Nohama na zem

Autor
Štítky

Musím říci, že jsem si celý včerejší den lámal hlavu, čeho jsem byl v sobotu vlastně svědkem. Na jedné straně jsem stál před velkým davem plným českých vlajek, před kterým jsem se cítil naprosto bezpečně a v pohodě. Setkal jsem se se svými čtenáři a zjistil jsem, že mě čtou úplně normální lidi, kteří prostě mají obavy z budoucnosti, protože se dívají na svět podobnýma očima jako já a prožívají podobnou realitu jako já. Atmosféra na Václaváku byla úžasná, české vlajky se v silném větru krásně třepetaly, počet účastníků byl nepřehlédnutelný a přes některé slabší řečníky zaznělo to nejdůležitější. Pokud vláda nesplní požadavky demonstrantů, budou následovat nátlakové akce.

Odezva na ohlášení blokování státních úřadů a stávkování byla silná. Na tohle se od loňska čekalo. Tohle chtěli lidé slyšet už v září. Nechtěli snít o probouzení národa, chtěli lídry, vedení a jasné další kroky. Nechtěli se jen hemžit a dívat se, jak se jim premiér směje do obličeje. Nechtěli se dívat, jak se pořád někdo proti někomu vymezuje, jak se rozpadají jakékoliv týmy spolupracovníků, jak se všichni navzájem obviňují ze zrady a z posluhování globálním strukturám. Na tohle se dojelo loni. Hádalo se o koryta, ve kterých ještě nebyla ani melasa.

Organizace demonstrace byla také na úplně jiné úrovni než loni. Nebudu se tu znovu vypisovat o krajských koordinátorech a vydaných částkách za letáky. Jen řeknu jednu příznačnou věc – více lidí se mi svěřilo, že si natiskli letáky, vytipovali si místa, kam je vylepí a když tam došli, už tam letáky byly.

Jindra Rajchl má se svými videi stejný dosah jako Otázky Václava Moravce…

Demonstrace jednoznačně vzbudila novou naději. Vymezování se, jsou jen kyselé hrozny. Lidi se od loňska organizují lépe a radostněji. Hodně se naučili. Realizační tým není slepenec, ale je veden za jedním cílem. Dosáhnout rozšíření protestů dalším zviditelněním a nátlakovými akcemi. Dělají na tom lidé, kteří se nehoní za chimérami, že zítra Fiala podá rezignaci. Všichni jste tuto novou realitu viděli, všichni si na ní můžete udělat názor sami, nemusíte se řídit názorem Vidláka, všichni jste viděli, co můžete (a nebo nemusíte) podpořit. Jestli je v této zemi někdo, kdo by to uměl lépe, okamžitě mi ho ukažte a já se mu neprodleně začnu věnovat.

A teď si řekneme něco o překážkách:

Lidí bylo zhruba stejně jako loni v září. Tečka.

Jasně, byla zima a špatné počasí, ale stejně musím konstatovat, že počet aktivních naštvaných se od loňských prázdnin v podstatě nezměnil. Nebo ne natolik, aby přijeli. Umějí se lépe domluvit, umějí si domluvit autobusy, umějí koordinovat svojí činnost, ale není jich víc. Včerejší bitvy se zúčastnilo stejné vojsko, jako se sešlo loni v září. Jen je o něco vycvičenější, ostřílenější a zvolilo si lepší důstojnický sbor. Ovšem noví dobrovolníci se zatím nenahrnuli.

Svým způsobem se tomu moc nedivím… že bychom zažívali sérii vítězných tažení, to se říci nedá.

Na druhou stranu, Jindra Rajchl je trochu jako ta pravda… prostě zbyl. Nechal jiné, ať předvedou, co umí a přišel na řadu až po nich. A hned při první přehlídce řekl, že se to teď bude dělat poněkud jinak.

Nebudeme lítat v oblacích. Realita je sto tisíc lidí, kteří jsou bojeschopní, rozumní a celkem odhodlaní, když byli ochotni přijet i v té zimě a po všech loňských zklamáních. Není to malá síla, ale má své limity. Vládě se možná trochu stáhly půlky, ale průjem z toho nemají. Být měsíc před volbami, byli by z toho hotoví, ale teď se mohou chlácholit, že se nic moc vlastně neděje.

Ale báli se, ne že ne. Ukazuje to zinscenovaná provokace na schodech Národního muzea. Stejně jako fotky oněch záškodníků s ruskými symboly, které byly úplně nové, nikdy nevyprané a na suchý zip. K tomu měli hoši stejné boty… Vsaďte se, že kromě Ševčíka nikdo nebude obviněn, protože by museli zabásnout svoje vlastní provokatéry.

Mají strach, dělají vše pro to, aby protesty zdiskreditovali. A když si nemohou nic najít v osobních životech organizátorů, budou to dělat takhle.

Od začátku existovaly dvě cesty, jak uspět pomocí pouličních protestů. Buď musejí růst, aby si vládní moc dokázala představit okamžik, kdy už na ulici bude tolik lidí, že je to smete… Když dojdou k takovému poznání, tak se vláda předtím pokusí udělat nějaké změny, aby protesty uklidnili a nebo (v případě Vítka) udolali.

Nebo musí stejný počet účastníků ukazovat stále větší odhodlání. Samozřejmě, tady nejsme ve Francii, u nás se odhodlání neměří na zapálená auta a rozbité výlohy. Nenásilí je u nás jediná možnost. Strana, která se k němu uchýlí, ta ztratí v očích národa veškerou legitimitu. Je možné blokovat silnice, je možné stávkovat, je možné bránit vlastním tělem, ale není možné házet dlažební kostkou. Nikdy.

Za pět týdnů se musí ukázat jedno, nebo druhé, nebo obojí. Buď větší počet lidí nebo větší odhodlání. Dumejte, dumejte. Tentokrát nepostačí jen přijet do Prahy. Tentokrát to bude náročnější. V mezičase se budete dozvídat, jak je to vymyšlené. Kdo po sobě necháte sáhnout těžkooděnce? Kdo budete ochotní neozbrojeni podávat ozbrojencům karafiáty? Kdo budete ochotni snášet rozmary počasí i nepohodlí?

Na závěr řeknu jedno… pořád platí, že nejpravděpodobnější šance na úspěch je tlak na co nejširší frontě. Ve sněmovně, senátu, na ulici, od odborů, podnikatelů a dalších skupin. Jobovky pro vládu každý den. Zleva, zprava, shora, zdola. Vláda musí vidět, jak se jí to rozpadá pod rukama a zároveň vidět, jak roste opoziční spolupráce.

PS.

Přátelé, ještě před víkendem jsem odeslal všechny objednané knížky. Kdo si zadal adresu minulý týden, ten už má zásilku na cestě. Dnes odesílám poslední čtyři kusy, které jste si ještě objednali o víkendu. Jsem připraven řešit reklamace. V tomto týdnu by vám všem měly knihy dojít. Komu nepřijdou do pátku, ať se mi ozve na vidlácký mail. Budeme to řešit. Vylifroval jsem 2741 zásilek. Divil bych se, kdyby se jich několik neztratilo.

Děkuji všem, co mě podpořili. Dodali jste mi nový impuls do další práce. Více již brzy.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (217 hlasů)

Komentáře

To jsem zase napsala hovadinu. :-) Myslím jen na houcí pekla a zatemnilo mi to mozek, takže od Rajchla ani žádný program nechci. Nepotřebuju to!

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

nebo ji aspoň dost komplikovat život. V tom jsem s ním zajedno.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

že to půjde trochu dál. Například že se budou řešit problémy zemědělství, díky nimž vlastně Vidlák začal psát. A díky čemu si mne získal. Ale i spoustu jiných.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Zatim Rajchl jen kricel my se distancujeme , my se distancujeme..
Nejdrive chce demonstraci ..
A jak daleko se distancuje ...

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

názor, že kdokoli (a právníky, včetně rajchla, nevyjímaje), se před českým soudem "ubrání zákonnými prostředky" je pro mne opravdu minimálně úsměvný, spíše ale úplně naivní. viz např. probíhající soud v kauze skála a spol. k ostatnímu (např. k vámi vyslovenému názoru o "tahu na branku")se vyjadřovat nebudu, jsou totiž ze stejného těsta...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Synapse je člověk, možná jediný v těchto diskuzích, který mi naprosto jednoznačně a ve všech názorech vždy mluvil a mluví z duše.
Takovéto lidi bych nejraději viděla jako poradce v nové vládě.
A nemusely by jich být desítky zbytečných, tak jako je tomu dnes u této destrukční vlády amatérů.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

Ať se stane Rajchl hlavním představitelem mimoparlamentní opozice, ať se stane i předsedou vlády, když své postavení obhájí při volbách před všemi konkurenty.
Takže spolu s vámi je i pro mě šumák, kdo bude za možným zvratem současného vývoje. Beze sporu musí mít tah na bránu.
Ale nemůže mít úspěch, když se zaměří na jediný cíl, být v parlamentu, a nejlépe ve vládě, či dokonce předsedou vlády. Bez sounáležitosti a spolupráce s proudy zastávajícími podobnými nebo naopak v něčem protichůdné zájmy v této době tříštění společného zájmu, je to voda na mlýn současné parlamentní koalice i opozice. Těm všem , nebo většině, je v parlamentu dost dobře.
Jakákoliv změna musí být odpovědností představitelů proudů, které nyní trvají na zásadní společenské změně, včetně názorů skupiny pana Rajchla. Totožné cíle být v této chvíli nemusí, ale spolupráce a tříbení názorů, mezi předáky je nutná.
Oni pana Rajchla možná nakonec rádi budou volit i komunisté, které on považuje nyní za něco přežitého, "protože měli šanci 40 let". Proč ne, když bude schopnější, než lidé z tzv. druhého myšlenkového pólu.
Kolikpak bylo Rajchlovi v tom roce, kdy "konečně" skončila platnost čl. 4 Ústavy. Jestlipak má šanci a potřebu si připomenout, co předcházelo "úspěchu" KSČ, jestlipak tuší, co a kdy objektivně znamenalo ztrátu zájmu občanů o to být součástí vývoje, který připravovali první sociální demokraté, proč ve dvacátém roce minulého století došlo k rozkolu sociální demokracie a z jejího středu vzniku KSČ, co vedlo ke sloučení sociální demokracie s KSČ po druhé světové válce, co vedlo současnou KDU ČSL zůstat platnou politickou stranou v celém poválečném vývoji.
To všechno jsou otázky teorie i praxe, to je prožitá historie, která se nemůže vrátit, ale principy vývoje a problémů občanů se vracejí jako přes kopírák.
Politický "vůdce" současné doby vidí člověka z ulice podobně, jako majitel firmy a jeho politický představitel z 19. století. Rakušan i Fiala to přesně tak vyjádřili v označení lidí zúčastněných na demonstracích a to jako na té, kterou organizovali v širším základním rozměru Vrábel s Jiřím Havlem ale i na té, kde organizátorem byl právník Rajchl se svou skupinou letos 11.3.2023.
Komunisté a všichni, kdo se zdají být historicky znemožněni a zatraceni, krůček po krůčku prosazovali právo obyčejného člověka, nejen pro to volební právo, ale pro slušný život, který tehdy ještě ne plnoprávní občané svou prací zajišťovali majitelům podniků, ve kterých bývali zaměstnáváni, úředníkům "pod penzí" lepším lidem, kteří na ně koukali z vrchu téměř totožně jako současní "lepšolidé", jen s tím rozdílem, že dnes žijeme ve zmatku, ve kterém se za lepší lidi považují mnozí ve skutečnosti úplně stejní chudáci, ale s představou že "bude líp" když to někdo "chrabrý, chytrý a vzdělaný (moudrý být nemusí)" zařídí.
Stačí ho následovat a dělat co on nabídne bez diskuse, zda to má šanci, nebo smysl v aktuální situaci.
Už po několikáté zde tvrdím, že změna, aby byla odpovídající pro naprostou většinu občanů, ne pro tzv. zrovna vítěznou koalici, musí být připravena ne na převzetí moci, ale na to co po tom převzetí bude následovat.
To bude obtížná práce a ne pravděpodobně, ale zcela jistě značné oběti pro každého v celém společenském žebříčku. Tato země je po všech stránkách tak rozvrácená, že i naši současní zarytí odpůrci mají v jednom pravdu. Náprava bezbolestná nebude. Jen jde o to, aby ta bolest byla rovnoměrně rozložená. S tím vůbec nikdo nic neudělá, ani génius.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Tak to holenkove dnes povede zas k diktatuře tentokrát GR televize úplně ohlupenych voličú,kteří se jak vidíte teprve učí vzdorovat a zabejcene volí své diversantu kteří je obírají do bílých hmatu a vykotlaných lebek!
V tomto okamžiku se domnívám fujera nepotřebujeme.
Bude stačit když rozpoznáme všichni nejprve cíle darebaku z tlupy ASvSatanistu vlády a teprve pak uvidíme co se dá dělat!Chystám se vám moji milí bezmocní holenkove vyprávět na příklad jaký je rozdíl mezi lidovým mudrcem Sasinem a všemi mastmi mazaným staropresidentem ODS,který se stále neomluvil za implementaci zkurveneho dnešního režimu dřevného kapitalismu ,který bude muset být námi z tvořící se formace SV novými volbami odstraněn ,ovšem na to je třeba ústavní většina v Parlamentu a to včas než vás všechny sežere svou ideologii NEOmarxismu krokodýl banksterismu,ktereho zcela záměrně prosazuje pétidemolice a ani tak chytrý doktor Reichl neví PROC a jaký je je skutečný cíl vlády hrozící nám všem naprostým otroctvím a jak to provede!
Jen se pana Reichjla zeptejte zda vám to dovede vysvětlit a s ním i metody prosazování!Vzdyt vám ani nedovede vysvětlit paragraf kterým instaloval ohlupeny Parlament ,bezmjakekoli kontroly voličú (viz č.2 PNZ tam požadované ),Policejní stát a stále se ho prozatím neodvažuje rozvinout do své diktatury horší než všechny předchozí,které byly jen procházky ružovym sadem!Tak se ho zkuste na to zeptat a uvidíte co dokáže odpovědět!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)

Kdo nic nedělá, nic nezkazí. A Rajchl dělá. Zatím jediný z možných vůdců.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zdaleka ne jediný, jen se nechává dost hlasitě slyšet...podívejte se kolem sebe. Včelka přeci obletí v jednom momentě hodně....

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by Dědek z Práglu (neověřeno)

Trvalý odkaz

... jediný, který zatím dokáže udělat tak velkou demonstraci. Bylo tomu tak i v září, kdy byla svolána spolu s Vrabelem, a kde měl Rajchl jeden z největších ohlasů, ne-li největší. Zatím jsem neviděla nikoho od té doby, kdo by zaktivizoval tolik lidí. Takových tu asi moc nebude.
Klidně ať se nechává hlasitě slyšet i někdo jiný, to by bylo jedině dobře..., ale jde o tu schopnost lidi zmobilizovat, nikoliv o nějaké jméno. Zatím široko daleko kde nic tu nic.
Taky by nemusel dělat vůbec nic a vůbec nic by se nedělo. To chcete?

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vysledek /prozatimni/, demonstrace . Vlada 1 ,ostatni O.
Distant = dalka , absence ..Ja nic , ja muzikant.

Zatím bez slepic

In reply to by Ethanol (neověřeno)

Trvalý odkaz

To už tady jednou je. Ale opakovačka neškodí.

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

In reply to by Ethanol (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zajímavé a poučné jsou tři (možná přibudou další) diskusní příspěvky tam ... přečtěte si je!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

ASOCIALNI vládě SATANISTU(ASvS) za spolupráce neznabohú KDU ČSL zvolené kostelními babičkami které se dají jimi lehce okrást o peníze a nyní jim inflace setře penze,aby neměly ani na svíčky jsou sjednoceni v rabování republiky a beze změny režimu NIKDY nepřestanou!
Klidně si dovolí vše i jak vidíte změnu sveho programového prohlášení za které byli zvoleni s toho si všimli jen odboráři,za které se z řečniku jak se zdá nikdo nepostavil!
https://www.youtube.com/watch?v=nmKfOkf6rGA
Bez pořádného programu a akceschopnosti SV pod tribunou ,to holenkove bude jen letní vichřice rétora a brzy zeleného ůdelu platby ODPUSTKU i na komíny a kravské prdy se zákazem zabijaček a uvidíte jak rostou redkvičky zespodu!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Pro mě teda zklamání.
Vrábel zvládl nalákat v řádu dnů kolik? 100 - 150 tisíc lidí?
Teď byla několika měsíční kampaň. Plný internet, papírové letáky, bloggeři a další osobnosti, organizované autobusy... A přišlo skoro stejně...
Kapacita vyčerpaná.
Když to srovnáme s Letnou s cca 250 tisíci chvilkařů... A co tehdy udělala vláda? Nic.

Průměrný počet slepic: 2.6 (16 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Z čeho, jsi zklamán a byls tam???? Pro ty, co ještě plkají a myslí si, že se to samo nějak nebo někdo lepší ,pouštějte si DENNĚ TIK TOKjirkakudrfalz @,denní rána do hlavy, vás snad popostrčí!!!

Průměrný počet slepic: 3.2 (11 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

argumenty dejva jsou hodně liché, nechci napsat trapné.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Běž si stoupnout do té zimy a pak cancej. Bylo i stejné množství jako v září. Byl jsi tam? Nebyl. Není nad osobní zkušenost.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, po několika měsíční masírce a prosíky o účast, došlo sotva stejně lidí. Podle mě celkem propadák.
Nebyl. Protest proti vládě proč ne. Je to banda neschopných lemplů. Ale abych zároveň dělal užitečného idiota bandě proruských ulhaných konspirátorů, to by mě musela hanba fackovat.

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Tvl, bitva, vojsko, důstojníci, cvičení, organizace, disciplína... Co mi to jen... Úplně vidím, jak se tady všichni cítí jako hrdiní odbojáři a partyzáni... Už jen chybí nazývat Rajchla Vůdcem...

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

In reply to by Ježek (neověřeno)

Trvalý odkaz

zablešeného, ale jinak chráněného Ježka, jsou hloupé, jako on sám.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pobavil jste mě...

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

TEXT "Z DENÍKU RUSTY O BARRELA
13.3.2022, PONDĚLEC (NEUPRAVENO)

CNN PRIMA NEWS 11.3.2023
(duel doktorů: JUDr. Benda a JUDr Vondráček, téma: sobotní demonstrace na Václavském námestí)
S velice prapodivným vyjadřováním se nechává slyšet pan Marek Benda: "Je naprostým právem protestovat proti vlade, nikdy nebude vlada, se kterou budou všichni souhlasit. (...) Organizátoři demonstrací jsou lidi, kteří to přece vůbec netáhnou k tomu jestli jsou nejake problemy. Jsou to lide, kteří otevřeně protestuji proti naší podpoře Ukrajiny, v podstate otevřeně se chovají prorusky. Každý má právo svolávat demonstrace, současně si ale nemyslim, že politikové se maji nechat ovlivnit v tom, co konaji."
To je bedna ten Benda ! A to prosím během rozhovoru přiznal, že o demonstraci nic neví - nic prý neviděl, nic prý neslyšel !. A ta poslední slova slova vskutku tesat do kamene. Právník, a nezná ani předmluvu k Ústavě České republiky? Skládal pan Benda vůbec nějaký slib republice? A mezitím co sám sobě kladu prostoduché otázky, Mareček nám opět upadá do polospánku, o čemž svědčí jeho těžce somnambulní výraz v zanedbané, neholené tváři s naducanými škraněmi, výraz v podstatě neměnný během celé pulhodinové diskuse. Probírá se zase jednou během slov svého kolegy. Vondráček: "V te vaší komunikační strategii, jak se píše v KRIT - a to si přečtěte pane kolego - píšete, že se musi striktně rozlišovat mezi organizatory a účastníky." Mluví se o tom brutálním útoku stovek demonstrantů (z těch pár tisíc) na tu ukrajinskou ouřadovnu, nebo co to dle vyvěšené standarty bylo. Vondráček se během výzvy směrem k Bendovi "a to si přečtěte" bezděky uchechtnul a - světe zboř se! .- Mareček se z polospánku uchechnul také (!), aby v následný moment jaksi prozřel a shledal, že je účastníkem jakési debaty. To je jev, který my, častí hosté knajp a lidových výčepů (bejvávalo!) mame odkoukaný od tzv. kumpánů ze společenského dna. I to kostrbaté Marečkovo vyjadřování tomu odpovídá. Nakonec se těžkooděncům pod spoluvedením asi desetiletého čímana z ochranky (pokud to ovšem nebyl tzv. "vojenský podměrečák", tzv "malé pivo") - na záznamu je vidět, jak velitelsky poukazuje na něco, čeho si velitel represivní jednotky nevšimnul - podařilo tu mě jaksi podvědomou budovu před lůzou uchránit. Ale že bylo to vo fous..! Ukrajinské budovy si v centru Prahy rozvracet nenecháme !

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

>Ale báli se, ne že ne. Ukazuje to zinscenovaná provokace na schodech Národního muzea. Stejně jako fotky oněch záškodníků s ruskými symboly, které byly úplně nové, nikdy nevyprané a na suchý zip. K tomu měli hoši stejné boty… Vsaďte se, že kromě Ševčíka nikdo nebude obviněn, protože by museli zabásnout svoje vlastní provokatéry.

Je nějaký opravdový důkaz toho, že ta provokace byla zinscenovaná?

Fotky dvou lidí, kteří měli podobné boty a čisté nášivky jsou totiž jako důkaz extrémně slabé.

Pak se divte, že Vás kromě rádoby vlastenců lidé neberou vážně.

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

hyn sa hukáže a nebude to ani do roka a do dne!

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak provokatéři prý měli stejné boty...
Asi to byl Zauber a jeho genossen z Reichu...

Průměrný počet slepic: 1 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Ten šašek Rajchl bude jen ubírat hlasy SPD. Stejně jak Trikolóra, kde ten politický turista už taky byl. Vidlák je fajn, jen je bohužel děsně naivní aktivista. Myslí to dobře, ale o politické hře ví kulový. Bohužel. Nakonec to zase dopadne, že trpaslíci jako je tenhle Rajchl zůstanou pod pěti procenty a tady se zase bude brečet, jak je život zlý. Přemýšlejí hlavou chasníci, když to tady mistr bloger nedokáže.

Průměrný počet slepic: 3 (14 hlasů)

Tak takhle urážet Vidláka je odporný. Proč sem vůbec lezeš. Nás ty tvoje rozumný nezajímají. Pan Rajchl bude brzy premiér a ty budeš mít oči pro pláč.

Průměrný počet slepic: 2 (7 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

>Pan Rajchl bude brzy premiér a ty budeš mít oči pro pláč.
Tak tohle chce screenshot.

Průměrný počet slepic: 3.6 (10 hlasů)

To si jako země děláš legraci? Ty budeš první brečet ty Anonyme!!!!

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

>To si jako země děláš legraci?
Ano.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Tak si sakra přečti ten porgam pana Rajchla. Co ti na tom nesedí. Jinak sem kopíruju jeho vyjádření. Pro všechny to dělám. I pro tebe ty Anonyme. Ty budeš hodně překvapenej, až to tady pan Rajchl a jeho tím veme do rukou. Tak si laskavě dělej legraci z někoho jinýho. Beztak budeš fialovej, viď!

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Program nedokazuje, že se stane premiérem.

>Ty budeš hodně překvapenej, až to tady pan Rajchl a jeho tím veme do rukou.
Máte pravdu. POKUD se Rajchl stane premiérem, tak budu HODNĚ překvapený. Proto si z Vás také dělám legraci.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Dokázala to ta poslední demonstrace. Já tam byla! A každý mohl vidět, co v nás je když se semkneme. Takže do roka a do dne bude premiér. Hvězdy to taky říkají.

Průměrný počet slepic: 3 (3 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

>Dokázala to ta poslední demonstrace. Já tam byla!
Ne, nedokázala.

>A každý mohl vidět, co v nás je když se semkneme.
To videa s násilím ze strany demonstrantů jednoznačně potvrzují.

>Takže do roka a do dne bude premiér. Hvězdy to taky říkají.
:)
Když to říkáte.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Madam, Hvězdo Májo Včelko, raději se věnujte více gramatice rodné řeči a přestaňte to tady tapetovat kdejakým prohlášením pana Rajchla. Každý si ty informace může vyhledat sám. Jinak souhlas s panem Anonymem!

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

In reply to by Jarda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hoši, to je včela z jiného úlu, ne ta originální. Někdo si z ní nebo z vás dělá prdel.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

In reply to by Methanol (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to možné. Nicméně podobně adorovala i Vrábela s jeho statisíci dluhů na sociálním a zdravotním.

Nedivil bych se, kdyby si našla nového "vůdce".

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

In reply to by Methanol (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je vidět, že jste chytrý, nenaletěl jste na to hovado, které se za mě vydává. :-)

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Jarda (neověřeno)

Trvalý odkaz

To vám fakt ještě nedošlo, že se zde za mě vydává jedno hovado, kterému včelka Mája leží v makovici? :-)
Je to průhledné, ale zřejmě stačí napsat můj nick a vy tomu uvěříte...?
A ani vám nedošlo, že si to hovado píše a reaguje sám na sebe?
"Anonym" a "včelka Mája" jsou jeho prací, to vám to fakt nedojde?
Ty chyby dělá záměrně, protože je to jen ubohý mindrák, který se ukájí tady nad vámi cizími nicky.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Falešné komenty, stejně jako tento v 9.57
Vím, kdo to je.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

9.59

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Falešný koment 9.47

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Falešný koment 9.36

Průměrný počet slepic: 2 (3 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Falešný koment. Čekal na to, že tu nebudu, viď "b".... (9.36)

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)