Předvolebně udavačská

Autor

Přátelé, dnes pro vás mám jednu lahůdku, která se stala mému bratrovi Masterovi a hodí se ke kulisám této prezidentské volby. Ukazuje, co nás bude čekat, pokud se na Hrad dostane soudruh generál a připraveným plánům Pětikolky nebude už stát nic v cestě.

Jak jistě všichni víte, byl to právě můj bratr, kdo mi před pěti roky připravil tento virtuální dvorek. Název Vidlákovy kydy také vymyslel on. Myslím, že za těch pět let blogování napsal přímo pro Kydy možná pět článků. Takové vědátorské, protože je matematik s červeným diplomem. Jinak se mi staral o server, vymýšlel jak zabránit spamům zaplevelit diskusi a když začalo jít loni do tuhého a byly zablokovány „dezinformační weby,“ zajistil zahraniční doménu, abychom o Kydy nepřišli. To byla také ta stopa, kterou dohledal bijec svobody slova Cemper, který pak zveřejnil jeho identitu. Ale tohle všechno víte. 

Málokdo už ale ví, že můj bratr učí na jedné střední průmyslové škole v západních Čechách. Sám tam také maturoval a po letech si řekl, že své alma mater trochu vypomůže se vzděláváním těch mladých a nadějných… i začal tam studentům nalejvat do hlav jeden odborný předmět. 

Jaké ale bylo jeho překvapení, když si ho minulý týden zavolal ředitel školy, že na něj přišlo udání. „Váš zaměstnanec se angažuje na Vidlákových kydech a proto zřejmě souhlasí s jejich obsahem a určitě své politické názory vnáší i do školy, kde dělá zmatek v hlavách studentů…“ Můj bratr na to řediteli odpověděl, že je skutečně vlastníkem domény a mým bratrem, skutečně souhlasí s mými názory a do školy to nevnáší, protože se studenty komunikuje především pomocí jedniček a nul. Tím to bylo vyřízeno, protože na vsi a nenávisti se udavačství ještě nepěstuje. Bratr si nicméně vyžádal samotný text udání i s e-mailovou adresou. Zde je: 

Dobry den,

chtel bych se Vas zeptat, jaky je Vas postoj k tomu, ze jeden z Vasich pracovniku, konkretne RNDr. Marek Sterzik stoji za webovou strankou vidlakovykydy.cz, ktera velmi casto siri dezinformace a  prispiva tim k celospolecenskemu napeti.

To, ze je vlasnikem domeny pro uvedenou stranku je jednoduse dohledatelna informace viz.  https://www.nic.cz/whois/domain/vidlakovykydy.cz/ . To ze sam ve verejnem prostoru nevystupuje, vystupuje jeho bratr Daniel Sterzik, neni relevantni.

Pokud Vas pedagog vlastni a provozuje takovouto domenu, da se predpokladat, ze s nazory na ni uvedenymy souhlasi. A pokud s takovymi nazory souhlasi, nepredpokladate, ze muze ovlivnovat i nazory Vasich studentu?

Dekuji

Nebudu vás napínat přátelé, to byste nevěřili,  sama Akademie věd si pěstuje udavače ve svých řadách. Nebudeme jako Cemper, takže nepropálíme identitu onoho Čurdy. Tedy, dokud jeho Cemperstvo samo nezačne vřískat, že si vymýšlíme. Ale abychom mohli pokračovat, budeme onomu udavači říkat Martin Ječmínek. To je mému zemědělskému naturelu velmi blízké. Velmi snadno jsme zjistili, že pracuje v knihovně akademie věd a angažuje se tímto pokrokovým způsobem pro liberálně demokratické evropské hodnoty přímo v pracovní době. Činnost pana Ječmínka v nás vzbudila celou řadu otázek a tak jsme si řekli, že se na to budeme muset zeptat přímo v oné ctihodné instituci. A nebudeme chodit ke kováříčkovi, půjdeme rovnou ke kováři. I poslali jsme jim dopis následujícího znění: 

Vážená paní Vecková, vážená paní Zažímalová,

píši vám, protože můj zaměstnavatel obdržel udání na moji osobu, že provozuji názorový blog, který podle názoru dotyčného udavače přispívá k celospolečenskému napětí a často šíří dezinformace. Toto udání sepsal váš zaměstnanec pan Martin Ječmínek, který podle všeho pracuje v knihovně akademie věd. Vlastní text jeho udání přikládám v příloze. Jednoduchým prověřením došlého e-mailu jsem zjistil, že vše nasvědčuje tomu, že toto udání sepsal i odeslal v pracovní době, je tedy důvodné se domnívat, že by tak mohl činit s vědomím zaměstnavatele či by dokonce mohl mít tuto činnost přímo v náplni své práce.

Z textu udání vyplývá, že váš zaměstnanec je přesvědčen, že blog Vidlákovy kydy přispívá ke společenskému napětí a šíří dezinformace. Předpokládám tedy, že pan Ječmínek má tedy k dispozici nějaký manuál, podle kterého to určuje. Doposud tak tento blog označovali jeho názoroví odpůrci, ale nejsem si vědom žádné autority s příslušnou pravomocí, která by potvrdila to, co o našem blogu píše pan Ječmínek a podle čeho vyzývá mého zaměstnavatele, aby se vyjádřil a snad i konal. Nebo je sám pan Ječmínek důvěryhodnou autoritou v této oblasti?

Rád bych vás požádal o součinnost s poskytnutím takového manuálu, podle kterého pan Ječmínek došel ke svým závěrům. Dále bych rád získal informace o pracovní náplni pana Ječmínka. Chtěl bych si udělat obrázek, jestli se jedná o normálního udavače, jakých dnes bohužel přibývá jako hub po dešti a nebo jestli svou činnost provozuje se souhlasem Akademie věd a podle postupů schválených touto institucí. V neposlední řadě bych si chtěl ujasnit, zda je pan Ječmínek za tuto svou činnost, kterou provozuje podle všeho v pracovní době, placený z našich daní.

S vaší odpovědí seznámíme čtenáře blogu Vidlákovy kydy, aby si závěr udělali sami.

S pozdravem

Marek Sterzik

No… a až přijde odpověď, tak ji zveřejníme. Nebudeme k ní nic přidávat ani ubírat.

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (396 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Asi je už chudák unavená z té kampaně pro Bureše.
Nemáš to lehký holka, dej si taky jednou oraz!
Stejně to Bureš projede...v hloubi duše to víš sama.
:-)

Průměrný počet slepic: 1.8 (64 hlasů)

proč ta agrese? Nebo je to tak, že docházejí argumenty? Já nejsem volič AB, ale platí pro mne: "Ti, kteří proti Babišovi bojovali, ti teď stojí vedle něj"..
Mějte příjemnou noc.

Průměrný počet slepic: 4.3 (72 hlasů)

pokud to nechcete pochopit tak s pomoci ⁷ priority tj vydírání vám za peníze ROZBIJI republiku na sračku vámi zvolená a generál vám zajistí
formace zla ODS,KDU- ČSL,TOP 00 ,STAN vnitraku a Piráti prý nástupci komunistu s čerstvou ideologii banksterum tzv NEO marxismem,kdy bylo jimi bylo odsouhlaseno dne 29.3.2019 nahradit kapitalismus daleko horším doposud nevídaným monstrem a co se nesmíte nikdy dozvědět to bude okamžitě eliminováno cenzurou!
Máme tady první zkušenosti,že ten režim je nyní podobný hitlerovskému fašismu s novým MEIN KAMPFEM pod názvem Velký reset a je zákon,že
vlivem gigantické chyby v učeni strejdy Marxe se podařilo jeho učení,kdy chtěl,aby dělníci zbohatli, modifikovat banksterum na NEOmarxismus,kde se slibuje po rozvalu současného systému a republiky dnešními usurpatory moci něco neuvěřitelného ,za prý vedení generála a sice

NEBUDETE SALATI NIC VLASTNIT A BUDETE ŠŤASTNI!!

Tak holenkove budu vám přát nyní už jen znovu a znovu jako ohlupenemu stádu LUMIKU běžících nabodnout se na skaly dole pod nimi šťastnou cestu do pekla,které si prostě musíte zase pod pinočetskym generálem zažít a doporučuji si uvědomit,že v zákopech WIFI mit nebudete neboť tam NENI!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4.3 (45 hlasů)

ale v hloupém přebírání propagandy EU která svou protilidovou, protistátní, válečnou, nepřátelskou politiku pro krytí a pro vnesení nechuti k Marxovu politickému učení vymyslela matoucí pojem NEOmarxismus.
Sakra, to nevidíte ten zřetelný rozpor?!
Nadšená husa ANNA hezky nalítla, stejně jako miliony stejných pi...ců ... vzdávám to.
S propagandou a s blbostí davu nelze bojovat.

Hezky s Vidlákem an PL.cz, zatím to ještě chvíli půjde :
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Chci-nasr-t-Fialu-voli…

Průměrný počet slepic: 4.3 (22 hlasů)

IDEOLOGIE NEOmarxismu!?
To zapomnel,jak ideologie bourají celé po zuby ozbrojené státy tom jsme viděli na osudu CCCP, není on plem ,plem sám ohlupeny a proč nepožada ,pana GŘ televize,aby dnem i nocí vysílal program voličů a ne dřisty a lži s cílem ohlupovat voliče a ti pak voli svůj osud lumiku řítících se za nim ve skoku ze skály napíchnout se na ostré halapartny kapitalistů nastavené dole pod nimi,které zakrývá mlha cenzury!
No ni!

Průměrný počet slepic: 3.1 (8 hlasů)

Na wikipedii, na články apogelotů EU, na náš mainstream, na ČT...?

Aby si tam další přečeli ty lži které vy tak ráda opakujete a děláte jim dobrou službu?

Berou si do huby slůvko marxismus, přidali k tomu NEO aby i hlupák jako ANNA pochopil že to to jako patří k sobě. Nepatří! Oheń a voda jsou k sobě blíž než marxismus a politika EU kterou si ona sama pro zmatení nazvala NEO marxismem.

Bože, rozume, kam jsi zmizel?

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Źe si to učeni banksteri předělali pro sebe a po zmizení dělnické třídy a její přeměny na funkcionaßkou buržoasil typu KSČM,která se nechala nicneděláním dodupat k smrti a to nejen vadnými stanovami, ale i distancování od celé společnosti voličů viz zrušeni diskuzních rubrik na www.nasepravda.cz odkud vyhnali i šéfredaktora a ten musel uprchnout, nebo co,bo toho nešťastnika zastupuje prý už do nekonečna zástupce a stoji to tam za no, jsem strašna sprosťula jen za mrtvé lejno nicnedelajicich funkcionářů,kteří tam dávají mrtvé plakát články a zakazují k nim diskusi jako tomu bylo v době jejich moci,kterou nedokázali ani tím marxismem ubránit!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (8 hlasů)

Venkov už natvrdo. A Vidlák ví víc

VIDLÁKUV TÝDEN Volím Babiše, protože chci nasrat Fialu. To slýchá kolem sebe jihomoravský zemědělec a bloger Daniel Sterzik, vystupující pod jménem Vidlák. Říkají to prý i ti, kteří by Babiše nevolili ani náhodou. A když Babiš prohraje? Sterzik přemýšlí, co by mohlo být dál.

Tak samozřejmě si za to může sám. Kdyby nekandidoval na prezidenta a předtím nevybudoval hnutí ANO, tak by mu nikdo neřekl ani popel a většina lidí by nevěděla, že nějaký Babiš existuje. Všímáte si, že Babiš začal vadit přesně ve chvíli, kdy se ukázalo, že si dělá, co chce a málo se ohlíží na to, co říká pravda a láska?

Já si celé mládí myslel, že demokracie je režim, ve kterém nikdy není dopředu znám výsledek voleb a tím pádem ani směr, kterým se naše země bude ubírat. Že od toho henty volby jsou, aby se jimi rozhodlo, co národ vlastně chce. A ono už to začíná vypadat, že správný směr je jasný předem, jen to pořád nějací zabednění voliči nechápou. A tak je třeba jim to vysvětlit, ne? Ideálně pomocí pískání a skandování. Když to nestačí, je třeba předem upozornit hloupé důchodce, že budou sraženi k zemi, že jim bude zakázán přístup k vnoučatům a když to nestačí, je třeba jim sebrat volební lístek, aby náhodou na cestě k růžové budoucnosti neudělali chybu.

Vždycky jsem se svým dětem snažil přiblížit atmosféru třicátých let v Německu pomocí dobových filmů, ale teď už nebudu muset. Postačí, když jim na Facebooku ukážu záznam z Jablonce, jak tam Ordneři pravdy a lásky ukazovali národu, co to v praxi znamená, vrátit Česku Ruhe und Ordnung. Jak vidno, ani hákenkrojc není zapotřebí.

Vy jste pro Babiše, přirovnal jste ho k Jiřímu z Poděbrad. Jak se díváte na jeho „polskou aféru”? A její mediální pokrytí?

Vy myslíte, jak řekl, že nepošle naše vojáky na pomoc Polsku v případě jeho napadení Sovětským.... pardon, Ruskem? Když odpovídal na otázku, co by dělal, kdyby byl aktivován článek 5? Říká se, že první spontánní odpověď je nejblíž pravdě a jsem rád, že to Babiš řekl, jak to řekl. Dovolím si doufat, že to omlouvání a změkčování původního výroku jsou už jen diplomatické řečičky. Navíc, ať Babiš řekne cokoliv, stejně mu to nikdo neuvěří... a to je dobře. Neměl bych moc lehké spaní, kdybych věděl, že stačí další „zaručená ruská raketa" na polském území a už bychom šturmovali kamsi do stepí.

Babiš to zmínil ve svém rozhovoru s Petrem Štěpánkem a já to pochopil tak, že se mu také nechce do války, kterou je možné zinscenovat jednoduchým incidentem a naši kluci budou umírat pro větší slávu naší euroatlantické civilizace.
Já jsem rád, že Babiš v každé druhé větě používá slovo mír. To dělal i Jiřík z Poděbrad, který „nesnášel vůni pušečného prachu" a k válce přistupoval až jako k poslední možnosti. A i pak dělal všechno pro to, aby nebyla.

A když vidím, jak se média chopila opačné karty, jak naši pravdomluvní novináři udělali ostudu z toho, že Babiš dal přednost jinému článku NATO, že za všech okolností se bude snažit řešit vše mírovou cestou, když vidím, jak moc se táboru Petra Pavla chce do války, jak se přímo třesou na to, až budou moci jít svému poněkud nevyzpytatelnému spojenci na pomoc, tak vůbec nelituju toho, že to Andrejovi zase hodím.

Tradiční otázka je: Co situace dělá s jižní Moravou a vaším sociálním okolím? Tentokrát to jistě vezměme podrobně.

My tady na jižní Moravě zpravidla žijeme velmi spořádaně. Nemáme tu moc vyloučených lokalit, v Miroslavi „mají i bezdomovci dům". Na zdejší obyvatele i vládní opatření dopadají tak nějak spořádaně a boj proti nim se vlastně neliší od boje proti jiným přírodním katastrofám, které nás tu a tam navštěvují. Přesto tu registruji jednu změnu. Pro mnoho mých přátel se volba Babiše stává volbou z pomsty. Když se rozhodovali mezi ním a generálem, tak měli před očima rozesmátou tvář Petra Fialy, který jim omezil hektarové dotace, zdražil jim proud nejvíc na světě, chce jim omezit používání hnojiv a přesvědčit je o tom, že se takhle bude zemědělčit lépe a radostněji.

Petr Pavel se netají tím, že Pětikoalici volil a mnohokrát v debatách se svými voliči potvrdil, že je s kurzem našeho Blyštivého Péti nadmíru spokojený a nemá námitek, aby vláda pokračovala stejným způsobem i stejným tempem.

Mám kolem sebe hodně malých zemědělců, kteří přirozeně nejsou na straně Babiše, protože nestojí o konkurenci mamutího koncernu. Ale Petru Fialovi se podařilo je přesvědčit, že vláda nadšená pro grýndýl je pro jejich políčka větším nebezpečím než agrobaron. „Volím Babiše, protože chci nasrat Fialu," to je teď docela časté heslo v mém okolí. „Chci vidět, jak se bude ten zemský škůdce tvářit, až bude mít na Hradě svého úhlavního nepřítele."

Vlastně to mohu doporučit. Stále jste se neodhodlali volit Babiše, protože mu nedokážete zapomenout jeho hříchy? Podívejte se na tuto fotku... mělo by vám to pomoci.
(Petr Fiala, Miloš Vystrčil (v pozadí) a Markéta Pekarová Adamová.)

Ve všem tom binci zapadla slova Babiše na Nově. Pokud by se nestal prezidentem, měl by motivaci vyhrát sněmovní volby 2025. Odpůrci mu věští, že pokud tyto volby prohraje, žádné další už vyhrát nemůže. Mají pravdu?

Rok 2025, to je za dlouho... Vzhledem k tomu, jak to naše vláda vede, tak si dovedu představit, že hodně stran a hnutí bude mít motivaci vyhrát volby a lidé budou mít motivaci poslat Pětikoalici na smetiště dějin. Andrej Babiš se toho určitě zúčastní. Bude mít za sebou zkušenost z těchto prezidentských voleb, kdy se na jeho stranu postavili i ti, kteří proti němu za covidu úporně bojovali. Pokud to vezme za správný konec, může se stát přirozeným lídrem mnohem větší skupiny, než je jen hnutí ANO.

Nestane-li se teď prezidentem, bude mít dost času na jednání s těmi, kteří ho teď podpořili vlastně zcela bez podmínek.

Volební čísla ukazují, že jedna strana u nás těžko získá víc než třicet procent hlasů. Hnutí ANO těžko někdy složí jednobarevnou vládu. Bude tu tedy vždycky prostor i pro další strany, které mohou těžit ze spolupráce s hnutím ANO a Babiš může těžit ze spolupráce s nimi. Situace před těmito volbami je bezprecedentní. Podle mě se ještě nikdy nestalo, aby tolik lidí překročilo vlastní stín, přemohlo osobní ambice a podpořilo Babiše. Neudělali to kvůli Veľkému Bocianovi, ale kvůli bezprecedentnímu ohrožení posledních demokratických svobod od naší pětikoaliční vlády. Z toho by se mohlo zrodit něco nového a použitelného. S Babišem, nebo bez něj.

Pokud Babiš prohraje, příznivci vlády mohou říci, že lidé jejich vládu vlastně milují, když volí, jak volí. Skutečně?

A také to řeknou... pokud Babiš prohraje. Každopádně, pokud Babiš opravdu prohraje, získá Pětikoalice všechny mocenské páky v této zemi. Navíc budou moci ovlivnit složení Ústavního soudu, což nasměruje tuto zemi na mnohem delší dobu, než je jedno volební období. Nevím, jestli to bude důkaz toho, že je lidé milují, ale každopádně to bude znamenat, že poprvé od roku 89 bude zřetelné, kdo je za všechno zodpovědný. Největší nenávist bývá ze zhrzené lásky.

Na váhavé voliče se vrhli příznivci Pavla, aby jim vysvětlili, že Babiš je zlý. Šafr kvůli tomu vytiskl letáky, pardon, noviny a zaplavil jimi venkov. Panuje taková agilita i na druhé straně?

Jestli volby prohraje Petr Pavel, tak to bude kvůli Šafrovým letákům, tweetům Pavla Řeporyjce Novotného, facebookovým statusům Jiřího Čečrleho, vyvážené roli moderátora Řezníčka a všem ostatním, kteří se rozhodli právě tímto způsobem dokázat, že generál je pro naši zemi to nejlepší. Už dlouho jsem neviděl takovou medvědí službu. Danu Pribáňovi už jeho čtenáři sami vysvětlili, že Petru Pavlovi nejlépe pomůže tím, „že až do soboty bude držet hubu".
Ale takhle to bylo i při poslední prezidentské volbě. Zemanovi příznivci nechávali Drahoše na pokoji a Drahošovi příznivci chodili dokazovat své hluboké morální hodnoty pískáním na Zemana. V tomto se nám pražská kavárna nijak nepoučila.

Ale asi bych se tomu neměl divit. Odpovídá to technologickému schematu řešení všech problémů v naší vaší EU. Když Evropa v něčem selhává, chce to víc Evropy. Když v něčem selhává nenávist před volbami, chce to víc nenávisti. Jen se děsím, pokud by Pavel vyhrál, mohl by toto schema použít i pro válku na Ukrajině... prohráváme, tož to bude chtít víc války.

Zcela natvrdo: Jak to dle vás dopadne a co naši zemi čeká v nejbližších měsících?

Když natvrdo, tak natvrdo. O všech důležitých věcech, které se nás týkají, se už dávno nerozhoduje v Praze. Na tom se nic nezmění, ať tam bude sedět Andrej Babiš, nebo Petr Pavel. Stále jsme součástí NATO, stále jsme součástí Evropské unie. Stále platí, že nám nepatří ani banky, ani klíčový průmysl a nic se nezměnilo na tom, že z české vody tyje Veolia. Stále platí, že naše armáda je schopna ubránit jeden most po dobu jednoho týdne a stále platí, že si v Bruselu zvykli, že český premiér je onuce, na kterou je možné si kdykoliv otevřít hubu.

Stále platí, že jsme se připojili k posledním výdobytkům grýndýlu, stále platí, že si naši elektřinu draze kupujeme za německé ceny, stále platí, že předseda Ústavního soudu se cítí být především občanem Evropy.
Stále platí, že válka na Ukrajině má zelenou, stále platí, že trubky vedou z Ruska sem a ne naopak, stále platí, že jsme jednou nohou v ekonomickém průšvihu a krůček od jaderného konfliktu.

V podstatě si vybíráme mezi tím, jestli do nalajnované budoucnosti vykročíme s radostí a budovatelskou písní na rtech, nebo jestli se budeme loudat vzadu, což by nám mohlo dát šanci, vzít při vhodné příležitosti nohy na ramena. Babiš se kamarádí s Orbánem... tak by se mohl inspirovat. Petr Pavel se kamarádí s maďarskou opozicí...

Já věřím, že má Babiš šanci, která se každým dnem a každou Šafrovou agitkou stále zvětšuje. Vlastně je mi jen líto, že Andrej zrušil kontaktní kampaň mezi lidmi. Rozumím tomu, že si nechce na záda malovat terč a už vůbec nechce ohrozit rodinu, ale ještě jsme mohli pár dní sledovat, jak si budoucnost představuje pražská kavárna, pokud by Petr Pavel vyhrál. Nebylo by špatné být varováni, dokud to má smysl.

Průměrný počet slepic: 4.7 (31 hlas)

Řekl Daniel Sterzik, zaměstnanec babisova Agrofertu. Konkrétně Návod Miroslav, který patří holdingu Agrofert. Už se nedivím, proč tak oddaně kope za Babiše proti vlastenecké scéně. Po dnešním prohlášení Babiše, že SPD nikdy do vlády nevezme, jsem se jen utvrdil, že krivaka Babiše volit nebudu. Bašta řekl, že tam hodí prázdný lístek. Udělám to stejně.

Průměrný počet slepic: 2.2 (10 hlasů)

Ach ty automatické opravy: jde o firmu Navos Miroslav

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

Marx opovrhoval slovany, mel je za podlodi. To vam taky neva? To vam asi na Vumlu nerikali. Tyhle levicove teorie nikdy lidstvu nic dobreho neprinesly. Lidstvo je nedokonale, vsechny tyhle idealisticke vize ve vetsine pripadu maji za nasledek potoky krve a hory mrtvejch. Nepocitat s lidskou prirozenosti je fatalni omyl! Marxak je jeden z nich.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Si brzy budete muset prý brzy do zrcadla při cißteni zuby 💥 opakovat
"JA JSEM SAM nebo sama DOPUSTIL a podporou vlády volbou pétidemolice ODS,KDU-ČSL,TOP OO STSAN vnitraku a Pirátů a pana presidenta typu generál Pinocet připustil/a 7prioritu řízení společenských procesu v oblasti politické,ekonomické a sociální,aby za moje peníze a vydiranim které tvoří základ této priority! Vím pritom ,že 6 priorita je valka!Ma docházet k dalšímu brzy nikým nebrždenemu a tedy nekonečnému mému rabování a zadluźovani Parlamentem odsouhlaseneym POLICEJNIM státnim režimem,který způsobuje už dnes takový pokles životní úrovně,že mu budu za to dále spokojeně a freneticky tleskat i když se bude rovnat fašismu s komunismem dohromady!"
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.4 (14 hlasů)

dopustili (tím že jsme svěřili výchovu dětí do rukou systému) že došlo k přeprogramování těch hlaviček na úrovni 3 prority. Kdo z nás může s klidným svědomím říci že dětem věnoval dostatek svého času a podělil se s nimi o svůj názor na 1 (světonázor) a 2 prioritu, a vysvětlil jim důkladně hystorii...
Národ který si nepamatuje svou hystorii si bude muset zopakovat

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

A kdo tobě naprogramoval tu "hystorii", ty jeden hysteriku:-)

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

Anka, ty si se..š do huby, jednou tady vychvaluješ kretény a pak zase varuješ před pětidemolicí... víš vůbec co chceš?

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

Ten přece dovedl stát k prosperitě?
Allende by Chile utopil v dluzích tak jako se utopily a topí všechny levicové režimy. Ve spojení s korporátní fašistickou oligarchii zkrachuje i EUnuchie.
Kdo jiný, než Pinochet nad může zachránit?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Dobrý den Vidláku, měl bys nám vysvětlit, proč tolik kopeš za Babiše. Je fakt, že koho chleba jíš, toho píseň zpívej? Hele moje rozhodnutí dát hlas v 2 kole Babišovi, pramení ze zkušenosti volit menší zlo, tak jsi mne nepřesvědčil ty, ale skutečnost, že nebyl špatným premierem, alespoň do Vrbětic a Coronaviru. Teď k tomu přispělo i to, že se vyslovil proti poslání našich mužů do války. Jenže jeho výkon v ČT, kdy mluvil o tom, že půjde do války pokud bude napadnuto Polsko, tím popřel sám sebe, asi jako, když mluvil o Vrběticích se slzami v očích a udělal nás druhým nepřítelem Ruska? O panu Martinu Kollerovi si myslím, že nenechá na nikom suchou nit. Ale pokud se Babiš v TV takto předvádí, není mu nic platné, jak jednají jeho odpůrci, k urnám nás do druhého kola nedostaneš, má M. Koller pravdu zůstat doma. Babiš se musí více srozumitelněji vyjádřit k otázce účasti ČR ve válce na Ukrajině. Ale o této skutečnosti jsi nepsal. Máš na to již jen dva dny. Předveď se!!!

Průměrný počet slepic: 3.1 (18 hlasů)

Takoví sice mnohdy umí a popisují situaci ve které se nešťastni voliči nacházejí,ale NESMI jim dát návody jak se z toho šlamu dostat!To samé vidíte i ostatních opravdových sociologů,kteří mají plno přednášek toho co my tady na alternative davno známe,ale NESMI nikdy dát opravdové návody a programy,které by si SV tj Společnost voličů mohla osvojit a žadat nápravu!
Tak proto pan Šef se boji doporučit už hotové návrhy plánú národní Záchrany podepřené skutečnými a správnými SOCIALNIMI HODNOTAMI a čeká až se jich chytí tzv "vážení"a milí politologové,ale ti se tu mezi námi neobjeví,abychom jim to po lopatě vysvětlili,proto má hlavní slovo GŘ televize,který nedovolí svuj lup veřejnoprávních poplatků rozdělit fifty fifty a tak by už i tak za naše peníze vznikla levná konkurence internetové televize,což prý naším intelektuálům stále ještě nenapadlo,která by obchod s dezinformacemi toho zmetka,který si dává za ně královský NAMI koncesionáři platit byl konečne jako veřejnoprávní monopol rozbit na sračku a my dostali konečne to slovo lidu neboli slovo boží a ne ,že ne ANO!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.5 (8 hlasů)

Babiš právě řekl: SPD nikdy nebude koaličním partnerem ANO. SPD nikdy nebude ve vládě. Viz https://www.novinky.cz/clanek/volby-prezidenta-babis-vzkazal-spd-ze-nik…

Nedivte se, že tam hodím prázdný lístek. Tohoto křiváka fakt volit nebudu.

Průměrný počet slepic: 3.5 (12 hlasů)

Udělám téměř (ani tam nepůjdu) totéž, a to jsem byl rozhodnutý, a přemlouval jsem rodinu, Babiše jít poprvé volit.
Ne, není to opozice!!! Křivá, lhář a podvodník.

Co udělá až zavřou vidlákovy informační cesty? Nic, bude mlčet jako ryba. Pohunek posloužil, může jít ...

Průměrný počet slepic: 3.1 (8 hlasů)

SPD se vůči Babišovi neustále vymezovala a v poslední době zpívala, jak chtěla demolice, tak proč by jim měl lézt do zadku, tomu nerozumím

Průměrný počet slepic: 2.6 (8 hlasů)

v tom to je.
Blafete co si kde přečtete.
A ještě máte tu drzost sem opisovat sáhodlouhé blafy jiných.

P.S. Nechci od vás žádný důkaz tvrzení že "SPD zpívala jak chtěla demolice", vím že takový neexistuje, a číst nesmysly se mi nechce.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Hlasovala SPD v souladu s pětidemolicí se zrušením EET? Hlasovala.
Co fotečka s vládou, jediný Okamura, který si říká opozice...
Chápu, že se vám články od lidí, kteří jsou chytřejší než vy, nelíbí.
Vy obhajujete názory demoličníků, pro mě jsou to zase vaše a jejich blafy..., s tím nic nenadělám.
Pro mě má mnohem větší význam článek s panem Drulákem než váš nesouhlas s čímkoliv.
Nemusíte to číst - a už vůbec ne do konce, když je to pro vás moc dlouhé...
Jasně, od toho jste tady vy, abyste určoval, které názory jsou ty správné. (To už tady ale kdysi bylo)

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Opravdu blbost nadnáší, jak vysoko májo umíš vzlétnout? Koho zajímá názor někoho kdo si cucá s prstu lži a polopravdy, a argumentuje tím jak nepochopila co druzí řekli, nebo napsali?

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Chápu, že se vám články od lidí, kteří jsou chytřejší než vy, nelíbí.....??????? Hlubokosklon před Tvou moudrostí tohle o sobě může napsat jen opravdový skromnák- ale s velkými křídly.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Malý mozky předváděj tupost, nechápou a melou tejdny stejný kraviny... ženský

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)

Nezlobte se, ale pokud stále ještě potřebujete nějaká "dovysvětlování", tak vám to pak asi spíš "dovysvětlí" skutečnost, která nastane, když to teď pro nás "nedopadne". Protože snad máme ještě naději, ale evidentně poslední možnost se pokusit něco změnit...

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by jarka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Babiš totiž, když se zeptali, zda pomůže Polákům, řekl tvrdé NE! Teď musí vysvětlovat, jak to myslel. A zřejmě to musel vysvětlovat i Zeman na setkání s polským prezidentem. Takže všechny další vývody, co z toho podle Tebe plynou, jsou nesmysl. Nejhezčí na tom však je, že Poláci o naši vojenskou pomoc VŮBEC nestojí! A polští občané ani nezaregistrovali, nezaregistrovali, že u nás jsou prezidentské volby, natož, že něco takového něco takového řekl. Takže ani mezinárodní skandál, o němž se nás snaží přesvědčit televize, se nekoná.

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)

Bratři Poláci u nás měli armádu v roce 1968 společně s okupanty WS.
Před tím v roce 1939, když si urvali kus Československa.
Dneska nad okupují svými dotovanymi výrobky a likvidují za podpory blahorodí Eu-komisařek a vlády Posselta Fialskyho

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Mám to stejně.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Ještě z dob kdy jsem se pravidelně těšila na ranní kávičku Terezky Spencerové ,jsem si uvědomovala ,že k eskalaci napětí je potřeba vybrat typy lidí ,
kteří jsou nezakořenění ,v mládí šikanovaní ,bez emoční a podobně ... A když jsem nedávno shlédla 2 roky starý rozhovor na fb Gabriely Filippi s Petrem Pavlem.....polilo mě horko a strach.

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

Mája?
Zatímco trubec Vilík někde chrněl, Mája už dávno zachraňovala svět (prostě dělala něco užitečného).

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

chacha demokrati tady zavádějí totalitu jak v sedmdesátkách

Průměrný počet slepic: 4.3 (40 hlasů)

In reply to by LaCasita (neověřeno)

Trvalý odkaz

Spíš to bohužel připomíná víc léta padesátá! Pokud se budou moct "rozjet", léta socíku se možná budou zdát jako procházka růžovým sadem. Ještě si na to nestihli "udělat" zákony a už to takhle jede. To udání je děsivé, nechutné a už jsem zaznamenala jinde něco podobného. A nakonec není to tak dávno, případ paní učitelky, kterou udali její žáci, že jim říká dezinformace.
Nejspíš to ani Babiš nezachrání, ale může se o to aspoň pokoušet, když mu dáme šanci

Průměrný počet slepic: 4.8 (40 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ještě k příspěvku přidám krátký rozhovor s panem Ottou Černým na téma svobody názoru, protože to už možná brzy nebudeme mít...

Co pro vás znamená svoboda projevu a kde jsou podle vás její hranice, pokud nějaké má?

Svoboda projevů znamená, že mohu volně vyjádřit svůj názor na jakékoliv dané společenské téma, aniž bych byl za tento projev postižitelný. Rámec určuje zákon v případě vzniklé újmy třetí osobě. Svoboda projevu je nedílná součást demokratické společnosti.

Jak se díváte na současné snahy umlčovat odlišné názory a diskriminovat, případně kriminalizovat, jejich nositele pod záminkou „boje proti dezinformacím“? Lze chystaná opatření české vlády srovnávat s dobou normalizace nebo je to za vlasy přitažené podobenství?

Pro mě osobně je nepřijatelné, aby mi někdo určoval, které moje názory na danou věc nebo tématiku jsou vhodné k šíření na veřejnosti a které nikoliv. Aby je někdo klasifikoval jako dezinformace, eufemismus pro lež, jen z pohledu vládnoucího establishmentu, který momentálně razí jiný názor. V minulosti existoval Úřad pro tisk a informace, který měl právě tu úlohu ohlídat, aby se v médiích či jinak neobjevovaly informace nepříjemné pro vládnoucí ideologii. Jakýkoliv úřad, který dnešní establishment má v úmyslu zřídit a který má tok informací korigovat, není tedy nic jiného než obdoba špatně skrývané cenzury v minulém režimu.

Má stát bránit šíření nepravdivých informací jinak než pravdivým informováním občanů? Kdo má určovat, co je pravdivá a nepravdivá informace?

Občan má mít přístup ke všem informačním tokům doma nebo ze zahraničí, aby si utvořil svůj vlastní názor na určitou problematiku. Není úlohou státu, aby za normální situace informace nějak upravoval, případně potlačoval nebo naopak preferoval jiné. Je výhradní právo každého občana si svůj názor svobodně tvořit.

Průměrný počet slepic: 4.7 (49 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Toto je kousíček zajímavé části z rozhovoru s panem Pavlem Havlíčkem, spoluzakladatelem Bojkotu výrobků Babiše, od kterého se po dvou letech distancoval vzhledem k militantnosti členů a absenci ctění práva každého. Celý můžete přečíst na Parlamentkách 24.1. pokud Vás zaujme. Velmi rozumné názory z mého pohledu...

Z druhé strany – ať je to ten nebo ten, nemáme přece prezidentský systém…

Hmm, nemáme. Znamená to snad, že nám má být jedno, kdo usedne na prezidentském křesle? Prezident nevládne, to je pravda, nicméně má velkou možnost brzdit pětikoaliční fanatickou touhu válčit stůj co stůj.

Kromě toho má pravomoci, které už do rukou pětikoalice (v osobě Petra Pavla) nelze svěřit, a to zejména:

Čl. 62

Prezident republiky

e) jmenuje soudce Ústavního soudu, jeho předsedu a místopředsedy,
f) jmenuje ze soudců předsedu a místopředsedy Nejvyššího soudu,

h) má právo vrátit Parlamentu přijatý zákon s výjimkou zákona ústavního,
i) podepisuje zákony,
j) jmenuje prezidenta a viceprezidenta Nejvyššího kontrolního úřadu,
k) jmenuje členy Bankovní rady České národní banky.

Čl. 63
a) zastupuje stát navenek,
b) sjednává a ratifikuje mezinárodní smlouvy; sjednávání mezinárodních smluv může přenést na vládu nebo s jejím souhlasem na její jednotlivé členy,
c) je vrchním velitelem ozbrojených sil,
d) přijímá vedoucí zastupitelských misí,
e) pověřuje a odvolává vedoucí zastupitelských misí,
… atd.

Chtěl bych po prezidentovi, aby sypal písek pod kola téhle válcechtivé vládě v čele s Fialou a paní Černochovou, která neuvěřitelně dětinsky je schopna vyprávět o „Vlastíku Válkovi“ jako o Leopardovi, protože rád hraje tankové hry a oba jsou nesmírně natěšeni na tanky Leopard. Ti lidé jsou snad přesvědčeni, že na Ukrajině probíhá nějaká tanková hra! Že jde o počítačovou hru! Bohužel však na Ukrajině umírají lidé, tisíce lidí, a to už od roku 2014. Tohle není počítačová hra, to je surová válka vyprovokovaná Západem a dlouhodobě na ní Západ pracoval. Včetně podvodu Ruska v Minských dohodách.

Nu, ono s těmi Leopardy nebude tak hrr, vždyť je Německo v pořádném počtu ani nemá. Viz „padlá“ paní německá ministryně války…

Nevím, kolik má dnes Německo Leopardů a kolik jich má Polsko a kolik je polských posádek, které údajně odmítly jet na Ukrajinu, protože by to bylo de facto i de iure zatažení celého NATO do války. Fakt není relevantní, kolik těch Leopardů vlastně je. Podstatné je, jakým způsobem a jakou rétorikou nás všechny celý ten slavný kolektivní Západ tlačí a řinčí zbraněmi. Naši ministři si hrají na válku, ministr obrany si tank nosí v kabelce a zahrávají si tak s životy milionů lidí! To je naprosto bezprecedentní a já nechci vládu a premiéra, za které se nemusí Ukrajina stydět. Ale mám je takové a chci někoho, kdo je ochoten ten písek sypat…

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

A ještě část prohlášení K. Řehky, opět Parlamentky, 25.1. Škoda, že si to většinově nepřečtou hlavně ti co by zásadně měli. Zvláště ti naši mladí "přesvědčení" voliči. Asi se jim to vše zdá býti pořád hrou...

Náčelník generálního štábu generál Karel Řehka se v rozhovoru neobyčejně otevřeně rozhovořil o tom, co by obnášela případná válka s Ruskem, kterou dnes označuje za nejpravděpodobnější konflikt. Nevyhnuli bychom se podle něj výběrové mobilizaci.

NATO podle Řehky přepracovává své strategické dokumenty, stejně jako Česká republika. Ruský útok na Ukrajinu totiž znamenal „změnu v myšlení západního společenství“.

„Krize nám ukázala, že je potřeba to fakt vzít vážně a sakra to urychlit,“ uvedl generál Řehka v rozhovoru pro Českou tiskovou kancelář. Ten o nebezpečích z Ruska hovořil ještě před začátkem války, již od roku 2014, kdy působil v Pobaltí jako zástupce velitele Mnohonárodní divize severovýchod.

Jeho součástí je i uvědomění, že je třeba se chystat na případný dlouhodobý válečný konflikt. A to na větším teritoriu proti vyspělému protivníkovi.

„Jestli budeme potenciálně s někým v dohledné době válčit ve velké válce, kromě nějakých teroristických skupin, tak to bude Rusko,“ říká Řehka. Rusko podle něj dělá spoustu nepřátelských věcí, má vůči nám nepřátelskou rétoriku a je čím dál agresivnější.

„Je urgence v tom, že se musíme na tu hrozbu chystat,“ burcuje.

Případná válka NATO s Ruskem na východním křídle aliance by se podle něj dotkla České republiky zcela zásadně a rozhodně by k účasti nestačila jen současná profesionální armáda.

„Bude se muset zapojit celá společnost, bude se muset minimálně výběrově mobilizovat, ať už lidé nebo věcné zdroje materiálu,“ říká otevřeně generálmajor Řehka. „Myslet si, že se to nedotkne našeho teritoria, je prostě naivní,“ dodává.

Za příklad dává Ukrajinu, která se od počátku semkla a celá společnost byla ochotna bránit své hodnoty. „Velká lekce z Ukrajiny je, nespoléhejme na to, že za nás někdo něco udělá. My v první řadě musíme být odhodlaní a připravení,“ dodává náčelník štábu.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Četla jsem. Velmi na mně zapůsobil. Doporučuji, zvláště těm, co toho Babiše ne a nemohou překousnout.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

My už jsme přesvědčené:-). Kéž by se povedlo ještě přesvědčit ty váhavé, že jiná volba s trochou naděje není! Musí se myslet dopředu! A prázdné lístenky jsou jen totální ztráta času a s prominutím hloupá póza, nikoho tím přece nedojmou, A co by bývalo bylo, kdybychom se nezmobilizovali proti stahovači a pro prezidenta Zemana...

Průměrný počet slepic: 3.3 (4 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Babiš to sice sám nezachrání, ale mohli bychom mu aspoň pomoct, aby na to nebyl sám.
S podporou za zády je to vždycky lepší než nic, proti těm zloduchům.

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je jasné:-). Nemůžeme do něj vkládat naděje jako kdyby byl "mesiáš", to prostě není:-), ale představuje pro nás pro všechny co se děsíme, že nám dosadí tu vymašlenou figurku a "uzavřou kruh", jedinou naději na změnu, a to že někdo bude provádět to "sypání písku do soukolí". Musím v to doufat, aby bylo doufat v co:-). Ta hysterie proti němu se stupňuje a opravdu není k pochopení, že ta "zlatíčka" s pravdoualáskouvjednom, jsou tak neskutečně agresivní a někteří i nebezpeční a oni to opět bagatelizují! Pro mě není jen slovo a je hodně důležitá spravedlnost! A tohle běsnění má do spravedlnosti vzdálenost světelných let!

Průměrný počet slepic: 3.8 (6 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dnes jsem slyšela dosti pesimistický názor (od syna), že pokud bude Babiš vyhrávat, tak už určitě mají připravený plán, jak to zašvindlovat. Třeba vypadne server, a až se brátí, tak bude Pavel vítězit na celé čáře. Nebo taky - na setkání s Babišem v Brně, padla otázka, zda Babiš něco tuší o tom, že data jsou posílána na Kajmanské ostrovy. Že prý už bylo podáno několik podnětů k soudu. Schillerová se k tomu postavila tak, že když už je to u soudu, tak ať to soud řeší, Babiš naopak řekl, že to zadá Schillerové, ať se na to podívá... Nevím, jestli se to dá ještě dohledat, byl to přímý přenos z Dominikánského náměstí (internetové) televize KTV. Co Vy na to?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Já mám bohužel stejné obavy dlouhodobě. Vždyť nám to nakonec velmi i připomíná zvolení topky, nějaké procentíčko, výpadek a najednou pět! A i to zvolení pětiděsu o kousínek, jak to možná bylo...? A absolutně není pochopitelné proč to neprobíhá tady a pod přísnou kontrolou! Takže já do toho jdu s tím, že tak nějak si myslím, že je rozhodnuto, ale přece to nevzdám předem, naděje umírá poslední:-)

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

Co se na to dá říct - jedině snad, že to odpovídá stylu této sebranky, která má za sebou Sereše, Bakalu, amíky, média..., prostě všechno.
Může to být sebevíc nepřehlédnutelně hloupá sebranka, jako je ta naše vládní..., ale dá se s tím u nás vyhrát, protože dnes už to není o volbách nás lidí jako o volbách vychcaných lidí, kteří by chtěli získat nás jako otroky.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Máte pravdu, s těmi padesátkami, která jsem já tedy nezažila. A máte pravdu i s tím udáváním. Dnes je nutno velmi opatrně mluvit veřejně a víc vysvětlovat a svůj postoj jen naznačovat, alespoň tam, kde člověk neví s kým hovoří.
Mějte příjemný den!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by LaCasita (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ani já jsem padesátky nezažila:-). Ale vzhledem k informacím od pamětníků, vzhledem k faktům z historie (kdy ještě nebyla historie měněna dle potřeb zájmových skupin) si můžeme udělat obrázek jaké to asi bylo. Samozřejmě ani v tomto období nebylo špatně určitě vše, ale fanatismus a jediná správná pravda tam v určitém období hrály velkou a smutnou roli. A bojím se, abychom se brzy nedočkali něčeho podobného. Toho udávání už i teď už je dost...
I vám přeji hezký den:-)

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nechala jsem v sobě doznít pocity z další debaty, souboje "prezidentů, tentokráte na Primě. Aby pocity nebyly příliš euforické:-), to by bylo zkreslené. Ale stejně asi budu hodnotit poněkud "nadšeně", přesto že pokud je někde "rozhodnuto"?, bude to jedno.
První pozitivní dojem byl z toho, že oproti čétéhnojce, kde exceloval hystericky poštěkávající Řezníček, který se ani nesnažil skrýt komu až za hrob fandí, tady moderování působilo vcelku vyrovnaně, což Babišovi určitě dost prospělo. Na mě to aspoň působilo, že to má docela pod kontrolou.
A za sebe osobně mohu říct, že se mi jeho proslovy líbily:-), (ano, občas některé věty a tvary slov působily poněkud nečesky:-), ale šlo přece hlavně o obsah), mluvil rozumně, sdělení působila upřímně a naléhavě, měla hlavu patu, žádné fráze. On se prostě bude pro nás "snažit", je to věc jeho osobní cti, že je tzv. "dobrej" a snaží se tím i pro sebe.
Naproti tomu PP mě nepřesvědčil o nic více než minule. A to se snažím nebýt "nespravedlivá. Opět víceméně vyjádření plná frází a nic neříkající a pokud o něčem vypovídající tak pouze o tom jakým směrem se bude ubírat. Přesně ve vládní linii pětiděsu a všech požadavků na ní "zvenčí" požadovaných, což bylo pro mě děsivé. Jeho "zastávání se" Řehky a změny Ústavy a vůbec celé povídání o míru a válce, no pro mě strach.
A nemůžu si pomoct, jeho mimický projev na mě působí jak po lobotomii.
Mě už nebylo potřeba přesvědčovat koho volit:-). A nejsem a nikdy jsem nebyla určitě "šílený fanda" Babiše, respektuji a uznávám jeho pracovitost a úspěchy, ale tímto spíš bojuji za tu naději, za ještě jedinou možnost něco zvrátit, přibrzdit.
Přeji si tedy, aby to někoho z těch co se dívali, přesvědčilo, aby ho volili a volili tím pádem jinou "budoucnost"než nám linkuje vláda katastrofa. A aby ti, co chtějí házet prázdné obálky, si to ještě třeba rozmysleli, protože jinak dosáhnou pouze toho, že hlas připadne té vládní figurce a bude to pak vše jinak než potřebujeme a přejeme si!

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Nezaspala, jsem "sova" nechodím spát tak brzy jako ty, který už musíš padat únavou, abys tu naklofal svůj štěk. Jdi chrápat, Vilíku, ať jsi fit na zítřejší škyt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ale k článku.
Já bych to viděla spíše na toho normálního udavače, protože tam má chyby. Když nebudu počítat čárky, které by v takovémto dopise řešit měl, tak rozhodně ve větě "Pokud Vas pedagog vlastni a provozuje takovouto domenu, da se predpokladat, ze s nazory na ni uvedenymY souhlasi.".... má hrubku jak "bejk". A to by vzdělaný člověk nenapsal.
Nebudu mu tudíž říkat Ječmínek, ale normální "Jouda udavač".

Jinak - co bychom chtěli po udavačích, vždycky se rekrutovali z té nejhorší lidské sorty. Takových tam teď bude..., určitě jsou nastrčení i zde.
Pokud vyhraje cínový vojáček, bude ještě hůř.

Průměrný počet slepic: 4.5 (42 hlasů)