Konec začátku

Autor
Štítky

Takhle okomentoval Vincek Kostelník bitvu u El Alameinu. Není to konec, není to ani začátek konce, ale snad je to konec začátku. A já bych chtěl stejnými slovy okomentovat události posledního půl roku. Dějiny sice plynou kontiuálně, ale navenek se to projevuje „skoky.“ Dlouho není nic poznat, všechno vypadá pořád stejně a pak najednou šup… přijde nečekaná událost, která ukáže, že se doba posunula. Že se někde dole v podhoubí odehrála celá řada neviditelných událostí, kterých si nikdo nevšiml, ale ve skutečnosti měly obrovský vliv.

Už v září jsem psal, že nastala nová situace, protože dezoláti se dokázali svolat na Václavák za naprostého informačního embarga velkých médií. A může za to Prymula… Ten v covidové době zarýgloval republiku a tím mimoděk zařídil, že se statisíce lidí posadily k fejsbůku. Když se nedalo jít do hospody, muselo se to dělat jinak. Pak přišel tlak na očkování, začaly prosakovat informace, jak skvěle to s námi ty Fajzry, Moderny a Astra Zenecy myslí, objevili se lidé, kteří se tomu začali bránit… a ejhle, to byli právě ti, kteří věděli, jak se svolává demonstrace, kteří dokázali po republice sestavit nějaké organizace lidí…

Vznikalo to živelně, z různých pohnutek, ale od začátku to mělo i svůj průnik do politiky. Prozkoumávaly se slepé uličky, všichni se to učili, některým to šlo lépe, některým hůře, dlouho to bylo pod rozlišovací schopnosti mocných, musela ještě přijít válka na Ukrajině a musela se projevit neschopná vláda, ale najednou to šlo. Nejde ani tak o to, že lidé přijeli na demonstraci, to je jen špička ledovce viditelná pro kamery, ale jde o to, že je tu najednou spousta lidí, jejichž myšlenky se ve veřejném prostoru rozšíří rychlostí blesku.

I když henty viditelné demonstrace upadaly, rozhodně neupadalo celé to propojování. Začalo se tomu říkat Alternativa, ale v podstatě je to síť. Síť která se nedá rozbít, protože nemá žádné centrum. Síť, která se už několik let propojuje v lidech, kteří si navzájem posílají odkazy, kopírují články, šíří myšlenky, které se jim líbí. Všichni zaznamenáváme, jak nám na fejsbučkách přibývají sledovatelé. Všichni už v tom umíme chodit, dokonce v mnoha případech už víme, jak se bránit proti zablokování, případně jak se znovu najít poté, co se strážci jedné pravdy zaměří na nějaké místo a tam zaútočí.

Když jsem zjara na chvíli vypnul Kydy a přešel na Litterate, během pár týdnů mě tam všichni moji čtenáři našli a nějak si to řekli mezi sebou. Když mě pak v létě občas zablokovali na Fejsbůku, nemělo to na sledovanost žádný vliv… spíš mi to udělalo reklamu a zvýšilo dosahy. Všichni moji kolegové a přátelé na Alternativě to mají podobné. A měsíc od měsíce je naše shledávání jednodušší a přehlednější. Z původního mailování a mesengerování se začaly stávat schůzky a setkání s lidmi. Už to není jen fejsbůk. Už jsou to i plné sokolovny.

A opět je to stejné jak za covidu. Jen přišel jiný impuls. Prezidentská volba. Petr Pavel vyhrál, ale pro nás to byla velká změna ve smýšlení. Bylo to poprvé, co jsme všichni museli udělat politické rozhodnutí, které šlo za rámec vlastních přání i ega. Ve velké většině jsme se shodli na menším zlu a protože jsme se sešli na jednom bitevním poli, snad jsme si dokázali navzájem podat ruce a zjistit, že už nejde o naše malé spory ohledně pravice či levice, že už nejde o to, kdo si co myslel o covidu… už jde o základní bytí a nebytí našeho státu. Najednou jsme stáli vedle sebe s poslední myšlenkou… že chceme být občany České republiky a ne nějakými euroobčany.

Moc nám toho nezbylo… na slávu českého průmyslu můžeme zapomenout. V Plzni se už prostě nebudou dělat velké turbíny a montovat pivovary. Kapitál nám dodávají zvenčí a my na to nemáme žádný vliv. Nepatří nám ani strategická odvětví a to málo, co ještě máme, to chce tato vláda urychleně rozprodat. Už máme jen naší řeč a naší kulturu. Máme síť vztahů, která vznikla, ani vlastně nevíme jak. A máme kus politické jednoty v základní otázce, kterou vhodilo do uren 2,4 milionu lidí. Koneckonců, Morava už tisíc let není samostatným státem, ale stejně nikam nezmizela a každý ví, kde leží. Tohle máme… ještě nám zůstalo národní povědomí a ještě jsme to nevzdali.

V posledních třech letech to byl takový politický rychlokurz. Na začátku byl covid a na konci má Jindra Rajchl na svém fejsbůkovém účtu už skoro milionové dosahy. Podle mě jsou ty dosahy ještě větší, protože spousta cestiček se nedá nijak dohledat, ale přesto existují. Není sám. V posledním půlroce jsme téměř denně konfrontováni s novými jmény, o kterých před půl rokem nikdo nevěděl, ale teď je známe, protože mají co říct. Pokud dnes někdo něco hlásá a nikdo ho neposlouchá, tak je to nejspíš proto, že je to břídil. Pokud naopak někdo umí mluvit a má dobré nápady, během pár týdnů ho všichni znají.

A v posledních týdnech všichni překračují své stíny, dávní soupeři i nepřátelé spolu mluví a odhazují staré spory, protože začíná jít opravdu do tuhého.

Všimněte si, že Babiš v tomto procesu vlastně vůbec nefiguruje… jen sehrál roli politického katalyzátoru nálad. Já jsem se ještě před týdnem bál, že hned v neděli bude po jednotě a všichni se budou hádat a obviňovat navzájem. Ale to se vůbec nestalo. Do prezidentské bitvy jsme přijeli ještě jako přislušníci jednotlivých názorových proudů – příznivci konzervativní pravice, vidláci, levičáci i komunisté… ale odjeli jsme s vědomím nejmenšího společného jmenovatele. Chceme být Češi, národ pro nás není sprosté slovo, chceme tu mít svojí vlast a nechceme se podílet na cizích válkách. Máme různé představy, jak řídit stát, máme různé názory, co je pro tuto zemi nejlepší, ale všichni jsme dokázali, že v žebříčku hodnot stojí naše země výš, než naše ego.

Věřím, že se s tím dá něco dělat. Že to ještě není všechno ztracené a nebude to ztracené, ani když naše vláda bude pokračovat ve tvorbě náhubkových zákonů. Naše spojenectví vzniklo spontánně. Propojili jsme se bez jakéhokoliv centra. Našli jsme se, protože vznikla potřeba se najít. Trvalo to, protože jsme se to museli naučit. Pak jsme museli vyzrát politicky. Ale i k tomu jsme teď dostali velmi silný impuls. Ne, to není začátek konce. Ale konec začátku by to fakt být mohl.

Však už si toho všimli… zpráva ministerstva vnitřností už konstatuje, že Alternativa existuje a že je veliká. Oni teď hledají, kudy to Putin řídí… ještě netuší, že to nemá žádné centrum ani žádný okraj. Nemá to žádného jediného lídra, nemá to jednu vůli ani jednu mysl. Nevědí, že Alternativa nevznikla působením tajných služeb zvenčí, ale působením evropských a transatlantických hodnot, které tuto zemi plundrují čím dál rychleji a neomaleněji.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (356 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Včelko, chrápeš?

Průměrný počet slepic: 1.9 (35 hlasů)

Vilíku-truhlíku, dala jsem ti jednu slepici za číhačku.
Víc slov jsi ale zase nezvládl, takže jen jednu.

Průměrný počet slepic: 4.5 (28 hlasů)

Na množství satanistú nehleďtez Voliku střílejte svoje obdivovatele metodou CHUCPE z ďoliku a budete v balíku!
Do ruky mi dejte pušku pravdy a obdivujte hezky moje sexy vnady!
KSH bude prý místo satanistů z KDU,kteří rabují své věřící a tim je pošlou do řiti!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.5 (13 hlasů)

Proč nepisete tam,anebo vás dal tamní koncentračnicky dozorce BOBek zablokovat a teď tu čekate zakeřne za rohem se svými zločineckými kumpány,aby jste zabránili svoum jedovatou zlomyslnosti slušným lidovým komentatorúm ,žadat ZASTAVENI vládního mechanizmu jejich vylupovani dvou třetin přijmu tj mezd a penzí nasi vs brzkým programem národní Zabijačky PNZ(-)?Proč tomu tak říkáte zabijačka vy piráti,je to proto,že máte zločin ve svém názvu?Jste to vy co chcete dát rozbít ideologii NEOmarxismu nyní i námi oblíbené EU?
Prřiznejte se zločinče!
Aspirujete už i vy sám na dozorce ve vašem digitálním NEOmarxisticke koncentráku nasi fialové okurky ,kterou vaše strana tahá na vařené nudli za sebou?
A co dělají vasi rodiče už jste je udal,jak trestným způsobem vykradli naše továrny a odvezli je do sběru?
Tak co nedají vám dostatečně kapesné, na trávu ,aby jste mohli v houfu pétidemolicni vlády rajtovat na svých prý zástupcích, mrtvých nevzdělaných piratskych oslech ?Prý vaším rodicum teď ideologie vašeho neomarxismu nakradene peníze zabaví a to novým Únorem 48?Je to pravda o tom tady pište,aby jste se stali Velkou stranou namísto krachujících líných komunistu,kteří se teď živi prodejem svých nemovitosti patřících možna stále nám lidu!
Proč se nepovalujete radsimv kavárně,anebo jako budižknicemu v MAMA hotelu?
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.9 (14 hlasů)

Tady si neškrtneš, trubče.

Průměrný počet slepic: 3.8 (9 hlasů)

Jsou to oni,kteří se rozhodli svou konspiračni ideolologii překroucenou do NEOmarxismu,zničit stávající systém kapitalismu,který stejně ničí jak se jim zachce a planuji ho nahradit ho ŚWABISMEM! Začinaji očividně dokonce pomáhat panu Puttlerovi,svým plánem PNZ (-),kdy soustavně posílají k ničeni na Ukrajinu naše zbraně a patrony,aby nás odzbrojili a realizovali tak sen pana Putina,který si vzal do hlavy denacifikovat EU a i naši republiku, inspirovat rozpad EU vsehoschopnými komisi,ekvivalentem komunistického politbyra a zničeni NATO,abychom z něho nemuseli ani vystupovat! Kapitalismus,má být prý podle nich likvidovan jako kdysi feudalismus a nahrazen ještě horším režimem naprostého otroctví pod Zeleným udélem deindustrializace!
Jejich úsilí je dokonce korunováno takovým úspěchem pošlapání demokracie ,kdy na pozici budoucího marśala republiky ,beztak prý podvodem , dali zvolit Pepeho,který je proslulý pověsti typu jednou komunista večne komunista a nyní přichází s konspiračním planem PNZ(-) tzv Zabijačky s cílem obrat nás o VSECHNY peníze,aby jsme si zablokovali jakoukoli možnost nakoupit své chybějící zbraně a postavit znovu naše zbrojní továrny,aby tu zas rusáci k nám nepřijeli a to by uz mohlo být na věky a coz je ve skutečnosti NEOmarxisticky konpirativni tajný neviditelný cíl prosazovaný zejména GR televize prý verejnopravnosti jehož funkce nebyla zrušena a jeho monopol na informace rozbit rozdělením poplatků fifty fifty pro konkurenční daleko levnější internetovou televizi svobody a bezcenzurniho zpravodajství!Tyto nechutnosti mají být prosazovaný pod cenzurou stejnou jako kdysi!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4 (7 hlasů)

To by mohlo znamenat,že se tedy mohou stát všechny tyto formace pro SV tj Společnost Voličů(možných až 8 275 752 dušicek) jako trottli tj śkrtici z vlády jejich usurpovane moci k mučeni a okradani voličů brzy nepotřebné!
Doktor Skála zpozoroval,viz jeho simultánka v jeho TV na www.stripkyzesveta.cz jako první,že SPD,která změnu systému,který dnes rabuje příjmy občanů tj platy a penze má v programu v bodě 10 se nyní jakoby chtěla nebo snad chce prý sama za SPD pokusit dosáhnout přebráním této zakladni SOCIALNI HODNOTY tj zastaveni vykrádání dvou třetin platů a penzi o transformaci,kdysi v programu strany v KSČM nyní mrtvé ,používané hodnoty k posílení strany SPD,která ví nyní,že nemůže donekonecna blafovat voliče prázdným bodem č.10,který lze naplnit jen ústavní většinou a odsouhlasením jejich tam programové deklarované RASANTNI změny režimu do Ustavy,kde to bylo odstraněno kdysi prý presidentem ODS ,který se za to dodnes neomluvil!
To umožnilo a dále umožňuje bezohledné rabování obyvatelu republiky,kdy neexistuje ani žadna možnost kontroly tzv zástupců, nás voličů a to permanentně provadet dnem i nocí s možností tomdelat i VSEMI VOLICI,aby ke konstrukci takových a dalších śpatnych zákonů ranilo vcas a nedocházelo ukradením moci volicu!
Proto je takový mechanizmus součástí hned dalšího postulátu číslo 2, PNZ(+)nad kterým se pozastavuje dole v textu i lidový komentátor pan Dědek!
No ni?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Plánu našeho budoucího marśala Pepeho PNZ ,(-)nebo bude neexistujíci SV a alternativa předmětem ZABIJACKY Piratske ideologie vnitrackych konspiračních ideologii typu nového NEOMARXISMU?
Už na ten článek čekáte zakeřne za rohem?Vylezte zločinče!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

SHAKESPEARE:

Znaven vším, já chci jen smrt a klid,

jen nevidět, jak dme se pýchou pouhý parazit,

jak pokřiví se každá dobrá věc,

jen nevidět, jak žebrá poctivec,

jak trapně září pozlátko všech poct,

jak sprostota se sápe na slušnost,

jak dívčí cudnost brutálně rve chtíč,

jak blbost na schopné si bere bič,

jak umění je pořád služkou mocných,

jak prostá pravda je všem jenom pro smích,

jak hloupost zpupně chytrým poroučí,

jak zlo se dobru chechtá do očí.

Znaven vším já rád bych ležel v hrobě
jen nemuset tím sbohem dát i tobě.

Průměrný počet slepic: 4.6 (78 hlasů)

vy neznáte ani Sheakspeara ? Začíná se mi zdát že jestě nemáte věk ani na občanku.

Průměrný počet slepic: 5 (24 hlasů)

MLA- (dého)
MO- (derního)
DY- (namického)
J- (edince)
e,

an by rozeznal "Šakespírovy" výtvory?
Můj ty Tondo kolenatej, ukažte mi ho, rád zhlédnu osmý div světa...

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)

To máte pravdu.

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane bože Vidláku zalez do díry...tohle je tak hloupé, až to zavání parodii, nechtělo by se nejdřív naučit ty dějiny trošku?

Průměrný počet slepic: 1.3 (58 hlasů)

Proboha co jiného čekat od člověka, který chce přitáhnout zoufalce...inteligenci u něj ani jeho fanoušků hledat nelze ... IQ orangutana

Průměrný počet slepic: 1.6 (47 hlasů)

I. Q. tyk-ve.
Taky to hezky duní...

Průměrný počet slepic: 4.8 (48 hlasů)

On Pávek má prý IQ 107..., což opravdu není mnoho, zvláště na prezidenta. A jeho voliči...to bude masakr.

Průměrný počet slepic: 4.6 (47 hlasů)

Qčko,copa tady hledáš?? Nemáš, se s kým poštěkat?? Tady, ti pšenka nepokvete,vidláci, ty !inteligente",na tebe serou, jak na placatý kámen, musíš na Seznam!!!

Průměrný počet slepic: 4.5 (31 hlas)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když říkáte, že na Q s..te jak na placatý kámen, tedy, předpokládám, že i Vy, tak PROČ tomu Qčku vůbec odpovídáte?! Není lepší ho ignorovat? Pak by to bylo jasné. Dohadovat se s ním je zbytečné, stejně nic nepochopí...

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Jsou tu na "šichtě" :-)

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)

Vildo, ,najdi si holku a nečuč tady u Vidláka,když tě irituje. Najdi si sex na internetové stránce a tam,můžeš onanovat do bezvědomí. Tady na tvé vejšplechty, sere Bílý tesák......

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Máš strach, že Vidlák má pravdu?

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Vyzrát?
Spíš to vypadá, že jste už přezráli...slavná alternativa se nedokáže sjednotit ani na kandidátovi na prezidenta
:-)

Průměrný počet slepic: 2.1 (35 hlasů)

Truhlíku, pro tebe místo "vyzrát" platí ve slově písmeno "s" místo "z".

Průměrný počet slepic: 4.3 (19 hlasů)

Bingo! Přímo na mordu!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Jistě, nedokázali jsme se sjednotit na kandidátovi... udělali jsme to blbě, hodilo mu to jen 2,4 milionu lidí. Slabota... Příště se polepšíme.

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)

Vidláku, často nesouhlasím, dnes tleskám a radím, jen tak,Babišův vliv, by teď VELMI,ale že VELMI pomohl a i on, chce dát pětikolce na držku,za pokus to stojí, ne?

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

Jenže těch 2,4 mil hlasů nebylo vašich, tedy alternativců. Většina z nich je středolevý mainstream, prostě to, co v normální zemi sbírá sociální demokracie. Vy jste se k tomu jen přilepili.

Průměrný počet slepic: 2.5 (21 hlas)

To spíš oni k nám! A bude se jich lepit víc a víc, o to se už Fiala (Petr, aby nedošlo k záměně s Radimem) postará.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Ruďko, těch2,4 milionu,JSME BYLI MY,vščichni nespokojení s touto hrůzovladou horší, jak komunisti! Tebe tam samo nepočítám, ty miluješ fialovou a jenerála rozvědčíka s jeeho první dámou politručkou. Kléma Gotttwaldů, musí mít erekci.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Zatímco Vilík a jemu podobní se nemuseli ani sjednocovat -
"Člověk, který poznal, že je hlupák, už není hlupák" (Dostojevskij)

- No a oni to jen ještě nevědí... :-)

A ještě jedno: "Není nic nesnesitelnějšího než hlupák, který má štěstí" (Seneca)

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Neměj strach, sjednotíme se. Jenom musí naše slavná vláda dovést do konce tu katastrofu a přesvědčit ten zbytek občanů že Vidlák má pravdu. Tak to chodí - Nejprve katastrofa a pak katarze.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Programem PNZ(+),
Kde hned v prvním bodě a svatém postulátu je popis mechanizmu jakym domorodcúm v republice jsou vykrádány dvě třetiny přijmú tj platů a penzí!O tyto peníze nemá nikdo z občanů voličů zájem a tedy je NECHCE!
No ni!?

Průměrný počet slepic: 3.8 (16 hlasů)

Ivan Vyskočil:

...Ač Petr Pavel nebyl můj kandidát, musím říct, že tu lepkavou přízeň Evy Holubové mu skoro nepřeju.

Jan Hrušínský? Ten horlivý kritik a ‚bojovník proti komunismu‘, jak náhle drží pana generála kolem ramen...

O Kocábovi:
Sám patří do „pražské kavárny“ a najednou vidí, s kým tam byl ve společenství... Nejhorší je dav. Proto mi nedá, abych nepoužil slogan:

„Vždycky mějte na paměti, že tentýž dav, který jásal při vaší korunovaci, bude stejně jásat při vaší popravě!“

Průměrný počet slepic: 4.8 (59 hlasů)

"Lepkavé přízni Holubové" jsem se dnes dost zasmála:-).
Mám komentáře pana Vyskočila moc ráda, jeho humor, postřehy, přehled, zhodnocování situace...

Průměrný počet slepic: 4.6 (30 hlasů)

čtu moc ráda. Velmi moudrý pán.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

tapetovala jako divá...

Průměrný počet slepic: 2.2 (15 hlasů)

Zatímco ty jsi tou dobou nažhaveně podupával,
aby z tebe vypadly tvoje "výsery" a možná sis u toho hrál s tajtrdlíkem.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Dnes (včera) jsem vkládala k předchozímu článku odkaz na vyjádření a postupné cíle „ministerstva pravdy“. Nic povzbudivého...

A abychom nezůstali na pochybách jak vážné jsou asi jejich úmysly? Přibyl na stejné téma hned další příspěvek, “ jak moc jim to asi „nedá spát“ a jak na tom „dělají“.
A chtějí to raději honem "podchytit", mají snad z našeho množství strach?
Musíme tedy opravdu držet pospolu navzdory všemu, neboť i v množství je přece naše síla:-)

Tak dílko jednoho z presstitutů:
Není to hezké čteni...
Úřad dodal, že skupinu nespokojených silně ovlivňují konspirační teorie a že je snadno manipulovatelným cílem pro extremistické a xenofobní politiky, případně pro působení cizí moci.
Článek
Velká skupina lidí, která je nespokojená s uspořádáním a směřováním státu, má potenciál ohrozit demokratické základy Česka. V situační zprávě o projevech extremismu za druhé pololetí loňského roku to uvedlo ministerstvo vnitra.
„V České republice se etablovala jako relevantní politická síla skupina nespokojených občanů, kteří nedůvěřují vládě, demokratickému systému a nesouhlasí se zahraničním směřováním státu,“ konstatovalo vnitro.

Vnitro také poukázalo na to, že v on-line prostoru, zejména na sociálních sítích, působí několik zkušených konspirátorů s vysokou sledovaností.
To se nejspíš bude týkat i „našeho Vidláka":-)

Případné pokračování viz:
https://www.seznamzpravy.cz/diskuze/domaci-zivot-v-cesku-nespokojeni-ce…

Průměrný počet slepic: 4.3 (20 hlasů)

IUtkica,taky jserm to četla, UŽ se začínají bát!! Teď musíme držet a snad se nám podaří ,tu pětihlavou saň nakopat do zadku.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Rozdané karty ani postavení dobré nemáme, co si budeme...
Ale za to máme "zoufalství" z té devastace a touhu, aby naše Česká země byla stále dál naše!!?

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Musíme si V̡RIT! Pak to dobře dopadne. I v ODS, už začínají protestovat proti trapné cenzuře a bojí se o korýtka. Teď ještě trochu víc postrašit tu fialovou blbku od mobilu ,v současnosti adoptovanou "tajvanku" pekarovou! Když nás bude hodně, podělá se celá Poslanecká sněmovna!!!!!

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Taky jsem to četla. Chtějí z nás udělat protistátní "skupinu".
Tak doufám, že bude brzy dostatečně mohutná.
Potřebují jen šašky, kteří jim na to neletí, tak jako na všechno to ostatní.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

"naletí" - sorry

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

To by byla asi moc velká "skupina".
To spíš "vypíchnou" ty nejaktivnější a "zbytek" se budou snažit "roztříštit" pomocí strachu a "nové legislativy"...?
Ale moc ráda se budu mýlit:-)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Tak něco pro změnu něco z "druhé strany", z té "naší":-).
Krásné shrnutí od Lu Lina. Podstatné vše řečeno, navíc vtipně s humorem:-), i když s humorem velmi černým.
A popisek (jak uvádí) PP, profesora Budila "Prázdný metrosexuální hajný", je sice trochu dlouhý, ale za to pěkně "výstižný":-)!
Není co dodat, krása:-)

LU LINA

Vítězství je na dosah. Rusům už docházejí autolaky.

Nejlepší je Babiš!

Podle průzkumu provedeného ještě před volbami lidi nejvíc věří Babišovi, Okamurovi a Zemanovi a žebříčku nedůvěry suverénně vévodí koaliční kabinet profesora Caligariho. Což se vzápětí také potvrdilo v praxi, protože ve volbách drtivě zvítězil vládní kandidát. Zajímavé. Kromě jiného statistické vyjádření faktu, že u voličů vítězné strany majících v erbu dobro a lásku, byla úplně největší motivací nenávist.

Ale nevolil ho nikdo

Babiše podle Hovinek prý nakonec nevolili ani vidláci. Darovanou kozu je evidentně třeba vydojit úplně do sucha. Ano, my už jsme to pochopili. Váš komunista je mnohem lepší než ten náš. LID promluvil. Takže se klidně můžete zase začít tetelit slastí nad obvyklými agendami. Třeba nad zeleným socialismem, cenzurou nebo válkou. Místo abyste poraženého dávno po zaznění gongu furt kopali do hlavy. Asi pro jistotu, nebo co.

Cenzura nebude

Tak cenzura to prý nebude. Půjde pouze o kontrolu a omezování informačních toků jejichž účelem bude primárně umlčování výhradně protistátních elementů hodlajících rozvracet naše či evropské socialistické zřízení. Tak to se mi fakt ulevilo. Ovšem čistě z vrozeného pesimismu stran validity prohlášení vládních institucí plynoucího ze zkušenosti, přinesu pro jistotu něco dříví do lesa a všem potenciálním protistátním elementům připomínám fundamentální poučku, že nejen s policií, ale ani s ostatními orgány činnými v trestním řízení se NEMLUVÍ.

https://pravyprostor.net/?p=155963

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)