Sílí nám démon, sílí!

Autor

V posledních měsících jsem v souvislosti s Ukrajinou vícekrát psal o vyvolávání démonů. Ne, všichni Ukrajinci nejsou nacionalisté, mám mezi nimi spoustu přátel, kteří fakt nefandí Putinovi a jsou na Rusy hodně nabroušení, že vpadli do jejich země. Znám spoustu Ukrajinců, kteří celou tuto válku nepoměřují hodnotami jejich odbojných hrdinů z doby Druhé světové války. Znám i u nás celou řadu lidí, kteří Ukrajincům pomáhají prostě proto, že Rusko vpadlo na ukrajinské území a ne naopak. Nehledají za tím další příčiny. Nepoměřují tuto válku prizmatem přibližování základen NATO k ruským hranicím. Rusko prostě vpadlo na Ukrajinu a nemá tam co dělat, tečka.

A musím říci, že i mezi těmito lidmi se začíná rozmáhat obava, že se tam na Ukrajině nějak moc rozmáhá fašistický duch. K Babímu Jaru se jde třídou Stěpana Bandery a za mostem navazuje ulice Romana Šuchevyče. V Plzni se dělají Bandera párty. Teď to teda přejmenovali, protože si toho Češi všimli. Ale žádný Ukrajinský uprchlík který tam chodil přispívat na válku proti Rusku se nad tím nepozastavil a nevyzýval naše úřady, aby s tím něco dělaly. Našim lidem Bandera párty vadila… ale Ukrajincům nevadila ani trochu. Palec nahoru plzeňskému primátorovi, který projevil vzácnou odvahu. Kdybych byl Plzeňák, měl bych koho volit.

Teď prolétla fejsbůkem fotka jedné moc pěkné ukrajinské SPZtky… určitě je to fotomontáž, Cemper to brzy odhalí.

Dávný démon prostě vystrkuje růžky. Když vyzýváte ducha, tak nejhorší chvíle není ta, když si zapálíte ty svíčky a odříkáváte kouzelnické formulky. Nejhorší chvíle je ta, když se to povede. Nejprve byly ohňové pochody, začaly první sochy, správně pojmenované ulice, pak přišel Pravý sektor, prapor Azov či Kraken… pak přišly na řadu první lidské oběti v Domě odborů a teď už tam na Ukrajině žere lidské maso ve velkém.

A teď si toho začínají všímat i ti, kteří nad tím dosud zavírali oči.

Ne u nás samozřejmě. Naše novinářská banda drží lajnu a s pravdou to nemá nic společného. Jindra Rajchl měl demonstraci, západní média psala o protivládní demonstraci, ale jen ti naši psali o demonstraci proruské. Prostě klasika. Ale jinde už to prosakuje. V poslední době je těch Bandera zpráv nějak moc.

Já jsem před tím varoval. Jak jednou toho démona vyvolají, tak už ho nedostanou zpátky. Jakmile ho nakrmí lidským masem a lidskou krví, tak už se ho nezbaví. On pak žije vlastním životem a velice rád se potměšile obrací proti těm, kteří ho vyvolali.

Dneska varuji znovu. Zase ten démon pokročil. Zase se dostal dál. Zase se nám Stěpan Bandera lépe etabloval. Banderův duch se dostal až ke Zdechovskému do ojroparlamentu.

Ne, nebudu rozebírat celou kauzu Matouše Bulíře. To je jeden z těch proukrajinských idealistů, který si celou válku odůvodnil nevyprovokovaným ruským vpádem a který si tam donedávna hrál na hrdinu. Měl poměrně sledovaný fejsbůkový profil a byl podobný brouk Pytlík jako já. Také se vyjadřoval úplně ke všemu… Narozdíl ode mě ale jel přímo do centra dění a udělal si obrázek na vlastní oči. Já jsem na takový idealismus málo cáklý. Kromě toho má Bulíř ještě další vlastnosti nevhodné do dnešní doby – nechává i druhým své názory.

No a teď dával z Ukrajiny videa, která příliš nenasvědčovala vítěznému narativu našich médií. Byl tak trnem v oku našeho lidoveckého europoslance Tomáše Zdechovského, až ho normálně napráskal ukrajinským orgánům a Bulíř dostal na budku za to, že lže. Abych řekl pravdu, nejvíc mě na tom překvapilo, že nedostal nakládačku už dávno. Že tuhá vojenská cenzura tyto videa nějak přehlídla a ony se dostaly až k nám. A dvojnásobně mě překvapilo, že ještě žije… I když… prý už o něm dva dny nikdo neslyšel.

Video, jak Bulíř dostává po hubě, už oblétlo internet, kdo chce, najde si ho během pěti minut. Nepřekvapí, že ho řežou jeho čeští spolubojovníci…

Ovšem úplně nejzajímavější je ten duch starého Bandery, který se projevil právě u soudruha europoslance. Měl velkou radost z toho, že se mu podařilo přispět k likvidaci nepohodlného názoru (a možná i člověka) Fakt velkou radost. Také toho byl plný internet. Byla to tak velká radost, že jsem měl před očima ty stromy ověšené mrtvými polskými dětmi, které tam naaranžovala UPA, jako cestu k budoucnosti. Měl jsem z toho naprosto stejný pocit.

Nezůstanu jen u Zdechovského (kdyby se u něj v kanceláři našel obrázek se Stěpanem, vůbec by mě to nepřekvapilo), ale i Pavel Novotný Řeporyjec se nám moc hezky vyjadřoval o Češích… a také mu to prošlo. Zdeněk Šarapatka se také ukázal jako kovaný demokrat a také žádný prokurátor nekoná. Prapory s Azovem také nejsou problém, Karpatská sič také není problém, nic není problém. Problém začíná tehdy, když na to někdo upozorní.

Vidíte, jak se nám démon rozmohl? Jak zesílil a co všechno už smí? Tohle má Zdechovský opravdu společné se Zelenským… pěkně spolu krmí démona a mají radost, že roste. Nemohu totiž uvěřit, že by právě Zdechovský měl tak malý rozhled a byl tak přízemní. Nemohu uvěřit, že si Banderu hýčká z neznalosti. Nemohu uvěřit, že chodí upírovi brousit zuby a netuší, co činí.

Začalo to dýkou pro Savčenkovou, pokračovalo to praporem Azov v europarlamentu (zdravím Štětinu), přišly Bandera párty, teď jsme u mlácení Bulíře, čemuž ojroposlanec rád a s chutí dopomohl. Už nejsme moc daleko od první české krve. Nejsme daleko od první české oběti démonu Banderovi. Už teď si démon užívá mlácení... až to přijde, česká krev mu bude chutnat také. Má tu už dost zastánců, kteří se nemohou dočkat, až se zahryzne do prvního českého masa.

Stačilo pár měsíců. Pár měsíců, kdy odpovědní nekonali a naopak to schvalovali. Upír se nám osmělí ještě víc. Mohl tady nosit prapory, mohl dělat Bandera párty, může mlátit Bulíře za jiný názor. Bude toho smět ještě mnohem víc.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (325 hlasů)

Komentáře

Těžce se o to prga místo "dámy" perou:-)

Průměrný počet slepic: 4 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Vlada Asociálních Satanistú je ignorovala a dále bude a chce devastovat republiku s cílem který nám neprozradila a naše inteligence ho prý nesmí odhalit ,jinak hlava dolu,i kdyby to byl dékan nebo rektor nebo retor!
Bude nutno tak nebo tak trvat na nových volbách ,neboť si o ně tlupa Satanistu koleduje změnou programového prohlášení kvuli kterému byli zvoleni a nyní lžou,že se to za nich bude dělatn prý běžné a chystají kde ho měnit jako ponozky!
No to jsou ale nestydaté lži,kterym voliči mají tleskat a oni to opravdu ohlupeni GŘ TV dělají!Proto pane Sasine i vy budete volat do větru a on vaš hlas odnese do dali!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak se tu trápíme s dávnou historií a přitom našeho Vladimíra Vladimíroviče byl vydán zatykač.
Budeme svědci začínající historie nové.

Průměrný počet slepic: 3.4 (15 hlasů)

Dobrou, v Haagu mají ztrátu paměti,Džoržík Bushú a milion mrtvých v Iráku, jim vypadl ze seznamu. Ani se nenamáhal, odvážet irácké děti do bezpečí, přímo, je vraždil, vzal, to z jedné vody. Války, jsou svínské, trpí vždy nevinní, pravda a spravedlivé soudy!!!!! a trápení s minulostí?:?? Čerstvá zvěrstva, jsou horší, jak 5,10 20,70 let stará??? Která, si vybereš ke kritice a soudu!!!

Průměrný počet slepic: 3.9 (10 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zvěrstva, která právě probíhají se dají zastavit/zredukovat.

Zvěrstva, která už proběhla ne.

Už chápete která si vybereme ke kritice a soudu a podle jakého klíče?

Průměrný počet slepic: 1 (4 hlasů)

Anonym, kde,jsi tak vehementně vystoupil!!! chya, když umřelo 1 milion lidí v Iráku, TICHO po pěšině, co. Kde jsi!!!cha, když umírají tisíce dětí v Jemenu, TEĎ!!!,kde, jsi se ozval?? Hubu držíš, jako celá Evropa, ,když se vraždí a ve jmenu čeho, od Syrie, Lybie, Afghanistánu všude, kam vstoupí čapa západu, jsou jen mrtví, mrtví, mrtví a Anonym?? Nula,nula, ticho, ticho. Tak, přitom zůstaň, ať nevyjdeš ze cviku.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

nastesti natolik pateticky prepjata a hloupa, ze ji muzou verit jenom dute hlavy z Rajchlovy sekty. -- Polska minulost byla hrozna, ukrajinska minulost byla strasna a ruska minulost byla ze vsech nejstrasnejsi. Ale budouci minulost se tvori ted. A ted zrovna ruska armada vyhlazuje ukrajinska mesta, zabiji tisice lidi, s obrovskou a nepochopitelnou nenavisti nici sousedni stat. To nemuze nic obhajit. Proti tomu minulost, Bandera nebo prapory Azovu nemaji zadnou vahu. Proc by mely mit? Ukrajinci zjevne o rusky svet nestoji a za cenu obrovskych obeti uz pres rok brani vetsinu sveho uzemi. Kazdy, kdo si precetl nejaky valecny roman nebo pameti vojaku, vi, ze za valky se deji veci, ktere jsou v miru neprijatelne. Ale moralizovat s cilem poskodit ty, kteri se brani agresi, muze z pohodli sveho miroveho domova jen zly, podly a bezohledny clovek. Nekdo jako Vidlak.

Průměrný počet slepic: 2.9 (17 hlasů)

Ivani zaživa stáhli z kůže, kolik lidí upálili, kolik lidí pozabíjeli údery kladiv do hlavy, co?

https://olser.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=424033

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

zautocili na svobodny a svrchovany stat a chovaji se tam jako zvirata. Tady a ted se deje zlo a vsechny reci okolo jsou jen kecy, ktere maji to zlo obhajit. Proc to delate? Chapu, proc to dela Vidlak - stal se z nej politik a potrebuje k Rajchlovi pretahnout co nejvic lidi z tzv. Alternativy, coz je omezena mnozina lidi. Ale proc ruskou agresi a jimi napachane zlo obhajuji dalsi lide opravdu nechapu.

Průměrný počet slepic: 2.3 (13 hlasů)

Jane, TO? JE VÁLKA, vraždí se na obou stranách a slovo mír!!! je sprosté slovo. JEDNAT, se má třeba 10 let, aby jednání bylo spravedlivé, ale za KLIDU zbraní. A tady, není zájem. Tak holt, trpí liodé. Pokud, to lidé VŠECH zemí protesty nezastaví, BUDE průser, jak mrakyx!!§

Průměrný počet slepic: 3.4 (12 hlasů)

ani náhodou, ani omylem.
Ukrajina ztratila svou legitimitu:
1/ neústavním převratem v r. 2014
2/ vytvořením privátnícho vojska nasazeného proti civilním opbyvatelům, kteří se provinili POUZE nevhodným místem trvalého pobytu
3/ represáliemi obyvatelstva na celé Ukradině vnitřní službou SBU, která je postavena na roveň někdejší organizace, lidově nazývané Gestapo
4/ totálním rozvalem hospodářství, resp plnou závislostí na finančních darech a půjčkách ze zahraničí.
5/ exodem obyvatelstva již dlouho před ruskou agresí - min. 15 mio kusů, které jednoduše zdrhly před ekonomickou katastrofou - pardon - realitou před rokem 2022.
Hledejte, studujte, ať nejste za blbce.

Průměrný počet slepic: 3 (18 hlasů)

Neuveritelne, jaci lide mezi nami jsou. Podobnymi z prstu vycucanymi hovadinami byste obhajil agresi proti komukoli. Ukrajina je svrchovany stat s mezinarodne (=i Ruskem) uznanymi hranicemi. - Jste jen obhajce ruskeho utoku na nezavisly stat. Stejne jako Vidlak. Tecka.

Průměrný počet slepic: 2.7 (14 hlasů)

1990-2022 kolik lidi hlasovalo nohama?

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

Emigrace snad popírá svrchovanost?

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Vy jste tedy dobře zpracovaná meinstrýmem, to tedy klobouk dolů - včetně té vaší "tečky",
která krásně vystihuje to vaše ovcování (díky synapse :-)) a dává punc rozmazleného zpovykaného dítěte. :-)

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

Rusko ztratilo svou legitimitu:
1/ neústavním převratem v r. 1917
2/ vytvořením privátního vojska nasazeného proti civilním obyvatelům, kteří se provinili POUZE nevhodným místem trvalého pobytu
3/ represáliemi obyvatelstva na celém Rusku službou Čeka¨a NKVD, která je postavena na roveň někdejší organizace, lidově nazývané Gestapo
4/ totálním rozvalem hospodářství, resp plnou závislostí na finančních darech a půjčkách ze zahraničí.
5/ exodem obyvatelstva - desítky milionu obyvatel, naposledy min. 1 milion kusů, které jednoduše zdrhly před povolávacím rozkazem
Hledejte, studujte, ať nejste za blbce.

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

Všechny body, které jsem napsal, probíhaly už před vznikem SSSR (jen to NKVD se jmenovalo jinak) a krom toho v SSSR hrálo Rusko prim.

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

se napil?
Zjistěte si počty obyvatel jednotlivých republik a porovnejte paritu v zastoupení v jednotlivých řídících orgánech.
Žvaníte blbosti.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

v Německu a jinde řádila rudá armáda a to velmi krutě, znásilnění holčiček 6let či babiček... uff..

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, prosím, jak spolu souvisí Bandera a to, že Bulíře nějaký český bojovník zmaloval? Ty, že ty toho Banderu každý večer hledáš i doma pod postelí?

Ano, měli Bulíře přenechat ukrajinské spravedlnosti, pěkně výslech na SBU a pak soud. Že vzali spravedlnost do vlastních rukou není správné. Ale možná, pokud by ten internetový hrdina Bulíř měl možnost volby, tak by bral radši toto řešení.

Když se vrátím k té obsesi Banderou. Co takhle Církev husitská, myslíš že připravuje nějakou spanilou jízdu? Víš co dělali husiti? Myslím, že by z toho měl Bandera těžké spaní, kdyby to viděl. Co pak teprve mistr Jan Hus.

Průměrný počet slepic: 3.3 (19 hlasů)

a ty metody byly naprosto běžné u všech stran - byl to obecně uznávaný princip vedení boje za "svou věc". **Výslech na SBU? Objektivní a humánní na současné Ukrajině? :)) - což potvrzujete i svou další větou - dobře víte, jak by takový "výslech" asi vypadal, že?

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

Nemusíte chodit ani k husitům. Některá zvěrstva spáchaná v československu po druhé světové válce jsou také vnímaná v zahraničí úplně jinak než v ČR.

A přitom je "odsun" němců co se týče počtu obětí srovnatelný například s Volyňským masakrem. Mají být všichni češi souzeni za adoraci Beneše stejně jako všichni Ukrajinci za adoraci Bandery?

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

usekávání končetin a následně spokojené přihlížení umírání dotyčného, věšení dětí ve skupinách na stromy a pro obecné obveselení nazývání toho "hrozny", vynětí plodu z břicha těchotné ženy a namísto něj tam zašit králík - a to vše v klidu žijícím civilistům, kteří proti nikomu nebojovali, nikoho neposílali na smrt - jejich vina byla pouze v jejich "nesprávné" národnosti - to omlouváte a bagatelizujete? A srovnáváte s tím, že ti, kdo se u nás podíleli na vraždění, udávání, mučení a vyhnání Čechů z jejich domovů, kdo se dopustili vlastizrady, když jako občané Československé republiky kolaborovali s agresorem a následně s okupantem v době války a nadšeně sdíleli nacistickou ideologii o nás, jako podřadném národu, určeném k likvidaci? To jsou ti vašin nevinní ublížení? Máte to vůbec v hlavě v pořádku?

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Neomlouvám ani nebagatelizuji. Nelžete. Jinak když už tedy chcete vytahovat popisy hrůz. Přidávám jednu, kterou měla na starosti československá armáda.

"Vraždění probíhalo velmi bestiálním způsobem, oběti byly přinuceny se svléknout do spodního prádla a pak byly po malých skupinkách stříleny. Pazúr se přitom sadisticky vyžíval v tom, že rozděloval děti od rodičů a dával je do různých skupin, aby maximálně trpěly, děti se dívaly, jak jim vraždí matku, a pak postavené tak, aby viděly na její tělo, čekaly až na ně přijde řada. A obráceně. Jeden ze svědků vypověděl, že slyšel šestileté dítě prosit slovensky o zastřelení, že už chce jít za maminkou. V jednom případě Pazúr nechal zastřelit ženu, která měla v náručí dvě děti (asi jedno- a dvouapůlleté), a když mrtvá padla s oběma ještě živými dětmi do napůl plného hrobu, chvíli se ještě kochal jejich pláčem, než je obě zastřelil."

>A srovnáváte s tím, že ti, kdo se u nás podíleli na vraždění, udávání, mučení a vyhnání Čechů z jejich domovů, kdo se dopustili vlastizrady, když jako občané Československé republiky kolaborovali s agresorem a následně s okupantem v době války a nadšeně sdíleli nacistickou ideologii o nás, jako podřadném národu, určeném k likvidaci? To jsou ti vašin nevinní ublížení? Máte to vůbec v hlavě v pořádku?
Mohl bych se Vás zeptat na to samé. Vraždit ženy a děti kvůli národnosti i když válka už skončila Vám přijde v pořádku?

Jinak hlavním důvodem samozřejmě NEBYLA kolaborace s nepřítelem. Jinak by museli být stejným způsobem odsunuti i VŠICHNI etničtí češi a slováci, kteří jakýmkoliv způsobem spolupracovali s nacistickým německem. Stalo se tak? Nestalo.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Masakr_na_%C5%A0v%C3%A9dsk%C3%BDch_%C5%A1…
https://cs.wikipedia.org/wiki/Brn%C4%9Bnsk%C3%BD_pochod_smrti

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

před soudy a tresty nebyly mírné. A všichni Němci také nebyli odsunuti - ti, kteří se chovali za války jako lidi, tu zůstali - stačí se podívat na ty hromady německých příjmení, jejichž nositelé v ČR zůstali. **Pokud by pronacističtí Němci nebyli odsunuti, čekal by je jako kolaboranty a splupracovníky s nepřítelem, okupantem - a to v době války, soud. To by asi bylo poprav - a přesně dle platných zákonů.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Primárně nejde o to, že někdo někomu rozbil hubu, nýbrž o to, že druzí (např. soudruh europoslanec z KDU) to schvalují.
TVL, europoslanec a schvaluje mlácení lidí? a TOHLETO nás zastupuje v Bruslogradu?

Průměrný počet slepic: 4.2 (16 hlasů)

síly, kde se cítí chráněn, je velmi agresivní - když se mu to vymkne a vyhřezne, co je zač, zachová se jako zbabělec - a zradí ty, koho na Bulíře víceméně poštval a jejichž "zásah" oslavoval. Ke všemu je tak hloupý, že celou tu svou ubohost vždy prezentuje veřejně, doslova se tím chlubí - a pak začne pištět - to ne já, to oni.........Důrazně vám doporučuji - se Zdechovským se nedávejte do party, dopadnete špatně:)

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

Zdechovského blbost, za kterou je královsky placen, je bezbřehá.
Když jsem ještě sledovala naše televize, musela jsem přepínat.
Když se takováto osoba dostane k jakékoli moci, stejně jako Rakušan,
je to s národem hodně na levačku.

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

... a prokurátor vám to spočítá! Hned po tym co vás benga pozvou na gumotéku....

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

Takovou urválkovskou.
Trhal si v dětství mouchám křídla, nebo jak se živili tví rodiče? ;o)

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Pane Vidláku, jak se má Váš kamarád elektrikář z ČEZu? Už si našel novou práci namísto odpojování bezbranných maminek a babiček od elektřiny?
Mohl bych nějaké ty maminky a babičky vidět? Podle sděleného tempa by jich touto dobou měly být tisíce, možná desítky tisíc. Kde jsou?
Nemohl by Raptor TV udělat nějakou reportáž? Třeba by pomohla paní senátorka Hamplová, která si již dávno informace z ČEZu vyžádala, ale nezveřejnila.
Proč ne?
Už jste se někde za tento naprosto vylhaný příběh s neexistujícím kolegou omluvil? Můžete se ještě každé ráno s klidem na sebe podívat do zrcadla nebo už je Vám z Vás ze všeho toho lhaní a vyvolávání strachu taky špatně? Máte hodně imaginárních přátel a kolegů?
Děkuji

Průměrný počet slepic: 3.4 (15 hlasů)

In reply to by Koza (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kozo, když tě to tak rozčiluje, proč, sem chodíš???? Počti si první programové prohlášení Fialy a po 1!!! roce, to druhé, lež na lež a nikde jsem nečetla, že bombarduješ vládu, že lže, kudy chodí!! Tam, soustřed svůj ostříží zrak a projev se na správné straně, jako BIJEC ZA PRAVDU!! Tady, marníš čas, své jsi řekl, posuň se dál Třeba na Forum, tam, je pravdy, to, si počteš a bez nervů.cha,chááááá

Průměrný počet slepic: 3.4 (16 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co ti je potom? Prostě se ptá Vidláka a ten neodpovídá. Tak proč asi taky, že. Vidlák se cpe do politiky, tak se ho prostě lidi ptají. Co bys chtěla? Aby drželi hubu a krok???

Průměrný počet slepic: 3 (12 hlasů)

Většina občanů, se ptá Fialy, proč si vytřel prdel svým programovým prohlášením a vida, Jarine,NEODPOVÍDÁ!!. Tak, asi tak.

Průměrný počet slepic: 2.6 (10 hlasů)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jasně, ptám se tady na vyjádření Vidláka a ty sem motáš Fialu. Fiala tady o tom blogu ani neví, tak jak by mě odpovídat. :-)

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

"Fiala tady o tom blogu ani neví, tak jak by mě odpovídat.."
-----------------------------------------------------------
No tak si napiš Fialovi a nepruď tady, třeba ti odpoví, blbe. Tady je adresa.

petr.fiala@ods.cz

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Anonyme, dík, snad, jste nás zachránil. Tady je to síla fakt, už jsem se dlouho, tak nepobavila. I když, je to fakt smích dosti z děsu, čeho se ještě dožiju....

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Ale ví, proto, jsi tady, aby si tě všiml. Já se z vás fakt poseru, co jste za paka......

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by aja (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ajo, věřte mi, že se současnou vládou také nejsem spokojen.
Ale jak to souvisí s Vidlákovým lhaním?
Jsem tady na Vidlákově blogu, kde úmyslně šíří své lži. Tak se ptám jeho. Nejsem na blogu od Fialy...
Prosím, neodbíhejte od tématu.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

In reply to by Koza (neověřeno)

Trvalý odkaz

Koza, ty mě bavíš, jsem z tebe celá pryč, Několikrát, jsem ti to ,co se týká Vidláka vysvětlila a ty meleš furt dokola. Tak znova a pomaloučku čti, abys to pochopil Někdo, asi pro Vidláka důvěryhodný, mu to řekl a on, aby byla KOZA v obraze, to sem obratem prsknul, KAPIŠTO??? My sice nejsme odpojeni, ale abychom nebyli, pod touto hrůzovládou, netopíme plynem, ale dřevem a i to už je dražší,jak zlato po mé babičce volku, chápeš to?? Jiní topí na 19 stupňů a až jim přijde doplatek, budou muset sáhnout na pohřebné, pokud ještě nějaké maj. Tomu odpojení, se prostě brání, jak to de, proto, že na připojení, by už prostě neměli. Tak, se žije nám babičkám a nejen nám za fialkové lživlády. Buď trpěliv, dojde i na tebe. Ale jinak, jsi Koza docela zábavná, cha, chechtám se tady furt, co za zjevy, se tu vyskytují a nestačím se divit, co má a nésledující generace zplodila. OTŘES::

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Ach jo...
Mám spoustu kamarádů Ukrajinců..., Mám známé Ukrajince, kteří... Mám přátele, kteří tam jezdí pomáhat...A všichni se mi svěřují, že...
Tak určitě...
Klasická lež, jak z učebnice hlavologie, která má dát příběhu punc věrohodnosti. Ubohé.
Kde se bere ta potřeba si vymýšlet?

Průměrný počet slepic: 3.4 (14 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to tak. Klasická taktika nejdřív to hrát jakoby na objektivitu a pak se vrátit k relativizaci. Hezky téma rozmělnit a nakonec z toho zádě vyleze, že chyba je na obou stranách. I když ty párty za Banderu v Plzni, tak to je v tom konfliktu asi nejvíc. Hezky se snaží manipulovat ovečky.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Samozřejmě.
Když bych napsal: "Vidlák krade!" Tak je to jen zoufalý výkřik do tmy.
Ale když bych napsal: "Potkal jsem bývalého spolužáka, ze střední školy. Dlouho jsme se neviděli, chvilku jsme posedeli u pivka. Co mě zarazilo, bylo, že říkal, že jeho žena je prodavačka v samoobsluze v Horním Vidlákově. Občas tam prý zajde nakoupit i Vidlák, všichni ho tam znají, že má ten populární blog na internetu. No a prý minulý týden ho viděla, jak si strčil do kapsy rohlík a nezaplatil. Raději nic nikomu neříkala, aby z toho nebyla ostuda a třeba by ji to nikdo nevěřil. Zajímavé, že i on má potřebu krást. Potom jsem se chvilku bavili i o... bla bla bla...".
No nepůsobí ta lež hned líp? Safra, skoro jsem tomu uvěřil i já :)

Průměrný počet slepic: 2.8 (9 hlasů)

"...potom jsme se chvíli bavili o práci. Už jich vystřídal více, ale vždy se motal okolo elektřiny. Říkal, že nastoupil v ČEZu v Brně a nemůže vůbec spát, protože má noční můry z neustálého odpojování..." Aha, pardón, omlouvám se, to je zase jiná pohádka...

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

In reply to by Dejv (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ukrajince. Takže tam asi fakt někoho zná, nemyslíte? :)

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)