V sobotu pod pódiem

Autor
Štítky

Přátelé, v posledních dnech už pominul nápor na objednávání knížek. Ještě stále registruji pár opozdilců, kteří mi převedli peníze, ale zatím si nenechali knihu poslat (prosím neváhejte a zadejte si adresu k zaslání), ale už vím, že mi ještě nějaká stovka knih zbyla. Jak jsem slíbil, vezmu je na demonstraci a rád se tam s vámi potkám, abychom si podali ruku a řekli si pár milých slov. V dnešní době se potřebujeme zahřát u srdce.

Budu přímo u pódia a budu tam zhruba od jedenácti hodin. Budu vám k dispozici, dokud dav nezhoustne natolik, že kolem nebude k hnutí. Rád se s vámi pozdravím i po demonstraci, ale tam už žádný prostor na osobnější promluvu nebude a hlavně nebude šance vám dát knížku. Kdo chcete využít situace, pozdravit se s Vidlákem a nechat si napsat autogram, přijďte dostatečně v předstihu před demonstrací.

Kdo nechcete přijet kvůli Rajchlovi nebo Janě Zwyrtek Hamplové, tak prostě přijeďte kvůli Vidlákovi. A naopak… Všichni máme společný zájem – zastavit výprodej této země a je to zřejmě poslední možnost. Pak už dojde na henty zákony o dezinformacích, patřičně nás vezmou u huby na penězích, senioři si na další demonstraci budou muset vzít v práci volno… prostě samá pozitiva a sociální jistoty.

Potřebujeme vás tam na Václaváku. Nechceme, aby to dopadlo jako na podzim. Chceme dělat další kroky, ale potřebujeme vědět, že jste na naší straně. Potřebujeme to fyzicky vidět, potřebujeme se ujistit. Hezká slova fejsbůkových diskusí jsou málo. Nemůžeme se spoléhat na verbální podporu pomocí slov, potřebujeme vidět čin. Potřebujeme, abyste přijeli a byli s námi a my byli s vámi. Nebudeme se jen hemžit a čekat na zázrak, který nenastane. Máme-li se bít, musíme vědět, pro koho se bijeme a kdo se postaví vedle nás do řady, až to bude nutné. Berte to jako přehlídku.

Potřebujeme, aby tento váš čin viděl v této republice každý novinář, každý vládní činitel, každý politik, každý člověk. Aby každý v této zemi věděl, za koho mluvíme a nemohl to zpochybnit. Pro propagaci této akce jsme udělali maximum možného. V této zemi není dezolát, který by o sobotním Václaváku nevěděl. Teď potřebujeme, abyste udělali maximum možného i vy a přijeli. Na vás záleží, kolik Česka proti bídě se tam nakonec sejde. Na vás záleží, jestli se vláda bude dalších kroků bát, nebo se jim vysmívat. Na vás záleží, jestli váhaví získají odvahu, nebo jestli ji definitivně ztratí. Na vás záleží, kolik odvahy pak budeme mít i my. Na vás záleží, jestli se o opozici bude mluvit s respektem a obavami, nebo se nám všem bude vláda dál smát do očí.

Máte ještě dva dny… dumejte, dumejte. Všichni jste slyšeli Fialu. Všichni jste slyšeli Stanjuru. Všichni jste slyšeli Řehku, Černochovou i Pekarovou Adamovou. Všichni jste slyšeli Šafra a určitě jste zaregistrovali i Šarapatku. Všichni jste slyšeli, jakou v jejich očích máme cenu a k čemu nás určili. Nikdo neví, jestli s tím dokážeme něco udělat, ale všichni dobře víte, jaká budoucnost nastane, pokud se o změnu nepokusíme.

Nežádáme od vás přísahu věrnosti. Žádáme o důvěru, abychom se mohli pokusit.

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (241 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

Chválit politiky za to,

že dají opravit cesty

nebo budovy ze

státních peněz, je jako

tleskat bankomatu,

když vám vydá vaše

peníze.

--------------------------

Jedno jablko denně je prý dobré na nervy.
Jen ho musíme hodit přesně.

Průměrný počet slepic: 4.8 (73 hlasů)

VŠEM BLAHOPŘEJI.

Voličům, kteří umožnili postupně volbou do Poslanecké sněmovny, Senátu a prezidenta, vládu jedné strany, přeji, aby se jim splnila všechna jejich přání.

Především:

Přeji mladým mužům, aby se na ně postupně začala vztahovat vojenská služba, jak to náčelník štábu ČR naznačil.

Přeji mladým ženám, aby se jim mateřská snížila na dva, jeden rok, nebo dokonce na devět měsíců, jak je to běžné ve vyspělých tržních ekonomikách.

Přeji jim, aby se důchodový věk kromě rizikových zaměstnání zvýšil na 68 let a postupně se dále zvyšoval, jak to požaduje NERV.

Přeji jim, aby se zlegalizovaly drogy. Pomohou tím naší zemi hned dvakrát. Jednak budou pořádně zdaněny a navíc se jejich uživatelé nedožijí důchodového věku.

Přeji mladým lidem, aby se zavedlo školné, jako je to v jiných zemích na západ od nás. Povinnost státu postarat se o bezplatné vzdělání zůstalo ze setrvačnosti po socialismu. V západních zemích je vzdělání považováno za investici a požadována finanční spoluúčast.

Přeji jim, aby se postupně začalo platit za zdravotní péči tak, jak to začali s tichým souhlasem vlády dělat zubaři.

Přeji jim, aby je vysoké daně posunuly na úroveň glorifikované Ukrajiny, která byla v životní úrovni v roce 2021 na 97 místě na světě, zatímco ČR na osmnáctém.

Přeji seniorům, aby se jim snížil důchod o 15-20% a zrušil současný model valorizace tak, jak to požaduje důchodová komise vedená Nerudovou, protože mají svůj podíl na tom, že si naše mladá generace zvykla pohodlně žít na dluh s tím, že v případě potřeby hodný dědeček, nebo milující babička mají vždy kam sáhnout a z problémů je vytáhnout.

Pouze jednu věc si nepřeji.

T.G.Masaryk prohlásil před svou smrtí :"Budu se na vás dívat." Bylo by pro něj zdrcující, kam jsme jeho celoživotní dílo po 105 letech dovedli. Určitě by získal názor, že oddělení od Rakouska byla velká chyba. Rakušané si totiž ve většině zachovali zdravý rozum, který, jak je vidět, už v naší zemi téměř vymizel.

A už se to chystá.

Průměrný počet slepic: 4.8 (136 hlasů)

Dnes vám nabízím další videopozvánku na naši sobotní akci Česko proti bídě. Tentokrát od jednoho z nejznámějších blogerů současnosti, muže, jenž se během necelého roku vypracoval díky svému brilantnímu ostrovtipu a talentem přesně pojmenovávat aktuální události v jednoho z nejvlivnějších influencerů na sociálních sítích a především skvělého člověka Daniela Sterzika, známějšího pod jeho uměleckým pseudonymem Vidlák.

https://www.facebook.com/rajchl.jindrich/

Průměrný počet slepic: 4.7 (37 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

To ten "odlesk" snad padá i trochu tady na nás:-))...

Průměrný počet slepic: 5 (16 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Všimate si,že se tady tlačí hned po půlnoci a jmenuje destruktivní cíle vlády ASS (ASOCIALNICH SAtANISTU) a pozor PODPRAHOVE vnucuje voličúm to samé zlo jako vláda,že jsou tím sami vinni?
Volici nesmí totiž za žadnou cenu pochopit,že řešením je zrušeni na pr. funkce GŘ televize hlavního ohlupovatele naivních dušiček voličú,kteří se stále ještě nenaučili rozeznávat ,kdo a jak je ohlupuje k dosažení destruktivních CILÚ a za peníze načisto zničit republiku!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.4 (14 hlasů)

Má náš přejít vsechna naděje na změnu a na cíle ukazuje tzv Programové prohlášení čisté zvule usurpovane moci vlády ,která pojede bez skrupulí dále!Poslouchejte dobře co chystá a musí vám být jasné jaké svinstvo už je připraveno,ABY BYLO JASNO pokud se mi to podari!

https://www.youtube.com/watch?v=nmKfOkf6rGA

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Tady všude slyšíme řečnění o Satanistických nepravostech a kritiku naprosto nemorální vlády!Ani jeden politik nechce pochopit,že jen dokola opakovat co tu davno všichni vidíme a víme není návrh řešení,ale prý ho má kdosi naprosto neznámý NEKDY přinést a oni sami chtějí jen potlesk za vyjmenování úspěchu v podvádění voličú vládou ASS (Asociálních Satanistú),kteří se mají prý morálně vylepšit! Všimněte si ,že politici nadále plně odmítají diskusi,nad Programem Národní Záchrany PNZ a tak de fakto podporují dále konání vlády,kterou,kritizují a ta si žije dále v režimu BEZ skrupulí,přitom se dělají hloupí a nechápou ,že je jen jediná cesta

Požadovat,aby tento systém BEZ skrupulí byl změněn a to se ale NIKDY nestane tlupou samých ASOCIALNICH SATANISTU u moci ti nepřipusti,když jak je vidět neexistuje a není požadována potřebná většina ke změně REZIMU a nikdo z řečniku o ní s výmluvou ,že ji kdosi prý kdysi jako spasitel bude pozadovat!
Tak si bez potřebného PROGRAMU budou muset demonstranti po konci demo,počkat na výsměch jimi zvolené vlády,která sjednocena v usurpovane moci rabování republiky za peníze je jistá dalšími svými monumentálními úspěchy a mají duvod se smát pobaveně nad voláním "Demisi",když řečníci zase na pódiu budou BEZ PROGRAMU řečnit a předvádět své rétorické umění,beztoho,aby něčeho mohli dosáhnout a výpočet horký vzduch!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Clanek je hroznej , pro kazdyho, kdo umi cist..
Zobrazuje ,popisuje a pripomina bidu dnesnich casu.
A bezvychodnost /zatim/,dnesni situace.
/Rozpatlavani , ani napad ,odrazuje , tak jen neco obecnosti/..
Gratulace Vidlakovi , povysil mezi knihopsavce a neunavne ,vzdy sebepopularizujici akademiky ,doporucuje dulezitou publikaci , jako vsichni ,svoji rychle sepsanou knihu spolu s svoji autogramiadou..
Mimo to, jak ctu prestedrou chvalu nahore , vypracoval se ted k brilantnimu ostrovtipu s jeho talentem influencera a blogera ,s talentem rovnez vychvalovace, ktery jest tez akademikem vyznacujicim se hojnym pouzivanim anglickyh slov, kdyz se oslovuji , Cesi..
Dale jest byl chvalitelem Vidlak pasovan i na umelce s pseudonymem..
A jeden z vudcu tzv. vymyslenych , ale hojne propagovanych dezolatu..
Gratulace..
Jedinej trochu popularni s mnozstvim prispevku, musel byt , ten fofr, povysen..Protoze ale...
Hrozi porad nezajem , musi zoufale a hystericky bubnovat na poplach..Kdyz.
Boj proti bide vedou ti, co nevi co to je..Predevsim , ti..
Maloburzoasni postavy /k podpirani/, mirne kritiky , kteri chteji napravit demokraticky tu spoust, do ktery nas demokratickej system neomylne a bez okolku a zavahani zavlik../Tomu se rika /ostrovtipem/,vyhanet certa dablem/.
Zbidaceli tricetiletou demokracii ..
Kdyz se popularity a duvery nejak nedostava..Propaganda je po ruce a nic nez sazku na propagandu talenti neznaji a zrejme presvedceni talentovanych , ze pomuze ,kdyz lecos , vlastne vsecko jine jim schazi...
Ani trocha skromnosti a nevyznavat ,neupozornovat na sve neschopnosti..
Kdo ctou a mysli , pro ty se jedna o antipropagandu ,volneho trhu ubohosti. Na.
Zmanipulovani posledniho davu tech bez vyhrad ,duverivych a presvedcenych.
Za vsech okolnosti..
Standartni mizerie nudnych kombinaci vyhruzek, varovani s dobre minenymi pouckami , ktere se bezne pouzivaji na zacky z pomocnych skol, presentuji jako jedinou spasou jejich posledni zachrany.
Bez demonstrace a hlavne bez tech na podiu , je vsemu zarucene konec..
Nechtel bych bejt prilis vystiznej ,ale s chladnym posouzenim situace s nima taky..
Viditelne jim v clanku schazi i spetka sebevedomi..A.
Kdyz neni osobnost , ktera by obratila vyvoj opacnym smerem...
Treste se aspon.
Kdyz se nezucastnite..

Průměrný počet slepic: 1.8 (40 hlasů)

pawe, je pravda, že článek, je burcující z obav, že lidé jsou shnilí, jak sviňa a myslí si, že oni sami nic dělat nemusí a NĚKDO, to za ně vyřeší, proto, ta naléhavost. Že je to nutné, jste mě přesvědčil, svým komentem. Chytrý zdá se, docela jste, ale RADU, dokážete dát ne na svém, ale Vidlákovu webu, který se snaží ,co mu jeho síly stačí. ale Vy ,jen pindáte a kritizujete. Jste trapnější a to mnohem, než ti, co se snaží něco dělat, Vy,jen kecáte!

Průměrný počet slepic: 4.9 (37 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Aja , zadna sebevetsi snaha , neni a nemuze byt nahradou za schopnosti a talent.
Na rozdil od vas uz davno vim , ze za snahou musi byt schopnosti , zkusenosti atd.
Pamatuju si ty skody tech snazivych a nebylo jich malo.
A take zlociny , kdyz to nebylo na koho svest.
Ja mam padla a muzu v klidu pozorovat..
Vase hystericke vylevy a osocovani nejsou pro mne davno uz nic noveho.
Jen jsem napsal co vidim a co si myslim..
A co ctu , shromazdete se POD PODIEM /a nikde jinde , to si pamatujte/ ,at vas ani nenapadne vlezt na podium a neco jeste rict..
Takovy /podradny/,tam nechceme ,je nadpis nad clankem..
No dobre je vam lip uz jste vyjecel .
Jen jsem popsal stav dneska a poznamenal , ze zlepseni neni jeste na obzoru..
Ze ti kteri umi /to znamena maji schopnosti/ zmenit smer vyvoje naroda jeste nejsou kolem..
Politicke zmeny ,jsou na 99% k horsimu. Pred tim pred ukvapenosti jsem chtel varovat , treba za kazdou cenu demonstrovat.
Pred chvili byla jedna Paroubkova a jak to dopadlo , kazdej ziva a vlada ma poteseni takovych vic si mysli...
A zavislaci na demo ,uz chystaji dalsi..
Uz pred nekolika dny jsem navrhoval ,pozmenit demonstraci, kdy tisice lidi preslapuji nekonecny hodiny v zime pod podiem atd.
Prectete si to nez zacnete zase s vasim virvalem..
Velka ohleduplnost. Organizatoru..
Neco takovyho bych navrh svymu nepriteli treba ,aby si uzil..
Coz si takhle poridit zapal plic za 3-4 hodinky , hlavne pro ty starsi..Zajdete tez..
Kteri nehyri zrovna nejlepsim zdravim..
A poslouchani projevu vo kterych za 5 minut nikdo nevi vo cem byly..
Od tech , kteri vetsinou nemaji co rict..
Takze pamatujte si instrukce , pod podiem a drzet hubu..

Průměrný počet slepic: 2.1 (11 hlasů)

Pawe,cha, RAD, máte na rozdávání a taky, je rád dáváte,že? Nic Vás to nestojí, blejsknete se tady na chvíli, shodíte práci těch "aktivistů", že a sám, doma v teploučku, datlujete svoje moudra nám blbým, co se necháme strhnout těma vůdcama,co jsou k nám, starým, tak bezohlední. Cha, Vy mudrci, raději půjdu mrznout na 3 hodiny na Václavák a ne na podiu, ale pod ním vyjádřím důvěru těm, co to organizují a nechuť k těm, co nám vládnout a nutí mne, po infarktu a s nemocnýma zádama ve svestru topit na 19 stupňů a po 40 letech práce, bojovat svým důchodem za válku USA a Ruska. Tak čauky pod koněm s těmi, co nedají na Vaše moudra a budou tam taky.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

ale o těch POD podiem - kolik jich bude? Jaké množství lidí je ochotno obětovat něco ze svého pohodlí , aby Fialovi ukázalo, že s vládou pětidemolice hrubě nesouhlasí? Chcete něco radikálnějšího, než shromáždit se a vyslechnout možné cesty, jak dál? Na to ti naši podivní "demokraté" nadšeně čekají- čekají na jakoukoliv drobnost, která by potvrdila jejich hysterické ječení o tom, že demonstruje banda primitivních , neschopných, agresivních proruských dezolátů, kteří jdou proti "demokracii" Rakušanem a spol nastolené a jsou schopní čehokoliv. A cokoliv, co půjde jen trochu převrátit v tomto smyslu, udělají i se svými nenávistnými mainstreamovými slouhy. **Stejně tak zřejmě zfašizovaný Rakušan a spol zřejmě nevyslechnou vyděšené Moláčky, Šarapatky a Drábové (té je škoda - jako odborník na jádro byla všemi uznávaná a respektovaná, její provládní prostituce je trapná, udělala sama ze sebe směšnou figurku), aby potlačili silou - ať zákazy či rovnou fyzickou silou. Protože ví, že ve společnosti ve velkém roste napětí a stačí jiskra, aby se rozpolcená společnost do sebe pustila. Tedy za předpokladu, že pětikolce a mocí opilému Rakušanovi a šílené válkychtivé Černochové zbyly aspoň nějaké funkční buňky v mozku. ** Představa, že ti na pódiu využívají těch pod pódiem ke své vlastní slávě je v současné situace zcestná - naopak, ti pod pódiem využívají služeb těch, kdo budou na pódiu - kdo to byli schopní a ochotní PRO NÁS zorganizovat , protože psaní keců na compu a nadávání a frustrace jednotlivců ve svých ohraničených skořápkách s fialovými destruktivními šílenci fakt nehne.

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

Synapse,BINGO!!!!!!! díky, za moudrá slova

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

díky a podepisuji.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by Tymákovan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Také děkuji za shrnutí a "vypíchnutí" podstatného:-)!

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)

ušetřete si slova a rovnou napište:
Vždyť máte demokratické volby a výběr, jaký za bolševika nebyl!
Tak seďte na zadku, makejte, držte huby vy poddaní ČEZu, plaťte daně, šetřete na důchod za třicet let, a pak přijďte volit .
Hlavně žádnou demonstraci! Vždyť máte českou dvořákojc televizi, Seznam, Idnes, Novynky....

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zda kritikové nám Elite lidových komentatorů dají řešení a to fcil!Pak teprve začne frmol neboť ho probereme v diskusi,no na co jinak tu je a uvidíte fofr,který utrpí tlupa ASS rabijatu vlády! Pak si musejí dokonce několikrát dát operovat deknejaky mozek!el z hlavy,aby se zjistilo zda tam mají vubec nějaký mozek!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.6 (11 hlasů)

ankičko, v dobré víře Vám radím, nesnažte se psát vtipně za každou cenu, FAKT, Vám nerozumím ani slovo z toho, co tu píšete a to si myslím, že číst umím, ale Vašim promińte blábolům fakt nerozumím. Máte asi dobrý směr, ale tlumočíte ho jazykem tak nesrozumitelným, že pro mnbe, starou ženskou, jsou to fakt jen bláboly.

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

ale anglická slova v textu nevidím. Ano, je tam pár slov původu latinského ( např. autogram, senior, maximum ), která by se na jedné straně dala nahradit českými synonymy, ale na druhé straně jsou již tak vžitá, že asi málokomu nepřijdou česká.
Rozumím, že se Vám nezdá demonstrace, alespoň v její sobotní formě. Možná se bojíte, že to bude Rajchlův předvolební mítink. Ale volby jsou sakra daleko a je hodně nejisté co se do nich ještě stane a změní. Co byste navrhoval v dnešní situaci Vy ?

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Vasi radu , kdyz jsou slova vzita beru jako vtip.
Kdyz se napriklad nemeckej jazyk u nas vzije, tak to malokomu neprijdou,ze nejsou ..Cesky.
Blogger /s dvema g , je lepsi neprznit an cestinu ani anglictinu/.., influencer ..
O trochu jinem zpusobu zive a predevsim spolecne ,demonstrace jsem napsal prispevek nedavno. Je k precteni.
Zdaleka tam neni vsechno. Treba.
Myslim na svy blizni a zvlaste ,kdyz neco delam...
A nejsem nadsenej z bezohlednosti organizatoru, zavislaku na demonstracich za kazdou cenu ,kteri zvou tisice lidi na preslapovani 3-4 hodiny v zime.
Nikdo a hlavne .
Starsi lide zadnej zapal plic ,nebo nachlazeni s komplikacemi pocitam, nepotrebuji. Nekteri pricestuji zdaleka a trochu horkeho caje by uvitali atd.
Polevka /a obedy,kousek zvance /, jsou ovsem jen pro ty nejdulezitejsi..
Ti ostatni si ani cesnecku nezaslouzi..
Knihy nezahrejou. Jsou vsak hlavni zajem Vidlaka..
Knihy,knihy...A kdyz je kniha nejdriv...
Tedy ze vseho nejdrive vidim kde je velky zajem a kde neni zadny...
..Za odmenu dostanou prokrehly lide poslech nejakych projevu.
Mam nejen nejake zkusenosti ale i organizacni talent..
A nedovolil bych si nikdy ,lidi nahnat nekam jako stado do ohrady..
To mi solidarity s lidmi ,jako jsem ja ,nedovoluje. Jsem jeden z nich.
To si dovoli jen ti co se povysuji..
Domnivam se ,ze tihle aspiranti na vladu nemaji na nikoho ohledy uz ted a ze je vede jen jejich uzky zajem..
Poradani demonstrace, ctu smysl jejich sdeleni a co nejvetsi ucast potrebuji higgledy piggledy na highjacking na honbu za upevnenim jejich pozic.
Zvykejte si na cizi slova..Brzy vam pripadnou cesky..
Ze musi byt na podiu jen ti vyvoleni ,jako velka atrakce pro vsechny.
A nikdo jiny.
Tedy ,ze musi s premrstenou zacatecnickou ,ukvapenou nesouvislou a amaterskou snahou si ucasti lidi na demonstracich jako jedini zajistit a privlastnit pozice pouze pro sebe ../Obava aby je treba nekdo schopnejsi nemohl predbehnout a mohl byt vcas odkopnut/.
To ctu z tech pozvanek, vzajemnych pochval a povysovani , nezajem o spolecne usili a solidaritu s nepravem veznenymi , chudymi , kteri jsou pro ne jen nastroj ,argument , na hlucnou kritiku vlady..
Cet jsem asi dva clanky od p. Rajchla a mam obavy z tech zajmu , z ukvapeneho prosazovani jich bez ohledu ,z prazdnoty , bez ztotoznovani s nejakym principem, nevidim zadnej program a co vidim je jen premrstena snaha ,oportunismus se to nazyva , kdyz ale kazda zmena je vzdycky k horsimu..
Kdyz se dostanou k moci ,nemaji zatim na to schopnosti a nejdou s narodem , mam obavy ,vse se jen zhorsi..

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Můžete, prosím, vypsat která cizí slova Vám v dnešním článku Vidláka vadí ? Já třeba moc nerozumím výrazu "higgledy piggledy na highjacking".
Můžete mi, prosím, dát čas Vašeho příspěvku, na který se odvoláváte ? Nejsem líný, ale nevím zda bych poznal ten správný.
Oni nikoho nenutí, rozhodnutí je na každém. Pan Rajchl dokonce psal, že ví že něktěří nemohou. Nejsou již třeskuté mrazy, dokonce již asi nebude žádný mráz.
Nedovedu si představit, jak by na plném Václaváku distribuovali čaj nebo dokonce jídlo. Na hory si s sebou nosíme termosky a svačinu, ve městě si je někteří i koupí.
Knihy jsou naprosto dobrovolné, pokud Vidlák vybudoval tento web, na nějž chodí mnoho jeho příznivců, logicky jej použije ke komunikaci.
Všechny demonstrace Vám přijdou jako nahnání do ohrady ? Nechci tlačit, ale rád si znovu ( čtu veškeré Vaše příspěvky a většinou souhlasím ) přečtu Vaše protinávrhy.
Myslím, že když pod pódium někdo přijde s požadavkem vystoupit, má šanci. Alespoň doufám. škoda že tam nebudete, mohl byste to zkusit. Jinak si ale nedovedu představit organisaci demonstrace bez dostatku připravených řečníků.
Znovu a výrazně : Je to demonstrace, ne volby. Pokud se lidé již na demonstracích pevně zafixují na volby, nezaslouží si nic lepšího, než dnes máme.
Promiňte prosím, ale od "s premrstenou zacatecnickou ,ukvapenou nesouvislou a amaterskou snahou" tam cítím strašně negativní emoce až zlobu, to se mi nelíbí a u Vás to po Vašich minulých příspěvcích nechápu.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Tymákovan, tleskám a souhlasím.

Průměrný počet slepic: 4.6 (5 hlasů)

Pane Tymakovan , nemohu odpovedet na vsechny diskuse, ale diky za ne ..
Za ty vase.
Nad odpovedi se objevi jen jeden prispevek..
Co napisu na to zapomenu, takze je to nekde asi tejden zpatky.
Jde v podstate o zaktivizovani vsech , spolecnou masovou akci, aby kazdej ,opravdu kazdej mel pocit ,ze se AKTIVNE muze zucastnit..
A zucastnuje. Na psychoogickej dopad , uspokojeni ,ve vedomi kazdeho..
Ze dela v pravej cas to spravny , vydava energii , bojuje za lepsi zivot..
A nepochybne daleko vetsi uspokojeni odvozene z toho pro kazdeho , vcetne i malych deti.
Ze neni nejaky paty kolo u vozu, ktery nekde pasivne postava a lelkuje...
A nic jinyho..Podobne v demo opakuji , vyzaduji tu pasivitu lidi ,kterou si preje a vyzaduje vlada od populace...
Stejny kapri na obou stranach a ten samej rybnik.
Higgledy je odpoved a nesouhlas na vase zcestovani cizich vyrazu..
Mrazy jsou lepsi,/z hlediska lidskeho zdravi /, nez pliskanice ,prehanky deste se snehem , teploty na nule ,atd...
Mam radeji , kdyz nekdo mysli nejdrive na lidi , nez na svoje knihy..
Kdyz se shromazdi davy , na zakoupeni caje stoji se delsi dobu ve fronte..
Dale, co ocekavate od recniku. Slova. A co dal? Vidite jak mnozi potrebuji a vyzaduji pohadky, nez usnou..
Nevidim nikde usili a schopnost, nebo aspon navrh ,jak premenit slova na skutky.
To neni vubec muj problem. Upozornit na neco co schazi.
Jak napr. zvratit volby demonstraci , nebo vice jich..
Proc nezmenit demo, do jineho efektivnejsiho protestu.
Jsou demo efektivni..V dusledku na co jsou..
Kde je jejich vyznam..Dopad. Kdo a jak chce a cim prinutit vladu ku zmenam. z
Napsal jsem ,ze demonstrace a ucast je treba.
Samozrejme ze jsem mel a mam spatny svedomi z tech prehnaych prikrosti a kupu jich..Nakupeni hodne negativniho a skoro nic positivni..
Takze nekdo spravne poznamenal ze p.R. nema zkusenosti a patricne vedomosti ohledne, hospodarstvi statu. A neni to duvod nekoho pribrat?
Kazdej kdo aspirue na pozici ve vlade , by se mel osvedcit v skutcich kazdodenich , aby kazdy dobre vedel co obnasi..
Spatnou naladu jsem mel z toho , ze napr. p.Vrabel, neni pozvan, nekdo kdo umi a ma prokazatelne schopnosti !!!, dale ze demonstrace neni sdruzeni, sjednoceni a spolecny protest sirokych vrstev populace, rovnych s rovnymi , kdyz to je jediny, co se pocita.. Kdyz se nekdo povysuje , okamzita moje reakce, at dokaze.
Potrebuji videt ,ze demo neni jen akce pro potrebu a v zajmu nekolika isolovanych a oddelenych.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

jinak. Já si například opravdu nedovedu představit logistiku s čajem pokud přijde přes sto tisíc lidí. Zvláště když jsou všude okolo otevřené obchody a restaurace.
Nechci tlačit, ale která nečeská slova Vám u Vidláka v tomto článku vadila ?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

předběhnout - to by mne fakt zajímalo, kde vidíte za té přes rok trvající fialové hrůzovlády "někoho schopnějšího", který se za tu dobu nějak reálně projevil - třeba dostat se do povědomí velké skupiny nespokojených nebo vyprodukovat nějakou viditelnou, reálnou činnost, o níž masa lidí ví. ** Co vám vadí na tom, že na pódiu bude jen někdo? To se tam jako mají nacpat všichni demostrující :) - Nebo jste měl ambice na tom pódiu stát také a jste zklamán?A demonstrovat se, dle vás, má pouze, když naměříme průměrnou teplotu 22 stupňů za poslední týden, aby tam náhodou někdo nenastydl, protože to je - ó hrůzné riziko. Takže počkáme do července?**Lidé, jako Rajchl si nedělají ambice svým rozumem řešit např ekonomické otázky státu - na rozdíl od pětikolky jsou ochotni naslouchat těm, kdo tomu rozumí. A dnes již nejde "jen" o ty způsobem vládnutí ožebračené, chudé lidi - jde o existenci našeho státu, protože masivním předlužením díky dotování a financování nepotřebných zhovadilostí, nás , jako stát , přivedou zu grunt - a stát v bankrotu už není stát, vládnou v něm jiní. Plus ani neskrývaná snaha fialových šílenců zatáhnout nás přímo do války - války, která se nás netýká.

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

synapse, mluvíte, mi z duše, keců mají fakt, jako profesionální organizátoři a jen plky a plky.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

pane páwe, mně se moc líbí jak tady půvabně a velice košatě žvatláte :-)

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Budeme tu tlupu muset nutit opakují,aby si dali operativně a to několikrát sundat vršek jejich kedlubny,aby se

A.zjistilo za tam stále mají Mourka to mi tu napsali vnitravci ,ale já píší MOZEK pozor pozor za další pismeno
B.zda tam nenajdeme při té operaci ten CIL stále pro SV to je nahrstce pod pódiem ,zatajovány a schovávany,aby se zákeřné od těch krovàku objevil za našimi nepřipraveným zády!!
Satanismus vlády je jejich náboženství,kde pan Satan dovoluje ty ,kteří na toto náboženství zlatého telete nepřejdou mučit,trápit obrat o peníze ,použitím 6 priorit řizeni davu je nahnat do 6 priority to jest VALKY a hubit lidí bacily a víry,aby byly už tady na zemi a ne v pekle hody na nás zničených dušičkách pod knutou ideologie NEOMarxismu ,kdy co to je za swinstvo odmítá GR televize vysílat dnem i nocí a pak se nedivme,že i ta ideologie vykopla i silnou KSČM z Prdlamentu a oni se odmítají objevit tady mezi námi z SV,abychom jim vysvětlili kde hranou muzikanti,!
Je tu jeden háček!
CIL Tlupy ASOCIALNICH SAtANISTU vlády nesmí být potrefenymi voloci objeven,musí se sami škvarit v mukách nevědomosti,pokud ho totiž objeví okamžitě se ŠIP satanistú obrátí proti nim a zasáhne jejich černá srdce a oni pujdou do tam kde patří do pekla!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)

já sice ničemu moc nerozumím, ale Vidlák se mně čte lépe než ten tvůj blábol.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

do roku 1991, potom jím roky tvořené Československo zaniklo. Dnes už z nej máme jen protiprávně ukradenou vlajku. A také často přemýšlím, zda to nebyla chyba, ač jsem byl vychován v opaku.

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Doufam ,ze se M.dival a dobre na vsechno, co svoji touhou vynikat a vest, s nezrizenou touhou po moci a s poslusnosti, k nove vrchnosti /jeho stara rakouska fuc/, aby se dockal a co natropil..
K cemu polozil zaklad s versajlistama s Brandejsem a spratelenyma bohacema, atd. v Usa.
Jak to s nami jeho porucnici zavaleli a jak to slo rychle.
Ani pes by si od nas kurku tenkrat nevzal tenkrat , videl doufam ,jak ,nejen jsme byli nejzavilejsi nepratele miru, navic jsme chteli jsme vyvolat celosvetovou valku.
Protoze porucnici a demokrati poridili ,aby nevodesli germani domu do rakouska aby nase , vlastne jeich vlada demokratu u nas ukradla lidem vladu , kterou si vybojovali zrusenim imperia a svobodu ,ale jinou nez Masarykovskou ,ktera poridila ,aby s takovym narodnim osvobozenim, po tragickych zkusenostech 300 let dale u nas germani ovladli situaci pomoci demokracie ovsem /..
Branili jsme se aby nam u nas nemohli zaridit zase pokracovani nadvlady germanu, hitlerovskou okupaci..
Nejhorsi narod vubec. Daleko horsi, v ocich celeho sveta , nez uslechtily a vzorny nacisti..
Doufam ze videl.
A jak najednou z niceho nic se objevilo ,jak jsme ty germany /v cele prave s Masarykem a porad od 1918 do roku 36 a potom dal /straslive utlacovali.
Musel celej svet na nas zasahnout..
Aspon ,ze slovaci byli mirumilovny..

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

In reply to by paw (neověřeno)

Trvalý odkaz

se dívá "(E)M", snad splní se můj sen. Pomstím Jana Tleskače, Mažňáka mám za sráče.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Je krásné napsat voličům Pětidemolice, ať mají, co chtěli. Jenže spolu s nimi to budeme mít i my, kteří jsme je nevolili.

Průměrný počet slepic: 4.6 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

"Padnout vás přece nenecháme!"
Kdepak jsme to už slyšeli?
"Jenom tu něco proškrtáme,"
vidíš, a už jsme v pr..li.

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

In reply to by Křemílek (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano. Nenecháme vás padnout...., řekl Fiala.
To jsme ještě nevěděli, že to byla taky taková metafora.
Ve skutečnosti už v tom hnoji jsme až po uši.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

In reply to by Křemílek (neověřeno)

Trvalý odkaz

protože jste padlí. Na západ jsme vás nedostali, tak alespoň na úroveň Ukrajiny jste spadli.

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Bude to splyvat se slovem PENIZE a co ty pismena znamenají by jste se mohli dozvěděli v diskusi ,ale ta byla vládou ASS tj Asocialnich Satanistú zakazana a proto se nesmíte dozvědět jak se zbavit nejen vlády ale i ASOCIALNIHO REZIMU a hotovo!To je totiž obsah hned prvního z postulátů PNZ za SV tj Společnost voličů,která pro ASS neexistuje!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.2 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

I toto je odpověď proč jít na demonstraci!
A je to i reakce na nejen Vidlákovo pozvání:-)
Takže uvidíme se...

TENTOKRÁT PŮJDU …
JANA MARKOVÁ

Nejsem „demonstrační typ“, ale tentokrát půjdu.

Proč? Protože věci, které se dějí mám za natolik za hranou, že považuji za nezbytné svůj nesouhlas projevit veřejně a osobně. Nikoliv jen zde a tím, jak jsem to dělala doposud. Už to nestačí.

Proč to považuji za nezbytné? Protože jsem o víkendu mluvila s člověkem z nejbližšího okolí Petra Fialy, který mi do posledního slova potvrdil mou domněnku, že on vůbec nemá tušení, že je něco špatně. Že on dělá něco špatně. Doslova mi řekl: „Mohu tě ubezpečit, že on tomu všemu věří. Když ho dáš na polygraf nezaváhá ani minutu.“ Kolem sebe má tým nohsledů, kteří ho v tom udržují a podporují. Veškerá jeho vystoupení jsou autentická a plynou z jeho nejhlubšího přesvědčení. To považuji za extrémně nebezpečné, protože to znamená, že z této cesty k naší řízené likvidaci neuhne.

Je potřeba, aby on i další členové vlády viděli, že to co dělají není v pořádku a že zde existuje narůstající masa nespokojených lidí. Že je potřeba to zastavit. A tak děkuji Jindřich Rajchl Jana Zwyrtek Hamplová Vidlákovy Kydy a další za uspořádání a propagaci této akce a těším se na ni. Nemyslím si, že sama o sobě může něco zásadně změnit, ale může to být první skutečně vážný krok správným směrem.

Nelze, pokud má být Česká republika k žití pro české lidi, pro nás všechny. Pokud my a naše děti mají mít důstojnou a prosperující budoucnost a možnost čerpat z toho, co vybudovali a vybojovali naši předci

https://pravyprostor.net/?p=157213

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jiný úhel pohledu...
a tradiční hodnoty

L. Vylíčil-článek
Na sociálních sítích v USA se začal objevovat zajímavý fenomen. Množství profilů, zvláště konzervativních a Republikány volících občanů, začínají zdobit ruské vlajky a velice, převelice tu houstne adorace Vladimíra Putina. Čímpak to?

Podle American Thinker vidí čím dál více Američanů Putina jako hrdinu, skutečného vůdce, kterému opravdu záleží na jeho zemi a lidech.

Ale to hlavní, co část amerických voličů čím dál více oceňuje, je přesvědčení, že Putin se snaží: „… vytvořit homogenní společnost se silnou národní identitou, založenou na tradičních hodnotách, jakou by rádi viděli v Americe.“

Dříve patriotičtí, běžní Američané, už zkrátka mají natolik dost aktivismu, Cancel culture, adorace LGBT, inkluse, Critical race theory ve školách, řádění BLM a Antify v ulicích, jakož i šílenství „zelené tranzice“, že jsou ochotni uvažovat o dříve nemyslitelném.

Že sympatie k Putinovi a jeho režimu nejsou ani tak adorací zla, samoděržaví a totality, jako spíše zoufalým voláním po návratu normálního světa. Starého dobrého světa, kde muž je mužem a žena ženou, kde většina rozhoduje, aniž by se nechala tlačit do kouta a šikanovat patologickými menšinami z okraje společnosti. Světa, kde je normální pracovat, mít rodinu, budovat svůj stát. Demokracie, kde nikdo z dálky (z nedosažitelné ciziny či nadnárodní struktury) nemůže nařizovat, čím smíme ve svých domech svítit, topit a čím jezdit. Zřízení, kde panuje různost názorů, pluralita médií, svoboda říkat, co si myslím a dělat si legraci z čeho chci, aniž by za to byl někdo postihován, protože diskuse je přece základ demokracie…

https://pravyprostor.net/?p=157217

Průměrný počet slepic: 4.9 (24 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Možná nevíte, že harpagondechujci si nechali na zakázku od blboňů vyrobit sociální modely chování? Blboni za peníze prodají svoji zemi, to taky eště nevíte? A co třeba gdyž se jim chce vytáhnou jakoukoli fangli gdekoli na světě aby nasrali lidi? To taky nevíte? A co teda víte, kromě opisování a vkládání? Žijeme tady na hromádce se svými pitomými názory a hádáme se gdo ho má lepší, ani ten názor už nevlastníte?
Půdu nemáte, jen půjčenou od banditů, esli, podíl na rozpočtu nemáte, jen důchod socialistickokapitalistické internacionály a do rozhodování vás taky nepustí, sto metrů od papálášské kantýny.

blá blá.." Světa, kde je normální pracovat, mít rodinu, budovat svůj stát."..
Máte představu jaké jha tady píšete? Jedno vedle druhého sou eufemizmy pro uvěznění člověka.

Průměrný počet slepic: 3.5 (14 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

No, pak je o to víc nepochopitelné, že to své přesvědčení prezentoval jinak před volbami a jinak po volbách.
Tady to vůbec, ale vůbec neštymuje. Nebo snad sám neví, co kdy říkal a jaká všechna ta jeho vyjádření kolují mezi lidmi?
Tam si naprosto odporuje a se*e si fest do úst, takže pokud něčemu "fakt" věří, proč tehdy říkal něco jiného...?

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jestli té své "výjimečnosti a oprávnění" opravdu tak věří, tak je to snad opravdu ten Alzheim...:-)
Jak si to vysvětlit?
180 st. obrat nemá logiku...

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nebo ho někdo podplatil? Nebo mu přeskočilo? Ať je to tak nebo onak, je mírně řečeno alarmující mít ve funkci premiéra naší země člověka, který mění názory o 180 stupňů.

Před několika lety uvažoval a mluvil Fiala normálně, mnoho jeho názorů bylo v souladu s uvažováním nás "dezolátů". Nevěříte?
Chvíli mi trvalo, než jsem to dohledal. Cituji z projevu jen jednu z mnoha velmi zajímavých vět Fialy:
" .... dokonce mám občas dojem, že politika Evropské unie je už i proti mírně nemocnému rozumu. Chováme se chvílemi jako blázni, ti si také myslí, že jsou úplně normální. Evropa neustále ztrácí své postavení .... "

Celý projev si můžete přečíst za oficiálních www stránkách ODS. Je to projev z 25. kongresu ODS. Odkaz zde:
https://www.ods.cz/os.usti.n.l/clanek/7974-kontrarevoluce-normalnich-li…

Je tam i videozáznam, Fiala ještě bez profesůrských brejliček :-D. Tento projev je i na youtube zde:
https://www.youtube.com/watch?v=lU8VQfRX-XA
Nemám čas a ani chuť znovu procházet projev celý, ale pár perliček z projevu na youtube, které fakt stojí za to např:
45:20
hlavně 49:50
52:40
56:00
59:10 ...chci, aby se tento stát choval nadále odpovědně ...

Pro jistotu jsem projev uložil, kdyby se náhodou nějak z "ztratil"

Pokud se nechcete prohrabávat materiály ODS a nemáte náladu poslouchat Fialův projev, tak v mnohem vtipnejší formě o tom stejném hovoří doc. Ševčík u Xavera, konkrétně v čase 29:20, odkaz zde: https://www.youtube.com/watch?v=yYTIoLH_rkM

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

A dali si sundat temeni kost z hlavy,aby jsme uviděli opakují dnem i nocí ,zda tam mají mozek a našli tam stále zatajovány zatajovány cíl té námi zvolene tlupy po ohlupovani tim zmetkem GŘ televize a jak vidíme ani silný Babiš tu funkci nezrušil a byl za tu dobrotu vyvržen z vedení státu a zjistilo se,že to bez SV přízně nezvládl!
Tady vidíte,že za dobrotu šel dnes na žebrotu a teď mu ani nedovolí žbleptnout! Tak chudák skončil a bude muset jít do vyhnanství,prodá majetky a schová se pod sukni své krásné manželce a bude po všem!
Jeho strana se rozpadne na trosky SV bude muset najít jine zastoupení a plač a skřípěním zubu volicu nebude mít konce!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Dal jste si s tím práci:-).
Pravdou je, že ta jeho minulá a současná tvrzení a postoje jsou jako "nebe a dudy".
Uvedla jsem sem včera, že v jednom článku, dle informací (pí Marková) "on tomu, že páchá dobro" věří!
Já sama jsem psala, že obrátil o 180st. ve většině svých postojů. To de facto víme všichni! A ano, jak jste psal, vydírá ho snad někdo, je jenom lhář, je opojen sám sebou, domnívá se, že to dělá pro dobro lidí?
A když jsem nad tím znovu přemýšlela...
Nemůžu si myslet, že by SOUDNÝ člověk si mohl myslet, že "to dělá pro dobro lidí", nemůžu si myslet, že může být "oprávněně" přesvědčen, že je to takhle správně a že se snaží o to, aby náš národ, naše země vzkvétala!
Zvláště pak, když na jiných různých stranách nešetří, peníze se vyhazují, na různé nové posty, ministerstva, zatížení našeho sociálního systému, navýšení svých odměn a mnoho dalšího...
A tak mi z toho vychází, že nemůže jít ani o soudnost, ani o přesvědčení, že pracuje pro naše lidi, ale bohužel se musím klonit k tomu, že jde o "plnění nějakého špatného zadání", které nemá s prosperitou naší země vůbec nic společného!!?

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

že on žádný obrat o 180 nevidí. Zaprvé jako všichni podobní už dávno žije mimo realitu. Poplácávají ho v Bruselu jak to dělá dobře. Objímá ho Zelí a během díků jak mu pomáháme plače co všechno ještě od nás potřebuje. Za zády se Fialovi jistě směje. Jak je psáno ani jeho poradci a ostatní přidržtaškové k němu realitu nepustí. Natož novináři. Takže nemá odkud se dozvědět proč jej půl národa nenávidí. Možná je z toho i nešťastný. Stejně jako svazáky i jeho čeká tvrdé probuzení. I pro něj čím dříve, tím lépe, tak snad v sobotu takové první zvonění do sladkých snů o velkém vůdci národa.
Co se otočení týče, vždyť jej slyšíte. Za všechno může Putin, slovanské opice zvané Rusové, které je nutno zatlačit až na Kurily. A za co náhodou nemohou, za to může Babiš. Opravdu pro mne není vyloučené, že tomu věří. Netvrdím, že má IQ jako hajný nebo Pekarová, ale něco v osobnosti prostě chybí, ať už je to sociální inteligence, zpětná vazba nebo cokoli jiného.
Toto píši jako reakci na dva výše uvedené Ikticiny texty, těm kteří se pozastavují nad jejich zdánlivým rozporem. Pro ty, kteří mají jiné názory než výše uvedené tento příspěvek určen není, nebudu na ně reagovat.

Jó to pan Rakušan, to bude úplně jiná káva.

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

Ono by stačilo, kdyby mu v živém vysílání někdo pustil záznamy těch jeho dřívějších vyjádření (což se v našich současných TV nemůže stát...), pak by ho ta "nevědomost" přešla.
Bylo by jistě pro všechny zajímavé, jak by to celé komentoval, když si to sám nepamatuje a poradci k němu nic "nepustí".

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je co jsem psal :

Co se otočení týče, vždyť jej slyšíte. Za všechno může Putin, slovanské opice zvané Rusové, které je nutno zatlačit až na Kurily. A za co náhodou nemohou, za to může Babiš. Opravdu pro mne není vyloučené, že tomu věří. Netvrdím, že má IQ jako hajný nebo Pekarová, ale něco v osobnosti prostě chybí, ať už je to sociální inteligence, zpětná vazba nebo cokoli jiného.

On ví že měl jiný názor, on to bere že se věci změnily. Jako my víme, že se teď musíme semknout, abychom se jich zbavili, že teď neřešíme rozdíly, na ty bude čas až vyřešíme prvotní zásadní problémy. On to vidí podle mého podobně.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Hned od počátku jsem měla větší "obavy" z kritušana. Trochu takový ten styl "hodný a zlý policajt":-).
Ale jak se vše stupňuje, zrychluje, zamlžuje, začínám nabývat jistoty, že se "rozdíly" stírají!
Že možná ta vnější forma je odlišná, ale obsah je bohužel stejný!...
Nevím...
Ať je k tomu vedou jakékoli "důvody", hlavní je určitě se pokusit s tím něco udělat!
A to něco je teď "naše" demonstrace, snaha se zapojit (prosím, vstát z těch gaučíků a nečekat, že to někdo "odmaká" za vás, pokud to samozřejmě lze), dokázat ustoupit tam, kde to bude potřebné a být jednotní tam, kde to bude nutné!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)