Pořád cajk?

Autor
Štítky

Tak jsem se včera dozvěděl přímo ukázkovou dezinformaci, kterou je třeba okamžitě vyvrátit a já vyzývám všechny Cempery a jiné nástroje naší vlády pro pravdomluvnost, aby okamžitě konali a vyvraceli. Zjistil jsem totiž, že nám tu konají společenské a kulturní akce, které nemají vůbec nic společného s propagací nacismu, jen naopak soucítí s demokratickou Ukrajinou, která byla napadena asijskými hordami a bez jejího heroického boje by Rus brzy zabral i nás, což nechceme.

A tak je třeba všemi prostředky podporovat ukrajinskou armádu, která střeží východní hranici svobody, demokracie a evropských hodnot. důchodci se musejí uskromnit, protože je třeba být solidární s výrobci tanků a stíhaček. Rodiny se musejí uskromnit, protože dětičky nevypipláte, když vám bude v televizi vyhrožovat Medvěděv… A samozřejmě se musejí uskromnit i majitelé nemovitostí, protože to je poslední daň, kde si stát ještě může nahrabat na další raketomety pro východní frontu.

Tohle všechno samozřejmě nestačí, protože ruské nebezpečí musí být zničené jednou provždy a tak se nekladou meze žádným soukromým iniciativám. Vybíralo se na tank Tomáš (někde jsem zaslechl, že už dojezdil), vybírá se na protiletadlové komplety a jak jsem už zmínil, je třeba připravovat národ na solidaritu s těžce zkoušenou zemí.

A tak nám v Praze vlály vlajky praporu Azov a Ukrajinské osvobozencké armády. Vyfoceno a na fejsbůku dostatečně rozšířeno. Určitě je to nějaký hoax, na který jsme všichni naletěli. .,Nic takového se u nás neděje, propagace nacismu je přísně zakázána a trestány jsou i náznaky takové propagace… Tomáš Ortel by mohl vyprávět… kvůli němu zrušili i Slavíka.

Není to tak dávno, co jsem se ptal, jestli je všechno pořád dobrý… Jestli nevadí, že Zelenský pojmenoval horskou brigádu stejným jménem jako ji měli pojmenovanou nacisté? Jestli ten Edelweiss už není příliš velké chucpe. Ne, nevadilo to, spousta renomovaných odborníků s mnoha tituly mi vysvětlilo, že to s nacismem nemá nic společného, že ta kytka je prostě populární a Ukrajinci tím rozhodně nevyjadřovali žádnou příchylnost ke své minulosti, plné různých volyňských masakrů.

Teď se ptám znovu… Pořád je to všechno cajk? Vlajka praporu Azov na Václaváku a na ní dva uznané nacistické symboly zároveň? Kromě té runy i tzv. černé slunce v pozadí? Nevadí? Žádný nacismus to není? Vlajka UPA, která se chlubila likvidací všeho neukrajinského, to je také v pořádku? Stále to nemá nic společného s dávným démonem, kterému padly za oběť desetitisíce Poláků? Nehodnotím, jen se ptám. Všechno je jen metafora, všechno je jen souhra náhod… Chci jen vědět, v jaké zemi vlastně žiju.

Cempere, kde jsi, když tě potřebujeme? Kde je tvá žízeň po pravdě? Nic si nepřeju víc, než abys to vyvrátil. Aby se ukázalo, že se u nás nic takového nekoná. Prosím, prosím, buď jednou užitečný, přestaň pronásledovat jiné názory a řekni, že je to nesmysl. Včera bylo na fejsbůku k vidění, že se v Plzni konají jakési Bandera párty… ale doufám, že to je jen hoax… Nemohl bys to všechno nějak šikovně vyvrátit? Jako že ty vlajky jsou v pořádku a v rukou je drželi kovaní demokrati. Doufám, že ten démon tady ještě nepoletuje, že se zatím jen zastavil na Václaváku a že ho nevzývají naši spoluobčané. Doufám, že ještě žijeme v bezpečném státě, ať si nemusím chystat nouzové zavazadlo a pas na brzké opuštění republiky.

PS.

Dnes končí termín pro objednání knihy. Další objednávky (a platby) zatím nepřijímám. Proto sem už ani nedávám číslo účtu. Knih by mělo být dost, abych vyřídil všechny zájemce z února. Od čtvrtka si budou moci v zasílací aplikaci zadat adresu i ti, kdo poslali platbu v únoru. Knihy jim začnou chodit v příštím týdnu. Očekávám, že vyřízení všech objednávek bude trvat cca 14 dní.

Včera jsem odeslal poslední knihy předplatitelů z prosince a ledna. Pokud jste si v uplynulých týdnech zadali adresu a kniha vám do pátku nepřijde, napište mi na vidlácký mail. Reklamace vyřídíme, případné chyby napravíme. Nějak nevěřím, že by mezi těmi tisícovkami odeslaných zásilek pošta neztratila ani jedinou.

Pokud mi zbydou nějaké knihy, vezmu je na demonstraci, kde se s vámi rád zase potkám.

Během března vypořádám všechny své závazky a dořešíme všechny reklamace. Pro zájemce budou knihy zase k mání, ale až od dubna. S osobním předáním ve vašem regionu.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (210 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Podle premiéra Petra Fialy

může za ceny energií Putin.

Takže Putin ten hajzl vymyslel grýndýl,

zavřel německé atomové

elektrárny a pak ještě založil

Lipskou burzu, díky níž

kupujeme za desetinásobně

vyšší ceny, než jsou výrobní náklady.

To je ale gauner ten Putin!

--------------------------------------------

Zpráva ze zemědělské výstavy: 
"Příchodem pana ministra konečně začala přehlídka dobytka."

Průměrný počet slepic: 4.9 (126 hlasů)

Rajchl:

Od prvního dne vojenského konfliktu na Ukrajině prosazujeme jeho co nejrychlejší ukončení diplomatickou cestou.
Tedy jednáním u kulatého stolu, nikoliv bezmyšlenkovitým dodávání zbraní či prostřednictvím nic neřešících a sebepoškozujících protiruských sankcí.

Vládní politici a jejich mediální pohůnci nás za to nálepkovali proruskými trolly a Putinovou pátou kolonou.

Dnes si toto řešení přeje dle průzkumu Medianu již 90% obyvatel České republiky.
Což je nejlepším důkazem toho, že jsme se nemýlili.
A že nejsme žádní posluhovači Putina, nýbrž racionálně smýšlející lidé, jimž jde o mírovou budoucnost naší země.
Zatímco oni jsou váleční štváči a pokorní sluhové zbrojařských a energetických koncernů, které pod záminkou ukrajinské války ožebračují naše lidi.

Proto je na čase jim dát padáka.

----------------------------------------

Rajchl:

Musím se přiznat, že mě ta hysterie všech možných svazáků neskutečně baví.
Každý jejich další dětinský pokus o naši dehonestaci nám jen přidává na síle a na počtu lidí, kteří těmto lepšolidem 11.3. přijdou dokázat, jak patetické ty jejich pokusy byly.

Úplně nejlepší je však to semknutí z vaší strany, kdy namísto dohadů a zbytečných disputací, jejich křečovitou snahu o nálepkování řečníků či celé naší komunity s nadhledem a lehkým úsměvem přehlížíte.

Už jen to je neklamným znakem, že tihle přisluhovači asociálního a probruselského režimu loutkového předsedy vlády Petra Fialy, dávno prohráli.
A oni to v podvědomí vědí taky - právě proto jsou hysteričtí víc než kdykoliv jindy.
Těším se, jak se jejich zoufalost bude s blížícím se datem 11.3. stupňovat.
A jak se my budeme nad jejich vulgaritou, malostí a elementární absencí jakýchkoli hranic bazální lidské slušnosti čím dál tím víc bavit.

Čím níž jsou schopni klesnout, tím výš nad nimi budeme čnít!

Průměrný počet slepic: 4.9 (78 hlasů)

Ten ufoun, co přiletěl na youtroubu a ptá se blboňa co si představuje pod takým pojmem demosgráca, by se tady hodil. Muheeeee

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

„Tohle všechno samozřejmě nestačí, protože ruské nebezpečí musí být zničené jednou provždy…“

Ptám se – pokud by se tak stalo, kdo další by přišel na řadu. Čína?
Nevěřím totiž, že tím by něco definitivně skončilo a všichni na této planetě by byli od toho momentu v bezpečí.

„Doufám, že ještě žijeme v bezpečném státě, ať si nemusím chystat nouzové zavazadlo a pas na brzké opuštění republiky.“

Tak, bando – kam se tedy všichni vrtnem, má někdo typ?
Asi nám nikde nebudou chtít dávat ubytování, ani na živobytí, ani tam nebudeme moct mávat našimi vlajkami a volat „sláva ČR“...

Průměrný počet slepic: 4.9 (43 hlasů)

P. Rajchl se neskutecne bavi...A dobra rada...
Mozna ,ze by se prave ted mel zajimat jako odbornik na zakony, na zalezitosti propagandy nacistickych a fasistickych symbolu na verejnosti v CR , jestli tohle prave , neni nezakonne.
Jako propaganda podnecovani valky a poohlednout se v mezinarodnich zakonech..
A vyzvat okamzite vladu, aby proti tyhle propagande ihned a vsude zakrocila.
Jsem si jist , ze je komunisti meli , /Lidice ,Lezaky a jine masakry u nas/a kdyz nejsou , aby navrhl vlade tyto zakony, protinacisticke a protifasisticke zavest neprodlene..
Velka prilezitost neco uzitecneho udelat.
Pro armadu nemych a slepych pravniku..Kde sou?
V senatu, dlouho studovali, tak patri do senatu ,jako Zwyrtek Hamplova.
Uz nekdy nekdo slysel ,ze v senatu eunuchove ,udelali nejakej konkretni skutek.
Tichoslapkovej , anonymni celorocni diplomatismus /se dovidame/, tajne prosazovani nekde, /kdo vi kde/, v kuloarech s kulatejma stolama , /nebo treba ctvercovejma, kdyz zminka o tvaru stolu je pro akademika ,tak dulezita/, neprinesla zrejme ani jeden pozitivni vysledek /tahle informace doufam, neni zadnej spatnej vtip/,podobne jako ,sankce ty druhy strany..
Urcite bylo lepsi uz behem prvniho tydnu, do tech stolecku rovnou kopnout.
Je tohle priklad jak chteji ty lepsi vladnout, vladni nahradnici ?
Protoze. Je mozny uverejnit podrobny zaznamy z tech jednani ?
Proc uz nejsou verejnosti dostupny..
Aby jsme treba mohli mit pricinu se semknout.
A proc se aspon opozice nesemkla uz davno ? V tom usili za mir.
V tom racionalnim usili racionalnich lidi..
A jejich 365 dnu zbytecnych vyjednavani..
Tech veci je daleko vic ,ale nechci rozpatlavat..
Ale abychom s lehkym usmevem /pro kterej zatim nemame duvod/neprehlizeli , ty fasisticky symboly napr. , ktery jiny prehlizeji...
Dobra rada nad zlato..

Průměrný počet slepic: 4.4 (24 hlasů)

Jistě jsme vyhráli ANO PANE RAICHL. Jenže mně to b o h u ž e l nějak statisticky nevychází, a ani ti nebezpeční kašpaři neprchají na Západ, ale vládnou dál,. jako by se nechumelilo. Spasiteli Zeměkoule neblbni a nemaž nám med kolem pusy.

Průměrný počet slepic: 1.8 (15 hlasů)

Ani Petr Fiala, i když je to mocný čaroděj, nemůže porazit proroka Mohameda

Průměrný počet slepic: 3 (12 hlasů)

my Češi jsme z větší části dementi...

"„Není německé? Ne.” 10 Kč za brambory, při bavorské mzdě. Nechcete vidět 24.02.2023 4:44 | Reportáž Že by ceny zboží v Německu byly vesměs dražší než u nás už je passé. Vždy se našly určité komodity, ale v posledních letech a zvláště měsících je to už vlastně naopak. Byť máme mnohem menší minimální hodinovou mzdu než naši západní sousedé, byť máme dražší energie, telefonování, data a internet a další a další, v Německu je to pro nás levnější. Opět jsme se vypravili do Bavorska, na nákupy na druhé straně Šumavy a nevěřícně jsme zírali. Například na cenu brambor nebo rýže. "

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Neni-nemecke-Ne-10-Kc-za…

:shock:

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

In reply to by Tschische bande (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, brambory, taková dříve "obyčejná" potravina pro všechny,
už nejsou pouze váhou vážené, ale u nás už skoro skutečně "vážené", tedy úctyhodné.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

V Globusu půlkilová krabička keříčkových rajčat 89,90.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

tak si vždy vzpomenu na babičku - takové brambory vždy šly prasatům - smíchaly se se šrotem a pro prasata ňamka.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

Hlavně, že nám paní Pekarová Adamová slibovala, že když vypadne KSČM, už nebudou nikdy fronty na banány :(((( měla to i na tričku

A teď je fronta na vše ostatní ... :(((

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Chut tech brambor je se mnou porad..
Jako deti, jsme si porad nekde hrali a pobihali a kriceni, ze je obed jsme neslyseli.
Nebyl cas.
Ale najednou se hlad dostavil , tak jsme prepadli parak, kde byly vareny brambory pro prasata..
A tak chut je se mnou dodnes a vzdycky kdyz si koupim brambory vzpomenu si na prasatka a jak dnesni brambory by odmitli , se slovy, sezerte si ten nechutnej hnus sami..

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

Bere se na vědomí:-)
Držme si pěsti!

Průměrný počet slepic: 4.1 (13 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak jo.
Budu tam i za vás co tam být nemůžete:-)

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

a Paroubek tam mluvil jen k pár desítkám důchodců... Respektive nebylo zabráno celé publikum, ale zdá se, že mluvil do prázdna bez nějaké odezvy...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Máte pravdu v tom, že účast byla bohužel poměrně "tristní".
Protože jsem to předpokládala, že tak narychlo a v týdnu to žádná sláva asi nebude a psala jsem to už i předem, tak "zklamání" nebylo velké, ale radost by byla o to větší, kdyby lidí přišlo víc, protože jde o ně, o nás všechny:-)!
Je to tedy sice skoro nepochopitelné, protože se řeší to, co se nás vše bytostně dotýká, vidíme to špatné, co se děje, komentujeme to a stejně to spoustu lidí "nezvedne", ale je nutno tento fakt přijmout a bojovat s tím i nadále.
To teď momentálně myslím "jen" na Prahu, tady je to pro nás za rohem...
Většina lidí chce asi dát průchod svým postojům 11.3., hlavně ti "odjinud", takže tam to snad bude výrazně jiné:-).
Nicméně i tak to zbytečné snad nebylo. Vyslechli jsme si některé zajímavé názory a shrnutí řečníků.
Vzájemně jsme se ujistili:-), že je situace celkově hrozná a že to nechceme dál takhle "nechat" a že dál doufáme snažíme se atd.
Hezkým momentem bylo, když pan poslanec Kobza (je to z mého pohledu slušný člověk, jehož názorů si vážím) zaběhl k nám dolů a řekl z pódia, že za nás bojují, že budou dělat všechno možné, aby nám pomohli a ať vydržíme.
To potěšilo:-).
Co mi tam chybělo bylo, že nezaznělo a ani od pana Paroubka nic o nutnosti se na té naší scéně spojovat a ani nic směrem k 11.3.
Možná se to předpokládalo, všichni tam asi stejně půjdou:-), ale myslím že i na to se mělo trochu apelovat pro pěstování té "naší" soudržnosti...
Tak teď si držme pěsti i té naší opozici ať je vítězná, nemají to rozhodně lehké a ať ty kazisvěty zvládnou!

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hlavně že jste se sešli. Pan Kobza nelhal, zatím Okamura bojuje jako lev, psal jsem o tom na konci dnešní diskuse.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Akorát jsem si váš komentář přečetla.
Budu vděčná každému, kdo bude té partě kazisvětů obstruovat!
Zvlášť pokud budou úspěšní a jim se to navzdory legislativní nouzi prostě nepodaří!!!
Ale koukat se na to, v zájmu zachování duševního zdraví, nemůžu:-)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

ještě nejméně tři hodiny bude mluvit Okamura. Říka občas i zajímavé informace, ale hlavně dělá vše aby zabil co nejvíce času.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Přiznám se, že on není můj "kůň":-), ale chová se šikovně s tím protahováním, no a kéž by to pomohlo!
Však už také kazisvěti vymýšlí "zákon", aby se obstrukce omezily na pět minut.
Jak jsem řekla, budu vděčná všem, kdo jim ten amatérismus a škodění zarazí!

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

nikdy jsem ho nevolil, ale teď dělá práci pro nás.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

To souhlasím.
A mluví někdy rozumně. To co chceme slyšet...
Ale právě, že jen pořád mluví a s nadšením se poslouchá:-)
Ale budu mu vděčná, když se mu zadaří je udolat!!!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já jsem pro tuto demonstraci nebyla. Tušila jsem to, ale raději jsem nekomentovala.
Jenom to udělá špatný dojem. Třeba si teď někteří mohou říct,
že když tam bylo tak málo lidí, tak to tam snad radši toho 11. ani nepojedeme...
Prostě někteří lidi nejsou soudní. Když měli na Václaváku ohlas, ještě to neznamená,
že si každý z nich může svolat demonstraci.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Také jsem nečekala, že to bude nějak zvlášť "úspěšné".
Bylo to narychlo, je naplánovaná velká demonstrace delší dobu a lidi s ní počítají a musí si to zařídit a pro ty co přijedou už by to "bylo moc". Ale já doufám, že to nikoho neodradí, naopak vyburcuje:-)
A samozřejmě škoda, že lidí nebylo víc...o trochu...
Byla jsem tam na pár akcích, vždy se to vztahovalo k nějakému "šílenému projednávání", které právě probíhalo tam nahoře, teď nově s tím úžasným dílkem, který tam nechala vymalovat hadí hlava (vícesvetrová)
Tak jsme trochu podpořili opozičníky:-). Kobza nám poděkoval:-).
Trochu jsem také byla zvědavá na Paroubka, ale souhlasím s vámi v tom, soudnost a netříštit!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

.." výrobci tanků a stíhaček " a ti blboni co to vyrábějí, chtějí důchody a mastné. A kurvy keré to managorizují chtějí eště větší důchody, páč sou zasloužilí prorežimní kolaboranti a tak je to donekonečna, dokud blboň obecný nepochopí, že volit jen svoje potřeby je mír. A jen ti, co furt chtěj volit papaláše chtěj válku. Tak je to prosté.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

K dnešnímu tématu na PL

Hákový kříž příště?!” Ukrajinské symboly: Přišlo vysvětlení. Zdrcující

Akce, které na připomenutí roku války zorganizoval např. spolek Milion chvilek pro demokracii, naštvaly předsedu strany PRO, Jindřicha Rajchla. Konkrétně to, že na nich vlály vlajky pluku Azov a dokonce i ukrajinské povstalecké armády (UPA). Advokát připomenul, co má UPA na svědomí. „To si za chvíli tady necháme mávat hákovým křížem nebo co?!“ ptal se a tvrdě se obořil na Ivanu Svobodovou z Respektu, která činy ukrajinských mladíků s vlajkami omlouvala. A také na další, kteří nacistickou symboliku tolerují, protože Ukrajinci ji jako nacistickou nevnímají. Například na cestovatele Přibáně, který UPA přirovnal k husitům, nebo aktivistu Peszynského, který prohlásil, že tyto symboly ztratily „konexe“ k fašismu a druhé světové válce.

Dalším Rajchlovým tématem byly vlajky pluku Azov a dokonce i ukrajinské povstalecké armády, které se objevily na akcích spojených s výročím. A to je dle předsedy PRO nemyslitelné, protože se jedná o propagaci nacistické ideologie. „Ukrajinská povstalecká armáda byla autorem volyňského masakru. Najděte si to na té wikipedii,“ apeloval. „Mučila, krutě mučila a zabila přes 100 000 Poláků včetně žen a nemluvňat. Tenhle prapor tady skutečně chceme mít? Opravdu chceme, aby někdo mohl v centru našeho hlavního města mávat tímhle praporem? Oslavovat nacistické zrůdy a jejich zvěrstva, které páchaly?“ ptal se.
Stěžoval si i na to, že nezasáhla policie, ačkoliv dotyční prý jistojistě páchali trestný čin

A JEDNA Z CHÁPAJÍCÍCH REAKCÍ?

Novinářka Ivana Svobodová k fotce řekla toto: „Panebože, pokračování. Našels fotku s lidma s praporem, kteří nejsou žádní nacisti, spousta lidí ti vysvětlila, že na UA ty symboly nechápou vůbec tak, jak ty, AZOV nejsou fašouni, ale bojovníci, obranáři, hrdinové, kteří tam i cvičí pro armádu dobrovolníky k boji se skutečným fašistou z Kremlu, ty vlajky jsou na UA prostě jen vlajky podpory hrdinům a odporu proti vraždění Ukrajinců.

Samozřejmě se „vyzvracel“ i trabanťák…?
viz
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Hakovy-kriz-priste-Ukraj

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

nepodepsala:-)

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Islám ti pomůže od smutku a dá ti zase smysl proč žít.

Průměrný počet slepic: 2.7 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak to vidí Řehka...
Jojo, plány jsou asi dlouhodobé...?

Pět, deset let... Válka NATO s Ruskem. Musíme se připravit. Strašlivá slova v ČT. Z velení armády
Dnes máme tendence ruskou sílu podceňovat, to je ale nebezpečné, říká náčelník Generálního štábu armády ČR Karel Řehka. Ať skončí válka na Ukrajině jakoukoli variantou, bude vůči nám Rusko více a více nepřátelské. „My se prostě musíme připravovat na ten nejhorší scénář, a to je válka mezi Aliancí a Ruskem,“ uvedl v pořadu Interview na ČT24. Hovořil zde o tom, jak vnímá kritiku, že slovy o mobilizaci straší lidi. „Mrzí mě to. Lidé to ale musejí pochopit, je třeba to říkat,“ řekl.

jeden z komentářů:
Nutná jednání USA /NATO - Rusko,
V případě, když vyjdeme z názoru, že se jedná o zástupnou válku USA /NATO/ proti Rusku vedenou rukama Ukrajinců, pak konflikt mohou ukončit jednání USA- Rusko. Máme tu řadu mírových iniciativ - Turecko, Izrael a další, naposledy Čína. Ukrajina zcela závislá na financování západu není suverénem, který rozhoduje. Nakonec mírová smlouva tu byla již na počátku války. Rusko požadovalo, že Ukrajina nevstoupí do NATO a bude neutrální. Navíc ke konfliktu nemuselo vůbec dojít, kdyby západ a USA respektovaly bezpečnostní požadavky Ruska. Samozřejmě to agresi neomlouvá. Konflikt nemá vojenské řešení, zbytečně umírají lidé.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pet-deset-let-Valka-NATO-…

Průměrný počet slepic: 4.5 (14 hlasů)

„My se prostě musíme připravovat na ten nejhorší scénář, a to je válka mezi Aliancí a Ruskem,“ (Řehka)

A když Babiš ve volbách mluvil o míru, tak mu mlátili o hlavu denně, jak zbytečně straší lidi...
To už není ani Kocourkov, to je další tragédie národa, pokud tam ti sr.či zůstanou.

Průměrný počet slepic: 4.8 (23 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, neuvěřitelná vysmívající se demagogie:-(.
Navíc mi připadá, že mezi řádky, je u něj nezakryté natěšení. Což může znamenat jen nějaká osobní "přáníčka", ale také to může znamenat nějaké informace?

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

tak křičte, že chcete mír. To vám natuty pomůže.

Průměrný počet slepic: 1 (8 hlasů)

To není přepadení v parku.
To je řádění Ordnerů v pohraničí Československé republiky před Mnichovským diktátem a zradou "spojenců".
To Ordneři přepadali Čechy a ohrožovali je i židy. A Beneš je nechal škodit.
Za Ordnery stál německý nacionalismus Hitler.
Za dnešními Ordnery a Freikorps stojí stejné banky a stejní zbrojaři jako tenkrát na hraně světové války.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Korán ti pomůže. Je to tvé vysvobození.

Průměrný počet slepic: 2.8 (15 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Při konfliktu USA - Rusko jsou jakékoli naše zbraně naprosto zbytečné. Jsou jen dvě možnosti. 1. buď to bude nejak "moderované" ( což si myslím je třeba teď Ukrajina ) a potom je boj jen zbytečná ztráta životů, vybavení a ničení země, protože to stejně dopadně jak se domluvili a platí to blboňi ( půjčený výraz od sasina je zde velmi výstižný ). 2. opravdová válka, atomová, žádné naše zbraně se ani nestihnou použít. Pokud si je necháme na našem území rozmístit, stejně o nich nebudeme rozhodovat a zničení bude ještě horší.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Tymákovan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Souhlas, nejdřív všechno naše obranné vybavení někam pošleme, pak ho budeme jako "nutně" dokupovat, na to peníze budou?
A přitom je ani v jednom z vašich bodů stejně NEPOUŽIJEME!
Co to je za nesmyslné divadlo...???

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Následující článek navazuje na odkaz, který jsme dnes (včera) vložili do diskuze hned dvakrát...

Jako, kdyby to něco připomínalo…za hranicemi…?

Michailo Podoljak přiznal reportérce Deutsche Welle, proč Ukrajina zavřela hranice pro ukrajinské muže, protože nechtějí učinit specificky mužské rozhodnutí a dobrovolně padnout na Donbasu za Ukrajinu!
Ukrajinec, který používal v ČR falešný bulharský pas, dostal za brutální vraždu jiného Ukrajince v Brně od českého soudu jenom 8 let, protože vyšší trest by vrhl na ukrajinské uprchlíky v ČR předsudečné a negativní světlo, napsal nám do redakce zdroj z okruhu vyšetřování! Je načase pomoci Ukrajině mobilizovat ukrajinské muže ukryté v ČR!

https://aeronet.news/video-michailo-podoljak-priznal-reporterce-deutsch…

Průměrný počet slepic: 4.8 (10 hlasů)

In reply to by itki (neověřeno)

Trvalý odkaz

Takže kdyby nás tady umlátili, nic moc by se nestalo,
protože by to mohlo vrhnout nějaké negativní světlo...?

Možná brzy přestane platit i staré známé "všude dobře, doma nejlíp".

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to určitě i o tom, že od začátku neexistovala žádná pořádná kontrola... Courali sem a tam dle "potřeby".
Evidentně i na falešné pasy.
Evidence, která by opravdu měla solidní údaje, také nějak asi neexistuje... Pracovní vytížení také asi není nějak zdá se zásadní...?
A přinejmenším by měla fungovat pečlivější a přesnější evidence mladých mužů a samozřejmě pokud už tu jsou?, tak v případě výtržností a trestných činů okamžité vyhoštění...
Slušní se na návštěvě chovají slušně, že:-)?

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dej se na islám a bude ti lépe, věř v Alláha, je to tvůj spistel

Průměrný počet slepic: 2.1 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Přátelé, já vím, že islám vám okurky a papriky nezlevní, ale dá vám smysl proč žít, dá vám jistotu posmrtého života. A nějaké ty panny když zemřete za svou víru :(

Ale okurky to nezlevní, to je fakt :(

Průměrný počet slepic: 2.8 (18 hlasů)

Já měl panny dvě v životě, uměly hovno, akorát jsem se nadřel, jedna mi ho málem ukousla a ty mi jich nabízíš 72? Ty musíš být sadista.

Průměrný počet slepic: 3.7 (13 hlasů)

ale vy si děláte prču a ona je to vážná věc.

72 to je nějaké imaginární číslo. Pojďme si ho rozebrat. Vezměte si karty na mariáš a rozložte si je v obýváku na podlahu. Máte jich 32, což je málo. Vezměte druhý balíček a udělejte to samé. Furt málo. Ještě musíte ze třetího vytáhnout 8 a pak jste na tom čísle. Všude máte karty. A teď se vám ty karty změní ve vnadné dívky. V tom okamžiku vemte nohy na ramena a zdrhejte. Dejte se radši na buddhismus. Tohle prostě nejde dát.

I kdyby vám Alláh ještě přišrouboval dva navíc na boky, tak při desátý vás to přestane bavit, radši byste si pustili tu ligu mistrů v telce, ale ještě jich 62 tluče na dveře. To není nebe, to je peklo. Tohleto náboženství musel vymyslet nějakej impotentní debil s přehnanými představami.

Průměrný počet slepic: 2.7 (9 hlasů)

jak přišel zrovna k tomu číslu 72.

Já mám už 31 let jednu a přijde mi někdy, že i tak je to moc. Kdybych měl dalších 71, tak si vezmu provaz, mýdlo a klíče od půdy.

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

už islám nabízí asi 1400 let, tak jak ty panny asi musí vypadat?!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Anna (ne z KHS) (neověřeno)

Trvalý odkaz

Třeba

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)

Jestli máš dceru, doufám že jsi ji řádně poučil jak se má chovat až ji sbalí takovej blbec jako jsi ty, aby nebyla na hovno. Ty jsi byl borec i jako panic viď vole, co ho vodpanila leda nějaká škatule z bordelu. Zase napiš co všechno máš ať se pobavím.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

který se představí jako Anonym, tak ho kopnu do prdele, že se zastaví až v Lovosicích (jsem z Děčína).

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)