Styk s veřejností

Autor
Štítky

Milí přátelé

Prezident republiky má své oddělení pro styk s veřejností. Bylo chvíli po prezidentských volbách a já měl splín, že jsem kvůli svému voličskému postoji přišel o kamaráda. A tak jsem si našel příslušnou mailovou adresu a panu prezidentovi jsem napsal mail. Pogratuloval jsem mu ke zvolení, postěžoval jsem si kvůli ztrátě kamaráda a pozval jsem prezidenta na zabijačku. Včera mi přišla odpověď. Zde přepisuji odpověď:

Vážený pane Vidláku,

prezident republiky pověřil Oddělení styku s veřejností Kanceláře prezidenta republiky odpovědí na Váš email ze dne 28. ledna 2018, v němž blahopřejete panu prezidentovi k úspěchu v prezidentské volbě a zvete pana prezidenta na návštěvu Vašeho hospodářství na jižní Moravě.

Dovolte mi poděkovat Vám za milá slova gratulace i za srdečné pozvání, kterého si pan prezident velmi váží. Bohužel, pracovní program pana prezidenta je natolik nabitý, že mu neumožňuje obdobných pozvání občanů využít. Přesto ho Vaše pozvání velmi potěšilo. S upřímným pozdravem a přáním všeho dobrého

Mgr. "Ten co to má na starosti" 

vedoucí Oddělení styku s veřejností

 

Píšu to tady proto, že mě potěšilo, že tam na Hradě si někdo dal práci s tím mi sesmolit odpověď a nepoužil jen nějaký nakopírovaný univerzální dopis, ale dal si s tím stejné množství práce jako já, když jsem psal. Nevím, jestli měl Zeman prostor si skutečně přečíst moji pozvánku, ale i tak mě těší, že je tam na točlověk, který má komunikovat s veřejností i jinak než jen nakopírovaným prohlášením. 

Mimochodem... když jsem kdysi Jakubu Jandovi a jeho "analytikovi" Mácovi, dostal jsem jen automatickou odpověď. Když jsem psal Sobotkovi, dostal jsem dopis ve smyslu ctrl c - ctrl v. Psal jsem lecjakým institucím obecného blaha i obecné politické moci. Jen výjimečně tam někdo skutečně přečetl,co jsem psal a napsal do odpovědi alespoň jednu větu jako reakci na moje psaníčko. 

Je to jen blbinka, drobná. Ale je vidět, že u Zemana se na to nekašle. Řekl bych, že odpovídat na dopisy tam musí několik plně vytížených lidí. Je hezké vědět, že i obyčejný vidlák může napsat a tam to nikdo nehodí hned do koše.  

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Možná, že těch dopisů a mailů chodí panu Zemanovi tak málo, že to v poho dává Ovčáček mezi tiskovkami. A když mu "bulí", anebo "rupí" (správněji česky když nestíhá), zaskočí některá z uklízeček a doplní do předlohy slůvka "jižní Morava", "hospodářství", a tak všelijak podobně.
Ale to fantazíruju. A jen proto, abych ukázal automatickému cenzorovi nebo nějakému pornohodnotiči, že i tady na Vidlákově hnojníku se najde jeden - ehm - osvícený dvounožec, který ví a vyznává tu jedině správnou pravdu a Ojrohodnotu. Třeba jako že maxivěžák se může tak leknout, až úplně sám od sebe tím úlekem spadne., jak se takové samozřejmé věci tady včera všichni divili a zcela nesprávně v tom hledali spiknutí.

Zatím bez slepic

Ono to tak asi je, ale ten někdo to toho musí koukat aspoň 10 minut, správně to vyplnit, držet žádaný styl a formu a občas to je kontrolovaný.

Je to prostě o třídu lepší než jinde. I to copy - past začne bejt náročný, když takhle uděláte 100 majlů denně.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vlk tupí.

Četl jsem dnes zběžně Vlka, jeho hodnocení posledních prezidentových mediálních výstupů. Nic dobrého oproti Vidlákovi na Zemanovi nenašel

Zatím bez slepic

Z kosy se postupně stávají Britské listy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://www.hlavnespravy.sk/babis-cr-zvazuje-vyhostenie-ruskych-diploma…
Co myslite. Staneme sa pevnou sucastou jednotneho celku idiotov a valecnych stvacov?

Negratulujem. Uz davno. Nikomu. Mam dojem, ze velmi davno som to robil. Ked este niekomu zalezalo na mne a mne zalezalo na niekom. Ale je to tak davno, ze je to mozno iba legenda a mozno je to iba jedno z neprebeneho mnozstva klamstiev okolo mna...
Takze - gratulacia pan prezident. Budete to mat velmi tazke ak na tuto gratulaciu nezabudnem a neodvolam ju...

Zatím bez slepic

In reply to by alien (neověřeno)

Trvalý odkaz

Babiš je druhý Kiska,já o tom nepochybuji,zatím Babiš kličkuje,ale stejně zakopne.
Já si myslím,že ta otrava novičokem vychladne a bude těžké obnovovat přátelství s Putinem.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dle mého je Babiš-ANO jen fiat alternativa, když bylo jasné, že "Demokratický blok" už si nemůže vrznout /nyní jsou v záloze ještě Piráti/. Babiš nějak mluví, jeho ministři jinak konají a někdy Babiš mluví i hrozně. Stejně se divím, proč je EU tak "jednotná", proč aktivně vystupuje Terezie Májová na seancích Unie, když jsou na odchodu? Samozřejmě že celá věc je děsivá, připravená, určená na další očernění Ruska. Není třeba opakovat analýzy lidí daleko povolanějších. A když svět uvěřil na zřícení věží pomocí letadélek, proč by něuvěřil na Skřípala. Ještě k Zemanovi, někdy si myslím, že by na způsobu vyjadřování mohl trochu ubrat, zbytečně dává střelivo "demokratům".

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak už bylo řečeno,zeman jiný nebude a ve druhém vol.období přitvrdí.
Jak se říká,na hrubí pytel,hrubá záplata,ale je to i záměr,ať se mediální žumpa odkope,ať to veřejnost odhalí.

Zatím bez slepic

Pan Šebestík si to trošku popletl. Ta stážistka nebyla polka ale židovská američanka. Polsko je ta země na severovýchod od Čech. Spojené státy jsou ta země na západ, hodně na západ, až za oceánem, úplně ta samá, z jaké byl Clinton.

Válka v Jugoslávii přeci jen nebyla rozpoutaná kvůli jednomu vykouření prezidentského macka. Už jen proto, že první konflikty začaly v Jugoslávii již v roce 1988 Lewinské bylo teprve 15 a presidentem byl George Bush senior a od samého začátku západ podporoval muslimy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vlk je fakt divnej, když si myslí, že nám nehrozí majdan. Snaha demonstrantů zničit současné rozložení sil ustanovené demokratickými volbami a prosadit změny výsledku voleb neodpovídající je evidentní. To je skutečné ohrožení demokracie a potažmo naší státní suverenity. Co proti tomu dělat? Myslím, že Zeman neměl na mysli obušky a střelbu, ale prostě ignoranci. Tedy, že se nenechá uřvat a že jediným výsledkem bude, že demonstrující studenti díky zameškání výuky pak neudělají zkoušky či dokonce maturitu, protože i takových mlaďasů tam bylo dost. Horší je podle mě prohlášení ohledně nepodpory SPD za to, že hlasovala pro nutnost bezpečnostní prověrky pro kancléře (což je rozhodně správná věc). Něco takového by prezident neměl nikdy z huby vypustit, protože tím se jasně odkopal, že svoji pozici nezastává pro dobro této země, ale aby kryl konání na hraně účelově ohnutého zákona svých podivných kamarádů. To je zlé. Ještě pár podobných nehorázností a bude ho to stát židli a nás možná tu demokracii a státní suverenitu.

Zatím bez slepic

In reply to by Kadlas (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano Vlk je divnej a tak jej již delší čas nenavštěvuji. K Zemanovi jen jedno. Neznáme celou pravdu. Okamura mohl taky něco slíbit a pak nedodržet ale především Okamura a spol hlasovali pro tu nejpřísnější prověrku a ta je nejspíše pro kancléře opravdu zbytečná a o to šlo. Nebo ještě jinak, má prezident bezpečnostní prověrku?

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bezpečnostní prověrka je pro srandu králikům.

V senátu nám seděl muslim. Ministr spravedlnosti má za bratra muslima a vymejšlí, jak nám omezí svobodu slova ve prospěch muslimů. Současný premiér se pokoutně scházel s americkým velvyslancem. Taky slavná prokurátorka. Taky bývalý šéf tajné služby. Policajti nám tu při demonstracích hrají pravicové extrémisty. Za hlavu státu jsme měli chlápka, zcela evidentně placeného z ciziny a nejspíš pracoval rovnou pro 4 tajné služby včetně té naší (no pracoval, řekněme panáčkoval). Jiný nám dělal ministra zahraničí. Politici maj falešný diplomy práv.

Něco jako ministr kultury nám jezdí na sudeťácké srazy. Jiný ministr kultury byl zároveň placen CIA a zároveň nadšeně spolupracoval s komunisty. Máme tu muslimskou soudkyni, zemi prolezlou nepřátelskejma neziskovka jak metastázovanou rakovinou. Předseda ústavního soudu se pomátl. Ombusmanka se nám snaží rozvracet školství přes muslimy. Ministrině školství přes debily. Učitelé už zas vymejvaj dětem hlavy. Televize je utržená ze řetězu a další patří cizině. Novináři odněkud z Rostova na Donu nám chtějí kázat o morálce. Václavák je plnej existencí jak z balkánského tržiště, nikdo nekontroluje hranice. Největší zloděj v zemi vede demokratický blok a druhý vlastní noviny. Korupce se odhalí jen, když se chtějí někoho málo zkorumpovanýho zbavit a uprostřed tohohle bordelu někdo otravuje z bezpečnostní prověrkou presidentova kancléře nebo, co tam dělá?

To je sranda, jak na německejch hranicích, kde do země proudily statisíce divochů, co podle zákonů do Evropy ani nesměli a pomatení pohraniční policajti kontrolovali rodilé Evropany, co tu šílenost fotili a filmovali, i když zcela evidentně ONI se mohli po Evropě volně pohybovat zcela legálně.

Samozřejmě, že to v SPD přepískli a ani se nedivím, že to Zeman vzal jako vysírání. Chápu tu myšlenku, ale je to mimo.

Zatím bez slepic

Za Váš příspěvek rád poděkuji.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Babiš je opravdu pilný a pracovitý člověk, ukázal to teď znovu při návštěvě centrály EU.
Během své návštěvy se choval jako snaživý pionýr, provedl exkurzi v několika významných euro zadcích a důkladně si prohlédl i zadek Rezy Májové.
Nakonec vyzval k jednotnému postupu EU proti Rusku a dokonce už i prohlásil, že ČR v rámci solidarity s Británií vyhostí ruské diplomaty.
Dlouhosádlová, Gabal a ostatní takoví musí mít konečně z premiéra radost.

Já jenom nechápu, proč Babiš ze sebe dělá kašpara a přidává se na stranu zjevné fikce, demagogie a propagandy, protože doposud Británie nepředložila jediný důkaz, že akci s Novičokem provedli Rusové.
Proč se stejnou logikou nebyly při použití chemických zbraní obviněny země, které ty chemické zbraně vyvinuly, ale obviňuje se Assad?

Mimochodem, všimli jste si, že zahraniční politiku u nás od samého počátku této vlády nedělá ministr zahraniční, ale premiér?

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak si konečně přiznejte , že Babič "není náš". Vzhledem k jeho závislosti na dotační mašinerii je unií vydíratelnej jako málokdo. I to Čapí hnízdo se bude šetřit tak dlouho, dokud bude nutno vrtět Babišem. A jeho výrok všeci kradnu a vy ste ma stvorili chapu tak, že když když si politiky platil z povzdálí, aby pro něj pracovali, tak nesplnili jeho očekávání, nedostal za své peníze co očekával, cítil se okraden. A tak stvořili "politika" Babiše, který si to radši ošéfuje sám. A dobrý postřeh s tou zahraniční politikou .... přece nenechá nějakého hejhulu, aby mu to podělal. Přece mu nebude všechno vysvětlovat ....

Zatím bez slepic

Nikdy jsme neměli šanci opustit EU sami od sebe jako Britové a nikdy ji mít nebudeme. Naše šance nastane stejně jako v případě RVHP, až se EU zhroutí celá. Bude impulsem předlužená Itálie nebo Španělsko nebo obě země? Obě jsou před krachem.

Zatím bez slepic

když budete chvíli googlovat na téma miliardář Karel Janeček a Cílek, tak vám vyskočí článek o Janečkovi, jeho rodičích, a je tam taky zmínka o čtvrtletních dýchánkách s Pindostánským ambasadorem. Kromě Janečka a Cílka tam chodil taky Dlouhý komunista z Goldman Sachs, Bradáčová, Randák, Taky tam býval Babiš a režisér Hřebejk. Ten tam vypadal jak nejholejší prdel.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

A ten byl svýho času dost aktivní. Ale furt to nezabiralo dostatečně. Tak čekám, kdy bude tenhle "uspaný agent" znovu aktivován. O Hřebejkovi jsem nevěděl, ostatní už jsou taky profláklý

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když ani jeden s těch miliardářů,nedokáže doložit,odkud měl peníze na privatizaci,na nákup firem a většina z nich se rekrutuje z PZO.
Takže mě napadá,že tatíčkové byly placeni Nulandovou.

Zatím bez slepic

Máte ve všem naprostou pravdu. A protože to tak je, tak ani nepotřebujeme barevnou revoluci. Babiš pojede podle EU.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zjevně se domnívá, že si nějak vylepší svou pozici v EU. Ať je ten úmysl veden v dobrém či zlém úmyslu, udělá-li to, zcela bezpečně ztratí na preferencích. U nás je myslím hodně velká skupina lidí, kterým je proti srsti lezení do jakéhokoli rektálního otvoru. Právě pro tohle jsou referenda pak nesmyslná, protože takovým politikům se nedá věřit. Nedělají politiku ale politikaří. V Anglii i v Čechách. Václav Žák a nejen on se pak diví jak dopadají referenda a že to není o předmětu referenda ale o vyřízení si účtů s vládou. Jo, tomu se říká dnes na západě diplomacie a politika - obvinění bez důkazu a šup s nějakou sankcí. Není divu, že Babiš nechce Okamurovi přistoupit na referendum o mezinárodních smlouvách a tedy o vystoupení z EU. Mohlo by dopadnout "nepředvidatelně" Okamura je holt extrémista a nedemokrat. Že demokracie pláče, na tom má přece vždycky vinu blbý neznalý volič nikoli expert Babiš či expert Stropnický. No pokud si chce Babiš takto vytírat zadnici voličem, je to jeho volba. Jakže to někde formuloval ten vztah politiků a voličů či občanů někde Vidlák?
Mimochodem, to co se strhlo stran Okamury a jeho vyjádření stran Let - přijde mi to jako když někde na nějakém místě stál americký osvoboditel, dnes je tam nějaký hotel a tak z důvodů piety hotel zbouráme, aby tam mohla stát socha onoho osvoboditele. Pietě nemůže být učiněno zadost umístěním v blízkosti místa, ale přímo na místě.. A ten hotel při výkupu přeplatíme pokud možno dvakrát. Je v té souvislosti zajímavé, že žádného politika by podobný nápad s bouráním nenapadl v případě obtěžováním zápachu nejbližšího sídla. A to, že tábor v Letech prostě nebyl totéž, co koncentrační německé tábory, to je prostě skutečnost. Plynové pece tam nebyly. Nikdo tím nesnižuje utrpení Rómů. Alespoň podle mne.
Na zahraniční politice se premiér podílí, na tom není nic nenormálního. Divadlo s ruským velvyslancem ale přece zvládl brilantně i ministr zahraničí sám - nezapřel své herecké a nepochybuji že pro někoho své "diplomatické" schopnosti. Vytvořil iluzi, že sprdnul Rusa za "nepodložené" obvinění, slovy Fendrycha bránil ČR, ačkoli nanejvýš požádal o vysvětlení, kterého se mu nejspíše dostalo v tom smyslu, že dle mustru obvinění z Londýna lze označit každou zemi, ve které je možné ten jed vyrobit, tedy i ČR se dvěma přímo na tuto specializovanými pracovišti.

A poznámka k zemědělci stran jeho mailu. Ono mne už to ani nebaví takovouto politiku, takové politiky a komentátory komentovat. Totéž se týká dnešního vlka, ale i Václava Žáka, jenž je sám se sebou v rozporu čím dále více. Povede se mu chválit Zemana za kvalitně obsazovaný Ústavní soud, aby to hned popřel tvrzením, že Zeman likviduje parlamentní demokracii a usiluje o poloprezidentský systém. Stejný rozpor má pak ve své argumentaci stran referenda v posledním článku. Za všechno holt může Putin u jedněch a u druhých Zeman. A je možné, že se mi to jen zdá, ale jeví se mi to tak, že všichni argumentují obdobně jako paní Tereza stran obvinění Rusů - bez argumentačního doložení, pouze na základě svých spekulací a doměnek.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zjevně se domnívá, že si nějak vylepší svou pozici v EU. Ať je ten úmysl veden v dobrém či zlém úmyslu, udělá-li to, zcela bezpečně ztratí na preferencích. U nás je myslím hodně velká skupina lidí, kterým je proti srsti lezení do jakéhokoli rektálního otvoru. Právě pro tohle jsou referenda pak nesmyslná, protože takovým politikům se nedá věřit. Nedělají politiku ale politikaří. V Anglii i v Čechách. Václav Žák a nejen on se pak diví jak dopadají referenda a že to není o předmětu referenda ale o vyřízení si účtů s vládou. Jo, tomu se říká dnes na západě diplomacie a politika - obvinění bez důkazu a šup s nějakou sankcí. Není divu, že Babiš nechce Okamurovi přistoupit na referendum o mezinárodních smlouvách a tedy o vystoupení z EU. Mohlo by dopadnout "nepředvidatelně" Okamura je holt extrémista a nedemokrat. Že demokracie pláče, na tom má přece vždycky vinu blbý neznalý volič nikoli expert Babiš či expert Stropnický. No pokud si chce Babiš takto vytírat zadnici voličem, je to jeho volba. Jakže to někde formuloval ten vztah politiků a voličů či občanů někde Vidlák?
Mimochodem, to co se strhlo stran Okamury a jeho vyjádření stran Let - přijde mi to jako když někde na nějakém místě stál americký osvoboditel, dnes je tam nějaký hotel a tak z důvodů piety hotel zbouráme, aby tam mohla stát socha onoho osvoboditele. Pietě nemůže být učiněno zadost umístěním v blízkosti místa, ale přímo na místě.. A ten hotel při výkupu přeplatíme pokud možno dvakrát. Je v té souvislosti zajímavé, že žádného politika by podobný nápad s bouráním nenapadl v případě obtěžováním zápachu nejbližšího sídla. A to, že tábor v Letech prostě nebyl totéž, co koncentrační německé tábory, to je prostě skutečnost. Plynové pece tam nebyly. Nikdo tím nesnižuje utrpení Rómů. Alespoň podle mne.
Na zahraniční politice se premiér podílí, na tom není nic nenormálního. Divadlo s ruským velvyslancem ale přece zvládl brilantně i ministr zahraničí sám - nezapřel své herecké a nepochybuji že pro někoho své "diplomatické" schopnosti. Vytvořil iluzi, že sprdnul Rusa za "nepodložené" obvinění, slovy Fendrycha bránil ČR, ačkoli nanejvýš požádal o vysvětlení, kterého se mu nejspíše dostalo v tom smyslu, že dle mustru obvinění z Londýna lze označit každou zemi, ve které je možné ten jed vyrobit, tedy i ČR se dvěma přímo na tuto specializovanými pracovišti.

A poznámka k zemědělci stran jeho mailu. Ono mne už to ani nebaví takovouto politiku, takové politiky a komentátory komentovat. Totéž se týká dnešního vlka, ale i Václava Žáka, jenž je sám se sebou v rozporu čím dále více. Povede se mu chválit Zemana za kvalitně obsazovaný Ústavní soud, aby to hned popřel tvrzením, že Zeman likviduje parlamentní demokracii a usiluje o poloprezidentský systém. Stejný rozpor má pak ve své argumentaci stran referenda v posledním článku. Za všechno holt může Putin u jedněch a u druhých Zeman. A je možné, že se mi to jen zdá, ale jeví se mi to tak, že všichni argumentují obdobně jako paní Tereza stran obvinění Rusů - bez argumentačního doložení, pouze na základě svých spekulací a doměnek.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Alex.
Díky za vyrozumění.
Něco podobného psal i Vlk,že jeho práce nenese výsledky mezi čtenáři.
Pozoruji také,že i Vidlák musí být srozuměn s tím,že nepovalí horu,ale je nutno udržovat informovanost,nebo řeknu to jinak,udržovat přihnojovat podhoubí pravdy,diskuse,třídění názorů.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale ne, o tohle nejde. Pusťte si záznam pražské demonstrace studentů a přečtěte si hodnocení vš kantora
https://martisek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=655245

https://video.aktualne.cz/dvtv/zive-studenti-vysli-ze-skol-stavkuji-na-…

Jak na to vlastně chcete reagovat? A jak diskutovat, když to zjevně v našich končinách neumíme ani mezi starci.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Odklikl jsem jen jednou, přísahal bych na to. A je to rekce na Manecu

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Avatar
Adolf Jod • před 2 hodinami

Vsak ale napr. Petr a Pavel uz vedou hybridni valku s Ruskem. Sami to verejne rikaji.
Nemeli by se tedy divit pokud by (kondicional !!!) Rusko zlikvidovalo vlastizradce, byt dnes zijiciho na uzemi EU.
Kdyz tedy tvrdi, ze vedou valku s Ruskem.
Britsti schvalovatele invaze do Iraku by se taky nemeli(ly) divit.
Ze nejaka cizi mocnost operuje na jejich uzemi a zabiji tam lidi...... tato mocnost v podstate nedelala by nic jineho, nez co delali spolu s jinymi jinde oni (no, ma k tomu jeste daleko - zatim nezlikvidovala nejvyssiho predstavitele britskeho statu, ani Britanii nerozvratila a neuvedla v chaos...... zatim v podstate nezabila nikoho).

Ono se to dnes temer nesmi rikat, ale za masarykovske republiky byli u nas take popravovani spioni - vlastizradci. Vcetne velmi vysokych dustojniku armadnho veleni.
Pravda, legalne - na zaklade vyroku soudu. Avsak Ceskoslovensko tehdy nevedlo hybridni valku , byl stav mirovy. Zadny vyznamny predstavitel Ceskoslovenska tehdy nehulakal do sveta, ze Ceskoslovensko vede s nekym hybridni valku.

Svet rozvedek , agentu, spionu, konfidentu...to neni jen o nadhernych hotelovych pokojich, rychlych autech, soukromych tryskacich, o pohodicce na Seychelach a o bajecnych high-priced prostitutkach . Je to i o mravnim a faktickem bahnu, o stoce plne krys a hovxxen. Kdy proste nekdy plati, ze kdo s cim zachazi, tim taky schazi.
Megasvinstvem je, kdyz pri te hre tajnych sluzeb trpi a umiraji nevinni...a kdyz jich je hodne, viz zejmena invaze do Iraku a veci nasledne.....to kdyz uz nejde o hybridni valku jakehosi tajtrlika od Opavy a Vyskova, ale o valku skutecnou.....o tu kdyz uz zase jde - o splnene vlhke sny generalu apod....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nejsem úplně nadšený z toho, když se v diskusi u Vidláka (všechna čest, že jí má otevřenou), čas od času diskutuje o vlkovi.
Ale budiž...
V této souvislosti je na místě připomenout, že vlk několikrát připomínal, že volič Babiše ("kobliha") bude časem z oligarchy rozčarován. Viz nyní anoncované vypovězení ruských diplomatů. Podobně to bohužel asi hrozí časem i u migrantů. V tom smyslu, že Babiš před Bruselem opět více méně srazí kufry.
Paralela je i u voliče Macrona ve Francii ("croissant"), který už začíná mohutně protestovat. Viz současné demonstrace a stávky ve Francii. Ale dnešní teroristický útok (23.3.) to možná na určitou dobu zakryje...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Odjakživa mělo být každému jasné, že Babiš nepůjde proti EU. Aby mohl udělat pořádek v Česku, musí být s EU za dobře. Nikdo není tak silný, aby se postavil proti všem. Pokud se na to podívám takhle, pak mi Babišovy kompromisy s EU nevadí. Výhody nápravy uspořádání domácích poměrů jasně převažují.

Kdyby byl Vlk demokrat v pravém smyslu slova, pak by Vidlák nezakládal sólo blog a diskutovali bychom ve vlčím doupěti, jak by se správně slušelo a patřilo.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Are u lookin for bad credit loans <>/url]?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Are u lookin for bad credit loans <>/url]?

Zatím bez slepic