Přeskupení sil

Autor
Štítky

Přátelé moji drazí, jistě jste si již v diskusi všimli, že elfové změnili taktiku, protože se ukázalo, že naše společenství jeden provokatér mlž nějak nedokáže rozebrat i když se snažil každý všední den po dlouhé hodiny. Proto došlo k přeskupení sil. 

Scallop původně používal zhruba sto IP adres ze kterých se k nám přihlašoval, ale teď se pod některými z nich začali přihlašovat jiní diskutéři, kteří zkoušejí podobný styl, akorát už nejde o jeden nick, ale o několik. Stejně tak se na nás vrhlo celé komando nadháněčů slepic, kteří takřka bezhlavě přidávají po jedné slepičce. Dělají to v určitých vlnách, takže pokud sami hodnotíte ve stejnou chvíli, může se stát, že dáte plný počet, ale průměr stejně poklesne, protože deset elfíků udělalo ve stejnou dobu to samé na druhé straně škály. 

Považujte proto slepičí hodnocení pro příštích pár dní či týdnů za zavádějící neodpovídající realitě. 

Svým způsobem mě elfský zájem těší. Jeden Vidlák z Vidlákova a jeho Kydy někomu stojí za nátak na plný úvazek...

Na druhou stranu... že by zdejší články byly tak strašně objevné a nebezpečné? Vše co si přečtete tady, to najdete na mnoha internetových portálech. Málokdy tu zazní něco skutečně objevného či trefného. 

Myslím, že sem elfy přitahuje naše atmosféra a společenství. Není úplně běžně, že někde takhle kultivovně diskutují tak odlišní lidé s tak odlišnými názory. A i když tu tam dojde na hádku, prozatím k sobě všichni patříme a žádný brutální rozkol nenastal. To je vaše zásluha, ne moje a já vás chci poprosit, abyste to drželi dál, protože pokud to budete držet vy, budu to držet i já. 

Nedělejte si s elfíky starosti. Na myši máte technicky vyhovující kolečko kterým snadno přerolujete všechny provokace i pitomosti. Nenechte si zkazit náladu, když vám váš příspěvek někdo zepsuje, to jen někdo potřebuje od Kartouze prémie.

Můj bratr Master už nějakou dobu pracuje na nějaké změně, která by se vás téměř neměla dotknout, ale která by to našim trollům řádně zkomplikovala. 

Do té doby budou ratlíci štěkat a tu a tam to bude takový rámus, že se jen obtížně uslyšíme. Ale na druhou stranu - všichni se známe, poznáme své styly psaní i komentování. Poznáme kdo k nám patří a kdo ne. 

Nenechte si proto otrávit den. Za pravdu se totiž nedá bojovat ani křikem ani provokacemi ani dupotem. Pravda se nedá vynutit ani slovy ani pendrekem.    

Pravda nepotřebuje zvítězit, tak prostě zbude až se všechno ostatní prošustruje.

Mimochodem tuto myšlenku napsal jako první Jan Čulík v době kdy ještě nebral peníze od Krvavé Madly. A to je také dnešní námět k diskusi... 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (81 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

bude na hnojišti sice smrádek, teplíčko, ale především pohoda
A tím to se právě tahle konkretní parta odlišuje.
Každý má svůj názor a každému je umožněno ho vyslovit, to, že se následně zkritizuje, nebo podrobí zkoušce při konfrontaci s fakty, nebo jiným názorem, je jedině plus pro hnojiště.
Na něm se také pere vícero kohoutů.
Není zde jeden superkohout na hnojišti, pouze kohout, který momentálně vyhrál, příště vyhraje žížalu jiný.
Jen mě mrzí, že zástupci druhu MBA jsou tak fádní, průhlední, žádná invence, je to obrovská škoda, že jsou tak líní, omezení svým přesvědčením.
Špatná kuřata jsme vychovali.
Mohla se starými kohouty a slepicemi, samozřejmě, o žížalu bojovat, doplňovat vědomosti, cvičit mysl.
Namísto této duševní námahy se spokojí s osobními útoky, nebo recyklováním historických fake vydávaných za novoty.
Tohle je opravdová škoda.

Průměrný počet slepic: 5 (39 hlasů)

Máte pravdu, ale musíte brát v úvahu, že ač ve Vidlák skvělý, tak je zde diskusní klub omezený. Zná ho velmi malý počet lidí. Tím se stal cvičným polem pro různé mlže. I elfí společnost má své párie, začínající, ty, kteří dostali funkci koordinátorů a ty, kteří si myslí, že to řídí. Mimo ně dělníky jsou tu i ti, kteří to opravdu řídí a pro ně je Vidlákov zcela marginální.
Je dobré vědět, že nějaký troll má sto počítačů, to je ale chyba která by se měla odstranit. Ale není nutno spěchat, na rozvracení to zatím stačí. Obrana je jen v nás, v naší soudnosti a zkušenosti. V našem rozumu. Musíme počítat s tím, že mohou přijít vyškolenější síly v rámci soudružské pomoci. A ty bude horší odhalit a čelit jím.
Berte to tak, že ve světě probíhá kybernetická válka, ale do skutečného boje se berou jen schopní a prověření. Kde je mají zkoušet než u Vidláků, Bavorů a tak dále.
Nezájem je tou nejlepší obranou-

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

Takže vlastně ničíme nadějné kariéry. Oni se chtěli svou angažovaností propracovat k vysokým postavením ve světlých zítřcích a nic!

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Pokud se skutečně přihlašují ze stejných adres, pak mají asi opravdu farmu počítačů spřažených do sítě. Pokud se ale IP adresy stále mění, pak je možné, že mají pouze zapnutou funkci VPN. IP adresa je potom náhodně generována nejbližším serverem a navenek se zdá,že se přihlašuji stále z jiné adresy. Sám této funkce často používám právě pro prohlížení alternativ webů. Sice ve výsledku při identifikaci činnosti to není nic platné, ale to by se musela příslušná služba na konkrétního člověka zaměřit. Na to ovšem nemá kapacity, aby sledovala každého účastníka internetu. Navíc, jak sděluje Pjakin - Éto debily. Nejsou kádry.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Nechápu, proč "elfům", kteří prošli Mordorem (nebo aspoň jeho školením), říkáte pořád "elfové", když správný termín je přece "skřeti"?

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

In reply to by Václav Semerád (neověřeno)

Trvalý odkaz

nielen tu ale aj inde pisete velmi rozumne, aj Vase knizky maju cosi do seba, dakujem

Zatím bez slepic

pharmacie ouverte juan les pins parapharmacie leclerc hyeres pharmacie de garde marseille dimanche 23 aout , traitement de texte gratuit parapharmacie leclerc weleda , therapie comportementale et cognitive la rochelle une pharmacie autour de moi therapies revue Comprar Avid Media Composer 8, Avid Media Composer 8 donde comprar en Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34541#>Avid Media Composer 8 </a> Avid Media Composer 8 venta Guatemala Avid Media Composer 8 barato. medicaments foie pharmacie de garde marseille pdf Nik Software Color Efex Pro 3 barato, Nik Software Color Efex Pro 3 donde comprar en Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34446#>Compra Nik Software Color Efex Pro 3 a precios mГЎs bajos</a> Nik Software Color Efex Pro 3 por internet Nik Software Color Efex Pro 3 venta Venezuela. pharmacie grand avignon act therapy and ocd , therapie cognitivo-comportementale saint etienne therapie cognitivo comportementale valenciennes Compra Nero 8 Ultra Edition a precios mГЎs bajos, Nero 8 Ultra Edition venta Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34404#>Nero 8 Ultra Edition donde comprar en Miami</a> Comprar Nero 8 Ultra Edition Nero 8 Ultra Edition donde comprar en Miami. pharmacie chir argenteuil pharmacie euratlantique bordeaux .

Zatím bez slepic

pharmacie en ligne ovule mycose pharmacie bourges carrefour market pharmacie soussan beaulieu sur mer , therapies narratives pharmacie paris , hypnose - therapies breves - guerin - avignon pharmacie angers ouverte pharmacie de garde aujourd'hui Г  saint-etienne Compra Gleevec a precios mГЎs bajos, Comprar Gleevec genГ©rico <a href=https://publiclab.org/notes/print/34211#>Gleevec </a> Compra Gleevec a precios mГЎs bajos Gleevec barato en la farmacia. medicaments utilises en ehpad pharmacie de garde paris Sony CD Architect precio PerГє, Compra Sony CD Architect a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34347#>Comprar Sony CD Architect</a> Comprar Sony CD Architect Sony CD Architect donde comprar en PerГє. pharmacie bailly avenue mozart paris therapies kya hota hai , therapie manuelle orthopedique traitement naturel poux Compra MS Office Home Student 2013 a precios mГЎs bajos, MS Office Home Student 2013 donde comprar en Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34260#>Compra MS Office Home Student 2013 a precios mГЎs bajos</a> Comprar MS Office Home Student 2013 MS Office Home Student 2013 por internet. des produits medicamenteux pharmacie reine boulogne billancourt .

Zatím bez slepic

pharmacie lafayette jean jaures therapies used for ptsd pharmacie lafayette niort horaires , pharmacie amiens de garde pharmacie de garde marseille pdf , pharmacie brest port pharmacie lafayette bourges traitement wakil Compra MS Office Professional 2019 a precios mГЎs bajos, Compra MS Office Professional 2019 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34389#>MS Office Professional 2019 </a> Comprar MS Office Professional 2019 MS Office Professional 2019 venta PerГє. pharmacie de garde marseille 21 juillet pharmacie en ligne pau Compra Autodesk Maya 2018 a precios mГЎs bajos, Compra Autodesk Maya 2018 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34468#>Autodesk Maya 2018 </a> Autodesk Maya 2018 venta Ecuador Autodesk Maya 2018 donde comprar en Ecuador. generique medicament pharmacie angers madeleine , pharmacie bordeaux bastide therapie cognitivo comportementale annecy Compra Microsoft Excel 2013 a precios mГЎs bajos, Microsoft Excel 2013 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34294#>Microsoft Excel 2013 por internet</a> Microsoft Excel 2013 por internet Compra Microsoft Excel 2013 a precios mГЎs bajos. pharmacie de nuit Г  proximite therapie par le rire .

Zatím bez slepic

therapies alternatives et complementaires pharmacie horaire therapies of adhd , pharmacie de garde Г  marseille 15e pharmacie hamidi argenteuil , therapie comportementale et cognitive yvelines pharmacie ouverte juan les pins pharmacie amiens st leu Compra MS Professional Plus 2021 a precios mГЎs bajos, Comprar MS Professional Plus 2021 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34777#>MS Professional Plus 2021 barato</a> MS Professional Plus 2021 donde comprar en Ecuador MS Professional Plus 2021 barato. pharmacie de garde aujourd'hui oujda pharmacie vauban angers Adobe Illustrator CC 2014 barato, Adobe Illustrator CC 2014 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34568#>Adobe Illustrator CC 2014 </a> Adobe Illustrator CC 2014 donde comprar en Chile Adobe Illustrator CC 2014 por internet. therapie cognitivo comportementale autisme pharmacie de garde guadeloupe , medicaments rhinopharyngite pharmacie lafayette ivry Compra Alien Skin Bokeh 2 a precios mГЎs bajos, Compra Alien Skin Bokeh 2 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34451#>Alien Skin Bokeh 2 precio Colombia</a> Alien Skin Bokeh 2 barato Alien Skin Bokeh 2 por internet. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta. Compra Gabapentina a precios mas bajos Comprar Gabapentina 800 mg generico <a href=https://form.jotform.com/222076566560862#>Gabapentina precio sin receta</a> pharmacie en ligne maroc therapies louise guay .

Zatím bez slepic

therapies types pharmacie en ligne veau pharmacie ouverte toulon , therapie cognitivo comportementale jura therapie de couple hyeres , pharmacie favier amiens telephone therapie comportementale et cognitive wikipedia pharmacie angers doutre Recherche Microsoft Excel 2013 moins cher, Recherche Microsoft Excel 2013 moins cher <a href=https://faithlife.com/microsoftexcel2013prixcanada#>Achat Microsoft Excel 2013 pas cher</a> Logiciel Microsoft Excel 2013 au meilleur prix Prix des licences Microsoft Excel 2013. pharmacie grottes et beaulieu pharmacie lafayette vannes Adobe Illustrator CC 2018 barato, Adobe Illustrator CC 2018 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34525#>Comprar Adobe Illustrator CC 2018</a> Comprar Adobe Illustrator CC 2018 Adobe Illustrator CC 2018 por internet. pharmacie bourges garde pharmacie hyper u angers , therapies cognitivo-comportementales oms pharmacie de garde juvisy Microsoft Office Visio Professional 2010 venta Miami, Microsoft Office Visio Professional 2010 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34609#>Compra Microsoft Office Visio Professional 2010 a precios mГЎs bajos</a> Microsoft Office Visio Professional 2010 por internet Microsoft Office Visio Professional 2010 venta Miami. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie des 2 ormes aix en provence pharmacie amiens rue jean moulin .

Zatím bez slepic

ysomega pharmacie en ligne pharmacie bordeaux pey berland pharmacie en ligne andorre zopiclone , traitement hyperthyroГЇdie pharmacie lafayette pessac , pharmacie lafayette de l'arc pharmacie aix en provence hotel de ville pharmacie ouverte beaulieu sur mer VRED Professional 2023 donde comprar en EspaГ±a, VRED Professional 2023 donde comprar en EspaГ±a [url=https://publiclab.org/notes/print/34726#]Compra VRED Professional 2023 a precios mГЎs bajos[/url] VRED Professional 2023 por internet Compra VRED Professional 2023 a precios mГЎs bajos. pharmacie becker monteux apothical fr act therapy in french Microsoft Office Professional Plus donde comprar en Argentina, Microsoft Office Professional Plus precio Argentina [url=https://publiclab.org/notes/print/34247#]Microsoft Office Professional Plus barato, Microsoft Office Professional Plus donde comprar en Argentina[/url] Microsoft Office Professional Plus venta Argentina Comprar Microsoft Office Professional Plus. medicaments synonyme pharmacie de garde beaulieu nantes , therapie gestalt pharmacie bailly romainvilliers Priligy livraison Canada, Priligy prix sans ordonnance [url=https://faithlife.com/cherchepriligymoinscher#]Acheter Priligy en pharmacie Canada[/url] Equivalent Priligy sans ordonnance Priligy livraison Canada. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta therapies journal therapie quantique avis .

Zatím bez slepic

pharmacie lafayette montluçon pharmacie pharmacie à proximite therapie jeu de societe , pharmacie inter beauvais therapie cognitivo comportementale alger , pharmacie de garde marseille 13014 aujourd'hui pharmacie bourges malus pharmacie a proximite toulouse Ivermectine sans ordonnance France, Vente Ivermectine sans ordonnance <a href=https://faithlife.com/ivermectinesansordonnancefrance-y#>Ivermectine 6mg pas cher</a> Acheter Ivermectine en pharmacie France Ivermectine 6mg pas cher. pharmacie bordeaux dimanche matin pharmacie en ligne masque ffp2 Adobe Illustrator CC venta Ecuador, Adobe Illustrator CC donde comprar en Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34266#>Adobe Illustrator CC </a> Adobe Illustrator CC barato Adobe Illustrator CC venta Ecuador. yaz pharmacie en ligne pharmacie leclerc quimper horaires , pharmacie bourges route de paris zenergy therapies Nifedipine vente libre, Nifedipine prix sans ordonnance <a href=https://faithlife.com/ouacheterdunifedipine30mg#>Nifedipine sans ordonnance Canada</a> Cherche Nifedipine moins cher Nifedipine sans ordonnance Canada. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie brest super u pharmacie niort .

Zatím bez slepic

pharmacie roubaix medicaments niveau 3 pharmacie homeopathique boulogne billancourt , pharmacie auchan epinay villetaneuse therapie de couple nimes , pharmacie etienne beaulieu therapie jeu de sable pharmacie de garde avignon numero Microsoft Office OneNote 2003 por internet, Microsoft Office OneNote 2003 venta EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34387#>Microsoft Office OneNote 2003 donde comprar en EspaГ±a, Microsoft Office OneNote 2003 por internet</a> Microsoft Office OneNote 2003 donde comprar en EspaГ±a Microsoft Office OneNote 2003 barato. pharmacie lafayette zinc traitement reflux gastrique Vente Modafinil sans ordonnance, Equivalent Modafinil sans ordonnance <a href=https://faithlife.com/ventemodafinilsansordonnance-h#>Modafinil livraison Suisse</a> Modafinil sans ordonnance Suisse Modafinil en pharmacie Suisse. produits medicamenteux en anglais act therapy dr russ harris , pharmacie lafayette avignon vaucluse pharmacie de garde marseille joliette CorelCAD 2021 donde comprar en Ecuador, Comprar CorelCAD 2021 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34706#>CorelCAD 2021 por internet</a> CorelCAD 2021 precio Ecuador CorelCAD 2021 por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie leclerc nice pharmacie avignon leclerc .

Zatím bez slepic

pharmacie veterinaire boulogne billancourt pharmacie angers leclerc therapies that have received clear research support are called , pharmacie veau pharmacie de garde aujourd'hui fes , medicaments bronchite pharmacie magnin argenteuil pharmacie univers Compra Autodesk Ecotect Analysis 2011 a precios mГЎs bajos, Autodesk Ecotect Analysis 2011 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34326#>Compra Autodesk Ecotect Analysis 2011 a precios mГЎs bajos</a> Compra Autodesk Ecotect Analysis 2011 a precios mГЎs bajos Autodesk Ecotect Analysis 2011 venta Guatemala. centre de therapies alternatives les sables d'olonne pharmacie dans beauvais Comprar Adobe Photoshop Lightroom 5, Adobe Photoshop Lightroom 5 donde comprar en PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34287#>Adobe Photoshop Lightroom 5 donde comprar en PerГє</a> Adobe Photoshop Lightroom 5 precio PerГє Comprar Adobe Photoshop Lightroom 5. pharmacie ouverte montreuil centre de therapies alternatives les sables d'olonne , psychiatre therapie comportementale et cognitive orleans therapie de couple vaud MathCAD 15 donde comprar en Argentina, Comprar MathCAD 15 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34512#>MathCAD 15 precio Argentina</a> MathCAD 15 barato MathCAD 15 venta Argentina. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador act therapy kelly wilson pharmacie de garde aujourd'hui limoges .

Zatím bez slepic