho Velký reset. Já si to totiž fakt přečetl. A je to stejný ptydepe jako směrnice o šetření energií. Schwab nikdy nic neudělal, nikdy nic nedokázal, ba nedokáže ani utlačovat. Je to jen vysoký úředník, který dávno ztratil kontakt s realitou. A aby si udržel post, vymýšlí různé pitomosti, které pak nechává dlouze těžkopádně a draze schvalovat - prostě si vytváří kancelářskou práci v teplíčku díky tkeré může jezdit po drahých hotelích a tam kecat kraviny. 

Vůbec se jeho great resetu nebojím. Žádný nikdy nebude. Lidi jako on by neuměli zorganizovat ani noc dlouhých nožů. 

Průměrný počet slepic: 3.4 (20 hlasů)

...osobností WEF je jen takový evropský Okamura....

Co se tady všecko člověk nedozví.
Jasně že vynalézá, zavádí , rozvíjí atd. důležité (nehodnotím přínosy a ztráty !!) agendy. Bez nich by pak nebylo ani přináležitých agentů...ani agentek.
Lenin byl taky dlouhá leta jen tlučhuba ? Anebo zakládal, zaváděl , rozvíjel atd. důležitou agendu ?

Ty kraviny (pro někoho však program , návod, instrukce, rámec řešení apod.) ale poslouchají docela vlivní lidé, mám dojem, že se jimi i nechávají ovlivňovat.....
--------------
Tak že prý bude se možná moci očkovat najednou proti hnedle to dvěma kmenům chři...eh, nebezpečné covidové nákazy. Protože se zjistilo, že máme dvě ruce.
Ani se raději nezamýšlím nad tím, co by mohlo nastat, až dotyční experimentátoři zjistí, že máme taky dvě půlky zadnice.

Tři mouchy jednou ranou ?
Hmmm...hlavně ne jedna moucha....nebo králík.....

Průměrný počet slepic: 3.6 (17 hlasů)

Vidláku milý, díky. Začíná mě zajímat Sympozium. Berete ještě přihlášky?

Zatím bez slepic

Jasně beru

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Čtu velmi mnoho. 500 stránek je můj denní limit. A to mluvím jen o tištěném slovu. O internetu nemluvě. Mám to tak nastaveno už od dětství. Ale to je dlouhý příběh. Píšete tady o Švábovi, jak je to jen kanclmyš. Já bych vám velmi rád dal za pravdu. Ale ono to tak není. Zmínil jsem ve svém komentáři i jiné ptáčky. Těm jste se vyhnul. Ale ono to všechno souvisí. Teď se pojede ,,green deal," protože skončila chřipková sezóna a covid nebude až do podzimka(respektive do voleb) aktuální. A uvidíte, že mi dáte za pravdu. A taky globální oteplení. I když je letošní jaro pod průměr. Ale voni si to zas nějak zdůvodní. Víte, já si nehraju na nějakého Nostradama. Ale na moje slova dojde. :-). Koneckonců, vy víte, že moje názory jsou celou doby pobývání na kydařském dvorku konzistentní. A jsem vám za tuto platformu vděčen. Nicméně, musím trvat na svém a promiňte mi. I přes všechny odkazy, které jsem vám poslal i do mejlu, jste stále trestuhodně neinformován. Já chápu, že máte velkou rodinu, zaměstnání, a hospodářství. A ještě k tomu blog. A vo tom to je. Když děláte tenhle blog, měl byste se více zajímat o aktuální témata na alternativě. Ne jen tupě přejímat názory z MSM a pak nám tady naservírovat, jak nepotřebujete žádnej AERONET, Zvědavce či Novou republiku, jak jste nám již v jednom z posledních článků vmetl. Vy byste naopak tyto servery číst jako autor blogu měl. Často se stává a já si toho všiml, že reagujete ve svých článcích s opožděním na věci, které už alternativa vyřešila a popsala. Chyba !!! No nic. Přesto si vaší práce cením a děkuju vám za tento prostor k vyjádření. Mějte se i s rodinou co nejlépe. Margon.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

Ty všemocné elity jsou asi neschopné, když od války narostl počet lidí víc než 3x za pouhých 75 let. Proč nás neotrávili vakcínami už dřív? Proč vymýtily vlády společně pravé neštovice, které zabily několik set milionů lidí jen po roce 1900? Dnes jsou vakcíny vyráběny v různých státech různými způsoby, těžko se někdy USA, Británie, Rusko, Čína dohodnou na manipulaci vakcíny...Kdyby opravdu byl úmysl lidstvo redukovat, mohli vypustit něco ještě účinnějšího co se týká virů než kovid cílící především na seniory, kteří už děti dávno zplodili. Kovid, ať už vznikl přirozeně nebo utekl z laboratoře, "jen" urychluje už dávno probíhající globalizaci - robotizace, automatizace, sílící závislost Západu na dovozu skoro všeho, rozvoj eshopů atd. I v Číně ten sociální kredit začali chystat dřív. Pokud je v plánu orwellizace daná logikou technologického vývoje, bez kovidu by to stejně nastalo cca o 3-5 let později. Btw Izrael už ruší rozlišení očkovaných a neočkovaných, uvolní přístup ke službám všem rovnocenně.

Průměrný počet slepic: 3.3 (8 hlasů)

Margone... kdo je ten další, kterému jsem se vyhnul? Dávno mrtvý Kalerghi? Nebo Bill Gates, který sice má všude prsty, ale v praxi nic neudělal? Jen vlastně rozfofroval malé procento ze svých peněz, aby se mohl nechat oslavovat jako mesiáš...   Zhruba dělá totéž jako Bono z U2, akorát na to má víc peněz. 

Já nevidím nikde žádného světového schopného Hitlera. Já vidím jen novodobou šlechtu. Která se v předchozích dekádách dostala k prachům a díky nim se odtrhla od reality.  Žijí ze své velikosti a vlastně jen proto, že my dole ještě jejich řády respektujeme. Ale už to nebude trvat dlouho. 

A já? Já nebojuju vaší válku. Já bojuju tu svojí. Tak jak umím. Píšu o světě z pohledu venkovského vidláka. Neaspiruju ani na povstaleckého vůdce, ani na lidového hrdinu. Nepíšu abych byl s nějakou myšlenkou první. Nehraju si na etalon pravdy ani morálky. A když něco považuju za blbost, tak to prostě řeknu. Nikomu to nevnucuju.  Na mém dvorku jste vítán. Ale do vaší války nepůjdu. Připadá mi, že střílíte do prázdna. A skutečnému nepříteli to samozřejmě vyhovuje. 

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

,,Nebo Bill Gates, který sice má všude prsty, ale v praxi nic neudělal?" On nic neudělal ? Jen narval prachy do WHO a vás zblbnul natolik, že jste se nechal vakcinovat a ohrozil tak vlastní rodinu ? Já chápu, že do mojí války nepůjdete. Myslíte si, že střílím do prázdna. Možná. Ale vy už jste dávno střílet přestal. Sedíte ve sklepě a třesete se aby vám nespadl barák na vchod do krytu. A ještě máte na svých nábojích napsáno: ,,Já nic,já muzikant."

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

Margone... prosím řekněte mi, jak jsem ohrozil vlastní rodinu tím, že jsem se nechal očkovat? 

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

Očkováním jste si zkrátil čas vámi strávený na tomto světě, obzvlášté pokud jste dostal sračku typo mRNA s antigenem C19.

Žádně geneticky postižené děti se rodit nebudou. Tím určitě narážíte na námitky odpůrců očkování. Ona se ta změna DNA (kontakt RNA s buněčným proteinem) buněk projevuje tím, že se urychlý stárnutí té buňky.

Pokud nevěříte, zjistětě si info o vakcíne (mRNA s antigenem) pro kočky proti "kočičí rýmě" a jak se změní průměrná délka očkovaného koťátka proti neočkovanému.

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)

Tomu říkám zápal pro věc. Myslím, že budete dobrý barikádník. Já slyšel, že to všechno řídí Rohtschild z kabiny vesmírné stanice, kterou mu sesmolil Musk :-)

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

ANO stojí i padá s Babišem - zmizí Babiš, zmizí ANO - jsou na scéně už dost dlouho, ale žádné zářné tváře se v hnutí neobjevují neb je všechny předseda přezáří.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

že 30 let po revoluci budou komunisté poslední konzervativní strana v téhle zemi..

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Když si chcete nakrást, jste revolucionář opovrhující pravidly.

Když jste si nakradl, tak jstče konzervativní zastánce pravidel.

To by tak hrálo, abyste přišel o poctivě nakradené.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

gernic viagra <a href=" http://viagracnd.com/# ">how much does viagra cost with out insurance</a> - viagra what dosage?
https://viagracnd.online# viagra pyschological
generic vs brand name viagra torrvui <a href=https://viagracnd.online#>can you shoot viagra yfkiefp</a> viagra onlnine

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

stromectol tablets buy online <a href=" http://ivermectinon.com/# ">stromectol ivermectin for humans</a> - ivermectin rx

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

cheap medication <a href=" http://prescriptiondrugson.com/# ">prescription drugs without doctor approval</a> - medications for

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

lexapro 20mg <a href=" http://lexaprost.online# ">lexapro generic</a> - lexapro tablets price

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

stromectol without prescription <a href=" https://stromectolgnr.com/# ">ivermectin 3mg pill</a> - ivermectin 3mg tablets

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

vitality ed pills <a href=" http://pillgtr.online/# ">prescription drugs without doctor approval</a> - ed medicine online

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

clomid <a href=" https://clomidgtr.com/# ">clomid 100 mg tablet</a> - clomid no prescription

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

prednisone without prescription medication <a href=" http://prednisoneizi.online/# ">prednisone</a> - prednisone 250 mg

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

ivermectin cream <a href=" http://ivermectinizi.online# ">ivermectin for humans where to buy</a> - ivermectin 12

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

ivermectin 4000 mcg <a href=" http://ivermectinizi.com/# ">ivermectin for humans where to buy</a> - ivermectin 50

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

ed treatment options <a href=" http://canadarxmgz.com/# ">ed pills from canada</a> - male ed drugs

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

best place to buy viagra online <a href=" http://viagramgz.com/# ">buying viagra online</a> - best over the counter viagra

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

e-cialis hellocig e-liquid <a href=" http://cialismgz.online# ">cialis discounts</a> - buy cialis free shipping

Zatím bez slepic

In reply to by Ziim (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zatím bez slepic