Připraveni převzít okamžitě odpovědnost za vládu v zemi

Autor
Štítky

Tohle řekl předevčírem Petr Fiala - náš budoucí premiér, když se sešel s lídry své velké koalice. Pak naklusal za Zemanem, který v klidu seděl v křesle a vypadal na fotce úplně normálne. 

 Zeman má údajně výhradyk jednomu jménu (piráta), ale jinak je vše v nejlepším pořádku. Fiala se stane premiérem příští pátek, pak se bude chvíli šolíchat vláda a pak už to prostě bude. Možná...  

Nebudu probírat všechna jména ministrů budoucí vlády, i když se k některým dneska dostaneme. Ale když se na budoucí vládu podívám svým vidláckým okem, tak mohu říci, že se opravdu naplnily všechny tužby demobloku od A do Z.  Je tam zastoupeno všechno.

Vítek Rakušan, který nám teprve předvede, co je to svoboda projevu a jestli ještě bude nějaká svoboda i po projevu. Hamáček s jeho ministerstvem pravdy byl slabý odvar toho, jak se teď bude postupovat proti dezinformacím. 

Lipavský nás povede do laskavé náruče EU, které budeme odezírat ze rtů a i nevyslovené ojronesmysly budou automaticky přijaty. Zřejmě se budeme moci rozloučit nejen s dostavbou Dukovan, ale i s ruským plynem. Sekundovat mu bude druhý takový - Mikuláš Bek - ministr pro evropské záležitosti. Doufám, že budou mít kanceláře hned vedle sebe. 

Na spravedlnost bude dohlížet člověk, kterému jeho vlastní modroptáčtí kolegové říkají Don Pablo. 

Vědu a výzkum povede největší blbka ve sněmovně. 

Školství povede nejohebnější páteř, která BISku nejspíš zaangažuje nejen do výuky dějepisu, ale pro jistotu i do sledování učitelů. 

Zdravotnictví dostala do ruky strana, která dokázala uzdravit invalidy jediným škrtem pera. 

Kulturu povede Martina Baxa - to je ten plzeňák ne? Godote, neříkejte mi, že to je náhoda. Tam u vás v Plzni se vždycky vylíhnou neuvěřitelní týpci. Pospíšil, Arenberger, Baxa, Volopich... 

Doplněno 18.11.2021 v 8.00 - jak jsem mohl zapomenout na Věslava Michalíka, který jasně říká že Green deal je realita  a s dostavbou Dukovan můžeme klidně počkat... 

Obranu povede Černochová = ještě více amerických vojenských hračiček, cena nerozhoduje. 

V celém tomhle panoptiku vidím vlastně jen jedno světlé místo. Tedy pro mě osobně. Pro většinu z vás ne. Já jsem totiž křesťan se spořádanou rodinou, žádné rozvody a mám pět dětí. Na ministerstvu sociálních věcí sedí strana, která má pro takové lidi slabost. Já jsem sice evangelík, což mě trochu limituje, ale naše církev dělá všechno pro to, aby se zase stala katolickou, takže já dobrý. Mám proto maličkou naději, že stále budu na svých pět harantů dostávat dětské přídavky, možná mi i trochu sníží daně za každé dítě nebo tak něco. Ale nijak se na to neupínám, protože umím počítat a nejsem si jistý, jestli si zrovna Jurečka u Stanjury něco vybojuje. 

No a zřejmě budou mít radost i neočkovaní, protože Martin Kupka se už nechal slyšet, že umírání na covid je normální, nedá se s tím nic dělat a život musí jít dál. Vůbec to tahle vláda bude mít s covidem zajímavé - na jedné straně budou přesvědčovat neočkované, aby se očkovali, že očkování je zachrání a na druhé straně bude přesvědčovat očkované, že je očkování málo chrání a musejí si dát třetí dávku.  Ke kovidu se dostaneme zítra - musíme si říci, co je nového, dneska se prosím bavme o vládě. 

Vidíte, jak dokonale se vyplnily tužby demobloku? Já se nedivím, že Mikuláš Minář a ostatní michprdi mají radost. Ono se jim to dokonale povedlo. Na jejich ojrodemokratické obloze je jen jeden malý mráček - podvedení Piráti. Ale z toho mraku nezaprší. Jen tam trochu hyzdí tu dokonalou eurounijní modř. 

Všímáte si ale, že se tyto tužby naplnily poněkud pozdě? Naplnily se v době, kdy se Evropa bude muset rozhodnout, zda chce ruský plyn a nebo zda chce zmrznout. Kdy Merkelová musela telefonovat s Lukašenkem. Kdy Čína kraluje praticky ve všech technických disciplínách.  Kdy prachy miliardářů tečou pod ruskou ochranu, protože Putin je důvěryhodnější než Brusel.  

Naplnily se v době, kdy se unijní HDP propadá, kdy se nám v ojrópě vůbec nedaří zkrotit jedno trochu divočejší  respirační onemocnění, kdy se ukazuje, že naše zdravotnictví by mělo být vzorem pro svět a ne naopak. Sny všech líbodémo přišly v době, kdy si Vidláci kupují elektrocentrály, protože blackoutech nemluví jen konspirátoři na svých obskurních webech, ale říká to i Dana Drábová. 

Bude to Lipavský, který bude muset promluvit s nějakým šestaosmdesátým Putinovým podtajemníkem, aby prosím pustili nějaký ten plyn. Bude to Černochová, která zjistí, že u našich hranic je vyzbrojené Polsko, které si to v současných poměrech vlastně může klidně rozdat i s Německem. Bude to Langšádlová, která zjistí, že nerozumí ani slovo z toho co jí říkají. Bude to Stanjura, který bude muset zdůvodnit, proč se teď nedá zrušit EET a nebo bude zdůvodňovat, kam zmizely daňové příjmy. Bude to Válek, který bude buďto vyhlašovat lockdown a nebo předělávat zdravotní péči tak, aby neočkovaní buďto platili nebo mřeli. Bude to Mikuláš Bek, který kvůli bruselskému chaosu bude každý týden říkat něco úplně jiného. 

A jakmile v Německu na nějakém větším území zhasne proud, tak se tam dost změní poměry. Jako že se vykašlou na nějakou certifikaci Nordstrýmu, vykašlou se na Ukrajinu, přijdou noví, co se nezakecají, domluví se s Putinem a bude to Fiala, který to pochopí až jako poslední a bude muset zdůvodnit, proč je ze dne na den u nás všechno jinak. 

Máme inflaci jako prase, která nejvíc vyluxuje konta právě voličům této vlády. Těm, co mají u Prahy dům a desetimilionovou hypotéku. My na vesnici budeme samozřejmě také biti, ale my přece jenom máme většinu peněz uloženou v uhlí, krmení pro prasata, sazenicích, víně, pálence a plných zavařovačkách, takže nás inflace obere o něco méně. A máme vlastní studny. 

A do toho bude Blažek vyhlašovat nové zákony na potírání dezinformací a Rakušan se stane vrchním inkvizitorem. 

A Biden se možná domluví s Čínou na "sjednocení" s Taiwanem.  Doufám že v té době ještě bude Krysík ve funkci. 

 

Nepředstavitelné? Události běží takovým tempem, že tohle všechno se může stát už tuto zimu. 

Takhle to ale bývá - nejkrásnější a nejlepší parní lokomotivy se postavily v době, kdy už bylo jasné, že diesel na železnicích zvítězí. Nejkrásnější a nejlepší bitevní lodě vznikly v době, kdy už mořím kralovaly lodě letadlové. Nejúspornější a nejjednodušší motory vznikly v době, kdy už bylo jasné, že se půjde cestou snižování emisí a ne snižování spotřeby.

Stejně tak i teď - Nejdokonalejší liberální demokracie říznutá Havlem sestavila vládu v době čínského prvenství a dokončené ruské emancipace. V době, kdy USA ustupují a sice se tváří, že ustupují jen někde, ale ustupují všude. V době, kdy se projevily všechny chyby posledních třiceti let a projevily se jak na sviňu pěkně naráz. V době, kdy je nevolila ani polovina voličů a jejich vítězství zařídily přepočty, nikoliv voličská vůle. V době, kdy mají jejich protektoři starostí nad hlavu. 

Já toho Fialu vlastně lituju. Je dobře, že si sám neuvědomuje, do čeho jde. 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (201 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Ještě, že nemám vlasy.
Z vlády národní spásy
vstávaly by mi hrůzou
co udělají s lůzou.
Jestli mi vezmou fufajku
dají svěrací kazajku
přitnou mi daně ze žití
ponechají na dožití
aspoň chlebové kůrky.
A nechci vidět burky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (72 hlasů)

Vida, fufajka. Jste znalec....

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

... nadchází čas klasické normalizace. Tentokrát pod taktovkou EU a Bílého domu. Předpodělaní vládní i parlamentní politici budou papežštější než papež a větší poturčenci než Turci.

Průměrný počet slepic: 4.9 (61 hlas)
Trvalý odkaz

Není třeba mít velké obavy, stačí se ohlédnout zpět. Hodně dlouho se potácíme prostorem a podle opozice, té či oné, se nic nevede. Tak teď se bude vést ještě o něco méně. Z části podle Vidláka a z části podle měnícího se světa. Nic nového pod sluncem.
Tato země si dlouhodobě neumí vládnout. Je rozdělená hlubokými příkopy sem i tam. Uvidíme ale, jak si povede v těžkých časech. Uvidíme kdo se nám zrodí a uvidíme kam spadneme. Do propasti se řítí celá EU se svými klady i zápory a my jsme jen malá, čerstvě obnažená část.
Asi se všichni shodneme, že prožijeme zajímavé časy a budeme spokojeni, když je přežijeme bez ztráty květinky, jak to bývalo blahé paměti.
Každá doba si zaslouží svoji vrchnost. Jak moudré - asi lidi, nedá se napsat muže a ženy - tak i nemoudré, ba i blbé. Stále ještě platí, že za svoji vládu si může národ sám ale obávám se, že nějaký kratší čas to bude jinak.
Svět potřebuje spotřebitele, tak přežijeme.

Průměrný počet slepic: 4.5 (37 hlasů)
Trvalý odkaz

Tím dřív se znemožní. Dnes nastalo i zděšení na iDěsu, trollové měli co dělat aby zděšení nebylo tak velké.

Průměrný počet slepic: 4.8 (33 hlasů)

a copak se tam stalo, Kartous dostal chřipku?

Průměrný počet slepic: 3.9 (12 hlasů)

In reply to by blbíš (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vadí Stanjura, Blažek, Lankšádlová, či jak se ta baba jmenuje, o ní psali nehezké věty jako že neví nic, natož něco o vědě. Jurečka prý jako traktorista rozryje co nemá.

Pak jsem proklilka diskuzi pod článkem jak Fiala, Pekari a Vystč mluvili o covidu, že s nimi vláda nemluví, což není pravda, a co se bude dít. Opět zděšení těch hlupců, že tohle od Fialy nečekali, že žádná opatření nebudou dodržovat. Dále si někteří vzpomněli, že Válek nechodil na vládu i když byl zván a že jejich ČT 24 se budoucího ministra nedočkala, protože odmítá veškeré nabídky k rozhovoru. Prý aby neřekl něco nepopulárního.
Tož tak.

Průměrný počet slepic: 4.8 (48 hlasů)

vaše doporučení jsem musel také kouknout do tamních diskusí. Možná stejně výživná je k vyvolání zombie Pravdy a lásky. Euronáckové jsou tam celkem v menšině a nestačí plivat kolem sebe "kremelskými trolly" a jak se nám nový Lenin z e-mauzolea zasadil o svobodu. Bohužel, stále je ještě dost lidí, které Alzeimer nestačil požrat a třeba já si pamatuji, jak Havla a jeho bandu museli pár dnů po Velkém Zifčákově sedmnáctém doslova probudit z letargie, nevěděli která bije, kdy študáci už dávno roznášeli letáky a chystali se na stávku. Tehdy jsem měl jen informace z dezinformačních kanálů typu Svobodná Amerika či Hlas Ameriky a Havla jsem znal delší dobu jako šéfa Charty, ale co je to za člověka, jsem samozřejmě nevěděl. Podle hlasu jsem si ho představoval diametrálně jinak, než když jsem ho pak viděl naživo. Stejné jsem to měl s Nohavicou.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

In reply to by Auto (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zpětně viděno, elitní klub netáhel a chytrolínů všeho druhu, financovaný zřejmě zajímavými penězi zvenčí.
Já se na přelomu 70/80 marně snažil zjistit, jaké je znění Charty 77 a nešlo se k tomu textu ani dostat, natož ho nějak demonstrativně podepsat. Ze svého okolí jsem věděl jen o jednom divousovi, který dělal údržbáře v bytovém družstvu a o kterém se říkalo, že jeho jméno četli na Svobodné Evropě.
No. O nějakých patnáct let později se čirou náhodou dozvím (kolega z oboru dělá pro fízly), že tentýž chartista z byťáku, měl už velmi dlouho přiděleno své registrační číslo, krycí jméno a že jen v oblastním archivu StB (v centrálním nevím), ve kterém existuje složka, kterou si estébáci vedli na podvratného živla, leží taky tři 5cm tlusté složky zpráv a informací, pocházejících jen od tohoto "chartisty" a za pětadvacet let jeho udávání a chartování. Tož tak asi s chartisty.
Nevěděl jsem v 89, kdo přesně je Havel, znal jsem to jméno jen z doslechu, taky z VOA a RFE. Zato o Dubčekovi jsem díky jednomu učiteli věděl všechno potřebné k tomu, abych si mohl vytvořit názor, co to je za člověka.
Obecně se na menších městech o disidentech nevědělo vůbec nic. Jak se tedy později ukázalo, tak to byla velmi privátní sebranka, skrznaskrz prolezlá estébáky a práskači obecnými. Čas od času s nimi StB udělala krátkodobou "dohodu o neútočení", semtam někoho pustili z basy, někomu vrátili důchod, ale vždy výměnou za informace a jak se taky později ukázalo, tak i za tvrdou měnu, kterou to celé bylo financováno.
Netušil jsem, že manželka toho údržbáře z byťáku, si může dovolit nakupovat šminky v Tuzexu. Jen do té doby, než jsem ji v Tuzexu okresního města sám potkal - stojíc ve frontě, s usmolenými a od tiráka za 4,50 vysomrovanými 150 bony na džíny Levi´s.
Stál jsem asi tak 2m od pokladny a viděl jsem na ni - paní údržbářová platila anglickou stolibrovkou a pokladní se jí docela srozumitelně ptala, jestli chce vrátit v bonech, nebo v korunách.
A mezitím došla řada na mě a já byl takříkajíc v řiti, neboť Levisky mezitím, než jsem sehnal bony, zdražili na 155 bonů a já musel jít před Tuzex dokoupit od veksláků pět bonů. Než jsem se stihl vrátit, tak Levisky už nebyly a já čekal další měsíc, než zase nějaké přivezou. Ostatně, bylo velice zajímavé pozorovat typy lidí v tom Tuzexu - ve většině případů naprosto obyčejně, až skoro šedivě socialisticky oblečení pánové, semtam nějaká nafintěná dámička, co už na tři metry byla cítit, jako ruské kurvy kufr.
Koncem 80.let a pak hlavně po převratu, ze mě lezly iluze ven, jak hlísty ze zdechlého psa..

Průměrný počet slepic: 4.8 (34 hlasů)

Bylo mi v 68 šest let a na Slovensku jeho jméno rezonovalo dlouho.
Havla si také nepamatuji, nikde nic, Svobodnou Evropu jsem neposlouchala a když jsem začala chodit s manželem a on ji naladil, tak se otci naježily vlasy, že připomínal dikobraze.
Víckrát to nedělal :-))
Tatík se bál, měl na něho pifku nějaký blb, kterému vadilo, že je řecký emigrant a tuze mu zatápěl, když chtěl jet za sestrou do Jugoslávie. Pak zakládal Občanské fórum.
Havel, co jsem četla, byl placen ze zahraničí a většinu dolarů a marek shrabl pro sebe. Pořádal ty spanilé jízdy na Hrádečku, kde ho kontrolovala StB, aby o něj nepřišli. Bo prý dost často končil v příkopce.
Jak to řekl Cibulka? Bude tomu již 28 let, kdy u Městského soudu v Praze 14.prosince 1993 zařval na tehdejšího prezidenta Václava Havla jeho kamarád z disentu Petr Cibulka památnou větu "Vašku jsi prase, jsi hovado!" Nemám sice ráda sprosté výrazy, ale pro Petra Cibulku, který po propuštění z komunistického vězení vydal tzv. Cibulkovy seznamy spolupracovníků StB a čekal za tento hrdinský čin alespoň od spoluvězňů poděkování, mám pochopení a omluvu. Muselo být pro něj naprosto šíleným zklamáním, že právě jeho kamarád a bývalý disident, prezident Václav Havel, se postavil u soudu proti tomu. Nechtěl, aby byly vydány tyto seznamy lidí, kteří za komunismu udávali a donášeli pomluvy bestiální Státní bezpečnosti na slušné nic netušící občany a kvůli nimž i on, stejně jako Václav Havel, seděli v kriminále a zažili si od nich nemálo výslechů a ponížení.http://fragmenty.cz/index.php/spolecnost/item/1454-je-tomu-23-let-kdy-r…

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

In reply to by Auto (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mám to úplně stejné, já ho navíc předtím viděl na obáce nějakého časopisu, Newsweeku (vychází vůbec ještě?) nebo tak, no a tam vypadal jako Redford s knírem. Prostě i bez těch Photoshopů to tenkrát uměli...

Ale největší překvapení v tomhle ohledu byl pro mne Karel Kryl, podle hlasu bych čekal úplně jiného člověka. Taky když si člověk vzpomene na Ladislava Klema. Dabér klasických amerických tvrďáků, a přitom mohl hrát maximálně tak stranické funkcionáře okresního formátu.

Jinak k tématu, včera jsem se zase podnikl masochistickou výpravu na Twitter a tam to „zastáncům míru a pokroku“ vesměs ještě vůbec nedochází, Spílají Zemanovi, že Fialův nástup zdržuje, zatímco každému normálnímu člověku (a možná i Fialovi) je jasné, že jim tím Zeman vlastně pomáhá. Trochu se obávám, že Zemanem zase zmítá jeho pověstná ješitnost. Kdyby se teď rozhodoval čistě rozumem, tak by Fialovi řekl, že chápe, jak naléhavá je situace, a rozhodl se proto pro nestandardní kroky, jmenoval by ho předsedou vlády už včera a řekl mu, ať do pátku přivede svoje nominanty, že jim rovnou v nemocnici předá pověřovací listiny.

Průměrný počet slepic: 4.9 (23 hlasů)

In reply to by Stan Borowitz (neověřeno)

Trvalý odkaz

Takový jakýsi neduživý Vídeňáček, říkal jsem si. Ušlápnutý, stojí tam bokem, nikam se nedere....
No ale on možná ta slušnost lidská se asi váže více na drobné lidi, než na hromotluky.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

třeba takový Luca Brasi, jaký to byl hromotluk, a přitom pokory a slušnosti měl skoro tolik, co paní Pekarová-Adamová. A to už je co říct...

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Podepisuji a dokonce se mi tohle i líbí:
..."předvede, co je to svoboda projevu a jestli ještě bude nějaká svoboda i po projevu",
ale zase, jak se dalo čekat, samozřejmě NEpodepisuji:
..."Lipavský nás povede do laskavé náruče EU",
protože, nic tak neskutečně hloupého se prostě nemůže stát, neb čeho je moc, toho je příliš, copak je tady furt k nepochopení, vidláku?

Průměrný počet slepic: 3.1 (23 hlasů)
Trvalý odkaz

Někdejší ministryně pro lidská práva Džamila Stehlíková připouští, že by mohla skončit ve vězení. A je na to hrdá. Mohla by za mřížemi skončit kvůli tomu, jak mluvila o prezidentu Zemanovi a jeho spolupracovnících...https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dzamila-Stehlikova-pripou…

A proč mlela ty kraviny o zdementění prezidenta? To ji dříve nenapadlo?
Řekla :Proč Zeman zdementněl skokově? Byl hospitalizován pro metabolický rozvrat v rámci alkoholické jaterní cirhózy s ascitem, následkem abstinence ve špitálu se o něj pokoušelo delirium tremens, komplikací deliria je Korsakovův syndrom s anterográdní i retrográdní amnézií a konfabulacemi,“ vypálila na Twitteru na počátku října.
Dnes když jsem prezidenta viděla, bych chtěla znát zda tahle osoba může prozovat lékařskou praxi.

Průměrný počet slepic: 4.8 (52 hlasů)

Taky skokově?

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)

Jen kratky podotek k diskusi pod minuly clankem, jak tam psal Asfaltovy holub, ze by chtel videt diskusi Dzamily a Zemana a ze pry by si ji namazal na chleba. Nenamazal. Protoze jak pravi ona hlaska "hadat se s hloupym clovekem je jako hrat sachy s holubem. Ten poshazuje figurky, posere sachovnici a odleti do hejna zvestovat sve vitezstvi".

P.S. ten holub s vami nema nic spolecneho, ten tam byl uz v originale :-)

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

No, sice by jí pár let ve vězeňské prádelně mohlo vypláchnout z pusinky všechny ty (z prominutím) sračky, které z ní neustále lezou, ale nejsem si jist, jestli by to vůči ostatním vězenkyním nebylo příliš nelidské zacházení, kdyby s tím musely sdílet celu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Ano, pane vidláku, prohráli jste :-)

Jinak jsou to pindy starý mindy - má cenu brát vážně obavy pana Vidláka o cenu zbrojních zakázek, když tady nikomu nevadilo, když dodavatel Andrejkových kanónů těsně před podpisem smlouvy napálil cenu o několik miliardiček? Ale kdepak, o cenu tady nikomu nejde.

Prohráli jste, takže budete moci další čtyři roky dělat to, co umíte nejlépe: brečet.

Průměrný počet slepic: 1.4 (64 hlasů)

Vždyť i ty budeš dělat to, co umíš nejlíp : Dál polykat Kartouzovo sperma., viď? ;-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (38 hlasů)

Kartouzovo, než zemanovo.
Doporučuje devět z deseti respondentů.

Průměrný počet slepic: 1.5 (22 hlasů)

Tak tímhles jen potvrdil, že tvoje IQ začíná desetinnou čárkou...

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

In reply to by sh0tek (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zemanovi spermoníci jsou kaput. Nemůžete chlastat jako mužik a zároveň bejt chlap v sedmdesáti.

Jinak téma je to jistě zajímavé, kvalitu spermatu bych doporučil rozebrat v samostatném blogu. Na hnojník to sedí jak Jandák na hrnec.

Průměrný počet slepic: 2.1 (15 hlasů)

a v oboru vzdělaní k tématu (bude nutno přizvati) PhDr. Martin Putnouš, kandidát věd, bývalý fuhrer TOP09 s chotí (Nedělní otázky z ČT)

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

In reply to by sh0tek (neověřeno)

Trvalý odkaz

Divím se, že na toho anonymního dementa vůbec reagujete. Já bych ho klidně nechyl prskat...-unaví se.

Zatím bez slepic

Četla jsem něco o miliardách, ta pěnice Parkanová pak zalezla, bo ji chtěli dát do tepláků. A takových zakázek tam bylo více.

Průměrný počet slepic: 4.9 (43 hlasů)

si v tom něco i velký ekonomissimus Kalousek ?

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

Docela dobře si to pamatuji. Šéfovi Policie ČR volal, že ho dostane do tepláků, ale nechal se uchlácholit a skončilo to jen vyhazovem.

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

Tam toho bylo vic, treba vymyslene obvineni Karla Danhela ze znasilneni a podobne veci, ktere se u nas nemohou stat.

Průměrný počet slepic: 4.9 (9 hlasů)

...ten Emerikn Eprááájzl !!!.
"...American Appraisal is the founder of the appraisal profession in the United States in 1896 - the forerunner in the valuation profession......ublicly notable projects conducted by American Appraisal include, for example, a "fresh start" valuation of MCI's assets after its chapter 11 bankruptcy filing or the retrospective valuation of the World Trade Center for Larry Silverstein's court case...."

No ale naše justiční maf...eh, naše soudy měly zřejmě na věc jiný názor.
I v Mongolsku si zřejmě CASA pochvalují, nejen bobka.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

Vyhráli? Proboha kdo a co? Tobě vážně připadá, že s Lemplšáhlovou či Frndalou někde někdo cosi vyhrál? Jako delší vycházky v Bohnicích? Konkretizuj proboha, co kdo, kde a kdy jako vyhrál? Že nebude Babiš ve vládě a komunisti v parlamentu dvaatřicet let po pokojném roky předem domluveném předání moci a rozkradení a rozbití státu? To je jako vítězství koho nad čím? Smrti a času? No tak ty semelou za dalších pár let i tu vaší "liberální demokracii". K urychlení jejího konce bude stačit jedna zima bez uhlí a/nebo elektřiny. o což se tedy EU snaží, seč jí síly stačí. Nezbyde po vás ani smrad v těch "vysvěcených" kanclech. Pár z vás leda bude pro okrasu viset na kandelábrech.

Za těch dvaatřicet let jste nevybudovali prakticky nic. Tenhle politicko-ekonomický systém toho ani není schopný. Bylo totálním omylem se k němu vracet, byl to prostě krok sto padesát let zpátky do minulosti s předem očekávatelnými následky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (67 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vy máte jen dvě přezdívky pro nové ministry? Nějak to flináte.

Průměrný počet slepic: 2.1 (11 hlasů)

ty, anonymní idiote, nemáš žádnou.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by Auto (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to starej známej škebloněk scallop.

Bývával na ten svůj nick děsně pyšnej. :-)
V poslední době se za něj zřejmě začal stydět nebo co.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)

Frndala nemá být ministr, ale jejich šéf. Na co další přezdívky? Splašek, Plichtálek, Poserušan, Černoblbcová, Lemplovský, Volek, Blujchta... Jo a Veškrna Lahvel.

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

... jen aby to nebylo tak, Anonyme, že vy jste to vítězství spíše utrpěli a ti, co podle Vás brečí, vám to spíš přejí, než nepřejí! Je na tom snad něco k nepochopení?

Co tam máte ještě?

Průměrný počet slepic: 4.8 (32 hlasů)

že v podobném duchu se nese i dnešní Vidlákův článek. Jeden z nejlepších za poslední dobu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

In reply to by Auto (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jojo, zdejší pan domácí je dobrý hecíř a ví, jak zasadit článek tak, aby se pak v diskusi urodilo :D

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

No ještě byste z prohry mohl udělat "nevýhru" :-)

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

demokratické volby, potažmo správu věcí veřejných, za něco jako fotbalový zápas? No potěšpánbůh,,,

Pak se máme divit, že věci vypadají tak, jak vypadají.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

A myslíte to upřímně :-)))

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

když nemá mozek? Má pouze nižší signální soustavu.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)