Tak to je nejvíc!

Autor

Sakra, já ten zemědělský článek snad nevydám. Měl vyjít dneska, ale copak to jde, když se nám v Práglu dějí naprosto neuvěřitelné věci? V posledních dnech mám pocit, že jsem naprosto z jiné planety. Sedím si takhle na rodné hroudě a pomalu plánuju, jaká semínka zastrkat do hlíny, jako že svět se může zbláznit, ale zaseto být musí, hodnotím si svoje svoje sobotní vystoupení na demonstraci, říkám si, že to bylo dobré a že ze mě začíná být docela úspěšný vymetač takových akcí…

A do toho se dozvím, že v Praze nastává úplně nový demonstrační level, jaký tu ještě nikdy nebyl a podle mě už snad ani nikdy nebude.

Dnes ve středu 15.3.2023 bude prosím úplně první demonstrace pro nic. Studenti Vysoké školy ekonomické dnes budou demonstrovat za odvolání děkana národohospodářské fakulty Ševčíka. Proč? Protože nic neudělal.

Já vím, že všichni vědí, o co jde, ale shrnu celou situaci:

V sobotu jsme si spořádaně a pokojně demonstrovali proti vládě a proti bídě, o čemž informovala všechna zahraniční média. Jen ta česká, co jsou mnohem pravdomluvnější, z toho udělala proruskou demonstraci. Ale to jsme čekali, pravda a láska to u nás přesně takhle dělá – to je ten jejich optimismus, že co čtenář či divák, to blbec.

Po skončení této demonstrace se našlo pár lidí, kteří uspolechli výzvu Slávka Popelky a vyrazili na schodiště před Národním muzeem, kde hulákali na policisty, aby sundali ukrajinskou vlajku z průčelí muzea. Pak se stalo, co se stát muselo, došlo na strkanici, těžkooděnci začali vytlačovat dav, všechno jsme to viděli na bambilionu videí a všichni jsme si udělali vlastní názor, kdo to vyprovokoval a co byla ta jiskřička, která všechno zažehla. Už se k tomu nebudu vracet, je to zbytečné.

Někde uprostřed tohodle všeho byl i děkan Ševčík. Policajt ho přitlačil na kamenné zábradlí a tak byl vyfocen nějakým režimním intervjukem.

A co bylo dál?

Nic.

Ševčíka přitlačili k zábradlí. Tečka.

Na demonstraci nijak nevystupoval, neříkal žádný projev, neměl žádný podíl na organizaci, prostě tam jen byl. Nezaznamenal jsem, že by vnikl do budovy muzea, nezaznamenal jsem, že by mlátil do policajta, nezaznamenal jsem, že by ho zatkli nebo obvinili. A i kdyby to tak bylo, do dnešního dne nejsou známy žádné podrobnosti.

Přesto už stihl vzniknout otevřený dopis požadující děkanovo odstoupení. Je na něm hezkých pár desítek jmen. Všechno samí uvědomělí mladí lidé, kteří už děkana nechtějí. Proč ho nechtějí? Protože nic neřekl, nic neudělal, jen tam byl. První dopis vysokoškolsky vzdělávané mládeže, která chce odvolat děkana, protože je prostě sere. Nic jiného se nestalo.

Takhle nějak vypadaly hony na čarodějnice, že? Byla v blbý čas na blbém místě.

Znovu opakuji, nezaznamenal jsem, že by Ševčíka z něčeho obvinili, natož aby ho za něco odsoudili před nezávislým soudem. Chtějí ho odvolat za to, že tam byl a protože svými názory narušuje jejich ubohou mileniální rovnováhu.

Samozřejmě nestačil jen dopis, oni dneska dokonce budou demonstrovat. Já se tam snad pojedu podívat, protože tohle je nový level protestování. Ty projevy, to bude stát za to. Děkane odstup, ty hajzle jeden, protože jsi nic neudělal, nikde jsi nemluvil, nezpůsobil jsi žádnou škodu, jen ses šmejde nechal přitlačit k zábradlí od policejní gumy a u toho tě vyfotili. Ta fotka konečně ukázala, jaký jsi zmetek a i když jsi před zákonem úplně stejně čistý jako včera, odstup satane!

Soudruh rektor Petr Dvořák si také smočil a chce akademickému senátu navrhnout Ševčíkovo odvolání. Doufám, že to udělá písemně a zdůvodnění se dostane na veřejnost. To bude jak z Rudého práva roku 1950. Protože Ševčík byl u muzea, musí být odvolán. Nebo tam fakt napíšou, že jim vadí Ševčíkovy názory? Jako to udělali v tom otevřeném dopise? U milených Jálů to chápu, jsou mladí a blbí až na půdu, ale tohle pánům profesorům přeju. Leckdo z nich ještě předchozí režim zažil. A teď si ho na Ekonomické fakultě zase pěkně obnoví. Vyhodit člověka za to, že někde byl.

Páni akademici, přeji vám hluboký a trvalý zážitek, toto rozhodování se vám vpálí hodně hluboko… Bude to na úrovni podpisu Anticharty, za kterou se pak různí Svěráci stydí dodnes a snaží se svou hanbu zahalit do moralizovaného komunistobijectví… Tak hrdinně bojovali proti KSČM, až si na Hrad zvolili komunistického rozvědčíka, který byl v režimních strukturách zaháčkován naprosto dokonale a ještě to po volbách drze přiznal.

Až se jednou režim otočí a z vás budou největší bijci dnešní demokratury, tak víme proč. Protože nikdy ze sebe nesmyjete tu hanbu, kterou budete muset brzy podepsat a do konce života ji budete schovávat za horlivé posluhování nové době. Stejně jako vaši předchůdci nejprve pěkně kolaborovali s komunisty a pak, když už to nebylo nebezpečné, byli největší bojovníci proti krotké a neškodné KSČM.

Chce se mi blejt, velebnosti.

Takže se všichni dívejte. Urválci se dneska sejdou a pěkně na veřejnosti budou demonstrovat za to, že Ševčík byl u muzea a musí za to být příkladně potrestán. Dívejte se, jaké máme rektory a akademiky. Dívejte se, jestli se mezi nimi najde někdo statečný, ale silně o tom pochybuju. Dívejte se na naše elity. Ty nejelitnější ze všech. Dívejte se na naší revoluční mládež. Tohle je budoucnost, kterou nám připravují.

Vy, co nechápete, proti čemu jsme v sobotu protestovali, podívejte se na přímý přenost z dnešní studentské demonstrace proti Ševčíkovi. Nepochybuji o tom, že tam budou štáby všech televizí a hlavní řečníci budou mít možnost se vyjádřit i v České televizi.

K tomu nebude vůbec nutné něco dodávat. Oni nám to ve svých projevech řeknou sami. Podívejte se pak na výstupy z jednání akademického senátu a rektora. Všechno se od nich dozvíte. Ta mravní bída z toho přímo stříká.

A to říkám jako člověk, který by Ševčíkovi do očí vmetl, že tam blbec neměl lézt.

Jdu věnovat ředkvičkám.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (358 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Rajchl:

Tak už se mi z dobře informovaných mediálních kruhů donesla informace, že novináři dostali zadání vyhrabat jakoukoliv špínu na mou osobu.
Prý to má být cokoliv - bez ohledu na to, jestli je to pravda nebo lež, bez ohledu na to, jestli se to stalo včera nebo před 30 lety.

Takhle to asi tedy vypadá, když ministr vnitra v demokratické zemi prohlásí, že s vámi nebude mít žádné slitování.
Jsem zvědav, jaký nesmysl se na mě pokusí vytáhnout.

Dopředu avizuji, že:
- nebudu na jakékoliv smyšlené články jakkoliv reagovat - to je totiž přesně to, co oni chtějí,
- bezodkladně budu podávat žaloby na ochranu osobnosti na média i konkrétní novináře, kteří si budou tyhle historky vymýšlet, či je zkreslovat,
- budu požadovat písemnou omluvu a vysoké finanční odškodnění, jež budu následně poukazovat na charitativní účely - pomáhat jimi konkrétním lidem v nouzi.

Zásadní bude samozřejmě vaše reakce.
Už asi dva roky říkám ve svých videích, že se za vás budu bít ze všech svých sil. Že budu zdarma obhajovat nespravedlivě stíhané, že se budu stavět za každého, koho se pokusí sytém zničit. A že jednou budu potřebovat vás, abyste se postavili vy za mě.
Je evidentní, že ta chvíle se blíží. Mají strach a budou se mne snažit za každou cenu zničit.

Ukáže se, zda-li mušketýrské krédo jeden za všechny - všichni za jednoho, u nás ještě stále platí. Já svoji část (jeden za všechny) zcela jistě dodržím, to vám neodvolatelně slibuji. A brzy se uvidí, zda funguje i "všichni za jednoho".
Zda se za mě v mediální štvanici postavíte a budete stát po mém boku, nebo mne necháte padnout.
Stál jsem za vámi a budu stát i v budoucnu kdykoliv to budete potřebovat. Ale tentokrát to bude na vás.

Průměrný počet slepic: 4.9 (196 hlasů)

Rajchl:

Pan prezident Petr Pavel v rámci své slovenské návštěvy odsoudil naše sobotní shromáždění Česko proti bídě, s tím, že se tam "shromáždili lidé, kteří nechtějí naslouchat, ale bořit."
Pane prezidente, nevím, jestli je to tou vzdáleností, nebo naprostým odtržením od reality, ale podařil se Vám, vojenskou terminologií, dokonalý výstřel do tmy.

Takže popořadě:
1) vládě jsme dne 7.2.2023 poslali konkrétní požadavky, jak zlepšit život občanů v České republice a vyzvali ji k jednání. Nedostalo se nám jakékoliv odpovědi. Kdyby s námi vláda k jednacímu stolu zasedla, tak se tahle akce možná vůbec nekonala. Jediný, kdo tady odmítá jednat, je tedy zcela jednoznačně naše vláda. Nyní jsme jí dali dostatečně dlouhou dobu, aby svou nekomunikaci napravila a s naším týmem expertů, jenž evidentně v sobotu získal dostatečně silný mandát našich občanů, tyto požadavky projednala. Je jen na ní, zda tak učiní, nebo zda bude nespokojené občany v naší zemi, kterých je naprostá většina (vláda už nemá důvěru ani 20% obyvatel naší země), nadále arogantně přehlížet.

2) není pravdou, že bychom nechtěli vládě naslouchat. Naopak jejím lžím už jsme naslouchali dostatečně dlouho. Ještě v listopadu nám Petr Fiala sliboval, že na valorizací důchodů nesáhne, že nebude zvyšovat věk odchodu do důchodu a že vláda nezvýší daně. Po těchto lžích už skutečně další slyšet nechceme.
Stejně tak nebudeme nečinně přihlížet flagrantnímu porušování právních předpisů ze strany poslanců pětikoalice, kteří si z našich zákonů udělali trhací kalendář.

Opakovaně vyzýváme vládu k tomu, aby s námi projednala konkrétní požadavky na zastavení zásadního poklesu životní úrovně našich občanů, snížení inflace, která požírá pětinu jejich úspor každý rok, zabrždění šíleného tempa zadlužování naší země a mnoho dalších konkrétních požadavků pro zlepšení kvality života všech občanů v naší zemi. Tudíž ten, kdo není schopen naslouchat, je naše vláda, nikoliv my.

3) nečekal jsem, že někdo přistoupí k masivnímu počtu nespokojených občanů v naší zemi ještě více fanfarónským přehlížením než Vít Rakušan. Vy jste to bohužel dokázal.
Nezbývá mi, než konstatovat, že váš závazek, že se budete snažit spojovat všechny občany této země, se Vám zatím skutečně příliš nedaří naplňovat.
Jestli si takhle představujete spojování, tak já mám na tento pojem zcela jiný náhled.
Skoro to vypadá, že ten, kdo odmítá naslouchat těm s jiným názorem, jste především Vy.
Pokud nám chcete dokázat opak, tak jsme připraveni, coby zástupci nespokojených občanů, Vám osobně všechny naše požadavky představit, vysvětlit a detailně projednat. Stejně tak jsme připraveni naslouchat Vašim protiargumentům.
Teď už je jen otázkou, zda toho jste schopen i Vy.
Nebo zda kritizujete ostatní za nedostatek vlastnosti, kterou sám nedisponujete.
Jste na tahu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (150 hlasů)

Nedá se nic dělat, Vidláku, jaro se musí odložit, politika nepočká… :-)

Na Raptoru jsem pak ještě doma v sobotu viděla před muzeem krátce Ševčíka, kterak se pokojně procházel kolem a koukal, co to tam policajti provádí. Mluvil krátce s tím člověkem, co mu rozbili hlavu a ústa a bylo slyšet, jak mu navrhl, že kdyby potřeboval právníka…
Ten člověk pak nějak zmizel z jeho dohledu, Ševčík se po něm ptal, ale prostě už ho nenašel..
Pak už bylo jen vidět, jak se Ševčík loučí nakročen směr Vinohradská, a odcházel.., to bylo celé.

Ano, novodobí Urválci, kteří jsou blbí jak troky, ale potřebují se zviditelnit alespoň tímto způsobem, když na ty revoluční studenty z dřívějších let nemají.
Mají jen ty své mobily a tam si přece můžou přečíst všechno, co k životu potřebují vědět.
Však jsme tady včera diskutovali o inteligenci těchto „vysoko“zmanipulovaných zblblíků.

Průměrný počet slepic: 4.8 (86 hlasů)

Prý nejmíň na 10 let znova v NEOmarxistickem režimu,kde i tzv *studenti* budou nahnáni k opakování manýr z doby komunismu,kdy jste si mohli jít stěžovat jen do kotelny a dnes pár OHLUPENYCH spratku,kteří prý neumí v důsledku prvního nařízení vlády nedovzdelat nově narozená holátka,které se pak náparuji ,že zakázali učitelům je naučit matematiku a nyní neznají ani malou násobilku,tak ti nás mají zdemolovat?
Navrhují,aby se každý z nás vyučil chybějícím Fujerem,stačí když se projeví a přinese nápad pokud možno dobrý,abychom ho mohli krokodýlovi NEOmarxismu strčit do tlamy ve formě poradneho klacku a pak tu tlamu plnou lži už ani zavřít nemusí!
No ni?!

Průměrný počet slepic: 2.9 (13 hlasů)

Pan Rajchl je VŠEHO schopný člověk, tak nějak Vám fandím, ale pokud nejste schopni reálně ohodonotit život pana Rajchla, tak jste naivní mravenečkové. Jen jedno slovo tfuj !

Průměrný počet slepic: 2 (48 hlasů)

jako legitimní a velmi potřebná síla k ochraně před zešílevší, fašizující se fialovou vládou - je chytrý, takže jej jen tak nedostanou nějakou nechutnou dehonestační kampaní, je organizačně schopný - takže je v současné době jedinou možností jak mlčky neovcovat. Ale to neznamená, že jej všichni protestující a souhlasící s protesty budou volit - vnímejte ten rozdíl, prosím.

Průměrný počet slepic: 4.5 (33 hlasů)

Už je na sorošznamu kauza z "fotbalu", konkrétně pozemky...
Bylo jasné, že se něco vyšťárá...
A vzhledem k "umu" našich médií to tu budeme mít od rána do večera...
Vydržať

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Už objevili nové Čapí hnízdo?
Neměl třeba někdy Rajchl ve škole dvojku z chování? Teď by se hodila. :-))

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

:-)
Bylo jasné, že se něco objeví. Ale záleží jaké je to "patro":-), třeba bakalící a jim podobní...?
Nakonec ani Čapí vlastně po deseti letech neznamenalo nic:-)
Prudit ale budou, to si zas užijeme:-)...

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Ovcovat! Krásné slovo :-)) Ovcuje se tu vesele dál bez ohledu nejen na vlastní rodiny, ale i sebe samého...
Ostatně ovcující nic takového ani nemůže rozeznat, protože si myslí, že je vlk.
Jako správná ovce netuší, že bude brzy sám sežrán.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Souhlasím

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

vybavuje se mi, jak na Paroubka kdysi pár dní před volbami, technika kterou zavedl Venca flaška již v 1990, vytáhli že je pedofil. Bylo to v době, kdy jsem ČSSD už fotit nechtěl, ale po tomto jsem jim hlas dal. Obávám se, že tehdy to byli amatéři v porovnání s tímto mafiánem. Myslím, že bude hodně nablito na stránkách mainstreamu. A od Vidláka se zase nedozvíme nic o ředkvičkách.

Průměrný počet slepic: 4.8 (45 hlasů)

Gdyby se lidi dověděli pravdu, že je úplně jedno jaké figurky nalezou do kantýny, do "vlády" nebo na hrad, že v demosgrácyi je všechno řízeno z centra globalistické mafie, kerá tiskne pro obslužnou jelitu biliardy fiat peněz, keré obyčejní blboni za hubičku musej proměnit na koksovatelné potřeby korporátů, co to lidem prodávaj stonásobně dráž eště se státními daněmi pro státní kuběny a podrazáky a malé bendíky, tak by zase začali mátožit a blábolit, demisííííííí. Muheeeeeeee
Každej blbej pes si ráno ochčije svůj patník, plotek a, ... ostatní smazáno.

Průměrný počet slepic: 3.7 (24 hlasů)

Očekávám, že se objeví v jeho nějaký malý papírek s práškem :-))
- nebo sex-obtěžování lidí... ženských/chlapů,
- nebo nějaký prošlý lístek z tramvaje z roku 1989 (nevím, kolik mu bylo, ale i kdyby 10, tak to má špatný :-))

Průměrný počet slepic: 4.9 (32 hlasů)

Když vidím tu štvanici na Ševčíka, moc se mu nedivím.
Nebude daleko od pravdy....
Takže doufám, že jsme všichni připraveni být těmi mušketýry:-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (49 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tyto "hony na čarodějnice" se asi začnou, zdá se, více "rozjíždět"...?
Ve světle toho se zdá, že jsme si před tím víc jak rokem vlastně žili docela v klidu...

SPOR O ŠEVČÍKA JE SPOR O CHARAKTER STÁTU

ZDENĚK KOUDELKA

Na děkana Národohospodářské fakulty Miroslava Ševčíka je vytvářen tlak, aby odstoupil, protože se účastnil protivládní demonstrace 11. 3. 2023 na Václavském náměstí v Praze. Já si jej za veřejné vystupování vážím.

Je dobrou vlastností některých vědců, odborníků a akademiků, že se nezavírají do svého oboru, ale jsou společensky angažování. To, že se Miroslav Ševčík účastnil demonstrace, je jeho ústavně zaručené právo, za které nemůže být trestán. Je jedno, zda se demonstrací člověk účastní jako řečník, pasivní účastník, podívá se ze zvědavosti či náhodně. Demonstrace se vládě nelíbí, ale lidé se v demokratickém státě nemusí účastnit jen akcí, které se vládě líbí.
https://pravyprostor.net/?p=157553

Průměrný počet slepic: 4.9 (61 hlas)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak to by bylo záhodno. Nevím ale jakým způsobem tak budeme činit. Demoškou nebo písemně...

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já doufám, že nám jako právník poradí:-)
Spíš předpokládat asi raději dopředu, že ten tlak se bude všeobecně stupňovat...
Registrovala jste Včelko to co psal o Vrábelovi v souvislosti s termínem té další demonstrace? Já až teď, nějak mi uniklo...

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nic o tom nevím. Ale aby to zase nebylo moc rozdrobené...
Možná v souvislosti s tím Rajchlem by šla nějaká petice.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Petice určitě, ale asi by bylo potřeba případně víc...
Nestahujme kalhoty, brod je ještě daleko:-)
Jenže asi není daleko, takže spíš platí:
Kdo je připraven, nebývá překvapen:-)
Jak jsem se ptala, dám vám jen odkaz:
https://pravyprostor.net/?p=157564

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ta truc-demonstrace, kterou svolali na 15., nebude nic jiného než
nám už známý sraz chvilkařů, ukáček a zblblých studentů. Taková všehochuť lidí, kteří se přiživují
na penězích skutečně pracujících lidí a z jejich daní. Tedy na těch, kteří demonstrovali v sobotu.

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tady jsme si trochu nerozuměly:-).
Měla jsem na mysli ten shodný termín o žádost prostoru na 16.4.23.
No je "náš", ale prostě tu jednotu nějak nevidím... Konečná také měla naštvaný projev... Ach jo...
A myslím, že do Rajchla se pustí asi přes to, že měl něco s fotbalem? Tam ty prachy lítají:-)
Je jasné, že se na tom pracovalo. Lilium je málokdo...

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pročetla jsem si až dnes, díky za typ ...., je to síla!

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

A já tenhle váš příspěvek přečetla až teď po svém:-)
Tak to se omlouvám...moc rychlá jsem byla:-)
Hlavně v tom vidím tu "nesmiřitelnost" k nutné jednotě!
Bez ní to prostě nepůjde...I takhle je skoro sisyfovská práce...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Po neúspěchu jeho marxismu,kde Marx udělal ve svém učeni ohromnou chybu se prý bleskově předelal na NEOmarxistu a s horoucím srdcem začal uskutečňovat znovu jeho ideologii,která nařizuje přednostně rozbít republiku na sračku lže ,že právě to on to nevidí a občané,kteří ho zvolili v naději,že to napraví to vidí nyní v 20 procentní inflaci stoupání cen potravin a on prý nezna cil rozvalu republiky organizovaného ASvS to jest Asociální vlády Satanistu ,ale my občane už víme,že jednou komunista večne komunista a tak čekejte,že se budeme učastnit na odstranění kapitalismu a jeho nahrazení neomarxismem ideologie ŠWABISMU tj heslem:*Nebudete nic vlastnit, budete hladoví,ale štastni,že můžete ve svém Zelenému udélu odevzdávat giga odpustky i na vaše komíny,které vám v i s domikem stejně zabavi vadnym zákonem o exekuci!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (12 hlasů)

Tyhle plky o Marxovi, marxismu a neomarxismu naprosto miluji. Víte vůbec o čem Marx psal? Marxismus je především učení o oběhu zboží a peněz v kapitalistické společnosti s poukazováním na rozpory, které nejsou v tomto systému z principu řešitelné. V celém Kapitálu nenajdete větu o něčem jiném.
Obviňovat Marxe z úspechu/neúspěchu reálného socialismu je blbost. On jen položil základy popisem výrobních vztahů za kapitalismu.
Když už chcete používat tyto novinářsky moderní termíny, tak by se spíše hodil pojem "korporátní fašismus".
Jak už jsem tu jednou psal, ze stejného důvodu by jste měli odmítnout i logaritmy (vzdělaný člověk jistě ví proč).

Průměrný počet slepic: 5 (18 hlasů)

název neomaxismus je vějička pro hlupáky aby uvěřili tomu že je možný dobrý kapitalismus pro všechny bez splnění základní Marxovy teze o konci soukromého vlastnictví jako podmínce nutné k odstranění vykořišťovaných a vykořisťovatelů.
Systém nezměnit, změnit jen režim nedává smysl. Můžete se umanifestovat a je to houby platné. Stále budete těmi vykořisťovanými, někdy méně, někdy více.
Trvalo dlouhých téměř 30 let než jsem toto základní poučení pochopil. Dnes už je mi všechno jedno, nějak to do té stovky doklepu :-) . Éto váše dělo.

Průměrný počet slepic: 4.2 (11 hlasů)

In reply to by Petrpavel (neověřeno)

Trvalý odkaz

"teze o konci soukromého vlastnictví jako podmínce nutné k odstranění vykořišťovaných a vykořisťovatelů". Takže potom byli špatně i ševci s jedním učedníkem, protože ho údajně vykořisťovali.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

V obecné rovině byl problém v tom, že potlačili přirozenou lidskou tvořivost, podnikavost a touhu mít se lépe. Ale je třeba si uvědomit, že ten systém trval velice krátce a tudíž neměl čas se překlenout - tedy kromě Číny.
Mimochodem i ten Marxismus komouši učili naprosto idiotsky, to i ten Neználek na Měsíci to vysvětluje lépe.
Kdyby místo sterilních kravin vysvětlili důvody a průběh krize ve 20-30 letech, vznik FEDu, zrušení zlatého standardu, akciový trh a tunelování firem tak dy udělali lépe. Otázkou je ovšem, zda jsme měli šanci to pochopit, když jsme v tom nežili.
Mimochodem v tom Neználkovi je krásně vysvětleno tunelování akciové společnosti :-)

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

majetku v rukou malé skupiny lidí vede - chtějí vládnout světu - oni navždy nevolen šéfové, zbytek poslušní bezprávní nemajetní slouhové. Už ne v nějaké jedné diktátorské zemi - ale globálně. Asi ani Marx si nedokázal představit, kam to ten bezbřehý kapitalismus za pomoci koupených politiků může dotáhnout.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Osobně se domnívám, že je chyba hodnotit systém podle charakteru jednotlivců či morálky obecně. Ty se v čase buď vůbec nemění nebo jen málo. Problémy jsou pouze v ekonomických (či jiných) rozporech. Resp. v jejich neřešení.

Zatím bez slepic

To je to co jsem psala, když ti naši zapálení "slouhové" zde se chtějí aspoň trochu "otřít" o to jedno procento obludně vlastnících bohatých (aby na ně též trochu dopadl "odlesk a mamon"), kteří chtějí vládnout všemu a v zájmu toho to tu chtějí rozmasakrovat ať to stojí co to stojí!
A ti trubci tady u nás k tomu slouží jako neužiteční užiteční idioti a domnívají se absurdně, že oni jsou ti jediní co to pochopili a "vyvolení"!

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

In reply to by Petrpavel (neověřeno)

Trvalý odkaz

Domnívam se,že vúbec nevíte co znamená a hlasy ideologie NEOmarxismu,jak vznikla a čeho se týká a bohužel nejste sàm!
Doporučuji vám se toho včas dopátrat a až to nastudujete Dante to tady na sklo ,než,aby jste spadl do připravené pasti té zvláště zákeřné ideologie,kterou tady lidoví komentátoři očividně nepochopili a nevidím tu nikoho,kdo by ji dokázal vysvětlit,kromě pana Inžo a toho jste si asi včas nepřečetl!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)

NEOmarxisticke tlupy ASvS to jest Asociální vlády Satanistu,který má být dosazen totálním rozvalen repubnliky.Ten právě probíhá salámovou metodou před vašima očima a nikdo z vás jak to vypadá, neví proč a dokonce tu máme i vysoce kvalifikované odborníky viz jejich 20 požadavku na vládu ale i doktora Reichla,kteří cíl této darebacke formace stále nedokázali odhalit a nic nepomúze demonstrovat a být rétorem,sataniste pojedou dál a jak to vypadá nehnou pro své voliče ani prstem a budou se jim jen usurpovanou moci vysmívat a jejich zničeni na pr.CSSD a KSČM,odstraněni Babiše, propusteni že zaměstnání Drulaka,odsouzeni doktora Skály k 8 měsíčním basy na 5 let podmíněné, Ševčíka vyhodí a bude následovat celá plejáda dalších doposud jerte neznámých odvážných osobnosti, pokud nebudeme vyžadovat poté co si změnili drze i programové prohlášení vlády pro které byli zvoleni i NOVE VOLBY!Co myslíte je to pravda a když ne tak proč?To tu patří do diskuse!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)

Plně souhlasím že jde o korporátní fašismus a ne neomarxismus, tím se chybně ohánějí vyhranění pravičáci, aby identifikovali že to špatné je levice. Veškeré ty dotace jsou v celém systému jen podružné a dočasné. Na druhé straně ale Marx a spíše Engels nenapsali jen Kapitál. Kapitál byl ve své době objevné dílo. Obávám se ale, že už v něm byla brutálně nesprávná myšlenka, že veškerá nadhodnota patří dělníkům.

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)

Já bych do toho vykořistování a pod netahal. Jde o to, že rozpory kapitalismu jsou takové, že tzv "čistý" kapitalismus nemůže ani z principu fungovat. A problém je ten, že tyto rozpory se ani nesmí pojmenovat, natož hledat jejich řešení.
Spousta věcí je naprosto jinak, než hlásá současná ideologie. Např vysoké daně jsou "kapitalistická"- tedy pravicová záležitost. Povšiměte si, že u nás vždy daně zvyšovala tzv. pravice. Popř že v "levicovém" socialismu daně prakticky roli žádnou nehrály.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

systém pravice - levice nerozlišujíc. Nejbohatší korporáty v daňových rájích platí průměrně 1% daně - naši pracující občané platí cca 50% daně . Vznik daňových rájů pro tuto skupinu, ergo jejich neplacení daní, které se posléze musí vymačkat z těch chudších a chudých, zákony zlegalizovala jak tvz pravice tak tzv levice.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Nikdy žadna Střední třída vzniknout nemúže, rovněž nelze opravit ani vadný Exekuční zákon,bez kontroly voliči nejde zastavit tvorbu vadných zákonu a požadavek odstranění funkce GŘ vrejnoŕavni televize a rozdělení jeho lupu koncesionářských poplatku na typu naším TV typu ABY BYLlo JASNO pro naši internetovou TVtaky odmitate akceptovat?
No dévenko a kde nechal MArx v KAPITALU díru,jste taky nezpozorovala?
Oj oj oj bože muoj,nahravejte dál ASvSatanistum vlády a jděte sama proti sobě členko SV! Tak co zaberete s námi nebo si budete dělat babovičky má svém pisečku? Pište osobou dokud to jde!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Tak nám tu laskavě vysvětlete co to mate za ideologii,jaké jsou cíle a nechtějte nás všechny oblafnout jako se dali stávající KSČM,CSSD a tzv levice tím neomarxismem se dali rozdupat a ten proces dokonce pokračováním metodou CHUCPE dále řídi jejich funkcionáři střelbou do vlastní nohy!
Napište otevřené,co nevíte o co se jedna a zkuste tady napsat co vlastně sama chcete a napište tu vaše dobré úmysly,to mě a ostatní by mohlo kardinálne vzpružit .
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

Nevím,proč bych se měla zajímat o další kapitalisticky žalud mezi ušima,který se hodí jen na pole jako plašidlo do zelí,nic neví a je tu jen na ostudu a do počtu!
Tak co už víte, kde udělal strejda Marksu tu botu a co je to za giga caglovinu ,že zdemolovala podle vás socialismus,taková blbobost ,no nakonec i se nedivím,že dělníci zmizeli a dnešni KSČM funkcionáři se stali buržousty,kteří se nyní musí živit prodejem nemovitosti které možna stále patři nám LIDU a ne poslední lentilce!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Tak jsme si té demokracie moc neužili, od Mnichovské zrady do konce 20. století to byla jen krátká období, v novém tisíciletí už zase máme období normalizace. Nejdůležitější znak demokracie je možnost svobodně vyjádřit svůj názor, i když je odliśný od názoru státních papalášů. Když to uděláte dnes, mohou vás vyhodit z práce nebo i hnát k soudu s možná i zavřít. K tomu si ti papaláši ohnuli i zákony. Právě se to děje s jednou paní učitelkou, která cestovala po Ukrajině.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Teroru vylézá z mama hotelu,kde se chystá ideologicky obrat rodiče o všechny jejich peníze, včetně všech aktiv,aby porazili kapitalismus a nastolili diktáturu ideologie SWABISMU,kdy dostanete žetony na nákup ponrav,které budou vaši potravou a oni si představuji,že jim naserviruje tlupa ASvS tj Asociální vláda Satanistú samé bifteky a budou se tim moci povalovat po pražských kavárnách jako noví leví !!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Když jsem titulek o dvojnásobně rychlém oteplování četla asi před dvěma dny a vložila ho sem co nás jako čeká, když s tím nebudeme bojovat:-), nevěděla jsem jestli se smát nebo brečet.
Jenže ten jejich amatérismus už přestal být k smíchu dávno.
Den za dnem se devastuje víc a víc.
A pak je v dalším titulku, že schodek brutálně roste tak, že se budeme omezovat!
Jenom my?!!
Pokud se podíváte do článku, je tam moc "hezká" obrazová dokumentace...

článek
ČESKO JE MOC TEPLÉ!

MILENA DOUŠKOVÁ

Za 30 let jsem zvyklá na výroky hodné blbů. Tohle je ovšem výrok rovnající se nevědomosti Kateřiny co je to biomasa. Co jinak říct na pitomá slova ministra Hladíka, že ČR se otepluje 2x rychleji než zbytek světa. Jsem Moravanda, ale co Morava vypustí do Prahy, tak to je naprosto šílené. Bývalý prezident Zeman dobře věděl o inteligenci tohoto pána a proto ho odmítl jmenovat do úřadu ministra. Udělala bych totéž.

Tak jsem hledala kde se dalo a, světe zboř se, nic jsem pro jeho tvrzení neobjevila. Zbývá jen pokusit se vysvětlit, co by tuhle podivnůstku mohla způsobit.

jíme větší blafy a tak víc prdíme
krávy žerou hnusnou trávu a prdí o stošest
máme na sobě tři svetry a potíme se jako ty prdící krávy
pořádáme pochody pro homosexuály a ty nás oteplí na roky dopředu
vlastně u nás se potí a prdí všechno nějak víc
zvířata ty mrchy nosí kožichy a a domácí mazlíčci je mají také.¨

No a když přijde na věc, můžeme všichni vymřít po meči a po přeslici a tahle oteplená krajina bude osídlena někým normálním kdo si nenechá srát na hlavu od politických nomenklatur které se rychle radikalizují a o demokracii nemají ani páru. Bují zde právo silnějšího a je toho hojně využíváno vládnoucí tlupou. Jen se divím, že tolik miliónů je s tím spokojeno a čekají jak hlupáci pod katovým špalkem. Doufám, že s nimi zatřáslo aspoň policejní zvůle na Václaváku.

K tomu se pojí vyjádření ministra Rakušana o naší morální bídě, když chceme aby se napřed myslelo na český lid, aby všude visela česká vlajka. Další potrefená je Němcová která bije na poplach a odsuzuje jakousi naši nenávist k Ukrajincům. Zase se ta baba plete. Mě jsou ukradení, ale jedno je fakt. Mají mazat domů, nežít na naši útraty a vyřídit si to doma. Udělali si tady žvanírnu jak je zle, ale ani jeden boje schopný muž se nehodlá vrátit. Jak si mám vážit takových mužů to opravdu nevím.
https://pravyprostor.net/?p=157536

https://pravyprostor.net/?p=157536

Průměrný počet slepic: 4.3 (23 hlasů)

Na tomto článku, který jste sem zkopírovala z Pravého prostoru ukáži, proč vás většinová společnost považuje za dezinformáty a dezoláty. Autorka článku, paní Milena Doušková, která se asi považuje za novinářku, začíná článek pěkně zostra. Hned v první větě má "blba". Ponechme stranou úvod na úrovni 4. cenové a pojďme k obsahu článku. Autorku nadzvedlo tvrzení ministra Hladíka, že se ČR otepluje dvakrát rychleji než zbytek světa. Už se ale neobtěžuje na ten článek odkázat. Laskavý čtenář si dohledá sám. Činím tak za autorku, kritizovaný článek je zde: https://cnn.iprima.cz/hladik-o-green-dealu-a-jeho-nutnosti-pro-cesko-20….

Následuje vlna invektiv na inteligenci ministra Hladíka zakončená tvrzením, že autorka navzdory mimořádné snaze nenašla nic, co by podpořilo jeho tvrzení. Já jsem našel za 3 minuty toto:
-změna globální teploty: https://cs.wikipedia.org/wiki/Glob%C3%A1ln%C3%AD_oteplov%C3%A1n%C3%AD#/…
-změna teploty v ČR https://cs.wikipedia.org/wiki/Glob%C3%A1ln%C3%AD_oteplov%C3%A1n%C3%AD_v…

A ejhle, z grafů vyplývá, že za posledních 40 let, což je období, o kterém ministr mluví, se v ČR oteplilo cca o 2°C, zatímco ve světě cca o 1°C. Takže paní Doušková, kdo je tady ten blbec.

Autorka v další části článku zkouší "vysvětlit", proč se u nás otepluje rychleji. Zjevně o klimatologii nemá ani páru a tak si můžeme přečíst změť podivných výkřiků o kravách a svetrech.

Ve zbytku článku se již zcela ztrácím. Autorka náhle vymírá, pak se ocitá na demonstraci před budovou Muzea. Od tud už vede krátká cesta k přání, aby všude visela česká vlajka a následnému nenávistnému výpadu proti Ukrajincům. Nevím, jakou to má souvislost s ministrem Hladíkem a globálním oteplováním. Možná je to konzumentům Pravého prostoru jasnější.

Nevím proč je třeba sem takový článek kopírovat. Snad jen jako odstrašující příklad, jaká hrůza se dá také napsat. Článek působí, jako kdyby byl napsán po konzumaci aspoň litru krabicáku. Není jasné, co je vlastě sdělením článku. Zprvu se zdá, že jím má být údajně nepravdivé tvrzení ministra o oteplování v ČR. Jenže ministr má pravdu a autorka je buď lempl nebo neschopná si to dohledat. Později se již téma zcela ztrácí a autorka přechází v náhodné nenávistné výpady.

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

Pod ideologii Zeleného ůdelu prosazované dnes už jen satanisty ,chce z našich prázdných kapes vytáhnout peníze na tzv POVOLENKY i pro domácnosti a zduvodnuje to pěkně zrudnym zpusobem !
Velké teplárny jsou už prý zatíženy emisními povolenkami a tzv zbytek vytápění prý ještě ne!!!Tak ten zlovolný majitel moci daně mu kostelními naprosto ohlupenymi babičkami dále prý "nechápe" že příjmy občanu,které jsou jen třetinové oproti zahraničí kde ve státech,které prohraly válku je jich o dvě třetiny více, jsou nám peníze devastovány inflaci a brzy nám chce i ON ukrást nejen komplet všechny peníze a hotovost , ale předtím ulouít v exekucich i naše domovy jeho vadným exekutorskými zákony,který beze změny režimu nikdy snad ani nejenom nejdou ,ale zejena ON nechce a nemíní dát si do programu je opravit, protože sataniste z tlupy ASvS vlády vědí dobře,že to nejde a on tady prosazuje další asociální rabování našich už tak prázdných kapes prostrednictvim RUDY zřejmě jeho pohuňka zla,který neví co činí a přesto tu chce všechny zničit a propaguje všem tady razantní sestup životni úrovně v prý lhostejné demokracii čumilu,kterou nám tu RUDY tzv Rudá krev NEOmarxismu kredencuje neboť se domnívá že jsme už dost zpitomeli GŘ veřejnoprávní televize,který si za to dá zaplatit našimi miliony,aby dále mohl porušovat zákony o verejnopravnosti tv a koledoval si tak o postavení tak řikajic jednoho dne, před soud,což se prý za NEOmarxistu nestane!No kdo to ví,ono režimy se rvou o naše peníze a my se máme bit mezi sebou ostrými myšlenkami ,nebo co?
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlák jako vymítač ďábla. Su pro.

Ohledně pana Ševčíka, nedělejte si iluze, třicet let se vezl na mordechujcké káře a pomáhal vychovávat imbecily co si dneska myslej, že sou mnohonásobkem víc než vy, obyčejní blboni. Gdyby lidi nebyli uměle zaříznutí věkem na špatných otravinách a LEKAŘSKÝCH chemikáliích a žili by 150 let, nemohla by je vrchnost vykořisťovat. Jenže než člověk dospěje aby si nesral do plínek a přitom měl eště nějakej rozum a sílu aby stačil zabránit zdivočelým a lobotomizovaným potomkům použít v praxi lstí nabité zkušenosti a dát jim včas po čůni, umře dřív na vlastní pitomost.

Průměrný počet slepic: 3.3 (21 hlas)

Než k tomu celému člověk dospěje, je příliš pozdě. Taky proto se pořád opakují stejné chyby, jako se pořád opakuje historie.
Člověčí život je na poznání a konání zkrátka krátký. Ale někomu by nestačily ani dva ty životy.

Průměrný počet slepic: 2.9 (17 hlasů)