Tak to je nejvíc!

Autor

Sakra, já ten zemědělský článek snad nevydám. Měl vyjít dneska, ale copak to jde, když se nám v Práglu dějí naprosto neuvěřitelné věci? V posledních dnech mám pocit, že jsem naprosto z jiné planety. Sedím si takhle na rodné hroudě a pomalu plánuju, jaká semínka zastrkat do hlíny, jako že svět se může zbláznit, ale zaseto být musí, hodnotím si svoje svoje sobotní vystoupení na demonstraci, říkám si, že to bylo dobré a že ze mě začíná být docela úspěšný vymetač takových akcí…

A do toho se dozvím, že v Praze nastává úplně nový demonstrační level, jaký tu ještě nikdy nebyl a podle mě už snad ani nikdy nebude.

Dnes ve středu 15.3.2023 bude prosím úplně první demonstrace pro nic. Studenti Vysoké školy ekonomické dnes budou demonstrovat za odvolání děkana národohospodářské fakulty Ševčíka. Proč? Protože nic neudělal.

Já vím, že všichni vědí, o co jde, ale shrnu celou situaci:

V sobotu jsme si spořádaně a pokojně demonstrovali proti vládě a proti bídě, o čemž informovala všechna zahraniční média. Jen ta česká, co jsou mnohem pravdomluvnější, z toho udělala proruskou demonstraci. Ale to jsme čekali, pravda a láska to u nás přesně takhle dělá – to je ten jejich optimismus, že co čtenář či divák, to blbec.

Po skončení této demonstrace se našlo pár lidí, kteří uspolechli výzvu Slávka Popelky a vyrazili na schodiště před Národním muzeem, kde hulákali na policisty, aby sundali ukrajinskou vlajku z průčelí muzea. Pak se stalo, co se stát muselo, došlo na strkanici, těžkooděnci začali vytlačovat dav, všechno jsme to viděli na bambilionu videí a všichni jsme si udělali vlastní názor, kdo to vyprovokoval a co byla ta jiskřička, která všechno zažehla. Už se k tomu nebudu vracet, je to zbytečné.

Někde uprostřed tohodle všeho byl i děkan Ševčík. Policajt ho přitlačil na kamenné zábradlí a tak byl vyfocen nějakým režimním intervjukem.

A co bylo dál?

Nic.

Ševčíka přitlačili k zábradlí. Tečka.

Na demonstraci nijak nevystupoval, neříkal žádný projev, neměl žádný podíl na organizaci, prostě tam jen byl. Nezaznamenal jsem, že by vnikl do budovy muzea, nezaznamenal jsem, že by mlátil do policajta, nezaznamenal jsem, že by ho zatkli nebo obvinili. A i kdyby to tak bylo, do dnešního dne nejsou známy žádné podrobnosti.

Přesto už stihl vzniknout otevřený dopis požadující děkanovo odstoupení. Je na něm hezkých pár desítek jmen. Všechno samí uvědomělí mladí lidé, kteří už děkana nechtějí. Proč ho nechtějí? Protože nic neřekl, nic neudělal, jen tam byl. První dopis vysokoškolsky vzdělávané mládeže, která chce odvolat děkana, protože je prostě sere. Nic jiného se nestalo.

Takhle nějak vypadaly hony na čarodějnice, že? Byla v blbý čas na blbém místě.

Znovu opakuji, nezaznamenal jsem, že by Ševčíka z něčeho obvinili, natož aby ho za něco odsoudili před nezávislým soudem. Chtějí ho odvolat za to, že tam byl a protože svými názory narušuje jejich ubohou mileniální rovnováhu.

Samozřejmě nestačil jen dopis, oni dneska dokonce budou demonstrovat. Já se tam snad pojedu podívat, protože tohle je nový level protestování. Ty projevy, to bude stát za to. Děkane odstup, ty hajzle jeden, protože jsi nic neudělal, nikde jsi nemluvil, nezpůsobil jsi žádnou škodu, jen ses šmejde nechal přitlačit k zábradlí od policejní gumy a u toho tě vyfotili. Ta fotka konečně ukázala, jaký jsi zmetek a i když jsi před zákonem úplně stejně čistý jako včera, odstup satane!

Soudruh rektor Petr Dvořák si také smočil a chce akademickému senátu navrhnout Ševčíkovo odvolání. Doufám, že to udělá písemně a zdůvodnění se dostane na veřejnost. To bude jak z Rudého práva roku 1950. Protože Ševčík byl u muzea, musí být odvolán. Nebo tam fakt napíšou, že jim vadí Ševčíkovy názory? Jako to udělali v tom otevřeném dopise? U milených Jálů to chápu, jsou mladí a blbí až na půdu, ale tohle pánům profesorům přeju. Leckdo z nich ještě předchozí režim zažil. A teď si ho na Ekonomické fakultě zase pěkně obnoví. Vyhodit člověka za to, že někde byl.

Páni akademici, přeji vám hluboký a trvalý zážitek, toto rozhodování se vám vpálí hodně hluboko… Bude to na úrovni podpisu Anticharty, za kterou se pak různí Svěráci stydí dodnes a snaží se svou hanbu zahalit do moralizovaného komunistobijectví… Tak hrdinně bojovali proti KSČM, až si na Hrad zvolili komunistického rozvědčíka, který byl v režimních strukturách zaháčkován naprosto dokonale a ještě to po volbách drze přiznal.

Až se jednou režim otočí a z vás budou největší bijci dnešní demokratury, tak víme proč. Protože nikdy ze sebe nesmyjete tu hanbu, kterou budete muset brzy podepsat a do konce života ji budete schovávat za horlivé posluhování nové době. Stejně jako vaši předchůdci nejprve pěkně kolaborovali s komunisty a pak, když už to nebylo nebezpečné, byli největší bojovníci proti krotké a neškodné KSČM.

Chce se mi blejt, velebnosti.

Takže se všichni dívejte. Urválci se dneska sejdou a pěkně na veřejnosti budou demonstrovat za to, že Ševčík byl u muzea a musí za to být příkladně potrestán. Dívejte se, jaké máme rektory a akademiky. Dívejte se, jestli se mezi nimi najde někdo statečný, ale silně o tom pochybuju. Dívejte se na naše elity. Ty nejelitnější ze všech. Dívejte se na naší revoluční mládež. Tohle je budoucnost, kterou nám připravují.

Vy, co nechápete, proti čemu jsme v sobotu protestovali, podívejte se na přímý přenost z dnešní studentské demonstrace proti Ševčíkovi. Nepochybuji o tom, že tam budou štáby všech televizí a hlavní řečníci budou mít možnost se vyjádřit i v České televizi.

K tomu nebude vůbec nutné něco dodávat. Oni nám to ve svých projevech řeknou sami. Podívejte se pak na výstupy z jednání akademického senátu a rektora. Všechno se od nich dozvíte. Ta mravní bída z toho přímo stříká.

A to říkám jako člověk, který by Ševčíkovi do očí vmetl, že tam blbec neměl lézt.

Jdu věnovat ředkvičkám.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (358 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

ža při cvičení ua armády u běloruských hranic měli ukrajinci na některých tancích namalované válečné znaky hitlerovské armády - vyfotil a zveřejnil to Reuters, takže těžko zpochybnit. UA musela přiznat, bláboly o "pochybení jednotlivců" atd - ale výživná je ta diskuse pod tím - např to nevadí, že jsou to náckové, hlavně ať zabijí ty russáky. To je už čistokrevná ukrajinizace části Čechů - relativizace nacistických válečných zločinů až k jejich adoraci. Mám takový pocit, že se blíží pěkný průser.

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

Též jsem četla o "pochybení jednotlivců":-)
Oni jim chybují, ale poměrně často...
A bohužel u nás tady také...

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Provokace v zóně plné napětí pokračují. Po figuríně oběšeného ruského vojáka vyvěsili ukrajinští pohraničníci na hranicích s Běloruskem historickou vlajku, kterou Lukašenkův režim zakázal.

Článek
Záběry ukrajinských pohraničníků, kteří nesou ukrajinskou a zakázanou bílo-červeno-bílou běloruskou vlajku, v úterý večer zveřejnila například běloruská opoziční stanice Belsat financovaná polskou vládou. Strážci hranic pak obě zástavy vyvěsili na stožáru na dohled běloruským kolegům.

Nejde o první provokaci z ukrajinské strany. Běloruská pohraniční stráž si například tento týden stěžovala na figurínu oběšeného ruského vojáka na hranici.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-video-ukrajinci-vyvesili-…-
hranicich-s-beloruskem-zakazanou-vlajku-227810#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=VmKz3kwoQlS-202303151408&dop_id=227810&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest221_linky_v_boxiku_mobilu_varAA&utm_medium=z-boxi

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Bělorusko umožnilo Rusku použít jejich území pro útok na Ukrajinu.

V kontextu tohoto faktu je fňukání nad vlajkou nebo figurínou oběšence směšné.

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

To je neuvěřitelné. Rusko na Ukrajině ničí města, zabíjí vojáky a civilisty, raketama ostřeluje elektrárny, Ukrajinci se snaží svou zemi ubránit a některým lidem co to sledují z tepla domova vadí provokace této bránicí se země s figurínou a vlajkou na hranicích státu, ze kterého ta agrese taky přišla.
To je na medaili od Putina, Itkico. Tuhle relativizaci, tohle choré myšlení předvádí už léta Putin a jeho okolí a teď to máme i u nás. Jejich propaganda přesně tohle potřebuje zasít do hlav co nejvíc lidí. A je to velmi účinné, koukám.

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

Ještě vám dám šanci, než nad váma zlomín hůl úplně. Je to test, zda jste při smyslech, nebo je to s váma beznadějné.
Dobře si prohlédněte až do konce video na tomto odkazu: https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ukrajinsky-zajatec-zast…
Co je správně:
a) ten ukrajinský nacista na videu svým výrokem "Sláva Ukrajině" vyprovokoval pravděpodobně ruské vojáky ke spravedlivému trestu
b) pravděpodobně ruští ozbrojenci zavraždili neozbrojeného pravděpodobně ukrajinského vojáka
c) je mi to jedno

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

Chudáci Bělorusové, jak je ti Ukrajinci týrají. Bělorusové sice přenechali svoje území rusům, kteří jej využívaí jako základnu pro vraždění Ukrajinců, ale běda, pokud jim u hranic vyvěsí vlajku svobodného Běloruska nebo figurínu oběšeného ruského fašouna.

Pak se divte, že jste právem označováni za ruskou pátou kolonu.

Průměrný počet slepic: 2.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlák zřejmě nechápe nebo nechce chápat, jakým způsobem funguje akademická samospráva na vysokých školách. Jejím základem je akademický senát, který je něco jako parlament dané vysoké školy. Jeho část je volena pedagogy školy, část studenty. Svůj akademický senát mají celé vysoké školy i falkulty každá samostatně. Tedy něco jako parlament ČR a krajská zastupitelstva. V čele fakulty stojí děkan, v čele celé vysoké školy rektor. A teď to důležité: dle zákona je děkan jmenován a odvoláván na návrh fakultního akademického senátu rektorem. Akademická obec si tedy prostřednictvím svých volených zástupců vybírá, kdy bude stát v čele fakulty. Má právo požadovat jmenování určité osoby, stejně tak její odvolání, pokud se rozhodne, že daný člověk už není jejich správným reprezentantem.

Děkan Ševčík je ve volené funkci, ze které může být odvolán. Část jeho voličů usoudila, že je třeba ho odvolat a vyjádřila dnes tento názor na demonstraci. Vidlák jim však toto jejich právo chce upřít. Vidlák sice může demonstrovat proti vládě a požadovat po svých zástupcích její výměnu, to samé právo však upírá studentům směrem k jejich voleným zástupcům na fakultě. Toto je vidlácká představa demokracie. Já mohu demostrovat, ale ti pobláznění studetnti ne. Mají držet ústa a krok, usmrkanci. Ještě aby tak nám, dospělým, zkoušeli mluvit do toho, kdo povede jejich fakultu.

Argument, že jsou důvody pro odvolání Ševčíka špatné, je lichý. Já také nesoughlasím s argumenty Vidláka pro odstoupení vlády. Je tu však jeden rozdíl: premiér Fiala je i mým reprezentantem, mám tedy stejné právo jako Vidlák požadovat jeho odvolání/setrvání ve funkci. Děkan Ševčík však vidlákovým reprezentantem není (není mi nic známo o tom, že by byl Vidlák na stará kolena studentem VŠE). Vidlákovi rady, zda má či nemá být Ševčík odvolán a zda se za to má či nemá demonstrovat, jsou na úrovni toho, jako kdyby se ukrajinský či třeba německý občan vyjadřoval k tomu, kdo má být našim premiérem a zda Vidlák může či nemůže demonstrovat na Václaváku.

Chcete demokracii pro sebe, dopřejte ji i jiným, i když jsou mladší než vy.

P.S.: podrobnosti o samosprávě na VŠ, akademickém senátu a děkanech si můžete přečíst například zde:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Akademick%C3%BD_sen%C3%A1t
https://cs.wikipedia.org/wiki/D%C4%9Bkan

Průměrný počet slepic: 2.3 (12 hlasů)

Rudánku, já Vás přímo žeru. Chytrý jste jak rádio, víc než brouk Pytlík. Takové encyklopedické znalosti... Ke všemu se vyjadřujete. Kam na to chodíte? Na Wikipedii asi ne. Já bych za tím viděl týmovou práci vnitra 😀

Průměrný počet slepic: 3.4 (11 hlasů)

In reply to by DuNa (neověřeno)

Trvalý odkaz

Stále více a více oblíben. Neb, jak sleduji, množství a aktivita "nasazených" se stále zvyšuje.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Jak se zvyšuje frekvence lží, tak se zvyšuje i počet lidí, kteří si jich všímají.

Představa, že by zde byli nasazeni placení účastníci diskuzí mi přijde nepravděpodobná.

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

Možná byl za studií členem AS? Na tom není nic zvláštního.

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

NuDo, s tím, jak to chodí na akademické půdě mám, narozdíl od vás, mnohaletou osobní zkušenost. Možná vás to překvapí, na tento krátký vhled do akademického světa, jehož cílem je Vidlákovi vysvětlit, oč zde vlastně běží, stačí člověku, který se doma nudí v posteli s chřipkou, pár minut. Týmová práce MV netřeba ;-). Odkazy na wikipedii zdejšímu publiku usnadňuji práci, pokud by si má tvrzení chtěli ověřit.

Jelikož jste se vydal cestou osobního útoku předpokládám, že po faktické stráce žádné protiargumenty nemáte. Beru tedy váš komentář jako faktický souhlas a kompliment (včetně té týmové práce).

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

Pro brouka Pytlíka protiargument použít nejde. Brouk je přímo renesanční osobnost. Ta mnohaletá zkušenost se holt pozná. Jaké další krycí jméno používáte?

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Dnes se v alejích zas urodilo:-), řečeno poněkud eufemicky...
Stačí to přehlédnout a dost:-)

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Tu "studentskou" demonstraci za odvolání Ševčíka pořádala svazácká slepice která tam ale vůbec nestuduje a ani nestudovala.
Stážistka od Fialy, fanynka Nerudové, Karolína Nodesová ;o))

Průměrný počet slepic: 4 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Jo, věnuj se raději ředkvičkám. To ti bude asi sedět víc. Ještě se u toho objímej s Vrabelem a přiberte si Rajchla a jeho vychytralý kamarády. Třeba ti poradí, jak někoho hezky napálit a rozšířit si polnosti. Naivita tohodle chasníka fakt nezná mezí.

Průměrný počet slepic: 3 (12 hlasů)

Ale. Notak. Jardo klídek. Už Vám tečou nervy. Zkuste dechová cvičení. Mně to pomáhá.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

www.facebook.com/www.MatoušBulir.cz - cca třetí video od shora je jeho videovzkaz konkrétně pro Cempera a Zdechovského i jeho vyjádření se k posílání prachů a další pomoci na UA z ČR. Bojuje na Ukrajině. Dost výživné.

Průměrný počet slepic: 3.1 (7 hlasů)

Myslím, že pan pohádkář Bulíř nějakou dobu nic nového nenatočí...

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Cempera znám jako někoho, kdo se rád schovává , jen ze svého kanclu vysílá nějaká všeliká hodnocení, ani tak tak faktografická, spíše ideologická.Několikrát byl přímo nachytán, že říká bludy a musel se omlouvat. Znám jediné jeho veřejné vystoupení, kde nemluvil sám, ale byl vystaven mírné konfrontaci a nepříjemným dotazům a vyšel z toho dost blbě. Jako muž je vzhledově takový - žádný v lepším případě, dost zadrhává. Takže nějaké to posílení jeho ega podivně získanou mocí osočováním jiných z bezpečí svého kanclu je u něj asi dost potřebné.** Zdechovský byl svého času vrchní udavač ČR do Bruselu, je to lidovec, tedy člen strany, která tu 40 let spoluvládla spolu s komunisty a po 89tém se náhle stala komunistobijci a od té doby se její "charakter" příliš nezměnil. Jeho korupční skandál jako europoslance - Bahrajn, je sice cíleně u nás zamlčován,ale ví se o něm. Vykrucoval se z toho mimořádně blbě, mimořádně trapně a dost slizce. Nyní se on i další euposlanci bijí za to, aby byl upraven zákon, kterými jsou vyjmutí poslanci, soudci a další konkrétní profese z mobilizační povinnosti - eu poslanci tam nejsou. Takže moc tlačí na změnu zákona, aby také nemohli být mobilizováni - a tento člověk se pak "pro lidi" vyfotí v maskáčích, třímajíc zbraň, :)) - zřejmě výzvy pro "ty ostatní", aby se nebránili poslání do mlýnku na maso. **Shrnuto - Cemper i Zdechovský, kteří tvrdí že Bulíř je pohádkář, jsou pro mne nevěrohodní lidé. Bulíře neznám, ale to, co popisuje, celkem odpovídá reálu - zbraně a prachy posílané na UA se zaseknou na západní UA a v Kyjevě, kde žádná válka není, a tam, kde ta válka je a kde to potřebují, nedorazí skoro nic. **Jak říkám - uvidíme, zda kecá, čas ukáže - jako vždy a vše.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by synapse (neověřeno)

Trvalý odkaz

chce říci, že jeho kolegové už si ho vzali do prádla tak, aby již netočil.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

In reply to by synapse (neověřeno)

Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

rika, ze na demonstraci nebyl, ze sel jen okolo z rodinneho obeda. Pritom na videu Olivie Zizkove demonstruje v davu s dalsimi. Jak pise politik Sterzik: dneska ma mobil kazdy a nic se neutaji. Mit za dekana lhare to opravdu nechces!

Průměrný počet slepic: 2.8 (13 hlasů)

In reply to by Antonin Kuzicka (neověřeno)

Trvalý odkaz

... nic se neutají. Mít za premiéra a prezidenta lháře to opravdu nechceš. Zameť si před vlastním morálním prahem, neřeš děkany, ale ty dva šašky...

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

In reply to by DuNa (neověřeno)

Trvalý odkaz

a to, jak moc jste mimo, je vas limit. Svym zpusobem je mi pana Sterzika lito - tolik energie vlozit do projektu, plneho omezencu, zabednencu a hlupaku.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Oni se ti omezenci lépe ovládají. Bohužel pro pana Sterzika, pastýřem nebude on, ale pan právník. Pan Sterzik je sice jako jednooký králem mezi tím stádem slepců, ale pan právník vidí na obě oči. A dobře!

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Dala jsem sem ráno odkaz na "Petice". Jen ze zevědavosti jsem to tam prohlédla, jsou tam PRO Ševčíka 2 petice. Zatímco petice pro něj má asi 30 tis. podpisů od včera t.j. za 2 dny (+na FB přes 35 tis.) + druhá petice pro něj kol. 3 tis., petice PROTI němu zveřejněná v říjnu 2022, tam měla po půl roce 333 podpisů.

Ale co je povzbudivé - stačí nahlédnout na komentáře, proč podepisují :

Cituji:
"- Komunistický prase!
- Podepisují, protože stydím se, že děkan mě alma mater podporuje okupaci mého domovu terroruskem.
- Rusi už tu byli....
- Je to rudý, bezcharakterní lempl,...
- souhlasim s jeho odvolanim. povazuji ho za proruskeho trola.....
- Rusácký kolaborant nemá na škole co dělat.....
- Pan Ševčík hájí zájmy imperialistického Ruska.....
- Tvoří 5. kolonu putinovského Ruska.....
- Podepisuji, protože nemohu mlčet tváří v tvář zjevným lžím a zlu, které z nich vyplývají
- Je pro mne nepřijatelné, aby i nadále bývalý komunisté manipulovali naši společnost a podporovali ruské zájmy v naší zemi, tato činnost dle mého hraničí s vlastizradou ...
- Jsem absolventem VŠE a uráží mě, že tento nekompetentní a narcistní člověk může být děkanem.."
Konec citací.

Není tam jediný, kultivovaně a slušně vyjádřený rozumný důvod - kdo má zájem:
https://www.petice.com/signatures_with_comments.php?petition_id=374834

Autorem Petice je Marcela Tomšů

Tohle prosím jsou argumenty údajných absolventů prý "jejich Alma Mater" :-)
Když pominu "myšlenkovou bohatost" (všichni myslí stejně), tak za povšimnutí stojí i gramatika, sloh i "barevnost a pestrost vyjadřování".
Kdyby tihle měli být produktem VŠE , tak Ševčík je pro školu nejmenší problém. Museli by ji zavřít celou!

A vůbec - nepřipomíná vám to něco? Vždyť to jsou naprosto stejné výrazy (nejen výrazy), jako tady. Ono těch chvilkařů zas tolik nebude, když pořád stejní "vzdělanci" obhospodařujjí všechny weby. A nebo mají neplodnou, línou nápovědu, která jim všem napovídá stejně :-) na úrovni Šafra a Novotného.
Už zas jsem optimista, protože takováhle stupidita přece nikdy nemůže vyhrát už z principu.... bude to chvíli trvat, ale "máme to v kapse"! :-)

Dobrou noc

Průměrný počet slepic: 4 (12 hlasů)

naprosté absence logiky, častého pocitu ublížení vedoucímu ke stížnostem na fiktivní osobní útoky, jak si začnou povídat sami se sebou když my nereagujeme, stejné nesmysly píší znovu jako nové vlákno, své zcela chybné výroky berou jako objektivně pravdivé ukončení diskuse. Zajímalo by mne, zda je chyba v manuálu nebo ve výchově. Po tom samolibém arogantním vyjetí na včelčino vzdělání včera večer se začíném obávat, že je chyba v systému, že si opravdu myslejí jak jsou geniální. No probuzení bude krušné.

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Namísto pravice - levice se už jasně začíná rýsovat nové dělení - hlupáci a ostatní. Hlupáci jak vidím, pro zařazení nemusí dělat vůbec nic, stačí jim jen se přirozeně projevit. Nikdy nebyli tak viditelní, dnes vylézají sami jak štíři. Nevěřila bych, že mi někdy udělá radost číst tak zhutněné blbství.

To o včelce jsem včera asi nečetla, ale nebyl to Ruda? Ten je tedy dnes fakt výživný. On asi neví, že vzděláním se člověk nechlubí, to se projevuje samo (pokud existuje). A u něj tedy nic moc - viz včera barvy naší vlajky, předtím OH... Nj. dřív to byl papír, dnes internet musí holt snést všechno, my na štěstí nemusíme. U nás se říká - vytahuje se jak kšandy, tak jen aby mu nepraskly. Ale jestli je ve věku Vidláka tak už to mládím nebude, to bude jiná porucha :-)
Už zas musím končit, tak dobrou noc :-)

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Tymákovane, to je tedy síla. Vždyť to říkám - nemusí dělat vůbec nic, stačí se projevit přirozeně. Možná ještě něco mají všichni společného - naprostou absenci studu. Ale líbí se mi, jak už jste si přece jen trochu jistější v úsudku :-) Tak se mějte

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Tymákovane, když Vás tady tak vidím, a nahoře paní Alice zmiňuje barvy vlajky, stále ještě hodáte nosit trikoloru v ruském provedení? Promiňte, nechci Vás urazit, jen mi jde o to, jestli jste četl moje zdůvodnění, proč si myslím, že je správné pořadí bílá, červená, modrá? Budu rád, pokud odpovíte, to hledání mi včera dalo vcelku práci.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Od nás vyžadujete přesné vyjadřování, ale s našimi výroky nakládáte tak volně, že je to podle mého za hranou překrucování. Potom se nedivte, že ve Vaší křivé optice je každý podporovatel Ruska. Já NIKDE a NIKDY nenapsal, že hodlám nosit trikoloru v ruském provedení. Já dokonce ani nepsal, že chci nosit československou trikoloru s modrou uprostřed.
Co se Vaší otázku týče, tak četl, nesouhlasím. To je ten problém s důkazy na internetu, kdokoli napíše cokoli. Já si to nejen pamatuji, ale asi před půl rokem jsem to z úplně jiného důvodu ( státní znak kvůli historii sportovních dresů ) hledal a tam bylo dokonce že první trikolora měla modrý proužek užší. Já věřím více autorisovaným knihám, pokusím se podívat až to pújde.
Jinak věřím, že jste hledal hodně, to je opět ten problém internetu, ale zkuste se ještě podívat jednou, třeba zjistíte, že ta trikolora není jen ruská a stará československá.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Dobře. Měl jsem pocit, že jste psal, že na sebe trikoloru s dle Vás komunistickým pořadím barev nevezmete. Z toho jsem pochopil, že trikoloru nosíte s modrou uprostřed. Asi jste to tedy myslel jinak. Nebudu to ani v diskuzi hledat, jen bychom zbytečně obraceli sem a tam něco, nad čím se zjevně neshodneme. Vidím, že ani odkaz na zákon z roku 1920 s tím nic neudělá. Dobře, každý to vidíme jinak. V každám případě, děkuji za korektní diskuzi.

Zatím bez slepic

In reply to by Alice (neověřeno)

Trvalý odkaz

Eufemistické floskulování vám Alice moc nejde, zkuste ty potřeby. Napište v prvním bodě čeho si nejvíce ceníte aby bylo pro všechny a tak můžete pokračovat sestupkou až po levný plyn nebo zadarmo elektřinu. Gdyby se teho chytil Vidlák, mohlo by se to sečítat každej měsíc, šak se nemusej furt jen počítat nakradený bankocetle, no ni?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

proč jej tam nechtějí - odpověď - byl to komunista- dotaz a Petr Pavel jako bývalý komunista vám také vadí? Odpověď - whataboutismus :))))))))))))))))okamžitá asociace s místním Jarinem - přesně stejný postup - když nemohl obhájit neobhajitelné ( např agrese Ruska je špatná - a jaké jsou tedy agrese usa a spol - Írák, Libye, Syrie atd atd - vykřikl - whataboutismus ). Takže oni asi nějaká ta společná školení mají - třeba tomu říkají školení mediální gramotnosti, nebo kritického myšlení a mají tam takovéto nalejvárny jak se vykroutit při obhajování neobhajitelného. Ale jak ti vyškolenci mají stejné postupy jak přes kopírák, tak to začíná vypadat dost komicky. . ** Na tom demonstrujícím s "whataboutismem" bylo vidět, jak je na sebe pyšný, jak to bravurně zvládl a ještě ukázal, jak je chytrý a jak zná ta cizí slova :) - bylo mi za něj nesmírně trapně. Vysokoškolák.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

cítit vysokoškoláci když se objevili ADKři. Obávám se, že u některých obskurních oboru a "universit" dnes je to možná totéž.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Cizí slovo - jsou světoví. Možná je to naučili nazpaměť a oni ani neví, co to znamená. A hlavně - všechno za to slovo můžou schovat.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Alice (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak už?? .." všechno za to slovo můžou schovat." Muheeee

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Možná by vám přišel vhod P.Taubinger, ale potřeby sou moje patenty, né CML. :-)
https://www.svobodny-vysilac.cz/2023-03-09-p-taubinger_57_zeitgeist_zme…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I've been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, http://clients1.google.es/url?q=https%3A%2F%2Ftotomecca.com%2F
and I'm really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks :D

Zatím bez slepic