A proto nikdy nevyhrajeme

Autor

Jak je to dlouho? Jasně, stalo se to minulou sobotu. To měl Jindra Rajchl demonstraci, která podle majnstrýmu vůbec nic neznamenala, nic nedokázala, byla jen marginálním setkáním proruských sil, což dokázalo oněch dvacet blbců na schodech Národního muzea… Byla tak nezajímvá že i prezident PePa řekl, že se tímto signálem vůbec není třeba zabývat a náš premiér Petro Ihorovič Fialenko to ani nekomentoval, že to hovoří samo za sebe a náš hluboce mravní a počestný ministr vnitra, který nejede v žádné korupční kauze prohlásil, že s demonstranty nebude mít slitování.

Do minulé soboty byl univerzálním zlem Láďa Vrabel. Alespoň takhle mi to vysvětlilo těch několik posledních líbodémo kamarádů, kteří jsou ochotni se mnou mluvit a alespoň mi vyjádřit morální rozhořčení, když už nic jiného. Nekecám… oni si prostě v novinách přečetli, že Láďa Vrabel je placený z Ruska a je naprosto démonicky strašidelný, je největším nebezpečím pro naší demokracii a vůbec je zapotřebí s ním zatočit. Vlastně se nejvíc divili tomu, že ještě běhá na svobodě a netěží už dávno v Jáchymově uran.

A pak přišla henta demonstrace a šup, není to Láďa Vrabel, je to Jindra Rajchl. Do té doby nikoho nezajímal, ale když přivedl na Václavák sto tisíc lidí, tak to už je jiná. Majnstrým přepnul, Vrabel je zapomenut a od neděle se národu zcela pravdomluvně vysvětluje, že Rajchl je ještě mnohem větší zlo než Vrabel. Článek stíhá článek, analýza stíhá analýzu, jeden politolog za druhé vysvětlují, jak nebezpečné to je, soudruh Šarapatka by mu také nejraději dal do ruky majzlík a kladívko a poslal ho do Buchenwaldu.

Já k tomu mám tři poznámky:

Jednak vidíte moc velkých médií. Od září tlačí do lidí o překot, že Vrabel je zlo, varují před ním, líčí ho jako arcisatana a libtardi tomu věří. Takhle to funguje. Prostě si sami nic nepřečtou, sami se nepídí, jen si otevřou Respekt a tam to všechno je. A kdyby to nestačilo, Jakub Železný jim to vysvětlí z obrazovky. A pak najednou šup… Vrabel přestal existovat a vynořil se Rajchl. Doteď zloduch nebyl, doteď byl jen pro smích, doteď nikdo nevěděl, co dělá a čím je… to jsme věděli jen my na Alternativě. Ale teď udělal demonstraci, ukázal, co za ním reálně stojí a ejhle… král je mrtev, ať žije král.

Zadruhé musím Jindrovi pogratulovat. Nic tak nevypovídá o jeho skutečném dosahu, jako to, že mu teď všichni přimalovávají čertovo kopyto a ozlomkrk hledají nějakou špínu, kterou by na něj použili. Vrchní PePa sice tvrdil, že to není důležité, ale ve skutečnosti všichni majnstrýmoví nedělají dnem i nocí nic jiného, než nastavují hnojomety směr PRO. Všechny jejich podpůrné struktury teď pracují na tři směny a hledají jakýkoliv hřích. Rychle, rychle… na faktech nezáleží, na pravdě nezáleží, na ničem nezáleží, záleží jen na titulku v novinách.

No a zatřetí musím konstatovat, že na Alternativě se také nic nezměnilo. Sice nám Česká televize lže, že kvůli tomu uděláme stotisícovou demonstraci, sice nás neskutečně štve, jak informují Novinky a Seznam zprávy, že jsme ochotni přijet do Práglu a hulákat, sice nás neskutečně žere ta jednotná fronta politických neziskovek, médií i Pětikolky, ale když teď spojí Rajchla a jakési pozemky, tak je to jako slovo Boží.

A už se ozývají první škodolibí, kteří si užívají, že Jindříšek má utrum. Najednou jim vůbec nevadí, že to o něm říkají ti stejní, kterým jinak nevěří ani dobrý den. Všimněte si, Rajchl politicky nic nepokazil. Svolal demonstraci srovnatelnou s třetím zářím. Dal dohromady skutečně efektivní organizační tým. Ohlásil nátlakové akce, udělal to, co měl už dávno udělat Láďa Vrabel. Udělal to, na co všichni čekali. Nezazdil to mnohaměsíčním hemžením a sněním o něčem, co se prostě nestane. Neudělal ze sto tisíc lidí třetinu a méně.

Láďovi Vrabelovi jsem nikdy ani slovem nezalíval to, co o něm psal majnstrým. Kritizoval jsem ho, že projebává důvěru lidí. Kritizoval jsem ho, že ve skutečnosti nemá žádný použitelný plán. Pokud jsem zmínil jeho dluhy, tak jen v tom směru, že zadlužený Láďa Vrabel dokáže svolat větší demonstraci než extrémně bohatý Středula i bývalý premiér Paroubek. Nikdy mě nezajímalo, co o něm říkají na Novinkách.

Teď je na řadě Jindra Rajchl. Bude svlečen z kůže, bude na něj vytaženo i to, co neudělal, protože takhle to funguje. Podívejte na našeho Andreje. Deset let jim vydrželo ho popotahovat za Čapí hnízdo. Deset let mu to bralo voliče, deset let si ho brali do huby, aby ho nakonec soud osvobodil. Důsledky zažíváte dnes a denně na vlastní kůži. Prezident valorizace podepíše a podepíše i to zdvojnásobení daně z nemovitosti. Podepíše i ty emisní povolenky a vůbec všechno, nač si vzpomenete. Proč? Protože nadkritické množství lidí uvěřilo Čapímu hnízdu a neustálému opakování z majnstrýmu, že Andrejko je šestým členem Pětikolky.

Teď nás čeká to samé z Rajchlem. A vzhledem k tomu, jak si leckdo užívá špínu, kterou na něj naši pravdomluvní novináři kydají, tak musím bohužel konstatovat, že se nic nezměnilo a po zásluze prohrajeme i další volby. Proč? Protože když jde o špínu na naše lidi, tak jsou Novinky jako slovo Boží a vůbec nezáleží na tom, že se do čela konečně dostal lídr, který umí. Stačí nakydat hnůj a smrad prostě zvítězí.

Kdyby ten Jindra alespoň něco spáchal proti naší věci. Kdyby nějak zradil Alternativu, kdyby se postavil proti nám, nebo tak něco. Ale nic takového se nestalo. Velká média prostě jedou stokrát opakovanou taktiku, která bohužel stokrát vyšla, protože jsme byli stokrát blbí.

Vidlácky se směju… asi tak stejně, jako kdyby sedlák vypřáhl z pluhu toho nejlepšího koně, protože je postříkaný blátem. Jako kdyby si zápasník uřízl pravou ruku, protože na ní má tetování, z doby, kdy byl mladej a blbej. Jako bychom ze závodu vyřadili nejlepšího borce, pro dávné podezření z braní dopingu.

Fakt se směju… ještě chvíli to takhle bude pokrčovat a budu první, kdo od Alternativy odejde k Líbodémo… Ne z přesvědčení… ale abych sakra taky někdy byl na vítězné straně. Jak dlouho ještě bude naše lídry bavit, dělat kupu práce, aby je pak odkopli jejich vlastní lidé?

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (330 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Rajchl:

Internetem dnes hýbe kauza Matouše Bulíře. Zcela férově přiznávám, že jsme spolu neměli dobré vztahy - on věřil na vojenskou pomoc Ukrajině, já nikoliv. Dost tvrdě jsme se o to přeli. Nicméně nikdy bych mu nepřál jakoukoliv újmu na zdraví, či dokonce fyzický lynč, tak jako "morální velikán" Tomáš Zdechovský.

Co konkrétně mu Matouš Bulíř provedl, že se tento hrdina z Bruselu, který se umí v maskáčích leda fotit, tak raduje nad jeho zbitím?

Inu, jel na Ukrajinu a vyzval Zdechovského a Cempera, aby udělali to samé. A také řekl pravdu - tedy to, že tam žádná západní technika nedorazila a že ani žádné miliardy poskytnuté z EU (a tedy i z našich kapes) jaksi nejsou na frontě vidět.

To si dovolil na pana europoslance dost, že?

Patrně proto radostně sdílel obrázek zbitého Matouše a evidentně se u toho dobře bavil.
Dosáhl tak zcela nové úrovně morálního dna.

Pan Zdechovský nám naprosto jasně dokázal, že pokud někdo schvaluje páchání násilí vůči svému názorovému oponentovi, respektive se z něj nepokrytě raduje, tak jsou to reprezentanti současné vládní koalice, nikoliv my.
Aspoň už víme, kdo zde podněcuje násilí a agresivitu.

Ve standardní demokracii, ke které se pan Zdechovský tak rád hlásí, by jej média za tento přešlap během 24 hodin donutila k odstoupení.
U nás bude mainstream samozřejmě alibisticky mlčet.
Proto potřebujeme změnu.

Čím dřív, tím líp.

----------------------------

NÁZORY:

Zdechovsky je žumpa, ten měl prsty i se synem pana Babiše, ten je schopný vseho 🐖🐷

Tady už jde Matoušovi opravdu o život, ale z jiné strany než čekal...Navíc veškerý lynč jde za Zdechovskym, to on má obrazně ruce od krve

Michal Cerman
Istar Tangaroa … to je vyhruzka ?

Lenka
Michal Cerman to je metafora

Tangaroa Pane Cermane, proč bych měla někomu vyhrožovat? To byla pouze logická dedukce. Myslíte, že bych se chtěla zaplést s členem vládní koalice, která má horní i dolní komoru parlamentu, ministra vnitra, policii, soudy, média, i prezidenta? To bych nemusela ve zdraví přežít. Na to mám rozumu dost.

ať si vezmou mundur a jdou do boje zaprodanci.Chtěl bych vidět Lipavského jak bude bojovat srab který se bojí vlastního stínu.

Michal Cerman Vy budete, Cermane, jistě nějaký užitečný provládní Pepek Vyskoč, že jste tak dotěrný, viďte?

Pokud chceme změnu a to co nejdříve,musí se spojit všechny strany i hnutí, co jsou stejně jako strana PRO ,proti této vládě.. dát stranou názorové přesvědčení a spojit se v jednotnou sílu.. rozštěpení všech sil ,co mají stejný cíl ,je kontraproduktivní. V jednotě je síla. 🇨🇿☮️🇨🇿

Primitiv a lichvář zvolený do europarlamentu příbuznými. O no totiž při nízké volební účasti těch pár hlasů to stačilo.

Linč v přímém přenosu a vládní představitel se z toho raduje🤢.Bože to snad musí odsoudit každý svéprávný člověk

Já Matouše sleduju od té doby co tam byl poprvé bojovat za Ukrajinu. Potom začal psát co si o tom myslí a jak to tam funguje nebo spíše nefunguje. Teď tam jel aby ukázal, že větsina uprchlíků jsou ze západu kde je podle videa normální život... těch videí měl více a říkal, že se přesune na východ vám kritizoval jak to tam je. Dostal se do konfliktu že Zdechovským který je mimochodem hrozné prase a dál opravdu nevím co si myslet…

Jezisi uz se mi delsi dobu vari krev ohledne jmena Zdechovsky. Uprimne, tlusty prase s nabubrelym arogantnim vyjadrovanim. Clovek ktery zvani same nesmysli, utoci na lidi kteri nejsou proukrajinsky, a vubec z tohodle cloveka mi stoupaji chlupy na tele. A to velmi neprijemne. Odporny clovek.

Zdechovský je stejný magor jako Novotný!!

Pan Cemper a Zdechovsky brzy půjdou do teplaku.

Mlácení někoho se může smát jen citový ubožák a primitiv. Že je poslanec čehokoliv by neměla být polehčující okolnost, ba právě naopak,

Je to opravdu katastrofa kam jsme se to dostali když se takto chová politik .To je totální dno morálního úpadku .

Tak to je hustý. Vždycky jsem se držela od politiky dál ale teď 16.4 na značkách!

Taky jde o to, zda p. Bulíř ten útok vůbec přežil, a kdo na něj ty "kolegy" opravdu poslal, bez ohledu na (ne)sympatie, je možná dobré se na tuto záležitost víc podívat, do voleb to nepočká, a media nemáme, zde by to možná chtělo trochu víc aktivismu, a třeba vyzvat k petici za odstoupení p. Zdechovského? Možná by vaše sledovanost pomohla k více podpisům takové petice.

A to působí v rádobykřesťanské straně? Už aby skončila v propadlišti dějin! Je to ostuda věřících. A to píšu jako křesťan. 😔

Opět se budu opakovat Zdechovský je byl a bude vždy jen odpad morální dno k zblití🤮🤮🤮🤮

Zdechovský je jen obyčejnej duševní mrzák 😂 ať vezme Fialu a táhnou spolu na Ukrajinu.

 A to se to zase zamete pod koberec, protože Zdechovsky je europoslanec? To se tady teď budou lidi takto legálně mlátit a odstraňovat? To na toho poslance nikdo nepodá trestní oznámení? Vzdyt ze sociálních sítí je víc než jasný, že to je jeho práce. To nás teda čeká pěkná doba. Mám chuť se tady na všechno vykašlat a jít někam daleko od mozků z EU, protože to už není k žití. 33 roků po revoluci jsme to dotáhli zase do totality.

Jestli máme na hradě zelenou 107, tak Zdecháč bude tak bezpáteřní 90

Jojo, to je styl našich bojovníků za pravdu a lásku. Řekneš pravdu, dostaneš přes hubu. Super!

Průměrný počet slepic: 4.8 (71 hlas)

Napište svých deset životních potřeb, co vám to udělá? Pak to napíše Itkica a pan ANNA krteček a nebo ostatní a budeme vědět jistě, co se má změnit. A pak se to musí změnit, jako na zahrádce.

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Zařadit podle požadavku našeho předního fujera p.Sasina mezi základní kuchyňské potřeby na prvním místě težke koulomety,aby jsme splnili standart SWISARMY,kde jsou obsaženy v každé almaře a proto tam neměli stovky let žadnou válku ,což nehrozí zuboženym voličúm BIDNIKUM v naší (Nic než národ)republice,kteří chápou že jen požadavkem NOVYCH VOLEB, lze zvítězit neboť vláda Asociálních Satanistú neznabohú z KDU.Zelneho údělu ODPUSTKU na komíny , odvolala svoje programové prohlášením kvuli,kterému byla zvolena a tudíž si o to koleduje!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (9 hlasů)

Ančo, běžte, už do rici, no ni?????

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Potrebujte ošetření?Napište něco k věci na příklad jak by ošetřovatelka jako vy ošetřila ten naš asociální režim,začala kontrolovat ty vámi zvolené zástupce dnem i nocí ,zajistila,aby pan Šefvidlak vám odstranil 34 let trvající embargo na Zákon o referendu,mohla se učastnit odstraneni, funkce GŘ veřejnoprávní televize a jeho lup na koncesionářských poplatcích pomocí rozdělit fifity fifty bo jak je vidět z jeho oblbování jste sama na klecové lužko a to by moje drahá Bajo, ještě nebylo všechno !Roboty plno a vy chcete utíkat do zadnice?
Bože nožičku nemáte tam něco pozitivního,aby jsme zvítězili,dali si štamprli kořalky a tak?
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

anka, diskuze s Vámi, je zbytečná, Vy víte nejlépe, co a jak a jak to tu tak pindáte, tak zatím ten proklínaný babiš, přidal všem, zachránil v covidu ekonomiku. Rajchl uspořádal Václavák a vy, tu pindáte a skutek utek, čauky, nic ve zlém, ale...no ni??

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

a nedostatečným vzděláním NIKDY nepochopite jakym zpusobem a metodami , vám režim krade kupu peněz a tak proto nikdy nevyhrajeté a stejně jako

6 275 752 dušicek

budete své hlouposti ještě tleskat a i kdyby jsem vám to do hlavy nalévala trychtýřem nikdy nepochopite co se děje a proč jste v prdeli!
Trpělivě tady opakují co pět minut,že SATANISTE mají své náboženství,které jim dovoluje A DOPORUCU/JE vás rabovat, okrádat, zabíjet a ohlupovat tomu pan Satan nejen tleská,ale přímo to zlo,POVOLUJE!!!!
Má(opakují ten Satan) ,ale jedinou podmínku a ta zní zkuste přitom použít zřejmě jediného závitu,který vám zbyl,tak ta podmínka je že tzv "nevěřící "tomuto náboženství NESMI NIKDY POCHOPIT,kde leží zakopaný pes ,jak jsou rabování a proč nemohou bez pochopení skutečnosti NIKDY zvítězit a každý bude muset jednoho dne poznat,že jste toho nepochopení čitankovym prikladem!!Nutit vás k napravení nemá cenu jste ohlupeny do morku kosti a jděte na hromadu zkřížených hmatu a prázdných lebek neomarxistu ,víte paninko o čem je řeč?
Nechápete že chci darovat všem domorodcúm biliony a oni včetně vás JE NECHTEJI!
Jste oběť,která nemúze bez příslušného vzdělání pochopit jakou gigantickou práci pro vás já pomalu svatá ANNA z KSH přináším a zabejcene tady pracujete pro váš oblíbený režim Asociální vlády Sytosti (to slovo mezní sytosti,ale Satanismu to mi tu napsali vnitraci)a já z toho musím mít jen prcu a to je moje odměna!
Nu což,kdo chce kam pomožme mu tam!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

Ančo, znám parádního psychiatra, ten s tím Vašim problémem určitě pohne.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vsech mých zubozenych voličú o dvě třetiny, změnou režimu na už dávno všude osvědčený a tedy takový ,který to umožni!Copak za to mohu ,že jste osoba načisto levá, nechce se vám v tom směru pracovat a domníváte se,že když máte zkušenosti s blázincem že ho vnutite službou ostatním satanistum ,všem zubozovanym dusičkam v republice a oni budou čekat až vaši přátelé z tlupy ASvS vlády je oberou na holé hnáty a prázdné lebky vašich kamošu, piratskych zločincú,kteří tahají za sebou tu vám se chechtajic fialovou okurku a neznabohy z KDU,kteri jsou zatnuti do žlabu za každého režimu , slouží teď panu Satanovi svým zelným údělem a vy to odskačete pobytem v blázinci ,kde máte už jak pisee známosti?
Tak Babiš dál podle vás trochu peněz a tak ho satanistum oddělali,neboť za dobrotu musel jít na žebrotu a pan Reichl to taky nema lehké,trochu to načechral ,udělal ze sebe Sociologa ,ti popisují ty stavy a jak to napravit na to nemají program pro SV pod pódiem nedal program ,program PNZ nabízející změnou režimu hezké peníze,ale musí se proto pracovat a ležet na břucchu!
Babičko vzpamatujte se ,pohleďte na mě kazatelkum SH jak stojím na vrcholu skály a pode mnou se o útesy tříští celý velký příboj vepřových hlav a já svítíme v tom temnu jako sluničko!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.1 (8 hlasů)

Napište svých deset životních potřeb, co vám to udělá?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Božích přikázání!

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Vrchní PePa je dalším signalistou, který jen přebere za Fialského pár signálů a metafor,
aby mu pomohl tu „sebranku“ dát do latě.
Zjistili, že lidi jsou naivové, kteří jim naletí na každý blábol, který drze vypustí, a už to frčí po stejné dráze.
Babiše honili po všech čertech, jen aby jeho i lidi unavili a odstranili.
Vydrželo jim to roky, povedlo se, a to samé dělají i s ostatními , kteří jim jen zkříží cestu.

Smrad se táhne Českem dál.
Už nezáleží na tom, co veřejně hlásí Novotný, jaká svinstva jsou schopni vymyslet, a koho nám dodali na Hrad, aby měli veškerou moc a koryta bez sebemenšího nesouhlasu.
Už nás veřejně uráží a smějí se nám do očí.

Dnes nás válcuje už druhá totalita za posledních několika málo desetiletí.

Průměrný počet slepic: 5 (40 hlasů)

Rad bych upozornil na fakt a skutecnost ,ze zapadni technika dorazila na U. a ze tam zabiji..Ve vetsich poctech..Uz davno , od 2014 a drive...
Zbrane jsou na fronte, uz proto , aby bylo co ukazovat a propagovat vitezstvi , nasich zbrani na vychode a zase..Neskonci tohle nikdy.
Odjet na U. neznamena ,ze co rekne dotycny je svaty. A musi se tomu verit.
Zapadni miliardy a denne , plati za udrzeni a posluhovani vlady, uradu a jejich dodavky cerstvych sil a jejich vyzbrojeni na frontu..
A neni toho zrovna malo , co je potreba 13 mesicu na valku..
Okolo 160 miliard , 3x vic nez je rozpocet Ruska na vojenske ucely..
Osveta a ponekud hystericka p. Bulire a odsouzeni prikladu p. Zdechovskeho, uz davno vycpela.
Nic novyho pres velike snazeni..Dokazovat jiz dokazane..
Vysmech na adresu tech , vzdy nejvetsich fanatiku a vudcu boje ,ale schovanych v daleko vzadu ,kancelarich a bunkrech , je davno v plnym proudu..
Cil demokratu je dobyti Krymu ,kde volba a referendum byly jednoduchost sama.
Kdyz tam mistni spatrili masakry demokratu Maidanu ,zdesili se k smrti /a nic jinyho ani nebylo pro ne mozny/a hned, ze lepsi Rusko, nez masakry bez konce..
Putin ma takovy volby zadara..Byl na Krymu vitanej nadsene..
Pouziva system demokracie proti demokratum..
Sankce ma asi taky rad , dalsi vyhody nenechavaji na sebe cekat , ted mu nepadaji ani banky, ani jedna ,ani to nejde...
Zapad to Putinovi zakazal..
EU sou jen sluhove , je to schwab ,ktere prikazuje.. A skutky jsou videt vsude..
A celkem bez zbytecne osvety..
Napr. vladni korporace zavedly dovazeni potravin na motorovych kolech , kterych jezdi davy po chodnicich prevazne a ohrozuji kazdeho..
To nevadi ,vlade bohatych. Naopak. Napr. V mestech ..
To je priprava a plan, na zakaz , az nikdo nebude smet vychazet z domova.
Dalsi je propaganda balicku s potravinami /obchody se rusi, vyziva a potraviny ubyvaji /, ktere budou dovazeny a nic jineho a s obsahem hmyzu.
Dale jsou to elektricka kola vsude na pouziti, po zakazu aut..
Neni treba kricet na ubohe loutky pateho kola u vozu, ktery se na nas riti..

Průměrný počet slepic: 4.2 (22 hlasů)

Každá podpora fašismu, a to jak verbální, finanční i materiální, je těžký trestní čin. Pozdější výmluvy před soudem, že jsem nic o tom nevěděl, nepomůžou.
Nezávidím téhle – Pětikolce – až bude vysílat zmateně signály.
Za tohle jednou půjdou sedět!!!
https://rumble.com/v2d35dg-francouzsk-dokument-zvltn-vyetovn-ukrajina-m…

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)

ukrajinských ogránů - tedy poslal na Čecha, který prezentuje v civilizované společnosti svůj legitimní názor, pobývajícího na Ukrajině - dnes tvrdá diktatura, která pronásleduje a trestá i Ukrajince za názor proti pokračování války - ukrajinské represivní orgány či třeba ua válečné fanatiky . Je mi z těch pětikolkových "demokratů" fakt na zvracení, něco tak odporného se jen tak nevidí. **A Bulířovi možná ti Češi, kteří se na něj "na férovku" vrhli a poslali jej domů , zachránili život - protože pokud by se k němu de facto na popud Zdechovského dostali třeba nějací "azované", tak by to skončilo brutus. **Jenže kdyby na UA "zmizel", tak by to asi bylo divné a lidi by se ptali.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Je mi líto, ale já v panu Raichlovi spasitele ne a ne spatřit. Jednak mi opravdu není osobně sympatický, ale to mi není řada politiků, jednak spojovat tak, že vyloučí z diskuzí a pohrdavě se vyjadřuje o levici, zejména komunistické? že na jeho shromážděních nesmějí vystoupit? S takovou asi dokáže vytvořit silné politické uskupení, ale nespojí nikoho s nikým. Není dobře hledat a ani najít vůdce, je dobře najít vůdčí myšlenku a tou v této době by měla být záchrana suverenity ČR, zachování svobody slova pro všechny a důsledné zachování bohatství, které naši předci vytvořili k potřebě nás a našich budoucích generací, nepodpora žádné války a neobchodování se zbraněmi- třeba. vůdci se v historii dlouhodobě neosvědčili, hlavně když měli utajené záměry,

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dlouho je to za hranou!
Máme teď na vybranou.
Ať odejde, a to hned!
I mně nedal zápočet.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)

In reply to by Křemílek (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ševčík to má posrané. Přimáčkli ho v sobotu a teď přijde o robotu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

S dovolením, k Vaší myšlence jsem trochu přidala:

Vědí už i na Hané
Ševčík to má posrané.
Přimáčkli ho v sobotu
teď přijde o robotu.

My ho ale nedáme,
v Petici podepsané
brzy bude čtyřicet
tisíců jen po třech dnech.

Přihořívá kolem nás.
Tahle doba - žádný špás.
Proto stůjme plec co plec,
vyhrajem´ společnou věc!

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

20-blbců na schodech,...ale s koulema... Na rozdíl od připosranců co jim proruské vadí daleko víc než proukronacistiké prounijní hnůj a natoterorismus. Tak tedy vesele vzad s novými ksichty ve starých kolejích zase do pekla.

Průměrný počet slepic: 4.1 (19 hlasů)

In reply to by indra (neověřeno)

Trvalý odkaz

ani já bych nenazval ty poněkud akčnjší týpky blbcema. Málo lidí z těch desetitisíců, či stotisíců jsou ochotni nastavit vlastní kůži. A to dokonce vůbec ne ve svůj osobní prospěch.

Průměrný počet slepic: 4.1 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Blboni sou už tak zimbecilnění, že nad svými okradenými grunty vykládají kajícnou politickou hantýrku a nevadí jim že mají jídlo za stonásobky a zdroje jakbysmet, ale budou volit ty, keří je okradli a ty co maj nakradeno milujou nejvíc a za to doufaj, že se s něma podělí o nakradené. Každej den litanie v bleděmodrým o témže samém. A každým rokem to bude horší, páč spisovatelé se naučí bravůrně obracet jazyk a švihat slohem, to bude jedna báseň. Až budou staří, tak blboňský potomci hned jak vylezou z děr se nalepí na moudra spisovatelů a začnou další ságu cintátologie, kerou povýší o poznatky blboňské sociologie, politologie, morfologie a já nevím jakým morem eště.

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Popravdě, kdo od Pětpé čekal něco jiného, nebyl při smyslech. Ale doufat se dalo...
Je vidět, že nás mají "na háku", protože to klidně udělali, vůbec si s tím hlavu nedělali, opozici se podruhé vysmáli.
A jak už jsem psala včera, myslím že nám něco podobného předvedou možná i s Ústavním soudem?
To jejich sebevědomí, výsměch, pohodička o čemsi vypovídá...
A když se budu mýlit, budu tedy spokojená:-)

ČENDA ČORNUL ČOKO

LADISLAV VĚTVIČKA

To je smutne. Taky mlady, hezky prezident a už druhy kiks za sebu. Ten prvni byl, jak kajsik v cizině označil demonstraci našich pokojnych spoluobčanu za sraz lidi, ovlivněnych ruskyma dezinformacema, keři chtěju enem bořit.¨

To može řikat jakysik předsudečny nenavistnik, ale neměl by to řikat chlop, kery ještě zepar dnu před tym tvrdil, že bude prezidentem všeckych.

„A ten druhy kiks je jaky?“ zeptal se Helmut.

No to je ten posledni připad, kdy se zachoval jak chytra horakyňa, ani naha, ani oblečena. Vlada se rozhodla okrast duchodce, navic se zpětnu platnosťu, uřednici v Praze to schvalili a čekalo se, jestli to Peťa podepiše, nebo se zachova jak chlop. Na to přece nepotřebujete ustavni pravniky, aby vam bylo jasne, že to košer neni. Raz to je v zakoně, tak to ma platit hlavně pro stat. Ja nemožu za to, že prošustroval prachy na rozdavani střeliva. Když na to nemam, tak nerobim machra.

„Ale to přece zrobil dobře, že to podepsal a zaroveň se zeptal teho dědka, jestli to zrobil dobře, nebo ni?“ divil se Helmut.

Mysliš, synku? Mi to připada to same, jak kdyby Čenda vylezl na ulicu, zebral duchodcovi kofilu s modrym černochem, zežral ju a řekl, že se pude zeptat pravnika, jestli to tak može byt…

„No to by mu hned řekli, že to je čoko-čorka, byl by potrestany a musel duchodcovi nahradit škodu“ robil chytreho Helmut.

Ve spravnem statě by to tak bylo, synku. Ale mam taky blby pocit, že než ten dědek za rok vyda svuj vynos, kofila bude zežrana, duchodca nic nedostane a ti, keři schvalili čorku, budu dal sedět v parlamentu…

Nebo ste už zažili, aby byl uřednik za svoje prasarny potrestany?
Stat, kde musite rok čekat, aby vam řekli, jestli je cosik ustavniho nebo ni, je pěkně prohnily.

Ladik Větvička, kuncipient Ustavniho sudu, Praha

Průměrný počet slepic: 5 (28 hlasů)

Když to člověk pročítá, je to čím dál víc k smíchu...
Ta chytrá nechytrá horákyně

ANKETA Prezident podepsal zákonnou změnu snižující plánovanou valorizaci důchodů. Zároveň požaduje přezkoumání Ústavním soudem. Vládní politici si krok hlavy státu pochvalují, opozice kroutí hlavou. „Jak mohl podepsat a zároveň zpochybnit ústavnost vlastnoručně podepsaného zákona?“ padaly otázky. Mnozí opoziční představitelé byli ve své kritice ještě ostřejší.

Poslanec SPD Jiří Kobza nechápe, jak může prezident zákon podepsat a zároveň zpochybnit jeho ústavnost. „Předevčírem jsem v CNN Prima předpokládal podobný vývoj. Pan prezident se zřejmě rozhodl stát se chytrou horákyní: oblečená-neoblečená, souhlasí-ale nesouhlasí. Není přece možné, aby zákon souhlasně podepsal a současně si umyl ruce tím, že podpoří jeho projednání na Ústavním soudě, čímž vyjadřuje pochybnosti nad jeho ústavností. Jak mu lidi potom mají věřit?“ ptá se.
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Soudruhu-n…

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Dnes jsem byla na setkání s panem Rajchlem v Litoměřicích.

Trochu se opozdil kvůli nehodě na dálnici, ale když přijel, čekal na něho plný sál hotelu Koliba. Byl mile překvapen, že je účast tak hojná. Dokonce si ho přijel poslechnout i někdo z Prahy. Chvíli nám povyprávěl nejnovější informace, pak odpovídal na otázky. Musela jsem odejít dříve, tak ani nevím, jak dlouho si s lidmi povídal.

Co ale vím, že na něho všichni trpělivě čekali a než přijel, že si spolu povídali. Pak mu naslouchali, usmívali se a tleskali. Nikdo se nezlobil, nikdo nebyl nepříjemný i když to, o čem se hovořilo emoce jistě vzbuzuje.

To že jsou lidé klidní, že naslouchají, že se v nich probouzí takový ten správný zájem a potřeba něco udělat, něco změnit. Tak přesně takové pocity v lidech probouzí právě pan Rajchl. Není samozřejmě žádný spasitel. Ale svým klidem a silou přináší lidem naději.
Naději !! Že ještě není pozdě. Naopak. Že je nejvyšší čas začít a největší šance něco změnit. Protože je cosi shnilého ve státě Dánském, jak vidí každý rozumný člověk.

Myslím si, že stále více lidí mainstream přestává zajímat. Asi to chce trpělivost a povídat si a vysvětlovat lidem ve svém okolí co je špatně a jak to změnit. To bude práce pro nás malé dole. Přibývají a pořád přibývat budou, když to vy, naši vůdci a mentoři nevzdáte.

A já myslím, že to jistě nevzdáte. Ani Vy, Vidláku.

Přeji klidnou noc.

Průměrný počet slepic: 4.7 (32 hlasů)

Priklad, ukazka z toho co bylo sdelovano chybi..
Sliby se slibuji /vzdycky pred volbama/a lide se vzdy usmivaji ,tleskaji a souhlasi..
A PRO to, ta demokracie musi bejt a za kazdou cenu..
PRO koho a proti komu..?

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

Důležité je o sobě vědět. I ty demonstrace, setkání a pochody mají hlavní význam pro poznání, že nejsem sám a mám naději. Akce proti Nero-bloku musí sílit a snad až do voleb sílit budou .... tam sousedé ukážeme svoji sílu. Na spáleništi se dá stavět od základů. Ušetří se - demolice nebude třeba.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

tak jediná Koliba v Litoměřicích, bývala v areálu Zahrady Čech. Ale to nebyl hotel. Všechny tyto akce mají nepochybně smysl a význam. Ta demonstrace minulou sobotu neměla chybu. Fakt, že modrožlutá figurka Fiala nereaguje, nekomentuje má svoji logiku. Kdyby totiž, tento bezvýznamný, bezkrevný žvanil zase něco vypustil z úst, tak by šlo zase jen o nějakou tu jeho přiblblou "metaforu."

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Zdravím,

Je to vedeno jako: Hotel Koliba, Booking.com (383) · 3hvězdičkový hotel a je to v místě, jak říkáte. Pokud to tam znáte, tak ten sál byl plný. Neodhadnu kolik lidí. Ale počet asi není podstatný. Důležitá byla atmosféra a že se lidi konečně probouzejí!

Také je mi jasné, že fialová loutka nemohla reagovat, protože by tím tu demonstraci legalizovala, dala by jí tvář. Takhle se mohou pořád tvářit, že se nic neděje. Je to taktika, při které mají lidé získat pocit že o nic nejde a že je zbytečné tam chodit. Psychologie..

Atmosféra na Václaváku pro mne byla něco nezapomenutelného. Viděla jsem i tu skupinku, co se za mužem s ručním amplionem vydala k Muzeu. A bylo mi jasné, že to bude malér. Ono zneužít rozjitřenosti lidí po takovém zážitku je velmi snadné. V tu chvíli jim v hlavě převládají pocity před realitou. A spoustu věcí nedokáží domyslet do důsledků.
Sama jsem to několikrát zažila, ale na té druhé straně, na straně "práva". Viděla jsem, jak je snadné manipulovat dav, kde se vytvořila nějaká atmosféra nebo očekávání. (Kdo neskáče není Čech..). A jak je snadné podlehnout tomu správnému "Okamžiku".

Mějte příjemný den!

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)

In reply to by LaCasita (neověřeno)

Trvalý odkaz

Leitmeritz, pardon, Litoměřice jsou městem mého mládí. Čas od času jsem vyrážel na Radobýl, snad po stopách. či po vzoru Máchy. Ale to všechno odnesl čas a já již více než dvacet let žiji na Moravě. Život je samý paradox. Kdysi jsem o své budoucnosti pronesl, myslím docela zdařilé tvrzení: ,,Mácha přišel z Prahy do Litoměřic umřít, ale já nechám toho umírání v "Liťáku" a půjdu žít do Prahy." Praha mě dříve hodně přitahovala, dnes už ne.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Viděli jste jak si dalo to létalo z Ameru ohnout vrtulí? Proklatě ,viděli jste v tagesschu z toho,16,jak Puttlerovi piloti museli být nejméně cvičené opice,teda takovy manévr ohnout vrtulový list , to muselo být opravdu cirkusové!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (10 hlasů)

Ty obrázky z německé produkce rozbitých měst na východě Ukrajiny jsou z kterého roku?
Z roku 2020, 2021, 2022 ?
Jsou to ta města, odkud muselo obyvatelstvo uprchnout před "osvoboditeli z Kyjeva"?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku, tobě fakt nevadí, že tvůj nový věrozvěst a Vůdce pomáhal okrást ty tenisové stařečky o pozemky? Jen drobná vada na jeho kráse?

Průměrný počet slepic: 2.3 (18 hlasů)

Vaše tlupa ASvSatanistu vlády ,poté co zajistí totální rozval naší nešťastné republiky,má něco v úmyslu ,to nás tu zajímá!Nejlepší naší intelektuálové na to nemohou přijít,buďte brouku první a vyplaznete to na sklo!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

Rudánku, zkuste někdy proprat vrcholové tuneláře z ODS. Doufám, že znovu vytasíte něco tak dojemného (tenisové stařečky atd.) až ani jedno oko nezůstane suché. Vnitru Sláva!

Průměrný počet slepic: 3.7 (13 hlasů)

Když kradou ostatní, tak to automaticky znamená, že u Rajchla to nevadí?
Přece to vadí u všech. Je dost smutné, že lidé nedokáží jít za nikým s čistým štítem...

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dejve, pokud, nás NĚKDO,dle tvých názorů vysoce nemorální,zbaví této hrůlzovlády věřím, že dostane MORÁLNÍ AMNESTII,od většiny českého národa!!!!!!!

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

má místo mozku tenisový loket. Proto je takový bolestínský.

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

Narozdíl od vás mi to vadí u všech, co kradou. Nevím, kolikrát mám ještě napsat, že si přeji, aby každý, kdo kradl, tuneloval, či páchal jiné podobné nepravosti byl postaven před soud a pokud pro to budou důkazy, nechť je po zásluze odsouzen. Stejně tak mi například velmi vadí amnestie, kterou Klaus na konci mandátu znemožnil stíhání mnoha starších leváren. Ale to už jsem tu také psal.

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)

To je klasický dvojí metr. Předpokládám že v zájmu vaší věci se krást smí. Nebo jak je to ?

Průměrný počet slepic: 3.6 (8 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

dnes na mysl, jak sral oráč Přemysl? Stejně tak, jak ty vole, ale za své prachy a na svá pole!

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Tebe naštěstí žádný Rajchl neokrade, ty už to máš dobře vykradený!

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jestlize je pravdou neco vo tech tenisovych kurtech , pak je nutne vyzadovat zaruky , aby se neco takoveho neopakovalo v daleko horsim s vetsi pravomoci..
Jindrisek by snad mel vse vysvetlit , svoji roli ,pred plnou telocvicnou..Vsude.
Poctive zodpovedet vsem na vsechny otazky.
Jestli neni taky jeden z hladovejch oportunistu...
A uvest vse na spravnou miru.
Nepricetna touha jednat s vladou /a vo cem/ a nic vic..
Je zatim fakt.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Výborný text...:-)
Za sebe říkám, že těžko by někdo teď sepsal něco podobného, s čím bych asi víc souhlasila, pod co bych se víceméně bez výhrad "podepsala" a kdo by víc vystihl mé vnímání skutečnosti, postoje, názory, očekávání!
A také ten specifický humor:-). Nadhled. To odlehčení toho nelehkého co nás teď svírá a trápí každý den.
A co v nás probouzí i skepsi.
Třeba i ten hon, který teď spustili na Rajchla, ale já doufám, věřím že budeme ti "mušketýři":-)
Ale jsou chvíle, které to dělají snesitelnější!
A tím se dnes pro mě stal i tento článek...
V případě "modelek" Cindy a Naomi jsem se až zalykala smíchy:-).
A omlouvám se za délku, ale je to ještě mnohem delší a z mého pohledu to za přečtení stojí:-), smekám:-)

DO NÁM PŘINESE SKUTEČNOU ZMĚNU?

NIKOLA BORNOVÁ

Sobotní demonstrace probíhala podle očekávání. Řečníci přednesli rozumné věci, lidé si zaskandovali, všude vlály české vlajky a Češi ukázali, že nejsou pasivní gaučáci, za které nás považují „naše“ falešné a nečeské elity. Prostě máme jen mnohem delší zápalnou šňůru. A to je ve většině případů spíš výhoda, protože je složitější nás zmanipulovat k nějaké šílené nebo násilné akci.

Neznámý demonstrující (kódové jméno „Červená Vestička“) stál na silnici před muzeem, schválně blokoval provoz a jakoby na někoho čekal. Všechna auta ho normálně objížděla, ale pak před ním náhle zastavilo luxusní auto (Mazda MX-5 RF cca za mega) s poznávací značkou ze západní Ukrajiny. Z auta vyskočil chudý ukrajinský uprchlík, který byl na první pohled velmi vděčný za český azyl a podporu, protože začal Červené Vestičce okamžitě nadávat. Zlý pro-ruSSký demonstrant si to nenechal líbit a na Ukrajince na oplátku zaútočil pěstmi.

Opakuji, požadovali odstranění obří vlajky cizí země z ČESKÉHO Národního muzea. Naše vlastní česká vlajka přitom na našem národním klenotu ani není, je tam jen ta ukrajinská. Není to trochu čudné? Dokázalo by něco ještě jasněji vysílat fialový signál „už vám tu nic nepatří, vy česká zblba, mua ha ha!“.

Ministr propagandy Ropušan pak svoji verzi tohoto incidentu využil k vyprávěnce o „agresivních demonstrantech“, kteří se snažili málem podpálit a rozbořit Národní muzeum a přitom nesmírně agresivně napadli chudáky nechráněné těžkooděnce. Ropušan prý se svolavateli demonstrace kvůli tomu strašlivému incidentu, srovnatelnému se shozením humanitární atomové bomby na Hirošimu, nebude mít naprosto žádné slitování! To by tak hrálo, aby si Češi mohli jen tak bez dovolení agresivně postávat před Národním muzeem!

Další libovkou byla přítomnost několik „úplně pravých demonstrujících“, kteří čirou náhodou šijí u toho samého krejčího a nakupují boty u toho samého ševce. Skoro jako kdyby to oblečení nekupovali, ale nafasovali v práci, ha ha! Oba tito pánové měli také shodou okolností na oblečení jasně umístěné ruské vlajky a znak části ruské armády Z.

Byli to samozřejmě RuSSácký trollové, které platí přímo Putin. Jako vždy! Zlý Putler oba tyto kremelské šváby vyslal na demonstraci, aby svými nášivkami zdezinformovali myšlení deseti miliónů Čechů k slepé podpoře krvelačného a naprosto nedemokratického ruSSáckého systému. Tak! Úplně jsem cítila, jak ze mě ty dvě nášivky dělaly kremelskou filcku, ale stačilo se třikrát pomodlit ke svatému Havlu a vykloktat si Českou televizí a už zas mírumilovně prahnu po genocidě toho špatného etnika. Omlouvám se za to první prokremelské zhodnocení, to mi jen tak uklouzlo, mí drazí Čeští Elfové a milá ideo-policie!

NAŠLI JSME KONEČNĚ LÍDRA-ZACHRÁNCE?
Tak tohle byla demonstrace „proti chudobě“, která se vlastně až tak moc netýkala tragické války USA proti Rusku, která se odehrává na území Ukrajiny za využití ukrajinských těl a krve. Celý protest se spíše týkal šíleného směru, který nastavila Fialova vláda a který naši zemi devastuje hůř než outfity módní ikony Evy Holubové (a to je pořádně těžký kalibr!).
Národ je záměrně poštváván proti sobě za použití špičkových psychologických zbraní. Do lidí se masově vstřikuje jed neznámého složení. Svoboda slova mizí. 55% lidí se bojí vyjádřit svůj názor. Mladí jsou díky mnoha vlivům čím dál tím méně plodní a navíc jsou vychováváni k nenávisti sebe samých a k naprostému pohrdání svými rodiči, prarodiči i předky obecně. A tak dále. Prostě, hnus, hnus a navrch ještě špetka plesnivého humáče.

Protože ale nejsme nemyslící hysterky z pražské kavárny, ale normální lidé s mozkem, tak máme povinnost ten orgán i používat (mluvím pořád o mozku!). A to i k tomu nepříjemnému kritickému myšlení a k objektivnímu hodnocení slov i činů všech bez výjimky. I těch, co jsou aktuálně zrovna favoriti – bylo by hloupé opět propadnout přehnaným falešným nadějím nebo se ZNOVU nechat napálit.

V žádném případě tím neříkám, že by měl být lídr naší země naopak proruský a protiamerický, to ani náhodou! Opakuji, že pokud má být naše země úspěšná a přežít, měla by se snažit o maximální neutralitu! Tedy ani hystericky proruský, ani agresivně protiruský. Ani proamerický, ani protiamerický. Hodnotit jen jednotlivé akce a neodsuzovat celý národ. A tak dále.

Právě o tohle mimochodem v aktuální válce na Ukrajině z velké části jde – pro davoské elitáře z USA je noční můrou zlepšující se spolupráce mezi Ruskem a Německem. I proto před časem vyhodili do vzduchu Nord Stream. I proto třicet let převychovávali Ukrajinský národ zpět k uctívání fašouna Bandery a pak Ukrajince nemilosrdně použili jako beranidlo proti Rusku. Ve výsledku to znamenalo jen strašlivé množství mrtvých a nevyhnutelné zničení Ukrajiny. A je jedno jaký na to máte názor – Ukrajina jako stát v původní podobě prostě skončila.

Takže – bylo by to s Rajchlovo stranou u kormidla lepší? Skoro najisto ano. Po pravdě – skoro cokoli by bylo lepší než ta současná skvadra prolhaných psychopatů, kteří jen slouží cizákům, pomáhají rozkrást zbytek naší země a dočasně si užívají svoji moc. Ale zatím nemám pocit, že by to měla být nějaká zásadní změna. Dokud budeme v EU a NATO, budeme jen bezvýznamná figurka na šachovnici – malý peon, který bude v příhodnou chvíli obětován.
Takže podporovat PRO a Rajchla? Určitě ano!

https://pravyprostor.net/?p=157584
https://bornova.pub/2023/prinesou-nam-nadeji-na-skutecnou-zmenu/

Průměrný počet slepic: 4.5 (14 hlasů)

Ano vystoupime z EU a NATO, hmm z CR se stane svetova velmoc, ze ktere se vsichni posadi na prdel, tak to urcite :)

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

my se raději zadlužíme kvůli rozkradené, zkorumpované Ukrajině. Jedině tak se ti všichni z nás neposadí na prdel, ale určite si všichni z nás budou dělat prdel a my budeme v prdeli.

Průměrný počet slepic: 4.4 (10 hlasů)

tak ty jsi inteligent až to fičí do pi.i., na prdel si sedneš ty, až do tady EU a NACO dokurví.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)