Nejtupější předvolební trend

Autor

https://www.litterate.cz/nejtupejsi-predvolebni-trend/

Víte, co mě nejvíc bere od té doby, co jsem se etabloval na fejsbůku? Prezidentská kampaň. Já si nemůžu pomoci, moji čtenáři, sledující a přátelé na to koukají a ksichtokniha mi pak hází na sklo videa. Hele, to je nějaký nový, pro Vidláky nepochopitelný, trend?

Vždycky se tam objeví pan kandidát, který dojede do pálenice, vinařství, k nějakému zemědělci, významné firmě, tam si pohovoří s majitelem, řekne do kamery nějaká moudra, jak je právě tento podnik nebo obor významný pro region, dodá něco o zaměstnanosti, trvalých hodnotách, do toho jsou ty táhlé pohledy do krajiny nebo automatického skladu hutního materiálu… pak zazní pár slov o kampani a potřebě čestného a pravdomluvného člověka, přičemž kandidát tato kritéria samozřejmě splňuje.

A nedělají to jen kandidáti na prezidenta, dělá to i celá pětikolka. Nedávno Fiala dával post, jak sedí zády k fotografovi a rozjímá o důležitosti zemědělství pro jižní moravu. To mě fakt bralo. Nic o tom neví, naopak nechal Nekulu dělat jedno z nejhorších zvěrstev, které nás ještě řádně vytrestá všechny, ale ušlechtile nám řekne, jak je venkov důležitý, Samozřejmě tam seděl v saku a mluvil o něčem, co by mělo vědět i pětileté dítě.

Nejlepší jsou ty komentáře pod tím. Děkujeme pane kandidáte… řekl jste to tak moudře… díky za vás, budete skvělý prezient… krásně jste to vyjádřil… apod, apod. To jako fakt? Tohle dneska stačí? Říct všeobecně známé klišé?

Hele, taky vidíte, jak se hoši kandidátští chlubí cizím peřím? A jak se vyhýbají kontaktu se skutečnými lidmi? Přijedou někam, nemají žádnou zásluhu, ale ukazují, jak jsou moudří a jak tomu rozumí. A blbečci jim k tomu tleskají. Běžte se podívat na Fialův profil. Má jich tam fakt hodně. Fakt nechápu, že má někdo tak málo sebeúcty a olajkuje nebo okomentuje, jak Fiala prohlašuje banality.

Teď v posledních dnech to ti kandidáti ještě vylepšili. Vyjadřují se k tomu, jak je draze, jak se stát musí otecky starat, jak musí zvyšovat ceny sociálně citlivě… Ano děkuji, bez vás bych to nevěděl. Já nevím, oni to asi dělají, aby lid pochopil, že na něj intenzívně myslí.

Prostě řeknou nějakou všeobecně známou věc, se kterou souhlasí z podstaty každý, dají to na fejsbůk a ejhle lide, jaké mám ušlechtilé názory, jen mě pěkně zvol. Nemám za nic zodpovědnost, jen objíždím republiku a fotím se u hezkých věcí, které dokázal vydupat ze země někdo jiný a dělám si kampáááň.

V zájmu objektivity musím říci, že Tomáš Březina alespoň jezdí do svých bývalých podniků a ukazuje nám, co vybudoval on sám v době, kdy ještě vytvářel hodnoty a než se rozhodl zkazit si na stará kolena život kandidaturou. Ale jinak je nerozeznatelný od Petra Pavla i od Fialy. Může se vymezovat, jak chce – stejná videa, stejný kadlub… jako by měli všichni společnou agenturu. Nebo jsou fakt už tak mimo realitu a mají pocit, že to dělají správně.

Jako fakt si tihle političtí borci myslí, že to bude fungovat? Nebo prostě cílí na líbodémo kretény, kteří vrní blahem, když vidí takovou šmíru? Asi jo, protože jich mají plné diskusní fórum.

Asi jsem konečně pochopil, proč Zeman při první kampani mluvil o kanálu Dunaj-Odra-Labe. O něčem mluvit musel, ale nechlubil se cizí prací…

Při té příležitosti se nemohu nezmínit, jak rozdílně to dělá Babiš a tu a tam i další opozičníci. Andrejko objíždí republiku, vleze právě mezi běžné pracující lidi, rozdává jim knížku plnou grafů, jak bylo za něj dobře a jak je teď blbě, všechny ujišťuje, že zase bude líp, samozřejmě, až to vezme do ruky on. Fotí se s babičkami i s mladými kluky, z jeho fotek je vždycky vidět především óóóbrovský dav příznivců, odpůrci mu dělají gerilový marketing v médiích, všude představuje svoje místní kandidáty z lokálních buněk, má tam hezké hostesky…

Občas je něco podobného vidět i od Okamury a Majerové Zahradníkové… držím palce, ať v tom pokračují.

Takhle se to dělá, vy troubové. Jezdit za lidmi, nebát se vlézt mezi ně. Na vaše kecy o sociální citlivosti a významu zemědělství není nikdo zvědavý. To se učí na základní škole. Tedy učilo… za mého mládí. Možná se to dneska už neučí a tak může Fiala pronášet zcela banální a samozřejmá moudra a hromada lidí mu za ty kecy ještě děkuje. „Venkov je pro naší zemi nesmírně důležitý“. Tohle si dá na fejsbůk a líbodémo kreténům to stačí… Jaká osobnost, jaká ušlechtilost. Pan premiér ví, že venkov je důležitý…

Já jsem pro tuto dobu asi už opravdu starý. I když jsem sotva překročil čtyřicítku. Začínám si říkat, že až to dovedou zu grunde, tak se mi vlastně bude ze světa odcházet docela dobře.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.2 (52 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

V našem státečku je politologů jak nasráno. Jó, sehnat blbého zedníka, to je kumšt. Ovšem, sehnat politologa...ale proč ho shánět, když si stačí jen vybrat. Z mého pohledu je politolog něco jako supermoderní parazit. Nic nevytváří, jenom mele různé fráze, tedy vždy jenom ty, které se politicky zrovna hodí a nosí. Politolog je člověk, který je úplně na hovno a právě proto je politologů u nás nadbytek.

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Rozpozname je nebot jsou všichni na jedno brdo!Pozoruji davy a dělaji přednašky jak se davy hemži a davaji jim to na taliř!Voliči si mysli

Podivejte se jawakqy je to geroj áaaaaa a tleskji jak pominuti!
Nevšimnou si,že tato pry bohuliba činnost je podporovana banksterskymi kapitalisty a za to,že NIKDY nesmi dat navrh řešeni stoji bud za stromem v zaloze a prebendy se jim hrnou!
Musime si je všechny představit jako panačky typu hampelman,kdy dole zatahnete z praovazek a on mava ručičkami nožičkami!To je tak cele!
Jen se jich zeptejte jestli vi co jsou to potřeby občanů voličů nebo zda znaji panečku Sasinův požadavek,aby ns neoblbovali a konečně definovali a dali do programu všech politickych formaci naše. VOLIČSKE zajmy uzž presentovane v našich živych programech, ti zalezou bleskově do svych ďěr a tady mezi nami ni nestrči svoje krive nosy zaq qnqqaiqcqaaaáaaaasssss!
No ni pcani?

Průměrný počet slepic: 3.4 (9 hlasů)

" zda znaji panečku Sasinův požadavek,aby ns neoblbovali a konečně definovali a dali do programu všech politickych formaci naše".

jj, Sasina tady už nějaký čas čtu. Zatím jsem se dozvěděl, že je vše na fiču, že jsou fšichni blboni a vše jde do kopru. Bohužel jsem od něj ještě nečetl konstruktivní větu, jak z toho ven. To umím taky. Hoďte mi jakékoli téma a já ho dokáži zkritizovat. Ale dostat se ze sraček ven vlastní aktivitou, to už je jinačejší kavčo.

Ale vás dva, Aničku a Sasina, bych viděl jako dokonalý pár. To si takhle sedíte večer u televize se 150 programy, s možností si pustit cokoli týden zpět a nadáváte, že zase hovno dávaj.

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)

voličskeho programu narodni zachrany,tak tu dejte aspon jak rozumite hned prvnimu budu to jest dejte tu jeho obsh a definici,když to neuděla ministerstvo pravdy nebot chce ten zly
Sudetolandsmanschaft,ale bacha,když uspořada ODS tu jejich slezinu v Praze a oni začnou kazat,e jsou utlčovani eskym režimem platicim jen třetinu mezd tak hned je všichni zas budou volit!
No ni berni!

Průměrný počet slepic: 1.4 (5 hlasů)

já vám pošlu peníze na novou klávesnici, páč na té vaší vám už evidentně některé klávesy nefungují a jiné si dělají, co chtějí. Na této současné, prosím, program národní záchrany nepište.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

Vysvětleni proč se mi do cesty pletou s tim aaaaa a dalšimi kody vnitraci, asi od Piratisek ocasicicek,satanisek je jednoduche!
Oni totiž byli prvni kdo pochopili co se může stát když se da do pohybu SV,tj Společnost voličů,ktera může doshnout 8 275 752 deptanych dušiček novotou tj svym programem což tu ještě nebylo!

Ti zmetci pry se považumi za zvrhle komunisty ,piratisty a satanisty ja pobožna ženska jim mohu ukazat všechny svaté!Tak si mysli,že mi polezou do nerva!
Nezapomeňte,že pitome kreatury politiku jdou do zadnice a zmizi,ale my kvitka z boži andělske zahradky SV tu zůstaneme a budeme těm satanistům co si nvzajem ukazuji kosočtverce,toho si všimněte u přecedy ODS,tak neškodi jim dát pohulit!
No aspon vidite pane Berni,jejich reakce bo to tu očumuji a zakodovavaji,což je tuning na jejich digi koncentrak!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Tupý národ, tupý trend, nutný zákaz referend!

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ten si otočil Parlament kolem prstu a posranci jedou jako pila!Odsouhlasi pry mu odměny ve výši mnoha milionů jako odměnu za možnost beztestneho rabovani republiky a to pry dokonce se zpětnou platnosti!

ODS hlavni sila nićeni republiky a svych voličů je plně ve zbroji vykradat dal vadnym systemem kapitalismu bez přivlastků neboli skrupuli,vychazejiciho z gangsterismu dvěbtřetiny platů a to ma pokračovat dal i tam, kde už na prvni pohled NIC k ukradeni neni!Na demonstraci se ma žadat plyn a elektrika tak draha jak to jenom jde!
Jen se zeptejte toho ANO bude lip,zda ma v programu zajmy a požadavky voličů y jsou co 5minut ,akle je zakazano o nich diskutovat,tak ten miglanc bude vykukovat udiveně z pradla a řeknee žadny program z pozadvk voličů nikdy nesestavim, on nema vůbec nic adny program důvodem je,že taky pak nic nemusi ani dodžret a kdyby se jeho voličci bouřili pošle na ně cenzurun sve joury a i jim odsouhlašeny knipl Policejniho statu,kde nami voliči zvoleny STAN na sve voliče vypusti na voliče specialni složky brzy i tajne policie!

Chtejme do progranů všech stran zastrčit naš program nrodnich zajmů a ty,kteri planuji to neudělat a chtěji za kadou cenu realizovat toho ŠWABA už ve vlastni zajmu nikdy nesmime nevolit!
No ni mi drazi voliči?

Průměrný počet slepic: 3.8 (8 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

na zakon o referendu ,čini ho zbytečnym a nahrazuje ho daleko učinnějšim systemem a ten přišpendli majitele moci na vrata!
Proto si smoli ti politici do gati, nechtěji o progrsmu voličů nic slyšet a zvlaště program nchtěji zamontovst do svych bobkovych listů,ktere jsou 33 let v ceně jen toaletniho plapiru!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Sežeňte mi dostatečný počet podpisů, pošlete mi nějaké prášule na kampaň a já vám garantuji, že až začnu objíždět republiku, žádná klišé neuslyšíte. Ale taky vám garantuji, že mě nezvolej, jelikož blbé věci se poslouchají hůř, než ta hezká klišé.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Já bych vám dělal tiskovýho mluvčího. Chvíli udržím myšlenku, a navíc jsem zpravidla mnohem sprostější než zdroj:-)

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

co jste dal v minulem člnku na sklo stači na kandidaturu odvažneho velkeho preesidenta!!
Už hledam i překlad, pomohu vam rada bude prča,než mě upali za pravdu jak se zase lejno nabali a bude se snažit vykrast naš rozpočet neschvalenou vakcinou a lid na ten špek vyrukuje poslušně,aby ztratil uplně tu přirozenou imunitu jako maji mnou obdivovani silni dřevorubci!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, zapomněl jsi na Pepu Skálu. Většina lidí jej bojí zvolit, protože je komunista. Je to však opravdový vlastenec a velice moudrý muž odhodlaný bojovat za dolních 10 miliónů lidí. Doporučuji se podívat na youtube kanál TV Petr Bureš.

Průměrný počet slepic: 4.2 (9 hlasů)

Skála je ke mně objednaný na zabijačku.. pokud přijede, napíšu mu také reklamu. 

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

nebo tu poslat za sebe nějakou komunistickou dušičku!,
Na zabijačce to dopdne jako s tim. chefem PRO,nadchne vas timi B myšslenkami ODS a meeedzi nas nelřijde bo se boji ,že mu dame čerstvou živou vokdu no nevypada,e by chtěl věděl co je to plan narodnich zajmů,ktery by mu umožnil blyštive vitězstvi,kdyby pochopil vo co de a my mu vysvětlili,kde hraje muzika starosvětsky tanec bugi bugi!
No ni pacani?

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

je fakt hodně dobrý kandidát. Bohužel, žijeme v debilní době, kdy je poctivý komunista považován za něco méněcenného až prašivého. Já byl pana, či soudruha Skálu klidně volil, ale nejsem si jist zda by to stačilo.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Jen ho zvolit na pas blink a on na nas jeho sympatizanty kašle jako na placaty kamen je bezcenne!Musime ho zkusit dostat do diskuse přinejmenšim tady!
Nevime jak bude reagovat na naši pomocnou ruku,dostane betak přikaz se do te ruky zahryst zubama nebot nevi,že se z
KSČM se stala strana funkcionaskych buržoustů a organizacně načisto poplantanych úedniků,kteři se domnivaji,že když budou prodavat kupu našich nemovitosti,že si tak na svoje platy za nicnedělani pry zaslouži ještě je snsd i zvyšit a budou ležet ve svych kancelařich na břuchu ,kde na dělniky,kteři jim zmizeli a nyni hlavně nas rolniky mohou smolit!
Proto at soudruh budouci president TU vleze a neboji se svych voličů,kteři budou chtit jen SVE potřeby a ne cagloviny!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)

Člověk si až říká, kdo tam vlastně za ty Rusy ještě válčí... Minimálně polovina až tři čtvrtiny invazních jednotek by měla bejt mimo provoz, zbytek paralyzovanej hrůzou z Himarsů. A k tomu ještě by v nejbližší době měla přijít ukrajinská protiofenzíva s milionem vojáků! Peklo, no.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Úspěchy ruské armády bych dělil aspoň 10, ty ukrajinské rovnou 100.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

ziskat na něho telefon,aby jsme mu řekli,že je dost zastaralé ochraptět na naměstich,kde dav sice pokyvuje hlavavami,ale za kratky čas zapomene vo čem je řeč!Dopadl katastroficky ten naš emisar SV, pry se tam telefony nesmi sdělovat vše je tajne atd!
I mu chybi naš program voličů a pozor, pozor KSČM se zastavila osamêle bez použitelneho programu a připomina dnes se svymi vadnymi stanovami jen stojaci hodiny !
Ptame se tedy i tu co 5 minut, proč se doktor Skala nechce mezi nami i tady objevit,když musi vedět,že tu hraje muzika rokenroll!Vime tak,že to vypada jakoby žadne voliče nechtěl,spiše to ukazuje na noveho Fidela!
Je taky,možné,že ho tady snad ani pan Šef nechce tak by se ho mohl zeptat zda tu nepošle aspon sveho zastupce,když na ty voliče a naše potřeby v našem programu snad dokonce pry kašle a dava přednost sociologickemu Kudy z krize,kde jsou jen dalši članky a žadna opravdova rada KUDY Z NUDY,kdy tam chybi diskuzni rubrika!
Mohl by jste ho mezi nas prosim pozvat?Usiluji o to marně a rada ho nebo jeho zastupce ideologa či koho chce uvitam třeba i sama!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Na tohle dojela CSSD. Vybudoval ji MZ, mel tah na branku, bylo to jeho dite. Jeste Paroubek se snazil. Pak prisi tihle slusni, uhlazeni Sobotkove. Co mysleli pokrokove proevropsky. Ridili je ale Pechove. ODS to. Ma stejny. Vybudoval ji samorost Klaus. Za nej mela drajv, mela uspechy. Byla dost pronarodni. Pa prislo nepratelske prevzeti, ovladli to lidi ala US-Deu, ODA. Prisli Topolankove, pak Necas a bylo hotovo. To co si dnes rika ODS nema se starou firmou nic spolecnyho. Lidi ale furt vidi ty barvy a napisy, nekoukaji na obsah. Dnesni ODS by za Klauze a Zemana nemela minimalni sanci. Byla by na urovni US, možná ani to ne.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Já nikdy nekoukal v televizi na tu soutěž Master šéf. Ale oni to teď o prázdninách reprízují a já to tam na začátku léta náhodou pustil a celkem mě zaujalo, co tam ty lidi dokáží vyrobit. Tak jsem to začal sledovat. A člověku je někdo sympatický, někdo ne, někomu fandíte a nakonec ta předchozí řada skončila sice jinak, než bych si představoval, ale přišla nová řada a tam hafo amatérských kuchařů, já si pomalu začal vybírat svoje oblíbence, krásně uveleben v křesle a najednou jde kolem moje žena, mrkne na telku a : Helé, Roman. Jakej Roman? No přece Roman, jak chodil se Šárkou, bratránkovou dcerou. Ale víš, jak měla teta narozky a on nám tam vařil a pak šel do týhle soutěže a vyhrál jí. Pak zase odběhla.

A já tam sedím jako debil, už dopředu vím, že to vyhraje nějaký Roman, na kterého si vůbec nepamatuji, ale prý ho znám, ani jeden z těch soutěžících ještě neuvařil ani vajíčko na tvrdo a já už vím, že pro mě tímto tato řada skončila, jelikož nemám komu fandit, když vím, jak to dopadne. Hele, kdybych tu svojí neměl tak rád, jak jí mám, tak bych jí v tom okamžiku nejradši zabil dost brutálním způsobem. Mnohdy je prostě lepší dopředu nevědět.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

považuji za katastrofu, přepadení Ukrajiny za zločin. Kdyby Putin náhle vypadl z okna Kremlu, jediné, co by mi kalilo radost, by byla obava, jestli to po něm nevezme ještě někdo horší. Upřímně nechápu, co někteří intelektuálové na tom zakrslém tajném fízlovi s prořídlou přehazovačkou vidí.
Přesto mám v tento okamžik menší strach z Rusů, než z toho, co si v rámci reakce napácháme na sobě sami coby autoimunitní nemoc. Rusáci se totiž touhle válkou dokonale odrovnali, tak dokonale, že se z toho těžko v nejbližších letech vzpamatují.
Toto je velký pád pro pověst a moc říše, která sebe sama neustále prezentovala na světové veřejnosti coby mocného, nezastavitelného medvěda, se kterým je lépe být zadobře, jinak z vás vymáčkne duši. Realita ukázala, že medvěd je dost vypelichaný, oslabený a velmi dobře zastavitelný. K takovému zvířeti se bude lísat jen málokdo. Není přitažlivé ani pro ten specifický typ idiota, který zbožňuje sílu a moc.
Rusko se 24. února 2022 rozhodlo skočit do propasti a pořád ještě letí. Dno zatím v nedohlednu, ale jejich vlastní pýcha jim zabraňuje v tom, aby se snažili otevřít nějaký nouzový padák v podobě vyklizení dobytých území a vážně míněného usednutí k jednacímu stolu. Budou dál posílat své lidi do mlýnku na maso, budou na frontu dál navážet a ztrácet těžko nahraditelnou techniku a munici, budou objíždět všechny možné Sýrie, Severní Koreje, Eritreje a Írány a prosit tam o dobrovolníky a zbraně. Udělají cokoliv, jenom aby si nemuseli přiznat, že se dopustili fatální chyby a že se jim ta válka vymkla z rukou.

Průměrný počet slepic: 2.1 (14 hlasů)

Tady tedy martin slapl vedle. Cetl jsem to, nevim, jestli se neceho boji, nebo mu vyhrozovali. Vlastne se postavil na roven jisteho Safra. Videt za kazdym rohem Putina a tesit se na rozparcelováni Ruska muze jenom blbec, totalne mi to k nemu nesedi.

Průměrný počet slepic: 4.4 (11 hlasů)

a pod tím podpis!

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

by jeden očekával, že držitel Blogu roku podpoří svůj výtvor nějakou argumentací, zdroji, prostě něčím, co by tomu dodalo aspoň náznak serióznosti. Takhle si říkám - wtf? Čerpá snad ten člověk z Novinek, Aktuálně a iRozhlasu? Fakt se dneska tímhle způsobem dělá novinařina - generováním náhodných vět?!? Nebo se jen při kopírování text nehodil celej?

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

proboha,už to nehul!

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

"Geniánální" komentář, naprosto mne odrovnal.
Totiž zatím o zbraně prosí a navíc i vyhrožuje elenský.
Jestli prosí i Rusko?
Že nás o tom naše moudré sdělovací prostředky neinformují?
Nechápu.
A jestliže se nevymklo z rukou protektora Kosovo, nevymkne se nejspíš ani Donbas,....
Jó a že R. odešli z Afgošu? No to jóóó, ale Proti nim pak A. přímo letěli.
Znamení pro současnost i budoucnost jsou různá.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Když Sovětský svaz odešel z Afgánistánu, režim, který podporovali, vydržel ještě tři roky. Při naprosté nerovnosti sil, neboť islamisty podporoval mnohem větší a ekonomicky silnější Pakistán a samozřejmě i Spojené státy. A Afgánci neměli podporu od nikud, neboť v mezidobí padl Sovětský svaz a Jelcin se snažil se vlísat do přízně západních vůdců.
Režim podorovaný Spojenými státy padl současně s odchodem Spojených států z afgánského bojiště. Na nebi nad Kábulem ještě byly evakuační vrtulníky a talibánci už v ulicích Kábulu oslavovali vítězství. Přitom poměr sil byl v tomto případě zcela opačný. Největší ekonomika světa, alespoň nominálně, proti zaostalým pasákům koz.
Stále nechápu, jak někdo může dávat rovnítko mezi Rusko a Sovětský svaz. Rusko bylo jen jednou z 15 svazových republik a etničtí Rusové neměli v Sovětském svazu hlavní slovo. Ten měli Ukrajinci, Gruzínci a obecně občané těch částí ruského impéria, kde byla průmyslová základna a kde se organizovali komunisté. To bylo Pobaltí, Ukrajina a Zakavkazí. Stačí si projet seznam důležitých sovětských činitelů. Lenin měl mordivnské, švédské a německé předky. Stačí se na něj podívat a člověk pochopí, že se o etnického Rusa nejednalo. Trockij, Zinovjev, Kameněv, Sverdlov, Jagoda a jeho žena Ida Averbach, Agranov, Urický a mnoho další - o jejich etnicitě se nesmí mluvit. Mężyński, Rokossowski, Dzierżyński, Redens a mnoho dalších byli Poláci (ti první tři jmenovaní a mnoho dalších dokonce polští šlechtici). Stalin, Beria, Orjonikidze, atd. byli Gruzínci. Chruščev, Brežněv a mnoho dalších byli Ukrajinci.
Dávat rovnítko mezi Rusko a Sovětský svaz je naprostý nesmysl a je to jedna z forem válečné propagandy. Připsat všechny negativa Sovětského svazu Rusku je mediální manipulace. Stejně jako dělat z války Putinovu válku. Válka by musela vypuknout, ať by byl v čele Ruska kdokoliv, protože Kolektivní Západ překročil hranici, kdy se Rusko začalo, oprávněně, cítit ohrožené.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

Kde to můžu podepsat?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by Vlastimil Čech

Trvalý odkaz

V Kroměříži

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Prezidentská kampaň je dívadlo pro blboně, keří si myslí, že jim vrchnost dá panského rezidenta, kerej je bude mít rád.
Volte jen svoje potřeby a kontrolujte to!!!

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Tlučhubové, teda kandidáti na presidenta toho nakecají. Ve skutečnosti lidmi pohrdají.
Není koho volit a kontrolovat. Protože na naše potřeby kašlou, jen před volbami se řídí heslem "Slibem nezarmoutíš"..

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

A co je hrůza pohrdaji občany svou nekonečnou desitky let trvajici ignoranci!Důkazem je,že nerespektuji ani jednoduchy NAS obansky Program narodnich zajmů!
Podivejte se na koment pana Sasina,par slov obsahuje hned dva postulaty pravdy z programu zachrany naroda!

1.Volte svoje občanske potřeby tj změnu shnileho režimu,ktery bude platit plne mzdy a ne třetinu!
2.Pak ten proces zakonodarstvi budou muset všichni voliči kontrolovat a to dnem i noci,jen se podivejte jak se těm podvodnikům libi POLLICEJNI STaAT a planuji nam jelita na ohnutem hřbete!

Ty bandy podvodnicke vrchnosti,kteři se realizaci našich občanskych potřeb vzpiraji a chtěji jen udrženi za 33 let prohnile a smradlave moci a kradou naše penize toho už nahrabali dost!
Udělame to co nam tu furt kredencuji ti zmetci a opačně jako ve Švedsku je je třeba zdanit 89,6 procenty,když ten svůj vyvar neinvestuji doma a nevhtěji se dělit o svj lup fifty fifty,aby si za to mohli ti nenažranci pozvat do svych honosnych kvartyrů a vil celou Afriku,Dalny vychod a Čiňany a toho Zeli ukrouděl pečenych hlist misto nam patřicich bifteku a k tomu všemu ti idiooti davaji strejdovi Puttlerovi zničit nami zaplacene kvalitni tanky ještě ze socialismu z valečnych skladů taky!
Fuj fuj fuj to je ale hnůj!
No ni pacani?
No ni!

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

Okrádají nás, nemám na biftek, ale na zelí, volte Losnu a ne Mažňáka. Kde ale toho Losnu splaším, to už mi tady ti dva myslitelé neporaděj.

Ale jsem v klídku, jelikož mají Program národních zájmů a až ho vydrtěj, tak se budeme mít všichni dobře a dokud neumřeli, žili šťastně až do smrti. Sasin na hrad a Anička do strakovky a máme po problémech. Celkem netuším, kde furt všichni vydíte problémy.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

K těm volbám, který tady probíhají přes třicet let a někteří stále ještě věří, že když hodí popsanej lístek do urny, něco se tím změní: Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

tuším.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

to napadlo mě. Einsteinovi to přišlo poměrně trefný, tudíž převzal do svýho repertoáru. Nezlobím se, byl to vcelku hodnej a chytrej člověk, i když trošku magor!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já už taky vymyslel hafo věcí, abych pak zjistil, že mi je vyčoudili ty kurvy, co už jsou dávno po smrti. V dnešní době to myslitel halt vůbec nemá jednoduché,jj.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

rozbor slova "vydíte".
- vy (jako že Vy osobně)
- díte (říkáte)

Ovšem co dí Losna a co Mažňák není podstatné, protože v obou případech:
slibem nezarmoutíš, po zvolení skutek utek.
Až to u-vy-dí, nebo dokonce vy-u-dí všechny voliče, bude sranda. Nikoliv humor, ale hrubá sranda, který bývá s tvrdým y.
Ale fakt je, že ani ono měkké i by na skutečnosti nic nezměnilo, je to pouhé písmenko, neschopné skutečnost změnit, stejně jako volby.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Češtynářka bi my to červeně zaškrtla a vi z toho uděláte fylozofycký textýk.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Oprava: fylozofyckí

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

No brrrrr, matko mlč, mí kamarádi by slovo rozdělili a doplnili jedno písmenko, .... moje myšlenky jsou různé, někdy i zrůdné,...

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Taková jsem já :-))))))
Ale nebojte, dříve jsem rozbor slov dělala podstatně častěji a nezávisí to vůbec na i, nebo y, jak jste zajisté správně pochopil. Jen jsem chytla přihrávku na smeč. A ten se mi samozřejmě nemusí vždy podařit přivést k dokonalosti :-))))))
Eh, to bude tím, že nemám červenou propisku.

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Napsala jsem několikrat,že v SV bude fujer každy,kdo přijde s dalšim dobrym napadem!Hledte taky něco vymyslet!Ignoranti nevidi,že vedla plati dobři kapitalisti chude pokladni v Lidlu 14 eur na hodinu,protože se tam instaloval hned jak se ještě z ruin kouřilo SOCIALNI STAT a vyvar tam včas zdanili a vy tvrdite,že prodavačky jsou leniva zviata!

To je zvracena i logika jeho ohlupovačů,ktera chce jen strelbu do vlastni hnaty a trefu do vlastnich kouli!
Styďte se bernardyne a CEKEJTE,až vas ŠCHWAB přide obrat i o vaši polorozpad!o chajdu a zakažou vam vstup do lesa,nebot vraždite zveř a nedodržujete zeleny uděl usekavamim nebohych stromečků a to bude vašimi neomarxisty,ktere tu adorujete brzy zakazano!Copak za to mohu,e nerozumite doposud nikde nevidaneho genialniho obsahu programu narodnich zajmů?Priznejte se brouku,nevzbuzujete vy podezeni,že jste snad JEDNOZAVITNIK?
No ni berni?

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

nikdy jsem netvrdil, že prodavačky jsou leniva zvířata. Ve svém životě jsem zaměstnával dost prodavaček a pokud se některé chovaly jako lenivá zvířata, velice rychle letěly. Některé se, obrazně řečeno, chovaly tak, že když jste je dopoledne prdli do jednoho rohu, odpoledne jste je tam našli. Když naopak fungovaly dobře, měly procenta z obratu a když třeba potřebovaly v soukromí něco stěhovat, moje dodávky a mé ruce jim byly k dispozici. Jak se ony chovaly k firmě, tak se firma chovala k nim. Ale nebylo to o té vámi furt mleté solidaritě, ale jak se do lesa volá... Dál už to znáte.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Nebot většina z občanů ma dost sveho vylupovani bankstery,ktere se bude MASIVNĚ dal zvětšovat,když se nebudeme branit a poadovat SOLIDARNI STAT!Vy jste rvrdil,že pry jsou vicni ti,kterři brzy budou taky leet pod mostem,e budou natahovat ruku nebot jsou bez prace a proto se tam lině po exekuci způsobene vadnym zakonem,ktery nejde bez změny režimu nikdy opravit jen váli a nepracuji a obraceji se přitom na stat,kteremu zamerne president pravaků vytuneloval z Ustavy jedno důležité slovo SOCiALNI STAT aby se sousede ,kteri valku prohrali smali z drahych mercedesů takovym občanům Švejkům,kteři chtěji jen tetinu mezd a i tu jim skřupne brzy inflace!
No až k vam dojdou ŠWABOVY zakony a zakažou vam ti zeleni vstup do lesa tak potom to pochopite anebo taky ne protože deklarujete,že se vam dobe žije s pilinami v hlavě!
Tento web ma jen 50 mist tak to nezapomente a rozeberte
Program narodni zachrany,když jste ten jeho saboter při dalšim vhodnem članku hrozny zločinče a brzdo pokroku!
No ni berni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Kdekdo má nápadů až -až. Jedna si vymyslí celou politickou stranu. Jiný se zanáší myšlenkou na Průběžný volební systém, na Progresivní Trestní řád, kde by opakování zločunu bylo trestáno předvídatelně ukrutněji, další vymýšlí, jak všechny vězně zaměstnat výrobou elektřiny, jiný zase jak znova reformovat školství, skoro každý má úžasné nápady týkající se dopravy, peněžnictví, výchovy, ekologie.

Mimochodem, Kaddafí některé neobvyklé nápady realisoval. Byl Libyi v jeho době můj kamarád a chválil to. Džamahírie...Úžasný člověk byl ten Kaddafí, proto ho museli zavraždit.

Nápadů máme habakuk, až se v nich topíme. Jeden druhému se proto posmíváme, ale stejně nic nenaděláme. Z té vypečené vlády České republiky se nejspíš poděláme. A líp nebude. Líp už bylo.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)