Richarde, to je pro Tebe

Autor

Tu a tam tu dělám reklamu nějakým těm počinům na kterých jsou nejlépe poznat henty evropské hodnoty, slušnost a noblesnost. Proto jsem tu propagoval třeba Jaroslava Hutku a jeho písničky o Zemanovi. Dneska tu mám další takový příspěvek, který si zaslouží slyšet celá Alternativa a protože je to sluníčkářská záležitost, tak by se to třeba ani nedozvěděli. 

Nejlepší na tom je, že tentokrát znám zmíněného ojrohodnotného člověka osobně. Hostil jsem ho u svého stolu, strávili jsme spolu jednu službu v kuchyni na dětském táboře a docela hezky jsme si intelektuálně pokecali. Nebudu vás napínat, tady to je: 

https://www.necenzurujeme.cz/ibrahim-zardos/2861/vhled-do-hloubi-duse-vakcinatora-odpirace-spehovat-a-zavrit.html

 

Já k tomu mám jen jednu poznámku... tohle je vlastně způsob, jak si na svůj spor najmout cizí vojsko. Vyzývám někoho cizího, aby se mě ujal, aby konal, aby za mě vyřešil můj problém. Richard ve svém rozhovoru vyzývá tajné služby, aby konaly a milého Landu řádně skříply, protože prý podrývá naše zřízení. Jsem si celkem jistý, že by neměl problém zvednout ve sněmovně ruku pro to, aby to tajné služby mohly udělat. Aby se upravily zákony, zvýšily se pravomoci, aby za příslušnými agenty byla příslušná autorita, aby se nemuseli bát udělat také nějakou tu chybu. Víte jak do dneska je... policajt někoho zatkne a za chvíli se ukáže, že vlastně pochybil a je od policie odejít. GIBS to zařídí. 

Tedy já si fakt nejsem jistý, jestli by zrovna všichni ti fízlové měli mít nějaké vyšší pravomoci. Snadno se jim ty pravomoci odhlasují, ale horko těžko se jim pak odebírají. 

V poslední době se s tímhle setkáváme na každém rohu. Všichni ti sluníčkáři horují pro svobodu a pravdu, ale jakmile je někdo začne kritizovat nebo říkat něco co nechtějí slyšet, nejdou se pohádat, nejdou nasadit svůj důvtip proti důvtipu protivníka. Jdou a pozvou si na pomoc policii a soudy. A nebo rovnou EU,  nebo americkou ambasádu... To je zvacích dopisů... Kvůli každé ptákovině. Svoboda projevu jen do té doby, dokud to potřebují oni. Jak se to obrátí proti nim, tak už jen křičí o lžích, fejk ňůs a dezinformacích. Neumějí nikoho přesvědčit o své pravdě a tak nasadí Koudelku. 

Tohle je jeden z takových krotkých případů. Byly doby, kdy faráři zapalovali srdce věřících, kteří pak byli schopní za svojí pravdu umírat. Byly doby, kdy učitelé dokázali přesvědčit svojí třídu, aby se nechala dobrovolně odvést do války. Byly doby, kdy se řečník postavil před dav a dav ho poslechl. Byly doby, kdy trpělivá spisovatelská práce ovlivnila celou generaci. Už to nedokážou. Už nejsou schopní projevu, který by někoho přesvědčil. Nedokáží vést, nedokáží táhnout, nedokáží ani hrozit. Už si jen mohou pozvat cizí vojsko, aby to vyřešilo za ně. A pak se divit, jakého džina vypustili z lahve. 

Tohle je opravdový konec přátelé. Protože i ti agenti tajných služeb, i ten Koudelka, i celá EU, ba dokonce i americká administrativa mají stejný problém. Nemají nikoho, kdo by dokázal vést a kdo by skutečně zapaloval srdce. Já myslím, že za to také může fejsbůk. Prostě se naučili křičet jen v bezpečí monitoru. Když pak mají vést skutečně, už jim to nejde. Není problém mluvit hodiny a hodiny o ušlechtilých hodnotách. Ale zkuste někoho přesvědčit, aby ve jménu těchto hodnot trpěl. Kdysi to lidi uměli. 

Je úplně jedno, kolik mají peněz, kolik mají uložených zbraní, jak propracované mají mobilizační plány a jaké mají ambice. Je úplně jedno, jaké si dali cíle. Neinspirují, nevedou, nepřitahují, nezapalují lidská srdce. Nemají autoritu. Nejen Richard Vlasák nebo Jan Čulík. Ani Koudelka, ani Fiala, ani Pekarová ani Rakušan. Mají jen ještě trochu peněz a nějaký ten materiál.  Ale bez hořících srdcí, bez ochoty k obětem, bez ochoty se shromáždit pod společnou korouhev to mohou jen probendit. 

Tohle se stalo s církevními restitucemi. Bylo to jen palivo, aby táborák ještě chvíli hořel. Takřka nikoho to nepřesvědčilo, aby šel a přinášel nové dříví. Všichni zůstali v teple u ohně. Sice se toho hodně napovídalo o nutnosti vykročit do tmy, ale nikomu se nechtělo, protože to nikdo neumí a nemá na to ani odvahu to zkusit. A ať se jim to líbí nebo nelíbí, prachy dojdou. Pak už nebudou mít žádný nástroj k motivaci svých stoupenců. 

Je to příznačné. Neumějí přitáhnout lidi přes Pánaboha. Neumějí přitáhnout lidi přes kolektivní vlastnictví a soudružství. A neumějí je přitáhnout vlastně už ani prachama. Respektive neumějí ty prachy vydělat. A naděje upínají k těm, kteří se jen třesou na to, aby si všechno postupně vzali a jednou oholili hlavu i těm, co je pozvali. 

 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (131 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Neumějí přitáhnout lidi přes Pánaboha,i přes kolektivní vlastnictví a soudružství, ani prachama. Ale vždyť proti tomu všemu bojovali, a to natolik důkladně,až vše zničili. Víru v Boha, socialismus, který nahradili bruselskou verzí socialismu a prachy? Prachy si nechávají pro sebe a jen občas něco usypou i jiným prostřednictvím nesmyslných projektů. Jen to kolektivní vlastnictví vytrvale prosazují, ovšem v jejich podání je takové zvláštní. Evropane, dři se a pak se rozděl z imigranty ze zemí, kde pociťují tíseň za dobu kolonialismu. Jsem si poměrně jistý, že Češi kolonialismus nepodporovali a občasná koupě zboží v koloniálu na systém kolonié neměla vliv.

Průměrný počet slepic: 4.7 (50 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Katolická církev má ve svých základních předpisech napsáno, že křesťanství je nejméně cenná víra v Boha, a ta nejpodřadnější. Můžete si to přečíst v dokumentech Vatikánských koncilů - přímo na weby Vatikánu, a to i v češtině.

(https://www.vatican.va/archive/hist_councils/ii_vatican_council/documen…)

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

Hlavni silou začiná byt nyni informačni revoluce.Z AMERU přicházi současně metody podvodu,kdy celé dobře zaplacené týmy s kvalifikaci doktoru všeho druhu jsou nasazovány s cilem vás VŠECHNY podvest a práve tomu zamezit!

Zvrácená moralka je nyni hlavni podvodem s kterou zvláště Slovane tedy "neviiné holubbičky"bojovat neuměji a prý neznaji.Tato neznalost se počitá jako NESCHOPNOST se branit a bohužel je i mizivé množstvi intelektuálů,kteři si dovedou ziskat informace a začit je sdělovat zubožovaným "domorodcům",celych stád s cilem vyvoláni potřebného solidárniho odporu,jinak davy budou tleskat svému doslova strašlivému osudu, aniž by poznali co je brzy čeká.

TO DÁVA MAJITELŮM VELKYCH PENEZ POCIT PŘEVAHY NAD LŮZOU ,ABY JI NENAPADLO JE 90% ZDANIIT!

Nebot pak by si mohlii za tyto penize pořidit tolik "uprchliků" kolik by se jim zachtělo a taky to financovali,jako se to děje vzorově v pryý prosperujicim SCHWEDSKU
Zatim co se tu individuáalně bijeme mezi sebou ostrýysmi myšlenkami cilem je nas VŠECHNY "zpacifikovat"v třech rovinách.
1.
Ideologicke
2.
Finančni

3,Zdravotni"" ve smyslu po ohlupeni, vykradeni a zpacifikováni nas jednoduše jako už "nepotrebné vidláky" pozabjet,nebot penize na social považuji taky za svoje!
Naš úkol je vas se brani se ovšem až poté co se dozvite všichni jejich nyni ještě skryte metody.
Uvedu přiklad.
Před 32 lety vědělo sotva 6 lidi v republice co se bude dit v následujicich letech.Ovšem,kdyby vyšli s tim na balkon ,byli by dnes nebožtici.Sam dav by je jednoduše rozdrtil pod kopyty doslova oslich cinkálistů,kteři pokud o své kliče ještě nepřisli o ně MUSI PŘIJIT salamovou metodou v důsledku chybějicihpo jednoho slova SOLIDARITA dřive nebpo pozdeji.
Je to totiž nastartartovaný proces majitelů velkýych penez pro,ktere jsme všichni jen smrdici vidlaci.

Pokud se mi to podaři dam vám možná k dispozici ukrutné způsoby !1,2,3,kterymi budete kopáni do hlavy a ještě tomu freneticky spokojeně tleskat!

Průměrný počet slepic: 2.7 (10 hlasů)

Zeptate li se pana soudruha Skály,co je to ta ideologie NEOMARXISMUS pravděpodobne to vědet nebude ,ačkoli byla KSČM práve jim poražena na hlavu.

Když nas investigativec zkoumal co jsou to za novimny to HALO dozvěděl se,že je to akciovka KSČM ovšeam as tak neschopnyým aahoufcem redaktoru,že si prý nedovedou vydělat ani na svuj chleba a vodu.
Přece,ale piji vino a představte si tu senzaci,kdyz jim ten naš investigativec chtěl pomoci k tomu,aby v kioscich rvali ty HALO naviny lidi v těch
kukanich jestě s nedoschlýam tiskem tak jim řekl.

"KDYŽ VAS REDAKTORY POPROSIM,ABY JSTE OTEVŘELi VE VAŠICH NOVINÁCH RUBRIKU VYŇATKU Z ALTERNATIVNICH WEBU LIDU ,UDĚLATE TO?"

Odpověď byla šokujici!
"Nic takového NEUDĚLAME,protože naše noviny ádělaji daleko vice práce než všechny alternativni weby dohromady!"
Odpověď na tuto zpupnou drzost přišla volbaaami (a,a,a a,.)to zabolelo ztrátou 50 milionů z rozpočtu!
No divite se,že doktoru Skálovi zrušili jeho propagačni odděleni a vyhodili ho na dlažbu,kde si byl nucen pořidit VLASTNI TV?
Co mu prý ješte chybi je,že se jako člen SV nesmi objevit tady mezi námi,kdyžuž nestači vyvolat k životu svůj web s rubrikou DISKUZE ,ALE BEZBARIEROVÁ,abychom jsme mu vysvětlili kde hraje muzika pokud se nic nestane starosvědsky amorickaý tanec BUGI;BUGI.No a nyni napolovic zcenzurovany americky web o kterem mužaeme průběžne diskutovat s cilem se dozvědět co je to ten NEOMARXISMUS,ale možná taky ne!

https://youtu.be/k1RasXw7iko

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

Tady udeřili banksteři mohutným preventivnim úderem 29.3.2019,kzterý už zastavit sasi nikm nepujde!Ono se to objevilo vše na webu PROTIPROUD,ale je to jimi napsano tak,že tomu vidláci nemohou rozumět a proto to nevzbudilo žadnou pozornost.

Obyčejni lidé tomu co se tam psalo nerozuměli a dodnes i kdyby se jim to vysvětlovalo po lopatě z neznalosti souvislosti to nepochopi,ani dnes.
Jen zkuste sami přemýšlet co se asi stane za otřes tomu AMERU,když všechnya auta přejdou na elektriku a i na př.vodik.
Dolar je dnes krytý pouze naftou a copak se asi s nim asi stane,kdyz se postupně na naftě ztrati závislost.
Nebude třeba náhodou PETRORUBL? Kdopak to vi?
No a představte si,když bude digitálni euro,no neni to náhodou to otroctvi pur?
Koupite se rohlik a v bance naskoči položka,že jite rohliky a pak bude i kontrola všeho.Hotovost tj všechany penize vám jednoduse vezmou a daji NZP a když budete chtit něco většiho koupit musie o to požadat banku čili bankstery.
Ti to nemusi povolit a napiši vám,že musite šetrit nebot vaše vydaje za rohliky čili přiliš velkou uhlikovou stopu znečišťuji ovzduši a piratsky dozorci vam přijdou v policejnim statě,ktery už dnes byl vami zvolen parlamentem,nebot nevite co obsahuje Program Narodni záchrany PNZ v bodě dvě ,kontrola a to dnem i noci našich "prý zastupců",ta totiz vůbec dnes neexistuje a vy tedy můžete byt kdykoli ZNOVU a ZNOVU podvedeni.
Jen se podivejte na mé texty,všude demoluji mé přispěvky,podvodem se dostávaji do mé klábostnice s úmyslnými chybanmi,aby stejne jako ve středověku upálili pravdu,která se má stát pouze tzv "nazorem"a jeji nositele dostanou tady jen jednu slepici,kdy ještě se pusti i oni naivni lidovi komentátoři bývali cinkalisti , stejmně jako před lety do svého vlastniho vycinkáni a brzy nebudou věřit, po použiti psychologických metod, zaplacenyých specialistu ,ani sobě a zase dojde salámovou metodou k tomu,že budou vycinkáni s falešným pocitem,že jsou "sami" vinni a exekutot jedná přeci podle zakona.
To,že budou dále schvalovány absurdni a vadné zakony je nikdy nenapadne,žiji přeci v kapitalismiu bez přivlastku vycházejiciho z gangsterismu,nic jiného neznaji a hlasy varováni proto oni Švejci, sami ušlapou jako je to vidět dole v komnentech,jen se tam podivejte a uvidite mnoho zabejčencu,kteři se obraceji proti nositeli myšlenky i když vidi,že je režim zla je bude dále masivně terorizovat ,nebo nemám pravdu,ale jen názor,což je vlastně "slabota" a nestoji za solidaritu.
Jen si počkejte a uvidite brzy všechny svaté,když vas budou kopat do hlav vyprázdněnych na PRVNI PRIORITĚ rizeni vidláka
ze 6 zobecnělých kategorii k řizeni světa,coz se teprve dnes odhaluje a proto se přistupuje k vaši eliminaci v přirodě se nikdy nevyskytujicimi viry....

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Jak se zdá nikdo v nynějši dnešni situaci nevidi,že se spirála dějin potočila o celou obrátku a dostala se na stejné misto jako před 32 letyv době cinkálistů,jen o trochu niže.

Opět je tu ,,tentokrát ovšem jen lhostejná konzumace toho co dostanete jako správni "vidláci" a po opět určité dobê zjistite,že dnes jste se měli nejvice dobře ve svém životě,aby jste si to brzy uvědomili v systému pokračujiciho kapitalismu bez přivlastku,vycházejiciho z gangsterismu,ktery zdá se NIKDO z vás nemá zájem změnit,přes varovni PNZ programu Zachrany..
Klidne si uživejte vánoce a já si vzpomenu na to co řikal nesmrtelný mentor AA teamu.SV doktor inženýr J.M.CSc v době cinkálistů.před 32 lety.
"Všicbni uvidi,že politicke formace budou jedna za druhou hynout,ale SV tj Společnost Voličů bude žit stále az ji pro naprostou ignoranci rozpráši majitelé velkých peněz na sračku!
Kdovi kolik ještě k tomu bude potřeba dob cinkalistu,kteři vám budou sprostě nadávat a pak brečet jak želvy,co pry se s nimi vyvádi,ale nenajde se nikdo,kdo by je politoval ,ale naopak ještě jim nakredencuji,že jsou svýym osudem sami vinni!"

Je už vidět,źe takova situace nastav i nyní znovu,ale nezvedne snad nikoho ze židle a všichni se budou navzám utěšovat,že nic jiného nezbývá než na cosi čckat!

No za chvili tu bude nový článek a tak máte všicni recht a nieho se nebojte ANO,BUDE LIP!

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč žijí z podstaty a chtějí, aby za ně řešili věci jiní, třeba cizí vojsko?

Je to o mechanismu výběru. Od základních škol po firmy, úřady, neziskovky. Nebo politické strany...

Nevyhrává pracovní odbornost. Nevyhrává nasazení. Myšlenka. Statečnost, rovný hřbet, čest, schopnost řešit problémy.
Vyhrává ranaření za zády v zákrytu, přetvářka, manipulace, "správný názor" a likvidace schopnější konkurence kolem sebe. Ti, co by něco dokázali, osobnosti, jsou zlikvidováni hned na začátku své kariéry, případně ještě ve školách. To se dělo vždy, že komu vyčnívala hlava, byl přes ni bit, ale nikdy ne v takové míře. Systém je nastaven na konformitu, průměrnost, vychcanost, skryté podpásovky a likvidaci (zatím ještě většinou profesní). Ne na výstupní kvalitu. Lidí, co se dostanou na vrchol, jsou adaptováni a mají vlastnosti na ranaření v úzkém stranickém kolektivu. Neumí oslovit lidi, tuto vlastnost nikdy nepotřebovali a nenaučili se ji. Ostatně, žádnou myšlenku, kterou by je mohli oslovit, ani nemají. Tak se stane, že v ČSSD začne vládnout pražský dorost Poche, Petříček, namísto starých pardálů typu Foldyny, Zemana, Haška apod. To samé v ODS. Pak může být Milka Němcová předsedkyní sněmovny. Jako teď Pekarová. A Langšádlová ministryní (nebo čím) pro vědu. Kdyby tam byl místo ní papoušek šedý, zvaný Žako, vyšlo by to nastejno. Možná pro papouška lépe...

Proč to tak je? Protože po pasionárním zdvihu společnosti (který musí mít několik předpokladů), který ve skutečnosti proběhne, vzhledem k matematickým možnostem po celé Zemi, velice zřídka) kdy se dostávají na vrchol schopní jedinci, schopni vlastních obětí a společnost začíná expandovat, dříve kulturně vojensky, dnes hlavně kulturně a ekonomicky (což je logické jinak by žádný zdvih nebyl). Po čase se "energie" (nebo potenciál zdvihu) vyčerpá nastane pokles. Pak může u určitého substrátu společnosti zase po čase nastat zdvih.
Krásně to popisuje prof Parkinson. U podniků. Několik vizionářů založí podnik. Je zde nosná myšlenka, charisma zakladatelů. Postupně se přidávají další lidé. Jsou schopni dělat za malý plat a nemít zaplacené přesčasy (přinášet osobní oběti/ , jen aby mohli být "při tom." Hlavně muži. Podnik se rozjede a expanduje. Jeho atraktivita pro lidi zvenčí, ucházejícími se o zaměstnání, stoupá. Podnik dosáhne možností růstu....
Zakladatelé jsou staří nebo v důchodu. Předtím zde pracovali převážně muži, nyní berou hodně mladé, hezké holky. Podnik nepřemýšlí o expanzi, zaměřil se na udržení toho, co má. Předtím zanedbaná budova svítí novou fasádou. V oknech jsou kytičky, nikdy nechybí toaletní papír.
Podnik postupně opouští zakladateli získané tržní pozice. A protože šéfové se teď chovají určitým způsobem, zevnitř se negenerují osobnosti. Podnik žije z podstaty a pomalu upadá...
A takovou sinusoidu mají všechny lidské společnosti. Podniky, zájmová sdružení, politické strany, kmeny, města, státy. Krásný případ zdvihu je české národní obrození, kdy snaha pár snílků upoutala další snílky, až to za své vzal celý národ. Úpadek může trvat dlouho, u starověkých říši stovky let, dnes je to rychlejší a pokud nenastane zdvih, subjekt nakonec zaniká.

Vše hovoří o tom, že jako společnost česká i "evropská" tedy "západní", jsme ve stádiu poklesu. A že dynamicky nastupují společnosti jiné. Krásně tento stav indikuje pohrdání plebsem od pražské kavárny, tedy větší částí národa. Obhajobou cizích zájmů od politických neziskovek a od kulturní fronty. A usazování milionů neintegrovatelných krimigrantů, což by v době společenského zdvihu prostě nebylo možné... A snad nejvíce pohrdání vlastní kulturou a tradicemi. Které mohou vypadat iracionálně, ale jejich úlohou v lidské evoluci, je dát a udržovat identitu určité skupině lidí...

Průměrný počet slepic: 4.9 (86 hlasů)

Protože všichni žijí z dotací - neboli paraziticky.

1) Dnešní česká společnost žije víceméně z toho, co udělali lidé před rokem 1989. Mnoho let se víceméně rozporodávalo obrovské bohatství, které bylo v Československu vytvořeno. Aby se to zakrylo, tak se vytvořily mýty o tom, že jsme dělali všechno špatně a nekonkurenceschopně. Něco dalšího lehlo špatnou údržbou. Tato společnost nedělá téměř nic jiného než vysává práci a tvorbu a díla minulých dob. Většina strategie je jak umožnit ještě větší vysávání - např. skrze ekoterorismus, eu dotace, vytvářením neziskovek sajících dotace, zdražování energií, atd. atd. atd.

2) Výroba není, nic se nevyrábí. Není proto potřeba nic umět. Je třeba prostě jen obsazovat - intrikami - zbylá koryta. Je k tomu potřeba spíše sociální zdatnost než nějaký um.

3) Další část je, že se do mnoha míst a odvětví zavádí "ženské móresy" a "ženský feminismus". Ten nám např. změnil školství tak, aby se tam žáci cítili dobře, jen jaksi se nic nenaučí - viz inkluze a další. Jak působí ženy ve špičkách EU není třeba zdůrazňovat. Ani kdo pozval migranty do Evropy. Všechny obory se na sílu feminizují, často zbytečně. Neustálé kvóty na procento majitelek vagín tu a onde, které se objevují jako chapadla chobotnic všude možně.

Průměrný počet slepic: 4.7 (72 hlasů)

"Dnešní česká společnost žije víceméně z toho, co udělali lidé před rokem 1989. Mnoho let se víceméně rozporodávalo obrovské bohatství, které bylo v Československu vytvořeno. Aby se to zakrylo, tak se vytvořily mýty o tom, že jsme dělali všechno špatně a nekonkurenceschopně." ....

Přesně tak. Na expanzi jsme rezignovali a nejsme schopni v zákopech udržet pozice, získané předchozí generací. Jsme ve fázi sestupu. Zachránit nás může nějaká společenská katastrofa. Nastolující výběr jiného typu lidí. Ovšem je stejně pravděpodobné, že vrstva současná se pozic nevzdá a zanikneme všichni.

Mýty, že jsme dělali všechno špatně, je pouze ideologie, legalizující rozkradení republiky a pozbytí ekonomické základny, bez které nemají státy plnou suverenitu.

Ženský a mužský princip se doplňují. Avšak musí být v rovnováze. Období společenského zdvihu a následující expanze, je podmíněno převládnutím principu mužského, na vrcholu jsou principy v rovnováze, ve stádiu poklesu převládá ženský.
Jsou to samozřejmě jen slova. Možná bychom našli lepší termíny...
Např. rozklad socanů je díky nástupu pražského velkoměstského sdružení mladých socanů, kteří na cestě k moci, zlikvidovali zákulisními intrikami konkurenci. Přesto jsou to většinou muži.

Průměrný počet slepic: 4.7 (42 hlasů)

Psal to předtím

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

Psal to předtím znamenalo, psal jsem to předchozí.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Ženské moresy? Co říká historie. Ženy (pracující jako švadleny) v roce 1908 v americkém New Yorku začaly stávkovat a veřejně protestovat proti zotročování v továrnách. Newyorské švadleny usilovaly o zkrácení pracovní doby, vyšší platy, hlasovací právo a byly také proti zaměstnávání dětí!"
Takže tyhle požadavky jsou ty ženské moresy a feminismus? Co dělali muži? Chrápali?

Feministické školství bylo i za komunistů na ZŠ, profesoři byli více na SŠ a hlavně VŠ. Feminizace je hlavně o platovém zařazení. Muži prostě nechtějí pracovat za nižší plat a přenechávají práci ženám a pak nadávají. A klidně by zaměstnali za minimální plat děti, jak se děje v Asii, v Africe. Pochopitelně i ženy by se také tak chovaly, taková je doba a zisk je na prvním místě.

Bez zdravotních sester krachuje zdravotní systém, proto se zdravotním sestrám zakazuje protestovat. Zakázali jim to na Slovensku, ve Švýcarsku. Nikde se to nehovoří, ale takový je systém. To samé je i ve školství, jakmile nebudou učitelky, skončíme v 19.století. V bídě, vysokou úmtrností dětí a dospělých. Nic víc a nic míň.

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

Ona to hlavne takovemu spatne placenemu uciteli da doma sezrat zena, az prinese vyplatu... par takovych znam, co nastoupili na zakladku plni idealu a do roka, do dvou vzali drahu. Duvod mi popsali vsichni vicemene steje, nezavisle na sobe.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

protože to v jisté míře blahobytu nejde. Jakmile vznikne stav, kdy je ta větší část společnosti významněji existenčně ohrožena, vždy se objevuje lídr, co tu společnost semkne.
V poslední době Putin v Rusku, Orbán v Maďarsku, Si v Číně, předtím Hitler a další.
Neřeší detaily genderové rovnosti a jdou po tom podstatném, co tu společnost spojuje a ohrožuje.
Jakmile ohrožení pomine, ten Vůdce musí odejít a zase se řeší z pohledu společnosti kraviny.
A začíná nové kolo.

Průměrný počet slepic: 3.7 (20 hlasů)

"část společnosti významněji existenčně ohrožena, vždy se objevuje lídr, co tu společnost semkne."
Souhlas s Vámi B52, až na to, že ne vždy.
Protože se aktivuje nejen společnost jako celek a v ní segmenty, které mohou vyvolat pasionární zdvih. Ale také se aktivují parazitující segmenty společnosti, vysávající celou společnost a které ohrožuje jakákoliv změna (podobnost s českou kulturní frontou není náhodná, viz spacáková revoluce, Milion chvilek za diktaturu nebo aktivizace kulturní fronty, díky uvažované funkci ředitele Českého rozhlasu, pro Jitku Obzinovou), díky které by nastal pohyb. Protože by nastalo riziko, že by museli opustit svá, společností ( včetně s nimi nesouhlasící části) dotovaná a v naprosté většině zbytečná a ničím nezasloužená, místa.

PS. Vůdce být vůbec nemusí. Je to nastavení a nálada společnosti. Národní obrození nemělo např. Vůdce, spíš nějakou skupinu předáků. Masaryk, Beneš, legionáři apod, byli vygenerováni společenskou situací, kvasem ve společnosti. Vůdce se také může objevit, ale situace se jeho odchodem nesmí změnit. Pokud ano, byl to vzestup nebo dění, vyvolané vůdcem, ne situací ve společnosti.

Tento Vůdce, ale v naprosté většině případů skupina lidí, pak neodchází dobrovolně. Je odejita jinak neschopnými pleticháři, kteří dovedou dobře ranařit kolem sebe a odstraňovat lidi schopnější, než oni sami nebo stejné pleticháře z jiné skupiny (tyto skupiny nejsou stabilní, bývalí nepřátelé se neustále účelově sdružují proti sobě do nových koalic, které se v mocenském boji neustále tvoří a rozpadají), kteří by je mohli ohrozit. Tito lidé pak, ze svých mocenských pozic ( kde pouze udržují dosažený stav a časem zákonitě přichází úpadek) hájí své pozice, svá místa, brání vzestupu společnosti, až do (jejich) konce celé společnosti, tj. profesní nebo zájmové skupiny, firmy, církve, kmene, národa, státu.

Potíž je v tom, že úpadek přichází zákonitě. Zdvih jen šťastnou souhrou okolností. Jednak vnitřními poměry společnosti, zasazené do určitého rámce vnějších podmínek, jednak tím, že se v okolí nevyskytne skupina, která zažívá zdvih a nepohltí skupinu předchozí, která je v úpadku.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

A ten je,že v podminkach informačni revoluce VŮDCE nepotřebujeme,

STANE SE JIM TOTIŽ KAŽdY,KDO PŘIJDE S NOVOU INFORMACI,ČI NÁPADEM,ktery bude možné použit v PNZ tj Plánu Záwcrany

Zároveň se musi brát v úvahu,,že opravdové špčky Spoleçnosti Voličů mohou být snadno likvidovány vnitráky jak se to provozuje na webech,kde se zjišťuji lidovi komentátoři,jejich názory a tzv režimu "nebezpečné"špičky,kterè tvoři špici odporu,když odhaluji ty kazišuky,kteři se sami prokevuji tim,že se zuřivě stavi za individualitu osamoveneho válečnika alternativy ,aby proboha nevznikal a nová kvalitya prozatim pod názvem SOLIDARITA:
Ta totiž právě uvažuje v PNZ článku 1.i změnu na doposud nevidany SOLIDRNI STAT misto už parlamentem schvalenehoPOLICEJNIHO STATU:
Proto byl v Ustave pominut hned v prvnim čclánku Sociálni stát,ktery DE JURE v republice nejen neexistuje,ale i existovat nesmi.
Neni divu,že se objevuji prvni hlasy ,že si dnešni Ustavu schvalilo par podrazáku sami pro sebe a nesměla být schváwlena v referendu!

Průměrný počet slepic: 1.7 (3 hlasů)

Dobře, Dexx.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ahoj Admirále. Dík.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

od C.N. Parkinsona možná najdete mezi vyřazenými knihami vaší veřejné knihovny (80. léta)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale stači na to jeho teoreticke znalosti v systému ,kdy lze ovládat celou populaci země jen 6 prioritami z nichz prvni je zamezit opravdovemu vzděláni?

A k tomu bude dodána brzy i naprosta cenzura co se vlastně opravdu děje,což zůstva obyčejným lidem ,UTAJENO s cilem je připravit asi o rozum.
Proto se mi tady objevuje VAROVÁNi,že budu upálena jako ve středověku v důsledku chybêjiciho jediného slova SOLIDARITA a jeho obsahu, dav bude nahnán dokonce se svým "souhlasem" do otroctvi nejhrubšiho zrna,které svet jesšté NIKDY nevoiděl a teprve až to nastane budou "domorodci bananove republiky" marně proteastovat,bude pozdě!
Jen se podivejte co udělali majiteli dobra panu KRTECKOVi,podivejte se co udělali webu www.nwoo.org ,jak došlo k vykradeni našeho majetku v bilionech a článek o tom,ktery se tu objevil s vyčislenim obludných ztrát dostal ignoranci JEDNE SLEPICE.
Pak se tady článek "divi"co se vlastně nyni děje,ale nic už mu to nepomůže.
Pokuddsim se na tomto miste dadat laskavému čtenáři jak ho kopnou do hlavy a i když z toho dostane oztes mozku bude dále svemu osudu freneticky tleskat!
samozřejme za okolnoszti chybejici SOLIDARITY neni už brzy vůbec NIC jistého.
Pokud to někdo jiný taky dovede tak válečnici ozvěte se tady a dokažte,že si nedovedete jen stěžovat jak to nejde,ale dáte navrh JAK TO PŮJDE dal a proč? !

Průměrný počet slepic: 2.9 (22 hlasů)

Dovolil jsem si, tedy na vyzvání, malou předpověď roku 2030.

V roce 2030 se podařilo konečně pořádně vyrůst dalším velmocem. Rusko se za posledních 15 let stalo mnohem mocnější, stejně jako Čína. Spojili se navíc tehdy do Východního bloku: Čína, Rusko a Indie.

Východní blok samozřejmě sledoval situaci ve světě.

V lednu 2030 obvinili Východní blok Francii, že nedodržuje lidská práva v Paříži. Protože Francie se rozhodla nenaslouchat hlasu Východního bloku, došlo k tomu, že 20. ledna 2030 společné bombardéry Číny a Indie vybombardovali Paříž asi tisícovkou humanitárních bomb. Zároveň bylo navrženo OSN provést vojenskou intervenci v severní polovině Francie. Jednalo se o území severně od čáry na spojnice měst Nantes-Dijon.

Zároveň Východní blok zjistil, že USA vlastní jaderné zbraně. USA dostalo ultimátum od Východního bloku, aby dokázalo inspekci Čínské antijaderné komise, že žádné jaderné zbraně nevlastní. V opačném případě to bude řešeno jako mezinárodní porušení jaderného moratoria. Zároveň Východní blok vydal mezinárodní zatykač na současného amerického prezidenta George Cartera. Společné vojenské jendotky už poslaly vojenské bombardéry a vrtulníku, aby amerického prezidenta přivedly v okovem před mezinárodní čínský tribunál. Stalo se tak 2. února 2030. O dva měsíce později se bude americký prezident zpovídat a obhajovat z obvinění nedovoleného jaderného ozbrojování USA. Soudit jej budou mezinárodní soudci Li ťun Čhong, Vasiljevič Justiťenko a Šhivam Ramakrišnan.

Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)

Čína s Indií válčí o Kašmír, nespojí se spolu v žádném bloku. Dojde leda k pragmatickému spojení Rusko - Čína, ke kterému jsou oba dotlačeni.
Kolem roku 2030 dostihne Čínu demografický pokles politiky jednoho dítěte. Možná to ale budou opravdu řešit expanzí ven. Ovšem bombardování ve stylu USA se konat nebude, Číňané jsou kulturně odlišní od Američanů a postupují po malých krůčcích salámovou metodou.
Spíše se rozhodnou, že přestanou přijímat platby v USD a budou za zboží a suroviny požadovat nějaké společné konvertibilní platidlo (zlatý juan? zlatý rubl?).

Průměrný počet slepic: 4.6 (17 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jednou Čína taky aktivuje svoji armádu a vyšle jí na dobrodružnou výpravu, ochránit nějaké číňany v jiné zemi nebo investice...
A pak už to podruhé půjde rychleji a jednušeji a pak znova a znova...

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

A pak ji bude čekat vývoj jako v USA. I kdyby zisk válečné výpravy nerozkradla nějaká obdoba US neocons, dříve nebo později budou náklady na udržení impéria převyšovat zisk centra. Pak následuje sestup. Jak poznaly v současnosti USA...

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Pokud ti všichni uvedení, přes veškeré své úsilí jsou schopni přesvědčit jen malé množství lidí a to zřejmě ne ty jádrové, pak je to skvělá zpráva.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

In reply to by pragmatik (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vidlák se bohužel mýlí. Oni jsou schopni vychovat a přesvědčit celé generaci dětí a mládeže natolik, že bojují za jejich cíle a ideologie. No, a tak si chvíli počkají až ta stará kohorta vymře nebo bude mimo působení.

Průměrný počet slepic: 4.9 (28 hlasů)

Na nové myšlenky, na reklamu dosud přehlíženého nebo nového produktuse zláká jen málo lidí ze starší generace. Na Západě hned po poslední válce zjistili, že musí cílit na mladou generaci. A vsugerovat ji cíleně pocit, že koupí výrobku nebo přijetím produktu politického marketingu, je lepší (pocit rebelství) než generace předchozí. Kterou marketing přemluví daleko tíže.

Postup je cílit na generaci mladou a čekat, až starší generace vymře. Pak produkt přijme celá společnost.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

A teď méně lichotivě pro starou generaci: Oni jen využívají toho, že stará generace nevychovává své děti a dlabe na to. Jinak by tato strategie nebyla vůbec možná.

Průměrný počet slepic: 4.2 (25 hlasů)

Tohle už je hodně složité. Oni ti propagandisté mají dnes propracované takové marketingové páky, že výchova nemusí nic znamenat...

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)

Nemají. Všechny ty propagandistické páky jsou velmi jednoduché: Češi jsou špatní, Češi dělali všechno špatně.

Největší prokletí je ovšem plivání na dobu před rokem 1989. Kdyby si starší uvědomili, že černobílé plivání na tuto dobu je to, co nakonec zničí celý národ, a umožňuje tu propagandu. Jakákoli doba je kus historie, každá doba měla své hrdiny i zbabělce. V každé době je být na co hrdý, jsou tam dobré i špatné věci.

Nikdy jsem nepochopil - u starší generace - to zuřivé plivání na 40 let části historie. Protože tím mladší generaci neříkají nic jiného než: Všechno jsem, milý synu a dcero, dělal špatně. Žil jsem v době, kdy bylo vše špatně, nic a vůbec nic dobrého. Proto, milý synu a dcero, čerpej raději moudrost jinde než u mě, tvého rodiče - já jsem zmetek co žil špatně, dělal špatně, jsem špatný, skrnaskrz ďáběl a zavrženíhodný. Uč se raději od Člověka v tísni, od Amnesty internation, od Vrábela, Jandy, Campera. Poslouchej Hamáčka a dělej podle jeho rad. Havel tě provázej!

Průměrný počet slepic: 4.8 (48 hlasů)

Je to ještě jednodušší. Vezměte si na jedné straně krev, pot a slzy, kdy se musí něco opravdu naučit, vybudovat, jít do rizika. A na straně druhé lehký život z dotací, kdy stačí jen plkat správné fráze, které se i ti tupější naučí za víkend. Pak se nedivme, že si většina vybrala ten lehčí život. Změna nastane až se zhroucením systému.

Průměrný počet slepic: 4.8 (27 hlasů)

To neni ale jenom plivani na 40 let sociku.
To je plivani na cokoli, co jenom trochu zavani dnesnim mocipanum, prakticky z jakehokoli duvodu.
Treba osvobozeni republiky '45 uz je peknych par let prepisovano, zrovna tak roky 38-39' taky davno nejsou co byvaly.
Dalsi na rade jsou obrozenci, a i kdyz jsem je ve skole rad nemel, tak timhle si to u me Plaga (ANO) dost podelal, kdyz se na toto tema schazel se skorogeneralem. (vysledek jsou nove podklady k vyuce dejepisu, ale to v alternative nejak moc nerezonovalo)
Je toho dost, a dalsi urcite jeste prijde, podle aktualnich pozadavku, podle me odvislych od toho, na koho se zrovna bude pripravovat valka, rozumej vyvoz demokracie a humanitarnich hodnot.
No a jako utecha neposlouzi informace, ze se to vubec neomezuje jenom na kolonie, jako jsou Cechy. Strhavani soch v USA/GB prece neni nic jineho. Nevim, jake bezi v Cechach anglicke/americke serialy a filny, ale zena s dcerou se na to castro divaji, ja kdyz se k tomu obcas nachomytnu, jak jim ty krasne scenerie kazim.
Vetsinou se totiz jedna o zabery, kde si bile a indianske deti stastne hraji pospolu a vzajeme se obohacuji tradicnimi zvyky.
Nebo jak na smrt nemocny bohaty bily american v 18-19. stoleti zavola lekare, a prijde dobre obleceny cernorch v brylych. Bohateho belocha zachrani a ten je mu pak moc vdecny.

Komu je tohle k prospechu opravdu nevim... Tu produkci, ktera ocernuje vytipovane a ospravedlnuje minule i budouci svate valky Zapadu jeste pochopim, ale 200-300 let stare veci uz by mohli nechat byt.

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

u nás naopak (Marie Terezie a chystaj Radeckýho ! )

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Sakura (neověřeno)

Trvalý odkaz

Marně si vzpomínám na podobné scenérie, viděl jsem je vesměs v propagačních materiálech Svědků Jehovových a tam nebyly záběry, šlo o
MALOVANÉ obrázky. Zřejmě i nepatrné změny výrazu tváře , které zachytí kamera , prozrazují prolhanost tohoto způsobu agitace.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by idiotronic (neověřeno)

Trvalý odkaz

Omlouvám se, jestli se opakuji: na
www.pokec.24
je v pravém sloupci nabídka videí, na jedné z nich Muhammad Ali (Cassius Clay)
Video je 50 let staré, ale v problému MULTIKULTI je aktuální.

Zatím bez slepic

Doufám,źe dokaže dát tady aspon do placu 6 priorit k rizeni sveta a napsat návrh, kdo jeho stitžnodst ma "jako" rešit,komu si vlastně stěžuje?! ,CO?

Průměrný počet slepic: 2.1 (20 hlasů)

Nejméně dokáží ti, co nedokáží řídit sebe, a hned chtějí řídit celý svět, nebo sluneční soustavu, či celou galaxii či vesmír.

Dávám pro každého návod, zejména pro "Anna Husita", jak dosáhnout maximum a být co co nejblíže řízení světa. Zde je 6 priorit.

Priorita 1 k řízení světa: Zvládnout sám sebe.

Priorita 2 k řízení světa: Makejte na sobě.

Priorita 3 k řízení světa: Učte se a naučte se znát co nejvíce. Každá znalost je užitečná.

Priorita 4 k řízení světa: Trénujte a učte se překonávat obtíže.

Priorita 5 k řízení světa: Učte se od chytřejších a zkušených.

Priorita 6 k řízení světa: Nečekejte, že vaše sny vyplní někdo druhý. Nejlepší pomocnou ruku najdete na konci vašeho ramene.

Doufám, že jsem vás uspokojil.

Průměrný počet slepic: 4.6 (38 hlasů)

Vidim,že potřebujete info o tom co je SKUTEČNYCH 6 priorit(kategorii) zobecnělých prostředku k rizeni světa.

Je to pro normálni lidi těžko dostupné.Nevim zda to cenzura už nevymazala,ale zkuste si tu větu dat do hledáčku 6 priorit.. a napište jestli se vm to podařilo najit.A s tim,že komunisti platili PLNE MZDY beztoho,že by kradli dvě třetiny platů máte taky pravdu.
Oni sice taku platili do vyplatniho sáčku jednu třetinu,ale podniky,které jsme vlastnili všichni davaly k tomu tak obrovácky vývar,že bylo možne realně postavit domy,přehrady, levne dotovane najmy "zadarmo " zdravotnictvi studium a mnoho dalšsich výhod ,ktere jsou nyni nedostupne a krade se ročne do daňovych raju 300 az 500 miliard.
Je potřeba o tom diskutovat,ale tento web je na to prilis "krátký",no neurazte se hned můj umysl byl zkusit diskutujici vzbudit z letargie ohlupovatele davu
GŘ TV a tzv novinářů propaguhjicich jen same cagloviny a zlo!

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlák popsal rozdíl mezi alfa-samci (kdysi) a beta či omega samci / samicemi - dnes. A jejich strategie.

Dnešní doba je o způsobu, jak si beta a omega samci a samice představují lídrovství a vztah k lidem, občanům, masám a svému okolí. Nic jiného to není.

Průměrný počet slepic: 4.1 (18 hlasů)

Vi někdo proč?

Průměrný počet slepic: 2.3 (25 hlasů)

rozhodně ale umí napsat gramotnou větu a jeho vstupy mají hlavu a patu.

Což se o řadě přispěvatelů zdaleka říct nedá, žejo.

Průměrný počet slepic: 4.9 (43 hlasů)

Mi tady zcela záměrně komoli slova,cely smysl vět a vy nepoznáte,že je to začatek DIGITALNIHO KONCENTRAKU a to je účel a cil vašeho ohlupováni.

Proto se máre obracet proti těm,kteři vám pomáhaji a doufa se,že se stanete znovu cinkálisty.Buďte konkretni a k věči,zkuste napsat o jake přispěvjky od koho a čemu nerozumíte jinak budete dále NULA jak pišete saám1!

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

Spokojeně si natáhnu nožičky a ptam se znovu,dovedete formulovat čemu nerozumizte a proč máte mezi ušima žalud a utačite jen na autora a nikoli na jeho šťavnate myšlenky!

To vas tak učili ve škole na prvni prioritě zla vaši majitelé velkych peněz,aby jste byl měkouš!?
?

Průměrný počet slepic: 1 (3 hlasů)

A jste si jist(a), že víte, kde je terč?

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)

In reply to by VIKI (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jen se musite zkusit zeptat na to zda
A
1.Existuje takovy systém,který vám nekrade dvě třetiny platu a kde.
2.Co je to Přimá demokracie občanskeho typu.
3.Jak obejit 32 let trvajici embargo na Zakon o referendu.
4,tak vytvořit občanskou informačni platformu bez GŘ TV a jak změnu financovat!
5.jak zamezit a dát kapky spekuantum aa s energiemi
Atd.
Jistě chápete.že je to skoro aaanemožné pro vás to formulovst do jediného komentu to by pak nebylo potřebné žadných shaaaškol a 5 letých studii ,nakonec to všichni vidite,sami,že sloužite k vymačkáváni jako citroni a to je tomu tak 32 let!
No NIa,aaaaaaaaaaaaa?

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, dnes dávám jen 3 slípky. Mířil jste totiž na lišku a trefil Maryšku. Právě včera nám totiž nový minzdrav Válek, vulgo Indická bradavice předvedl, co to je duchovní podpora. Reportér s kameramanem ČT jej pronásledovali od příchodu do Hrzánského paláce před odjezdem do Lán ke jmenování a co neobjevili.
Indická bradavice se poklusem vydala na Hradčanské náměstí do Fortny, kláštera bosých karmelitánů pro duchovní podporu. U ministra české vlády byl tento krok tak neobvyklý, že zabral celé 3 minuty prime time ČT.
Jenže už po zasedání nové vlády pravila Bradavice, že:
1.
Vláda nebude obnovovat nouzový stav
2.
Do konce roku nová vláda určitě nebude nařizovat nějaká restriktivní anticovidová opatření.
Nejspíš dobrý katolík, ale blbý ministr zdravotnictví totiž odtušil, že přece nežijeme v komunismu a tak vláda pouze žádá obyvatelstvo a spoléhá na jeho odpovědnost, aby o Vánocích a Silvestru se nehromadilo, nechlastalo a nejuchalo.

Bradavice nejspíš nečte Vidlákovo Kydy, jinak by znala teorii Laca G. Mlynáře o jisté nemalé části české společnosti, na kterou žádné prosby a apely neplatí, platí pouze malý dvůr a dlouhý bič.
Celá Evropa se třese strachy před omikronem, to jen Indická bradavice, duchovně posilněná (což jí jedině chválím) modlitbou u karmelitánů prohlásila se svým nástupem do funkce 17. 12. 2021 definitivní konec komunismu v Česku a tím pádem i nástup nové zodpovědné kapitalistické společnosti.

Tak schválně přátelé, kdo bude mít pravdu? Indická bradavice, nebo Mlynář? Dejme si deadline do Silvestra.

Průměrný počet slepic: 3.1 (49 hlasů)

1) Je víceméně všeobecně známo, a z mnoha míst potvrzeno, že omikron mutace je sice velmi nakažlivá, ale velmi málo nebezpečná s výrazně lehčím průběhem než delta. Když vláda, lékaři a média nechtějí moc lhát, tak sdělují, že se obávají její nakažlivosti. A taktně pomlčí o její malé nebezpečnosti.

2) Ten, kdo vytahuje bič a malý dvorek - musí být schopný lídr, a nesmí mít o kolečko méně. Osvícený diktátor je také recept. Jinak po něm sto let tráva neroste. Ovšem je idiot (a to je slabé slovo) řeší epidemii zavřením vánočních trhů a zavedení povinné vakcinace přípravky bez dokončených klinických testů, kde se výrobci vyvázali ze zodpovědnosti, a s případnými námitkami se vypořádávají nálepkou antivaxerství včetně hlasů na cenzuru těchto "dezinformací".

Dodatek k ad 2) Diktatura skrze hrůzovládu - jinak se poslušnost bez autority a schopností udržet nedá - končí obvykle politickými procesy a likvidací politických nepřátel. S mezistupněm volání policie na někoho, kdo nesouhlasí, jak píše Vidlák.

Průměrný počet slepic: 4.1 (35 hlasů)

Pane, vas pojmovy obzor omezuje vylucne vase bublina (mala) poznatku a presvedceni ktere mate. Zajimave je, ze opravdovi odbornici jsou porad velmi opatrni v hodnoceni toho co omikron prinese. A nejdulezitejsi je, ze priroda nam ukazala dlouhy nos. Uz jsem zde citoval predniho ceskeho biologa prof. Petra Svobodu : "Jako biologovi mne prijde fascinujici, ze B.1.1.529 SARS-CoV-2 varianta nasbirala v S proteinu v radu mesicu vic mutaci, nez protein, ktery studujeme, nasbiral za poslednich 500 milionu let behem evoluce obratlovcu. Ale dobra zprava to neni." Umis chapat smysl psaneho slova, hlupaku ?! Toto totiz znamena, ze mame co delat se skokovym vyvojem do NOVE KVALITY. Kdyz ne omikron, tak dalsi vyvojova varianta bude "uspesna". Evoluce nemysli, virus neni nejakym kolektivnim organismem ve smyslu e pluribus unum, proste kdyz biologicky druh zvany homo sapiens na teto kamenne kouli nebude, bude to universu stejne jedno, jako ze zde neplavou trilobiti nebo nebehaji dinosauri. Problem je, ze krome ignorantu nevidicich si od konce nosu, a de facto timto rozkladanim moralky tomu napomahajicich, to zahubi i normalni lidi...

Průměrný počet slepic: 2.8 (36 hlasů)

In reply to by hulvath (neověřeno)

Trvalý odkaz

A jak vy, coby výkvět inteligence lidstva na který nikdo nemá, a ten váš přední český biolog vysvětlí, že třeba takový chřipkový virus také mutuje velice rychle. A je asi potřeba inteligence vašich kvalit, a předních českých ne bioologů, ale alespoň superbiologů, hyperbiologů, kultovních biologů, biologů jakých se rodí jednou za miliardu let - aby z toho udělal vývoj do nové kvality.

Běžný biochemik, i podřadné kvality, (tedy ne světový přední kultovní biolog a hulváth coby super pár inteligentních lídrů) ví, že RNA molekula je nestabilní - a velice rychle mutuje. Ovšem, jak už jsem napsal, potřebujete předního českého kultovního odborníka, abyste z toho udělal novou kvalitu ve vesmíru.

Rozdíl mezi deltou a omikronem je 15 mutací ve spike proteinu. Nic, co by RNA nezvládla, mimochodem.

Jinak vás prosím, pište! Do každého kolektivu patří role šaška.

Průměrný počet slepic: 3.9 (44 hlasů)