A proto nikdy nevyhrajeme

Autor

Jak je to dlouho? Jasně, stalo se to minulou sobotu. To měl Jindra Rajchl demonstraci, která podle majnstrýmu vůbec nic neznamenala, nic nedokázala, byla jen marginálním setkáním proruských sil, což dokázalo oněch dvacet blbců na schodech Národního muzea… Byla tak nezajímvá že i prezident PePa řekl, že se tímto signálem vůbec není třeba zabývat a náš premiér Petro Ihorovič Fialenko to ani nekomentoval, že to hovoří samo za sebe a náš hluboce mravní a počestný ministr vnitra, který nejede v žádné korupční kauze prohlásil, že s demonstranty nebude mít slitování.

Do minulé soboty byl univerzálním zlem Láďa Vrabel. Alespoň takhle mi to vysvětlilo těch několik posledních líbodémo kamarádů, kteří jsou ochotni se mnou mluvit a alespoň mi vyjádřit morální rozhořčení, když už nic jiného. Nekecám… oni si prostě v novinách přečetli, že Láďa Vrabel je placený z Ruska a je naprosto démonicky strašidelný, je největším nebezpečím pro naší demokracii a vůbec je zapotřebí s ním zatočit. Vlastně se nejvíc divili tomu, že ještě běhá na svobodě a netěží už dávno v Jáchymově uran.

A pak přišla henta demonstrace a šup, není to Láďa Vrabel, je to Jindra Rajchl. Do té doby nikoho nezajímal, ale když přivedl na Václavák sto tisíc lidí, tak to už je jiná. Majnstrým přepnul, Vrabel je zapomenut a od neděle se národu zcela pravdomluvně vysvětluje, že Rajchl je ještě mnohem větší zlo než Vrabel. Článek stíhá článek, analýza stíhá analýzu, jeden politolog za druhé vysvětlují, jak nebezpečné to je, soudruh Šarapatka by mu také nejraději dal do ruky majzlík a kladívko a poslal ho do Buchenwaldu.

Já k tomu mám tři poznámky:

Jednak vidíte moc velkých médií. Od září tlačí do lidí o překot, že Vrabel je zlo, varují před ním, líčí ho jako arcisatana a libtardi tomu věří. Takhle to funguje. Prostě si sami nic nepřečtou, sami se nepídí, jen si otevřou Respekt a tam to všechno je. A kdyby to nestačilo, Jakub Železný jim to vysvětlí z obrazovky. A pak najednou šup… Vrabel přestal existovat a vynořil se Rajchl. Doteď zloduch nebyl, doteď byl jen pro smích, doteď nikdo nevěděl, co dělá a čím je… to jsme věděli jen my na Alternativě. Ale teď udělal demonstraci, ukázal, co za ním reálně stojí a ejhle… král je mrtev, ať žije král.

Zadruhé musím Jindrovi pogratulovat. Nic tak nevypovídá o jeho skutečném dosahu, jako to, že mu teď všichni přimalovávají čertovo kopyto a ozlomkrk hledají nějakou špínu, kterou by na něj použili. Vrchní PePa sice tvrdil, že to není důležité, ale ve skutečnosti všichni majnstrýmoví nedělají dnem i nocí nic jiného, než nastavují hnojomety směr PRO. Všechny jejich podpůrné struktury teď pracují na tři směny a hledají jakýkoliv hřích. Rychle, rychle… na faktech nezáleží, na pravdě nezáleží, na ničem nezáleží, záleží jen na titulku v novinách.

No a zatřetí musím konstatovat, že na Alternativě se také nic nezměnilo. Sice nám Česká televize lže, že kvůli tomu uděláme stotisícovou demonstraci, sice nás neskutečně štve, jak informují Novinky a Seznam zprávy, že jsme ochotni přijet do Práglu a hulákat, sice nás neskutečně žere ta jednotná fronta politických neziskovek, médií i Pětikolky, ale když teď spojí Rajchla a jakési pozemky, tak je to jako slovo Boží.

A už se ozývají první škodolibí, kteří si užívají, že Jindříšek má utrum. Najednou jim vůbec nevadí, že to o něm říkají ti stejní, kterým jinak nevěří ani dobrý den. Všimněte si, Rajchl politicky nic nepokazil. Svolal demonstraci srovnatelnou s třetím zářím. Dal dohromady skutečně efektivní organizační tým. Ohlásil nátlakové akce, udělal to, co měl už dávno udělat Láďa Vrabel. Udělal to, na co všichni čekali. Nezazdil to mnohaměsíčním hemžením a sněním o něčem, co se prostě nestane. Neudělal ze sto tisíc lidí třetinu a méně.

Láďovi Vrabelovi jsem nikdy ani slovem nezalíval to, co o něm psal majnstrým. Kritizoval jsem ho, že projebává důvěru lidí. Kritizoval jsem ho, že ve skutečnosti nemá žádný použitelný plán. Pokud jsem zmínil jeho dluhy, tak jen v tom směru, že zadlužený Láďa Vrabel dokáže svolat větší demonstraci než extrémně bohatý Středula i bývalý premiér Paroubek. Nikdy mě nezajímalo, co o něm říkají na Novinkách.

Teď je na řadě Jindra Rajchl. Bude svlečen z kůže, bude na něj vytaženo i to, co neudělal, protože takhle to funguje. Podívejte na našeho Andreje. Deset let jim vydrželo ho popotahovat za Čapí hnízdo. Deset let mu to bralo voliče, deset let si ho brali do huby, aby ho nakonec soud osvobodil. Důsledky zažíváte dnes a denně na vlastní kůži. Prezident valorizace podepíše a podepíše i to zdvojnásobení daně z nemovitosti. Podepíše i ty emisní povolenky a vůbec všechno, nač si vzpomenete. Proč? Protože nadkritické množství lidí uvěřilo Čapímu hnízdu a neustálému opakování z majnstrýmu, že Andrejko je šestým členem Pětikolky.

Teď nás čeká to samé z Rajchlem. A vzhledem k tomu, jak si leckdo užívá špínu, kterou na něj naši pravdomluvní novináři kydají, tak musím bohužel konstatovat, že se nic nezměnilo a po zásluze prohrajeme i další volby. Proč? Protože když jde o špínu na naše lidi, tak jsou Novinky jako slovo Boží a vůbec nezáleží na tom, že se do čela konečně dostal lídr, který umí. Stačí nakydat hnůj a smrad prostě zvítězí.

Kdyby ten Jindra alespoň něco spáchal proti naší věci. Kdyby nějak zradil Alternativu, kdyby se postavil proti nám, nebo tak něco. Ale nic takového se nestalo. Velká média prostě jedou stokrát opakovanou taktiku, která bohužel stokrát vyšla, protože jsme byli stokrát blbí.

Vidlácky se směju… asi tak stejně, jako kdyby sedlák vypřáhl z pluhu toho nejlepšího koně, protože je postříkaný blátem. Jako kdyby si zápasník uřízl pravou ruku, protože na ní má tetování, z doby, kdy byl mladej a blbej. Jako bychom ze závodu vyřadili nejlepšího borce, pro dávné podezření z braní dopingu.

Fakt se směju… ještě chvíli to takhle bude pokrčovat a budu první, kdo od Alternativy odejde k Líbodémo… Ne z přesvědčení… ale abych sakra taky někdy byl na vítězné straně. Jak dlouho ještě bude naše lídry bavit, dělat kupu práce, aby je pak odkopli jejich vlastní lidé?

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (330 hlasů)

Komentáře

Vidlák samozřejmě ví, že jich tam nebylo 100 000. Viděl Vrábelovi demonstrace, viděl tuto a je mu jasné, že jich teď bylo o něco méně. Jenže teď zrovna věří ve svatého Rajchla, tak to musí tvrdit. Až si najde jiného svatého, bude mít u Vidláka zase největší demonstrace tento.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Smůla. Politika ti nejde. Věnuj se kotlům, legu a ředkvičkám. Každý máme svůj limit. Já taky neuběhnu maratón.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

Bambula, ty máš fakt, svůj limit, napsals, to sám, ani nemusíš nikoho moc přesvědčovat.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

"Známí mu říkají Jindra, fotbalové hnutí Haškův princ a kritici zase Chvalovského sluha."
"Má za sebou podivnou fotbalovou minulost plnou vazeb na kontroverzní osoby jako František Chvalovský, Aleš Hušák nebo Roman Berbr."
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/jindrich-rajchl-demonstrace-blsany…

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Nečekaný objev v lánské kauze. Balák podepsal dlužní úpis
LUKÁŠ VALÁŠEK, ADÉLA JELÍNKOVÁ

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

organizovat odbory - za organizování protestů je nikdo nemůže dehonestovat a připisovat jim nějaké úmysly zviditelnění se a uchvácení politické moci - protože to mají jaksi v popisu své práce. Odbory, jako organizaci, nemohou najatí pisálkové zničit, protože jako organizace je de facto nenapadnutelná. Pod odbory by to byla tak politicky neutrální demonstrace, že by tam byli ochotni jít lidé s naprosto odlišnými politickými preferencemi. Tato doba je přesně taková, která opravňuje existenci odborů a to, že jsou placené. Za největší prase v současné době považuji Středulu a jím vedené odbory jsou ostudou odborů v Evropě.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Navrhuji pod ukrajinskou vlajkou na Muzeu zřídit MUZEUM UKRAJINSKÉ TOTALITY.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

Jen založení MUZEA UKRAJINKÉ TOTALITY pod vlajkou přiměje vedení muzea vlajku stáhnout.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Včera jsem Vám nestihl odpovědět. (Napsal uživatel synapse (neověřeno) dne Čt, 16. 03. 2023, 17:11)
Ať se vám to líbí nebo ne, Sovětský svaz byl výtvorem ruského imperialismu.
Představa, že bylo hodné Rusko, které očaroval zlý Sovětský svaz a pak zase zmiznul, patří do říše pohádek.
To, že ve vedení SSSR byli také Ukrajinci je irelevelantní.
Říká vám něco George Kennan a jeho tzv. dlouhý telegram? Ten to vystih.

P.S.
Vy jste za normalizace nešel k volbám?
Respekt.

Průměrný počet slepic: 2.3 (6 hlasů)

In reply to by Vlastenec (neověřeno)

Trvalý odkaz

S tím, co píšete se dá souhlasit. Jen to není úplné. Všechny státy, pokud byly dostatečně silné měly imperiální choutky. Co například Velká Británie, Mongolsko, Francie, Španělsko, Portugalsko, Japonsko, Německo. USA není výjimkou, spíš naopak. Vznik tohoto státního útvaru začal tím, že přistěhovalci povraždili většinu původních obyvatel a na práci si kupovali černé otroky. Další imperiální výboje si snad najdete sám je jich mnoho.

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

In reply to by Vlastenec (neověřeno)

Trvalý odkaz

volbám chodil?
Já teda nevím, jak kdo, ale mne soudruzi přišli prosit, abych nikam nelezl.
Občas se i stalo, že nám soudruh předseda okrskové komise koupil flašku, abychom seděli doma, protože hospody u nás o volbách zavírali.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

Fákt jóó. Ste musel bejt teda zvíře. Muheeeeee

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by Vlastenec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Typicky rusky imperialisti , pribehli do Ruska ze zapadu , do Ruska kde desitky let nezili s pytlema penez , aby ,samozrejme rusky imperializovali , Trockij, Sverdlov , Dzerdzinskij, litevci,lotyssi Dzugasvili , Jagoda, Jezov ,Bucharin ,Kaganovich samej typickej imperializacni rus jako poleno ,
Chruscev nejmocnejsi v SSSR uplne irelevantni..
Za nimi typicky rusky imperialisti a bankeri a jejich zlato z Usa a Londyn City. Vsecko finanovali..Typicky rusky imperialisti , taky zijici na zapade..
Kde sou prachy tam zustavali..Aby bylo na revoluci.
Vsecko vystizeny..Uplne. Komu by se tohle nelibilo..
Chteli svrhavat bohace ,krale a cisare a jejich rezimy , tak si delali ty jejich sjezdy prave v Londyne, u bohacu , u nas v Praze kde vlad cisar a voni bohaci a cisarove a kralove ty bolsevicky sjezdy nejen povolovali , navic podporovali..
Tak se velky davy v pohodli pozvanych hostu, bolseviku , neskryvane nenavidejici vyse uvedene na sjezdech kuli pikle jak je prave takovy parazity co nejdriv svrhnout a nasilim vyhladit a zabijet..
Komu by se tohle nelibilo...

Zatím bez slepic

In reply to by Vlastenec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Typicky rusky imperialisti , pribehli do Ruska ze zapadu , do Ruska kde desitky let nezili s pytlema penez , aby ,samozrejme rusky imperializovali , Trockij, Sverdlov , Dzerdzinskij, litevci,lotyssi Dzugasvili , Jagoda, Jezov ,Bucharin ,Kaganovich samej typickej imperializacni rus jako poleno ,
Chruscev nejmocnejsi v SSSR uplne irelevantni..
Za nimi typicky rusky imperialisti a bankeri a jejich zlato z Usa a Londyn City. Vsecko finanovali..Typicky rusky imperialisti , taky zijici na zapade..
Kde sou prachy tam zustavali..Aby bylo na revoluci.
Vsecko vystizeny..Uplne. Komu by se tohle nelibilo..
Chteli svrhavat bohace ,krale a cisare a jejich rezimy , tak si delali ty jejich sjezdy prave v Londyne, u bohacu , u nas v Praze kde vlad cisar a voni bohaci a cisarove a kralove ty bolsevicky sjezdy nejen povolovali , navic podporovali..
Tak se velky davy v pohodli pozvanych hostu, bolseviku , neskryvane nenavidejici vyse uvedene na sjezdech kuli pikle jak je prave takovy parazity co nejdriv svrhnout a nasilim vyhladit a zabijet..
Komu by se tohle nelibilo...

Zatím bez slepic

Zaroven s tim , si poridili Dolfa ,v Nemecku /ta nahodicka/, kterej ty v Rusku tak nenavidel , ze musel zacit valku a poslat vsechny armady germanu ,aby ty imperialisty co mirumilovne neimperializovali , znicil a vyhladil..

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Včera, 16. 3., tomu bylo 55 let, co Američané vyvraždili vietnamskou vesnici My Lai. O život přišlo na 500 lidí (podle vraždící strany "jen" 300. Masakr (dnes bychom řekli genocida) se Američané snažili ututlat, pak zlehčovat a ospravedlňovat. Vrazi nebyli buď potrestáni vůbec, nebo jen symbolicky, domácím vězením; ovšem s následnou amnestií.

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Masakr_v_My_Lai

https://en.m.wikipedia.org/wiki/M%E1%BB%B9_Lai_massacre

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Toto je samozřejmě hrůza. Podobné věci se bohužel dějí.

Viz. podobný případ v československé armádě - Švédské šance. Zabitých 265 civilistů, většinou žen a dětí. Více než měsíc po konci druhé světové války. Potrestán byl jen jeden člověk a to až několik let po činu. Mezi činem a odsouzením byl dokonce povýšen. Nakonec byl ve vězení jen dva roky a poté byl díky přímluvám komunistických pohlavárů Klementem Gottwaldem amnestován.

Komunisté se také snažili celou věc ututlat. Hrůza. Na tyto hrůzy je nutné nezapomínat.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Masakr_na_%C5%A0v%C3%A9dsk%C3%BDch_%C5%A1…

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Uplynula moc dlouhá doba a lidé už zapomněli, jak se čte mezi řádky, že je třeba hledat pravdu a ne kývat na lži. Kádruje se, špehuje se, vydává se za pravdu to, čemu se rozum vzpírá, naskakuje se na kdejakou blbost, jen když umožní zpochybnit kvality druhého člověka (a vyzdvihnout sám sebe, svůj názor). Navíc kde se vzali tu se vzali.... "morální etaloni" nám zamořili zem. A co je průšvih - mnozí věří absolutně všemu, neorientují se v tom guláši.

Kromě mediální vymývací smršti s sebou nese současný režim i sobectví a absenci vcítění se do druhého. Každý je King, každý ví všechno nejlépe a vděk je prý přežitek. Přitom by stačilo tak málo - poslouchat všechny, kdo mají cíl stejný, za tím si sebevědomě jít a nenechat se znejistit, žádný úspěch se nedostaví přes noc.

Jak dlouho to bude lídry bavit? Dlouho nebude a pokud se ještě vůbec najde někdo další, dopadne stejně. Jak se zachovali k Vrábelovi (teĎ Rajchlovi) tak se povede i dalším. Pro nás je řešením jenom pracovat každý sám na sobě. Protože přiznejme si - spousta lidí jen vykřikne - já jsem to věděl/říkal, a to je pro ně dostatečné "vítězství", pak se zákonitě dostaví rozčarování a příště se nepokračuje, ale začíná znovu.

Ale nebyla bych takový pesimista Vidláku (i když Vám rozumím) - mnohdy se k vítězství dospěje tak nějak překvapivě. Pověstná kapka po kapce.... chce to však trpělivost, ta nám často chybí. Vládci jsou hloupí a zbabělí, dělají chybu za chybou, podle mne nemají šanci vyhrát. Hlavu vzhůru, čas pracuje pro nás.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

In reply to by Alice (neověřeno)

Trvalý odkaz

Alice, napište svých pár potřeb, třeba pět, za keré byste začala fakticky bojovat. Lidi na vás daj. Začněte tedy s tím vy.
Věřím temu, že to nebudou kuchyňské potřeby keré sem furt tahá anča krteček. Ale něco víc, něco bez čeho fakt člověk nemůže být.
Počkám.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Když nebudete mít v almaře težky koulomet jak se chcete dopracovat na vaše osobní potřeby,všecko vám bude ukradeno i vaš toaletní papír a nebudete li chápat obsah vašich zájmú pod Svatým programem PNZ pak bidné zahynete a v rámci Zeleného ůdelu z vás pan ŠWAB da vyrobit ponravy a pujdete do jeho klobás a vuřtu a pak vám ani muj mentor pan docent doktor KRTECEK nepomúze a zustanete Berijovi (toho Berju tu dali vnitraci)s vládními ASvSatanisty sám jako kul v plotě,věřte mi vyznam se v tom co se děje a následují vás múj nejlepsi fujere!
No ni?

Zatím bez slepic

Brzděte. ZLODĚJI, kradou blbońským, přesvědčením. Než se všichni blboni demosgráticky vykvákaj bude konec světa. Nevědí co je PNZ. Ani já ne.
Napište svých deset potřeb pod sebe v bodech aby s tím dalo nějak počítat.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Alice (neověřeno)

Trvalý odkaz

Promiňte Alice, ale jestli máte po tom všem stále ještě potřebu hájit Vrábela, tak to o vaší chápavosti hodně vypovídá.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

slova Karla Kryla - Pochyby

..........
Já hledal cestu pravou a našel útěchu,
že spojit ruce s hlavou povede k úspěchu
však zapomněl jsem nebohý, ač ševce mohu zmlátit,
že verpánek je pětinohý a nesnadno jej zvrátit
zavládl hrobař

Šly ruce s hlavou k čertu, náš názor shodne se,
že hrobař nezná žertu, je vážný z profese
chce diskuzi jen s mrtvými....

Dnes profesor i žák ví, že končí legrace
když hrobař šoupe rakví a čeká ovace
a z vodorovné polohy, že nejsnáze lze vstáti
tak, že se opřeš o nohy a ruka pomáhá ti.
Hlavou pak mysli!

Dobrou noc

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

To mi v proklamaci pana Rajchla o suverenitě chybělo.
Tradičním základem suverenity ve Švýcarsku, je OBECNÍ SHROMÁŽDĚNÍ neboli OBECNÍ SNĚM, německy Gemeindversammlung (Gemeinde = obec, versammeln = shromážit, sejít se), v dialektu Gmäindsversammlig. Koná se zpravidla dvakrát ročně téměř ve všech menších obcích. Přítomné SUVERÉNKY a SUVERÉNI se stávají nejvyšším orgánem obce, průběh jednání řídí Prezidentka nebo Prezident obce (Gemeindepräsident/in). Tato osoba reprezentuje obec navenek, ale není členem obecní rady (Gemeinderat), kterou řídí prezident obecní rady (Gemeinderatspräsident/in).
Obecní sněm schvaluje rozpočet, účetní uzávěrku, významné investice a volí obecní radu (nejčastěji jen obměňuje odstoupivší členy).
Obce mají ve Švýcarsku silné kompetence (podílejí se kupříkladu na výběru daní) a jsou základem třístupňové správy: obec, kanton, federace. Důležitý je přitom PRINCIP SUBSIDIARITY: kompetentní rozhodování na nejnižší možné úrovni.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Myslím si, že to vzniklo z příběhu sou věřitelé, čili spolu spoluvěří, sou věří, sou verén, je jeden sou věřící. Praví švýcaři už dávno museli pochopit, že centrum není jejich, je harpagondechujcký trezor na ukradené majetky z celého světa. Tam dokonce něgdo, jako ručí za to, že něco někomu na nějaký papír nevydá. To si zkusil i bejvalej českej soudruch, kerej pak na to z nějaké nemoci umřel. Zkusil to aji Hitler. Švýcaři nežijou v těch namydlenejch městech, to už dlouho slouží korporátu na praní bankocetlí a odpadky jim tam vynášejí cizáci z chudých zemí, žijou v ústraní, na kopcách v době kamenné. Někerým dovolili si odtáhnout dělo, nebo kulomety ze srandistické vojny, ale vědí, že gdyž vystřelí tak naposled. Voni můžou běhat po ulicích sbírat hlasy jako na podzim, ale stejně se dějou věci jinak, jen to není publikováno a ostatně proč by si švýcaří bechali rozmlátit svojí zlatou klícku, takhle eště můžou dělat nahou honoraci. Gdyby Československo s blbými 15 miliony otroků pustilo sílu do západní Jevropy, tak by z ní nezůstal , ekonomicky, kámen na kameni. Ten váš sub-sidi-aritní režim vůbec neznamená co si myslíte, je to jen další floskulijní eufemizmus pro podřízenecké postavení okradeného obyvatelstva. Původně mají švýcaři slovanské geny, RAmcha je nechal přemýšlet o potřebách, ale vy si myslíte, že jim tam vytrhnete trn z paty?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

na hlavičku hřebíku tímto tvrzením:
"Myslím si, že to vzniklo z příběhu sou věřitelé, čili spolu spoluvěří, sou věří, sou verén, je jeden sou věřící."

Nepodařilo se mi dohledat, z kterého jazyka pocházejí slova "sou" a "verén". Nicméně máte naprostou pravdu, měřeno touto logikou:
DŮVĚRA v bližního je základním kamenem PŘÍMÉ DEMOKRACIE, od níž se odvíjí pocit SUVERENITY.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pochybuji, že Vás bude zajímat můj komentář, přesto ho sem napíšu. Tady pana Rajchla sleduji dlouhodobě, nejdřív v Trikoloře, kauza s tenisovými kurty, s Bwinem a s fotbalovým klubem. Takže ne, není to tak, že by se najednou začali o Jindru zajímat. Tento Jindra už má na kontě spoustu "věcí".

Jindra mě "baví" jako člověk. Příbuzné pošle do tenisového klubu jako nové členy, aby přehlasovali ty starší a mohl dát pozemky developerům. A ještě tvrdí, že je to kvůli tomu, že dostanou levný pronájem na 10 let.
Ten pronájem na 10 let se nějak nepovedl, že? Ale teď Vás tady všechny bude krmit tím, jak se proti němu všichni spiknuly a jak dostali zadání na něj najít špínu.

Jenže ta špína tu už byla a může si za ní Jindra sám. Předpokládám, že Vám neřekl, že to, že dostal interní informaci o "hledání špíny", bylo přímo od paní Cirokové, která od něj chtěl vyjádření ke kauzám než je vydají online.

Jindra je bezpochyby odborník, co správně předpověděl cenu benzínu za 150 Kč / l, že tu v zimě umrzneme, odborník, co obviní Danu Drábovou ze lži o problémech v jaderné elektrárně Dukovany, protože rozumí jaderným elektrárnám více než ona. Bohužel budoucnost se ukázala jiná, ale to už Vám Jindra nepoví. Stačí si projet jeho FB příspěvky z minulého roku a podívat se na jeho predikce. Co predikce, to perla.

Dám si tu práci a sepíšu všechno, co tvrdil pěkně v časovém sousledu včetně toho, jak to dopadlo, aby se ukázalo, že strana PRO by měla bát jen PR protože O jako odbornost se spíše blíží k 0.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Napište svých deset potřeb bez kerých nemůžete žít. Alice napíše taky svých deset potřeb a pak to s ostatníma co se přidaj sečteme dohromady a třeba se teho pan domácí chytne. Co vy na to?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Alici neznám a je mi fuk. Mou hlavní potřebou je vzdělávat se sám, pracovat na sobě sám, být sám úspěšný, abych nikdy nemusel na demonstraci od neparlamentní strany PR (0) proti bídě.

Hlavně, abych nikdy nepodlehl přesvědčení, že jakýkoliv politik mě může dostat z bídy než já sám svou vlastní prací a příčenlivostí. Abych nepodlehl přesvědčení, že odstup z lispké burzy pomůže - minulých 10 až 15 let pomáhal, ale to nikomu nevadilo, protože ceny energií byly nízké. Abych nepodlehl přesvědčení, že vyvlastnění ČEZu v reálu něčemu pomůže, když už teď stát vlastní majoritu a může rozhodovat. Abych nepodlehl přesvědčení, že Ukrajina není naše válka, když se odehrává blíž než je z Aše do Jablunkova, proti někomu, kdo nás otevřeně od 15.4.2021 považuje za svého nepřítele. Abych nepodlehl přesvědčení, že nás někdo chce všechny mobilizovat a poslat do války za zem, která není moje. Abych byl přesvědčen, že právo na sebeobranu proti agresorovi je morálně výš než nedodávat prostředky na sebeobranu, dívat se z dálky a nedělat nic. A ještě tomu alibisticky říkat, že chci mír - za cenu toho, že se někdo bránit nebude moct. Souzní to s programem? Asi moc ne co?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

„Konečné vítězství práce nad kapitálem, komunismu nad kapitalismem, je nevyhnutelné.“, JUDr. Tomáš Nielsen, 1. místopředseda strany PRO 2022

Zde, na oslavě VŘSR osobně https://www.youtube.com/watch?v=JA9FBOOX8nw

Kupředu levá, soudruzi!

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Pane prezidente, prosím nelžete národu do očí. Obrátí se to proti Vám.
Přestaňte lživě nálepkovat obyčejné lidi v této zemi, kteří si přejí důstojný život v míru, a raději se seznamte s našimi konkrétními návrhy na to, jak zlepšit kvalitu jejich života.

https://www.facebook.com/rajchl.jindrich
My jsme připraveni Vám je přednést a detailně je prodiskutovat.
Nám jde o lidi.
Dokažte nám, že Vám také.

Zatím bez slepic